Sjuk..

Mm, har gått och blivit sjukling ja. Synd om mig ;D Sitter hemma å tar det lugnt bara. Hade tänkt åka till valbo med Camilla, mor å far, men orkar verkligen inte när det iaf inte är nåt speciellt jag vill ha. Bättre å vara hemma å se till att bli frisk, jag som ska jobba hela nästa vecka. Är rätt så förkyld å lite fryssen.. men orkade pallra mig till ICA iaf, å tvättat klart har jag också gjort. :) Fredrik åkte för ett tag sen, han skulle iväg på 50årskalas. Så kommer nog Camilla till mig ikväll, ska kika film bara, får se om Sofia också kommer :)
Jag å Fredrik var hos Carro i torsåker igår, världens ände ;D haha. Men var trevligt där, hon har ju skaffat ny lya, å den var naajs! Hennes pojkvän var också där, så blev en form av parmiddag :) Så kikade vi film sen, å sen åkte vi hem, var så sjukt trött plus att jag inte mådde hundra. Klockan var väl iofs nästan 12 så. Blir iaf inge fest förrän nästa löning som det ser ut nu. Spara in pengarna...
Har lite tråkigt så snodde en sån här från nån ;D

Du och din pojkvän:

Vad heter ni? - Ulrika och Fredrik
Hur träffades ni? - På internet, men vi hade vetat i ca ett år vilka vi var genom en kompis till mig.
Hur länge har ni varit tillsammans? - 5 månader ungefär.
Är ni förlovade? - Nej.
Bor ni ihop? - Nej. Eller jaa.. nästan ibland :) haha

Har ni barn? - Nej.
Har båda körkort? - Yes!
Isåfall, vem kör bäst? - Haha.. han kör väl lite säkrare iaf ;)
Kommer du ihåg er första kyss? - Jaa, i soffan hemma hos mig ;)
Vem sa "Jag älskar dig" först? - Jag, tror jag.. :P

Vem är äldst? - Fredrik är 2 år äldre.
Vilket stjärntecken är ni i? - Jag är kräfta och han är fisk.
Vem fyller först på året? - Han fyller i mars, och jag i juni :)
Vem är längst? - Han.
Vem sjunger bäst? - Öhm.. jag vet fan inte, seriöst? :P

Håller ni handen på stan? - Jao nästan jämt :)
Var någon av er oskuld när ni träffades? - Nix.
Kände ni varandra innan ni blev ihop? - Nääe.
Vad hade ni gemensamt? - Vet inte.. filmer kanske :) båda älskade god mat! haha.
Blev du kär i första ögonkastet? - Hehe.. intresserad iaf.

Har ni någon speciell låt? - Njääe.
Har ni stora framtidsplaner? - Vem vet. :)
Har ni gråtit i varandras armar? - Nääe inte direkt faktiskt.
Har ni varit utomlands tillsammans? - Yes, i grekland var vi i oktober!
Vilket är erat bästa minne? - Hmm.. vi har ju faktiskt inte vart tsm så länge. Men får väl säga grekland ;) plus räkmackan! haha!

Vem lagar bäst mat? - HAN! :D Haha. Han är grym!
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? - Myser, ser på film, ute å går promenad, pratar, badar badkar ;)
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? - Näe :P
Blir du lätt svartsjuk? - Hyfsat tyvärr.
Brukar ni bråka? - Nääe inte så värst. :)

Ringer eller SMS:ar ni mest? - Smsar nog lite mer.
Vad är han/hennes finaste kroppsdel? - Hmm.. gillar hans ansikte och sen även magen ;) Armarna å Ryggen! <3
Brukar någon av er prata i sömnen? - Nix, jag nån gång kanske. :P

tihi ;) <3

Helg!

Fredag, och helg. :D Najsnajs!
Blev inget bloggande igår, hann aldrig..flåt ;) Gjorde inget vettigt egentligen, men hade en dryg mensvärk på dagen, å Fredrik var här, och senare kom Sofia med, så var ju tvungen å vara social :D Å älskling lagade mat å mig igår, både lunch och middag. Tack för det älskling! :) För er som inte vet, så är han GRYM på matlagning :)
Men sen gjorde vi inget vettigt efter Sofia dragit. Promenerade till ICA maxi och tillbaka. Å sen åkte älskling hem.. Idag har jag varit på ett dagis å jobbat några timmar, det var trevligt. :) Efter det fikade jag med underbara Sarah :) Så ringde hagaströmsdagiset om jobb HELA nästa vecka, å kanske veckan efter med. Hihi, värsta underbart, är ju stället jag trivs bäst på det :) YEsyes.. Å ikväll ska jag å Fredrik hem till Carro i torsåker, hon ska bjuda oss på mat ;) Åså ska vi kika film tror jag. MYS! Har ju inte sett hennes nya lya än heller. :)
Men skriver väl mer senare, eller imorron. Kommer nog va rätt trött ikväll, gick ju upp tjugo över 6 idag. Pust!
Aja..tjingeling!

