Heeelg

Hej hej :)
Hoppas ni mår bra.. här hemma är det fortfarande sjukstuga! Igår var Alexander så gott som feberfri hela dagen, det var väl lite på gränsen framåt kvällen. Men inatt kom febern igen! :/ Blir inte klok på detta, nu får han bli frisk min lilla kille. Var ju hos doktorn igår, men han har tydligen inget annat fel vad han kunde se. Är väl förmodligen bara en ordentlig förkylning, för han är riktigt förkyld.. Vi blir väl hemma och myser hela dagen då, som vi har gjort varje dag hela veckan... tycker synd om han som måste hålla sig här hemma hela tiden, vi blir så rastlösa båda två. Pappa får ta sig hit så jag kan låna bilen och åka å handla iaf, lite gotta lär vi ju ha när det är helg ;) 

Skulle åkt till Mattias imorn med men Julia har blivit magsjuk, bäst jag stannar hemma då så inte vi också blir smittade.. har haft nog med sjukdomar nu känns det som. Ögoninflammationen kommer och går den med hit och dit.. väldigt irriterande! Jaja, jag är i alla fall sugen på att göra nåt skoj imorgon nu när det inte blev avesta.. fast det beror ju på om Alexander blivit frisk också. Men skulle vara kul att gå på bio eller nåt, känns som evigheter sen jag var på bio. I somras var det nog senast.. Eller varför inte dricka lite alkohol och gå ut? ;) Nån som ska partaja eller göra nåt annat skoj imorron? Hör av er isåfall :D Är sjukt taggad på att göra något!! 

Gjorde klart det sista plugget igår kväll med, så känns skönt man är helt ledig hela helgen från plugg.. underbart!! Två nya kursstarter nästa vecka men dom vill jag inte tänka på just nu ;) 

Alexander sover för tillfället, ska sätta mig och se Skilda världar jag då ;) Fick hem säsong tre igår, awesooome!
Hoppas ni alla får en kanonhelg :)

Onsdag förmiddag

Hallå där!
Inte ofta jag bloggar såhär tätt och en förmiddag dessutom.. tänkte t.om blogga tidigare men då låg sidan nere för tillfället. När man för en gångs skull hade suget efter det :) 

Ja, hemma idag igen med Alexander som fortfarande hade feber igår.. mamma var med han till hälsocentralen på förmiddagen när jag var i skolan men dom kollade inte på han, sa bara att han verkade så pigg så vi skulle avvakta. Imorse hade han i alla fall ingen feber alls så jag hoppas hoppas att det är på bättringsvägen nu! Så kan han vara på dagis imorron några timmar, det har han nog längtat efter :) Blir enformigt och rastlöst att vara här hemma för länge, tycker nog både han och jag.. jag tycker verkligen inte om att vara inomhus en hel dag, känner mig deprimerad om jag inte får komma ut! 

Var nog på sveriges sämsta humör imorse när jag vaknade, och än är det inte på topp, fyfan :P Skulle nån jävlas med mig idag skulle det bli synd om den personen, för idag är jag inte att leka med! Vaknade på riktigt fel sida, trots att jag fick sova ut. Somnade kanske 00.30 inatt och fick sova till 9 imorse.. inte fy skam med sovmorron ändå. 

Men till nåt roligare, jag klarade Kost och hälsa-tentan! :) Fick B på den dessutom, det trodde jag aldrig så jag är riktigt nöjd. Idag blir det att plugga mer inför tentan vi har imorron med, tekniktenta , den ska vi göra i en datasal via datorn.. aldrig gjort förut :P Men det är bara kryssfrågor, går förhoppningsvis bra..
Sen är det helg! Och nästa vecka börjar två nya kurser :)

Sen kan jag berätta något ännu roligare.. igår var ju mamma då som sagt på hälsocentralen med Alex å så ska hon berätta hans personnummer för tanten i luckan. Och vet ni vad hon säger? 901214.. hahahahah! Alltså min systers personnummer :D Skrattade ordentligt när hon berättade.. tanten hade sagt: Nej men riktigt så gammal är han nog inte :)
Mamma är van med att säga Camillas personnummer för hon var där mycket med hon när hon var liten, haha. Å så var hon en aning trött igår morse med, kanske märktes ;P

Alex sitter i soffan å kikar på barnprogram, ska ta och joina honom :)
Hoppas ni får en bra dag!

