...

Hej hej! :)
Lördagkväll då, lilleman vaknade nyss efter att ha sovit i en timme. Jag lät honom sova vidare, lillgubben är ju förkyld än :/ <3 stackars liten. Nu sitter han här i min famn och myser :) 
Jag ville ju ladda upp mer bilder på honom, men datorn är ominstallerad, nytt windows å allt så har inte hunnit fixa nåt program ännu till att ladda upp bilder från kameran. MEN, det kommer ;)
För övrigt händer det inte mycket dessa dagar, filmkik med Camilla igår, har inte kommit ut så mycket heller när jag inte vill ta ut lillen än. Får se hur han mår imorron, kanske vi kommer iväg på en promenix iaf :) Blev en sväng till Hemmakväll och Coop idag iaf, några bra filmer fanns det inte att hyra, så blir tvkik snart istället och kanske filmkik sen.

OCH, för övrigt blir jag bara mer å mer förbannad för varje dag som går! OGILLAR ditt beteende!!!

Alexander Murhagen - du å jag <3

Ha en bra lördagkväll iaf, ni bra å fina människor!

förkyld kille

Hej!
Fredag å helg igen då, jag tänkte åka till valbo på eftermiddagen med Sis å Alexander, men nu har lillen blivit förkyld för första gången.. :/ stackarn, hostar gör han också.. tog febern och han hade bara 37,6 som knappt är feber för en sån liten, men känns onödigt att åka iväg med han när han inte är på topp å väldigt grinig. Då blir det nog bara värre.. Så det får bli en innedag! Ska iväg och handla lite tacos iaf, göött :))

Igår var det föräldragrupp igen, vi fick lyssna om språkutvecklingen hos barn, intressant. Sen blev det hem, tog en promenad med lillen och var sen hemma resten av dagen.. han fick prova på gröt för första gången igår med, det gick i det med, som all annan mat gör hittills. Aptit har han så det räcker å blir över ;D Ska prova med fruktpuré snart också, läängtar!

Lillen har iallfall somnat för tillfället, det kan han behöva.. vi gick ju upp 08.30 igår, sen sov han inte mycket alls under hela dagen sen. Ca 45 min i vagnen bara, å sen korta stunder igår kväll, men vaknade hela tiden pga att han inte kände sig riktigt pigg.. han vaknade vid 01.30, men då lade jag han bredvid mig och sen flöt natten på hyfsat ändå!

Nej nu ska jag roa mig med annat, titta till lillen först å främst!
Ha en bra fredag!

waynes

Heeej hopp.
Hamnade här en snabbis medan lillen sover.. vad har hänt sen sist då?
Igår for vi hem till Alexandra å Tilda på bruket, även Emma och Alvin kom dit. Blev lite bebisträff å prat, jäättetrevligt. Tog sen en promenad tillbaka hem, gjorde inte alltför mycket senare, chiiill med Camilla typ.

Idag tog jag och lillen en promenad ner på stan, mötte upp Emma x 2 å deras små gobitar såklart, Alvin å Charlie! :) Tog en promenix till Waynes där vi åt lunch.. alla tre pojkarna var det full fart på dessutom. :D Så det blev bebisträff idag igen, himla trevligt! Tog sen en promenad hem, Alexander fick mat i sig och nu sover han som sagt. När han vaknar å jag ammat ska jag och Camilla bege oss till ICA och Willys en sväng.. å ikväll ska vi färga håret, har inte blivit av än! :p
Imorron ska jag iväg på föräldragrupp, sen får vi se vad som sker!

