tjabba tjena.

Klockan är över halv 12 å det är dags att sova om jag ska orka med morrondagen tror jag. Sov dock till kl 13 idag, vilket kanske inte gör det jättelätt att sova. Börjar 8.30 imorron, får se när jag slutar eftersom vi förmodligen har grupparbete på eftermiddagen.
Blev en sväng till valbo med mamma idag, inhandlade hårfärg, mascara, lackleggings å ett par mjukisbyxor. Sen blev det plugg för hela slanten.. underbara Sarah kom å hjälpte mig så jag kom igång mer! <3 Betyder mkt, tack så himla mkt för hjälpen gumman! Så nu är det inskickat för respons, nu får dom säga hur jag ska utveckla den..

Var idol ikväll med som vanligt, absolut rätt gick vidare. :D Ska bli spännande på fredag nu!
Camilla följer med på lördag btw, hon behövde inte jobba! :) Wee, vad roligt vi ska ha!! :)

Näe, sängen väntar.
Natti natt

Halluu

Hej svejss!

Varit dåligt med bloggande igen då, inte så ovanligt numera. ;P Är ju bara för skolan, det tar upp min tid en del. Igår satt jag å Matte å pluggade heeeela eftermiddagen ända till kvällen, men det gick ju inge vidare. :S Gaah, vem uppfann skrivarbeten?!?? GE MIG ETT VANLIGT FUCKING PROV Å GÖRA! Okej, jag är bara less på inlämningsuppgifter, pallar inte med dem. Men ska lämna in det imorron kväll iaf, så får det vara hur fan det vill, det ska iaf bara granskas av lärarna, sen ska man få tips på hur man ska utvecka den ännu mer och slutligen lämnas in om två veckor. Det får gå hur det vill.
Vikariejouren och lite olika dagis har börjat ringa mig en del, vilket gör att jag får mer å mer lust att bara åka iväg å jobba med söta barn å tjäna pengar istället för å gå till skolan. MEN, jag tänker på framtiden och det är svårt att få fast jobb genom att bara vikariera runt. Så jag tänker inte ge upp! :) Btw, jag fick praktik på Västanbyns förskola! Toppen ju, cykelväg på 3 min! ;) Det gillar vi!

Ser såå fram emot lördag!! Camilla kunde tyvärr inte följa med, men jag å Sarah drar dit iaf å röjjer. :D Kommer bli närmare 80 pers, i en lokal i gävle! Shit vad roligt, träffa massa nya folk dessutom, alltid lika skoj! Berättar inte här vad vi ska vara utklädda till för något, det berättar jag efter lördag!

Nu äre idoool snart! En av få fördelar med att hösten blir.. :)
Tjaaarrrå



haha!

Okej mitt förra blogginlägg blev helt cp. :P
Men det var krångel när jag skulle ladda upp bilderna nämligen, trodde inte dom blev uppladdade för dom syntes inte. :O Så avslutades det med en bild på mig, Camilla å Peter för jag skulle prova om det gick att ladda upp en annan bild istället. SÅåå jaa, bortse från att det blev ett fult inlägg bara! ;D

Partyhelg!

