Förkyld..

Uscha, sitter här å snörvlar. Tagit nässpray nu, så är väl lite bättre. :p Var såå jobbigt att gå upp imorse.. dels för att jag var sååå trött, sen var läget inte på topp heller. Men är feberfri iaf tror jag.. får se hur jag gör imorron, borde väl vara hemma en dag egentligen å ta igen mig så man orkar jobba två dagar till sen å så att man blir bra.. Men får se. Jag måste oftast vara rätt så sjuk för att sjukskriva mig. Får typ dåligt samvete om jag ringer mig sjuk å inte är riktigt sjuk. Typ aldrig skolkat heller nån gång längre tillbaka. :p Haha.
Efter worket idag hämtade älsk mig, så åkte vi till sandviken en sväng, hem till mig en snabbis å sen till mor. Drog tillbaks till gävle rätt fort, inte gjort ett dugg ikväll, sköönt. Kikade på sista avsnittet av den rätte för rosing, haha. Det blev Hugo hon valde, som jag trodde. Men läste på kanal5s hemsida nyss att det tagit slut rätt så fort, hon tyckte åldersskillnaden kändes av för mkt. Otippat att det inte skulle hålla? Njäe. Hade ju aldrig gått, hennes dotter är dessutom 4 år yngre än han. Skoj med en styvfarsa på 4 år äldre. :P
Nuu ska jag väl borsta tänderna å sova. Hoppas jag mår toppen imon bitti!
Slänger upp två NYKTRA bilder från kryssningen. Hittade dom på Sannas blogg. ;) Den första är när vi nyss kommit dit, den andra är när vi strax ska hem.
Nattinatt !


Weee.

Jag brukar inte gilla måndagar, men denna måndag var treeevlig. :) Först jobbade jag till 16, åkte hem å chillade en liten stund. Sen drog jag å Fredrik ner på stan, tänkte kika lite smått. Ville ju ha en svart skinnjacka jag, å nu hittade jag den äntligen på den nya klädbutiken inne på flanör, vila heter den. Kostade 800, men så var ju älsko snäll å betalade 300 å jag bara 500. Sååå söööt :) <3 Sen tipsade den jättetrevliga tjejen i kassan om en sjal som matchade till med, så blev skitbra det där. :D weeho. Annars köpte jag bara lite småsaker, strumpor, mascara å sminkborttagning. Måste ha nya skor också! Partyskor plus vanliga. Samt nåt att ha på mig på fredag. Sen behöver jag klippa mig lite med.. mkt som ska göras nu. ;P Färga håret ljusare ska jag göra med, men blir nog när jag klippt mig.. ska ju inte klippa håret kort, vill inte alls ta mkt på längden men måste klippas upp och göra luggen lite kortare. Brukar alltid klippa den i näshöjd, men funderar på att göra den lite kortare denna gång, fast den ändå ska ligga mot sidan. Ska nog aldrig klippa mig i vanlig lugg ni vet, jag passar verkligen inte alls i det! Vet inte varför, jag har ju så himla lågt hårfäste, kan vara därför. Sen passar jag inte alls i mittbena heller.. Aja.
Ikväll har vi gjort en god räksallad här hemma med. Mums mums, blev riktigt smarrig.
Jobb imorron mellan 8.30-16.30. :) Weeho. Sen hämtar förmodligen älskling upp mig, så åker vi till Sandviken en vända å lämnar mammas saker från taxfreen till henne. Kanske hinner hälsa på Sanna också. :P
Slänger upp en bild på den goda salladen. ;)
Nu tv å sen sova !
Natti !

Hemma igen.

Tjohoo!
Hoppas ni haft en bra helg? Min har varit treevlig. :)
Åkte bussen till sthlm igår 11.30, så var vi framme där runt 15.00. Blev ju ett stopp på 45 minuter med för dom som ville äta. Så mötte vi upp Sanna å Henrik sen, kuuul å träffa dom igen :) Så satt vi å chillade på terminalen, fick inte kliva på båten förrän 17.15. Så kom vi dit, blev att handla i taxfreen först.. Sanna å Henrik handlade myckeeet, men jag handlade bara en bacardi till mamma, samt en limpa cigg. Till mig själv handlade jag bara några gin å tonic som vi förfestade på i hytten, och toblerone. Så blev det middagsbuffé sen. Såå gott ! Mums ! Lunchbuffé idag också.. efterrätten går ALLTID i också, spelar ingen roll hur mätt man är. :P
en blev det förfest i hytten som sagt, lekte "jag har aldrig", alltid lika kul ;P Så sen drog vi ut runt båten å härjade lite.. eller jaa, jag var den som var mest nykter denna gång. Man lär väl vara det ibland å, när man oftast är den som är fullast annars. ;P Men berodde på att jag kände mig lite sjuk å febrig igår.. så jävla typiskt när man ska iväg, vaknade ju tidigt på lördagsmorronen å låg å frös. :S Var väl inte på det värsta viset, men jobbigt iaf.. blev bättre när jag drack lite alkohol. ;) Haha. Men jag som verkligen älskar att dansa, å typ aldrig lämnar dansgolvet när jag är på krogen, orkade bara med lite grann igår, sen var jag tvungen att sätta mig.. :S Menmen, får ta igen det på fredag, då drar vi ut på heartbreak här i gävle :D Blir förfest hos Fredrik, dom jag vet nu är väl vi två, Sarah, Linda, Sanna å Henrik kanske kommer också, hoppas. :) Så hoppas jag på fleeer. Komma? ;) Hehe.. den som var fullast igår var nog Fredrik ändå det, hahah. Är ju alltid jag som är full å han som håller sig hyfsat lugn, men var lite kul att det var tvärtom för en gångs skull, han är rätt rolig när han blir dragen. ;D Älsklingen min. ;)
Vi gick iaf å lade oss redan 2, hade väl varit vaken längre om jag mått bättre.. Hade vi nog stått på dansgolvet till 4, haha.
Men nuu blir det sanningens ögonblick, weehoo. Så blir det väl bara ett bad och sussa sen. Blir jobb på häcklinge förskola hela veckan igen, treevligt. :) Går 7.30-16 imorron.
Men jag ska bjuda på några bilder från gårdagen iaf. :D








Haha, det var väl några iaf. :p Usch, ser så sjuk å febrig ut på korten tycker jag. :p Sista bilden är på Fredriks snygga morgonfrilla dagen efter. ;) Å flaskan som är på första bilden kostade runt 2400, om nån är sugen på att köpa om ni åker med båten. :P
NUU tv !
Tjingen !

Såå seg.