Läskigt..

http://nyhetskanalen.se/1.828596/2009/01/28/jorden_gar_under_den_21_12_2012

Mm, om ni läser denna artikel så..det är läskigt. Står att jorden kommer gå under 21/12 2012. Inget jag orkar tänka på och fundera över.. men visst, jag erkänner att det är läskigt när man läser sånt. Mayafolket påstår det, nå indianer. Man har ju ofta hört att jorden ska gå under, 2019 kommer jag ihåg jag hörde om för några år sen och 2000 hörde man ju om. Så inget att förlita sig på. Men lite läskigt idag när man ser rubriken på text-tvn å det låter helt säkert "jorden går under den 21 december 2012." gaaah.. :P
Jag tänker iaf leva i nuet och inte tänka på det. Tror inte på det heller så. Men visst, tankarna kommer och går lite då å då.
NUU tänker jag gå å sova iaf, med älskling.
Trööööttis ;)
Puss på er!

Fan!

Hej allihopa!
Sitter i gävle hos Fredrik, blev ledig idag. MEN jag hade kunnat jobba om det varit så att jag haft pengar på min telefon igår. Var på ett dagis i valbo igår, blev ditring redan 7.00. Men sen när jag kom dit såg jag att hagaströmsgården ringt mig två ggr, dessutom svarat in två röstmeddelanden på min mobil. MEN jag kunde ju inte ringa upp, eftersom jag inte hade laddat på mobilen med pengar, kunde bara smsa. Så ringde upp runt kvart i fyra när jag slutat, då hade en som jobbar där frågat om jag ville jobba igår, å sen hade hon ringt in ett till som sagt å sa då att eftersom jag inte hörde av mig hade dom fått in en annan vikarie. Men om jag ville jobba resten av veckan skulle jag ringa in så fort jag kunde, annars skulle dom låta den tjejen jobba istället. Har ju varit där mkt på sista tiden, och det är det dagiset jag trivs mest på med, såå himla trevligt där! Men då hade dom ju sagt att hon kunde jobba resten av veckan istället när jag inte hörde av mig. Förstår jag ju med. Men gah. Ibland får man bita i det sura äpplet. :P
Ska träffa Sofia senare iaf, inte träffat henne på en månad så det blir trevligt. Gå en sväng i gävle å kika. :)
Å sen ikväll ska jag nog tillbaka till sandviken tror jag.
Tjabba på er. :D

Tjenahej!

Sitter hemma hos Fredrik å chillar, blev ledig idag. Så drog hit rätt tidigt, han har varit å gymmat och jag har kikat film. Får se vad som händer ikväll, lugna gatan blir det iaf. Äta lax ska vi göra :)
Tänkte jag kan lägga upp några bilder från lördagen, har ju några fler här nu på datorn ;)



Trött!

Tjenatjeena :D
Sorry jag inte bloggat nånting på hela dagen, men har verkligen inte orkat. Festade ju igår som sagt, å var rätt schleten idag ;) Vaknade halv 9 imorse, var såååå sjukt törstig å sa till Fredrik att jag skulle göra vad som helst för en cola, så vi begav oss till statoil. Köpte 1,5 liter cola och en macka, det första jag gjorde var att ta en klunk av colan men så fick jag en chock tror jag för var tvungen att spy lite i snön :( haha. Usch usch, inte alls trevligt, men alltid lika skönt efteråt.
Sen skjutsade Fredrik hem mig för han skulle till gävle och spela korpenhockeymatch, satte mig vid datorn å chillade, lyssnade på massa bra musik. Har ju skaffat spotify nu, det är ju så sjukt bra musikprogram! Jättebra att ha när man har fest med, som igår. :) Var supertrevligt! Jag och Fredrik åkte till american take away och köpte pizza först, sen strax därefter Sarah och Johanna :) Jääätteskoj å festa med er tjejer ;) Så vi satt å drack lite å snacka massa skit, sen kom Camilla å Thomas typ två timmar senare :) Trevligt, trevligt! Camilla å jag bytte klänningar igår, hon hade min fina randiga å svarta klänning från gina, och jag hade hennes röda klänning/linne. Finfint :D Å sen runt 10 så kom Lisa hit också, med en killkompis. :P Taxin kom redan kvart över 11, är ju bra att komma dit i tid när det är löning. Men var inte sådär aspackat med folk, utan var rätt hyfsat. Skönt det faktiskt, hatar å trängas! Man var ju rätt full dådå, det vet nog folk som såg mig :S ehm :P haha. Men det bjuder jag på! Satt å skrattade för mig själv idag ett bra tag när jag såg vimmelbilden på efterfesten på mig å Lisa! Holy shit, vad rolig jag såg ut. :D Sån jäkla min.. Men är ju sådär jag med, älskar å fula mig på kort ;)
Aja, annars idag så har jag å Fredrik gjort hemlagad pizza, det blev gött. Sen har vi kikat film, madagaskar 2. Den var väl sådär, känner det är inte riktigt min typ av film. Växt ifrån såna där filmer tror jag. :D Haha. Tråkig jag är. Men jag älskar såna där klassiska disneyfilmer som askungen, bambi osvosv :D Å sen ikväll såg vi på passengers, en ny skräckfilm. Den var väl helt okej, grymt seg i början, men slutet var oerhört bra och spännande. Ska väl inte skriva hur slutet var om nån som läser här hade tänkt se den. :P
Så var vi hem till mor och far en sväng med. Och även en sväng till Peter, Fredrik har ju inte varit där. :P
Men nuuu blire sova iaf! Rätt trött, sov väl 5 timmar inatt eller nåt. Vaknar jääämt tidigt när jag är bakis... jämt. Blir lugnt ett tag nu iaf.. vad jag vet. :P Ska nog hem till Carro i torsåker på fredag, käka å kika film, inte träffat den tösen sen slutet av september, så det ska bli riktigt skoj!
Har inte så mycket bilder från gårdagen heller.. :S Men kan bjuda på nån iaf. ;)
Johanna, jag och Sarah, lite småfull och flummig. :D
Men nu sova ON! Hörs imon ;)
GODNATT !