Tjena hej!
Då var även denna helg över, å en ny vecka snart igen. Snart är det oktober också, det är otroligt vad fort tiden kan gå!
Som jag skrev igår blev det fest i fredags å utgång i gävle som ni vet. Igår blev det en fest igen, jag var inte lika taggad å det var inte riktigt lika kul igår heller, men heelt okej. Jag, Sarah å Camilla åkte hem till Mattias vid halv8 tiden. Där var en massa trevliga tjejer, vi drack å hade skoj. :) Jag blev lite full där på slutet, å Mattias har en hund som inte riktigt gillade mig, eller han morrade så fort han såg mig å andra som han inte kände. Så på slutet där tyckte jag det var lite roligt, å började jaga hundstackarn. :D hahaha. På skoooj såklart, han måste verkligen avskytt mig, den där vovven. :D hehe. Sööööt som få var han då iaf, även fast han var lite elak. ;) Apropå det så är ju jag mer en kattmänniska. Men tycker givetvis om hundar också! :) Inga planer alls på att skaffa det nu, men om jag gör det i framtiden så vill jag nog ha en fransk bulldog! Så oerhört söta! Samtidigt som dom är lite småfula.. hihi. Så gulligt!
Jaja, sen fick vi skjuts till Lobby iaf. Var bra med folk, var ju löning igår så. :) Dock inte såå jätteroliga folk där.. jag tycker det är segt där numera, har börjat hänga så mkt 18åringar där. Självklart drar ju dom dit, men vore trevligt med fler folk i ens egen ålder. :p Sen efteråt blev det mcdonalds som vanligt iaf, sen hem å sooova. Sarah sov hos mig inatt, trevligare det än att sova ensam. :D Så idag har vi varit riktigt sega.. jag sitter här nu bara, Mattias skulle komma å plugga idag, den stora skrivuppgiften vi har å göra.. men vi bestämde att vi gör det imorron istället, vi båda slutar iaf kl 12 så. :) Får se om jag får nåt gjort på egen hand.. suck, inte kul!
Annars i veckan äre väl bara skolan som gäller.. hinner nog inte så mkt annat. Taggad som fan till maskeraden på lördag är jag. :D Ska bli så roligt!!
Jaa, om man ska ta tag å göra något nudå..

Ha en bra kväll!!
Pusss



Ferreferre

Hejsan hejsan! :)
Blev aldrig nåt bloggande igår, hade ej tiden riktigt. ;P Men det var iaf fest igår, var kanontrevligt. :) Jag, Sarah, Camilla, Elin å Mattias drack hos mig först, inte Mattias då dvs som var nykter å fick skjutsa oss till gävle igår. :D Var skoj där iaf.. skapligt med folk som alltid där. :)
Yessyes, sen idag blir det fest igen! Ska hem till Matte på hans födelsedagspartaj, sen lobby! Inga större förhoppningar på lobby, lessnat rätt ordentligt på det på sistone. Men det blir nog helt ok!

Blir nog inte mkt mer skriva idag, hinnes ej. ;)
Men duu som kommenterade mitt senaste blogginlägg får ju gärna ta å skriva namn så man vet vem du är! :D

Ha en bra kväll, kanske ses ute. ;D

Pusssss

Jaa

Skriva var det ja? Hahhaha, skrattretande värre, har typ kommit 4 rader sen sist jag skrev här. :D Så jävla kasst. Klart jag KAN om jag verkligen tar orken till mig, men det är det jag inte har. Jag tänker att jag kan lika gärna fortsätta imon, å på lördag å söndag. Alltid varit sådär jag, skjuter upp saker till sista minuten. Många är ju så att dom tar tag i sakerna på en gång, så har dom det gjort sen. Jag tycker det är såå bra, önskar också att jag var så! Men jag kommer nog aldrig bli så? Hoppas går ju.. Därför har jag hellre prov i skolan som man gör där, å pluggar in hemma. Då har man inget annat val än å sitta där å skriva. Såna här arbeten suger, enligt mig. 

Annars imorron har vi bara en föreläsning om lärarutbildningen. Börjar 10.15, slutar 12. Jag åker nog med Mattias lite tidigare hem för han var tvungen å åka tidigare. Tänker inte stanna en halvtimme till å sen ta buss.. nejnej!
Sen på kvällen vankas det partaj! ;) Jag, Sarah, Camilla å Elin blir det! :) Kul! Sen får vi se hur vi tar oss in till gävle å heartan, om det blir nån skjuts eller buss. Riktigt taggad är jag! Är nog bra med folk med, är ju löning imorn. ;)
Ses vi ute imorron kväll då?! :D
Godnatt later!!

Googlade lite när jag hade tråkigt, hittade denna vackra bild.. Så oerhört fin.. <3



skriva skriva..

