Hejssss

Halloj å hej!
Sitter hemma å tar det riiiktigt chill, tänkte lägga mig å läsa snart. Läser boken "i taket lyser stjärnorna" nu, ska läsa den för skolan. Den är ju sååå otroligt bra, går inte att sluta läsa! Tänk om alla böckerna vi ska läsa kunde vara sådär bra. ;) Lika filmen är också hur bra som helst..
Idag har vi haft musik bara, vi fick dela in oss i grupper sen för å göra ett grupparbete. Efter skolan följde jag med Cissi hem, fick se hennes lägenhet, den var supermysig! Så färgade jag hennes hår. Var hemma igen på kvällen. Ringde om foten idag, men dom sa att om den inte är blå eller svullen så är det bara att ha en linda runt, å vänta på att det ska bli bra. Läkningstiden kan ta 6-8 veckor tydligen, låter ju skoj. :S Jag får nog ta på mig ett par fula gympadojor imon, så känns det lite bättre iaf. Struntar i att plugga idag annars, gör det imorron kväll och på onsdag, då jag är ledig. :) Skönt! Den här veckan kommer nog gå fort!
Men nu ska jag göra mig en macka, å sätta mig å läsa boken.
Jag fick lite bilder av Cissi btw, från förra tisdagen när vi festade. Jag var FULL, å det syns nog med. ;) Shit shit. Men dom tre första jag lägger upp är från första dagen på nollningen, iofs var jag rätt bra dragen då med, även om jag inte hunnit bli det ännu på korten:P
Godnatt!






















Seg söndag

Jag ogillar söndagar... skarpt! För det mesta iaf. Idag är en typisk segsöndag.. Var å käkade på viking med Sarah, sen hämtade mamma upp mig så åkte vi till järbo och kyrkogården, där mormor å morfar ligger. Var ett tag sen jag var där, så.. Sen har jag baara varit hemma å chillat riktigt ordentligt. Läst en text jag ska läsa till imorron.. Har uppgifter att göra till nästa måndag med, i skrivandekursen. Men funderar om jag ska börja redan ikväll.. så himla skönt å ha det klart sen! Än å bara skjuta upp sakerna..
Igår blev det utgång iaf. :) Var väl helt okej, inte jättekul. Bra himla less på lobby nu är jag! Tacka vet jag gävle. ;) Camilla kom hit först iaf, vi blev hämtade efter ett tag av Empis, som skjutsade oss till Sofia, så hämtade vi upp Öste på vägen också. :) Drack å hade trevligt.. vid halv 12tiden åkte vi till lobby. Jag å Camilla, Sofia å Öste stannade kvar en stund å väntade på att Isse å hennes pojkvän skulle komma, så kom dom nån halvtimme senare. :) Efter lobby så ringde Sarah, hon hade varit ute i gävle och kommit till sandviken så hon följde med oss till donken och åt. Jag har fortfarande sjuukt ont i min fot, går ju aldrig över. :S Så jag måste ringa doktorn imorron.. Men iaf så hoppade jag upp på nån okänd killes rygg, så slapp jag gå till donken åtminstone. :P Haha! Smääärta. Jaja. Nu är det skola igen en hel vecka framåt! Ledig på onsdag var jag, men den dagen innebär väl iaf en massa plugg hemma istället. :p Jag känner jag har tappat livsgnistan nu igen... Har haft en underbar sommar och allting, men nu känns allt bara så deprimerande, är väl för att hösten är på väg? Skulle behöva något nytt i mitt liv kanske.. :S Något som får en att le bara man tänker på det, som får det att pirra i magen och vara glad jämt. Något som får en att rodna, och vara lycklig. Ja, vad låter det som? En pojkvän kanske.. ;) Det vore nice att bli kär helt enkelt! Det tråkiga är att jag just nu inte har det minsta intresse för någon.. Men jag hoppas det kommer snart! ;D Jag såg en stor fet groda när vi festade i fredags (obs, en riktig), jag kanske borde kysst den? ;) HAHA! ;) Men det är ju verkligen så, många grodor ska kyssas innan man hittar sin prins. Ojoj, vad jag babblar. Nu ska jag laga mat! Plättar med sylt står på menyn idag!
Ha en trevlig söndagkväll folket!
Btw, denna bild är vacker! Och från en film från år 1970, rätt seg film men ändå fin på något sätt.


Hyfsat..

Hej allihopa!
Igår var en hyfsad kväll... jag kan säga att jag hade förväntat mig mkt mer än hur det blev! Sarah kom hit på eftermiddagen iaf, vi gjorde oss iordning tsm å drack. Mattias blev lite seg, så han kom precis innan bror min hämtade upp oss å skjutsade oss till gävle. Vi hämtade Cissi, sen åkte vi till teknikparken där middagen skulle vara. :) Var rätt god mat, kyckling, sallad å nån sorts potatis. Men dom var väl rätt snåla med käket, man fick inte jättemkt. :P Men var ju även en del folk så. Men det var mkt tal som hölls, spex som gjordes osv.. Sen innan 10 gick vi till kåren. Mkt folk, men jag hade verkligen inte spec kul igår. :S Var inte spec full heller, höll mig rätt lugn igår. Skönt det med för en gångs skull. ;) Rätt dålig musik också.. sen har jag fan fortfarande ont i foten. Måste ringa doktorn på måndag, såhär kan det då inte fortsätta. :P Sarah hade fixat skjuts hem sen iaf, så det var skönt å slippa bussen. :)
Idag ska jag partaja med sis! Ska bli kul! Blir nog lobby för oss. ;) Någon som har nån rolig förfest btw? Hör av er!
PUSSS

Tagga krök.