fest!

Yes fest ikväll :D tagga tagga!
känner mig så stressad bara, så hinner inte skriva mkt mer idag. Berättar väl mer imon antar jag :)
Men bjuder på en bild från i september iaf, när jag å fredrik besökte lillsanna å stridh i uppsala :) Vi festade lite, tror jag drack nån mjölkdrink av nå slag där, orgasm kanske? ;)
Jag och två underbara människor <3 Jag ser inte klok ut, och den är lite suddig men skitsamma :P


fredag :D

Jippie yaho, så skönt med helg! :D Sitter hemma hos freddan å chillar, precis varit nere på stan å handlat dricka till imon och lite mat å sånt :) Blir en lugn kväll ikväll, äta tacos som vi ska göra snart.. MUMS! Å sen blir det väl tv/film å chips ;)
Varit å jobbat på ett nytt dagis idag, vikariejouren ringde mig 9.40 imorse, jag trodde dom skulle ringa om jobb nästa vecka, men hade kommit in nåt dagisjobb sent där. Dom brukar ju alltid ringa runt halv8-8 annars. Senast 9. Så det var bara att gå upp å duscha en snabbis å bege sig. Men faaasen vad svårt det var å hitta dit! Det låg rätt så nära teatern (såg det iaf ut som på hitta), men man skulle tydligen åka en bra bit förbi teatern innan man var där. Så jag gled runt gatorna där i gävle, bilar å folk överallt, man var ju inte liiiite less! Så stannade till slut å frågade en snäll gubbe, som kunde förklara för mig! :) TACK för det!
När jag väl kom dit så var det trevligt iaf. :)
Ser verkligen fram emot utgången imon! Blir jag, Sarah, Johanna, Camilla, Thomas å Fredrik hemma hos mig :) ev nån mer, får se hur det blir. Å jag kommer ha ett såå fint klänninglinne på mig, ska låna av camilla. Shitshit, så snyggt!
Men man känner när man ofta är i gävle att det egentligen sjukt roligare här, mkt mer drag överallt typ.. svårt å förklara :P Fördelen med viken är ju givetvis att jag känner så mkt mer folk där. Å fredrik har lessnat såå sjukt mkt på att gå ut i sandviken, förstår jag iofs om man bor i gävle, å inte känner mkt folk här. Men är man med roliga folk, som man trivs med så kan det inte slå fel. Kan faktiskt slå fel sjukt lätt ibland, när man ska festa med ett gäng eller bara umgås, om det är så att det är en i gänget man inte tycker om. Det kan seriöst förstöra hela kvällen för en.. såå trist. Nu är ju inte jag så att jag bara går och ogillar folk utan anledning, men jag är även så att jag verkligen känner när personer inte tycker om mig.. Såå sjukt djup känsla man har, går inte å förklara. Personen i fråga kanske pratar trevligt med en eller vad som helst, men nääe det går inte å förklara, man känner bara i luften att personen inte gillar en. Är mest såna personer jag menar då. Eller såna som är bara allmänt kaxiga å otrevliga.. som tur är är det inte alltför ofta man träffar dessa människor :P Men gör man det, såå.. ja.
Här är en bild på nå rätt så äckliga shotsgrejs vi drack i grekland. :P Håller mig helst till cider eller öl. :P
TJO!


:(:(

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4234807.ab

Herregud.. läs denna artikel å ägna en extra tanke åt denna familj.
Såå oerhört hemskt :( Sitter å småbölar lite här nu..hehe. Men usch.. vad världen kan vara orättvis. Han miste sin sambo och deras nyfödda dotter i bilolyckan, rätt så precis 9 månader sen. Fick ut sin 4åriga dotter från bilen, bilen hade redan brunnit, så hon fick brännskador , men klarade sig, som tur var! Men dom andra två... han å hans flickvän hade varit tsm i 13 år och känt varann sen dagis. Dom var som gjorda för varann, står det. Att mista nån man älskar å hör ihop med.. förjäävligt :(  Å sen den lilla, på två veckor :(:( finns inte ord..
Jaa.. världen är förjävlig ibland. Det är inte lätt helt enkelt..

Godnatt.


Onsdag.

