sjuk..

Hej!
Söndag eftermiddag, å här sitter jag all by myself och känner mig sjuk. Det började inatt, jag kände mig riktigt fryssen, å ena stunden svettas jag istället.. inget halsont eller förkyld eller nånting annars. Funderar på om jag kan ha fått mjölkstockning? :S För jag är öm i det högra bröstet också, så äre lite rött.. dock har jag hört att man ska ha knölar då också å det har jag inte. Nån som haft det som vill dela med sig ? :) Kan ju även vara så att jag är öm för att jag klämde ganska hårt på bröstet för några dagar sen, fick för mig att jag fått för lite mjölk och skulle se om det kom ut nåt.. så förhoppningsvis äre bara för att jag var lite hårdhänt mot mig själv :P Jaja, får väl höra på bvc på tisdag annars, ska ju dit igen då.
Viktor kommer hit lite senare, ska bli skönt med lite avlastning när jag inte mår hundra, samt någon som passar upp på mig. :D höhö.

Just nu är lillhjärtat ute och går med mormor å morfar (mamma å pappa). Känns konstigt att vara här hemma utan honom, det är första gången.. annars har ju jag bara åkt iväg nån snabbis och handlat emellanåt.
Vi hade sån ögonkontakt imorse också, efter att jag ammat honom.. han kollade mig rätt in i ögonen, hur länge som helst kändes det som. Sen log han mot mig emellanåt också :) Underbara underbara känsla.
Han sov med mig imorse med, så himla mysigt när jag var fryssen att få ligga tätt intill han jag älskar mest på jorden.

Nuu blire vila en sväng!
Ha en fin söndag :)

tröööött!

Ja, det är jag nu.. ruskigt trött! Men inatt ställer vi tillbaka klockan en timme, så man får ju sova en timme extra. :D Usch, lite huvudvärk fick jag också.. jag som verkligen har aldrig ont i huvudet, går nog att räkna på en hand de gånger jag haft ont i huvudet. Å då skojar jag inte heller :p
Varit en rätt seg lördag måste jag säga.. iallafall förmiddagen, sen tog jag en promenix med Camilla å Alex, då blev det bättre :)
Ikväll har vi kikat lite tv, och såg precis klart den där gamla filmen "Ghost", med Patrick Swayze och Demi Moore.. sett den nån gång för länge sen bara. Faktiskt ganska bra! Men såå sorglig i slutet, så jag började böla :p

Nej nu orkar jag faktiskt inte skriva mera idag.. ögona är för tunga.
Godnatt! :D

godnatt sverige

Hey!
Fredag å helg igen. Skoja, det är ju lördag nu :P Hamnade här innan jag ska ta och sova jag med, precis som guldus (som pappa/morfar kallar han) gör. hihi. Haft en lugn å skön dag, blev en riktigt skön promenad på eftermiddagen med Alex, sen åkte jag med pappa och handlade tacos. Mums! Sen blev det Idol såklart, jag kan förstå att Daniel åkte för han gjorde sämst ifrån sig ikväll.. men jag tycker Geir borde åkt istället, han är ju typ en klar artist redan. Har ju varit med i norska melodifestivalen, sjunger jättebra och allt.. det där programmet är ju till för att utvecklas, därför var det inte mer än rätt att Linda åkte förra fredagen, som vunnit popstars en gång i tiden. Aja..
Camilla är ute som vanligt hon, i gävle.. det förstår jag, gävles uteliv är såå mycket bättre än sandvikens! :) har funderat lite på att gå ut nån gång innan jag ammat klart, men jag känner faktiskt inget riktigt sug. Håller mig förmodligen tills jag slutat amma, vilket säkert blir runt april-maj nästa år någon gång. Får se hur fyll man blir då när man håller sig nykter nästan 1½ år.. hehe ;p
Alkoholen saknar jag inte, men jag kan bli liite avis på Camilla å gänget som ska ut och dansa.. finns ju nästan inget roligare. :D

Jaja, får se vad som sker resten av helgen?