Måndag kväll

Ja nu var det en vecka sedan jag bloggade igen, kanske är på tiden då.
Sitter hemma och kollar på BB, efter det blir det en dusch och sen sova. Jäkla tur att Hanna R åkte igår, skönt å slippa det där dryga fanskapet! :P Kul att de tog in tre nya igår, kul med lite nya folk så kanske det händer något.. blir lite enformigt med de samma gamla. 

Idag har jag bara varit hemma, var iväg och handlade en sväng och ikväll har jag tvättat. Lillskrutten har blivit sjuk IGEN.. jag skrev ju för en vecka sen också att han var sjuk, men han var feberfri i onsdags. Så fick han vara frisk några dagar, men igår morse kom febern igen.. Har haft väldigt högt, igår var den uppe på 40 grader och idag har den gått upp och ner.. lite över 39 grader som mest. Men han är förvånansvärt pigg ändå :) Inget dagis med andra ord, han får vara hemma och kurera sig. Imorgon får mamma vara med han medan jag är i skolan på förmiddagen.. eventuellt att de tar en tripp till hälsocentralen så vi får veta att han inte har nån annan infektion i sig. 

Annars då, i veckan å helgen som varit? Veckan minns jag inte ens, var väl plugg förmodar jag? Hade tenta i fredags i Kost och hälsa, får veta resultatet imorron .. nervööös! :/ På fredag har vi en tenta vi ska göra via datorn också, i teknik.. längtar redan till helgen igen, hoppas veckan går fort. Kanske blir en tripp till Avesta lördag-söndag.. var ju ett tag sen jag var där, alltid Mattias som kommer istället. :) I lördags kom Mattias och Jullan iaf, de stannade till söndag :) Mysigt å trevligt som alltid <3 Annars hann jag med en sväng till valbo med mor och Alex på lördagen. Fick lite inhandlat till både mig och Alex. 

Igår kväll var Sarah och Sirpa här, de hade med sig en hel kartong (!!) med leksaker till Alexander.. så hiimla gulligt å snällt! Han avgudade leksakerna dessutom, taack som fan ;) <3

Sm-GULD fick vi igår med ;) Underbart, det förtjänar dom! Var en rysare där de sista minutrarna men det blev ju bra till slut. :D 

Nej duscha och sova var det så jag orkar upp. 

Slänger upp en bild på min lilla sjukling med hans nya kavaj och keps, tog den här bilden idag. Stilig som få! ;) Mamma älskar dig!






"Jag saknar dig"

Jag borde egentligen plugga nu, men tänk att jag valde bloggen före. Rätt bra gjort av mig ;) Måste skriva en kostananalys efter jag lagt in min matdagbok i ett kostprogram.. Har till söndag på mig att skriva klart den, men det är så mycket annat nu så jag vill helst bli klar med den ikväll! Behöver bara vara en a4, det fixar jag väl ikväll? Jag tycker det är skönt att plugga på kvällarna, då kan man ha inställningen att jag går inte och lägger mig och sover förrän den här skiten är klar.. då har man inget val ;p Pluggar jag på dagarna blir det lätt att jag skjuter upp det och gör en massa annat. Men vi får se hur det går! Det blir ju BB om en stund med, jag får plugga lite innan och i pauserna så kanske det löser sig. 

Annars är vi "ledig" nu fram till fredag, då ska in till skolan och göra ett prov i kost och hälsa. Det är det jag vill lägga energin på nu i veckan istället, därför jag vill ha det där klart med kostanalysen. Så det blir hemmaplugg alla dagar.. Alexander har blivit sjuk å stackarn :( Märkte när vi kom hem från dagis idag att han var varm och verkade väldigt hängig.. ville inte äta nånting, bara sitta och mysa med mig. Hade 38,3 i feber först, sen höjdes den till 39,2.. då blev det alvedon och välling, sen somnade han sött. Hoppas han är bättre imorgon, men det är inget man kan räkna med. Febern kommer ju från 1,5års-vaccinet han fick förra veckan. Det skulle ta ca en vecka innan biverkningarna kunde komma sa läkaren. Så vi blir hemma och tar det lugnt hela dagen imorgon...

