sego

Hej fredagkväll !
Jävlar vad jag är trött. Skrutten ligger vaken ÄN han och försöker sova.. borde somna nu när som helst. Han somnade nämligen i bilen idag vid 17tiden när vi var och handlade med pappa, är därför han var så kvällspigg ikväll. För övrigt har han fått riktigt bra sovrutiner. Sover så gott som aldrig mer nån middagslur, så när han inte gör det så somnar han oftast 19:30 ca, om kvällarna och vaknar ca 12 timmar senare. Men ibland blir det lite galet, som idag då. ;) Får se hur det blir de 4 veckorna när jag ska ut på vfu, kommer ju behöva lämna han 6:30-7 vissa dagar, hoppas det går bra. Så tidigt har jag aldrig lämnat han förr, 7:30 som tidigast har det varit. Men det går nog bra, allt löser sig. Får väl sova nån middagslur på förskolan istället bara. 
 
Den här veckan har varit lugn och skön annars. Har inte haft något att göra, då jag inte fått några böcker ännu. Så vi har varit lediga, i onsdags lämnade jag Alex hos mamma och pappa så lånade jag deras bil och gled in till valbo en sväng. Fick med mig lite saker hem dessutom, två par skor (ena var nya converse, supersnygga!), två toppar, ett armband, en tröja, en vårjacka och en plånbok. ;) Så jag är nöjd! Blivit lite shoppinggalen på sistone, finns ju så mycket snyggt. Älskar bik bok, min nya favoritbutik!! 
Mycket promenader har det blivit i veckan också, så himla skönt väder det har varit! Älskart. Fast imorse var det fan -18 eller nåt och sviiinkallt. Som tur var värmde det på senare på dagen.. bland det värsta som finns måste ju vara att frysa, gud vad jag är känslig sådär. ;d haha
 
Ja, nu har hjärtat somnat i alla fall låter det som, knäpptyst där inne. Imorgon ska jag tvätta, sen på kvällen åker han till sin pappa och blir där till måndag. För mig blir det lugnt hela helgen, laga god mat och bara vara. :) 
 
Nej, ska väl läsa klart Veckorevyn och sen sussa jag med. Så trött, gick upp 6:30. 
 
Slänger upp denna bild på mig och min andra halva. I will always love you <3 
 

tröööttast

Hello there!
Hmm, verkar hålla mig till att skriva inlägg en gång i veckan i alla fall. Det är väl alltid något? ;) Plötsligt händer det ! Helt otroligt vad trött och sömnig jag är nu. Dags för en dejt med kudden och John blund minsann. Måndag ännu en gång.. idag hade vi intro på en ny kurs, ledarskap för lärande. Känns helt okej! :) Om två veckor ska jag ut på praktik också, som jag ska ha i fyra veckor.. Blir roligt! Kommer nog bli tufft samtidigt att ställa om sig på att "jobba" heltid, när man pluggar har man ju så mycket "fritid" emellanåt. Eller ja, det är väl inte så otroligt intensitvt ändå som när man arbetar heltid. Sen har vi en uppgift vi ska göra, vi ska filma oss själva medan vi leder en barngrupp. Detta ska sedan VISAS i smågrupper och för en lärare.. shiiiit, det är jag riktigt nervös över. Huua.. filma sig själv liksom och sedan visa för andra. Men men, brukar ju lösa sig oftast. Man ska bara vara lite nervös först!
 
För övrigt har helgen varit lugn och skön. Busat och myst med Alexander hela helgen, i lördags kom Sarah, Angelica och Linn hit för att se mello såklart. Och jag är såå nöjd med att Robin vann! Jag har hela tiden tyckt låten  varit okej men inte så mycket mer, men har ändå börjat gilla den mer och mer.. är en sån där låt som "behöver lite tid på sig". ;D Så jag kände väl under kvällens gång att han gärna fick vinna. Jag hade han, Anton, Yohio och Ulrik som favoriter och de kom ju även i top 4 haha, så jag har bra smak. ;) Tror även det går bättre för Robin i ESC än det skulle gjort för Yohio om fick svenskarnas röster. Men tror ju inte att han vinner, det är ingen loreenlåt.. en sån låt får vi väl inte på många år, jag älskar den än idag!!
 
Justja, hade tenta i fredags med.. och det var det jävligaste skittenta jag varit med om. Hej omtenta! Skönt att veta att man inte är ensam om att tycka det, var inga glada studenter i fredags eller.. shit majbritt. Hade sådan otrolig tidspress på sig, supersvåra frågor som man borde haft två-tre dagar på sig att göra istället för ett fåtal timmar. Omg om.. mardröm! Hoppas man får besked fort då iallafall så man kan göra omtenta och sen ha det ur världen.. vill bara rikta in mig på en kurs i taget helst. 
 