Eftersom det blev lite partajsnack så bjuder jag på två bilder från förra sommaren. Partysommaren 09, jag festade EXAKT varje helg från maj till oktober.. ojoj, hur orkade man :P Jag framför en fontän i gävle, på väg till förfest!





:/

Halloj! :)
Ska strax ner och kika tv med Camilla innan jag lägger mig, men tänkte slänga in ett snabbt inlägg först. Spenderat eftermiddagen hemma hos Sarah idag, med Camilla, Alexander och Sirpa. Det var treevligt :) Fikade och pratade, sen handlade vi en sallad på palaya. Jag bjöd systeryster också, känner mig rätt rik för tillfället så, snål vill jag ju inte vara. ;D
Fredag imorron, IDOL tajm igen :D Men jag måste säga att det här årets idol är nog de tråkigaste hittills? Visst, nästan alla är ju riktigt duktiga, MEN jag tycker folken som är med i år är ganska.. tråkiga? :S Det är ingen som har det där lilla extra, känns det som. Det skulle vara Jay Smith då iofs, som är kanonbra. Men hela programmet känns stelt och tråkigt i år. Aja, kanske ändrar sig med tiden, vem vet.

Fick höra en tråkig sak idag med, en bekant till familjen har gått bort.. typ släkt med släkten, som min mamma var assistent åt. Riktigt tråkigt att höra, hon var så gulligt och köpte kläder till Alexander också fast hon träffat mig kanske en gång för länge sedan, å bara pratat i telefon några ggr. Jag hoppas du iallafall har det bra där du är nu.. Vila I Frid Lisbeth! :/

Ner till tvn var det.. lillhjärtat somnade precis, ska ta å göra samma sak jag med om en stund.

Godnatt godnatt :)


onsdag kväll

Ja, å här sitter jag. Lille prins somnade för en stund sen, funderar på att göra lika jag med. Skulle kikat gossip girl med Camilla, men så märkte vi att vi hade ju sett klart första säsongen. :P höhö. Men andra säsongen är redan beställd, så snart kommer den. :D Hoppas innan helgen!
Varit trökväder idag, så jag och Camilla tog en promenad hem till farmor/gammelfarmor med Alexander. Ja, hon är farmor till oss och gammelfarmor till Alex om det var någon som inte förstod. ;D Det var trevligt, vi fikade, pratade och sjöng (?!) ;D Haha.

Imorron tänkte vi tre åka hem till Sarah, dit även Sirpa kommer :) Ska bli trevligt!
Planeringen inför dopet är i full gång också.. jag funderar på vad man ska ha på sig?! Tips tas gärna emot! ;D

Men nu har jag inte såå mycket mer att skriva för tillfället, tror jag ska borsta tänderna och krypa ner.

Godnatt på er! :) PUSS!

öppna förskolan

God afton!
Idag åkte jag, Camilla å Alexander en sväng till öppna förskolan vid smassens. :) Tänkte prova på hur det var, å det var väl trevligt.. Lite andra föräldrar var där med sina barn, några bebisar var det också, men lite fler barn som var äldre. Alex var förmodligen yngst av alla där.. känner att det nog skulle vara roligare om han var större, men samtidigt var det trevligt att träffa lite fler folk också. Jag kan gärna gå dit nån mer gång ibland, men helst tillsammans med någon annan som har en liten bebbe.. så är det någon som känner sig manad att haka på är det bara att höra av sig. :)

Nätterna har blivit bättre med lillen också, tar oftast 4 timmar mellan gångerna inann han vaknar och vill ha mat igen.. det gör väldigt väldigt mycket för mig att få sova två timmar mer än vad jag fick för några veckor sedan då han vaknade varannan timme. Oftast på mornarna så brukar jag låta han sova med mig också, finns det något mysigare än att somna tätt intill sitt barn? :)

Mja nu väntar Camilla på mig, dags för ett till avsnitt av gossip girl! ;D höhö.