Kollade precis klart på en film "Jag saknar dig", hyrde den i fredags. Hyrde även den fjärde Twilight-filmen och Final destination 5. Kikade på Twilight själv i fredags, den var väl okej.. jag är faktiskt inget riktigt fan av de filmerna som många är, men har ju sett de andra så kände jag ville se fortsättningen. Final destination såg jag med Mattias i lördags, den var också okej men väldigt lik de tidigare filmerna. Men den här jag såg nyss, vilken otroligt fin film! Verkligen jättebra, den kan jag rekommendera för er som inte sett den. 
Den handlar om två tvillingsystrar och den ena av dem dör hastigt.. Man får då se hur det går för den andra systern. Så otroligt fin och sorglig, den påminner en verkligen om hur fort det kan gå och att man ska ta vara på alla nära & kära! 

Helgen som var var lugn och skön. Mattias och Julia kom i lördags, åkte i söndags. Sarah å Camilla var här igår kväll och fikade och snackade skit :) 

Men ska väl ta tag i plugget då.. 

Innan slänger jag upp en himla bra låt som var med i filmen ("Jag saknar dig"), de visar även snuttar från filmen. Helt fantastiskt! <3






Niiiice

Hej hopp!

Hamnade man här igen, det börjar ta sig.. :) Alexander somnade runt 20.30 idag, trodde det skulle bli tidigare med tanke på hur lite han sovit. Han somnade strax innan 22 igår kväll och vaknade 7 imorse.. hade sovit mellan 9.45-11.20 på dagis ändå var han uppe hyfsat sent. Vilken energi ungen har!! ;) Men en vikarie på förskolan berättade att han inte hade lekt så mycket idag, hade mest velat sitta i knät. Förståeligt att han var trött :P Han är otroligt mysig av sig annars med, jag får jättemycket kramar av han numera och han sitter gärna och kollar på tv och myser. Men rätt som det är har han ju inga problem att busa järnet istället.. :) Idag tog vi en cykeltur hem dessutom, skönt att slippa släpa på vagnen fram och tillbaka som vi gjort hela vintern. Skönt att cykla dessutom, går ju så mycket snabbare.. blir en cykeltur dit imorron med, men promenad hem. Har ju en extra vagn hemma som mamma köpte, tänkte göra så att vi använder den i veckorna och tar hem "dagisvagnen" på helgerna.. det är ändå dagisvagnen som funkar bäst och som han är van vid. 

Fick finbesök igår kväll också, Mattias och Julia kom hit bara sådär mitt i veckan ;) Det händer ju aldrig annars, vi ses ju alltid bara på helger.. Så de var här vid 20, barnen var busiga och uppe å lekte till 22 ungefär. Även det en anledning till att Alex varit trött idag. Vi kollade på BB å myste, å sen somnade vi med :) Imorse följde de med och lämnade Alexander på dagis, sen skjutsade dem mig till gävle innan de åkte hem till Avesta igen. Ett kort men trevligt besök.. borde hända oftare ;) <3

Blev skolan först idag som sagt, vi gjorde klart ett grupparbete.. skönt :) Nu har jag bara mitt eget plugg att sitta med, det är så mycket enklare när man är i grupp. Då blir det gjort, annars skjuter jag bara upp det.. huua! :/ Men ska sätta mig en stund nu innan sleeptime iaf. Tror jag. ;) Blir ju BB också! 

Sen på eftermiddagen fick vi finbesök igen! Av Emma, Alvin och lilla Vilma :) Kul att träffa dom igen, det var verkligen inte igår... och kul för grabbarna att få leka lite, skiljer ju bara tre månader mellan dem, inte ens det. Och Vilma, guud sååå sööt. Och vad liten.. inte ens två månader gammal, jag kan inte fatta att Alexander varit sådär liten en gång? Fick håll i henne med och det var svårt att släppa henne, man blir ju bebissjuk ;) Mys!