Halloj !
Inte hunnit skriva nå idag, blev jobb till 13.30, sen bussen direkt tillbaks till gävle. Hann med stan en snabbis, var såå shoppingsugen men blev för stressigt å göra det idag. Får bli valbo nån dag nästa vecka istället. :)
Så hem en sväng, betalade räkningar. Sen möta upp Linda för att bege oss till grabbarna och hälsa på som jag ska vara extra assistent åt tsm med henne. Så hämtade Fredrik upp mig efter en halvtimme ca. Åkte till systemet en sväng och Ica maxi. Köpte blekningsmedel, tänkte färga håret ännu blondare men kände att jag spar det till söndag istället, vågar inte riskera att det blir hemskt, typ vitt eller nåt när det är kryssning imorron. :P Så drog vi hem till Fredriks päron sen å åt tacos med hans familj. Muuums ! Alltid lika gott. Så mötte vi upp Linda en sväng, hon hakade med hit så kikade vi på Lets dance och Singing bee. Magnus var en värdig vinnare, grattis grattis !
Imorron åker vi 11.30, ser såå fram emot det. Blir kul å umgås med Sanna å Strojden å! :D
Är hemma igen 8 på söndag kväll, skriver mer då om hur vi haft det, blir inget bloggande imorron. Men vi tar med oss kameran om vi inte glömmer den, så knäpper vi lite kort, så bjuds på bilder sen. ;)
Ha en underbar helg alla människor !
PUSS !

Tack å hej gamla grej.

Jahaa, nu är bilen borta. Vi åkte å lämnade den idag efter jag slutat jobba vid en skrot i skutskär. Känns lite tomt å tråkigt. :/ Är ju så van med bilen, man är van att gå ut å flytta den så att den står på rätt sida när det är datumparkering här hos Fredrik, å man är van att bara kunna ta den å böna iväg i. Snygg är den å, fast den är gammal. Fick ha den i 1 år å 9 månader iaf, ca. Och jag kommer aldrig att glömma den. ;D Haha vad det där lät dramatiskt. Men köpte den för 3.500 å fick nu 500 för den av skroten.. så 3000 är inte mkt pengar man blivit av med på den om man tänker så eller. :P Kommer väl iaf ta ett tag innan man glömt bort att man inte har den längre, kommer väl fortfarande gå mot parkeringen å tro den är kvar eller nåt. :P
Ajaa, nog om det. Blev jobb idag på hagaströmsgården, var två veckor sen jag var där, så var skoj å vara tillbaka. :) Men blev bara 5 timmars jobb, alltid nåt det å. Imorron ska jag vara på häcklinge i valbo, 6.30-13.30. Skönt å sluta tidigt en fredag, men blir sova i tid ikväll så man orkar. Ska väl hinna se finalen av sveriges värsta bilförare först, plus den där dokumentären om Fritzl tror jag.. om man pallar se karljäveln! :S
Såå imon efter jobbet ska jag nog åka iväg med Linda till andersberg, hälsa på tre killar jag ska vara assistent åt om två veckor i tre dagar, tsm med henne. :) Kul å göra nåt nytt istället för dagis hela tiden. Nyttigt å få in en fot på alla möjliga ställen. :) Så annars imorron händer inget spec, ta det lugnt med bejb, se film å mysa. Åker ju 11.30 med bussen härifrån till sthlm på lördag, ser såå fram emot det. :D Får ta med oss kameran å knäppa lite kort där å ;) wee.
Men nu blir det väl burken innan man ska sova sött.
Skriver mer imorron. :)
Krambanaaaan

Tireed.

Tjohejs !
Inte blivit nå skriva idag, inte hunnit. Jobbade till 16.30, så hämtade mamma å pappa upp mig å vi åkte till Fredrik. Fixade lite med bilpapper, å fikade lite. Sen har vi ringt det där skrotnumret å, är jag ledig imorron så åker vi nog iväg med bilen.. får försöka åka mer buss hädanefter. :P Såå trist.
Får se om det blir jobb imon eller inte.. å jag vet att jag är riktigt tråkig nu med å inte skriva nåt, men håller på å somnar här. :P Lovar jag skriver mer imorron. ;)
Nattinaaatt ! :)

Skitväder !

Shit, vad less jag är på snön nu. Kan den inte bara försvinna? Är ju april snart ffs. usch usch.. var hemskt imorse när jag gick ut till bilen runt kvart över 7tiden, å var tvungen att pulsa runt i en massa snö. Bläsch.. å sen vart det gaanska läskigt när jag precis svängt ut på samma väg där sjukhuset ligger, så lägger bilen bara av. Å gick inte å starta den, tog kanske 3 minuter innan den var igång igen.. :S uusch, men som tur var körde alla bilar bara förbi mig, är ju tvåfiligt där. Så idag var fan sista gången jag körde denna bil.. nu får det räcka, tror jag ska ringa det där numret imon till dom/den som kommer å hämtar bilen. Nu orkar jag inte med den mer, imon blir det bussen till dagiset. Börjar 9 imon, slutar 16.30.
Så idag var Sofia hit till Fredrik en sväng å. :D vi spelade guitar hero och sjöng lite lips. ;D Skoj skoj! Sen drog hon iväg på dans vid 8, vi kikade på tv bara. Nuu blir det lugnt å sova sen. Tröttis är vad jag är. ;)
Men ha en bra fortsatt kväll everybody !
Godnatt !

Lång dag.

Hejsan!
Var man här igen då, ska sova snart. Blev typ bara hem direkt efter worket å sova idag, slutade runt 18.15 så var hos Fredrik igen 18.40 ungefär. Dom ringde mig från samma dagis som förra veckan redan 7 imorse, å vid 9.30 var jag där. Imorron blir det jobb mellan 7.30-16. Wee, behöver verkligen långa dagar nu, pengar pengar pengar. ;D Konstigt nog så går tiden riktigt fort på det där stället också. Så imon kväll kommer Sofia hit en sväng innan hon ska iväg å dansa. Blir skoj, har ju inte träffat henne sen januari nån gång! Miss her ! Får hon se hur Fredrik bor också. :D
Å på onsdag kommer mamma å pappa hit på besök. Ska ge ett papper till mig om bilen åså. Sen ska jag nog ringa det där numret om skroten så fort som möjligt. Trist men sant. Läste i ett papper att bilen användes första gången den 15 maj 87, så den är alltså t.om äldre än mig. Men fortfarande vacker. Förutom all rost å skit då. ;P Nääe, blir å kika vidare på bilar nu iaf.. Annars är ju allt billigare med buss egentligen, men har man tålamodet då? Nääe. Tåldamod å jag går inte ihop alla ggr.
Nääe, kanske ska ta sig en kik på ballar av stål å sen sova då!
Nattinaatt !