Jag kom på en sak, shit vad jag snackar om CAMILLA i den här bloggen :D Haha, men för er som inte vet så är det mina kära syster, vi är som ler å långhalm emellanåt ;D

Nu när jag ändå blev att skriva om henne så kan jag lika gärna berätta en sak som vi diskuterade igår.. vi kikade på det där programmet x-effect som brukar gå på mtv, ni vet det där programmet när det är två par, å de som varit tillsammans förut får spendera en helg tillsammans medan deras nuvarande får titta på vad de gör under helgen.. ofta blir otrohet inblandat. Iaf, i gårdagens program så var det en tjej med, å inte hennes ex utan hennes nuvarande pojkvän var en bra kille på det viset att han köpte saker till henne, hon fick jättemycket presenter å allt vad det var. MEN, han behandlade inte henne bra annars.. han kom ofta med elaka kommentarer mot henne och kunde genera henne inför andra. Allt det berättade hon för sitt ex, om hur hennes nuvarande kille var, medan han och killens nuvarande flickvän såg å hörde allt de sa. 

Hennes nuvarande kille blev då jättearg och började babbla på om hur mycket han gör för henne, att han ger ju
henne massor av presenter å blablabla.. men vafan?! Tror han att han kan behandla henne hur han vill emellanåt då, bara för att han är snäll på andra vis genom att ge henne mycket saker? Vi blev att diskutera det här å kom fram till att det är nog ganska vanligt ändå, att det är såhär med vissa par.. men jag avskyr sådana killar, man är inte en snäll och god människa rakt igenom om man inte beter sig bra och rättvist annars! USCH å fy! Nej hellre att man får presenter mindre sällan men beter sig snällt och bra annars.. snälla killar ska det va <3 <3

Nej, nu blev jag djup här men nu vet ni vad jag tycker om det iallafall ;D ;D

tjiing



Treevligt

Hej hej! :)
Måndag å ny vecka igen.. snart är det februari å snart är lillen 5 månader!! Snart ett halvår liksom, vad fooort det går!
igår var det söndag, å inte alls en lika seg söndag som det brukar vara. Jag och Alexander åkte till Waynes och träffade Emma och hennes lilla söta Alvin. Fikade och pratade ett bra tag, mycket trevligt. Pojkarna hade dragkamp med fingrarna, hehe. Sööött..
Idag tog jag mig en promenad ut på stan där jag och lillen mötte upp Sarah för en lunch på matkällan. Himla god pasta har de där, muums. Sen kikade vi runt på stan en sväng, köpte ett par byxor och tre bodys till lilleman, sen en salva och badolja på apoteket. Sen traskade vi hem igen..  hittade även på min ena vante, som jag tappade på ditvägen, haha. Tur det iallafall! Så ikväll tog jag och Camilla en svängom till Willys, handlade hårfärg bland annat. Är på tiden att jag gör nåt åt min lilla utväxt, men det får bli imorron kväll. Orkar inte ikväll ;P
Imorron ska vi hem till Alexandra å Tilda för första gången också, på lite bebisträff. :D Ska bli skooj!

Förresten så har Alexander börjat sitta själv i flera sekunder, hihi.. stolt blir jag! :) Än är det lite svajigt såklart, men står nog inte på förrän han gör det helt stadigt å ordentligt själv. :)

Å tack för kommentaren Sirpa, hihi jag kan inte annat än hålla med dig :) :)

Nu blir det tv med Camilla, gooodnatt på er!

trööött

Haalloj.
Lördag eftermiddag och jag är trött.. Alexander tog sig precis en middagslur, ska ta å göra samma jag med. Funderade först på att klä på han nu och gå ut med han i vagnen medan han ändå sover, men nej, jag ska ta å sova jag med. Alltför länge sen sist som jag gjorde det mitt på dagen, det är ju såå skönt.

Igår var det fredag, Sarah kom hit & kikade på tv och umgicks med mig, Sis och lillen. Sen drog de vidare, jag var uppe ett tag med lillen men så fort han somnat drog jag igång filmen Dear John. Så fantastiskt fin och bra film! Rekommenderas starkt.. hade kanske väntat mig lite mer av slutet bara, men så är det.

Resten av dagen idag blir det bara lugnt hemma, sköönt faktiskt. Lite olika filmer att kika på, en niice lördag.

