Vilken jävla dag.

Hej svejs!
Hoppas ni alla mår bra.. det har vi inte gjort här hemma idag kan jag säga. Haft magsjukstuga. :/ BLÄ, alltså finns det nåt värre än magsjuka?! Just den känslan att gå och må sådär illa som man gör, det är nästan skönt när man får spy ut det. Haha.. trevligt samtalsämne ;) Men framåt kvällningen blev det bättre iaf, nu är jag bara rejält fryssen istället så sitter här med en filt omlindad runt mig. Känns som det är lite lätt feber på g. :S Började ju med att Alexander kräktes inatt, stackarn.. 3-4 ggr blev det, fick byta lakan å pyjamas å allt vad det var flera ggr om. De sa på förskolan förra veckan också att det gick magsjuka där, så är väl därifrån.. typiskt. Nåja, så denna dag har vi inte gjort många knop. Pappa kom hit med lite blåbärssoppa i alla fall. Vi tog oss en promenix till konsum också, samt var ute och lekte lite på uteplatsen.

För övrigt har helgen varit lugn. Fredagen spenderades i parken mestadels hela dagen med Jessica och Moa :) Lite promenader blev det också, jättetrevligt. På kvällen somnade Alex tidigt så jag låg i soffan, käkade godis och läste den bra boken jag läser :) Lite Skilda världar hann jag med också. På lördagen var det riktigt lugnt, var iväg å handlade grillad kyckling och potatisgratäng till mig och Alexander. På kvällen kom Sarah och Baggen hit. : ) Snackade mest å glodde på tv, Alexander kände ju inte igen Baggen riktigt å var lite blyg till en början men det gick över på nån minut det. Sen lät han honom inte vara en sekund, haha.. lekte å härjade! Märks att Alexander är väldigt fäst vid killar, han tycker mycket om att leka och busa med dem. Har nog att göra med att han mest umgås med "tanter" annars, haha ;p känner nog att det är samma kön som han själv.

Sen idag när jag satt på uteplatsen så slog det mig, att shit vad jag egentligen är stolt över mig själv. Jag säger inte det för att skryta på något vis, det är bara så jag känner. Jag är ensamstående mamma på heltid än så länge, jag får ingen ekonomisk hjälp av någon annan utan försörjer både mig och Alexander, samtidigt som jag studerar och skolan går bra. På torsdag börjar jag sommarjobba, som tur är slipper jag ha Alexander på dagis i sommar utan han får vara hos mamma och pappa mestadels som sagt. Men den tanken slog mig bara, det är inget jag direkt har tänkt på innan. Sen är det ju självklart jobbigt ibland med.. vissa gånger mer än andra. Som inatt när han kräktes t ex , man är trött själv men får göra en massa mitt i natten. Det hör ju till ibland och det hör även till att tycka det är jobbigt att vara förälder. Det vet jag att alla föräldrar tycker :P Jag ska i alla fall göra allt som står i min makt för att alltid vara en toppenmamma till Alexander, alltid finnas där för honom och se till att han blir en riktigt bra människa. Han är mitt allt och jag älskar honom över allt annat, mina fina unge. <3

Nej, jag ska ta och läsa lite istället, puss puss !


Sol <3

Heeej på er !
Nu var det några dagar sedan... igen :)

Har varit underbart väder idag! Alexander var på dagis mellan 9-14, tiden däremellan gick åt för mig att tvätta samt åka till bibblan och ICA. Var tvungen att låna några flora-böcker till herbariet jag håller på med. Måste försöka bli klar med det så snart jag kan.. men väntar på att lite fler blommor ska komma fram också. I nuläget känns det helt okej, det som jag hade sån ångest inför. Hann leta på lite blommor idag också. Jag lånade även en till bok som är läsbar för mig så att säga. Älskar att läsa, så skönt å skjunka in i en bra bok och bara leva in sig i deras liv för ett tag, haha. Jag hann även steka lite på uteplatsen ;) Men det ryktas om regn i helgen?! :/

På eftermiddagen kom Camilla hit och vi och Alex gick ner på stan och kika lite. Handlade ett par shorts å två tröjor åt Alex på Lindex, skatteåterbäringen kom ju idag :) Sen blev det hem igen, och jag gjorde pannkaka åt oss alla tre. ;)
Igår var det också fint väder, då blev det ner i parken på eftermiddagen med Jessica och Moa. :) Var en massa folk där eftersom det var nationaldagen. Ska träffa dem imorron med, blir väl parken igen då. Himla trevligt! :)