Hej gott folk!
Hade tänkt jag skulle komma en bit på min skrivauppgift idag, men icke. En framsida har jag gjort, å skrivit klart inledningen, men inte ens börjat på huvudavsnittet.
Först vaknade jag 12.30 idag, uuh får ångest när jag vaknar så sent. Så inte spec trött nu iaf. Sen på eftermiddagen kom Sarah å var social ett tag, alltid lika trevligt :) Därefter kom brorsan, fick hjälpa mig å ladda hem ett skrivprogram då det inte ville funka för mig. :S Sen dra å handla, göra mat, diska.. jaa, sen blev det Idol. Annars har jag väl bara funderat idag på uppgiften. Det är sjukt krångligt, förstår inte hur jag ska kunna få ner det här i minst tre sidor.. sen när jag läser häftet där det står allt för godkänt också, det gör det ju inte bättre. Några från skolan ska in dit imon iaf, träffa den kursansvarige å ställa frågor, pga att de som nästan alla andra inte fått uppgiften riktigt klart för sig. Hoppas allt känns klarare imorron så fortsätter jag då!
Längtar till helgen nu bara! :)

Blev ett riktigt tråkigt inlägg det här, men har inte så mkt annat att komma med just nu. Allt jag har i huvet är plugg typ. :S
Den som väntar på nåt gott, det blir roligare nästa gång. ;)

Nu ska jag nog dra igång nån film faktiskt, inte alltför ofta jag kollar på film numera. Sen suuussa söött.
Puss på er!!

kaaallt.

Sitter hemma å fryser nu. Fattar inte varför det blev så kallt här helt plötsligt, brukar ju alltid vara kokhett i min lya. :P Men får bädda ner mig under ett varmt täcke snart å sooova.. mys!
Var en kort skoldag idag igen, satt å hade en intro i hur vi ska skriva vår stora skrivuppgift vi har framför oss. Shit, jag vet inte alls hur det ska gå. :S Jag vet på ett ungefär hur jag ska skriva, men jag fattar inte hur jag ska få ihop 3,5 sidor på det?! Känns som det kan gå på en halv sida allting.. inte kul!
Sen är jag sååå dålig på att ta tag i saker som sagt. Hade kunnat börja idag på eftermiddagen, istället blev det en powernap på två timmar. :P Sen ikväll åkte jag hem till mamma å Camilla å dom. Kikade på idol å andra avenyn där. Nu är jag hemma igen, men är för trött för att börja nu.. så det får bli imorron å på torsdag! Då vet jag vad jag har för roligt framför mig.. Men så är det med skolan, bara att bita ihop å ligga i! Blir iaf hemma nu både onsdag å torsdag och pluggar.
Annars idag efter skolan blev det en sväng på stan i gävle, med Cissi å Emelie. Hittade faktiskt några fynd, en svart rätt så kort skinnkjol från HM. Very nice.. sen tre linnen på Gina, ett grått som det stod "Yeah" på, ett svart det stod "style" på, samt ett svart axelbandslöst linne med silverränder. Så fint så. :) Jag älskar verkligen tröjor å linnen med tryck, texter på. Såå koolt, å verkligen en typ av min stil.
Sen tog vi en lunch inne på flanörhuset, åt en jääättegod sallad! Jag älskar sallad!!
Sen kom Mattias å hämtade upp mig, han hade sin intro senare än oss. Så hade tur å fick åka hem med honom. :)

Jag, Camilla å Sarah har nog kommit fram till nu vad vi ska klä ut oss till på maskeraden sen iaf. Temat är ju film eller kändis, så vi tänkte vara Charlies änglar. Hihi. Typ skinnleggings, svarta toppar eller nåt i den stilen, klackskor å en pistol i handen. ;) Blir great det! Kommer nog inte vinna något pris för bästa utklädnad, men huvudsaken vi klär ut oss till något. :D Ser redan fram emot det!

Nu är jag tröööttis å sängen väntar!
Godnatt Sverige !

Mer pix.

Hejsan å hallå!
Då var det måndag kväll, sitter hemma just nu å är allmänt slö. Höhö. Var en kort skoldag idag iaf, vi delades in i smågrupper med personer från andra klasser, å fick redovisa vårt fältstudiearbete. Gick fort, å sen var det hemfärd, blev klara redan vid kvart över 10 tiden. Imorron ska vi dit å få en intro om skrivuppgiften vi ska göra, sen är vi ledig onsdag å torsdag å får jobba hemma med den. :) Kan vara skönt. Sen på fredag är det en föreläsning, annars har vi inget mer denna vecka. Softisch!
Idag på eftermiddagen var jag rätt rastlös, så jag lade mig på soffan å kikade på Patrik 1,5. Fjärde gången jag ser den filmen, men vissa filmer kan man verkligen se flera ggr. När den nästan var slut ringde Sofia, å vi gick ut på en skogspromenad. Riktigt härligt väder idag, såå skön luft ute! Sen skulle Sofia vara hemma å toffla ikväll ;) Elof har varit borta en vecka å kom hem idag såå, hon hade nog saknat han. ;D
Blir en lugn å skön kväll för mig själv, riktigt trött iaf såå. Blir väl tv, å lägga sig rätt tidigt tror jag, för är riktigt sömnig!
Blev taggad i några fler foton på facebook, från innan kåren i onsdags, å några från klassfesten i fredags. Så dom bjuder jag på! :)