Puss på er!

sova?

Ojoj, vad klockan är mycket nu! Dags att sova snart? Har hållt mig vaken och kikat på gossip girl med Camilla. Alex har sovit sen 10tiden, har en stark känsla av att han vaknar snart och är hungrig. :)
Han var ju såå söt idag när jag ammade honom å han började bli färdig, då hade han bröstet lite halvt i munnen, medan han kollar mig in i ögonen. Så ser det ut som han ler, jag tar ut bröstet å han har världens smile medan han kollar på mig. :D Mysbebis, vad jag älskar dig!
För övrigt var Sanna här idag och hälsade på, treevligt var det! :) Alexander fick en jäättefin gosdjurshund av henne, samt ett par vantar. Tack tack tack gumman! <3

Som sagt, det var gossip girl med Camilla ikväll, å en del ögongodis.

T.ex han..

GE MIG!!!! ;D


gossip girl!

Hej där!
Söndag kväll nudå, om ett tag börjar Ensam mamma söker. Ett måste att se. :D Därefter blir det väl lite gossip girl då, som vanligt. ;) Kikade hela kvällen igår med, det är ju såå bra! Vissa avsnitt är segare än andra, men så äre ju alltid.
Annars kom Viktor hit igår igen, och imorse fick jag sova ända till 11! Sjukt skönt å det behövde jag! Sova är det bästa jag vet numera, efter Alexander då såklart. :)
Men iallafall, annars är ju Alex ofta pigg om förmiddagarna, brukar vara så att han vaknar ordentligt runt 9-10snåret å håller sig vaken några timmar till efter det. Imorse var ju Viktor här, då kunde han ha lillen medan jag fick sova ut.. riktigt skönt med lite avlastning emellanåt, annars är jag ju oftast ensam med honom liksom.

Imorron kommer lill-Sanna hit! Kul att få träffa henne, det besöket ser jag å lillhjärtat fram emot. :D

Nya bilder.




Härlig sovställning. :D



helg igen

Hej hej!
Blev aldrig skriva igår, inte lätt att hinna med allt jämt ;)
Igår blev det iallafall ut en sväng på stan med mamma å Alex, vi var till kyrkan och kollade på en dopklänning som han ska ha sedan.. är ju mindre än en månad kvar nu! :)) Mys!
Så blev det en sväng till lindex och apoteket bara.. Senare mot kvällningen blev det kik på gossip girl, boxen kom igår. :D Wiiho! Viktor kom hit han med :)
Idag har det mest varit lugnt, Christofer kom hit på eftermiddagen och hälsade på :) Kul att träffa han då det inte var igår, sen flyttar han ju snart till Boden med. Jag, han & Camilla var ute å gick en sväng med Alex innan han drog hem. Ikväll blir det fredagsmys med Camilla & Alex, jag och Camilla har nu nyss ätit pizza å snart blir det IDOL! :D Så efter Idol blir det nog några avsnitt till av gossip girl.. intressant va? ;)
Återstår att se vad som hände resten av denna helg.

Hörs imorron!

Ha en fin kväll allihop!

hoho

Hej svejs!
Sitter här å flummar lite med Camilla för tillfället.. sonen ligger och sover, men han vaknar nog och vill ha mat snart tippar jag på.
Varit ganska lugnt idag, blev en promenad med Alex på eftermiddagen. Idag åkte även täckjackan på, för shit vad kallt det var ute. Lillen fick även sin täckoverall på sig, säkrast så :)
Annars har det varit tv åså ikväll bara.. tur det, för gossip girl-boxen kom aldrig idag, men då  bör den komma imorron istället. :D Å det är bra, för på torsdagar är det iallafall aldrig nåt bra på tv.
Lillen har badat också, å han älskar verkligen att bada.. han sitter där i vattnet å njuter, skriker inte ens när jag tar upp han. Bada är nog det bästa han vet.. ja, efter att äta då alltså. ;)
Så imorse låg han bredvid mig å mös i sängen, å jag har aldrig hört han jollrat så mycket som han gjorde då.. hihi, så mysigt att höra! Blir en liten pratkvarn av han tror jag :P Mestadels när han är vaken så har han börjat göra det väldigt mycket numera. :)