Yesyes, nu är klockan efter 12. :) så då var det onsdag.
på lite bättre humör nu än tidigare, hihi. lite trött, så ska ta å lägga mig strax. Är hos fredrik å han ligger redan å snarkar ;)
Invigningen var riktigt trevlig iaf, fick kika runt på alla saker å shiiit vad fina grejer dom hade! Mkt finare där än på IKEA.. å sjukt snyggt inrett å allt. Är ju mitt älsk som monterat ihop vissa av dom grejerna ;) Synd det är så förbaskat dyrt där bara..typ rikemansställe :P Var ju speciella inbjudna där å, så var rätt mkt folk, mest äldre. Typ kostymnissar (ni vet såna där med kostym, slips, ring på fingret som säger att han är gift, å så har han en fru, å dom har en fin bil plus ett fint hus.. kanske en hund.. å barn som kanske flyttat ut) yeah, ni fattar nog ;P mest chefer då antar jag. Men kändes lite koolt å stå där med ett glas i handen å lyssna på talet i början, kände sig nästan rik ;D hahaha. Aja..
Drog hem sen å mös å kikade på andra avenyn. Lika bra som alltid! :)
Men nuuu..äre nog dags å krypa ner bredvid bejb!
Nattinatt folk!

Sur.

Hej gott folk!
Hoppas ni mår bra å är glada! Det är inte jag kan jag säga. Fyfaan. Less på småsaker, å på ALLT! blääsch!
Är hemma å tvättar å städar lite.. tagit det riktigt lugnt. Lite ont i ryggen har jag å¨, av min stolfan :(
Men ska iväg om två timmar till Mio i valbo.. Fredrik har ju jobbat där, å idag skulle det vara nå jävla invigningsgrejs. Så alla som jobbat där fick ta med sig nån, så var det nå speciella gäster som var inbjudna osv. Vet inte riktigt vad vi ska göra, får väl gå runt å kika antar jag å bli bjudna på nån dryck eller nåt. Lär väl bli lite gladare till dess..hoppas jag. :P

Kort inlägg idag, innan jag skriver nåt onödigt här :)

Kanske uppdaterar mer ikväll.
TJA!

Jävla snö :(

Hej folket!
Sorry för att jag varit seg med bloggandet igen. Blev faktiskt inte å sitta mkt vid datorn igår heller ;P Å jag ser att det går liite neråt med läsandet, kan bero på att mina senaste inlägg varit rätt tråkiga plus att jag inte varit så aktiv. Menmen, ska försöka skriva mer å längre, jag lovar ;)
Men det snöar ute, å det gör mig lite less faktiskt. Som jag skrev i ett inlägg förut så hade jag ju vårkänslor..men vart tog dom vägen? Gone! Snön kom ju tillbaka :( bort med den! Men iofs är det ju bara januari än, så man ska väl inte klaga alltför mkt. Aja.
Blev jobb på ängsbacken idag ! Dom ringde dit mig kl 7.15 imorse, å jag låg i gävle i fredriks säng, men visst sa jag å så skyndade jag mig allt jag kunde, bönade till viken, å viiiilken jäkla trafik det var alltså! Man kan ju få nå fel. Var jag där kl 8 iaf å slutade 14. Inte varit där sen den 8 oktober, kommer ihåg det för det var dagen innan vi åkte till grekland. Så var ju ett bra jäkla tag sen, jag har ju varit så uppbokad på dagis efter det. Men himla kul å träffa alla tanter :) En hade saknat mig sa hon, hihi. Så hade vikariejouren ringt en timme senare, men jag var ju upptagen då så. Dom får gärna ringa mig resten av veckan, eller ängsbacken. Så jobbsugen! Blir knäpp om jag går hemma flera dagar i rad.
Helgen var otroligt lugn, var i gävle hos älskling bara :) Kikat film osvosv.
I veckan har jag ingen aning om vad som händer, förhoppningsvis jobba iaf, å i helgen är det utgång som sagt, ser såå framemot det! Frågan är vad jag ska ha på mig bara.. en senare fråga det. Får se vilka det blir, några är spikade som ska med iaf ;)
Men nu blir det en dusch, å sen blir det till bilfirman en sväng för å fixa lampan ev. SUUUUCK!
Uppdaterar mer senare antar jag :D

Tjingetjing

Godnatt

Sorry det inte blev nå skriva idag, eller igår kanske jag ska säga. Helt enkelt inte blivit å sitta så mkt vid datorn. Så får bli ett snabbt inlägg nudå.
Är hos Fredrik ikväll, har sett två filmer, terror på elmstreet 1 och disaster movie. En skräck å en komedi alltså, skräckisen är ju bra men den andra vi såg var rätt värdelös. Liiite smårolig kanske :P Å ikväll åt vi fläskfilé inlindad i bacon å ugnspotatis, riiiktigt gott! Å imon händer väl inget spec, måste köpa en ny laddare för laban (päronas katt) bet av den när jag laddade den där i fredags..blä på han! :P
Äh nu blir det sova iaf, rätt så trött!
Nattinatt på er!

Filmtajm!