Yesbox, imon äre middag, finsittning å lite krök som gäller. ;) Tihi. Ovanligt för å vara mig va? Varit så himla mkt nu på senaste tiden, bara för det varit nollning å sommar. Nu närmar sig hösten med stormsteg snart, så snart kommer jag bli lugnare på den fronten. ;) Men jag ser verkligen fram emot morrondagen! Var tänkt att jag, Sarah å Matte skulle förfesta hos Cissi, partypinglan som jag hade skitskoj med i tisdags när vi var på vinbrännbollen. :D Men nu verkade det som det blir ändrade planer, att vi åker direkt in till gävle istället. Blir kul vilket som. :)
Haft en trevlig dag i skolan, hade en Skrivalektion som det heter, å läraren var verkligen skitrolig! Haha. Sen hade vi en föreläsning på eftermiddagen... inte riktigt lika kul! :p Jaja. Så annars idag har jag tagit det rätt lugnt, jag å Sarah var till systemet en sväng, sen åkte jag hem till Camilla och åt sallad å har bara umgåtts ikväll. Skönt! Nu ska jag snart sova. Ska ta halv 8 bussen in till gävle imorron, vi har eget grupparbete så vi bestämde vi skulle ses kl 8. Bättre å ses tidigt så får man gå hem tidigt. Skulle tippa på att jag är hemma igen vid 12tiden. Naaajspraaaaaaajs som Camilla brukar säga. ;)
Men nu blir det soooova!

Jag tycker verkligen om denna låt! Kan lyssna på den om å om igen... hörselorgasm. ;)


Update.

Mm, inget skrivande på hela dagen igår heller.. :P Jag var inte hemma överhuvudtaget, först var det skola hela dagen. Sen direkt efter det samlades vi gruppvis, å började förfesta lite. :) Senare på kvällen var det vinbrännboll, men jag har fortfarande ont i min fot så jag struntade i å vara med. Men vi hade trevligt iaf, satt där å pratade å drack. Jag råkade bli lite för full dessutom, jag som tänkte ta det rätt lugnt. Blev bjuden på vin åså. :P Gick till tältet senare, var väl inte skitmkt folk igår.. spec inte då innan vi drog. Men blir ju så när de flesta börjar 8.30. Idag är jag heees. Men inte på värsta viset iaf, tur det. Mattias kompis Lina hämtade iaf upp oss vid 00.30tiden, så satt jag vid datorn å flummade ett tag innan jag stupade i säng.. Yess yes! Så idag började vi inte förrän kl 13, så jag fick ta 12bussen in. Segt med buss, van å åka bil nu ju. Spöregnade gjorde det å. Slutade kl 16.30, sen ikväll har jag tagit det riktigt lugnt. Småpluggat lite. Sarah kom förbi å gjorde mig sällskap också. :) Imorron har vi en Skriva lektion, och en föreläsning på eftermiddagen. Och på fredag ska vi samlas gruppvis och ha eget arbete.. :) Så kommer ses redan kl 8 då, så får man gå hem tidigt. Måste ju hem då å förbereda inför kvällen. ;)
Men nu äre dusch å säng som gäller!
Natti!

Förkyld! :(

Uuuh, känns som att alla är sjuka nu! Alla på skolan verkar då vara det iaf, inte så konstigt efter flera dagars festande kanske? :P För mig blev det ju bara onsdagen å fredagen, men är iaf sjuk. Har väl smittats av nån säkerligen... Hur som helst, idag var första skoldagen. Verkar ha hamnat i en hyfsad grupp iaf, idag fick vi inte göra så mkt, fick säga våra namn och göra en rörelse till, så skulle alla andra göra så. Å fick rita ett självporträtt av oss hur vi såg ut som små, å sen berätta om bilden. Rätt intressant. :) Så hade jag lååång lunch, mellan 12-15. :P Sen var det bara sitta vid datorn å kolla hur Blackboard funkade, sen åka hem. Jag och Mattias gick ner på stan en sväng, vi måste ju inhandla massvis med böcker nu till alla kurser. Men på akademibokhandeln hade dom helt å hållet slutat sälja kursböcker! Wierd?! Så har iaf beställt typ alla från internet nu, förutom en som verkar svår å hitta.. hoppas den finns i bibblan! Jaja, intressant va? Imorron börjar jag 8.30, ska vi ha drama på förmiddagen, blir nog kul! Sen på eftermiddagen är det Musik. Späännande! Sen hinner jag inte hem nå imorron, för på kvällen är det Vinbrännboll jag tänkte vara med på. Mattias slutar ju 12 imorron, så han hinner hem å duscha å fixa innan han kommer tillbaka iaf, för mig äre knappast nån idé å åka hem. Istället är jag ledig onsdag förmiddag, börjar kl 13 då, medan Mattias börjar 8.30. Lite olika schema har vi. Och jag vet inte huur många böcker man ska läsa nu till en viss tid. Shit, tur jag tycker om å läsa. Iofs inte saker som är tråkiga... men det ska nog gå bra! Ska försöka ta det lugnt med drickat imorron iaf, så jag inte blir ännu mer sjukling.. Nu har vi anmält oss till finsittningen, middagen å kåren på fredag iaf ! Pepp!
Hittade ytterligare några bilder på facebook nu från i fredags. HAHAHHA kolla mina kinder! FYFAN! Matte sa åt oss å göra nåt med munnen. Ser ut som jag har påssjuka ffs! Men det bjuder jag på, kul var det iaf!
Nuu ska jag ta en alvedon och krypa till kojs! Hoppas jag är piggare imorron!
Godnatt Sverige!






Tjabba!

