Julskyltning osv

Hej!
Sorry för mitt dåliga bloggande, jag går ju mest runt å bär på en bebis hela dagarna, å han vill inte att jag ska skriva alltför långa inlägg här. :)
Mest hållt mig inomhus hela dagen, tog en kort promenad nu på kvällen bara men det gick ju inte att gå alltför länge i den här kylan.. usch, måste det vara så förbannat kallt?! -10 ute idag, lilleman fick då hålla sig inomhus iallafall. Annars idag har det inte blivit mycket gjort, kikade några sunes jul-avsnitt med Camilla. Ett måste när julen snart är här. :)

Igår var jag in en sväng på julskyltningen med Alexander. Mötte upp Sofia å hennes vän Frida först, å gick med dom en stund. Sen kom mamma å pappa, så åkte jag hem med dom. Hittade iallafall en jättesöt tomtedräkt till Alex som han ska få ha på julafton! :D hihi. Jättesöt! Sen handlade jag bara ett par "raggsockor" å två par strumpor åt han. Sånt behövs alltid.

Förresten så har lillen blivit jäätteduktig på att sova om nätterna, i fredags kväll somnade han strax före 10 å sov ända till 7.10 morronen efter! :) Vaknade upp och ammade han å bytte blöja, så var han vaken en stund och somnade igen. Sen vaknade han till lite mer efter 9, jag ammade han å han somnade om. Sen sov vi ända till 11.30. Riktigt skönt, å bra att han är en sjusovare som mig. ;D

Lite nyare bilder, på det absolut finaste jag vet. <3





lördagkväll

Heey!
Sitter här med en busig bebbe i knät :) Tar det bara chill, ska väl gå ner å kika på tv eller nåt snart.
Igår gjordes det inte mycket heller, går ju knappt att gå ut i den här snöstormen.. snö visst, men lite mer lagom tack, å det behöver inte snööa precis heela tiden!! Jäääävla albinoregn! ;D Tog mig en promenad själv idag istället, men det gick inte att gå alltför länge..
Får se hur vädret är imorron, annars kanske vi tar oss ut till stan en sväng på julskyltningen iallafall.
Avis på bror Peter som farit till Thailand å ska stanna där i två veckor! Fasen vad underbart.

Ha en bra kväll!!! :)

föräldragrupp.

Hejsssan!
Lillen sitter nere och verkar lite gnällig i babysittern, men hans morfar är där och avlastar mig. :)
Idag var vi på föräldragrupp för första gången.. det var trevligt, lika söta bebisar idag som igår. Fick träffa Nathalie och henne söööta lilla Lukas också, treevligt :) Idag var Alexander större bredvid de flesta bebisar, hehe, tror de flesta var yngre än han.
Iallafall, så presenterade vi oss och sen fick vi en och en prata om hur vår förlossning hade varit.. alltid intressant att lyssna på hur det varit för andra, det är ju verkligen så himla olika. Jag hade ju t.ex hört en massa skräckhistorier innan jag födde barn, å var beredd mentalt på att det skulle bli riktigt jobbigt. Men, det är ju såå himla individuellt, jag tycker inte alls att det var så farligt att föda! Inte alls som jag hade föreställt mig..

Efter det blev det hem och lämna lillen, så åkte jag nästan direkt iväg till sjukhuset för att göra cellprov. Fick samma barnmorska som jag hade under hela graviditeten, rätt skönt ändå att det var hon som man känner igen och som även gjorde efterkontrollen på mig. Undersökningen gick galant, nu är det bara att vänta på provsvaret som kommer om tre veckor.. förhoppningsvis ser det väl bra ut.
Sen hem igen, så ringde Sanna och jag åkte och hämtade henne! :) Inte träffat henne på bra länge så det var himla trevligt. Åkte hem hit och fikade, å hon fick träffa Alex för första gången.
Så ikväll är det lugnt bara.. jag gav Alexander lite massage för ett tag sen, fick ju hem papper som sagt på hur vi ska göra och han verkade verkligen gilla det idag med! Blir så lugn av det, å då känner jag att jag gör nåt bra med! Vill ju att han ska må bra jämt! :))

Näe, ska väl ner å joina dom framför tvn nu.
Hoppas ni mår braa!!!
Puss!

babymassage

Hallå hallå!
Idag var vi på babymassage för första gången! Det var trevligt, höll inte på att massera så jättelänge men vi fick med olja hem och papper på hur vi ska göra, så kan man fortsätta göra det hemma. Alexander verkade gilla det också, han jollrade på och var lite uppe i varv innan vi började, men så fort jag började så blev han tyst :) Sötplutten.
Efter massagen var det bara fika och så. Jättetrevliga tjejer som var där, å sööta bebisar. Jag är ju van att Alex är så stor men nu blev han minsann lite mindre bredvid de andra bebbarna, för han var yngst i gruppen. Men det syntes ju inte alltför bra ändå heller eftersom han är bra stor för åldern. :) De flesta andra var 4-6 månader.

