Stolt mamma.

Hej å hallå! :)
Nu var det några dagar sedan, tre dagar sedan närmare bestämt, som jag skrev. I tisdags var det jobb, och sen dess har jag faktiskt varit ledig. I tisdags kväll kom Sarah hit i alla fall, det blir ofta nu när vi bor ganska nära varandra och det är ju alltid lika trevligt också. :D Sen igår var det onsdag, och riktigt fint väder.. borde ha dragit till stranden med Alex, men jag hade ju bokat en tvättid då, så jag fick snällt hålla mig hemma och nära tvättstugan. Men det funkade ändå! Har fortfarande inte min tvättmaskin inkopplad ännu, men blir skönt när man fått det så man slipper boka de där tiderna lika ofta. Man blir ju så låst också. :P Mamma var här hela eftermiddagen också och ända in på kvällen, jag var och handlade en sväng också, sen så delade jag och mor på en kebabrulle. Mumssss. 

Idag tog vi det bara lugnt på förmiddagen, sen på eftermiddagen fick vi besök av Linda och hennes söta lilla Malou, som är ca 1½ månad yngre än Alexander! :) Jättetrevligt! Därefter blev det en sväng till Barnens hus med mamma och bror, så fick pappa komma hit och vara barnvakt någon timme. Mamma köpte en ny bilbarnstol till Alexander, taaaack mor! :) Sen var vi in på Din sko också, och där handlade hon ett par söta sandaler åt Alexander också. De ska han få ha imorron när vi går ut. 

Förresten, min lilla prins har ju blivit såå duktig på att gå nu! Det började ju förra veckan som jag skrivit tidigare, att han började med 3 steg, sen blev det 6 steg.. nu har jag slutat räkna stegen så noga, men det är bra många fler i alla fall. :D Idag har han nästan gått mer än han har krypit.. jag är en såå stolt mamma! :) <3 

Lediga imorron också, sen är det jobb lördag och söndag. Går 13-21 lördag och 7-15 söndag. Caaash is king! ;D 

Vad ska man göra nudå? Sitter bara och är uttråkad för tillfället, går inget på tv heller.. suck. Men får väl slå mig ner framför den ett tag och kika efter ändå.. och kanske gå och lägga mig i tid för en gångs skull. Får se hur det går, ska försöka komma i säng runt 22.30 i alla fall. 

Dessa rosor växer på vår uteplats, visst är dom fina?? :) Älskar rosor!!!




Irriteraaande!

Åååh, dryga grannar man ska ha alltså, de spelar sin höga jävla skitmusik och super så gott som varje kväll. Blir så less! De höll ju på lika i torsdags kväll å, då ringde jag till Securitas, de skulle hit och prata med dem.. sen var det tyst både fredagen å lördagen, men så igår kväll höll de på lite igen, och lika idag när jag kommer hem från jobbet. Som tur är så har inte Alexander vaknat av dom, och idag sover han hos mamma och pappa, bara för jag slutade sent och börjar tidigt imorron. Nej det får väl bli ett till samtal dit snart, och hoppas de skärper till sig... Man lär väl för sjutton ha lite respekt för grannarna, å även att de gör det när det är vanlig vardag dagen efter.. suck! 

Nåja, idag blev det jobb 14-21. Rullade på riktigt bra. :) Går 7-14 imorron, sen är jag ledig ända till lördag eftermiddag. Nice nice. Får hoppas på fint väder dessa dagar nudå! Igår blev det en promenix med Alex, var och handlade och så, sen fick vi ett besök av Paul (hans farfar), som hade vägarna förbi :) Trevligt, och sen kom även Sofia hit, länge sen vi sågs! Sen på kvällskvisten var det lugnt.. 

Idag hörde jag att Alexander sa "Mamma" tydligen också, hihi.. han har ju annars sagt mer "ma ma ma ma ma", men idag var det verkligen Mamma. Gosunge. Jag stod och diskade, så stod han och vela upp till mig och gnällde lite, samtidigt som han sa mamma. :) <3 Smälter som smör i solsken av detta barn, hihi ;D 

Nej men nu ska jag väl ta och lägga mig, så jag orkar upp imorron. Ni får sova så gott :)

Slänger först upp denna bild av mig och Alexander, där var han kanske en halvtimme gammal? Å jag sliten efter förlossningen :P



lördagslugnt

Hejsan! :)
Sitter hemma bara, kikat lite på någon film på tv som jag inte orkade kika klart på, lilleman sover sen tre timmar tillbaka. Var några dagar sen igen nu. Men men, bättre att skriva då och då och lite mer, än korta inlägg varje dag.. tycker jag i alla fall! :)
Skrev senast i tisdags kväll.. i onsdags å torsdags var det bara jobb faktiskt, mys med min gulleplutt däremellan. På torsdagkvällen kom Sarah hit också, kikade på någon halvdålig film på tv och pratade massa skit :) Sen har jag varit ledig sen i torsdags annars, jobb igen på måndag eftermiddag.