Jag är så kass på att skriva numera.. :S har fått en bloggtorkarperiod tror jag! Ska försöka skärpa mig!!!
Fredagen har jag redan skrivit om, igår orkade jag aldrig åka in. Foten gjorde ont, och gör det fortfarande efter mitt hopp i fredags. Hoppas det blir bättre snart, vill ju kunna gå utan å halta. Men det får jag hoppas.. igår kväll gjordes inget spec som sagt, Camilla kom hit, vi vandrade till Ica Maxi, sen åkte vi hem till mor å fars place. Kikade lite på Final destination 3, men den är så seg emellanåt den filmen, så vi orkade inte mer. Annars gillar jag dom filmerna väldigt mkt! Sen åkte jag hem å kikade på slutet av Den gröna milen istället.. lika sorgligt som alltid. :/ Så idag har jag tagit det väldigt lugnt.. hade varit skönt med en promenad, men orkar inte gå för långt nu. Så Sarah kom förbi på eftermiddagen, så gick vi ner till Ica. Så har jag fått köpa lite böcker av henne idag med, hon går ju andra året, perfekt så jag får köpa böcker billigare av henne, som jag skulle behövt betala mer för annars. Imorron är första riktiga skoldagen! Lite pirrigt, får se vilka jag hamnar i samma klass som. Hoppas det blir någon som jag pratat med åtminstone.. Jag hoppas jag hamnar i samma klass som Matte, men det kommer jag säkert inte göra bara för det. :P Jaja, det ordnar sig. Annars ikväll har jag å Sarah bara glott på film, tv å umgåtts. :) <3
Är ju nollning nu i veckan med, men imorron orkar jag nog inte vara med.. ev på tisdag då det är vinbrännboll. ;) Haha kan bli kul! Synd jag inte gillar vin bara.. :P Sen imorron ska vi skriva upp oss på middagen å finsittningen som är på fredag. Jag, Matte och Sarah ska gå. Blir nog skitkul! Å kåren efteråt. ;) Mkt kul som händer nu.. :)
Justja, jag sa aldrig att min mobil har hittats! Joo nån hade hittat den å gav den till min gruppledare, så den fick jag tillbaka i fredags. :D hihi skitbra! Hade saknat den så mkt, synd jag hann köpa en ny bara. Men får väl ha den i reserv så länge.. man vet ju aldrig vad slarviga fylleullis lyckas med igen. :P
Vi knäppte några få kort med Mattias mobilkamera i fredags, jag kan bjuda på fyra. :P
Men nu blir det chill tills jag ska sova!
Natti !






Dags igen!

Jaa, nu lär det bli nåt inlägg iaf! Jag hinner helt enkelt inte, saker å göra hela tiden känns det som. Var iaf inne i gävle igår igen på nollningen, mamma å pappa skjutsade in mig å Mattias vid halv 5tiden. Så kommer vi dit å får reda på att dom skulle samlas kl 18 istället, dom hade ändrat. Så blev å sätta sig på en bänk å börja förfesta istället då. ;) Var inte lika mkt folk igår som i onsdags, å vi var inte indelade gruppvis utan alla satt tsm å drack. Trevligt det med. Gjorde väl nån övning bara när vi fick i uppdrag gruppvis å få tag på olika saker.. typ, en kondom, en sockerbit osv. Gick nog inte så bra för vårt lag denna gång. :P Sen så hamnade jag å Matte på en förfest i nån studentlägenhet, jag minns inte ens hur vi hamnade där, ännu mindre vem som bodde där?! Var inte så mkt folk, men några iaf. :D Jag å nån kille bestämde oss för å göra kullerbyttor över någon bänk av nåt slag, å det gick bra hela tiden, å var skitkul. Tills vi vände på den så den stod åt andra hållet, å jag ramlade på rumpan, å slog i min vänstra fot skithårt. :S Så idag har jag oooont! Kom å ge mig fotmassage? ;) Vet inte om jag stukat den kanske.. Hoppas det blir bättre iaf. Gick till kåren efter det, trodde inte jag skulle klara av å dansa men det gick faktiskt rätt bra ändå. Jag å Matte hade skitskoj vi! :) Tog 2.15 bussen hem.. Det regnade men jag var iaf såå sugen på donkenmat så dit gick jag mitt i natten i regnet med en ond fot, innan det stängde. Sen hem å sooov. Är nollning idag igen, idag ska dom grilla å lyssna på trubadur å sen äre väl kåren igen. Men jag stannar hemma idag.. Inget festsug alls, å känner min fot skulle nog inte palla det heller. Får se vad som sker idag istället.. ska nog åka hem till mamma å dom en sväng, träffa min Betty Boop! Saknar henne! :)
Så på måndag delas vi in klassvis, och då börjar kursen Estetiska lärarprocesser. Är bild å drama å sånt, så det blir nog kul! Får se vilka man hamnar i samma klass som, hoppas det är någon man varit med i samma grupp som under nollningen åtminstone.
Sen nästa fredag äre middag å finsittning. Jag ska skriva upp mig tsm med Sarah på måndag tänkte jag, för man får ta med sig någon. Så kåren efter det.. blir skitkul!
Men nu ska jag laga mat!
Hörs!

Dåligt

Yeah, sorry, det har varit taskigt med uppdatering nu. Inte hunnit helt enkelt. Nu sitter jag här hemma, ska krya till kojs alldeles strax. Känner mig lite småfebrig jag. :( Blev å känna det ikväll.. vill inte bli sjuk nu när jag ska in på nollningen imorron igen! Jag skippade den idag iaf, kände min kropp inte pallade med det. ;P Men igår (onsdag) var jag där! Jag hade så oerhört skoj! Om ni nån gång börjar plugga, får ni absolut inte skippa nollningen, för det är sjukt kul! Hamnade i en jättebra grupp med trevliga människor, vi blev valda till djur så vi blev apor. Gjorde sånger å ramsor som vi gick å sjöng högt. Så körde vi femkamp, å vårt team vann! :D Så sjukt bra! Bäst var vi! Jätteroliga grenar var det. Bland annat stövelkastning, blindbock å att man skulle knyta fast ett rep i varandras fötter, gå på led å varva å sen tilbaka. Yees! Så sen gick vi till tältet, där det var folk från fler program så var vi där å dansade å hade skoj! Får se vad det bjuds på imorron, tror det var nå hawaiitema. Jag har inget å klä ut mig till, haha. Så det får gå ändå. Å sen blir det väl kåren efteråt. Mjaee.. Men sen tappade jag bort min mobiltelefon igår. :( jag lyckas ju jääämt! Så den är helt gone.. jag har köpt mig en ny idag iaf.. lovar jag kommer hitta den andra imon eller nåt.
Jaa, idag har varit en rätt chill dag iaf. Inte hänt så mycket. Umgicks med Camilla lite på eftermiddagen, träffade Sofie å hennes boy nere på stan en sväng, å ikväll har det varit film bara.
Men nu ska jag sova!
Godnatt dudes !

Nollning.

