Förfest.

Yees, blev lite förfest här ikväll ändå, fast jag å Sarah hade tänkt oss en lugn hemma kväll, då vi far till huvudstaden imorron. Meeeen det blev tydligen förfest här istället, Camilla kommer med Stina å några av hennes vänner. Sarah å Jojje är redan här. :) Vi har handlat inför imorron, så har vi käkat pizza nyss.. Muuuuuums.
Men dom drar iväg på kharma sen, jag å Sarah blir kvar här å sooover. Ska ju upp runt 6.45 imon bitti. Får se om man lyckas sova på bussen.
Ser ut som vi möter upp Joel å några av hans vänner imon i sthlm, dom skulle till nåt billigt ställe, så det låter ju kanon att förfesta på!
Jaa, men nu ska jag byta kläder som jag nyss spillde cola på. :S
Ha en naaaaaaaajs kväll å en naaaaaaaaajs helg så hörs vi på söndag! ;)
PUSS

Tjoosan.

Hejsaan! :)
Hemma igen, efter ett eftermiddagsjobb. Gick fint. Imon är det 7-14. Sköönt, sen kommer Sarah till mig vid 4 och vi ska handla å fixa till lördagen. :) Fan vad kul jag å min pärla kommer ha!! :D <3 Kikade in hur den nya berg och dalbanan gick på gröna lunds hemsida, å den såg inte lite läskig ut. Kommer ju skrika ihjäl mig. ;P Men det är det som är kul, när det går fort å pirrar i magen! Jag åker de flesta karuseller faktiskt, allt utom fritt fall. Skulle vägra. :p Åkte uppskjutet en gång på Liseberg, å det var det läskigaste jag gjort, så där är anledningen till att jag inte sätter mig i fritt fall. Det är ju lite skillnad på dom, fritt fall går ju sakta upp å fort ner. Uppskjutet däremot går ju skitfort upp..tjooooff, så är man högst upp, å så som jag skrek den gången, så högt har jag nog aldrig skrikit innan eller efteråt :P Och sen går den rätt fort ner till mitten, åså upp igen. Sen slutligen ner. Det där var i nian när vi var där på skolresa. Jao. :P Pridefestivalen är ju i sthlm i helgen å fick vi veta, så vi kanske möter upp Kristian dessutom som ska dit. :D Kulkul :D
Nej ska nog slänga mig på soffan en stund å kika på burken. Sen ska jag sooova!

Måste bara länka denna vackra låt först. Ooh, den är så underbart fin.


Tjofaderittan...

HEJ HEJ!
Blir lite sent bloggande, klockan är ju efter 12, men jag tänker faktiskt att det fortfarande är onsdag. ;) Den som väntar på nåt gott... Inte för jag har så mkt att skriva om. Jobbade idag mellan 14-21. Det gick bra, men ibland vet man ju inte om man ska skratta eller gråta när det gäller vissa människor. SERIÖST?! Haha, jadu! :D Jobb samma tid imorron igen.
Sitter bara å chillar järnet å lyssnar på musik.. Idag är en sån dag när jag inte har så mycket att skriva om. ;) Som vanligt är det fint väder när jag jobbar.. buhu!
Är det någon som hört talas om Norrfly förresten? Ska tydligen vara ett nedlagt mentalsjukhus emellan Kilafors å Bollnäs. Sägs det spökar där.. jag är sugen på att åka dit nån natt!! Älskar ju såna där otäcka saker jag. ;D Men inte ensam dock, jag vill åka med några st isf! Nån som är sugen å vågar? ;) Googla på det vettja, så står det lite om det!
Igår innan jag somnade kikade jag på The grudge 2. Jag var beredd på att ha svårt å somna sen, eller åtminstone känna lite pirr i kroppen. Men filmen var ju inte ens läskig. Men så är jag, aldrig rädd för skräckfilmer. ;P Men jag vill bli rädd!!!
Aja.. Jojje har fixat lite med några egobilder på mig, gjort om ljuset på dom lite. Blev fint, så jag slänger upp dom. TACK JOJJE! ;)
Ska väl sova om en stund.. så säger redan nu...
Godnatt Sverige !










flum.

Varit en riktig chilldag idag. :D Bara tagit det lugnt, satt ute i solen och läste lite. Efter 4 kom sis hit, fick lite pengar för å städa åt mig, så nu äre fint här. :) Å så åt vi gräddstuvad pytt i panna. Jag pallrade mig till statoil för att ta ut pengar och köpa chips, så såg vi på allsången. Men det var rätt trök idag. :p Så har vi bara chillat å flummat som vaaanligt. ;)
Vet inte vad jag ska göra nu, funderar på att sätta mig och kika på the grudge 2. Hihi, den verkar ju inte lite läskig den, å läskigast att kika på själv. Gillar när det är läääskigt. ;) Så får se om jag är skiiiträdd sen. :p
Imon äre jobb 14-21, sen får vi se vad kvällen har att bjuda på. Om det bara blir hemma, eller vad som sker.
Hittade iaf några få bilder på Elins facebook, från poolpartajet. Så slänger upp dom med. ;)
Blir kanske en film eller nåt nu snart.
Tjarrrååå





God afton.

Hej hopp gummisnopp! ;)
Inte blivit nåt bloggande idag, blev ju bara den där låten jag lade in. Så oerhört fin.. rätt så gammal, men ack så fin!
Jaja, annars då? Svinto var här igår kväll, vi glodde på nån halvbra film, Morgan Pålsson. Lite halvrolig var den väl. :P Så idag har jag lunchat med Sarah på monroes, shit vad god mat dom har där! Jag åt en Bettymix, passande då jag tänker på min lille miss Betty. ;D haha, det var iaf fläskfilé, kycklingfilé, pomfritt, bea å tzatziki... mmmmm så himlans gott! Så var vi till kicks, jag handlade en mascara, en foundation och puder. Blev inget åka till Erika idag, hon fick förhinder i sista stund. Så vi ska ses nästa vecka istället. :) Satt här hemma å glodde på burken med Sarah en stund istället. Sen tog jag en promenad hem till mor å co, tar ett tag å gå men så skönt. Spec när man har mp3n. Så träffade jag käre sis där, å vi chillade ett tag för att sen dra till Sofia som har flyttat till en ny egen lägenhet. :D Jättefin å fräsch var den, lite annorlunda för var som i ett hus fast lägenheter. Så dom har ju som en gård utanför. Inte så långt från där jag bor heller, så bra man har nära. :D Så satt där å snackade å spelade yatzy. Sen hämtade bror upp oss å skjutsade hem mig. Sitter här nu, funderar på att sova. Eller om jag ska dra igång en film innan? Får se om jag orkar. :p
Fick lön igår med, å den var naaaaaaajs må jag säga. ;) Mådde skitbra när jag såg lönespecen. Hihi. Jaa, så nu har jag lovat att Camilla ska få en slant av mig imorron för att städa hela min lägenhet. Skinande rent ska det vara! Inte det att jag inte orkar själv, men känner att nu när jag har lite pengar och hon behöver, så behöver det städas. Då kan jag lika gärna ligga på soffan och lata mig medan hon städar. Å chefa lite över na på samma gång. ;) hahaa ne ska vara snäll!
Annars imorron har jag inga planer.. men det är så himla skönt att inte ha det, bara ta dagarna som dom kommer.
Hörs imoorn!
Godnatt världen.