Trevligt !

Hej å hopp !
Sen sist jag skrev har jag hunnit med en rätt lång promenad ensam med mp3n på eftermiddagen. Var superskönt, älskar att gå med musik! Så har jag upptäckt att fasen vad jag älskar alcazars låt dom sjöng i melodifestivalen.. Stay the night. Hade lust å börja dansa ute när jag gick och lyssnade på den seriöst ;)
Så kom jag hem igen, sen nu ikväll drog jag å Fredrik hem till Linda. Vi tog med oss pizza också, å kikade på gossip girl och Sanningens ögonblick. Trevligt värre. :)
Nuuu blir det väl sova snart. Visar sig om jag jobbar imon eller ej, troligtvis blir det väl kanske så.
Ändrade designen på bloggen med, ville ju ha större text, mkt finare det tycker jag. Så har Linda lovat att hon ska hjälpa mig nån dag så bloggen blir ännu snyggare. :D weee.

HAHAH btw, måste ju skriva upp en asrolig grej som hände inatt. Jag å Fredrik låg å myste lite sådär, å sen kände jag helt plötsligt nåt hårt i sängen... ;) Gissa vad det var??


EN...



VARNINGSTRIANGEL!!! :D HAHHA.
Har ju haft en sån i min bil när jag besiktade bilen, men tog upp den i Fredriks lägenhet för det är egentligen min brors.
Fråga mig inte varför en sån låg där under kudden. Tydligen hade Fredriks vän Robin lagt dit den helt random kvällen innan. :P Säger då det ja. Haha. Så jäävla kul!
Nää ni gott folk, nu blir det borsta tänderna å sova sen.
Godnatt alla SNÄLLA människor !


Varning !!!!! ;)

Hm.

Jahapps, blogginläggen kom fram till slut ändå? Weird, dom syntes ju inte på hela dagen å kvällen igår. Såg dom först idag.. men kanske var segt för alla, jag vet inte.
Skrev att vi skulle kika på Bedtimes Story igår, men såg lite grann av den, men märkte rätt så direkt att det inte var nån film för oss :S För barnslig för min smak.. sure, jag kan kolla på disneyfilmer, men den där var lite väl för min smak. Så blev Lakeview terrace eller nåt sånt istället. Riktigt riktigt bra, en ny från 2008. Handlade om en konstig granne till ett par som nyss flyttat till ett fint hus. Den rekommenderar jag!
Idag vet jag inte alls vad som händer å sker, jag tänkte iaf gå ut på en promenad nu strax. Lade in lite nya låtar i mp3n så blir ut å gå med dunka dunka! ;D Det är ju såå najs det, gå långpromenader ENSAM med mp3n.. Men blir ju aldrig mkt på vintern, på våren å sommaren händer det typ jämt. ;P
Jaa, å ikväll är det gossip girl å sanningens ögonblick ! Bästbäst !
Men nu utgång. Skriver mer senare.
Hejs !

Mjaha

Ehm, nu är det såhär att jag skrev faktiskt ett blogginlägg tidigare idag, men vettefan varför inte det syns?? :S Måste glömt å spara. Skrev iaf inget vettigt, får väl ta det nu istället då.
Jobbade till 17 igår, åkte till Fredrik å lämnade bilen å sen var jag tvungen att ta buss hem. Får ju inte köra för långt med bilen, men tycker inte alls om å åka buss. :/ såå segt. Iaf så blev det en sväng till Ica, sen kom Sanna å Sarah till mig. :) Vi såg på lets dance å singing bee. Lite av två filmer med.. annars satt vi bara å snacka skit ;P Var riktigt trevligt ! Såna där kvällar behöver man ibland, med bara flickor. :D hihi.
Dom drog runt halv 2 inatt, så var det sova direkt sen. Blev ju inge skriva igår heller, var för att det var så stressigt helt enkelt. Jadu, å idag vaknade jag vid 10, tidigt för å vara mig det. Så hann tvätta lite å fixa.. Var hem till mor en sväng å hälsade på kissarna innan jag tog bussen tillbaka till gävle vid halv 6. :) Så åt vi god mat å har kikat på robinson. Verkar rätt så bra faktiskt, går på 4an denna gång. Så är tredje tv-kanalen som sänder det programmet. Var ju några år sen det gick nu.. så har vi sjungit lips sen ;) Såå kul! Men Fredrik dissade mig å lips efter en stund, så fick jag sjunga själv. Älskar å sjunga ! Men shit vad trött man blir efter en stund i rösten å lungorna. Haha.
Såå nu strax ska vi kika på Bedtime story, en ny film med Adam Sandler. Komedi, hört den ska vara bra, så får väl hoppas på det då.
Skönt med ännu en lugn helg.. men hör folk här utanför som skriker å härjar, krogen nästa eller? ;D
Spar mig till kryssningen nästa helg, ska bli såå kul! Å kul å träffa Lillsanna å Strojden med, var ju nyår sist. Tre månader sen.. Mitt smeknamn på henne är för att jag har två vänner som heter Sanna å hon är den kortaste. Dessutom kortare än mig, jag som jämt är van att vara kortast. ;) tihi.
Btw så är vädret helt perfekt nu ! Låt snön försvinna så blir det BRA. Kändes som vår ute idag, underbart.
Nääe, vi ska väl ta å titta på den där filmen nu vi. ;D
Ha en underbar kväll!
Tjingen !

Heeelg

Godmorron !
Blev aldrig nå skriva igår, hade inte tid helt enkelt. Först jobbade jag till 17 ungefär, sen var det hem till Fredrik å lämna bilen, å sen ta bussen rätt så direkt från gävle till viken. Inte åkt buss på ett bra tag, å jag tycker inte alls om å göra det men är ju tvungen för tillfället. :/ Usch usch, fick låna Fredriks värdekort iaf, slapp jag betala. Så var det bara dra till Ica maxi å sen hem. Så kom Sanna å Sarah förbi :) Vi såg på Lets dance, å singing bee. Så lite grann på två filmer som gick på teven med. Annars satt vi bara å snackade skit, trevligt trevligt. :)
Idag händer inte mkt, vaknade strax efter 10, hunnit duscha å dammsugit. Blir väl åka till gävle senare. Kika på robinson å film ikväll med bejb ;)
Skönt skönt. Har verkligen ingen fantasi för å skriva nåt nu, lär nog skriva mer senare tror jag. För mkt disk å saker att göra.
Men skriver mer ikväll.
Tjingen!