Yes, hemma hos mor å far nu, å tänkte precis dra igång en film med syster :) Ska se nån komedifilm som stefan beställt efter, dorm daze heter den, en komedi. Så hoooppas den är bra :)
Annars idag har det varit jobb bara. Riiktigt lugnt, hade 4 barn å två nya som var där med sina föräldrar. Så det har varit sköönt. Efter jobbet åkte jag å fixade till bilen lite, men detär inte riktigt som det ska, så ska dit igen nästa vecka. Efter det blev det en fika med Sanna, för hon var i viken.. Å sen har jag bara varit här å degat ;P
Helgen blir lugn iaf.. ser fram emot utgången nästa helg :D:D
Kanske skriver mer senare.. min syster är lite lätt dryg just nu å tjatar ! ;)

TJATJA !

Bowlat.

Yeess, ikväll har vi bowlat jag å fredrik, kom hem nyss. Tyvärr måste jag meddela att jag förlorade rätt stort, men jag var faktiskt duktig ändå ;) hihi.
Annars idag har jag varit ner på stan en sväng, köpte en t-tröja som va fiiin, men annars tog jag det lugnt, lär sparas med pengarna. Hittade nåt nytt fel på biljäveln å, jag har ju så att man skruvar på en sak inne i bilen så att lamporna fälls upp. Den här gången fälldes bara ena lampan upp. antagligen äre väl dom jag lämna bilen hos som gjorde nå fel sist, för sådär har det aldrig varit förut. Så man var ju inte dåligt sur tidigare eller. Har ju betalat ca 850 spänn för bilfan, åså funkar han inte som den ska ändå. Så imon efter jobbet blir det raka vägen till bilfirman så dom får fixa det gratis åt mig.. Hoppas dom inte hunnit dra hem bara! gaah.

Å här kommer en bild på mig från idag när jag hade tråkigt själv hemma hos Fredrik.
Men nu blir det lite tv innan vi lägger oss å sover :)
Godnatt sverige!


Torsdag.

Shit, den här veckan har gått fort ändå den, fast jag typ inte har gjort nåt tycker jag :P Imon äre äntligen jobb iaf, å jag längtar nästan ;D Jobbar ju för vikariejouren inom gävle kommun ja, dom ringer en typ varje dag om jobb. Men på sista tiden har jag mest varit i hagaström, så då har själva dagiset ringt till mig istället. Å det är dom som frågade mig angående imon, vikariejouren har inte ringt innan jul. Antagligen har dom dåligt med jobb just nu, gissar på att dom snålar rätt mkt med vikarier för att spara in pengar, alla dagis. trist trist, men jag tycker det går utför med det mesta nu i jobbvärlden :S Aja, får bli att plugga till hösten i värsta fall ;D Till förskollärare isf, vet inte vad jag annars ska pyssla med, är väl det jag vill. Skulle ju kunna tänka mig nån affär av nå slag, trivdes faktiskt riktigt bra på lilla willys när jag jobbade där, innan det gick i konkurs. Men är ju svårt det med, den gången hade jag kontakter, å det är väl det man kommer längst på idag, inte via arbetsförmedlingen av vad jag fått höra. Har inte varit på arbetsförmedlingen en enda gång än ja, å det känns rätt bra. Men så småningom blir det säkert. :P
Aja, fredrik är å jobbar nu å jag är hos han. Åkte hit rätt så sent igår. Hade tänkt sova hemma först men njäe ;) okej jag är INTE toffel! haha :D kändes mkt mysigare å sova med honom bara ;D Sen sa jag att jag kommer om vi går å bowlar imon kväll, som alltså är idag. Så får se om det blir så ikväll då kanske. Vet inte vad jag ska göra nu på dagen. Gå ner på stan en sväng kanske? maybe.
btw, andra avenyn började ju igen i tisdags! :) fasen vilket otroligt bra program det är! Dock hörde jag att dom kanske lägger ner till nästa vår eller nåt, pga att det är runt 600.000 tittare bara. Fan det är ju så jävla bra, ni som inte tittar, börja gärna titta, för det är oerhört spännande ;) Går på tisdagar enbart numera, 21.00-21.45! För var det tre halvtimmar tre dagar i veckan.
Helgen då? Inte en aning än så länge.. Blir lugnt iaf, så mycket vet jag. Nästa helg äre löning iaf, då blir det utgång i sandviken :) Lobby med sarah, camilla, erika som det låter, kanske thomas (camillas kille) å kanske fredrik. Hoppas på fler gör jag också :) taaagging ; )
Lite trött är jag dock på lobby, varit där rätt mkt på sistone. Men är man där med rätt folk kan det ju aldrig slå fel nästan :)
Ett plus om det är mkt folk ute med. Inte FÖÖÖR mkt bara. som jag hörde av dom som varit ut där på juldagen. sa att det inte gick att föreställa sig. sånt måste va sjuuukt jobbigt? nej var på goya den dagen ja, å hade faktiskt riiiktigt skoj! :) varit där en snabbis en gång förut med, tycker inte folken som är där är sådär riktigt min stil kanske? men den här gången såg jag inte så mkt av det folket utan var riktigt skoj som sagt! :)
Nu göra nåt annat?
Kanske skriver mer senare, annars imon!
PUSSIHEJS!