Ehm ser verkligen ut som jag skrattar åt något sms, men är rätt säker på att det är åt något annat, fick inget sådär skitroligt sms den kvällen.. vad jag minns. :P









segsöndag.

Yoooooo dudes. ;)

Riktig slappardag har det varit, som söndagar oftast är! Suttit inne hela dagen, sötissarah kom å gjorde mig sällskap. Blev en promenad till ICA, annars bara sitta å chilla.
Imon väntar en ny vecka å nya tag! Ska samlas 8.30 imon å redovisa våra fäldstudiearbeten i tvärgrupper. Om jag fattat det hela rätt så. :P Så ska vi dit på tisdag å få en intro hur vi ska skriva vårt stora skrivarbete vi har framför oss.. pirrigt, vill ju göra så bra ifrån mig som möjligt! Får se hur det går..
Annars i veckan har jag faktiskt inga planer. På fredag är det som sagt utgång igen, å helgen efter det äre maskeradparty, som Joel fixat. :D Blir nog riktiiiigt skoj! Camilla å Sarah hakar på dom med. Nu är bara frågan, vad klär vi ut oss till?! Temat är kändis å film! Powepuffpinglorna kanske? ;) Nee, man vill ju att folk ska se att man klätt ut sig, men sen gillar jag inte att spöka ut mig för mkt heller.. :P Fånig sådär jag.
Nääe vetnivad, det får visa sig. Men ge mig gäääärna tips!!!

Någon som kikat på Idol då? Älskar det, kollar alltid på det. Inte hittat nån jääättefavorit ännu, men dom här två tycker jag är enormt bra!


segast i stan.

Hejsaaan!
Varit lite dålig med skrivandet.. IGEN! ;)
Sitter hemma ikväll, tröttast i sverige lär jag vara. Somnar snart. ;P Ikväll blev det lugnt bara, film å godis typ :) Hade aldrig orkat festa idag.
Igår däremot, var det andra bullar. Då blev det klassfest, var jättetrevligt. :) Lite tråkigt att vi bara var ca 12 från klassen, alla kunde inte komma. Men men, skoj var det! Efter den som vi varit på hemma hos Sara i Stigslund, så blev det goya ca 10 min.. några stannade kvar, men de flesta av oss drog till slick istället. Var mkt folk, å skittrevligt! Blir slick på fredag igen iaf. :) Så himla roligt där! Älskar stället.
Imorron äre söndag, vad händer då? Ska umgås med Sarah en sväng jag iaf, ev köpa ett par skor av henne som hon inte vill ha. ;P Annars händer väl inget spec..
Känner jag är för tröött för å tänka nu, så blir nog inte mkt mer skriva än såhär.
Hörs imorron ;)
Pusss


feeeest

Hejsan!
Inget bloggande igår, hade inte tiden för det. Slutade runt 3, sen var vi några i klassen som bestämde oss för kåren, så då var det bara skynda sig hem å fixa, sen dra tillbaka till gävle igen! :) Jag var först totalt opepp på utgång, dock så ändrades det lite mer å mer ju fler man hörde som skulle ut.. ;P Jag har såå svårt för å säga nej till såna där saker ibland känner jag, men tänker liksom, varför ska jag sitta hemma i min ensamhet när alla andra är ute å har kul? Då mår jag bara dåligt.. Går jag hellre också ut å har skoj! ;)
Vi förfestade ett gäng från klassen hemma hos Mia iaf, otroligt fräsch lägenhet hade hon! Var trevligt iaf, sen cyklade vi till kåren. Var en bra massa folk igår, roligare var det också än sist.. Däckade i gävle gjorde jag, sen imorse var jag hemma hos Mia igen och där har vi suttit några timmar idag i vår grupp å försökt göra klar grupparbetet. Gick väl sådär, har kvar att göra, så vi ska ses imorron bitti igen å göra klart det. Så blev det en fika på stan med Cissi innan jag åkte hem idag. Trevligt som vanligt! Sen imon kväll äre klassfest :) Blir nog himla trevligt.. ännu mer fylla dåå, shiiit shit! Lördagen ska vara lugn iaf, det är ett som är säkert!