Donnerstag.

Mm, fick bli en tysk rubrik som betyder att det är torsdag för er som inte visste. Inte minns jag mkt från tyskan jag läste från 6an-9an, men några ord minns man väl. :P
Efter jag skrev sist så såg vi bara på film igår, å åt mat typ. Blev filmen "På smällen", har sett den en gång förut, men Fredrik hade inte sett den. Den är riktigt bra å rätt så rolig också. :D Man fick sig ett gott skratt i all bedrövelse ;)
Jadu, sen var det bara sova.. jobbade till halv fem idag, gick bra det. Trivs bra på det där dagiset också faktiskt. :D Ska vara där imorron med mellan 9-17.30. Cash cash cash ;) Faktiskt jobbat på rätt mkt denna månad, å än är det några dagar kvar i mars så man förhoppningsvis får jobba mer. Ser jag framemot lönen i april sen. Ska ju först å främst få en nu om drygt en vecka, den blir väl lagom hoppas jag.. Vill ju shoppa järnet nu känner jag! Var alltför länge sen jag gick runt i valbo köpis nu och bara shoppade det jag kände för. Skulle verkligen behöva en sån dag nu snart. Blir fort less på köpis, men nu saknar jag verkligen stället. Men hatar å gå runt där om man inte har pengar.. blir man bara sugen utan att kunna göra nåt åt det.
Jadu, inget bra på tv ikväll heller.. sveriges värsta bilförare är väl lite halvbra sådär, men inget vidare. Fredrik å Robin sitter å ser på South Park just nu, men det har inte jag nån lust å kolla på. :P Är simpsons å family guy bättre.
Imorron ser det ut som att Sanna å Sarah ska komma till mig å bara chilla å se lets dance iaf. Kul ! Tar Sanna med sig sin Mira med, den goooa jämthunden. ;D Har inte varit hemma å sovit i lägenheten heller på skitlänge, två veckor sen sist blir det nu i helgen. Shitshit. Annars blir det riktigt lugnt i helgen, har inte råd å göra nåt. Ser fram emot nästa lördag ja, då det blir 24timmarskryssningen. Wee ;)
Vad ska DU göra i helgen då? Joina oss imon kanske? :D
Nää, nu ska vi ta å göra nå mat tror jag.
Tjatja!

SKIT !

Finns inte ord för hur jävla arg å besviken jag är nu på allt som har med bil å göra. Som jag känner nu ska jag fan aldrig köpa en bilfan mer. Som jag skrivit tidigare så gick ju inte min bil igenom besiktningen, å blir för dyrt att reparera allt. Jag med min vanliga tur. Så kör den inte mkt alls nu, men iaf så hade jag parkerat den utanför Fredriks port, ett ställe som egentligen inte är en parkering men som jag brukar kunna stå på nån stund på eftermiddagen för att sen flytta den.. är ju datumparkering här, å var för tidigt för å ställa mig på jämna nummer sidan (just där jag ville stå, man måste ställa sig tidigast 18 där). Så tänkte att då ställer jag den där, brukar ju aldrig va nå problem. Men tammefan så har man fått en p-böter när man kommer ut nu ikväll å ska flytta på den. Jag blev såååå jäääävla arg. Jag som inte har den bästa ekonomin för tillfället, och inte får pengar förrän nästa fredag. 500 spänn åt helvete. Hade jag kunnat slösa på nåt mkt roligare än en fitt p-böter. Så sjukt förbannad å lessen ! När jag när som helst ska ställa av bilen å skicka iväg den, så ska man givetvis få en liten "present" där... tack ! Kanske ni tycker låter fjantigt nu när jag blir så sur för det, men kan säga att det inte är min första p-böter precis, å har bara varit problem med bilen hela tiden. Å nu ska man inte ha den längre, så får man en sån där det sista man får. Jag är ARG ! gah ! Ett stort minus är ju att man knappt har pengar för å leva till nästa vecka. Men tänker betala den där när jag fått pengar, inte en chans jag gör det innan, även om det blir en dag för sent !
SÅ ! Nu har jag fått skriva vad jag känner om det iaf. Nu tänker jag inte ägna det en tanke förrän det är dags å betala !
Nyss var vi till Ica maxi, småhandlade lite. Nu blir det potatisbullar å blodpudding. Så ska vi nog se en film. Så ska jag käka lite chips som är kvar sen helgen med, det är jag värd nu tycker jag !
Jobb imon igen till 16.30. :)
Ha en trevlig kväll.
Hej !


Blåmärken.

Haha, yees har ett stort blåmärke på röven ! :P Duktiga jag råkade ju ramla i Fredriks källare igår när vi hade hämtat tvätten, skulle gå ner två trappsteg. Hetsiga jag, så bara pladask så låg hela jag ner på ryggen. Vettefan hur jag lyckades, antagligen för att jag gick så fort å hade hala skor. :P Gör ju en del saker snabbt jag, iaf går snabbt å pratar snabbt. Folk klagar typ jämt på mig för dom sakerna. :P Mest är väl om man är ute å går promenad med nån, så kan jag vara en meter framför helt plötsligt. :P Men då vet man att man ska ta det lugnare på just det stället iaf ;P
För övrigt är jag rätt trött just nu, blir sova vilken minut som helst. Börjar 7 imorron, å går bara till 13.30, sköönt med kortdag. :) Idag började jag 7.30, var såå segt å ta sig upp imorse. Råkade ju somna om en snabbis med, som tur var hann jag vakna i tid igen. Dagen gick fort ändå, trots att jag var där ända till 16. Trevligt trevligt.
Så har det bara varit riktigt lugnt sen. Kikat på Den rätte för Rosing of course. Haha, det är sååå jävla bra, helt ärligt. Så var det andra avenyn med. Blev även lite bandy där, var ju sista matchen mot v-ås, hade dom vunnit hade dom fått möta edsbyn i final. Men tyvärr losade Saik. Tur jag inte är värsta bandyfanet som många andra sandvikare är, annars hade man väl grävt ner sig nånstans nu. :P Meen, det blir väl edsbyn som tar hem det som vanligt, förstår jag.
Haha, så hittade jag en rolig sak på Lindas blogg. Hon hade länkat nån sida där man kan se hur ens barn kommer se ut, kan man lägga upp en bild på sig själv tsm med vem som helst, sin pojkvän/flickvän eller vad man nu har. Så fick två roliga kort på hur mina å Fredriks barn skulle se ut, hahaha. :P Som om det där stämmer, njaee. Men se å bedöm själva. ;D

Här har vi första bilden på flickan, man fick välja kön å ram runt fotot själv. :P Sure, hon är söt, men inte så lik mig iaf va? ;P Haha. Mer lik Fredrik isf. :P


Så har vi nästa på lilla killen, han var faktiskt riktigt söt. Men rödhårig? Njaaeee ;) vafan, varken jag eller Fredrik har ju nåt rött i oss ! :P Som sagt, detta är inget att förlita sig på, men lite kul ändå å se hur det blir. Båda är iaf lite halvlik Fredrik, men inte mig.