Hejs!

Är i gävle hos Fredrik nu, vaknade för två timmar sen typ. Blev ledig idag, så hade ju lika gärna kunnat lämna in bilen själv, men det fick bror göra istället :P Men ska hämta den runt 4tiden så blir hemgång till dess. Sitter å chillar järnet just nu, lyssnar på massa musik å grejs. Ska ner till zooaffären strax å köpa syretabletter till fredriks lille firre frank ;) Efter jag bloggade sist så äre inget spec som hänt, var hem till mor en sväng igår åså. Nu är Camilla helt brunhårig, såå annorlunda, men såå fint :D Haha. Seriöst, har nog aldrig haft så roligt med nån människa som jag har med henne! :P Haha. Seriöst  å då menar jag seriöst, världens roligaste människa är hon :D <3 Iaf om man har min humor (vilket kanske inte alla har?) Tur man har en bra relation med säger jag, inte alla syskon som har det med varandra. Peter å Stefan har jag väl också hyfsat bra relation med, men inget om man jämför med camilla..kan ju bero på att vi båda är tjejer med samma sjuka humor :P
Aja, efter det åkte jag till freeddan. Fick skjuts av pappa till mossvägen, var ju tvungen att ta buss då eftersom bilen skulle in på lagning. Så kommer jag på när jag kommit dit att jag glömt nåt viktigt, så var tvungen å bege mig hem igen. gah vad sur jag var :P tur man inte har skitlångt hem iaf. Så kommer jag äntligen på bussen, å dom har ju ändrat priserna å grejer nu med, det är dyrare om man är över 20. Så en liten rolig grej, haha.

Busschauffören: Har du passerat 20?
Jag: Jaa.
Han: Jasså, du det kan man inte tro eller.
Jag: Hehe nääe, det är inte många som tror det.
Han: Nää men det ska du va glad över tycker jag!
Jag: Haha jaa, jag antar jag borde vara det .

Haha :D Lite småkul sådär, men blir jag förvånad? neeeeej! Jag kan inte räkna alla som trott jag är yngre än vad jag är. Har nog aldrig träffat nån som tror jag är i den åldern jag är. Å då är det inte bara ett år yngre dom tror att jag är, utan typ 3-4 år yngre ibland :P Men vad gör man.. blev lite irriterad förr, men har som sagt vant mig rätt rejält. :P Å det är ju faktiskt bra i framtiden. :D

åååh jäääklar vilken fullmåne det va igår då! shiiit , aldrig sett nå liknande! sååå vackert !

Aja, men nu blire väl å hitta på nåt annat bus :)
XOXO!

Segt.

Sitter man här igen :P Vakna runt 10 idag. Var ju tvungen å åka med bilen till bilfirman, dom kikade på den å sa att jag ska komma imorron. Gaah! Pallar inte säga nej till jobb ännu en dag bara för det där. Å dom kunde inte ha sagt igår att jag kunde komma på eftermiddagen så dom kunde ta en kik å sen komma imorron, som alltså är idag, istället? Nej, så funkar det tydligen inte! Får hoppas bror kan åka med den åt mig imon då iaf. Om det nu blir jobb vill säga. :)

För övrigt tycker jag vädret är rätt underbart just nu! Inte en snöfläck ser man, å fick nästan vårkänslor när jag gick ut imorse. Lite tidigt än, men jag älskar verkligen våren. Vet många inte gör det, som har svårt med pollen, men jag äälskar den. Nästan lika mkt som sommaren. Men bara nästan ;) Det där underbara fågelkvittret, å alla blommor, så man vet att sommaren snart är på väg. Typ april maj.. wonderful ;D Hösten hatar jag! Bläsch. Vintern är rätt så bra, men får inte vara snö för länge! Okej.. erkänner det är lite tråkigt snön försvunnit. I å med att man inte kan åka mera pulka :/ :P åkte det häromdagen jag å fredrik, i hemlingby. Fasen va skoj ;)
Annars idag har jag ingen aning om vad som sker. Ska hem till mor en sväng tror jag, så lär jag väl köpa olja å filter till bilen. Åka till fredrik senare? maybe. Första natten jag sov ensam nu på säkert två veckor.. :S Men det gick väl bra. Förutom att jag drömde om bilolyckor, å att folk jag inte känner på riktigt å inte ens vet vilka det är råkade ut för det. Sen drömde jag om nån asrolig fest också. Drömt så sjukt mkt om fester på sistone :O haha.



Avslutar väl inlägget med en bild på min toyota celica då, eftersom jag skrev rätt så mkt om den idag. :D
ciao ciao!

Om MIG!

Haha, nu äre så att jag sitter fortfarande vid datorn. Har rätt så tråkigt. Å tänkte att eftersom jag ändå startat en blogg å alla kanske inte vet så mkt om mig, så kan jag lika gärna göra en sån här.