Så otroligt fin!

Jag tycker den här låten är så oerhört vacker!!!


Donken!

Snaaaart snart ska jag å sis till donken. Inte hunnit äta nån lunch idag, jobbade till 14 å hade inget med mig. Shit, blivit för mkt donken på sista tiden. Eller Gula måsen som jag brukar kalla det ibland (snott från bror). Ni fattar va? ;D haha. Älskar deras cheddar cheese dip också, så sjuuukt god !
Jobbet idag gick bra iaf, allt rullade på utan att vara stressigt, såå skönt när det är så. Nu är jag ledig både imorron å tisdag. Härligt! Imorron ska jag kanske pallra mig till storvik å hälsa på Erika! :) Vi har nog inte setts sen... januari?! Shiiiit! Men det är en bra vän som man vet att man har kvar, även fast vi inte pratar å ses jätteofta. :) Ska jag få se deras nya lägenhet, och deras nya miss. Å hälsa på sweetvovvarna såklart. ;D Annars har jag ingenting planerat dessa dagar.
Jag funderar starkt på att färga mitt hår brunt! Alltså mörkbrunt, samma hårfärg som Camilla har ungefär. Men har lite beslutsångest! Vad tycker ni?? Ska jag ha kvar mitt blonda hår eller färga det mörkbrunt? Shiit, vad lika jag å Camilla skulle bli! Haha! Börjar bli sugen, å tror jag skulle passa i mörkbrunt också faktiskt. Men trivs med det jag har också, så det är svårt. Tar gärna emot åsikter! :D
Men nuuu ska jag bege mig.
Hörs sen kanske. :)
Puuuus


Chips å cola.

HEJSAN! :)
Sorry för mitt dåliga bloggande, varit riktigt kasst med sånt nu. Men inte hunnit helt enkelt. Igår skrev jag ju att vi skulle på Kharma och så blev det. Jag, Camilla och Sarah tog en taxi dit å röjjde loss. Treevlig kväll, trevliga folk träffade man och bra stämning. Hade hellre gått ut idag på Heat å varit hemma igår istället, men blev svårt när jag slutade 9 idag och börjar 7 imorron. Men lite avis är jag allt på folket som drar dit. ;P Ääh taggar till sthlm nästa helg jag, ska bli så otroligt kul!!! Jag å Sarah åker kl 8 lördag morron, checkar in på Sergel Plaza hotellet och drar på grönan. :D Wee, hoppas vädret är fint. Sen på kvällen drar vi ut på krogarna och röjer järnet! :D Ååh vad taggad jag är.
Jobb imorron som sagt, 7-14. Sen vet jag inte vad det blir, blir nog en lugn å skön söndag, ledig både måndag å tisdag. ;) Tycker faktiskt om mitt schema! Eller inte den 7-8 aug, när jag fått inbjudan till två fester den helgen, en på fredagen å en på lördagen. Å på fredagen jobbar jag 14-21 och går 7-14 både lördagen å söndagen. Ååh hatar när man jobbar så på helger. Men ska ev byta med en iaf, så jag åtminstone kan gå på Stinas fest på fredagen. Det andra var nån maskerad i gävle som också hade vart skoj å gå på men segt när man börjar så tidigt. :S
Jaao, nej ska väl lägga mig i soffläge å glo på tvn. Å sen soooova. ;)
Nattinaaatt

Kharma!

Yees ikväll blir det kharma för hela slanten! Hinner inte å har inte hunnit blogga nåt idag, jobbade mellan 14-21, innan dess var jag å Sarah å blev sminkade. :D Fintfint! Men nu sitter jag å dricker med Sarah å Camilla, vi ska bege oss snart, taxin kommer ju närsomhelst. ;)
SES IKVÄLL! ;)

Ge mig !

Hakade med sis hem ikväll å såg en film jag velat se ett tag. 17 again, med Zach Efron. Säger bara, omg! Skitbra film.. och vilken snygging han är! Aldrig tänkt spec på han förut att han varit så snygg, men knappt sett nå filmer med han heller. Men shit.. killen ser ju perfekt ut. Vilket ansikte! Ojoj.. Ja drömma går ju. ;) Upptagen är han dessutom, med Vanessa Hudgens.. Söt hon med, men fan inte lika som han. ;D

Se å njut brudar.. och ni som känner för det. ;) WOSH ! GE MIG !




 

Hej hopp!

Sitter hemma igen nu, varit i köpis idag med Camilla å Sarah. :) Hittade en deo och ett par snygga baggyjeans. ;D Sarah hade likadana fast ljusare, tyckte dom var så koola, så var tvungna att köpa mig ett par jag med. :D 500 spänn var det värt! Nu sitter vi bara å slöglor på tvn. Blir lugnt ikväll, ska nog se nån film för mig själv. Sugen på utgång i gävle är jag å, blev ju bjuden till Rickards kompis Joel.. Men ska ju festa imorron, så lite onödigt å göra det idag. Försökte tjata på Sarah och Camilla att haka med mig men ingen ville, å jag vågar inte åka dit själv. :P tss. Nej inte skitsugen jag heller, bäst å spara till imorron. Spara lite pengar också.. Så blir vi sminkade på förmiddagen imorron också, jag å Sarah. Kulkul.
Annars jobbar jag imorron 14-21. Sen blir det bara hem och fixa sig snabbt, svepa cidern å dra ut. Hittade inget fint å ha på mig imorron, men blir nog min svarta å vita klänning, för man skulle ha ljust på sig där imorron. Skulle vara nå neongrejs av nå slag. :D
Ja nu ska vi snart på donken också. Orkar inte göra mat ikväll. ;P Men blir nog en sallad för mig denna gång, aldrig provat salladerna där. Men sägs dom är goda så.
Glömde lägga upp bilden på Sarahs söta lilla prins Frasse, så slänger upp den på sötnosen. Han var ju faktiskt också med på poolpartajet. ;)


Härligt.