Haha. :D Nu blir det sova iaf. Men som ni ser så är adressen där under bilden, gå in där å sen får ni se hur det blir för er.
Godnatt !

Hungrig.

Hej å hallå !
Ännu en ny vecka igen då, vecka 12 om jag inte har helt fel. :) Tiden går så sjukt fort egentligen, fattar inte. Så fort man komemr hem från jobbet så flyger timmarna fram, å helgerna likaså. Går bara fortare å fortare känns det som ! :S
Vaknade iaf först runt 9 imorse, tänkte att det antagligen inte skulle bli nåt jobb då, iåmed att dom oftast brukar ringa senast 8tiden isf. Men det blev det, för lite före 10 vaknade jag av att vikariejouren ringde ändå, undrade om jag kunde jobba till kl 16 på en femårsavdelning i valbo där jag aldrig varit förut. Kände först bara, NEEEEJ! Hade varit såå skönt å varit ledig. Men var bara att pallra sig upp det. Så kom dit sen, å det var såå trevligt ! Skitgulliga barn, å så mysigt ställe. Sen stod dom å dansade å sjöng till melodifestivallåtarna, inte helt fel när musiken är bra. :D :D
Sen har vi varit en vända till Sandviken, har ju inte varit där på en vecka så var på tiden. Å nu är vi hemma igen. Ska se på American Pie 2 och äta korvstroganoff med ris. MUMS !
Å dom här fina muffinsen bakade Fredrik åt oss igår, när jag skrev mitt senaste blogginlägg. Blev så förvånad hur han hade hunnit. :D Min älskling ;) Goda var dom iaf, lite krämiga också å inte sådär torra som muffins kan vara. men sen är han ju en riktig mästerkock också min bejb ! <3
Imorron blir det jobb på häcklinge förskola, å sen onsdag å torsdag också. Jobbar 7.30-16 imon. Så blir sova rätt tidigt ikväll..
Men som sagt, mattajm !
Puss !


Sunday.

Hej å hopp !
Söndag kväll här, sitter å chillar hemma hos Fredrik som vanligt. Varit riktigt lugn dag, precis som söndagar ska vara. Sett på Gossip girl, typ världens bästa serie. Så sjuukt bra! Så var det Sanningens ögonblick ikväll, haha. Såå underhållande. Men själv skulle jag ALDRIG ställa upp i serien. Nääru, never ever.
Annars idag har vi bara bokat en kryssning :D wee, den 28 mars. Jag, Fredrik, Sanna å Strojden :D Blir skoj det ! 24timmars till Mariehamn! Party party ! ;) Blir lugnt fram till dess är ett som är säkert iaf.. har väl typ 200 spänn fram till dess så. Fattiglapp jag.
Får se om man ska jobba imon eller inte då. Tisdag, onsdag å torsdag vet jag säkert iaf. :)
Men nu blir det snart sova, pussa lite på älsko först kanske. ;)
Bjuder väl på nån bild som är några veckor gammal, innan fest. :P Ser ut som en femtonåring, men vafan. ;P
Godnatt världen !

Fucking suckers !

Haha, jävla skitmelodifestival säger jag bara. Helt ärligt , hur fan röstar ni folk?? OKEJ, marlena var klart bättre än caroline, å det var en jääkla tur hon vann om man tänker så. MEN, varför kunde inte ni vara lika smarta som juryn å rösta på Måns istället för?! Han var ju BÄST! Kom in först av alla å ägde upp alla artister, dom hade INGENTING i jämförelse med han! Utstrålning, dans och inte minst, en totalt suverän låt ! Efter han hejade jag på Alcazar, också otroligt bra dans, å vilken låt sen ! Fick ju fan en mindre chock när jag såg att folket gett han bara 48 p. Tyckte synd om han med. :/ Var ju beredd på att han skulle vinna där, men så kommer Marlena som legat 6-7a å drar över alla andra poäng. Jadu.. enda trösten är väl att hon vann över Caroline, samt att hon kommer från Sandviken. ;)
Nu är det nogklagat, nu ska vi se klart på Australia, som även den suger. Men lär väl kolla klart på skiten :P
Bäjz

Skööna lördag !

Älskar verkligen lördagar.. bästa dagen på hela veckan. :)
Igår tog vi det bara såå lugnt, var såå skönt. Åt mat, och såg på babysitter wanted. En ny skräckis.. den var heelt okej, lite oväntad å småläskig. Sen somnade vi redan strax efter 12, var trött efter veckan.
Vaknat å ätit gröt idag bara, ska strax ut å gå. Blir nog en rätt lång promenad, sköönt ! Så blir det bara lugnt sen, kika på Australia ska vi göra. En ny med Nicole Kidman, nån som sett den å tycker den är bra? Jag har hört både och iaf. Så är det ju givetvis melodifestivalen ikväll!!! Nu kör vi Måns å Alcazar ! ;) HEJA HEJA ! ;D
Skriver väl mer ikväll om vad som tycktes om den, nu ska vi ut.
Ha en kanondag.
Tjiingeliing

Sorry.