Har lite bilder att bjuda på, från sittningen äre några, å sen från lördags några. :)











wooho, brunett numera!


Sweeta paret. ;)








Ledig å plugg.

Hejsan hörrni!
Det blev aldrig nåt bloggande igår, hade ingen ork eller lust. ;P Försökte plugga istället, men det gick ju rätt åt pipan. Gjort klar det idag istället.. vettefan om det blev bra, men det får bli som det blir! Skönt å få sova ut idag iaf.. det får jag inte göra imorron. :P Imorn ska vi besöka Scottes teater, och intervjua en som jobbar där. På torsdag å fredag bara sammanställa allt, å skriva det som ett arbete. Så det blir nog en rätt sooft vecka ändå. :)
Det är väl vad jag gjort dessa två dagar. Plugg å chill. Varit hemma hos mor båda dagarna.. tog en långprommis dit igår, idag en cykeltur. Så skönt!
Så träffade jag Sanna en sväng på stan idag. Blev mcdonalds å massa babbel. Inte alltför ofta vi ses numera, så det var trevligt!

Umgåtts med min älskade syster också.. <3 hahaha, vi som som vanligt skämtar mer än vi är seriösa! Ingen får mig å skratta som hon! Ingen! ;) Det är helt otroligt..Tänk om det fanns fler som hon, då skulle världen vara perfekt. Men tur alla inte är lika heller. ;)

Hm, får se vad man ska hitta på nudå. Blir att bara ta det riktigt lugnt till sängen som väntar sen.. varit en irriterande dag idag ändå, med motgångar med datorn å wordprogram som ska krångla. Så nu får det bli lugnt. :P
Godnaaaatts. ;D
Sötaste katten btw! ;)







Segaste söndagen.

Hejsan alla!
Hoppas ni haft en bra helg. Min har varit kanon, förutom idag då det varit segaste dagen på riiiiktigt länge känns det som. Shit vad jag avskyr söndagar ibland, dom kan vara förjävliga! Spec när man har plugg och göra dessutom, som man inte får gjort. Ibland har jag så sjukt svårt för å ta tag i saker jag måste göra. Men det är väl mänskligt.. Har en bok jag egentligen skulle läst ut till imorron, jag har knappt börjat. :S Iofs vet jag inte om den är jätteviktig, men ändå. Skärpning för min del! Har iaf bara hållt mig inne hela dagen å inte gjort nåt vettigt, då borde jag kunnat läst åtminstine mer i den.. men icke. Får försöka mig på några sidor till innan jag somnar. Har fältstudier i veckan, vad det nu är vi ska hitta på då. Tydligen göra nåt besök någonstans, imorron har vi bara en föreläsning om det, å sen eget arbete. Hoppas det blir en skön och inte alltför jobbig skolvecka!
Gårdagen var treeevlig iaf. :) Blev hämtad av Cissi å hennes karl Gustaf, vid halv6 tiden. Åkte hem till dom, jag drack bara å väntade på att dom gjorde sig klara. Sen tog vi en promenad hem till Cissis klasskompis Lina, där hon å två till trevliga tjejer var. Det var en såå oerhört fräsch lägenhet, man blev lite avis. ;) Jag gillar när det är mkt svart och vitt.. :) Sen efter suttit där å druckit ett tag, tog vi taxi till sätra, där en förfest höll hus. Mkt trevligt, rätt mkt ansikten man känner igen från skolan. Sen efter det begav vi oss med taxi till stan. Blev Goya igår, jag hade hellre gått på heartbreak, men man lär väl variera sig å dom andra ville dra dit så. Men det var ju heltrevligt ändå! Innan Goya gick vi in på Brända bocken och drack lite. Cissi å Gustaf drog hem från Goya rätt tidigt dom, men vi andra var kvar. Vääldigt bra musik där tycker jag, dom har ju även schlager som jag älskar. ;)
Efter det blev det donken, och jag missade sista bussen hem. Tänkte ta taxi hem, men hade verkligen ingen lust å bränna 500 till på det.. så jag träffade på tre vänliga själar, och hemma hos en av dom fick jag tak över huvudet. Drack ytterst lite, lyssnade på musik och somnade sen. Lite trångt bara när alla fyra sover på rad i samma säng. :P haha, men det gick finfint. Så tog jag bussen hem idag..
Jaa, nu har jag festat varje helg i 4 månader i sträck. Helgalkis? ;D Haha, nästan så! I helgen är det klassfest dessutom, då lär det ju inte bli lugnare.. helgen efter det är det löning, då lär det inte heller bli lugnare. Sen helgen efter det äre fest igen, kanske maskeradparty. Så då lär det inte heller bli lugnare. Men sen HOPPAS jag att jag kan ha åtminstone en eller två lugna helger! Det kan jag behöva!