Tack för att det blev fint väder en dag då jag var ledig iaf. :) Resten av veckan vet jag inte, låter som det ska bli regn? :S
Sitter iaf inne just nu, avnjuter en sandwichglass. ;) Mmmm såå gott! Har suttit ute i solen en stund med mp3n, hur skönt som helst. Om lite mindre än en timme så kommer Sarah och hämtar mig, vi ska åka till Högbo och spela minigolf. Haha, får se hur det går, jag är ju inte världsbäst på det direkt. :P Men det blir kul! ;D Så när vi är klara åker vi till Kungsgården en sväng. Har bestämt mig nu och tänker börja högskolan. :) Ser nästan fram emot det också, så det känns skitkul! :) Så fick papper idag om att söka studiemedel, har fyllt i lite, men är osäker på vissa punkter om jag ska fylla i det eller ej, så Sarah sa att Sirpa kunde hjälpa mig med det sista. :D Kanoners. Känner att jag borde börja faktiskt, det är värt att prova iaf. Menar, fortsätter jag jobba runt å timvicka som jag gör nu, det är i princip omöjligt att få en fast tjänst om man inte är förskollärare numera.. förut kunde det gå, men inte nu. Och det är ju med barn jag vill jobba, trivs ju jättebra med det. Visst skulle ju kunna tänka mig att jobba i nån form av butik med, men det känns också som det är rätt svårt att få nåt sånt nu. Så jag ska börja plugga och det kommer säkert löna sig i slutänden. Vill ju ha ett fast jobb, måste tänka på framtiden.. vill ju kunna försörja mina barn å allting. 3,5 år känns långt nu, men det går fort. Så kommer jag säkert kunna timvicka lite emellanåt iaf, om jag är ledig nån dag åså. :)
Yees, men nu ska jag fixa det sista och sen dra mig iväg. :D
Ha det bra ikväll !

Bättre sent än aldrig.

Yee, bättre sent än aldrig med lite bilder från poolpartajet. :D Min kamera blev ju förmodligen stulen av nån jävel, som jag berättat om, men fick ju några från Sarahs iaf. :) Exakt alla som var där blev inte med på korten på denna kamera, men de flesta iaf. :D Knäppte som sagt mer med min kamera..
En kanonkväll som sagt! Partyhatten på ! Kolla in bålen, den var den godaste jag druckit. ;)

Ikväll äre lugnt iaf, varit å ätit på Napoleon med Sarah å Camilla, åt en filé black and white, hur gott som helst som vanligt! Så drog vi hit sen, kikat på allsången, å nu kikar vi på filmen Störtkär som går på trean. :)































hm hm.

Ibland är rubriker svåra att komma på! Ingen riktig bloggardag för mig idag känner jag.. idag är en sån där dag när jag undrar vart livsglädjen finns? En sån där dag när man tycker allt är tråkigt, å känns som man verkligen inte har ett skit att se framemot, även om jag kanske har det. En dag med dåligt humör helt enkelt! Bläsch för såna skitdagar!
Vaknade runt 11 idag, blev tvätt å sånt ända tills jag började jobba kl 14. Slutade 21. Imon går jag 7-14, sen är jag ledig två dagar. Imon kväll ska jag ut å äta på Napoleon med Sarah, får se om Camilla hakar också. Så blir det väl bara hem hit sen å glo på nån rulle eller nåt. :)
Nääe..ska väl lägga mig under täcket nu å önska att jag fick ligga där ett dygn typ. Kom tillbaka, livsglädje !
Godnatt !

Work igen.

Jao idag var sista lediga dagen på min 10dagars ledighet, imon återgår jag till ängsbacken ungefär en månad till. Men hon jag går för går 75 procent, så blir 14-21 imorron istället för 13-21.30 och 7-14 istället för 7-15. Kan vara rätt så skönt, en timme gör rätt så mycket. Idag har min vän LillSanna varit här på besök, med en present till mig för att jag fyllt år. :D Vi har väl inte setts sen kryssningen i mars, så det var riktigt kul å ses igen, mycket å prata om! Så det blev tacos för oss, å glass å massa snack. :D Kul! Ska väl pallra mig till Uppsala snart jag med där hon bor annars, så får vi dra ut å röjja loss eller gå å shoppa om inte annat . :D Beundrar henne som pluggar till ingenjör inom kemiteknik, inne på tredje året nu, 5 år att plugga. Tänk om en annan kunde vara lika smart. ;) hihi. :p

BTW, måste skriva dom roligaste kommentarerna igår, sagda av vem? Ja Camilla såklart, vem annars. ;) Skulle varit mig då, men nu vare sis. :D
Det var en hur söööt katt som helst där vi hade festen igår.. gick runt där å var söt. Hade verkligen helt klarblåa ögon, riktigt riktigt isblåa typ. Så säger Camilla.. - Men vaaa?! Vilka blåa ögon! MEN GUUUD, vad gulligt, den har färglinser!!!!! HAHAHAHHAHAHA :D
Eller när hon å jag frågade Kim om han hade nån kamera att ta kort på oss på.. så säger han.. Nej men jag har den här. Åså sa Camilla det att tänk om Kim skulle tagit upp min borttappade kamera, och glömt bort att det var min han hade snott, om det nu hade varit han som tagit den. :D hhahahahaha :D Fast det var hans vanliga mobiltelefon han tog upp! Ojojoj. :D Å apropå katt förresten.. när hon kom till mitt å Sarahs poolplartaj så träffar hon på Sarahs katt. Så sätter hon sig å kollar hur han ser ut i ansiktet. Sen säger hon : Jaa han ser bra ut!!!
HAHAHA :D Åh shit shit shit, min syster borde bli komiker! :D Aldrig skrattat så mkt åt nån nån gång!! :D

Nej nu ska jag tagga inför worket imorron. :S tss
Visst var youtubeklippet jag laddade upp sött förresten? Blev tårögd första gången jag såg videon.

Godnatt på er!

Sweet!


Kalas!