Ja ni, sen idag trotsade jag vädret och tog mig en promenad i stormen, Alexander fick vara hemma med moster och morfar. Blir väl bara chill ikväll, tv och så. Imorron ska vi bege oss iväg igen, jag och Alex, för då är det dags för föräldraträff för första gången. Får se hur det är, måste säga att det är himla skönt för mig att komma ut och träffa lite folk, spec andra mammor. Det behöver man, blir lätt uttråkad av att bara gå hemma.

Sen kl 13 imorron ska jag till sjukhuset för cellprov.. usch, ska man behöva lägga upp sig i stolen igen. Less på det, tycker det är rätt obehagligt också. Men skönt man har vänjt sig lite nu iallafall :P

Så är det helg sen, vad händer dådå hörrnini? :)

Vackra du! <3


-

Hej hej!
Sitter man här igen då, ska strax kika på första avsnittet av Gossip girl, säsong 3. :) Lillen somnade precis, jag ser nog bara ett avsnitt sen går jag också å lägger mig så man inte blir alltför trött inatt/imorron.
Har inte gjort alltför mycket idag, fick bli en promenad idag med Alexander istället då han aldrig var ut igår. Men det blev kaaallt efter en stund :P
Får se vad morrondagen bjuder på?

Å tack Nicklas å Sirpa, för era fina kommentarer! :) :)

Btw, hittade denna bild på magen, bara någon dag innan Alex kom till världen. VADÅ FET?!?!? ;D


snowy sunday

Tjooho.
Söndag kväll nu, å jag är bra trött. Lilleman sitter i mosters knä och verkar inte ha några planer på att sova än. :P Men så fort han bestämt sig för det tänker jag också lägga mig.
Inte gjort många knop idag, det snöade ju så mycket också så var inge sugen på att ta promenad med vagnen och Alexander idag, nej, han fick hålla sig inomhus med mormor å morfar. Själv tog jag en promenad i snöstormen med mp3n, rätt skönt faktiskt :)
Sen ikväll har det bara varit mcdonalds mat och tv-kik :)

Ny vecka imorron, inga direkta planer. Men på onsdag blir det babymassage, sen på torsdag börjar sån där föräldragrupp jag ska gå med i. Sen ska jag även på cellprov för första gången på torsdag också, blev egentligen kallad till det redan i slutet av aug men eftersom jag fortfarande var gravid då så har det skjutits fram. :P

Slänger upp de resterande bilderna från dopet :)






dopet

Hallå där!
Känns som jag alltid skriver varannan dag numera? :S Måste försöka bättra mig till ett inlägg om dagen åtminstone som förut, får väl se hur det går. Jag kommer inte överskrida varannan dag iallafall, ett som är säkert ;)

Igår var det fredag, och bara massa planerande inför dopet. Höll mig hemma på kvällen och kikade Idol såklart, men hängde inte med så mycket denna gång för lilleman var riktigt grinig igår kväll. Han har nog aldrig varit så grinig förut som just igår kväll, vet inte om han tyckte det var varmt, samtidigt som han var trött och hungrig emellanåt. Lillplutten. :) Viktor var här också iallafall, så vi bytte ju av varandra. Viktigast var ju att han sov hyfsat inatt, så man var pigg till dopet som var idag. :)

Dopet gick iallfall jättebra så det känns kanon. Det blev lyckat :) Men en viss liten kille var ju ganska trött vid 13snåret när dopet gick av stapeln, så han sov ju sig igenom halva dopet. :D Haha. Men sen vaknade han till när jag lämnade över honom till prästen, kikade runt lite och såg ganska trött ut. Men han var så tyst och snäll. :)
Vi blev inte mer än ca 20 pers sammanlagt, men vi hade ju sagt redan från början att vi ville ha ett ganska litet dop, så det kändes lagomt. Prästen gjorde ett jättebra jobb, verkligen supertrevlig är han också!
Petter och Maria hade med sig sin supersöta lilla Hailey också, skillnaden är fortfarande stor i storleken mellan henne och Alexander, hihi.  
Och Alexander fick såå fina presenter! Tack så jättemycket till er alla!! :) :)

Camilla fick ansvara för min kamera under själva dopceremonin, de få bilderna blev väl sådär men de får duga. Mamma knäppte några hon med, slänger upp de sen. 