Tjoho!
Då var jag hemma igen, efter första dagen på högskolan! :) Verkar bra å spännande. Matte hämtade upp mig vid 8tiden imorse, så for vi dit. Var mest bara information idag, fick lyssna å fick hur mkt papper som helst kändes det som där ute i korridoren. :P Var hyfsat med folk också.. :) Så fick vi träffa dom som håller i nollningen, dom berättade lite om det och sen betalade vi kåravgiften och åkte hem. Jag tänkte dra in ikväll på första nollningen, den börjar lite efter 17. :) Blir spännande.. Matte kan tyvärr inte hänga med in ikväll, han hade annat han skulle göra så jag får åka in själv. ;) Pappa skjutsar iaf.. Så ska vi väl delas in i nollningsgrupper å ha femkamp ikväll. Sen kanske jag skippar det imorron, och åker in fredagen direkt istället. Kul kul! Men ska väl göra mig iordning klart nu!
Ha en bra dag!
Den här låten är såå bra! Nästan bäst just nu. ;)




Pirr pirr.

Jaa, nu börjar jag bli lite pirrig i kroppen. Imorron är det dags för högskolan! Har inte pluggat något sen 06 när jag tog studenten, så känner mig redo iaf att börja igen. Hade aldrig orkat plugga vidare direkt, det är nog nyttigt att jobba några år innan tror jag. :) Men det där är ju så olika från person till person, en del känner istället att dom vill fortsätta direkt så dom är klara sen, också smart tänkt. Jag tänkte ju göra det redan då hösten 06, men ångrade mig sen där på sommaren. Så nu är det dags! Imorron åker vi dit, prickar av oss å delas in klassvis. Får höra lite om nollningen osv, som börjar imorron kväll.. Matte som gick i min gamla klass på BF ska ju börja plugga han med, men till fritidspedagog. :) Så vi har iaf upprop åså samtidigt, så snäll som han var så får jag åka in med han imorron. :) Jaa, får se vilka dagar man orkar vara med på nollningen då. Vill ju vara med några dagar iaf så man lär känna lite folk. ;D Var iaf in med Sarah idag på eftermiddagen och tittade vart skolan ligger åså, så jag vet vart vi ska imorron.. Verkar vara mkt byggnader att hålla reda på, men som tur är är man nog oftast i samma byggnad. Mysig caféteria var det å. :) Jaa. Sen blev det systemet, å nu sitter jag hemma igen. Blir mcdonalds senare med sis, vi är snart stammisar där. ;) Sen blir det väl lägga sig i hyfsad tid ikväll.. om man nu kan sova något?
Den här sommaren jag haft nu har iaf varit en av dom bästa i mitt liv! Har haft så himla himla roligt, umgåtts med dom bästa människorna, träffat nya trevliga ansikten och jaa. Önskar den aldrig tog slut. Men inget varar ju för evigt.. :)
Nu ska jag läsa lite i Frida story, den underbart bra novelltidningen!
Hörs nog senare! ;)
Tjingen

Seg dag.

Tjohoj!
Sitter hemma nu med sis, vi har varit ute å gått en sväng. Riktigt skönt väder ute! Varit en riktigt seg dag idag, känns mer som söndag än måndag idag tycker jag. Igår kväll blev det iaf en promenad med Daniel, sen gick vi till mig å kollade på tv hela kvällen, trevligt! :) Idag har jag hållt mig inomhus hela dagen, förutom nu ikväll.. På onsdag börjar skolan. Eller rättare sagt, uppropet är då, å nollningen börjar som kommer pågå 9 dagar framåt. Första lektionen är väl inte förrän om en vecka idag tror jag. Det är blandade känslor inför skolan, känns rätt pirrigt lär jag säga. Men det ska bli skoj också! Träffa massa nya ansikten å allt. Imorron ska kära Sarah skjutsa mig så jag får se vart allt ligger åså. Annars imon har jag inga plans, blir väl å gå å vara pirrig å förbereda lite bara..
Nej, ska väl vara lite social med sis nu.
Sköt om er!!

Bilderna!

Jaajemensan, ni kanske redan sett dom på facebook, vad vet jag. Men dom kommer här också iaf. :)





























Såhär sover dom tydligen i götet? ;)







Härlig helg !

Förlååååååt för mitt skitkassa bloggande, bloggade varken i fredags eller igår. :( Har inte haft riktig tid eller ork om jag ska va ärlig. ;P
Har iaf haft en underbar å trevlig helg!! :D I fredags jobbade jag till 13.40, jävla udda tid å sluta på. Haha. Var min sista dag där. Shiit vad jag kommer sakna vissa tanter, mina gotanter. :( Men kan ju hända man blir inringd extra nån gång då å då. ;P Jaa, sen på eftermiddagen åkte jag å Sarah till systemet å ICA, vi handlade nämligen tacos till oss å Camilla. Så åkte vi hem till Sarah sen, chillade å kollade på tv först bara. Jag älskar tacos, det går snabbt å göra, å är ju sååå himla gott!! Så åkte vi å hyrde tre filmer också, Asylum, Crazy Eight och En shopaholics bekännelser, som dessvärre inte ville funka i min dvd. :S Fattar inte varför det blir sådär med vissa filmer, dom funkar bara inte i min dvd. Så den ska jag ha pengarna tillbaka på, eller en ny film! Dom andra var skräckisar, Crazy Eight rekommenderar jag verkligen inte, vilken jävla kass skräckis! Men den andra, shit shit ! Hur bra å läskig skräckfilm som helst! Jag vill ju bli rädd för filmerna, inte ofta jag blir det ;P Men den här blev jag faan rädd för nästan! Handla om elever som bodde på ett studenthem som hade varit ett nedlagt mentalsjukhus en gång i tiden. Där jobbade det nån psycho gubbe, som torterade ungdomar. Nu var han tillbaka ute efter de nya... Sååå bra film, rekommenderas starkt !
Hm ja, sen igår så gjordes inte mkt alls på dagen.. Sarah kom hit vid 17tiden, så åkte vi å åt god mat på monroes! Sen runt 18tiden kom Sofia å Camilla hit till mig, vi började förfesta å drack, trevlaaans var det. Jag lyckades t.om tjata med mig Sofia på lobby igår, bara för att jag fick betala in henne. Hon vill ju aldrig följa med annars, så då får man ta till knep. ;) Men innan dess var vi ju på förfest hos Gabriel och göteborgarna! Skitkul, kul å träffa Daniel igen! :) Och jag bara äääälskar deras dialekt ! Håller ni inte med mig, göteborgska lär ju vara den charmigaste å sötaste dialekten?! :D Sen blev det lobby då, var ändå rätt så skapligt med folk igår, trodde det skulle vara skitdött jag men. Kul kul, träffade på en del roliga ansikten också! :) Jag blev bra full igår med, men som tur var var jag mer skärpt denna gång, det var ju inte som förra helgen om man säger så när jag var helt crazy. ;P
Sen blev det mcdonalds såklart, givetvis lär man ju dit efteråt. Å sen hem till Gabriel igen, Sofia stack iväg med Elof hon som hon mötte upp, men jag, Sarah å Camilla hakade med dit iaf. Satt där ett tag, satt å skrattade åt ett sååååååååå roligt filmklipp vi såg på facebook. HAHAHAA FYFAAAAN VAD KUL! ;) Våran kassa humor brudar ;D Sen blev Camilla upphämtad av mamma, jag å Sarah stannade väl 10 min till sen promenerade vi hem till våra places å. Somnade direkt, vaknade dessvärre kl 8.30 imorse. Ändå känner jag mig inge trött.. Kommer nog somna skaplig tid ikväll iaf skulle jag gissa på.
Bilder kommer väl senare eller så, så håll utkik vettja. ;)
Pusss så länge !