Yeees, blev en kalastrevlig kväll faktiskt! Väntade ju ett bra tag där på att Christofer skulle komma hem från paddlingen så att han kunde skjutsa oss till torsåker, dvs han själv, mig, Camilla å Kirre. Men han var braaaa seg. Så jag å Camilla frågade våran käre pappa om skjuts istället, å han ställde upp. :D Så kom Böcker och Kim sen istället. Öste kom efter en stund han å, han var vår chaffis idag han, tacktack. :D Var lite halvlite folk först, men så småningom kom fler å fler. Spec då när vi gick in för alla dryga myggen. HATA! Aja, så dök Åke, Jonte, Tobbesam och två kompisar till till dom upp, det var trevligt. :D Aslänge sen jag festade med t.ex Åke! Kulkul! Jag höll mig normalfull idag iaf, det var väl på tiden! Blev nog lite seg av snusen jag fick där. ;D
Så satt väl där ett tag, Camilla drog iväg med några grabbar till nån bygdegård i torsåker eller vafan det var, haha. :D Jag stannade kvar jag.. sen började folket dö ut lite så då bönade jag, Öste och Kim iväg för att hämta Camilla vid det där dansstället eller vad det nu var, haha. :P Så åkte vi till sandviken, gick in på donken och käkade, vårt nya favvofyllekäksställe. :D Så sen fick Camilla skjuts hem av Öste och jag åkte med Jonte som skulle åt samma håll. :) Så nu har jag suttit här en stund, börjar lessna så ska ta å lägga mig å mysa med kudden nu, min trogne vän. ;)
Hoppas ni haft en bra kväll!
Godnatt Sverige !

Fest i stora lass.

Jajemen, ser ut som att det blir ännu en fylla idag. Carros utflyttningsfest, blir nog skitskoj! Hoppas sis är frisk å kan haka bara, hon hade ju ont i halsen igår. :/ Nää nu får jag ju snart ta å lugna ner mig lite. ;) Nästa helg jobbar jag, men ser ut som vi ska ut på kharma ändå där, den 24e. :P Den 25 äre ju Heat på lobby, hade varit kul å gått, men då slutar jag 21.30 å börjar 7 dagen efter så njae..! :D
Nu är iaf hotellet bokat till sthlm, vi ska ju på grönan där å bo på hotell den 1-2 aug, jag å Sarah. :D Så hotellet är bokat på sergel plaza, blir fett najs. ;D Å sen givetvis utgång på kvällen. Nån som har nåt tips på en schyst krog där?
Jaja nu taggar vi !

Jag avskyr verkligen att såra andra. :( Mycket bättre att bli sårad själv...

Härliga fredag.

Yees, helgen är här. :) Ledig till måndag, sköönt. Skithärlig dag ute idag, så himla fint väder. Underbart! Var på donken för en stund sen med sis, så gick vi till systemet å inhandlade lite för imorron. Ser ut som det blir Carros utflyttningsfest i torsåker, å sen kanske krogen. Jag skulle kunna skippa det, men Camilla är skitpepp å tjatig så. :P Var bjuden på Rickard å co:s fest i Skutskär med, hade nog blivit riktigt skoj men ser inte ut som jag får med mig nån, å hade nästan lovat Carro att komma så. Men dom ska jag iaf festa med snart igen, ett som är säkert! :D
Ikväll blir det lugnt, Jojje kommer så ska vi kika två bra filmer han tar med sig. :D Trevlans!
Btw, jag kom in på högskolan! Så nu gäller det att bestämma sig.. plugga eller fortsätta jobba? I need help!!! :P Jordens beslutsångest!! :O Säg gärna vad ni tycker.. ska jag börjar plugga till förskollärare, 3,5 år å studielån på det? Då äre enklare att få fast jobb sen. Eller fortsätta timvicka, och se vart man hamnar å ta det som det kommer? Vad skulle ni gjort? :P

Aja, ha det kalas! :)
Tjaarrrrrååå

Yee.

Hade en helt okej onsdagskväll igår faktiskt. :) Som ni vet så blev det kharma, Christofer hakade dock inte, istället så kom Öste, Victor åså en till grabb jag tyvärr inte minns namnet på hit. :) Spelade lite gura och hade trevlans. Jag blev faktiskt inte askalas igår, var mer sis som blev det, så hon taggade till mig lite. ;) Fick iaf skjuts av grabbarna till Kharma, men dom hakade inte med in. Var bra med folk där, men lite halvsegt lär jag säga. Kände jag inte hade nån energi i kroppen för å dansa, men ställde upp bara för Camillas skull. :D Bandet var helt ok iaf! Men har iaf haft mkt roligare kvällar än kvällen igår, huvudsaken det inte var skittråkigt. Sov till 11.30 idag med, jag som jäämt vaknar skittidigt när jag druckit. Men var nog för jag inte blev så full.
 Yees, så idag har jag klämt en barnpizza, höhö. Göööött. Nu ska jag ta en dusch och sen ta halv3 eller halv4bussen in till gävle för att hälsa på min älskade Sarah! :)
Hoppas allt är bra med er ! :)
Tjaarrå

Jahaapps.

Sitter här, rätt seg å känner mig inge pepp på utgång. Men vad ska man annars göra en vacker onsdagskväll? Jag å Sis drar till kharma iaf, Christofer hakar nog också. Kan ju bli skoj iaf. :)
Var inne i gävle tidigare idag på socialtjänsten, inget mer kontaktpersonsjobb för min del iaf, ett som är säkert! :O Less blir man på folk... dålig information och jaa, allt. Nääni!
Sarah blir borta på sjukan ända till söndag eller måndag hon. Stackars. :( Ska nog åka in å hälsa på henne imorron eller nåt iaf, kan inte vara kul alls å ligga där. :S Får skjuta fram vår sminktid vi skulle haft på lördag iaf.
Nu taggar vi lite istället. :)
Måste ha maaaaat i mig ! <3 Älskar mat !
Ha en trevlig kväll, ses vi ute sen? :)



Trevlans.

Tjoho!
Varit å jobbat hela dagen med Cissi så inte hunnit blogga något. Vi hade ju tänkt gå på fjärran höjder, men hon var mer sugen på furuvik så vi drog dit istället. :D Inte varit där på två år, älskar verkligen det stället! Varit där typ varenda sommar sen jag var liten, så har mkt minnen därifrån. Så himla mysigt där med alla djur, havet å karuseller. :D Men idag blev vi bara där ca tre timmar, å Cissi är allergisk mot pälsdjur så vi gick nästan direkt till karusellerna. Åkte piratskeppet en gång, men shit vad jag blev konstig i magen av å åka den. :S Fattar inte, när jag var yngre kunde jag åka den hur mkt som helst nästan. Men pallar inte med det där gunget numera. :P Så vi åkte väl radiobilarna typ 7 ggr, haha skitskoj å slira runt där. :D Kaffekopparna åkte vi också. Men blev inte där så länge som sagt, för det började spöregna. :S Så tog halv 5 bussen hem. Sen var vi nere på stan en sväng, på donken åså var vi å kikade runt lite. Sen drog vi till en lekpark och åkte linbana, skitskoj. :D Sen lämnade jag av henne hemma. Haft en oerhört trevlig dag med den lille busen! :) Ser fram emot en till dag nästa vecka!
Så ikväll skulle det bli film med Camilla, vi drog igång hajen 2, men blev bara massa snack istället, som alltid när vi umgås. :D haha. Kan inte vara tysta i fem sek ens. ;P
Sarah den stackaren har ju blivit inlagt på sjukan pga magen hon. :(:( Vi som skulle åkt till Mohed imorron, nu blir det inte av. Lite trist, men huvudsaken min pärla kryar på sig! :)
Får se annars vad som händer imorron, ska väl umgås med sis iaf. :) Har funderingar på att dra på Kharma faktiskt.. men jag får se, känner mig inte skitsugen. Får väl se hur man känner imorron.
Ledig ända till måndag iaf, så himla skönt!