Slänger upp dessa två bilder på mig och lilleman, blev en stark blixt dock.



Hej där

Shit, jag tappar ju verkligen läsare när jag inte skriver så ofta, som sagt.. men jag älskar iallafall er som kikar in ofta, det gör ni heeelt rätt i! :) :)

Ja, vad har jag å skriva nu då? Viktor kom hit i tisdags kväll, stannade till onsdag förmiddag.. på onsdagen blev det promenad med Alex & Camilla på eftermiddagen, sen städning som stod på schemat. :p Var nog bara tv på kvällen..
Idag sov vi & tog det lugnt på förmiddagen, på eftermiddagen åkte jag, Camilla och Alexander ut på stan och mötte upp Sofia för en fika på Waynes. Har ju inte hunnit gå dit innan, men de hade gjort det fint och riktigt mysígt där! DYYYRT dock... en 33 cl Cola å en cheesecake blev 59 kr för mig.. rena rånet ;P Å för er som dricker kaffe så är det också dyrt, 34 spänn för en latte. Men ja, ibland lär man väl unna sig! :P Satt där och pratade ett bra tag, jättemysigt. :) Sen gick vi upp till Hemmakväll och hyrde tre filmer, dels A nightmare on Elmstreet som jag & Camilla har kikat på nu ikväll, men jag såg ju den i somras på bio också, heelt okej och läskig film :p Sen blev det Dear John och Guds tre flickor också.. den sistnämnda märkte jag dock när jag kom hem att det var en serie, 360 min lång.. ja, då har man å göra iallafall då!

Sen var det ett bra tag sen jag tog nya kort på bara mig, så ikväll tog jag & Camilla tag i det, å det blev några st, slänger väl upp dem. Men hon ville bara vara med på två, så fick klippa bort de övriga. trökfian ;p

Men sen ska jag sova, godnatt på er! :)






 


back

Halloj!
Lite dålig update från mig, men nu har jag faktiskt en anledning ;D Datorn var på "lagning" igår hela dagen, men idag är den hemma igen.. skönt, inget är sig likt utan den älskade datorn! 
Sist jag skrev var i söndags, å igår hände väl inte sådär alltför mycket heller iofs.. tog en promenix med lillen till ICA, å tillbaka hem igen.
Jag verkligen älskar det här underbara vädret som det blivit, älskar att det är plusgrader å att det känns som vår ute! Idag var det ju ännu bättre när solen sken på så bra med.. våren är nog min favoritårstid! Sommaren är väl snäppet bättre egentligen, men å andra sidan kan det vara drygt när det är sååå varmt då också, det beror på .. men jag ÄLSKAR VÅREN!!!
Verkar dock som det ska bli lite kallare nu i veckan, skulle visst vara -10 någon dag.. ogilla! Men det vänder nog förhoppningsvis snart tillbaka igen ;)

Idag har jag haft en trevlig förmiddag/eftermiddag iallafall, vi gick upp tidigare idag och tog en promenad till Ica där vi mötte upp Helena och hennes lilla Filip. Han var såå söt å såå liten bredvid Alexander.. men inte så konstigt när han är 3½ månad yngre, men ändå, jag tänker har Alexander verkligen varit sådär liten? Han blev ju en koloss bredvid han, haha. Ja, tiden går undan.. vi tog en promenad hem till dom, blev bjuden på god broccolisoppa & bröd. Mums! Sen skulle hon hämta Linnea på förskolan så då tog vi sällskap med dem innan vi gick tillbaka hem.. nu är man hemma igen, å vad sker resten av dagen? Lilleman sover för tillfället, men vaknar nog om en stund. Kanske jag hinner vila lite jag med då, innan han vaknar igen.. Så får det bli! Ikväll blir det nog bara film eller liknande med Camilla.

Några nyknäppta.