Nej sova var det, godnatt fina ni!
Slänger upp en några veckor gammal bild på oss, hoppa i sängen får man göra ibland. :D 
 
 

mondaaay

Nej, tisdag är det förresten.. Eller strax i alla fall. Vafan redan tisdag? Var ju nyss lördag.. skrämmande vad fort det går. Snart helg igen.
Helgen som var var trevlig. Fredagen var lugn, camilla var här och toppade till mitt hår lite, var ju en aning slitet. Annars handlade jag och fixade bara, jag och Alex var lediga från förskola och skola. Sarah kom förbi sen på kvällen och umgicks, trevligt som vanligt :) På lördagen vaknade lille mannen upp vid 7 redan. Det har blivit tidigare morgnar på sistone, men även såå tidiga kvällar dessutom så jag ska inte klaga. Men typiskt nog så vaknade jag upp och hade feber, attans. Då är det inte kul att vakna jättetidigt.. var fruktansvärt hängig, fryssen å kände av i halsen. Är man sjuk så sällan som jag är blir man bortskämd och när man väl blir det är det såå synd om en. Men vilade en stund på eftermiddagen, annars tvättade jag. På kvällen skjutsade vi Alexander till valbo och hem till Viktor då hans bil pajat, så han fick spendera lördagkvällen, söndagen å lite av måndagen där. Sen på kvällen kom Angelica, Sarah och Elin hit, hade ju bestämt att vi skulle festa till det lite. :) Var bestämt sen länge, typiskt att jag blev sjuk just då då. Men men, ibland får man bita i det sura äpplet och jag höll ju mitt löfte och hakade på ändå så gott jag kunde. Inte är jag den som bangar int. ;) Men var en rätt lugn kväll och kände knappt av alkoholen. Så det blev tacos, andra chansen på melodifestivalen (bra artister till final!) och sedan åkte vi in till gävle. Vi hade först tänkt prova på all star som sagt, men vi ändrade oss då vi hörde att det var premiär för Platsbanken som det heter, gamla goya. Tänkte att det kanske är mest drag där plus att det var åldersgräns 22 år, så tänkte att då slipper vi en massa 18-19åringar som är överallt, höhö. MEN, ett stort men. Man lär ju prova för att få veta, och nu vet vi att dit går vi nog aldrig igen. Riktigt segt ställe, har ju varit på Goya några ggr innan även om det var flera år sedan, men t om det var bättre än det här. Nu var ju jag hängig också men det spelar ingen roll, det där var inte mitt typ av ställe. Sen folket som hänger där.. ja, jag är ju inte den som dömer folk och är alltid trevlig mot folk så länge de är trevlig mot mig, absolut. Men ja, lite väl mycket folk där som är lite "fin i kanten", lite väl mycket överklass skulle man kunna säga. Så ja.. jag lämnar det ämnet nu. ;) Jaja, blev buss hem och sen taxi från resecentrum. Inte går jag ute själv sent på natten i sandviken nu heller, med tanke på de händelser man hört om på sistone.. huua. Hoppas de får fast han fort fort!!! Obehagligt som 17..
 
Igår var det söndag, det blev en promenad i finvädret. Underbara vårkänslor! Så var jag och solade solarium dessutom, tänkte köra ett försprång och bli brun och fräsch inför sommaren ;) Nejdå, men det är skönt att sola. Sen gick jag hem , tittade på twilight breaking dawn part 2. Så nu har även jag sett alla dessa filmerna.. helt okej var den, fast jag är väl inte sånt superfan av de filmerna heller som många andra. Och idag ställde jag kl på före 9 så jag skulle upp och hinna läsa lite plugg, så vaknar jag givetvis 10:40. Men fan vad jag var värd det, utan tvekan.. Är väl därför jag inte är supertrött nu heller, men nu ska jag i alla fall sova så jag orkar upp. Ska lämna Alex på förskolan vid 10 men han lär ju vakna en stund innan ;)
 
Blev ett ganska långt inlägg idag. Jag kan ibland jag med, så slänger jag upp någon bild på febriga mig från i lördags. Råkade ju dock se ganska bitchig ut på den andra av bilderna, men det råkade bara bli så. Alla som känner mig vet att jag är allt annat än bitchig, höhö. 
Ha en fin vecka, skrivs väl snart igen. :) Godnatt !
 
 
 
 
 

RSS 2.0