Hahah hittade en riktig fyllebild på mig på Sofies blogg, jag inte ens visste fanns. :D Var under Crusingen på väg till krogen, å jag var packad, å hångelsugen. Hittade ingen jag ville hångla med, så fick bli en het lyktstolpe. ;) MOHAH! ;)

Hmf.

Min kamera är fortfarande inte återfunnen. :( Sarahstackarn är hemma och har feber, men Sirpa har letat å inte hittat den. Jaa, det är väl bara acceptera att den antagligen inte kommer fram. SURT! :( Jaja, inte mkt att göra åt just nu... tyvärr.
Imorron ska jag jobba med Cissi iaf. :) Eller jobba å jobba, det är ju ett jobb men jag umgås ju med henne bara så. Vi ska in på fjärran höjder och bada. ;D Sen får jag se vad vi hittar på, går på stan å fikar kanske? Ska bli trevligt med den lille busen. :D:D
Så på onsdag åker jag å Sarah till Mohed i hälsingland faktiskt. :) Blir där över natten..Hennes pappa är där med sin fruga med deras husvagn, så har dom hyrt en stuga åt oss. :D Så blir det gå till en pub där, å bada om vädret tillåter. Blir nog trevlans!
Så i helgen får vi se vad som styrs upp. Fredagen blir lugn å mys, lördagen däremot blir nog mer fartfylld. ;D Visar sig vad som sker, förmodligen utflyttningsfest i torsåker. :D Vi ska riva lägenheten! Carro blir ju gävlebo! Det känns mkt bättre. ;D
Nej, ska nog ta mig en till sandwichglass. ;)

Jag å Sarah i mars, innan krogen. <3


Flåt.

Flåååt för att inga bilder från gårdagen kommit. :( Men min jävla kamera är helt borta!!! :( Mår typ piss nu, köpte den för en vecka sen å det blev över 1000-lappen. Fan vad man ska lyckas jämt!! vad är oddsen liksom! :(
Trodde jag skulle hitta den hos Sarah idag, men fan heller. Antingen ligger den bakom nånting så den inte alls syns, jag hoppas verkligen verkligen att den kommer fram.. knäppte jättemkt roliga kort igår ju. Eller korten skiter jag väl blanka fan i, kameran vill jag ha iaf. :( Men jaa, kan ju vara nån som tagit den då? Man vet ju aldrig. Men isf hoppas jag att den jäveln kommer tillbaka med den så fort som möjligt, så kan jag ta det. Det är lugnt, jag ska försöka att inte slå ihjäl dej! ;) Nej men seriöst. Nu tror väl inte jag att någon gjort det heller, jag hoppas inte det iaf. Men som sagt, man vet aldrig ! Jag skulle aldrig kunna göra nåt sånt iaf, å skulle man råka göra det på fyllan är man väl schyst å lämnar tillbaka den dagen efter liksom?! Så gjorde ju jag när jag var svinpackad för några veckor sen, tog en killes pengar, två hundralappar som låg på marken. Frågade dock om jag fick ta dom å han sa ja, men han var ju ännu mer full än mig. Så dagen efter var jag ärlig å berätta, för förstod ju att han inte ens visste jag tagit dom egentligen, så förde över pengarna. Ärlighet varar längst, kom ihåg det!!!
Jaja, Sarah har väl lite bilder jag får visa sen åtminstone. :) Så ska jag nog ringa en spåtant å fråga vart min kamera är. ;) tsss!
Ledig hela veckan nu från ängsbacken. :) Ska kanske in till gävle imorron å träffa Cissi å jobba lite, blir nog skoj! :)
Nu tänkte jag ta å sova faktiskt!
Godnatt alla ärliga. :)

Så roligt!!

Jajemen, mitt å Sarahs poolpartaj blev sjukt lyckat lär jag säga. :D Ojojoj! Bålen blev skitgod, likaså pastasalladen, å glassen var bäst. ;) Nej det var nog mina cider som var bäst! Höhö! Å snusen jag fick. ;) Jooru! Sov ju hos Sarah i fredags, så igår var vi in till viken på dagen å gjorde lite ärenden, systemet å sånt. Sen fixade vi bara massa inför festen, synd med regnet, man är ju såå beroende av vädret tyckte jag men visade sig att vi fick minst lika skoj iaf. :D Först kom Camilla, Christofer, Kim, Jonte å Tobbesam vid halv 7 tiden. :) Sen kom Öste, Daniel å Evelina strax efter. :) Evelina var inte kvar så länge dock, skulle till Sandviken. Så sen kom Sofia, Malin å Jessica. :D Åså kom två Elin, trevliga tjejer. :) Å sen kom Rickard å 4 grabbar till från gävle också, samtidigt som Stina kom med typ 4-5 vänner till henne. :D Åså kom Krusse, han å jag var ute å åkte lite bil emellanåt ;D Skoj det med!! :D Älskar å åka bil på fyllan! Obs, han var nykter. :D HAHA! Shit alltså, Rickard å grabbarna från gävle, vilka grabbar! Dom är mina nya partypooolers kan jag lova, så sjukt roliga. :D Ojojoj, vad man fick skratta. ;) Slänge i sig i poolen gjorde dom det första dom gjorde. Aja, alla drack å hade trevligt , fram till 12tiden, så stack Rickard å gänget till sandviken för att gå på lobby, Camilla drog även hon med Öste å Daniel. Även Sofia, Malin å Jessica, samt åkte Stina å gänget till en annan fest. Så kvar blev vi andra. :P Lite tråkigt att alla skulle dra, hade tänkt mig en helkväll hemma där jag, men hade det varit finare väder hade nog de flesta stannat. Huvudsaken det var skoj! :) Jag fick skjuts hem innan 1 ja, så åkte jag å Krusse till mig å däckade här. :P Måste tillbaka till kgn idag å hämta mina saker som är kvar, så ska jag hjälpa Sarah å städa lite. Min kamera är kvar också, hoppas jag, hittade den inte igår när jag skulle hem men den måste ju vara där nånstans. :( Bilder kommer senare iaf, så håll utkik! :D
Batteriet på mobilen är dött å , å laddaren är hos Sarah, så måste dit fort nu snart.
Jag är sååååååå pizzasugen!
Men hörs senare! ;)

Yees

Nu taggar vi !!! Less på skitvädret bara, sluta regna ffs. :( :( :(
Men ett skitväder ska inte få förstöra våran kväll, vi får hålla oss inomhus isf, allt blir skoj när man druckit å så blir det vad man gör det till. ;) Joo så ska vi bjuda på pastasallad, bål, glass å maränger å sånt! GREAT! ;)
Verkar som det kommer en del folk å, weee! Kan inte slå fel! :D
Ha en kanonkväll för det ska jag ha!!!! ;)
TJAARÅÅ!