 




Far å son :) Å Alex farbror i bakgrunden :)


Viktor, Maria, Alexander och hans kusin Hailey :)



Alex i moster Camillas knä :)



Vi senare idag :)




Ja, lite väl ljus bild men :P



bvc

Hej å hå!
Ja, här sitter jag och skriver. En sovande son i rummet bredvid, och en syster bredvid mig, som smådrygar lite. Men jag älskar henne ändå. :) Hon var lite smågrinig innan, men så sa hon att nu ska hon bli lite full på coca-cola och det värsta var att hon verkar ha blivit det också. :o
Ja ni.. idag var vi på bvc igen. Nu är lillen 62 cm lång och väger 7310 gram! Shit, vad han ökar i vikten. Lill-knubbisen. :D Undra vad han kommer väga när han är ett år. Iofs så minskar han ju lite sen när jag slutat amma, men det är ju ett tag dit med. Nästa gång vi kommer dit är han 3 månader, då är det dags för spruta också.. uuh, får se hur det går, jobbigt om han blir ledsen som han antagligen kommer bli. Men det är ju viktigt att han får den.
Sen ikväll kom Viktors två vänner hit och hälsade på, skittrevliga var dom! :) Så det var trevligt.

Nu tänkte jag ta och sova sött strax. Imorron är det lite saker som ska göras, ska först iväg med pappa och handla lite inför lördagen. Så ska jag hämta smörgåstårtorna också.. så imorron kväll blir det en sväng till kyrkan och förbereda lite med.

Ha det fint allihopa, puss!

barnens hus osv

Halloj!
Hoppas ni mår bra!
Sitter här och tar det lugnt för tillfället, snart kommer det hit någon och pratar om försäkringar för Alexander. i ska mest bara lyssna, och bestämma oss sen.. kan ju vara bra att höra vad de har att komma med iallafall :P

Skulle gått på babymassage idag, men de ringde igår å sa det var inställt.. lite tråkigt, men då ser vi fram emot nästa vecka istället.
Tidigare idag var prästen här, som ska döpa Alexander på lördag :) Han var jättetrevlig, pratade om hur dopet kommer gå till osv.. ser verkligen fram emot lördag nu, lite pirrig känner jag mig redan inför det med. Hehe. Men det går nog fint! Vi blir inte så överdrivet många heller. Sen ska ju Sanna spela fiol på dopet också, och vara lite medhjälpare med :) hihi. Någon speciell gudmor eller gudfar ska vi inte ha till Alexander.. han kommer ha sina förebilder ändå när han växer upp, som han kommer tycka om utan att han behöver kalla dem gudmor eller gudfar :) Imorron ska vi hämta hem dopklänningen också.

Senare idag tog jag, Viktor, Alex och mamma en sväng till Barnens hus i gävle också. Shit, vilken stor å bra affär! Kändes som att allt fanns där.. bra att handla julklappar om man har barn :) Inhandlade iallafall en badtermometer, en sån där skylt man sätter på vagnen som det står Alexander på, och tre bodys.

Så blev det en sväng till köpis igår med Viktor & Alexander också.. shit vad jag handlade :P Ett par skor, bodys till lillen, nagellack, tre linnen, armband, örhängen, leggings osv.. vill inte veta vad slutsumman gick på iallafall ;D

Imorron blir det bvc igen, ska bli spännande att höra vad han väger nu, å hur lång såklart :) Sen kommer Viktors två vänner Sandra å David hit å hälsar på, ska bli trevligt :)

Mitt gohjärta. <3






snöö

Hejssan!
Passar på att slänga in ett inlägg medan lillen sitter i sin babysitter. Sällan jag hinner skriva här numera, försöker ju få in ett inlägg om dagen iallafall, men det hinner jag inte jämt heller. :P Lite svårt att skriva när man har lillen i famnen också, som sprattlar och grejar :) Vill ju gärna stå i mitt knä jämt också, hehe.
Nätterna går jättebra nuförtiden iallafall.. igår t.ex, då somnade han 22.30, jag lade mig en halvtimme efter.. Somnade ganska direkt gjorde jag, sen vaknade han vid 04.30 å var hungrig. Somnade om sen, vaknade igen vid 8tiden.. sen fick han sova med mig, somnade om å vaknade vid 10.. sen sov vi ända till 11.15 :) Sköönt att det funkar så himla bra måste jag säga, å att han tycker om att sova mycket, precis som jag ;) Så är han vaken mer om dagarna nu istället, sover han då är det bara väldigt korta stunder.