Justja, det blev lite dans för honom idag med. Haha, Camilla filmade han å lite mig när vi röjjde till fyra bugg och en coca cola. ;) Det klippet ligger på facebook om ni vill kika :P

TACK så mycket för kommentarerna Sirpa och Sarah, jag håller med jag också om att han är ruskig söt i den där mössan. :D

Tjingelingen!



sweet. :)

Hejsan!
Passar på att skriva nu medan lilleman sover, själv tänkte jag strax slå igång nån film och bara ta det lugnt. :) Blev aldrig öppna förskolan idag, jag kände mig så seg och trött imorse.. då känns det bättre att åka dit nästa vecka någon dag istället, när man är på mer humör för det. Har ju regnat hela dagen också, blev en sväng till ica med pappa bara.. någon promenad med lillen blev det aldrig idag pga regnet, men vi ställer in oss på att det blir en imorron istället. :D
Har beställt hela säsong 1 av Gossip girl btw, från cdon.com. Det ser ut som den kommer imorron, då blire väl marathon med Camilla antar jag. :D Jag har ju sett nästan hela säsong ett redan, förutom de sista avsnitten.. missade de, å sen har jag inte alls blivit att följa det mer. Camilla har ju bara sett några av de första avsnitten, så då blir det bra att hon får se mer av första säsongen med. Men serien är ju sjuukt bra, så fort vi sett klart den här säsongen blir det att beställa nästa! Inte så fasligt dyrt heller..

Blev några kort på Alex idag med den söta mössan, som han fick av Sarah :)






bvc

Hej å hallå!
Blev aldrig något bloggande igår, sorry sorry! ;) Gjorde inte mycket igår, blev en promenad såklart, med Alex på eftermiddagen. Sen kom Sarah på kvällen och kikade på tv :) Trevligt trevligt!
Idag blev det bvc igen, mamma/mormor följde med denna gången. Han är nu 59 cm lång och väger 6280 gram. Vikten ökar han på ordentligt i, så märks att han äter bra. :D hihi, min knubbis.
Var även in på öppna förskolan och pratade lite, de stängde tyvärr precis när vi kom dit.. men imorron eftermiddag funderar jag på att åka dit med lillen. :) Skönt att komma ut på något, å träffa fler barn och föräldrar. Det är väl mycket äldre barn som är där med, men brukar tydligen vara en del spädbarn med. Sen ser jag ju fram emot babymassagen som börjar i november!

Får se vad som sker resten av denna dag, Viktor skulle komma sen iallafall.
Nuu ska jag nog lägga mig å vila lite!

Ha en fin måndag! :) :)

seg

Halloj!
Sitter här å är ruskigt seg.. funderar på om jag ska ta och lägga mig, lillhjärtat somnade precis iallafall. Camilla å Stefan kikar på Pretty woman på tv, men jag har ju sett den massa gånger redan. Känner mig inge filmsugen när jag är tröött. :p

Dags för en ändring snart med vissa saker? Jaa, jag tror det!

Dags att sätta sig å kika lite på sandvikenhus hemsida nu, sen sova... :)

puss på er!