Seeeegt

Hejsan hejsan! :)
Söndag idag å jag har haft riktig söndagsångest. Det känns som att det hör lite till söndagar, jag har aldrig varit nåt fan av dom sega dagarna. Dött å trist överallt, man längtar till måndagen. Vill ha mer liv å rörelse! :D Men det är väl så, allt är ju inte kul jämt.. men vissa söndagar är inte riktigt lika jobbiga å sega som andra, idag var en sån där riktigt seg å irriterande dag. Jag var på såå dåligt humör, hade lust att slö sönder något, typ. Men efter en promenad med lilleman så blev jag på bättre humör sen, alltid skönt att komma ut och röra på sig. Sen blev det monroesmat, gooott! :) Å sen ikväll har det varit tv-kik och filmkik!

Måndag imorron, får se vad som händer denna vecka? På tisdag ska iallafall jag & Alexander träffa Helena å hennes lilla Filip :) Ser jag verkligen fram emot, Helena som jag inte träffat sen i somras, å som fått sin lilla son nyligen. 3½ månad ungefär som skiljer mellan grabbarna :) Ja, annars är det ont om planer.. någon annan utan planer, hör av er isf. :D

Nej sängen får det bli nu, godnatt på er!

Slänger upp denna bild från i somras, jag höggravid, sen söta Sarah å Linn också :)


Hej

Lördagkväääll, har det rätt segt för tillfället. Blir väl bara en tv-kväll, fångarna på fortet kanske jag tar mig en kik på och så nån film som blir senare!
Tidigare idag var jag till tandläkaren igen.. var ju tvungen att röntga mina tänder, som jag aldrig gjorde när jag var där i somras, ville inte göra det när jag var gravid. Sen har man skjutit upp det där, blev aldrig av att gå dit, men igår ringde jag å bokade tid. :P Det gick bara bra, hade inga hål som tur var. Dock börjar ju mina visdomständer komma nu å det gör ooont emellanåt.. bläsch, hate it. Hade iallafall en jättetrevlig tandhygienist, en jag aldrig haft förut. Hon följde med ut i väntrummet sen å kikade på Alexander som satt där å väntade under tiden med pappa/morfar. :)
Ja ni ja ni.. sen på eftermiddagen åkte jag, Camilla & Alexander hem till Sarah å hälsade på, Gabriel var också där. Blev bjudna på fika, tack tack :)

Fredag igår.. segaste fredagen på läänge. Ville gå ut, men tar helst inte ut Alex när det är under -10 så det blev aldrig av. Var inne hela dagen istället, en sväng till statoil på kvällen bara, sen blev det chips, dip å tv. :D

Återkommer, ha en fin lördagkväll! :))

valboo

Tjoohoo.
Sitter här med en nyvaken gullunge. Iofs så sov han inte länge nu, somnade vid mitt bröst när han åt, så vaknade han nyss. Blir nog vaken några timmar till..
Vi gick ju upp tidigt imorse som han inte är van vid, så idag har han sovit lite mer än han vanligtvis gör på dagarna, men ändå inte sådär jättemycket.
Blev en timme på föräldragruppen iallfall, var bara en mamma å hennes son där, å så var det ett par å deras tvillingpojkar. Alltid ganska dåligt med folk i den gruppen, lite trist. Men vi pratade om relationer idag, helt okej! :) Därefter skulle jag byta på Alexander, men då kissar han lite på sina strumpor som jag givetvis glömde att ta av, så blev hem och byta dem och sen åka direkt till valbo, där vi mötte upp Alexandra å Tilda. Det var jäättetrevligt, vi åt lunch och kikade runt i affärer. Hittade fyra par strumpor, en pyjamas och 4 bodys till Alex.
I början när vi åt så tittade Alexander å Tilda på varann lite grann, men på slutet var de båda riktigt trötta så de sov mest.. inte lätt att åka runt i affärer med deras morsor ;P
Märks även att Alexander börjar bli mer blyg för folk han inte känner, kom en bekant jag jobbat med på Ängsbacken och kikade på honom, då började han storgrina efter en stund. Hihi, men han var trött och lite hungrig samtidigt, så det spelade ju också in.