Men nu ska jag försöka mig på den där boken igen.. sen sova.
Godnatt mina läsare. :)


Brunett!

Tjaaabba!
Numera är jag brunett, jag är lite ovan å se mig så mörkhårig, aldrig varit mörkare än ljusbrunt hår. Såå det är ovant, men jag tror det passar mig rätt bra. :) Sis fick färga det idag, men hon var ju lite slarvig på nåt ställe, så får ta å göra en till färgning imorron, även om det inte syns spec mkt alls. Perfekt ska det vara! Så hemma hos the family har jag hållit hus hela eftermiddagen, vi åt pizza och så. Sen kom Sarah och hämtade mig å sis, vi åkte och bowlade. Discobowling blev det, hur trevligt som heelst. :) Camilla ville inte vara med, så jag å Sarah körde mot varandra, och jag vaaaann. ;) Men hon vann minigolfen i somras, så det är mer hennes grej och detta min. Kanske.. nästa gång kanske det blir tvärtom, vem vet. :D
Sen hyrde vi "Män som hatar kvinnor", och den var verkligen jäättebra! Spännande och verkligen jättebra!
Nu tänkte jag sova.. får se hur morrondagen ser ut, just nu vet jag inte alls riktigt. :)
Godnaaatt sverige !

Tjohopp.

Hejsan!
Det blev inget bloggande igår, jag satt inte ens vid datorn. Först var det skola på eftermiddagen, efter det mötte jag upp Cissi och vi gick till Mingel och bar. Vi sa vi skulle ut å ta en öl bara, men det blev ju lite mer då.. ;P ehm. Åt mat gjorde vi där också iaf, riktigt gott! Sen tänkte vi gå på Olearys å dricka mer öl å se på fotbollen, men då vinkade Cissis några klasskompisar in oss som satt på Cheers, då gick vi dit å var sociala istället. Mycket trevligt folk! Sen efter lite fler öl å två drinkar gick vi nästan alla hem till Cissi och började festa till där ordentligt. Massa vin blev det. ;) Jag är inget fan av vin, men är man full går det mesta i! Yes, sen drog vi faktiskt till heartbreak! Bara övervåningen öppen, å var vi å kanske 8 till där. Haha! Men vi dansade å hade trevligt! Shottade också, den gick dock i mig alldeles för fort så då vart det ett besök till toaletten.. hmm :p Sen stängde det, min sista buss hade gått för längesen så jag däckade i gävle jag. ;D Tog 9bussen hem idag. Tack Cissi å ni andra för en rolig kväll iaf! ;)
Soooov idag när jag kom hem, sen kom mamma å gjorde mig sällskap, och jag hakade med henne hem. Satt ute å solade en stund. Ikväll äre lugna puckar, blir Idol om en stund, måste ses! Missade ju det igår. :)
Vad ska ni göra i helgen då? Imorron ska jag umgås med Sarah, vi ska färga håret. ;D Hihi känns lite pirrigt å bli brunett. Hennes mamma ska göra det på Sarah, då skulle hon fixa det på mig med. :) Snällt. Så ni får väl nåt kort sen kanske.. ;p
På lördag ser det ut som det blir fest igen! Ska nog haka med Cissi och hennes pojkvän till hennes klasskamrat som har fest. Sen förmodligen utgång! Jag tänkte säga nu att jag ska ta det lugnt med drickat, men det tänker jag inte säga!! Haha! Men som jag känner nu ska det inte bli lika fyllor som de två senaste jag haft!
Nu väntar tvn!
Här är de få bilder vi knäppte i fredags btw, innan utgången i gävle. Jag, Camilla, Sarah och min bror Peter på bilderna! :)