Lyckat.

Tjohejs!
Idag blev en ledig dag, skulle jobbat 7-14. Hade ställt alarmet på 6.30, gissa när jag vakna? 10.30. :S Hade ju mobilen på ljudlös så hörde inte när dom ringde heller. Piinsamt, men sånt som händer. :P Tyckte det var onödigt å dra dit tre timmar då när jag inte behövdes heller, så jag kanske blir inringd extra nån dag sen istället.
Blev köpis med Sarah istället, jag hittade lite småsaker iaf. Två t-shirtar, örhängen å en fotfil. :) Sen ikväll har det varit chill, var ute på en sköön promenad.
Imorron äre jobb.. Sen handla inför kvällen, vi ska käka tacos hemma hos Sarah då, jag å Camilla å kanske Sofia! :) MYS! Sen blir väl nån film bara. Jag är taggad inför lördag å partaj med göteborgarna! :) WEEE.
Men nu väntar sängen snart igen..
Naatti !

Hm..

Hejsaaan!
Känns inte som att jag har nåt å skriva idag som jag inte kunde skriva igår. :P Förutom att jag jobbat hela eftermiddagen idag.. Flöt på bra. Imon är det jobb 7-14, sen tänkte jag dra med mig Sarah till köpis, har lite småsaker jag ska köpa. :)
Ska väl sätta mig framför tvn en sväng nu, å sen sova. <3
Godnatt sveerigeeeeee ;)




:):)

Hej å hopp!
Blev en ledig dag idag, å den har varit skittrevlig! Vaknade 12.30 :S haha. Uuh, får ångest när jag sover längre än 12. Men å andra sidan har jag inte sovit mkt de senaste dygnen. Gjorde mig iordning, så tog jag 3bussen till storvik å hem till Erika. :) Fick se hennes nya lägenhet, den var jäättefin! Fick även träffa hennes sötvovvar, å hennes nya kissemiss Sune. Haha den var såå jääääkla söt!!! Shit alltså, var en norsk skogskatt, jättefina färger, typ vit å gul. Så var han hur mysig som helst, å låg i min famn hela tiden jag var där om vi inte busade. :) Annars tog vi det bara lugnt hela eftermiddagen, fikade och hade hur mkt som helst å prata om. Sen när jag skulle hem på bussen så kunde inte chauffören växla hundralappen. :S Men han var snäll å lät mig åka gratis iaf, sköönt säger jag. :)
Så hann jag hem en liten stund, sen gick jag vidare hem till Sofia för att gå ut på promenad. Hennes sweetkatt Oliver hängde dock efter oss en bra bit, å jamade när vi gick för långt , haha :) såå söt. Sen började en film 9 vi kikade på, stolthet å fördom. Dock hur seg å jobbig som helst. :S Väldigt fin film liksom, gillar när det är sådär gammeldags. Men njääe. Så nu är jag bara hemma.. ska väl krypa ner i sängen snart. :)
Imorron äre jobb  14-21..
Nattinatt! :)

Niiice.

Tjohoo!
Inte hunnit bloggas något idag, eller hunnit har jag väl men inte orkat. ;P tss. Bättre sent än aldrig. Blev jobb idag 7-14, sen var jag bara hemma å chillade hela eftermiddagen. Var så trött så lade mig å sov en stund där mot kvällningen.. hur skönt som helst! Så vaknade jag vid 18tiden, gjorde räkmackor, riktigt gooda! Sen hämtade sis å bror mig, så åkte vi hem till päronen. Jag å Camilla gick å köpte glass, sen gick vi ner till hedgrind å satte oss vid stenbryggan å glodde på vattnet. Vädret var ju inte det finaste idag iofs, så vi gick hem efter en stund. Gick till statoil igen å köpte chips å popcorn, sen satte vi oss å kikade på Bert den siste oskulden. Haha, bra film lär jag säga, man får ju skratta en del! Så kom jag hem för en stund sen nu.. Sitter å snackar med Danne, en kille från gbg vi träffade på krogen i maj. :D Han har en kompis som bor här, så på fredag kommer han hit med några kompisar å hälsar på deras kompis i en vecka. Ska åtminstone jag, Sarah å Camilla ut på krogen med dom. Gooa gbgare.. älskar deras dialekt! Jao, så i helgen blev det ett till partaj då! Ska bli såå kul å festa med dom! Men fredagen blir lugn. :) I
Imorron är jag leeedig. Sen jobbar jag kväll på onsdag, å dag på torsdag å fredag. Sen är jag klar med mitt work där. Får se om man blir inringd extra. Trivs ju bra där!