SOL ! <3

Tjoooho, solen kikar fraaaam <3 Låt den stanna kvar! Eller åtminstone återvända till imorron. ;) Ser ut som vi blir ett gäng imorron, kul! :D Jag är taggad! Nu har jag å Sarah varit på ICA maxi å handlat massa, å var även på dollarstore en sväng. Så nu har vi allt vi behöver, ska bara köpa lite extra sprit imorron så vi kan göra bålen. :D Kommer bli världens godaste bål, snodde receptet från Stina, för hon hade den på sin fest. :D Sjukt god! Partyhattar och tutor har vi också. ;D Wee ! Ikväll ska vi bara ta det chill framför nån film, städa undan lite å fixa.
Ha en naaaajs kväll !

Skitregn.

Uuh jag är så less på detta skitväder. Blääsch, låt det bli som det var! Men det är väl så, nu hade vi fint ett tag, då måste det bli dåligt ett tag. Eller nåt. :P Trök äre iaf.
Jaa så imorron går jag mitt sista pass på 10 dagar..7-15. Hade varit skönt å vara ledig, men ska ju jobba med Cissi istälelt lite, men det är ju inte precis ansträngande..antar jag. :D
Inte på nåt bloggarhumör överhuvudtaget...tyvärr! Imorron efter jobbet hämtar iaf Sarah upp mig å skjutsar mig till gävle en snabbis så jag kan lämna in papper där om kontaktpersonjobbet till socialtjänsten. Sen åker vi å handlar en massa inför lördag. :D Så taggad ! Så sen på kvällen tar vi det nog bara chill framför nån bra rulle. :D
Blir lite korta inlägg nu.. men det blir längre på söndag, när festen varit, I promise ! Bilder också. ;)
Nu dusch å sängen! :)
Natti!

Tired !

Hemma igen då, efter en jobbdag igen. 13-21.30 idag igen, samma tid imorron. Ska nog sova hyfsat tidigt ikväll, blev inte mkt sömn inatt. Fick ju två besök också efter varandra, så det var trevlans. :)
Känner lingona är på väg nu snart, för jag är så himla sötsugen hela tiden! Åt nyss två sandwichglassar, två smörgåsrån å ett stekt ägg. ;D Ändå känner jag suget!
Jaa.. har inte så mkt å komma med idag känner jag. För trött för å tänka. Hoppas ni mår bra!

Och jag hoppas hoppas att det blir åtminstone hyfsat fint väder på lördag! Inge regn, snälla!

Godnatt Sverige !

 

Vackert !

Jag har en vän som bor borta i Västerås. Nicklas heter han, en riktigt god vän som jag kan prata om det mesta med. :) I princip allt. :) Har jag nån form av problem kan jag gå till honom, har han problem går han till mig.. Fast att vi aldrig träffats, å inte pratar varje dag, så vet jag att han finns där för mig om jag behöver det. En underbar vän helt enkelt! Han är även otroooligt duktig på att skriva dikter! Han skriver mkt om saker han känner för tillfället.. å han brukar skriva på sidan poeter.se. Läser hans dikter ibland, dom är såå otroligt bra! Han har blivit redaktionens val på den sidan ca 4-5 ggr. Sen har hans texter hamnat på "mest uppmärksammade texter" ca 20 ggr. Har även några av sina dikter i en bok, som heter Antologi 2009. Så är det nån som gillar dikter kan ni köpa den å läsa. Själv är jag inget fan av dikter, inte bra på att skriva själv heller. Men hans dikter gillar jag! Killen är grym!
Iaf.. så läste jag en dikt idag som han skrivit, den berörde mig sjukt mkt. Som ni alla vet så gick ju Michael Jackson bort. Å han skrev en dikt om det. Var nämligen så att Nicklas egen far gick bort i höstas. :( Så han visste verkligen hur känts för den lilla flickan när hon höll sitt tal för sin pappa, på kvällens minnesstund. :/ Jag tänkte visa texten han skrev! Otroligt bra!

This is it - Din sista föreställning


tusentals hjärtan
samlade på en plats
som slår till ljudet av tystnaden
alla håller andan
för de väntar
på dig

sedan
gör du entré
för sista gången
klädd i guld

"This is it!"
tänker jag
din sista föreställning

tystnad råder fortfarande
av respekt för en kung
som gått ur tiden

men till slut kan de inte hålla tyst längre
desperata rop fyller salen
de ropar ditt namn
Michael
så som de gjort många gånger förr

men du sjunger inte
du är tyst
du dansar inte
du sover stilla
i din kista av guld

runt dig har du din familj
dina vänner och den största artist eliten
och runt om dem står vi
fans och musikälskare som uppskattat det du gjort
vi omsluter er
delar smärtan

din vackra dotter Paris
säger sina sista ord till dig
inför världen

I just wanted to say, ever since I was born, daddy has
been the best father you could ever imagine! I just wanted
to say I love him so much!

sekunderna efter
brister allt för mig
tårarna forsar
för jag vet precis
hur hon känner
även om jag inte stått där på en scen
inför miljoner
även om min far inte var king of pop
så var han min kung

nu lyser spotlighten på scenen
där finns bara tomhet och en microfon
en legend har gått ur tiden

Vila i Frid Michael Joseph Jackson
och du
hälsa min far att jag älskar honom

Trevlans!