Snöat har det gjort för fullt idag, så jag kände mig inge pepp på att gå någon promenad med lillen. Han fick hålla sig inomhus idag, själv gick jag ner och beställde smörgåstårta till på lördag när dopet blir av. Dyyrt blev det, men det äre värt :P Sen åkte jag en sväng till ICA maxi också, handlade hårfärg, hårspray å lite smågrejer. Tänkte följa Camillas råd och bli svarthårig, lika hårfärg som hon har nu :) Jag har ju redan mörkbrunt så det är ju ingen stor skillnad, men ändå. Det ska jag göra senare ikväll när Alex somnat tänkte jag.

Imorron tänkte vi åka till köpis en sväng, måste ha skor, byxor, leggings osv. Sen ska vi ner på kyrkan och få nycklarna till lokalen vi ska vara på efter dopet på lördag, å kika runt lite där.

Nuu ska jag pussa på min gobit!
Ha en fin måndagkväll!! :) 

Jahaja

Lördag kväll då, dålig uppdatering från mig igen! :P Men så kan det gåå..
Ja, vad ska man säga? Här händer inte alltför mycket för tillfället. Ska väl se dansbandskampen eller nåt med pappa och Alexander snart, haha. Å senare blire nog skräckis med bror.. the grudge 2!! :D wohoo! Måste se trean sen också. Var inte igår man drog igång en skräckis så nu äre på tiden.

Igår var vi hem till Sirpa! :) Hur trevligt som helst, och good mat blev vi bjudna på! Alexander var på så bra humör när vi var där också, så himla glad och log jättemycket. Jag bara smälter inombords när han ler, som han gör jättemycket numera varje dag.. jollrar och "pratar" gör han jättemycket med. Så glad och snäll jämt! Helt otroligt vad stolt jag är över detta barn. Myyysbebis!! Massa kärlek!

Nästa vecka är typ fullspäckad.. valbo på tisdag, babymassage på onsdag, sen kommer även prästen hit då med å vi ska åka och hämta dopklänningen. Sen på onsdag kvällen kommer någon hit som ska prata om försäkring för Alexander. På torsdag skulle Viktors två vänner komma hit å hälsa på, sen är ju dopet på lördag!! Beställa smörgåstårta å fixa massa med. Gå och kolla lokalen vi ska vara i efter dopet osv.
Jaa.. jag ska försöka hinna blogga emellanåt iallafall!

Nu ska jag ner och sätta mig framför tvn och gosa med han jag älskar mest på jorden. Alexander Carl Murhagen. :) <3

Hoppas ni får en finfin lördagkväll!

natti natt

Hej hopp!
Lillen sussar sött, jag ska ta och göra samma jag med. :)
Har varit riktigt lugnt idag, tog den dagliga promenaden på eftermiddagen.. lär då säga att det jobbiga med snön är att det blir så mycket drygare att gå med vagnen, man kör ju fast i snön ibland. ;p
Imorron är det fredag! Ser ut som att jag, Camilla å Alexander åker med Sarah till kungsgården och hem till Sirpa å hälsar på :) Treevligt. Så blir det ju idol också, får se vem som åker ut imorron! Tippar starkt på Andreas faktiskt.

Ja ni.. sova var det. Natti natt!

Den här låten spelas på radion OFTA, men jag har börjat gilla den mer först nu! :)


stolt :)

Hej allihopa!
Ja, här sitter jag å skriver. Jag som egentligen skulle varit på babymassage nu, men det blev inget för oss idag. :/ Bilen startar inte, det är fel på batteriet i den och det ska bytas idag.. Farmor tänkte hämta och skjutsa oss, men då hade hon svårt att ta sig ut med bilen från garaget också, pga all snö. Så det var bara att ringa och säga att vi inte kunde komma, det var tydligen två till som också lämnat återbud.  Trist när jag hade sett fram emot det, men vad gör man. :D Vi var välkomna nästa vecka istället, å då skaa vi ta oss dit :)

Shit, vad snö det kommit förresten. Jag brukar ju gilla när det kommer snö, eftersom jag inte tycker om hösten alltför mycket, men just nu känns det mest bara drygt om jag ska vara ärlig..
Får se vad det blir denna dag istället då, ska försöka mig på en promenad sen med Alexander iallafall :)