Blev aldrig nåt skriva igår, satt inte alls mkt vid datorn, å sen hade jag absolut ingen aning om vad jag skulle skriva. :P Ett inlägg skriver jag ju gärna om dagen, men ibland är det bättre å kunna skriva mer när det gått två dagar, än å skriva typ ingenting en dag. :p Ajaa..
igår iaf hände inget spec, jobbade till 13.30, sen var jag så trött, så sov väl två timmar hemma hos Fredrik. Vi åt kyckling, å på kvällen såg jag Mamma Mia filmen jag hört så mkt bra om. Helt ärligt tyckte inte jag iaf att den var så bra.. lite seg lär jag säga.. :S Sen är det inte riktigt min grej det där med musikalfilmer tror jag..  stör mig lite på att dom helt random börjar dansa å sjunga. Och nej, jag har absolut ingenting emot musik, sång å dans är ju det bästa som finns. Men just i filmer kan det bli lite för mkt.. Grease å Sound of music är ju bra iaf. ;) Men i filmväg gillar ju jag mest skräckfilmer, drama och komedier.. svenska filmer avgudar jag! Inte många som gör det, fattar inte varför? ;P Jäädu.
Idag blev det jobb mellan 9.30-16.30.. gick rätt fort.
Riktigt skönt med fredag å helg nu iaf! Känner jag behöver det.. Sitter hemma hos Fredrik å bara chillar just nu, han är och handlar köttfärs, vi ska göra köttfärslimpa ikväll. Riktig husmanskost ;) gött gött ! Får hoppas det går hyfsat fort bara, för jag håller på å dö av hunger. :/ Inte ätit på flera timmar..
Så blir väl bara nån film eller tv ikväll annars. :)
Och jag saaaaknar camilla ! Älskade syster. Dig som jag kan prata med om allt, och som är världens roligaste och underbaraste människa. :) Vi får ta och ha en ordentlig systerkväll nu snart.. om sisådär en vecka kanske? ;D
Här är hon, så himlans fin på den bilden! Sen äre ju min gooa karl, å camillas pojkvän Thomas :)
Hoppas ni får en trevlig fredagkväll, det ska jag ha !


Tröttis.

Hej å hallå readers. :D
Är sååå trött just nu. Gick väl upp runt 7 idag, jobbade 8-16 som sagt. Gick väl bra, var seegt som attans att vara ute där på dagiset bara, hatar detta skitväder ! Fyfaan, så less på snö. Vill aldrig mer se snö nu känner jag. :P Blää !
Mars är vårmånad, så ge mig vår nu. Älskar våren.
Annars har jag varit hos älsko bara, vi åkte till donken, blev sån mat idag. :) testade nån ny variant, den var väl helt okej.
Så har vi kikat lite på hockeyn bara.. är nog rätt kört för brynäs nu. :P tyvärr tyvärr.
Å jag har aldrig nåt roligt å skriva mitt i veckorna. Är oftast för trött för å tänka då. ;)
 function B2_GoMbb(el) { if(location.href.indexOf('/wps/myportal') != -1) { location.href="/wps/myportal/privat/bestall/mobilt?offerKey=mbb-fast-modem"; } else { location.href=el.hrImonn jobbar jag 6.30-13.30. Rätt skönt med såna dagar. :) Så blir väl en dusch nu, å sen sängen bums. Kommer somna som en stock.. är glad att jag typ aldrig har sömnproblem, svårt å sova som många har. När jag gick i grundskolan kunde jag ha det, men aldrig numera. Man är väl trött efter alla års slitande. ;)
Nääru, nu blir det dusch, puss på Fredrik å sleep !
Tjooss !


höhö.

Jadu, en trökig vanlig tisdag idag. :p Iofs är det ju en massa bra tv-program, blir ju den rätte för rosing nu kl 8, å sen andra avenyn kl 9. weeeho. Annars gillar jag inte tisdagar, dom är så långt från allt.. men imorron är det onsdag, å lite närmare helgen. :) Jobbat idag, gick väl okej. 8-16 imorron.
Jadu.. annars i veckan har jag ingenting planerat å det är såå skönt. I helgen blir det lugna puckar med, jag är inte alls sugen på att dricka. Dels har jag inte råd, sen har jag druckit tre helger på raken, helgen innan dess var det uppehåll, men helgen innan det var det osv. Så nääe, less på skiten. Nu ska det dröja ett tag. Men vi kanske svänger förbi Linda på lördag iaf, hon skulle ha fest. :) Annars blir det bara massa mys hemma hos Fredrik, kika melodifestivalenfinalen bland annat. Heja heja Måns å Alcazar !
jäjä, nu ska vi äta fiskpinnar å potatismos. mums. :) meeee like
höreees ! tjo

:(

Usch, inte mkt som går som man vill nu.. Bilfan gick inte igenom besiktningen idag. Det var 7 fel på den, plus lite extra som var på gränsen. Fjädern i högra framdäcket har gått sönder, så jag kör lite farligt just nu. Han sa att han inte tycker jag ska köra så mkt alls med den.. Får ju köra den en månad till nu, sen blir det körförbud. Så hade mamma hittat ett nummer man kan ringa, så kommer dom å hämtar bilen, får förhoppningsvis pengar för det också. Sen skickar dom iväg den utomlands som jag fattat det.. Blir tyvärr för dyrt å laga allt, vill inte veta hur många tusen det kommer gå på. Bläsch. Blir till å tigga skjuts, köpa busskort och leta efter en ny billig bil då. Har du nån, eller känner nån som ska sälja? Säg till mig då isf. ;D Är ju fan beroende av bil ! Så bra att ha till jobbet när man bor i sandviken och jobbar i hagaström å valbo. Bra när man blir uppringd tidigt med på mornarna osv. Jadu.
Annars idag har jag jobbat i hagaström. Men blev bara 4 timmar idag. Imon däremot, blir det mellan 8-16.30. Så blir det nog hela veckan ut där. :) hoppas det går bra.
Jadu.. mådde så sjukt dåligt igår med.. :( fyfaan.. är så glad att det löst sig nu iaf. Älskar dig så oerhört mkt älskling. Går inte att beskriva! Du betyder allt.. <3
Så är det.. Nu ska jag ta å fixa lite mat tills han kommer hem :) Han är på hockey nu. Chickenbits å ris blir det idag ;)
Här hittade jag en gammal bild på älsklings dator. Är han inte fin? Lite fyll kanske? ;) hihi

Seriöst?!

Måste ju skriva om min åsikt angående melodifestivalen igår! Seriöst svenskar, hur tänker ni???? Nu vet inte jag om nån som läser här röstade på Caroline af Ugglas, men har du gjort det, seriöst hur tänkte du då? Hon är ju värdelös ! Låten är väl lite bättre nu när man lyssnat lite på den, men vafan... men visst, nu hoppas jag iaf att hon vinner hela skiten, så kommer ni ångra er sen ;) Hon leder ju omröstningen på aftonbladet också. Haha. Sjukt. :P Jag hoppades på Lili å Sussie och Star pilots igår. Å andra sidan vet man aldrig, folk har ju så konstig smak, så hon kanske tar hem hela alltihop i moskva om hon vinner? Jadu.. vi får se, vi får se.
Nu ska vi göra räkmackor, å sen kika film iaf ! :)
hejs.

Seeg.