Sen ikväll fick mamma komma hit och vara barnvakt, för mig blev det träning med bruttorna hemma hos Linda :) Det var på tiden, har ju varit lite förhinder de senaste gångerna men ikväll körde vi stenhårt! Riktigt jobbigt men härligt pass ;) 

Vad händer för er i helgen? Jag har inga planer än så länge, vad jag vet.. Eventuellt badhuset imorron med Julia och Emelie och barnen såklart, men det återstår att se ;) Skola först på förmiddagen!

Nej, nu ska jag diska det sista och sen blir det tv.. och kanske plugg! ;)

Puss!



Svåårt

Sitter hemma och försöker plugga men det går inget vidare. Koncentrationen vill inte vara med mig idag, har tankarna för mycket på annat. Sen jävlas programmet med mig också som jag ska skriva i.. vi har fått skriva matdagbok och detta ska läggas in i ett program som heter dietist xp, programmet krånglar när jag ska spara det och en massa skit.. bror Peter kommer å hjälper mig med det senare idag i alla fall, hoppas han förstår hur det funkar. :P

Alexander vaknade med kletiga ögon imorse också, stackaren :/ Fick vara hemma från dagis, lika bra det med tanke på hur lätt ögoninflammation smittas. Var på bvc igår iaf, nu väger han 11.520 gram och är 84,5 lång :) Min stora kille. Kändes skönt att han ökat lite på vikten med, han hade gått upp ett kg iaf sen när vi var där för tre månader sedan. Nu på morgonen tog vi en promenad till konsum, helt otroligt vad allt ätbart tar slut fort här hemma :P Efter det var vi ute i solen, han fick äta äpple utomhus :) Sen kom pappa och hämtade honom, tänkte han skulle vara där någon timme så jag får plugga men det här programmet vill ju inte fungera. Kanske sätter mig med nåt annat plugg då, ett tag.. suck, tråk. 

Ibland skulle det vara skönt att kunna se in i framtiden.. samt att slippa fundera över jobbiga beslut.. åter igen suck.
Nej, plugg var det. Ha en bra dag :)

Feber :/

Hej där :) 

Den här gången var jag lite snabbare på att skriva minsann. ;D
Kan ju passa på att välkomna febern som slagit till i min kropp, medan jag ändå skriver tänkte jag. Konstig i halsen å fryssen, huuua :/ Synd om mig nu, nu skulle Mattias varit här å tagit hand om mig. Men jag tog mig nyss en varm dusch och två alvedon, så det känns lite bättre för stunden. Ska strax slänga mig i soffan och se BB nu, spännande att se hur festen var igår... Tråkigt att Hannah ville åka. Hon som gjorde programmet ju, just för att hon är som hon är.. Får väl hoppas de andra gör programmet sevärt å roligt ändå. 

Blir upp tidigt imorgon och åka iväg till BVC. Dags för 1,5års-vaccinet för Alexander. Så blir det vägning och mätning, alltid lika spännande... har ju inte varit där sedan december, då vi var tvungen att åka tillbaka och väga honom eftersom han låg under kurvan och sist hade han ju inte ökat mycket heller. Men han äter oftast mycket och mår bra i övrigt, det är väl huvudsaken :) Det är ju genetiskt också, så det är inte konstigt han är smal. Min goplutt <3 

Skippar föreläsningen sen, ingen idé att åka in, och speciellt inte när jag är dålig.. Alexander har ju åkt på ögoninflammation han, stackarn. Blir alltid lika sur när jag är där och ska badda hans ögon, men det måste ju göras. Får se om det blir dagis för han imorgon, det är ju klart bättre än vad det varit, men fortfarande en aning kladdigt i ögona så kanske låter han vara hemma imorgon.. Jag som skulle plugga, får försöka så gott det går när han sover isåfall..

Saknar min underbara Mattias så fruktansvärt mycket med. Jobbigt med 8 mil emellan och att man inte kan ses när man vill, men det är så värt det :) Hoppas hoppas vi ses i helgen i alla fall.. <3 Han är helt underbar, det första han skrev idag på msn till mig var "Du är vacker som en blomma och luktar gott! ;)" Underbar, jo tack... 