Idol ofc

Hej på er!
Kikade precis klart idol, måste säga att det var helt rätt att Minnah åkte ut.. hon var den som gjorde sämst ifrån sig ikväll, enligt mitt tycke. Jag säger bara en sak: JAY SMITH! Han var grym! :D
Lillen kikade med mig första halva programmet också.. eller kikade å kikade, han hade mycket annat han ville kika på istället. :) Sen vill han gärna ställa sig upp när jag håller i han, riktigt stark i benen är han. Liksom trycker sig upp så han står på mina lår. Sen blir ju den lille herrn tyngre och tyngre också, så det är träning för mig med. :D Haha. Ska ju till bvc på måndag igen, ska bli spännande att höra hur mycket han ökat i vikt och längd.
Annars idag har det varit lugnt, jag och mamma tog en promenad med Alexander på eftermiddagen bara. Var kallare ute idag, snöade ju visst lite också. :S

Lördag imorron, då kommer Cissi hit på besök. Det ser vi fram emot, var verkligen inte igår! <3

Nuu ska jag vänta å se om lillen vaknar som sovit ganska länge nu, vill nog ha mat snart förstår jag. Sen hoppas jag på lite sömn! :)

Godnaaatt!


Jaadu

Heeeej hopp!
Idag blev det en efterkontroll på mig som sagt. Allt såg bara bra ut, inga konstigheter.. Var kul att barnmorskan fick se honom, hon som varit med under hela graviditeten liksom. Fick höra av både henne och en annan hur stor de tyckte han var. Hihi, min lilla bjässe. Ska till bvc igen på måndag, blir spännande att höra då hur mycket han ökat. Jag vägde mig jag med förresten, vågen stod på 52,2 kg. Känns riktigt skönt att gått ner allting så fort, och dessutom ett kg mindre än vad jag vägde när jag blev gravid.
Men shit vad det blåste ute idag! :p Tog en promenad till sjukhuset med Alexander och hade motvind i uppförsbacke.. usch vad man fick kämpa på, haha. Haglade gjorde det också lite.. tycker INTE om när det blåser, okej att det är kallt men avskyr när det blåser.
Höll oss inne resten av dagen sen, blev inte så jättesugen på att gå ut. Får bli en promenad imorron istället, sååklart :)
De två senaste nätterna har varit bättre iallafall, lillen har inte vaknat varannan timme som han annars brukar göra.. igår t.ex, då ammade jag han strax innan 10 på kvällen, han somnade en stund efteråt å sen vaknade han inte förrän 03.15 och ville ha mat. Sen tog det väl tre timmar igen innan det var dags.. hoppas på liknande ikväll, just nu sover han och jag tänkte sova strax jag med. Blev en powernap för mig nu på kvällen också, passade på medan han sov. ;D

Fredag å helg imorron.. får se vad som sker.
Nu ska jag ta mig ett glas kall nyponsoppa, blivit smått beroende av det.

Puss å kram!

trevlaans :)

Goder kväll!
Sitter här och är riktigt trött för tillfället. Alexander somnade nyss, dock vaknar han nog om en stund och vill ha mat.. men går nog och lägger mig strax iallafall, får vi se om jag hinner somna. :)
Idag for jag, Alexander och Viktor till storvik och hem till Viktors jättetrevliga vän Elin! :) Hon fick se lillen, sen klippte hon både mig och Viktor också. Jag ville bara toppa mitt lite, å klippa upp det, samt finslipa luggen lite.. men det blev bra å jag blev nöjd! :) Helt gratis dessutom, tusen tack! :D

Släppte sen av Viktor vid bussen, å jag och Alexander åkte hem. Så nu ikväll kom Lisa förbi, å fick även hon träffa Alexander för första gången. :D Skoj att träffa henne med, som jag inte gjort på ett tag.