Jag beställde förresten denna snygga klänning från Nelly igår! Riktigt fiiin, eller vad säger ni? ;D
Nu ska jag sova i 100 år ! Godnatt !


Hejss

Hemma igen då, jobbat 7-14 idag. Rätt så stressigt på jobbet förtillfället, mkt å göra. En urgullig tant gick bort igår kväll också. :( Jag gick därifrån 20.50 å vid 21 hade hon gått bort.. Rätt glad att jag hann gå så jag slapp vara med å se det. :S Dom jag jobbade med, samt två sköterskor hade ju varit med å sett, det hade kommit så plötsligt också. Såå söt tant.. så himla go å snäll. Gick in å tittade på henne idag dessutom, hon låg så fint med en blomma på sig som dom lagt där, å ett ljus å en bibel bredvid. Heeelt stilla. Men hon mådde nog bäst av det som skedde.. Vila i Frid Astrid!
Jaa, nu är det solsken ute iaf, ska nog ta å sätta mig ute i solen en sväng, eller vandra till ICA maxi direkt kanske. Senare kommer Sarah hit, ska vi kika på den sista av de tre filmer vi hyrde i veckan.. hoppas den är bra! Imorron är det jobb 7-14 igen.. sen ledig tisdag. Sen jobbar jag både onsdag, torsdag å fredag, som är min sista dag där för sommaren.. :)
Det blev ju som sagt inte jättemkt bilder från i fredags, men några iaf så jag slänger upp dom. :)









Sötaste paret ;)







YEAH.

Hahah, fyfan vilken härlig kväll det var igår! :D Ojoj! Älskar hofors å folket där! Dom är underbara!!
Började iaf grilla hos Sarah vid 6tiden, jag, Camilla å Sofia å Elof kom också. :) Så drack vi lite, mysmys! Sen vid 8tiden så hämtade bror upp oss å skjutsade oss ut till skogen i Barkhyttan ;) Var såå kul, dom hade satt upp partytält å jättestor tomt att röra sig på. :D Så det var skitbra.. Jag å Camilla var galnast som vanligt! HAHAHA, dom lär undra vad det bor för galna folk i sandviken egentligen. Men seriöst, vet fler säger det med, att hoforsbor är såå mkt enklare än sandviken å gävlebor. Det är så, dom är mkt lättsammare å socialare, å lättare att lära känna tycker jag. Då snackar jag väl om tjejer mest, inte för å nämna nå speciella tjejer i sandviken å gävle såklart, men snackar allmänt, det är mkt enklare att få kontakt med tjejerna där tycker jag. Inte alls så bitchiga å osociala som många tjejer här kan vara. Så det är kuul tycker jag ! Killarna är väl oftast likadana vart man än är dom.. :p
Jajaa, hade iaf en toppenkväll. Blev lite för full, haha :D Härjade å levde om som vanligt.. snodde nån stackars killes mössa hela tiden, bara för jag ville ha ett kort på mig med den! Men det fick jag inte, för den skulle han sno heeela tiden. :( HAhah. Så vart lite sur på han.. tog hans mössa å sprang en bra bit sen, in i skogen å, haha :P Camilla stod lite längre bort då, hon hade blivit lite förvånad när jag kom springade med en grön mössa på huvudet, å en ilsken grabb efter mig. :P HAHAHHA :D Jag är seriöst galen! Fick höra av Sarah idag att vi hade knuffat varann dessutom.. shit, har jag inget minne av. :P Säger då det.. Fick iaf skjuts hem av Pelle vid 3snåret, jag Camilla å Sarah. Vet inte riktigt hur länge festen höll igång sen, men började väl försvinna fler å fler då iaf. Sofia å Elof tog 1bussen hem dom.
Jadu ikväll blir det lugnt iaf, jobbar till 21 å börjar 7 imorron. Inte så pepp, men men.
Ha en bra dag!
Krams

Orkar inte..

Näääe vetu vad, jag orkar inte blogga nå idag. Får ta igen det sen. :) Just nu tänkte jag faktiskt bara gå å lägga mig så tiden går fort å det blir morron å feeeest ;) Men först ska det jobbas 7-14. Sen vid 17tiden, drar jag å Camilla å kanske Sofia hem till Sarah å förfestar å grillar. Vad gooott det ska bli med grillat!!! Finns det nåt godare?
Finfint väder har det varit idag, på förmiddagen tvättade å städade jag bara. Satte mig ute å solade en stund också. Sen vid 3snåret hakade jag med Camilla till arbetsförmedlingen.. hon var där å skrev in sig. Jag har aldrig varit där förut, å jag hoppas jag för allt framtid kommer slippa behöva gå dit. Verkar vara ett jobbigt ställe. :S Sen så åkte vi hem till familjens place, jag å Camilla delade på en pizza, sen gick vi ner till stenbryggan för att bada. Trodde vi iaf, det var iskallt i vattnet så blev inte mkt av den saken. Fan, jag badade ju igår å då var det rätt så skönt. Konstigt, konstigt. Sen ikväll har hon färgat mitt hår.. blondie blondie ;) Men utväxten blev inte så ljus som jag tänkt mig. :S Får köra en till omgång sen.
Som sagt blir det fest i hofors imorron. Stinas å Ulricas födelsedagspartaj ;) Det ska bli sååå kul, verkar komma mkt nya ansikten dessutom. Alltid kul å träffa nytt folk. Hoforsbor är oftast väldigt trevliga å roliga också tycker jag. :D
Får se om det bloggas något imorron.. Annars hörs vi på lördag. Blir inte fest resten av helgen iaf, jobbar till 9 på lördag å börjar 7 på söndag... jag hoppas iaf det fina vädret håller i sig. :)
Nääe sängen var det nu!
Godnatt Sverige !

Hemskt..