Haha syskona Murhagen.. plus steffe som inte var med!



Hej svejs !

Hallå där!
Nu har jag varit snål med uppdatering igen, fy på mig ! Har helt enkelt inte haft något roligt å skriva om, inte haft riktigt med tid heller pga plugg. Är väl bara det som hänt sen jag skrev sist, skola och plugg.. tråååkiga böcker att läsa. haha. Men sånt är livet! Går en riktigt skön vecka nu iaf, hade en lektion i måndags, en idag å en imorron. Sen är vi ledig torsdag å fredag. :) Wiiho! Men har väl iaf lite plugg att göra.. ;P
Ikväll började både Idol och Andra avenyn, så blev en helkväll framför tvn med sötsarah. Har verkligen saknat dessa båda program, så känns så skönt det är tillbaka igen. Ett stort plus med hösten är alla bra tvprogram som börjar, men sen är väl det också det enda pluset? :S Eller?
I veckan annars har jag inga sådär jättestora planer. Bowling är inplanerat på fredag med Sarah iaf, haha kan bli kul. :) Sen ska vi hyra män som hatar kvinnor, har velat se den ett tag, ska ju tydligen vara bra!
Annars vet jag faktiskt inte, om det blir någon liten fest kanske. Borde ta det lugnt, kanske blir så också, men man vet aldrig när det gäller mig. Som sagt, lugnare ska det bli framöver iaf, aldrig aldrig mer den fylla jag hade i fredags! uuuh!
Btw, något mer viktigt som händer i veckan är att jag förmodligen på torsdag blir brunett! Den ni! Ska bli kul med förändring, tror faktiskt jag kommer passa i det med. :) Jag å Syrran kommer bli riktigt lika bara, haha. Men inte göre mig nått. ;P
Ska läsa klart I taket lyser stjärnorna snart tror jag, sen sooova. Redan trött.

Bara för jag nämnde Idol nu så slänger jag upp ett youtubeklipp på Robin som var med förra året, med denna vackra låt. En vacker låt, framförd av en vacker kille! Ujuj ;) Lite ung kanske?! ;D HAHA! Men han var iaf en av mina favoriter förra året, och även detta framförande var ett av dom bästa, enligt mig!



Tjaaa

Sitter hemma ikväll bara, haft en riktigt skön å mysig kväll! Jag å Sarah var på napoleon och åt idag, filé black and white såklart, huuuur gott som helst! Sen kikade vi på typ världens bästa film hos mig, "det" heter den, med clownen. Sett?? :) Skiitbra! Nu ska jag väl ta å krypa till kojs snart. Kvällen igår blev för mkt för mig, haha. Blev ju såååå jävla kalas igår! Men skoj var det iaf, av det jag minns vill säga.. ;P Förfestade ju hos mig först, jag sarah, camilla å efter en stund kom bror Peter också å hakade med ut i gävle. :D Han är det ju inte alltför ofta man festar med, eller vi har nog aldrig förfestat tsm förresten, alltid bara stött på varann ute på krogen isf. Men det visade sig vara skoj! Så skjutsade snälla Sirpa in oss till gävle iaf, var där redan vid 11snåret. Träffade på Sara å Vickan, satt å snacka lite med dom. :) Jag fattar inte riktigt vad som hände med mig igår, för jag var bara normalfull när vi gick in på krogen, kommer ihåg allting bra åså. Men sen efter två drinkar (tror jag det var) slog det slint i huvet på mig typ, så jag vart såå full! Självklart kommer jag ihåg kvällen, men det är rätt suddigt... så var det några öl å en cider på det med. Det är ju såå onödigt å dricka sådär mkt, för jag vill ju komma ihåg kvällen å vad jag gör! Man vill ju komma ihåg musiken så blir det liksom roligare å dansa om det är en bra låt som går igång osv. Men från å med nu äre total skärpning för min del, lugnare med drickat! Sådär full ska jag aldrig bli mera! Bortkastade pengar å bara onödigt.. Jag hade iaf skällt på en kille som raggade på Camilla, då jag märkte att hon inte ville. Gått fram mot han å skrikit nåt å verkligen knuffat iväg han. Hade han glott lite på mig förvånat å sur, men sen dragit därifrån. Det värsta är att jag inte ens MINNS det!? ;D Wtf.. Jaa, sen efter kvällens slut fick vi skjuts hem i raggarbil. Kaaallt var det! Drog hem hit, sis sov över och jag somnade direeeekt på soffan! Yesbooox.
Imorron blir en pluggsöndag. :S Mindre roligt! :P
Men nu väntar sängen, å lite läsning innan dess.
Natti naaatt