Sen har det varit en riktig tv-kväll.. paradise hotel och bonde söker fru. Sen Berg flyttar in och Välkommen åter. Eller ja, de två sistnämnda kikade jag bara halvt på.. vilken tv-nörd jag låter som :P Mer datanörd isf, måste jag säga! Men det beror väl på. ;D

Några kort blev knäppta ikväll med, på mig och älskling, bjussar på dom! :)








promeniix

Hej å hå!
Ska strax sätta mig framför tvn och glo på Paradise hotel. Blev en långpromenad tidigare med Alexander och Camilla. Så kom Viktor hit också, tänkte spela nintendo wii med han sen, det var alldeles för länge sen sist. Inte gjort det sen i slutet av augusti ju, innan Alexander kom. :)

Inatt vaknade Alexander var fjärde timme btw, vaknade inte varannan timme som han annars brukar göra.. det gillas, hoppas han fortsätter så. :)

Nu var det tv, ett kort inlägg skrivet idag :P
Puss å kram!

ny vecka, nya tag

Ja, det är så man brukar säga va? Ah, vi kör på det. :D

Hamnade här nu medan lillhjärtat sover. Han vaknar väl snart och vill ha mat igen förstår jag.. han är helt galen i mat, det är ett som är säkert. ;P Skriker som en galning så fort man är lite seg med att ta fram bröstet, haha. Så idag när han höll på att äta så tappade han greppet eller nåt om bröstvårtan, men hade fortfarande bröstet i munnen.. då skrek han raaakt ut, och jag fick styra dit bröstvårtan igen, då blev han tyst och åt på. :) Mammas lilla knubbis. ;D

För övrigt tog han & jag en ganska lång skön promenad idag, i det sköna höstvädret. Han sover jämt när jag drar honom ute, han verkar sova som bäst när man drar honom i vagnen :)
Nu sitter jag här och väntar på att Paradise hotel ska börja, ny säsong å allt! hoho :)
Sen blir det en film på ettan senare, som verkade bra faktiskt!

Justja, Alexander har fått sina första skor också! hihi, av Viktors kusin. Hur söta som helst, så det fick bli ett kort på dom och honom idag, innan vi gick ut och gick. Tröttis var han redan då. ;D



natti natt

Hej!
Sent inlägg idag, den där orken och tiden till att sitta vid datorn blir inte av lika ofta mer. Men men, huvudsaken jag skriver. :D
Inte gjort mycket idag, blev en promenad på eftermiddagen med Camilla & Alexander. Ikväll har vi sett Ensam mamma söker och Flighplan.
Ny vecka imorron, planer? Har inga alls än så länge, på torsdag ska jag på efterkontroll hos barnmorskan iallafall. Innan dess får vi se. :D Men jag vet att jag lovade fler bilder på hjärtat, så här kommer det.

Mammas glada "stora" kille. :) hihi





Alexander och morfar :)



Trött älskling.







Älskade älskade <3












tröttast

Hej lördag!
Blev aldrig nåt skrivande av mig igår, tiden bara drog iväg.. Blev iallafall en promenix med Alexander på eftermiddagen, så på kvällen kom Sarah hit. Vi och Camilla kikade Idol, sen blev det femkortspoker och JAG VANN!
För övrigt tycker jag Linda borde åkt igår.. hon har ju för 17 vunnit popstars för länge sen, hon har gjort sitt. Inte mer än rätt att hon åker ut! Istället blev det Sassa.. jaja, de jag för tillfället tycker är lite bättre än de andra är, Daniel, Jay & Alice.

Trist regn och rusk-väder idag.. får se vad som sker, blir så trött av det. Sen är jag ju redan trött innan också, blir ju fortfarande väckt varannan timme om nätterna av en viss lilleman. :D
Han ligger och sover på min säng nu, tror jag ska krypa ner bredvid honom ett tag iallafall, får se hur länge man får sova. :)

Kommer fler bilder snart också, jag lovar. :) För övrigt mår han jättebra.. en glad liten kille som börjat flina jättemycket. Finns det något härligare än att se sitt barn le? Blir helt glad i hela kroppen :)

Nu verkar det som han vaknat, så ska gå dit och kika läget. Blir nog bara en promenad med han senare, å film ikväll antar jag.

Ha en fin lördag! :)


HAHA

Skönaste kommentaren nyss sagd av Camilla då mamma undrar varför hon tagit av hennes smink, när hon nyss köpt eget.