Sen när jag kom hem provade jag med potats å majs-puré igen, tog lite mer idag än vad jag tog igår. Å idag gick det jättebra!! ALLT gick i hans lilla mun, utan problem! Matvraket där ;) Hoppas det fortsätter såhär nu! Nya tag imorron!
Fredag å helg imorron, vad händer? Inget planerat här, ska hem till Sarah en sväng på lördag iallafall :) :)

Slänger upp några bilder från idag.

Alex å Tilda, utslagna i sina vagnar! Snacka om flickigt å pojkigt också apropå färgerna ;D Mysungar :)




Lillgubben äter/kladdar med barnmaten. Kolla in haklappen! ;D






barnmat :)

Hej hej !
Nu har jag varit dålig på att skriva igen, haft lite ont om tid faktiskt :P
I måndags var det väl mestadels lugnt har jag för mig, tog en promenad med Alexander å vagnen. Igår kom Viktor hit på förmiddagen, det var dags för bvc igen.
NU väger lilleman hela 8130 gram och är 67,5 lång! Han blir sååå stor!! :) Alexander den store, passande namn, javisst. Sen tog vi en sväng till försäkringskassan, Viktor ska skriva över alla sina föräldradagar på mig (förutom de 60 han måste ha själv) så det var vi och fixade.. begärde även igår över nätet, men tog bara fram till i maj eftersom jag inte vet om jag ska jobba i sommar eller inte. Man vet ju inte om man får även fast man söker.. men förhoppningsvis får jag på Ängsbacken där jag jobbat två somrar i rad. Inte förra sommaren då, men 08 å 09. Samtidigt skulle det vara såå skönt å vara hemma i sommar också, bara ägna all tid åt lillprinsen innan plugget drar igång på allvar i höst. Men vi får se hur det blir! Pengar lockar ju också.. skulle ju inte jobba heltid isåfall.
Så nu har vi även börjat med barnmatspuréer.. provade första gången idag, med majs å potatispuré. Alexander blev ju hungrig precis då, vi hann ge han lite grann men det låg bara kvar i munnen. Sen fick jag amma, å sen provade vi igen.. Fick in lite grann i munnen å han började smacka, verkade som att han ville ha mer på en gång :) Provade ge lite till, men då låg det mest kvar i munnen bara, å han tog in fingrarna och kladdade lite, hihi. Men så är det, bara att fortsätta så ska det nog gå bra till slut! Som det är nu vill han ha mat av mig väldigt ofta, det är ofta var å varannan timme (på dagarna, på nätterna sover han som en stock), som han vill ha mat. Så jag hoppas det blir mer sällan han behöver amma om han vill äta "vanlig mat".
Spännande spännande :)

Så imorron börjar föräldragruppen igen, skönt å komma ut på något! Men får se hur pigga jag och lillen är som alltid sover fram till 10.30-11.30 tiden ungefär.
Sen efter det ska vi träffa Alexandra å hennes söta lilla Tilda. :D Ska bli kul, blir nog valbo en sväng.

Lilleman sover för tillfället, men han vaknar nog närsomhelst å är hungrig. Får se om vi tar oss en promenad, segt när det snöar dock.

Ha en fin onsdag!!

vardag igen

Hallå hallå! :)
10e januari imorron å åter till vardagen för de flesta som haft julledigt osv. Många kanske började jobba förra veckan också, det är väl olika såklart men ja. ;D