Det har hänt väldigt mkt hemska saker den sista tiden tycker jag. Man har läst så mkt.. läste idag om en 20årig kille som dog tidigt imorse, krockade med en timmerbil. Dog direkt.. En treårig pojke som blivit påkörd av sin mamma av misstag hade hänt i förrgår tror jag.. :( En person på mc krockade å dog i söndags.. å även två 19åringar (inte samtidigt) hade dött tidigt i söndags morse.. Tänk vad fort saker kan ske. Det är ju hemskt! Extra hemskt när personer är så unga och dör.. eller barn. :( Skrämmande när man tänker hur fort saker kan ske. Man vet aldrig liksom. Det värsta måste vara för deras familjer.. nära å kära. Tycker man att man själv har problem så äre inte ett skit i jämförelse med hur dom får känna. Finns inte ord för hur jag skulle må om en familjemedlem eller kompis dog. Skulle nog inte vara mig själv på väldigt, väldigt länge.. Hoppas det tar lång tid innan jag behöver vara med om något sånt! Och jag lider verkligen med alla som är med om något sånt här.. tänker på er.. :(

Jajaa.. idag har varit en hiiimla skön dag. Jag å Sarah for till hedåsbadet, och låg å solade hela dagen. Riktigt skönt, lite för varmt ibland bara. Jag lyckades doppa mig med, men var lite halvkallt i vattnet. Sen åkte vi hem å käka bara, så cyklade vi till Sofia. Me like hennes lägenhet! Var inte där så länge, innan vi drog vidare till stadsparken. Satte oss där i solskenet med nåt gäng, Sofia drack folle för hon skulle möta upp Elof å några senare. Jag å Sarah var bara med som sällskap. Vid 9tiden drog Sofia iväg iaf, å jag å Sarah cyklade hem hit och kikade på Fredagen den 13e. Har sett den en gång förut, men klart värt å kolla på igen.. lite småläskig sådär. Jason är bra otäck han. :P Men jag klarar av å sova inatt utan att vara rädd iaf, hihi. :) Ska försöka vakna lite tidigare imorron, idag sov jag till 12, och somnade typ 12 inatt. Men det behövde jag nog också. :)
Får se hur dagen ser ut imorron, som det ser ut just nu ska jag hem till Erika en sväng på eftermiddagen. :) Sen på kvällen ska sis få bleka mitt hår igen. Utväxten börjar bli lite otäck nu. ;P Blondieullis..
Men nuu blir det nog sängen skulle jag tippa på.
Hoppas ni mår bra!
Natti ;)

Lite shopping.

Tjena hej!
Är bra trött idag med, uuuh. Men imon får jag äntligen sova ut iaf, så sköönt å uppskattat känns det. Behöver verkligen det nu!!!
Idag blev det jobb igen, vaknade runt halv 7, somnade dock om och sov till tio i sju. Å började ju klockan sju, så blev att ringa dit å säga man var lite försenad. Dagen gick rätt fort iaf.. Sen åkte jag, Sarah å Camilla till köpis. Jag hittade en fin topp att ha på Stinas och och hennes vän Ullis partaj på fredag, samt örhängen, en liten väska å lösnaglar. :) Så dåå var det klartt !
Ikväll hyrde jag å Sarah tre filmer på Hemmakväll.. Bröllopsduellen, My best friends girl och nya Fredagen den 13e. Kikade bara på bröllopsduellen ikväll, orkade inte mera sen. Dom andra två får bli imorron kväll, fredagen den 13e har jag redan sett en gång dessutom, men den är väldigt bra!! Bröllopsduellen var iaf riktigt skön å rolig film! :)
Ledig imorron, ska tydligen bli fint väder. Så får se vad som sker, blir nog en skön dag på stranden kanske? ;) Bättra på brännan medan solen är här.. Vattnet är det nog rätt kallt i, men skadar ju inte å försöka bada.
Njääe blir nog fan sängen nu snart!
Godnatt Sverige!




Trööött

Jo ni, nu är jag veerkligen trött. Inte sovit många timmar alls de senaste nätterna. I torsdags natt till fredag sov jag dåligt, fredagnatten till lördag sov jag inte mkt för man visste man skulle upp, lördagen till söndagen sov jag som sagt mellan 6-10, å igår somnade jag 11 å sov till 6.15. Så snaacka om trött jag var idag på jobbet, höll verkligen på att somna flera ggr. :S shiiiit. Men jag lyckades hålla mig vaken! Istället sov jag två timmar på eftermiddagen när jag kommit hem, ååh vad det var sköönt! Såå behövligt. Sen ikväll köpte jag sallad på viking, såå gott. Sen åkte jag hem till mamma, min mammas moster från sthlm var där. En rolig tant. ;D Så jag å Camilla satt å såg Lotta på liseberg med henne. Kom precis hem igen nu. Ska väl sooova, fortfarande oerhört trött!
Jobb imorron igen, sen ska jag åka till köpis med Sarah, ska kika om jag hittar nåt snyggt att ha på mig på fredag, på Stinas fest. Sen ska det köpas alkohol och någon liten present till Stina. Jag, Sarah å Camilla tänkte iaf grilla å förfesta hos Sarah på fredag innan vi drar till festen, kanoners. Länge sen jag åt grillat nu! ;) Mums.
Kom iaf fram till idag att den här helgen blir den 12e helgen som jag dricker. Jag har med andra ord inte haft en nykter helg sen den 16 maj. Shit, haha. Druckit alla helger hela sommaren, och även vissa onsdagar. Men det blir ju lätt så.. fan ska man sitta hemma för nykter en helg, när det är sommar å man är singel? ;) Blir lugnare nu till hösten när man ska börja skolan åså också. :)
Blir fint väder de närmsta dagarna iaf, å jag är ledig onsdag å torsdag. ;D
Neej nu väntar sängen iaf!
Hörs imorron ;)
Nattinaaatt

Sthlm!