- Men, jag vill ju inte slösa på mitt eget! :O Jag är ju ändå din dotter.

HAHAHA. Fräcka ungjävel! ;D

Jaja, idag har det varit riktigt regn och ruskväder. Då passade det bra med valbo, så jag, mamma och Alexander for dit. Handlade två par byxor och en body till lillen, mamma handlade en leksak till han :)
Nu väntar jag på att han ska vakna snart så jag får amma :)
Fredag imorron, första veckofinalen i IDOL! Sarah kommer hit och kikar också. :D <3

Godnaaatt på er! :)


5 veckor

Hallå hallå! :)
Onsdag igen, å lillhjärtat blir fem veckor idag. Glömde ju skriva igår vad han vägde när vi var på bvc, han vägde nu 5670 gram. De mätte han aldrig igår, men skulle tippa på att han är runt 58-59 cm lång.. han var 57,5 sist iallafall. En liten knubbis har vi. ;D

Idag tog vi en sväng till hofors också, hem till lillens farfar. Mycket trevligt! Viktors faster, kusiner och två kusinbarn var där också, så då fick Alexander träffa två av sina tremänningar för första gången. :) Så kom även Petter och Maria dit med lilla kusin Hailey sen också, trevligt. :) Fortfarande riktigt stor skillnad på dem två i storleken, Alexander är en bjässe brevid henne, hehe :)

Imorron blir det köpis en sväng med mor, Alexander och Camilla tror jag. Ska kika runt lite på leksaker och liknande till hjärtat.

Nuu ska jag ta mig nåt att äta, så ska nog Alexander ha mat snart, sen ska jag soova. Han har varit vaken bra många timmar nu, så förhoppningsvis sover han fler timmar inatt än att vakna varannan timme. :P Inatt när han gjorde det så provade jag med att ge han nappen, istället för att mata honom. Sen satte jag igång den så kallade mobilen som han har ovanför sin säng, som spelar en låt.. när han lyssnade på den så somnade han, men sen vaknade han iallafall en halvtimme senare igen.. Fick det tipset av sköterskan på bvc, för han behöver ju inte ha mat varannan timme, även om han vill det :)
Iallafall, så verkar han redan älska musik har jag märkt. Det har han nog ärvt av både mig och Viktor, som är riktiga musikälskare båda två :P Hade den där "mobilen" med låten påslagen idag när han låg i spjälsängen, så gnällde han när den slutade spela, och blev tyst när jag satte igång den. Lika med låten man kan sätta igång när han sitter i babysittern med, han blir alltid så glad när jag startar igång den :) mammas älskling.

Men nu säger jag godnatt å tack för mig! :)


:)

Sitter här med en sovande bebbe på bröstet, dags att lägga han i sin säng strax istället :P Blev iallafall läkarundersökning för honom idag på bvc, en sådan som man alltid gör när barnet är mellan 4-8 veckor. Fick träffa två trevliga läkare som testade lite allt möjligt på han. De lyssnade på hjärtat, kände lite, kollade reflexer osv osv. Allt gick iallafall jättefint, en frisk liten ung man fick vi höra :)
Sen blev det hem en sväng, och så vidare till familjerätten för faderskapserkännandet. Nu är det klart också, å allt gick bra.

Har tagit det mestadels lugnt annars idag, blev lite filmkik med Camilla och Fredrik nu på kvällen :)

Är ganska trött nu å jag kommer somna som en stock..

såå nattinatt :))


IKEA osv

God kväll!
Måndag å ny vecka då.. :) Nu är dop bokat för Alexander! Den 20 november blir det av, i seljansborgs kyrka, precis bredvid där jag bor. Skönt att ha så nära.. privat fick vi också, precis som vi ville ha! Toppen toppen!