Men igår kväll, då vände sig Alexander sig för första gången från mage till rygg. :D Jag hade han liggande på en filt framför tv:n och helt plötsligt ser jag hur han långsamt lägger sig åt sidan efter en stund, å så låg han på ryggen sen. Han har ju inte vänt sig från rygg till mage än, men det är på god väg det med.. ser hur han lägger sig väldigt mycket åt sidan, behöver bara ta i lite till så har han gjort det med. Så det står inte på.. Gud vad stolt jag blev iallafall, mammas stora kille. :) Så kul när det blir nya framsteg sådär :)

Nu har jag en otålig liten kille i mitt knä, så ska avsluta här :)

Hoppas ni får en bra dag! :)

måndag igen

Ny vecka, nya tag. Otroligt vad denna höst gått fort, nu är det ju snart vinter! Jag som tycker höstarna brukar vara så sega annars :P
Blev aldrig något skriva igår.. hade iallafall en trevlig söndag, det blev en långpromenad med Sofia och Alexander, var ju ett tag sen hon och jag träffades också så det var myckeet trevligt :) Senare kom Viktor hit, för mig blev det massa tv :)
Blir nog ganska lugnt idag, promenad senare bara. Imorron blir det valbo en sväng, tänkte kika om jag hittar något fint att ha på dopet. Inte nu på lördag, men nästa så blir det ju av. :D iih, spännande. Prästen kommer hit nästa onsdag och pratar/planerar också.
Sen nu på onsdag ska jag och Alex på babymassage på bvc. Ska bli himla roligt, kul att få träffa fler mammor och bebisar också :) Ser vi fram emot! Hoppas Alexander gillar massagen också, som han får av mig. :D

Det var allt för mig just nu, hörs kanske sen! ;D

 

rocker?

Hej allihopa!
Hoppas ni har en bra lördagkväll! Jag, Alex å Sis kikade på dansbandskampen nyss, haha. Går ju inget annat som är spec sevärt bra på lördagkvällar. :S Tacka vet jag söndagar, då är det nästan alltid nåt sevärt!

Inatt kan man säga att lillen sov ordentligt för första gången en hel natt. :D Han somnade vid 11tiden igår, å vaknade inte förrän 6 imorse och ville ha mat! Sen somnade han om igen, å sov till halv9tiden ungefär, då var det dags för mat igen. Sen somnade vi om tillsammans till ungefär 10snåret. Sköönt för mig att få sova mer också, hoppas det fortsätter sådär. :)

Annars idag har det inte hänt alltför mycket. Jag, Camilla å Alex tog en promenad, så har vi kikat lite gossip girl. Dags för det nu snart igen, vi har redan sett hälften av säsong 2 nu. Man får inte nog. ;)

Lite nyare bilder, kika in hur han håller fingrarna på första bilden. Blivande rocker? ;) sötnos!









mys

Sitter här med min son i famnen :) Har varit på en promenad tidigare med han, ikväll kommer Sarah hit och kikar Idol. Får se vem som åker idag, skulle nästan tippa på Geir eller Andreas Weisse. Men vi får se hur de presterar ikväll.
Märks att lillen vaken längre perioder nu, å sover längre perioder. Rätt skönt det med, att man kommer in i nån sorts rutin :)

Ni får ha en fin fredagskväll!

Hittade denna på en blogg, så den slänger jag upp idag :)

När fick du reda på att du var gravid? 2009-12-15
Blev det en chock? Ja, det kan man säga. :P Blev iallafall riktigt förvånad.
Hur gammal var du? 22 år
Hade du mycket halsbränna? Ingenting alls.
Spydde du mycket? Det hände några ggr i början, men inte alls så mycket.
Hade du mycket foglossning? Nix, ingenting.
Har du fått bristningar? Tyvärr! :/
Trodde du att det var en pojke eller flicka? Jag trodde lite mer på pojke.
Vad hoppades du på? Jag kände att det spelade ingen roll alls, så länge barnet mådde bra och var friskt så var jag nöjd. Men jag blev så glad när jag hörde att det var en liten kille på ultraljudet :)
Gick du över tiden? Ja, 11 dagar, sen blev jag igångsatt.
Födde du för tidigt? Nej.
Hur var förlossningen? Värkarna var jobbiga, men utdrivningsskedet var inte alls så farligt som jag trott. I det stora hela var det inte alls så jobbigt som jag hade trott innan.
Blev du sydd? Ja, lite grann.
Dragen med sugklocka? Mm, de var tvungen att använda det lite, men inte alls så mycket.
Hur många var inne i förlossningsrummet? Viktor, barnmorskan, undersköterskan, å nån annan som kom med sugklockan.
Hade du någon nära med dig? Viktor.
Vilket BB födde du på? Gävle
Hur stor var bebisen? 54 cm lång och 3900 gram.
Vad fick han heta? Alexander Carl Murhagen
Var allting värt det? Helt klart!!! :D Det lyckligaste ögonblicket i mitt liv!