Igår blev det en sväng in till valbo, blev såå shoppingsugen så drog med mig Sarah och Alex dit. :D Var in på HM och köpte ett par jeans som var lite pösiga, en t-shirt och en tröja åt Alex. Sen blev det in på Carlings och köpte en klänning åt mig, vit med svarta mönster typ, skitcool :) Å så blev det in på Gina och handlade ett coolt svart linne med döskallar på till mig, samt ett par örhängen. Så det blev några fynd! Älskar verkligen svart och vitt, den där lite rockiga stilen älskar jag. Typ tröjor med text och tryck å allt vad det är.. jag är mycket mer för sånt, än lite sådär söta kläder som t ex syrran gillar mer än mig. Haha, även om jag kan ha sånt ibland med, men.
Så blev det en fika där med, så var vi och kollade på djuren i djuraffären.. Alexander sov där till en början, men sen ville han inte sitta i vagnen mer heller, antingen skulle jag bära han eller så skulle han gå själv. :D Haha, sötnosen. De har ju ett visst ställe där som barn brukar springa och leka på, vet ni vad jag menar då? Det är som bilder på bilar å fotbollar på golvet som man ska springa efter typ, å där skulle Alexander också leka, haha.. jag tog bort han några gånger, men han skulle tillbaka han. Var ju några större pojkar i 6-7års-åldern där som hade kunnat springa in i han, så det fick då räcka efter ett tag :P Men själv ville han gå, skrek och tjoade och verkar stormtrivas på köpis. :D Fick gå och hålla mig i handen, så var han nöjd.
Sen förresten, igår förmiddag så tog han 6 steg helt själv!!! Han tog ju 3 häromdagen, igår blev det 3 till. Snacka om stolt jag blir, min duktiga lilla kille. Han stod utan stöd, och sen gick han fram mot mig. Så det är verkligen på g nu, står nog inte på förrän han kutar runt ;)
En annan rolig grej som hände igår kväll, han satt och lekte med min mobil, tröck på knappar och grejer. Så har ju jag knäppt bilder på han förut med kameran i mobilen, så lyckades han komma in på de bilderna, infogade en bild på sig själv och sen skickade han iväg den bilden som ett MMS till den första i min kontaktlista. Hahaha, teknisk eller vad? Vill visa folk hur söt han är kanske? Det är bra för mig i framtiden om jag behöver hjälp med teknikprylar i alla fall, hahaha.
Idag har varit en riktigt lugn dag, jag och Alex tog en promenix till farmor/gammelfarmor på eftermiddagen, fick lite fika. :) Sen tog vi tre en skön promenad! Imorgon är det söndag, får se vad vi hittar på...

Annars så måste jag ju som många andra, påpeka det som hänt i Norge.. så otroligt tragiskt och hemskt :( Lider fruktansvärt mycket med de utsatta och anhöriga... Vilken jääävla människa, fyfaaan. Det är otäckt tycker jag, det är så otroligt mycket som hänt på sistone.. verkligen jättemycket. Vart tar världen vägen? Usch, hoppas idiotjäveln torteras till döds eller något! Det kommer han ju inte göra, men önska går ju!
Nej, ska väl sova om en liten stund.
Nattinatt!



Dags igen?

Jaa, det känns som att när jag sitter här och inte har alltför mycket att göra, så kanske ett blogginlägg vore något? Ja visst, varför inte!
Senast jag skrev var i fredags, och sen dess, vad har hänt? Jag har jobbat hela helgen. Lördag var det dagjobb, å i söndags kvällsjobb. Men det var en bra jobbhelg, för jag fick jobba med min Sarah båda dagarna :D Vi och pensionärerna var det som gällde i helgen, wooho. Sen var hon här i lördags kväll med, vi gottade oss med chips, dip, godis, läsk och kikade på tv och gamla idolklipp, och pratade. Trevligt som alltid! 