Annars i helgen har jag inga direkta planer.. blir väl bara att ta det lugnt och umgås :) Alexander är ledig imorron, han går 9-14 måndag och tisdag nästa vecka sen har min skrutt sommarlov. Så ska han få vara med mina föräldrar eller sin pappa ibland de dagar jag jobbar. Jag fick hem schemat för sommaren idag med, det såg helt ok ut ;) Börjar jobba på torsdag. Kommer mestadels jobba 7-15 eller 13-21.45. Förra sommaren var det ofta nån timme mindre. Men det är bra, pengar behövs! Jag såg att jag kommer vara ledig midsommarhelgen också :) Midsommarafton ville jag absolut vara ledig på, då ska vi ju åka till nån midsommarstång och dansa med Alex ;) Förra midsommaren hade han inte lärt sig gå än, men i år blir det annat. Så det blir mysigt å trevligt. Hade gärna kunnat jobba midsommardagen dock, dragit in lite extra cash.. men men ;) Sen fyller jag ju 25 den 29e juni. Helt galet, vafan jag blir 25?! Gaaah... såg att jag jobbar 7-15 den dagen, bra det så kan man ha lite kalas på eftermiddagen. Hade varit jobbigt om jag hade jobbat kväll.. Likaså dagen efter på lördagen går jag 7-15 och sen på söndagen går jag 13-21.45. Får se om det blir lite festligheter då, men då får det bli på lördagen isåfall. Börjar ändå 13 på söndagen. Lär ju fira ändå när man fyller så pass jämnt ;)

Imorron tar väl de flesta studenten också? Det är 6 år sen jag tog den, och jag minns den dagen som att det var igår. Vart tar åren vägen? Snart är det väl min lillskrutt som står där med mössan och alkoholen ;) Ja herregud.

Nej, nu ska jag nog bänka mig i soffan med den bra boken jag läser, efter det blir det lite skilda världar såklart ;)

Puss på er !




regn, regn, regn...

Usch, lika tråkigt väder idag igen. Helt otroligt vad beroende man är av vädret. Har ingen lust att sitta inne idag, frågan är vad vi ska hitta på. Får se om det blir en promenix till ica eller hem till mamma och pappa, återstår att se efter att Alexander sovit middag.

Igår var vi inne nästan hela dagen, men det funkade ändå. Lekte och myste. Men trotsade regnvädret och tog en promenad och var ute här på uteplatsen också. Ikväll äre BB-finalen! Laaaddad! ;D Sen imorron ska jag nog göra slingor. Sirpa eller Camilla ska göra det på mig :) Kanon det, för nu har jag en sån jäkla utväxt och slingorna börjar nästan försvinna :S
Imorron får jag hem Skilda världar volym 4 också! Happyyyy ! Kan sitta i timmar och kolla på den serien, fastnar verkligen...

Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva idag. Slänger upp några bilder på mitt gosetroll istället. :) Han är ingen man direkt behöver tjata på att han ska le på bilderna ;)



PUSS <3

trökväder

Hej hopp!
Nu var det minsann ett tag sedan igen. Dags för ett inlägg tror jag. :)
Lördag morron/förmiddag och vi är bara hemma och myser/leker. Himla tråkigt väder ute alltså, regn å rusk! :( Suck... man blir ju deprimerad. Hoppas det vänder snart.

Hur som helst, nu har jag sommarlov i alla fall. :) Hade sista skoldagen i torsdags när vi hade redovisningar i våra fördjupningsarbeten. Underbart! Men har ändå ångest inför herbariet jag måste göra, huua.. ska försöka få det överstökat så snart jag kan. Sen vet jag inte exakt när jag börjar jobba heller, nån gång vecka 24 blir det.

Igår var det bara lugnt, tvätt och fredagschill. Bara lugnt idag med, ska nog träffa Jessica, Moa och Melvin senare. :)

Imorron är det bb-finalen! Hoppas starkt på att Hanna J tar hem vinsten, hon är den som förtjänar den mest, helt klart. Men blir inte arg om Amandus vinner heller, så himla öppen och go kille. Den som inte förtjänar vinsten är Annica, men tror inte hon vinner heller. Shit, vad jag stör mig på den människan. Efter att fått höra vad hennes bror och kompis sagt, plus vad flera sagt så är hon återigen tillbaka hos Marcelo. När Hanna R försökte få henne att förstå i gårdagens avsnitt så säger hon: "Men jag kommer aldrig träffa nån som honom". HUR VÄCK FÅR MAN BLI?! Pinsamma människa. Har hon inget som helst värde i sig själv??
Nej, himla kul att Amandus och Camilla blivit öppen med sina känslor nu i alla fall, de har något jag kan tro på och där är det verkligen kärlek.

Nej, ska underhålla skrutten. :)
Ha en bra helg, pussss !


RSS 2.0