Var länge sen jag lade upp en bild på honom, så slänger upp en bild på han och hans lag, haha. Hoppas ingen misstycker ;) Han har ni näst längst ner, liggande på målvakten. Grrrr, vilken snygging ;) Och när jag ändå skriver om honom så mycket kan jag ju ge er hans blogg med, så får ni ännu en till blogg att läsa. http://nummer82.bloggo.nu/ ;) Go for it.

Nej, nu blir det BB å sen sova. Godnatt <3 


Yes!

Wohooo, här sitter jag och är skitnöjd. Loreen vann precis melodifestivalen och nu har vi nog stor chans att kamma hem hela skiten ;) Iiiih taggad! Men måste vänta ända till slutet av maj för att se hur det går.. Jaja. Hade sällskap av lillskrutt, bror Stefan och syster Camilla ikväll iaf. Mattias fattades dock, vi fick diskutera över msn efteråt istället ;) 

Har väl inte så mycket att säga egentligen. Går lite sisådär med bloggandet, jag skriver när jag har tid å ork helt enkelt. Veckan som varit har varit rätt fullspäckad med skola å plugg, veckorna går så fruktansvärt fort.. Funderar vad jag ska hitta på nu innan sängdags. Sätta mig och spela lite wordfeud kanske?! Haha, jag har blivit galet beroende av det.. inte bra :P Jag heter i alla fall ullis murris där, så bara att lägga till mig. Så får det nog bli ett avsnitt av gossip girl innan sängen med..

Söndag imorron, vad händer?! Träna på kvällen iaf hoppas jag, wooho :) Hoppas på fint väder.. 

Nej jag ska göra det jag skrev att jag skulle göra nu istället.
Godnatt :)

Helgen slut

Tjena hejsan!
Här sitter jag, söndagkväll å jag ska strax krypa ner bredvid lillprinsen och sova sött. Upp tidigt imorgon, han ska vara på dagis 7.30, sen blir det skola till eftermiddagen för min del.
Kollade klart på BB live för en stund sedan, så bra att Jessica åkte ut! Slipper vi höra hennes jäkla malande :P Hannah W, ja hon är en person för sig tycker väl nog vi alla. Hon är dryg, störig, allmänt jobbig men samtidigt såå underhållande. Tycker hon är rolig med :) Vill inte att hon åker ut! Det är ju hon som gör programmet roligt, även om hon inte ska vinna. 

Hur som helst, jag har haft en bra helg :) I fredags kväll kom Mattias å Julia hit. Efterlängtat, vi hade en lugn å skön kväll. Dagen efter var vi till lekparken i stadsparken innan de var tvungna att åka hem igen. Var hemma några timmar med Alex innan min mamma kom å hämtade honom på kvällen. Sen begav jag mig hem till Linn med Sarah där vi började förfesta. Angelica och Fanny kom också dit efter några timmar. Tog en taxi in till heartan, var väl helt okej där men har haft mycket roligare kvällar.. hursomhelst så var det en toppenkväll med girlsen. Pricken över i var Sarahs snygga vurpa när vi kommit ut från krogen :D Haha ;D I alla fall så hämtade Gabriel oss och skjutsade hem oss, somnade som en stock innan jag knappt lagt huvudet på kudden, ruskigt skönt.
Sov till 10 idag.. Inte ett dugg bakis heller, så skönt att jag nästan aldrig blir det. Fick bli två avsnitt av gossip girl innan jag åkte hem till mamma och hämtade hem lillhjärtat. Han var inte hemma länge, för sen kom Viktor och hämtade honom för att åka till hofors och hem till Alexanders farfar. De blev borta några timmar så passade på att plugga lite.. Skönt med lite egentid sådär en eftermiddag. Nu ska jag strax sova så jag orkar upp! Men bjuder på ett fåtal bilder från gårdagens förfest. Jag är helt kär i mitt nya ormhalsband som jag hade igår! Är livrädd för ormar på riktigt, det är inget djur jag gillar men shit vad jag älskar halsbandet. Dock sitter det lite löst på vissa bilder :P
Godnatt :)







RSS 2.0