Idag har jag tvättat hela eftermiddagen, ändra fram till nu.. puh, himla mycket tvätt nuförtiden. Men som tur är fick jag ju en tvättmaskin av grannarna, väntar bara på att min farbror ska fixa och koppla in den åt mig :) Men det är ingen brådska än, men skönt att ha det klart så småningom. Ja, och annars idag utöver tvättning har jag bara myst med Alex. I förmiddags tog vi en promenad med Nathalie och hennes sötis Lukas också, som hade blivit jättestor sen jag såg han sist :) Jättetrevligt!
Och förresten, tror inte det står på förrän Alexander går nu heller.. hihi, jag har ju ingen sån där "lära gå vagn" åt han, men jag brukar istället hålla han i handen så går han ganska stadigt så länge han håller i mig. Och imorse så släppte jag och då fortsatte han gå två steg själv, och senare idag blev det tre steg själv. Mammas duktiga kille, blir så stolt. Men jag märker att han gärna kryper fortfarande, han känner sig bekväm i det.. men som sagt, det står väl inte på nu :) hihi!
Pratar gör han jättemycket också.. som jag skrivit förut så säger han ju hej, hejdå ibland, tendenser till mamma, och titta säger han jättemycket. Sen igår hade han sagt "napp" också, berättade pappa när han var med honom medan jag jobbade. Pekar gärna på föremål också, å säger "där" eller "titta".. å tänk att snart är han redan 11 månader. Den 1 aug blir han det.. och sin ettårsdag har han den 1 september :) Helt otroligt! Ett år, det bästa året i mitt liv. Hur kan det gå så fort? 

Imorron jobbar jag 7-14, likaså torsdag. Sen är jag ledig från fredag-söndag. Har inget alls inplanerat, ska bara mysa och gosa med Alex. Sen är det jobb igen måndag och tisdag nästa vecka, och jag blir ledig onsdag-fredag, sen jobb lördagen igen. Sköna veckor framför mig nu. 

Ja förresten, såhär kan det se ut när man får göra precis hur man vill med sitt mellanmål, om man vill äta det eller bara kladda med det ;) De två bilderna är från idag.

En busig Alexander igår.



sjukling då

Hejs svejs.
Fredagkväll igen, tiden går undan! Här hemma sitter jag och har blivit en sjukling :S Sitter med filten omlindad runt mig och fryser, sen är jag irriterad i halsen också.. så segt, jag som ska jobba kl 7-14 imorron. ORKA. Men jag är envis och tänker ta mig till jobbet ändå, sådetså! Imorron bitti ska vi dessutom vara bara 2 st på avdelningarna, så jag hoppas hoppas jag får jobba med min Sarah :) Vore skitkul!
Annars då? Igår var det torsdag, jag uppdaterade här senast för två dagar sen, wohoo det börjar ta sig. :) Igår blev det i alla fall en sväng ut till Stensätra, och hälsa på Julia och Bella som var i Julias mammas hus. Barnen fick  bada i en sån där barnpool ute på gården, riktigt skoj hade dom :) Plaskade å busade. Märker att de trivs bra ihop, hihi. Så roligt att se! Satt i där ett tag, sen chillade vi lite ändå, pratade och hade trevligt innan vi åkte hem igen. Det blev två trötta bebisar efter en rolig eftermiddag så Alexander slocknade i bilen på väg tillbaka, vaknade en stund senare. Senare igår kom Christofer förbi på besök, och idag blev det work fram till 13. Sen har jag varit och handlat lite, och sen har vi spenderat hela dagen hos mor och far. Alexander sover där inatt eftersom jag börjar så tidigt imorron. Tänkte gå & lägga mig nu strax, så jag orkar upp imorron! Hoppas hoppas jag mår bättre också, vill inte vara sjuk :/ 

Annars imorron tänkte vi ha en myskväll här, jag, Sarah och Camilla. Sen jobbar jag 14-21 på söndag, likaså på måndag. Bara att ge järnet!
Blev en del kort igår när vi var med Julia och Bella, så här kommer några av dom på sötnosarna!
Fina fina ni!
Hehe, lite bråk om leksakerna? ;)
Hihi, ett nytt sätt att ha tröjan på kanske? Mammas gullhjärta!