Tjoho!
Hemma igen nu, blev jobb 7-13.15 idag, det flöt på å allt gick fint. :) Bara att ladda inför en eftermiddag imorron. Hoppas det regnar. :P
Igår kväll blev det hudvård nere på bruket för mig å Sarah. Fick komma hem till en duktig tjej, som berättade för oss vad som var det bästa för våran hud, så fick vi prova massa olika cremer å smink å sånt. Så fick vi jäättemkt tips på smink, foundations å alla möjliga cremer. Så det var intressant! Å nästa lördag ska vi dit igen, för att bli sminkade. :) Späännande, hade inte planerat nåt spec då men antar det blir någon form av utgång på kvällen då eftersom vi blivit sminkade. ;D tihi. Testade iaf en jättebra mascara som jag beställt nu.. blev rabatt också bara för att vi varit där, samt för att vi skrivit ner fem personer som hon nu kommer ringa till, å fråga om dom vill komma dit. Var ju Carro som skrev upp mig så. :)
Segt regnväder idag... blir köpis på eftermiddagen, pappa skjutsar dit mig å sis. :) Måste ju köpa en present åt Sarahgumman som fyller hela 20 år på lördag. :D
Fått fart på kameran nu med. Dock ett problem för det går inte att föra över bilderna i min dator. :/ Den vill inte ta emot, händer ingenting.. Lika när jag vill lägga in nya låtar i mp3n också, funkar inte heller. :/ Så det är segt, måste jag alltid åka hem till nån annan om jag vill föra över bilder. Tänkte inte köpa en ny dator än på ett tag. :P
Jajaa.. Ha det kanon idag !

HAHA!

Alltså seriöst, jag måste ha nå fel! JAG KAN INTE SLUTA SKRATTA IBLAND!!!! :D Har jag väl börjat så sitter det i skitlänge, å går inte att sluta. Så ibland kan jag helt plötsligt börja tänka på det jag skrattat åt, åså börjar jag igen. Alltså det är sjukt. Var inne på elgiganten idag med Sarah i valbo, skulle köpa en digitalkamera. Hitta direkt en jag vela ha, jättefin rosa Samsung. :) Å shiiiiit alltså vad jag började skratta inne i butiken, när vi stod å prata med snubben som tog fram kameran åt mig! Han började fråga efter min arbetsgivare, å en massa annat. Sa jag skulle få hem en faktura på kameran istället. Typisk sån där försäljare som ska försöka få på en en massa saker. Så jag drog på mig en "försäkring", tänkte att det kan ju vara bra :D Å sen köpte jag ett 4 gigs kort också, 50 spänn dyrare än 2 giget. Så sa killen att om jag kom upp i typ 1500 så skulle jag få en kryssning för 4 pers. Så var jag så trött idag, å började bli lite småfnissig. Så skulle jag skriva på papper, åså såg jag inte att det låg två papper till under där jag också skulle skriva på. Så började jag skratta åt det, å sen skrattade jag å skrattade å skrattade, å jag fick panik å kunde inte sluta! OMG, vad pinsamt det var!!! :D hhaahahaha. :D Men såååå kul! Å Sarah hon började ju skratta hon med! :D Åååh herregud! Å snubben ba började flina lite å sa: Vad äre som är så kul ? Å sarah sa att jag skrattade jämt, själv fick jag inte fram ett ljud. Sen hade vi 11 kr kvar till att komma upp i kryssningen, så var tvungen att köpa något mer. Så gick vi iväg för att hämta batterier, å där var jag tvungen att stå å återhämta mig så kanske jag inte skulle skratta lika mkt när jag kom tillbaka. Det lyckades jag tyvärr inte med så bra, för han frågade om det stämde att jag bodde på bredängsgatan, fast det är brednäsgatan jag bor på! hahaha :D Lovar att han sa det bara för vi skulle skratta ännu mer. ;D Omg omg ! Kunde fan inte prata! Dom bakom oss började glo lite konstigt på oss :D hahah. Huvudsaken man har roligt ! Åh herregud, herregud säger jag bara. ;)
Hahhah.. så fick man en kryssning på köpet nudå! :D Wiiiihooo! ;D För 4 pers. Så nån gång i slutet av aug så åker nog jag å Sarah på kryssning då! Tar två till med oss, blir väl Camilla kanske då om hon får åka eftersom hon är under 20.. man måste väl ha en målsman med sig då? Eller? Aja, vi får kolla upp det. Nya galaxybåten var det iaf, hytt å allt är klart liksom. ;) Den NI !
Jaa.. så var jag inne å träffade en Siv idag på socialtjänsten i gävle. Snackade om kontaktpersonsjobbet. Ska börja jobba med lilla Cissi nu redan nästa vecka. :) Har rätt så mkt jobb redan denna vecka på ängsbacken, och måste få lite papper ifyllda å inskickade. Sen är jag ledig från ängsbacken från å med fredag, till den 20 juli. Så då hinner jag jobba mkt med Cissi! Kommer bli jätteskoj, ser fram emot det! Får se vad vi ska hitta på då.. Blir väl att gå å bada om vädret tillåter, annars mest gå på stan skulle jag tro, shoppa lite, fika, gå på bio. Beror på vad hon vill göra. Söt liten filur äre. :D
Annars är det bara jobb i veckan. 7-13.15 imorron, 13-21.45 onsdag å torsdag, å 7-15 fredag. Sen ska jag sova hos Sarah i kungsgården på fredagen, å fixa inför lördagen. Kommer bli så sjukt kul!
Å ikväll ska jag å Sarah på hudvård. :) Carro var på det för nån månad sen, å skrev upp mitt namn, så fick jag ett erbjudande om att komma hem till en tjej som bor på stan som är hudvårdskonsult. Så blir väl att få höra lite vad som passar just för våra hudtyper, så tror jag vi skulle få nån ansiktsmask å prova smink å. Kan bli skoj! :)
Men nu ska jag nog försöka fixa med kameran min. ;)
Hörs !

Mohahha flumbrudarna! Ingen har så kul som oss!!!!!
<3 Det finns liksom inte. ;)




HAHAHA

Glömde skriva det tidigare, den lätt bästa kommentaren igår kväll , sagd av min käre syster! Vi står å snackar med en kille med en snygg tatuering på sig. Där hade ju jag å Camilla inte mkt att komma med. Så säger Camilla: Men kolla här, jag har ju också en. Å så pekar hon på stämpeln hon fick på handen när vi betalade in oss! :D hahhahaha ;D Så jävla rolig! Sagt det förut å jag säger det igen, roligare människa finns inte! <3 Sen kommer jag. ;)

Fylleullis!