Så blev det en sväng till klädjätten idag, med Viktor & Alexander, passade på att handla lite bodys till lillen när de hade rea där för tillfället. :)
Senare blev det en tripp till IKEA. Inhandlade två handdukar, en fårskinnsfäll att ha som lillen ska ligga på, samt en badbalja. Har ju en redan, men den känns så liten när han växer så det knakar :)

Inatt fick jag dessutom sova mer än vad jag gjort på ett braaa tag. Alexander har ju vaknat varannan timme många nätter i rad nu, så det har blivit som en vana för mig med, och jag har varit riktigt trött.. men igår var han vaken nästan heela dagen, förutom när jag och Camilla var ute och gick med han. Så inatt somnade han runt 12, och jag passade på att lägga mig då jag med. Sen vaknade han inte förrän 5 imorse.. sen tog det visserligen bara 2 timmar innan han ville ha mat igen, men iallafall. :P Han var förmodligen sådär pigg igår bara för att han sov så gott som hela lördagen..

Imorron ska vi till bvc igen, det är läkarundersökning för honom. Sen imorron eftermiddag ska vi till familjerätten, på sånt där faderskapserkännande, Viktor ska få bli pappa även skriftligt :P

Nuu ska jag ta och vila och glo på tvn!

HA DET FINT! :))

sundaayy

Hoho! :) TJENA!
Uppdatering här, fy på mig som aldrig skrev igår. Skärpning! :P
Hm, vad har hänt sen sist då? Igår eftermiddag blev det en promenad för mig och lillen till farmor, som hade stickat en jättesöt tröja och raggsockor till honom. Tack tack tack! :) Sen kom även Viktor dit, och vi tog en promenad hem. Blev bara lugnt resten av kvällen framför tvn..
Nu ska jag, Camilla och Alexander strax bege oss till ica och handla lite, senare kommer Sarah och umgås. :))

Trevlig söndag på er alla!

Slänger upp dessa bilder, de första är från idag i babysittern. De andra är från iförrgår när han hade badat å jag gjorde en snygg tuppkam på honom! :D






1 månad <3

Ja tänk, idag är det en hel månad sen Alexander kom! Vart tar tiden vägen? Så himla roligt att märka vilken skillnad det är på han om man jämför med några veckor sen tillbaka, vilken utveckling det blivit. Mammas älskling, som jag är såå stolt över. <3
Idag tog han och jag en promenad hem till Sarah och sällskapade henne ett tag, sen gick vi hem igen. Underbart promenadväder var det också!
Just nu sover prinsen, själv väntar jag på att Idol ska fortsätta igen.. får se vilka två som inte får vara kvar nudå, späännande minsann!

Slänger upp denna finfina låt! :) Lyssna å njut!
Puss å hej, tack för mig


shopping

Hallåå!
Ja, precis som rubriken lyder så blev det en del shopping idag. :) Drog till köpis med Camilla, Viktor och självklart Alexander :)
Camilla inhandlade en ny mobil bland annat, då hon tappade sin på heartan i fredags, attaans ;p Själv handlade jag två bodys till hjärtat, sen en scarf, ett par jeans och två tröjor till mig själv. :) Har fasen inte handlat kläder på år och dag känns det som. Blir lätt så när man varit gravid också, det var inte så aktuellt att gå och shoppa då. Jag har iallafall gått ner alla kilon som jag gick upp under graviditeten. :) Vägde ju 53 när jag blev gravid, gick sen ner ganska snabbt till 51.. sen när jag vägde mig någon vecka innan förlossningen så vägde jag 65, så 12 kg sammanlagt. Idag när jag vägde mig så stod vågen på 52.9.. Dock är ju magen inte det vackraste precis, den ska finslipas! :P

Fredag och helg imorron, vad händer för er? Inga planer här än så länge. :D

Slänger upp dessa bilder som är från löningshelgen i januari, apropå mage så var jag nog runt vecka 11-12 där å hade knappt någon mage ännu :)

GODNATT!






RSS 2.0