jobbijobb

Hejsaaaaan :)
Dåligt bloggande av mig igen, varken haft tid eller motivation faktiskt. Senast jag skrev var i fredags, så vad har hänt sen dess?
I lördags myste jag med min älskade son på dagen, mot kvällningen kom pappa/morfar och hämtade honom, så fick han sova hemma hos dem pga att jag skulle gå ut. :) Hade en jättetrevlig kväll! Ja, förutom att jag har fyra balkongstolar, eller hade ska man väl säga, för jag blev tre st fattigare i lördags.. haha, först satte sig Henrik hastigt på den enda, så den gick sönder. Sen var det Christofers tur, först en och sen en till. Så, det var ju lite småtråkigt, men! Först dök Sanna och Henrik upp, Henrik var nykter men Sanna drack.. de hängde dock inte med ut i gävle, däremot skjutsade dom in några st dit. Därefter kom både Sarah, Gabriel, Christofer å Kim. Strax efter det även Linn :) Vi satt på min uteplats och lekte "Jag har aldrig", alltid lika trevligt. Lyssnade på hög musik, fick två grannar in på besök med, hahaha. Senare dök även Fanny och Angelica upp, samt Tobbesam som skulle skjutsa oss in till gävle :) Så, jag, Fanny och Angelica åkte med honom, sen åkte Christofer, Sarah å Gabriel med Sanna och Henrik in. De övriga jag räknade upp var inte med ut. Krogen var väl helt okej, men såå jäkla mycket folk så det var sjuukt varmt där inne... usch, lite jobbigt. Jag som älskar att dansa orkade knappt göra det efter ett tag. Sååå kan det vara. Efter krogen blev det en stor grillkorv, (sjuukt gott, älskar fyllemat ;) ) innan vi sen fick skjuts hem igen med Tobbe :) Var lite halvbakis dagen efter, men det gick över fort som tur var. 
Söndagen spenderades hela dagen igen med mitt lilla troll, sen var det åter igen jobb på måndagen. Har jobbat 7-14 sen i måndags, imorron är min första å enda lediga dag denna vecka! Men det går bra, i helgen jobbar jag på fredag 7-13, lördag 7-14 och söndag 14-21. Helt ok! 
Annars igår blev det hem till bror som fyllde 26 år då, lite tårta och sådär. Sen idag blev det hem till min Sarah som fyllde 22 år i förrgår, Sirpa var där också :) 

Slänger upp några bilder från i lördags!

Efter det blir det att slänga sig ner i soffan och avnjuta det senaste numret av veckorevyn, fick låna den tidningen av Sarah <3

Ja, där var den första stolen ;P

Ja, vi tre har väl alltid gillat varandra ;) hoho

natti natt.

Hej å hopp!
Fredagkväll, å här sitter jag å är proppmäääätt. Åt tacos ikväll, mamma kom hit och käkade också. Har ju inte käkat det på över 3 månader typ, så nu var det fan i mig på tiden. ;) Sen efter det har jag druckit cola, ätit upp nästan en hel 100 grams schweizernöt chokladkaka, samt ätit några såna där frukt-mentos eller vad de heter. Shit vad uppblåst jag känner mig, usch! Men gott var det! ;D
Jaa, annars denna vecka har det varit jobb och åter jobb.. det har flytit på bra, igår när jag jobbade kväll var det segt för diskmaskinen på avdelningen har blivit trasigt, så vi fick handdiska. Inte det roligast när det bor 10 pensionärer på avdelningen, plus alla kantiner och sånt som ska diskas också. Var rätt slut när jag kom hem sen. :P Så blev det upp och jobba 7-14 idag, gick bra. Var riktigt lugnt faktiskt. Föredrar verkligen att gå dagtid framför kvällar, hela dagen försvinner annars. Nästa vecka har jag enbart torsdagen ledig, annars är det jobb varenda dag, men går dagtid nästan varje dag i alla fall ;) 

Älskade lilleman ligger och sover sött, imorron ska han få sova hos mormor och morfar, för jag ska ut och partaja lite då. Ska bli skoj! Det blir jag, Sarah, Gabriel (Sarahs pojkvän) och Sanna, de jag vet nu.. Sen ser det ut som Christofer hakar på, å kanske Henrik också. Ska bli kul, vi ska gå ut i gääävle. Å vi ska inte på get away, vi ska på det gamla hederliga heartbreak! Passar mig bättre det ;p Blir att vara hemma hos mig en stund innan, får se om vi tar taxi eller buss in, eller om vi lyckas hitta någon skjuts! ;D Hade varit toppen om det blev finväder så kunde vi sitta på min uteplats, men det blir det väl inte förstår jag. :P Är det någon läsare som känner sig sugen på fest och utgång imorron, hojta till vettja!