OM JUST MIG
NAMN: Ulrika
FÖDD: 29 Juni 87
BOR: Sandviken
SMEKNAMN: Ullis :P
FAMILJ: Mamma, Pappa, Stefan, Peter, Camilla, Betty ;)

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD
SAKNAT NÅGON: Ja jag tror det.
ÅNGRAT NÅGOT: Nej.
LJUGIT: Ja.
SVIKIT NÅGON: Nej, inte vad jag själv tycker.
KÄNNT DIG SÄMST: Njäe.
GRÅTIT: Näe.
SKRATTAT: Jää. ;)
VARIT SJUK: Nix.
VARIT UTOMLANDS: Nix.
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: Nej..eller ja, folk jag chattat med förr som jag redan hunnit träffa ja.

KÄNSLOR
GRÅTER DU OFTA: Rätt sällan faktiskt.
SKRATTAR DU OFTA: Haha ja. ;D Dom som känner mig vet!
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: Lite seg å uttråkad.
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: Helt okej. Lite småless å irriterad ibland.
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: Näe :P
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: Jo.
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: Jaa. Eller förtjust å intresserad kan jag lätt bli. Men kär har jag svårare att bli. Men blir jag kär så är det på riktigt :)
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: Nej.
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: Faktiskt.
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: Mm ;)
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD: En :P
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: Joo :(
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: Mm :D
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: Snälla, söta, ROLIGA ;D
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET : Hmm. Söt :P
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: Lång :P
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: Spelar egentligen ingen roll. Men säger brunett :P
FÅR DU MÅNGA KILLAR: Haha, vet inte :P

UTSEENDET PÅ DIG
BRUNETT ELLER BLONDIN: Blondin just nu. Är egentligen brunett.
ÖGON FÄRG: Blåa.
LÅNGT ELLER KORT HÅR : Mellan.
SNYGG ELLER FUL: haha :P snygg säger jag väl.
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: Ja, oftast.
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: Händer.
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: Nej, nån :P
HAR DU LÅNGA NAGLAR: Nej inte spec faktiskt.
SMINKAR DU DIG: Jaa.
VARFÖR,ÄR DU INTE VACKER UTAN ? Duger utan, men tycker jag blir finare med. Å det tror jag de flesta tycker. Tjejer alltså. Killar ska INTE ha smink! Undantag om dom står på scenen vill säga.

Jaa.. det blev aldrig nån burk. Men kanske dags nudå? :P

Måndag.

Hej hopp!
Idag är det måndag, veckans näst tristaste dag. Söndag är lätt värst, å lördag är bäst, sen kommer fredag efter lördag :D Enligt mig då. Blev ledig idag med, så vaknade i gävle hos Fredrik typ halv 12. Skönt skönt! Sen chillade jag hemma hos han en sväng, ringde bilfirman. Måste ju fixa med min bil så den går igenom besiktningen innan jag får kallelse till att besikta den. Förra besiktningen så gick den igenom , men dom hade ju lite fel som skulle åtgärdas, annars kanske den inte gick igenom nästa gång. Så fick tid imon, frågan är ju om dom gör nåt åt det imon eller bara tittar på den å säger att jag ska komma en annan dag :P Lite småskumma på den där bilfirman, men dom är billigast så .. bäst å gå dit :) Vilket betyder det inte blir jobb imon heller då förmodligen. Gah, vill jobba! Haha.
Annars idag har jag faktiskt färgat Camillas hår. Hon har ju alltid varit blond, men nuumera är hon.. brunett!!! :D Wiho! Skoj med förändringar! Å bra blev det. Lite ovant kanske, men så fiint så ;) Så förut har ju jag varit brunett å hon blondin, nu har vi "bytt" hårfärger då kan man säga :P Koolt koolt!
Kan kanske lägga upp nå bilder här sen på hennes resultat innan å före :P

Men nu blir det kanske burken ett tag !
Pusstjaaa

Badat ;D



Haha jeepp, idag har jag å Fredrik varit å badat :) Dock inte på det där stället tyvärr, även om jag hellre velat badat där. Det är från grekland när vi var där i oktober. Himla kool bild faktiskt, eller vad säger ni? :) Men neej, vi var faktiskt bara på badhuset i Sandviken. Himla länge sen jag var där, så det var på tiden. Riktigt skoj, mest en massa barnfamiljer å så men det var ju inte så oväntat. ;P Neej, så blev åka båda rutschekanorna, (man blir rätt yr i skallen av röda). Men det var riktigt skoj! Så äre en ny vecka imon då. Vet än så länge jag ska jobba fredag, men blir väl förhoppningsvis flera dagar med, är jag nästan säker på. Hoppas mest på hagaström bara, där jag är mest :)
Nee ikväll blir det lugna puckar igen, är hemma hos Fredrik nu å ska göra tortellinigratäng..mums! Så blir det väl film sen, a lot like love börjar kl 9 på fyran. Rekommenderar jag alla att se, riktigt bra som jag minns den. Var väl 3½ år sen, men har nog samma smak idag ;D En komedi äre iaf.
Neej nu blire väl å hitta på nåt annat ett tag. Men tack för kommentarerna jag fick! :) Jättegulligt, både Lillsanna å Sarah ;D Å sen en till tjej med .. tack tack :) Fortsätt gärna, å kom gärna med förslag på vad jag ska skriva om! Alltid kul!