hey now

Hej hopp!
Sonen somnade precis, jag tänkte ta och göra samma sak jag med. Kikade nyss på gossip girl, Camilla skulle se ett avsnitt till hon men jag tar det imorron istället. Idag följer jag hjärnan istället för hjärtat, hehe. Nej jag är faktiskt ganska trött också!
Har annars idag bara tagit en promenix med Alexander, å sen tagit det lugnt.
Helg imorron.. halloweenhelg för 17. Antar att de flesta av er ska ut och partaja järnet? Själv har jag bara Idol inplanerat imorron med Sarah å Camilla, träffa Sofia på söndag, sen får vi se. Eftersom det är skräckens helg borde jag ju dra igång nån bra skräckrulle.. var inte igår jag kikade på skräckfilm, och jag älskar ju verkligen det såå varför inte :)

Idag slänger jag upp en annan bra låt.. riktigt fin enligt mig!
Godnatt på er!



mysdag

Hej hej!
Har ju varit riktigt regnväder idag, så vi har hållt oss inomhus hela dagen. Jag som var sugen på en promenad med vagnen, men det gick ju inte i det här vädret. Rätt skönt att inte göra så mycket också! Gossip girl säsong 2 kom idag, vi har hunnit med två avsnitt och snart blir det ett tredje. :) wohoo. Sen var det Bonde söker fru nyss, ganska underhållande det med. :D
Lillen har varit vaken nästan hela dagen idag, bara sovit korta stunder.. inte så konstigt när han sov ca 7 (!!) timmar igår kväll! Somnade vid 8tiden och vaknade inte förrän 3 inatt.. Så länge har han aldrig sovit i sträck förr. Trodde då inatt att han skulle hålla sig vaken hela natten, men som tur var så somnade han faktiskt om igen sen :) plutten!

Kom att tänka på denna sköna låt som det var länge sen jag hörde, så den slänger jag upp! :)


stora killen

Hey!
Sitter här och väntar på att hjärtat ska vakna, så ska han få bada lite :) Det tycker han om så mycket såå.
Idag var vi på bvc, han väger nu 6805 gram och är 60,5 cm lång. Shit, snart 7 kg å är bara två månader. Det är väl som läkaren sa vid läkarundersökningen för ca en månad sen, jag måste ha vispgrädde till honom, hehe. Kul å se att allt flyter på så bra iallafall. :)

Planer för veckan/helgen annars då? Inga alls här än så länge, så äre nån som har tråkigt är det bara att höra av sig. :)

Kommer fler bilder på Alex också, men har inga nya inlagda i datorn.. därför slänger jag upp över 1 år gamla bilder, när det var maskerad :D hoho. Jag, Sarah och Camilla skulle föreställa Charlies änglar, lite fantasilöst å tråkigt men ääh :D det var dock ingen på maskeraden som fattade vad vi föreställde, haha. Men det var iallafall därför vi hade pistolerna ju ;p








2 månader <3

1 november idag, det betyder att Alexander har sin tvåmånadersdag :) Helt otroligt vad tiden rinner iväg, två månader sen jag fick det bästa som någonsin har hänt mig. Viktor myser med han inne på mitt rum nu, nyss hade han tydligen gett ifrån sig det största leendet som Viktor sett. Sötunge! Han är så glad, min lille grabb :) Igår var han såå glad hela dagen också, jollrar, skrattar å ler om vartannat. Det är fortfarande väldigt sällan han är grinig också, oftast bara när han är hungrig, eller när han vill ha närhet.. Älskade älskade du. Dig ska jag göra allt för! <3

För övrigt mår jag mycket bättre idag.. fortfarande lite tung i huvudet, men det var nog ingen mjölkstockning som jag trodde, sköönt det.
Imorron blir det bvc igen, ska bli spännande att se hur mycket han ökat i vikt och längd. Hehe, lille knubbisen.

Nu blir det tv om en stund, hoppas ni mår bra!

Pussis


RSS 2.0