För övrigt så har jag supersnälla grannar, jag blev erbjuden en tvättmaskin helt gratis av dem. :D Såå himla snällt! Har knappt pratat med dem förut heller, minns vi pratade en snabbis för ca en månad sen, men nu hade de en tvättmaskin som bara stod och tog plats, då tänkte de på mig och att eftersom jag har barn så kanske jag var i behov av en sån då man behöver tvätta en del.. jag tackade och tog emot. :D Massa tack!! Behöver bara hitta någon som kan koppla in den åt mig nu också.

Nu är kl snart 11, tror jag ska göra mig klar och krypa till kojs nu faktiskt. Så säger jag jämt, ändå blir jag uppe till minst 23.30, men nu jäklar ska jag göra mig klar på en gång och sova. Kan behöva sova ut om jag ska orka vara uppe seeent imorron natt. 

Ni får sova såå sweeet.
Puss, natti!

tjohopp!

HEJ!
Im trying hard to get back in serious blogg business! Men det är svårt, har fått sån sjuk bloggtorka på sistone alltså. :P Jobbar ju på för fullt, och sen myser jag bara med min fina son annars, eller umgås med vännerna, då orkar man aldrig sätta sig ner och blogga. Men det kommer lite då å då, så det är väl bara att fortsätta hålla utkik för er. ;D 

Ja, just nu borde jag egentligen inte ens sitta här, jag borde sova eftersom jag börjar kl 7 imorron. Men det där med att gå och sova när man borde, det är inte min grej. Nej nej. Har ju egentid nu, då vill man inte gå och sova. Men jag ska, så fort jag skrivit klart. Alexander sover hos mamma och pappa inatt, Viktor kom hit på eftermiddagen annars och tog hand om honom.
I helgen har han varit hos mamma och pappa med, jobbade ju hela helgen jag. Eller fredagen till lördagen sov han hos mig, lördagen till söndagen hos dem. Blev inget ockelbo marknad för min del heller, oh nej. Men kanske nästa år! ;) Mamma och pappa tog med Alexander dit i alla fall, han hade varit så snäll som tur var. Går så fort med honom nu, han blev ju 10 månader den 1a. Händer nya saker hela tiden, han kryper fortfarande och står korta stunder utan stöd. Går längs med möbler, tror inte det står på förrän han går helt själv heller.. i varje fall om ca 1-1½ månad, skulle jag tippa på. Och pratar å pratar.. han kollar efter lampan, blommorna och tavlan när jag frågar vart dom är. Sen säger han "Titta" flera gånger om dagen.. titta, titta. Annars säger han hej ofta, har även sagt hejdå någon gång. Sen låter det även som tendenser till mamma, ungefär "ma ma ma ma, ga ga ga ga". Gosunge. Älskar han mer än vad jag någonsin älskat någon, han är mitt allt. :) <3 

Jo ni, i helgen är jag ledig i alla fall. Det ska vi fira med en utgång på lördag, i gävle såklart! Sjukt kul ska det bli, jag är sjuukt taggad. Hoppas dagarna går fort fort fort. :) Får se vilka vi blir, lutar att vi är hos mig först och sen blir det buss eller taxi in till gävle.
Annars de senaste dagarna då, förutom jobb? Fyllde ju 24 år i onsdags!! Hade en fin dag i alla fall, familjen kom hit, Viktor och Paul kom hit, Sarah å Sanna kom hit dom med. :) Massa fika å tårta som räckte ett antal dagar till!
Sen i söndags var Christofer här :) Blev sent, somnade inte förrän ca 2 på natten, som tur var var jag ledig dagen efter ;p Så igår tvättade jag hela eftermiddagen, å på kvällen kom Sarah hit. :)
Jobbar som sagt 7-14 imorron, sen 14-21.45 på torsdag, sen 7.30-14 på fredag.. bara att köra järnet de sista dagarna innan helgen. Trivs bra där med, inget jag skulle vilja pyssla med jämt, men det funkar bra emellanåt. De är ju så goa och söta, gamlingarna. :) 

Men nuu måste jag sova, om jag ska orka med dagen imorron å inte sova över som jag råkade göra i söndags!! Får ställa två klockor så jag är säker på att jag vaknar.
Godnatt med er. Men först bjuder jag på dessa underbara bilder :) Lilleman chillar i soffan med Sarah på första bilden, den är väl ca 1½ vecka gammal, likaså den andra bilden när han ser sådär busig ut :D De två sista är från min födelsedag, den 29e. Haha, sån där min som han gör på sista bilden har han börjat göra jättemycket, fast ännu mer än vad han gör på bilden. <3

RSS 2.0