Var ju som sagt på dop för Hailey i torsåker i lördags, å det var trevligt! Tyvärr missade jag ju en stor del av dopet eftersom Alexander blev hungrig precis då, så hann med å se lite i början å lite i slutet. Men jag satt ju där utanför så hörde ju allt iallafall. :P Det är sånt som händer.. Blev sen fika på ett ställe ca 500 m från kyrkan. Btw så var det en riktigt riktigt fin kyrka! Gammal å fin. Seljansborg där Alex döptes är ju myyycket mindre, kan knappt kalla den en riktig kyrka. Men var ju iallafall speciellt att ha dopet där när jag själv är döpt å konfirmerad där, samt haft alla avslutningar där osv ..
Hailey fick en fin tavla av mig och Alexander, som det stod "Prinsessa på", den är till för att man kan ha ett kort på henne i den. 
Annars igår blev det bara lugnt med film osv.. Kikade på "Bröderna Karlsson", en film jag kan rekommendera starkt. Riktigt riktigt rolig. :D

Idag har det varit seg söndag, tog iallfall en promenad till Ica med lilleman. Blöjor å sådant viktigt som behövde inhandlas!

Lilleman ligger nere i vardagsrummet nu å skriiker, hihi. Han har börjat gjort det ännu mer numera, provar olika röstläten. Han är med sin morfar men jag ska väl gå ner å busa lite med han.

Men, det blev några få kort knäppta på dopet, måste ju slänga upp dem. Lilleman var såå fin i sin skjorta. :)

Alexander å hans kusin Hailey med deras pappor. Håller i handen, såå sött!




Glad busunge




fika å film

Hej där mitt i natten! :)
Hade en lilleman som ville vara vaken läänge idag, inte förrän vid 1tiden somnade han.. jag får sovmorron iallafall ;) Men ska ändå lägga mig nu jag med, ögona börjar bli lite mer å mer tunga. Runt halv 2 hämtar Viktor å Paul upp oss iallafall, så åker vi till torsåker på lilla Haileys dop.
Idag blev det en sväng på stan för mig, Alexander å Camilla, så mötte vi upp Sarah och tog en fika. Eller jag fikade iallafall ;D
Sen har det bara varit lugnt hemma, kikade lite på Let's dance, men uuh vilket tråkprogram rent ut sagt. Nej, det är aldrig något som jag brukar följa ordentligt.. ser bara på det om det verkligen inte finns något annat att se. Man somnar ju när man tittar på det, typ :P
Vi gick å hyrde tre filmer idag också, hann kika på en ikväll.. Frozen heter den, var en riktigt bra å heemsk film. Kan jag rekommendera.

Sova var det ..

Men slänger först upp en bild på denna snygging som var med i filmen vi såg.. har även varit med lite i Gossip girl. Så sjuuukt fin, grrr ;D haha.


myys

Hejss! :)
Hoppas allt är bra med er.
Vad har hänt för mig sen sist jag skrev? Idag snöade det så mycket så blev aldrig någon promenad, har hållt oss inne hela dagen.. men igår blev det en iallafall, sköönt! :)
Så igår kväll kom Christofer hit, kikade på tv å pratade lite skvaller. Så kom han hit nyss igen, blir väl liknande ikväll igen.. kul att träffa han innan han drar tillbaka till Boden å lever livet som soldat. :D
Så fick jag besök av Sirpa å Sarah idag med, kuul :) Var ju ett tag sen Sirpa träffade Alex så hon fick se hur stor han blir.. ska ju förresten väga å mäta han på tisdag igen, ska bli kuuul å se hur stor skillnad det är, för nu är det över en månad sen sist :)

Fredag imorron, känns inte som det eftersom det var som helg igår.. men men, får se vad helgen erbjuder. En sväng på stan imorron med Camilla å sen dop på lördag.

NU ska jag vara social!
PUSS

oj oj..

