Såå seg.

Halloj !
Inte hunnit skriva nå idag, blev jobb till 13.30, sen bussen direkt tillbaks till gävle. Hann med stan en snabbis, var såå shoppingsugen men blev för stressigt å göra det idag. Får bli valbo nån dag nästa vecka istället. :)
Så hem en sväng, betalade räkningar. Sen möta upp Linda för att bege oss till grabbarna och hälsa på som jag ska vara extra assistent åt tsm med henne. Så hämtade Fredrik upp mig efter en halvtimme ca. Åkte till systemet en sväng och Ica maxi. Köpte blekningsmedel, tänkte färga håret ännu blondare men kände att jag spar det till söndag istället, vågar inte riskera att det blir hemskt, typ vitt eller nåt när det är kryssning imorron. :P Så drog vi hem till Fredriks päron sen å åt tacos med hans familj. Muuums ! Alltid lika gott. Så mötte vi upp Linda en sväng, hon hakade med hit så kikade vi på Lets dance och Singing bee. Magnus var en värdig vinnare, grattis grattis !
Imorron åker vi 11.30, ser såå fram emot det. Blir kul å umgås med Sanna å Strojden å! :D
Är hemma igen 8 på söndag kväll, skriver mer då om hur vi haft det, blir inget bloggande imorron. Men vi tar med oss kameran om vi inte glömmer den, så knäpper vi lite kort, så bjuds på bilder sen. ;)
Ha en underbar helg alla människor !
PUSS !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0