Japp tro det eller ej, men blev fan lite fest igår ändå. :D Jag är en sån där svag jävel som inte kan tacka nej till att gå ut. ;) Hade verkligen ställt in mig på en lugn å skööön hemmakväll, eftersom jag slutade 21.30 å börjar 13 idag. Men oh nej, så ringer min käre syster å tjatar å tjatar å tjatar på att jag ska följa med henne på lobby å på Backyard babies. Jag säger nej flera ggr, men till slut kan jag inte stå emot längre när hon säger jag får låna vilka kläder jag vill av henne, samt betala mitt inträde. Inträdet betalade hon dock inte när vi kom på hur dyrt det skulle bli. Vi fick iaf 1000 spänn var av farmor igår, men nu var ju den ena femhundringen där borta. :P 200 i inträde. :S Jajaa, det var iaf klart värt det, hade en sjukt trevlig kväll igår! Såg några låtar av Backyard babies, dom är väl inte värsta favoriterna för min del men helt okej. Sen drog vi ner på toa, å var mkt folk nere så vi ställde oss å dansade istället. Sjuuukt rolig kväll, som alltid med min underbara sis. :) Blev en del drinkar å pengarna försvann. Sen blev det donken också, med lite trevliga karlar. :) Seeen blev Camilla upphämtad av mamma och jag, jag cyklade hem på cykeln. Somnade direkt typ, så vaknade jag 7 imorse å kunde inte somna igen förrän 8. Drömde även att jag hade försovit mig å att kl var 15.20 när jag vakna. ;D HAHA då är man störd. :P
Men nuu ska jag bege mig till ICA å köpa mat å sånt, sen dra iväg å worka.
Hörs ikväll kanske! ;)
Tjoho !

work igen.

Yee, sitter här å laddar upp för en till jobbdag. Idag känns det inte lika jobbigt när det är sämre väder. Jag skrev ju i min blogg för ett tag sen att jag ville ha regn i helgen, å se, det blev iaf sämre. ;D Vad gör ni i helgen folk?! :D
Nu blir det bara att digga muuusik, laga matlåda å sen dra iväg!
Ha en kanoondag!

Där hade jag fiiiiint hår!!!! <3 Ge mig !



Fredag.

Hejs!
Inte på något bloggarhumör idag.. blev iaf två inlägg igår å i förrgår har jag för mig. ;) Jobbat hela dagen, 13-21.30. Så är lite seg nu.. Jobbar samma tid imorron, å även söndag som sagt. Vädret ska bli sämre med, just nu gör det ingenting för min del. Ibland älskar jag verkligen att jobba på det där stället, gamlingarna är såå roliga en del. ;D Man förlänger verkligen livet lite genom att vara där, för man får skratta en del. ;)
 Har tråååååååk just nu! Sitter å pratar med Killtjusaren Kamilla på msn. ;) Mohaha! ;)
Åååh vad tråk jag känner mig! Blir nog inte spec roligare här heller. :)
Men ha det bra vettja!

Sötsarah!

Titta vad oerhört sött Sarah skrev till mig över msn nyss. :) Underbarare människa finns inte! <3

men du är ju min bästa vän! Aldrig kännt mig så uppskattad som jag gör med dig, vi skrattar mycket och vi kan prata om allt! Känns så naturligt att umgås med dig! Kommer aldrig tröttna eller så på dig! Det bästa och underbaraste som finns!


Jag känner detsamma hjärtat mitt. <3 LOVE !

Mysdag.

Jaa, idag har jag å Sarah varit nere i hedåsen hela dagen! 4 timmar blev det nog iaf.. var i å badade flera ggr, skitskönt i vattnet. Så låg vi å solade hela tiden.. så nu är vi pepparkakor. ;) Gårdagen var kanontrevlig. Men som vanligt så säger jag att jag ska ta det lugnt med drickat, å tror ni det blev så eller?! Nej jag blev askalas istället! Från å med nu ska jag aldrig mer säga att jag ska ta det lugnt om jag verkligen inte vet att jag ska det, pga att man ska upp å jobba eller nåt. För det blir aldrig aldrig lugnt. :P Nix, never. Men som sagt, var det kul, å det är huvudsaken. Vi satt här å drack lite cider hos mig först, jag å Sarah. Sen vid halv 10 drog vi ner till Kharma och mötte upp Christofer. Haha, han var nykter å vi fulla, så vi var braaa dryga på han! När jag såg han på en bits avstånd började jag ropa "Yo böcker, yo böcker, yo böcker böcker böcker" x antal ggr. :P Lika i telen innan med. Han blev lite rädd sa han. :D mohaha. :P Höll på å dryga å greja. Men det är ju så att är man nykter med fyllisar så blir det lätt att det blir sådär. ;) Jaja, sen så drog han rätt tidigt för han skulle upp å jobba. Träffade lite andra roliga folk. :) Såg lite av pumpbolaget, men inte hela tiden. Var faktiskt fler folk på övervåningen än nedervåningen när dom spelade.. Det är väl inte det största bandet direkt. ;P Men de flesta låtar är helt okej. Jaa, sen efter krogen stängde så mötte vi upp Micke, så drog vi tre hem till dom å somnade där. :P Slapp jag sova ensam inatt. :) Blev dock inte många timmars sömn, som vanligt när jag druckit. Så blir väl en rätt tidig kväll ikväll.. Vill nån komma å hälsa på mig får den gärna göra det! Laddar upp för en jobbhelg nu. :S Jobb 13-21.30 både fredag, lördag å söndag. Hm, så det får gärna regna! Ge mig regn!
Ledig på måndag iaf. Men sen jobbar jag tisdag-fredag nästa vecka. Det är min sista dag, sen har jag 10 dagars ledighet! ;D Wiiho! Men ska ju bli kontaktperson nu också, så kanske blir att jobbas lite där. Beror på när vi ska börja. :) Nu taggas det till 11 juli iaf, å min å Sarahs fest. Kommer bli toppen! Bara vädret det hänger på, vi håller tummarna!
Men nu ska jag nog återgå till tvn.
Ha det great !

Mohaha.

Jag å Sarah har kommit fram till lite saker idag, angående mig.

Jag dricker fort.
Jag går fort.
Jag cyklar fort.
Jag pratar fort.
Jag gör nog det mesta fort...hmm.

Sen så ser jag ut som en skrattmås när jag skrattar. ;) MOHAHHAHHA! ;)


Badat !

Jajjemen, nu har jag tagit mitt första dopp för i år. Blev hedåsen idag med Sarah å Sofia. Sjuuukt skönt i vattnet! Badade två ggr t.om, å jag var i först! Jag som alltid brukar vara i sist. ;) Synd det regnade lite bara, å åskade. Men det var inte kallt iaf, huvudsaken det. :) Vi drar kanske å badar imorron med, om vädret tillåter, vilket jag tror.
Nuu hämtar Sarah mig snart, så ska vi åka å äta nånstans. Hon ska bjuda bara för jag fyllt år, snuttan min :) Så fick jag ett jättefint halsband av henne med. <3
Sen blir det några cider och Kharma. Jag älskar Kharmas uteservering, den är mys! Camilla den svikarn, hon svek. :(
Jaja.. Hoppas ni får en trevlig kväll!
HÖRS !

RSS 2.0