Haha ;D Var tvungen å ladda upp en till bild från grekland när jag ändå höll på. Fredrik va missnöjd med den förra, han tyckte inte han var lik sig på den? :P Men jaa.. bjuder väl på denna då :)

Tjingtjing ;D

nähää.

Nääe, blev hemmakväll ikväll igen. Tänkte gå ut på krogen med Camilla (syrran) hennes kompis Sofie å Maria. Men Sofie skulle inte med, camilla kaosade, å maria skulle ut men på pubar. :P Tjata jag skulle komma med, men seg som jag är å inte orkar åka från gävle så blire inget ;D Är ju hos Fredrik fortfarande. Blir film halv 11 iaf, om tina turners liv. Den är asbraaa, rekommenderar den starkt! Blir skoj det med. Fest får det bli om två veckor :) Aldrig dumt å spara pengar, när man heller inte är supertaggad.
Å imon blire kanske badhuset med fredrik ^^ fasen vad skoj egentligen, länge sen jag va där nu! Få vara lite barnslig å plaska runt å ha sig är ju aldrig fel ;)
Menmeen, om man skulle ta å kika in teven lite.
Å som sagt, kommentarer eller nåt liknande tack! :)
Hade lite småtråkigt så knäppte lite kort idag :P Har rätt så tråkigt nu, Fredrik sitter å ser på nån film. Var såå tänkt det skulle bli utgång med Camilla, hennes kompis Sofie å Maria. Men så blev aaallt kaos, å jag blev kvar hos fredrik. Tror ingen gick ut heller. Kanske Maria, men blev bara pubar å orkar inte åka in till viken för å gå på pubar :P Sååå.. blir film halv 11 iaf, om tina turners liv! Asbra, den rekommenderar jag ! Tjiiing ! :) Vi idag , hade lite småtråkigt ;P

ojoj :P

Ehm, ja som jag sa tidigare för typ .. 3½ månad sen så skulle jag starta en blogg. Jag skrev ETT inlägg! Inte bra , inte bra. Men jaa.. får väl ta å försöka skriva lite oftare nu. Kan tyvärr inte lova nåt ;) Men det blir nog bra, kanske... Ingen som har läst nåt inkägg än iaf, i å med att jag inte berättat för nån att jag har en blogg ;D Eller har å har. Ska bli iaf.

Vad har hänt sen den 19 aug då, som jag skrev sist? :O haha.
Det är ju ett bra tag sen det. Men det jag kommer på nu är väl att jag mestadels har jobbat, jobbar ju på olika dagis. Mest varit på ett i hagaström, typ hela tiden nästan, trivs sååå bra där ! :) Så sjukt söta barn! Så himla kul å se när dom har utvecklats över den lilla jul som varit å pratar mer å tydligare å har ändrat sig som personer, blivit tuffare osv. Inget man tänker på så himla mkt om man träffar dom under en å samma dag. Men när man varit ifrån dom några veckor, så märks det såå bra. Spec med en liten urgullig tjej. Hon fyller 2 nu snart, har varit rätt så rädd för mig å tytt sig till dom andra som jobbar där, men man märker verkligen utvecklingen , hon pratar mkt mer nu än innan jul å är inte alls lika rädd för mig mer :) Såå bra! Men ja :) Barn är härliga!!!
Annars då? hm, har väl mest umgåtts med Fredrik ;) Min pojkvän för er som inte vet :P Vi var utomlands i oktober, grekland en vecka. Det var niiice, men lite dåligt väder i början av dagarna. Men blev bättre sen så man hann få färg iaf. Så annars har det väl varit lite fester som vanligt ;P Camilla (syster) fyllde ju 18 den 14 december, sååå skönt att hon också kan springa på krogen nu ;) Har man nån som typ aldrig bangar iaf. Eller njae.. ska väl iofs inte säga för mkt där :P Men som sagt, blivit en del fester. Men inte alls lika mkt som det var i våras.. festade typ jääämt :P Man har lessnat lite nu. Räcker med en eller två ggr i månaden. Förut var det 3 av 4 helger i månaden.. såå.
Jaa.. vad mer kan jag berätta? Bor nästan mer i gävle än i sandviken nuförtiden :P Hemma hos Fredrik. Har ju nära till jobben på det viset med. Sen har ju han en lite större lägenhet å röra sig i, man blir rätt tokig om man är två st i min etta för länge ;D Plus så gillar jag gävle rätt mkt mer än sandviken med. Pluset med sandviken är ju att man har alla man känner där.. :) Tur man har bil säger jag !
Tjaa.. annars vet jag inte så mkt mer å skriva just idag. Är hemma hos Fredrik idag iaf. Blir väl bara lugnt.. Såg Fun with dick and jane igår kväll, rätt så bra film lär jag säga, rolig var den! Blir väl nå liknande idag.. Måste ut å promenera iaf, ett som är säkert! Såå sjuuuukt nice väder ute :) Helt underbart !
Men skriv jättegärna nån kommentar eller fråga! Så ska jag försöka loova å skriva oftare nu! ;)
Pussikrami!

RSS 2.0