Nattiiii

Yesbox, nu väntar sängen! Jag borde läsa ut boken jag håller på att läsa nu med, innan jag somnar, får se om jag orkar. Vore skönt å ha skiten gjord! Läser ju sååå mkt hellre "i taket lyser stjärnorna", men det gäller å tänka förnuftigt ibland med, å vad som ska vara klart först. Så kan det vara, hjärtat vill en sak, hjärnan en annan. Så äre faktiskt då å då. :)
Annars idag har jag läst hela kvällen.. tidigare var det skolan, musiklektionen idag var riktigt rolig, å läraren är också skitbra! Sen hade vi en föreläsning bara.. Efter det mötte jag upp Cissi å Matte på stan, för en fika. Satt där i två timmar, kändes som högst en timme. Så går det när man har roligt! ;)
Ingen skola för mig imorron, istället blire ett besök hos doktorn, och sedan bara ta det lugnt å göra mig iordning inför kvällen. Ev en klipptid, mitt hår är alldeles för slitet nu så behöver verkligen toppas! Ses vi ute i gävle imorron kväll då gott folk? ;) Klart vi gör!!! RING MIG! ;)
Men nu väntar sängen...
Pussss natti

hoho.

Hej hopp gummisnopp!
Varit snål med bloggandet igen nu, flååt! Har inte haft tid, för mkt plugg å sånt nu. Inte världens roligaste böcker att läsa, men det är bara att pina sig igenom.
Var ledig idag, men blivit lite plugg ändå. Imorron ska Camilla på anställningsintervju på resultat, så vi åkte dit med så jag fick visa vart hon ska gå imorron. Segt med resultat, men roligare än att gå hemma! :) Tjäna lite extra pengar. Jag var där ett halvår jag, för tre år sen, det räckte gott å väl. :P
Sarah har varit här en stund ikväll. På fredag äre utgång i gävle! ;) Camilla ska också med! Några fler som ska ut då? :) Hör av er !
Imorron har vi musik på förmiddagen, och en föreläsning på eftermiddagen. På fredag har jag en tid hos doktorn kl 11, så jag skippar skolan då.. Har iaf bara två föreläsningar, jag får höra sen vad dom sagt. :)

Btw, jag var inne på kissies blogg idag, ni vet största bloggerskan just nu. Jag har typ aldrig varit in på den förut, nån gång sådär bara, och jag kan säga att jag inte visste om jag skulle skratta eller gråta när jag kollade in den. Hur faaan kan hon vara största bloggerskan, hon skriver ju bara skit. :P Som när hon verkar se ner på folk som inte blir bruna, å kallar dom blekfisar. Sen skriver hon att hon å hennes kompis bara ska dricka någon dryck, endast mat på söndagarna, målet är att gå ner 5 kg. För det behöver ju hon, som redan är skitsmal? Jaaru vart tar världen vägen. Äh, nu har jag fått mitt sagt om henne, hon är inte ens någon jag orkar lägga ner energi på att snacka om.

Denna låt är sååå bäst just nu! Som ni ser så ändrar jag mitt låttyckte till vilken låt som är bäst, rätt ofta. ;) Men jag blir så danssugen av denna!


RSS 2.0