HEJ! :)
Hade betydligt mer läsare igår än idag, å bara för att jag inte skrev nåt igår så kollar inte lika många in idag.. men fortsätt kika in, rätt som det är så kommer det inlägg juuu :)) Ni får gärna länka era bloggar med, om ni har någon vill säga.. så får jag mer bloggar att läsa, å ni får fler läsare ;) BRa deal va? SÅ, skriv namnen på era bloggar så kikar jag in! :)

Tisdag kväll, onsdag imorron å veckorna bara flyyyger fram.. igår var det mestadels lugnt, tog en promenix med Camilla å Alexander. Idag blev det köpis med Camilla, Linn å Alexander. En rolig vistelse med mycket skratt måste jag säga.. med Linn så blir det alltid en dagens kommentar av någon anledning, som man kan leva på länge. ;P haha.
Jag inhandlade iallafall en doppresent till lilla Hailey som döps på lördag. Så då ska jag och Alexander till torsåkers kyrka, ska bli kul! Träffade även henne och Petter i valbo idag också, å Alexander sken upp när han såg dem. Kanske tänkte tillbaka på dansen med Hailey i lördags, vem vet. :D Haha. Sen handlade jag en tröja på Gina å en "tugg-nyckelring" till Alexander. Han ska in med allt i munnen hela tiden, å verkar som det kliar på tandköttet.. kan ju vara tänder som sagt, visar sig väl snart isåfall. :P Han har blivit så livlig också å håller på att vänder sig hela tiden.. från mage till rygg, från rygg till mage å tillbaka igen.. Mage till rygg vände han sig när han var två månader första gången. Sen rygg till mage har han gjort nästan helt när han var runt 3 månader, men haft armen under så inte kommit fram riktigt hela vägen så att säga.. men några dagar innan han blev 4 månader så vände han sig ordentligt från rygg till mage. Å nu är det hela tiden, så kul med all den här utvecklingen!! :)

Mitt hjärta idag. <3




2011

Jahaja! Första gången man skriver för i år då. :)
NU är det 2011. Spännande att se vad detta år har att erbjuda?! ;)
Ja ni. Jag har iallafall haft en jättetrevlig nyårshelg. Viktor hämtade upp mig å Alex i fredags, så åkte vi hem till Paul. Blev bjuden på god trerätters middag.. Maria, Petter å Alexanders lilla kusin Hailey kom dit också! :) Kul att träffa dem. Ställde även Alexander och Hailey mitt emot varandra, så de fick dansa med varandra å pussa lite på varann, haha. :D Å de verkade gilla varann, båda sken som solar å Alexander som varit lite grinig innan skrattade för fullt. Mysungar!!
Senare åkte Maria vidare, Petter och Hailey stannade kvar till efter 12slaget.
Blev mest tv-kik och chill, hockeyn kollade vi på bland annat.

Igår var det rätt lugnt hela dagen.. vi tog en promenad hem till Thomas, hans flickvän var där också. :) På kvällen var det bara lugnt.. Idag innan vi åkte hem blev det en sväng hem till Victoria, kul att träffa hon och hennes sööta lilla Olivia igen. Ställde Alexander framför Olivia, hon var en bra bit längre å det såg såå sött ut. Hihi, men sen är ju hon över 1 år äldre också. :)

Tyväärr blev det inga bilder då jag inte hade nå batteri i kameran.. attans!!
Måndag å ny vecka imorron.. får se vad som händer å sker.

Igår blev ju iallafall lilleman 4 månader!! :) Har en fundering om han börjar få tänder också, då han blivit lite mera grinig, dreglar en del och det känns som det är lite hårt på nedre tandköttet.. ja, det visar sig väl.. Ska inte till bvc förrän nästa tisdag, ska bli himla spännande att se vad han väger å hur lång han är nu. Ska även prata om mat, ska nog börja ge han lite mer vanlig mat snart.. skulle ju kunna fortsätta amma helt också tills han är 6 månader, men känner det skulle vara roligt att börja tidigare. Under helgen som varit ville han ha mat heela tiden nästan, mycket oftare än annars.. vet inte om det var för att han inte kände igen sig, å ville ha mer närhet istället.

Han somnade precis förresten, men vaknar nog snart igen så jag ska avrunda!
Ha en fin fortsatt kväll!

RSS 2.0