Yees, blev ju utgång igår. Men är inte så bakis iaf, som förra söndagen, var det värsta jag varit med om.. usch. Lite seg i skallen idag bara. :P Började förfesten hos mig. Jag, Fredrik, Sarah, Johanna, Sanna å Camilla först. Sen kom Camillas kompis Sofie, å sen tre till som hon känner. :) Så var även min granne jag inte känner, plus Sofies kille här en stund. Så blev lite mer folk än jag trott. Å jag drack inte så mkt, hade bara två öl. Men blev bjuden en del, så vart lite iaf ;) Å sen köpte jag på krogen med.. å Sarah bjöd mig på en drink också, hon är uuunderbar. :) Bjuder ju tillbaka en annan gång. :) Blev lobby sen iaf, Fredrik skjutsade ner oss, han har varit sjuk så var bara hemma hos mig under tiden. Sanna drog vidare till kungsgården hon.. Camilla mötte upp Thomas, så han hakade också med på krogen. Sen tappade vi bort Johanna där inne rätt mkt, hon träffade på några hon kände, å Camilla var bara med Thomas, så blev jag å Sarah som gled runt där. :) Var skooj :) Men roligare förra veckan. Inte så mkt roligt folk ute igår..
Ajaa, så hämtade Fredrik mig sen, åkte hem å käkade pizza å sov bara. Blev inte så många bilder knäppta, men några iaf. Men jag bjuder bara på tre, för resten blev dåliga. :P
Händer idag då gott folk? För min del blir det riktigt slappt, ska käka pizza nu, sen blir det nog en film eller två. ;)
Ha en bra dag!



Utgång.

Yesssbox, det blev utgång idag iaf. :) Bestämdes så ;) Dock har jag typ ingenting å dricka :( Två öl bara, mariestad som jag fick av Fredrik. Har ju inte blivit å köpa nåt när man inte visste hur det skulle bli. Men kan väl vara skönt å vara hyfsat lugn med för en gångs skull? :) Fredrik är här nu med, men han blir kvar här när vi går på krogen. Snart kommer iaf Sarah, Johanna, Camilla å Sanna. :) Sanna ska inte med på lobby :/ camilla ska förhoppningsvis med, säger att hon mår lite illa då å då. men vi får hoppas på det bästa! Annars blir det jag å de två kusinerna ;) Blir skoj iaf, ut å dansa lite igen. Det är typ det bästa jag vet så. :)
Nästa helg får då bli lugn iaf.. då är det melodifestivalfinal också. Det ska vi kika på ikväll med, andra chansen idag. Hoppas på star pilots och lili å sussie till final. Iaf som jag känner nu.
Men nuu ska jag återgå! Vi ses ute ikväll då folk? ;D
Puss!

fredagkväll.

Hemma hos Fredrik, varit en riktigt skööön kväll/eftermiddag idag. Slutade jobba 15.30, då åkte jag direkt hit. Var lite skeptisk först om jag skulle åka, för han har blivit sjuk, hade 38,5 i feber imorse. Men nu mår han bättre :) Å vad gör man inte för sin hjärtevän ;) haha.
Vi låg å sov typ 1½ timme först, hur skönt som helst, var så himlans trött efter veckan. Sen har vi lagat mat, å kikat på American Pie. Haha, den filmen funkar alltid ;) Sen såg vi Snakes on a plane. Sett den en gång förut, rätt så läskig film med alla ormar. Fatta vilken panik man skulle ha om man satt på ett flyg med en massa anfallande ormar?! Tur det är film.. Uuusch.. lite sorglig är den med. :/
Jaadu, får se hur det blir imorron nudå, om det blir utgång eller ej? Morrondagen löser allt ;)
Nuu är jag för trött för å skriva mera tyvärr. Återkommer imorron.
Godnatt !

Aptit?

My god, vad har hänt? : O Ingen aptit alls längre. Jag som avgudar mat, å äter jämt tycker jag. Den här veckan har jag inte alls varit sugen.. Har ju blivit bättre i magen, men idag har jag inte ätit mkt alls. Försökte nyss, fick i mig några tuggor bara. Jadu. Skön dag har det varit iaf, varit hemma å bara varit. :) Var hem till mamma en sväng nu ikväll, snacka massa med Camilla, skoj som vanligt det.
Jobb 7.30-15.30 imon, blir sussa snart nu.
Helgen får vi se vad som bjuds på. Imorron blir det lugnt iaf, på lördag var det snack om utgång med Sarah å Camilla i sandviken. :) Men jag vet inte, Camilla visste inte om hon skulle ha råd, å isf skulle ju hon bjuda mig. Plus att jag inte har pengar alls typ. Så det visar sig. Annars blir det väl bara att sitta hemma hos mig å se på melodifestivalen, är ju andra chansen på lördag. Dom tävlande är scotts, caroline af ugglas, lili å sussie, amy diamond, bwo, nåt typ rappband har jag för mig (minns inte namnet), sarah dawn finer och star pilots. :) Caroline går ju bort direkt iaf.. annars är väl dom flesta okej, star pilots, amy diamond å lili å sussie står nog högst på min lista tror jag. Lyssnade lite på vissa av låtarna på youtube idag som är klara till finalen redan, alcazar är klaaart bäst! Så tycker jag iaf just nu. Måns är också bra, men slår inte riktigt alcazar. Man blir så partypeppad av låten typ. :)
Jejeee.. Återkommer väl mer imorron. :)
Godnatt Världen!

TRÖTT.

Mm, nu är jag riktigt ordentligt genomtrött. Tar på en att gå upp tidigt varje dag. Och idag var det ju redan tjugo i sex jag gick upp, började halv 7. Å jobbdagen gick väl sådär idag, var så trött å seg så ville bara åka hem kände jag... :P
Ajaa, hemma nu, håller på att tvätta lite. Får se vad som sker senare, ev åka hem till mamma å pappa, å snacka skit med Camilla ! :)
Nuu ska jag ner i tvätten, sen ska jag ta å göra chokladbollar tror jag. Mummimums !
Puss

Grattis älskling.

Grattis till älskling, på 24årsdagen :D <3.
Idag har jag bara varit å jobbat, hade lite ont i magen, så var lite jobbigt där ett tag. Men det tog sig!
Sen åkte jag bara hem till Freddan, han öppnade sina presenter. Av mig fick han två snygga t-shirtar, ett par kalsonger, värmeljus å två ljuslyktor formade som hjärtan. :) Sen drog vi hem till hans familj och åt god mat å tårta. Potatisgratäng å rostbiff. Mums! ^^
Hemma igen nu. Imorron börjar jag redan 6.30, så ska ta å lägga mig nu jag. Slutar redan 13.30 imon iaf, sköönt! Blir hem till Sandviken då tror jag, för en gångs skull. :) Sen vad jag ska göra där vet jag inte. Åka å hälsa på Bettybejb å Camilla kanske ;)
Nääe nu blir det teven en snabbis, sen sova.
Tjoh !