HEJ igen allihopa! :)
Som ni vet har jag varit borta i helgen, därför det inte blivit något skrivande. Har haft det hur bra som helst iaf!! Ojojoj! :) I lördags morse åkte jag å Sarah iväg, somnade väl inte skittidigt eftersom det var folk här å förfestade som skulle ut på kharma. Först var det bara jag, Sarah, Camilla å Jojje, men sen kom Sofia och Jonna också. Strax efter kom Stina å hennes vänner! :D Treevligt, men dom blev lite sena så stannade inte kvar här jättelänge för dom skulle ju på krogen. Jag å Sarah lade oss å soov. Så det första vi gjorde framme i sthlm var att leta på hotellet. Det var inte alls svårt å hitta, trodde vi skulle få jätteproblem men det låg centralt åså så det var jätteskönt. Fick lite hjälp av Sirpa över telefonen å. :D Så vi lämnade direkt ifrån oss bagaget där, å sen drog vi till grönan! :D Sååå roligt! :) Åkte alla karuseller gjorde jag, utom fritt fall å uppskjutet. Dom sätter jag mig inte i! Never! Har åkt uppskjutet en gång på liseberg å det var det läskigaste jag gjort, fyfaan! Men Sarah åkte fritt fall hon, så hon åkte väl allt utom uppskjutet typ. :) Åkte den nya berg å dalbanan dessutom, Tele2 Insane! Åhh vad stolt jag var efteråt att jag åkt den! :) För jag vågade inte först, men Sarah tjatade upp mig. Uuuuh vad nervös jag var, den såg ju så sjukt läskig ut! Blev inte bättre av å höra andra folk stå nedanför å kolla å säga typ "fyfaaaan vad läskigt." Eller att höra dom som åkt säga typ "fyfaaaaan" eller "jag leeeever jag leeeever". HAHA ;) Upp å ner, å fram å tillbaka å hööögt upp! Men jag kan lätt åka den igen. ;) Men jäävlar vad vi skrek! Sjukt kul iaf! Så var Carolina Gynning å Carina Berg där å tränade inför sommarkrysset som skulle vara på kvällen ;D Snygga var dom!! Så var även Magnus Carlsson där å uppträdde lite, och Salem al Fakir. Hade varit skoj å stannat å kikat på sommarkrysset där på kvällen, men vi var ju inte klarfixade alls å skulle ju ut sen åså, så det skippade vi! Istället drog vi tillbaka till hotellrummet, duschade och gjorde oss klara. Sen gick vi och åt på en restaurang/bar som låg en bit bort. :) God mat å mys! Vi såg Dan Ekborg där, skådespelaren. :D Satt där å drack öl å pratade han, typ bordet alldeles bakom oss. HAn har väl varit med i några svenska filmer, typ Beck är han med i en film iaf. :)
Så sen gick vi tillbaks till hotellet, drack upp våra cider och hade trevligt. :D Fick höra av Joel dagen innan att han också skulle till sthlm för utgång, så vi hade bestämt oss för att möta upp han å hans vänner! :) Så vi tog en taxi till Club Toxic, å där mötte vi han å hans trevliga vänner! :) Dom hade fixat så jag blivit uppskriven på Viplistan också, så fick gå in gratis. ;) Nice det! Dock var det väl några besvikelser med den krogen, pga att uteserveringen stängde kl 11, då fick man inte sitta där ute mer. :S Och så hade vi våra cider innan vi ens gick in dit, så stod vi utanför å drack dom, så sa vakterna åt oss att dom var tvungna att ta dom ifrån oss, annars fick vi inte komma in. Lite besviket, sånt är man inte van med hemma i sandviken eller. ;) Men vi satt på övervåningen ett tag å drack å hade trevligt, sen gick vi ner å dansade å röjjde. Haha, stockholmarna såg sååå stela ut när dom dansade lär jag säga. ;) Inge full fart där inte. Så då kommer sandviken/gävlegänget ner å röjjer loss av bara helvete istället! HAHAH ;D Dom glodde lite på oss å, hahah. Man är väl ute för att dansa och inte stå å steldansa? Eller har jag fel? ;P
Jaa, men sen så tröttnade vi och tänkte dra vidare till nåt stureplansställe eller så. Men så smsade jag till min gamla internetkompis Peter och hörde vad han hade för sig! Vi har pratat på internet i 6 år snart, eller ja. Sista tiden har det väl inte blivit mkt alls, men iaf. Vi har pratat om å ses förr, men aldrig blivit av. Så fick jag äntligen träffa han för han var på ett casino precis i närheten! :) Hade väl tänkt stanna där högst en timme, men slutade med att jag å Sarah blev kvar på casinot hela kvällen med Peter istället, grabbarna drog vidare dom! Träffade lite fler folk på casinot också, typ Peters två kompisar och så kom nån annan sthlmsgrabb som hette Ted fram å snackade. Jag blev riktigt askalas där ett tag, så jag var braa dryg på karln. Skulle slåss å härja på den stackaren. :P tss. Kul var det iaf! Drog ifrån casinot vid 4tiden gjorde vi, Sarah tog en taxi hem och jag hakade med Peter ner till vattnet så satt vi där å snackade å drack folkbärs. :P Men blev kallt, så sen tog vi en taxi, dom släppte av mig utanför hotellet och Peter fortsatte hem till sig. Klockan var då strax innan 6, så sen gick jag upp 10. Uuh sova snart! Men kvällen blev väl inte riktigt som vi tänkt oss egentligen, men det gör inget för jag hade så trevligt iaf. Var väl tänkt vi skulle dra på lite olika krogar å skaka rumpan hela natten, men istället blev det att sitta på casinot å dricka öl, snacka "minnen" med peter. :D haha. Aja, var ju på club toxic iaf, så får vi ta igen dom andra krogarna en annan gång!
Idag har vi bara chillat, åt god frukost och checkade ut innan kl 12. Var nere på stan och satt och solade i väntan på bussen, riktigt skönt väder!
Nu har jag inte haft mkt sömn på tre nätter iaf, så nu ska jag fan sova snart ! :) Jobb 7-14 imorron, även tisdag. Ledig onsdag å torsdag. Men på fredag kör vi igång igen tydligen, Stina ska ju ha sitt partaj då så. ;) Nya tag!
Blev inte skitmkt kort faktiskt, men några iaf. ;D
Ska väl sova nu snart, hörs av imorron! ;)
Nattinatt !
















RSS 2.0