Yoyo.

Tisdag kväll då, sitter hemma hos Fredrik. Blev jobb på Hagaströmsgården idag, blev ditringd redan 7.30 imorse. Var mååttligt trött, men vill ha pengar, så var bara att pallra sig upp det. :) Kom dit till ca 8.15, sen var jag där till 16.30 idag. Var med några barn till en pulkabacke där dom fick åka lite madrasser åså, skinande väder också så det var skooj. Efter worket åkte jag direkt tillbaks till Fredrik, för vi skulle på bio kl 18. Blev ju förhandsvisningen av slumdog millionare som jag nämnde förr. Den var väl helt okej... rätt så speciell, lite seg då å då. Men klart sevärd iaf :) Men den slog inte Benjamin Button ;P Yesyes.. sen blev det bara hem, kikade lite på Den rätte för Rosing igen, haha. Rätt underhållande lär jag säga. :) Men vafan, den där 19åringen då, seriöst?? Hur kan han vilja vara med henne? 15-16 år äldre ju! Skulle ju nästan kunna va morsa åt han. Och ska jag va ärlig så tror jag då inte han är den "rätte" för henne. Om nu nån av dom är det. Men liksom, stor chans att dom två kommer leva lyckligt tsm i alla sina dagar? Njääe. Men spännande blir det å se !
Jadu, sen var det Andra avenyn då of course. Alltid lika bäst!
Men fasen, vad mätt jag varit idag! Känner mig som uppumpad ballong å ser skitfet ut om magen. :P Fast jag inte ätit så mkt.. åt lite korv å mos på dagiset, så var jag rätt hungrig när jag kom hem. Då blev det två mackor.. så åt jag iofs lite chips på bion å drack cola men.. pallade inte ens få i mig maten nu när vi åt när vi kom hem. :P Så det fick bli en matlåda till imorron.. ska vara i Hagaström då med, går 8-16. Sen blir det hem å fira älsko, som fyller år imorron som ni kanske vet nu. Liten blir stor ;) Jäss jäss. Får se vad den dagen bjuder på.
Rätt trött nu iaf, så blir nog till att sova strax. :)
Skrivs väl mer imorron!
Pussitja

Jahaaja.

Då var det ny vecka, å nya tag som jag brukar säga. Hagaströmsgården ringde mig imorse, undrade om jag kunde jobba. Men jag var lite osäker, för kände mig fryssen imorse å var lite konstig i halsen. Kändes precis som det var feber på g. Så då sa dom det var bäst jag stannade hemma, jag ska ju dit på torsdag iaf :) Men mådde mkt bättre sen när jag vaknade efter att ha somnat om :) Så nu är jag redo å jobba, om det är nån som ringer imon vill säga, det hoppas jag! Sen rätt så tidigt imorron kväll ska jag å Fredrik på bio, vi ska gå på en förhandsvisning av Slumdog millionare. Den ska tydligen vara riktigt bra säger dom :) Fick flera oscars å tydligen :) Så det ser vi framemot.. Sen fyller ju Fredrik 24 år på onsdag! Han blir stor nu karln ;) Så har varit nere på stan idag å inhandlat lite presenter åt honom. Kan tyvärr inte skriva vad här, ifall han läser ;)
Annars idag blir det bara lugnt, ska ner å tvätta några plagg nu. Så har vi laddat hem två filmer vi ska kika på, Mamma mia och Rallybrudar. Jag har inte sett Mamma mia, men alla säger den ska vara bra, så då får jag tro på det ;) Å rallybrudar verkade ju rätt så okej den med. En svensk med Eva Röse.
Jadu.. har några bilder här iaf från festen i lördags. Kanske blir mer sen. Dock ser jag ut som jag vet inte vad på bilderna men.. man lär väl bjuda på sig själv ibland. :P En är iaf på mig å sötdoris :) hihi.
Men uppdaterar mer sen I think ;)






Helvetesdag.

Usch, vilken jävla dag det varit idag. Har varit så sjukt bakis hela dagen! :( Jag som inte blev så jävla full ändå, brukar kunna bli mkt mer full å inte bli bakis alls. Vaknade 7.30 imorse av att jag mådde skit, drog in å spydde, vilket jag gjorde x antal ggr mer senare. :S Bläsch. Kunde inte somna om heller, blev bara att må illa istället. Hjälpte inte att jag åt kebab med bröd heller, brukar ju alltid hjälpa när jag äter men inte idag. Så åkte jag å Fredrik iaf till gävle runt 15, å först när jag kom hit å åt ett äpple så blev jag bra. :D Så nu vet jag vad jag ska äta i framtiden när jag mår illa! Om det nu berodde på det vill säga. Aja, nog om det.
Gårdagen igår var huuur trevlig som helst! Hade sjukt kul! Tack till alla som var med. :D Fredrik skjutsade in mig å Camilla till Johanna i forsbacka runt 19, då var redan Sarah, Sara, Viktoria å Johannas pojkvän där. Fredrik drog hem rätt så fort, för han skulle vara hos mig under tiden och kika film plus hockey. Han hann träffa Johannas hundar iaf. :D Dom var ju så oooerhört söta. Doris ville jag ta med mig hem.. det var det sötaste jag någonsin sett, å då överdriver jag inte heller. Sååå liten. Gjorde mig ännu mer sugen på en chihuahua. :) hihi.
Så kom det lite grabbs sen å, dom var jättetrevliga. :D Riktigt rolig förfest var det iaf. Tog taxi in till Sandviken, hade ingen koll på tiden men var inne på Lobby redan vid 23 typ. Så gjorde jag världens vurpa när jag klev ur taxin, var såå halt ute :D Haha. Men iaf, blev nästan tre timmar på lobby. Tappa ju bort de flesta, men jag å Camilla höll ihop hela tiden iaf. :D Sjukt kul å festa med syster sin må jag säga. ;D
Jadu, sen hämtade Fredrik mig, Camilla å Sarah iaf å skjutsade hem dom först.
Har inte fått bilderna än, men får lägga ut en vimmelbild på mig å Camilla iaf från igår. Aquatini is the shit. ;)
Ser ju ... måttligt full ut. :P
Men nuu ska jag kika på melodifestivalen från igår, som vi har tankat hem. Missade ju det igår, så säg inget till mig om hur det gick. Jag vet att det var dåliga låtar som gick vidare iaf, av det lilla jag hört. :S Trök.
Hörs imon ! Tjaaa!

RSS 2.0