<3

Känner nu hur seg å trött jag är. Blir nog en tidig kväll skulle jag tro.. ska kika på "A lot like love" som blir på tv iaf, den är braa :)

Annars har jag gått in i graviditetsvecka 13 nu :) Som jag gjorde förra veckan så tänker jag dela med mig av vad som händer med mig och den lille nu :)

Nu är det ett fullt utvecklat om än mycket litet barn som växer i din livmoder. Alla organ är anlagda och har börjat fungera. Nu återstår två tredjedelar av graviditeten. Under denna tid ska barnet växa och alla organ ska mogna fullt ut. Barnet ska förbereda sig för ett liv utanför livmodern.
Den lilla kroppen blir allt stadigare. Delar av brosket börjar ersättas av ben och barnet rör sig mer och mer för varje dag som går. På ultraljudsundersökningen kan man se hur händerna söker sig mot munnen och armar och ben böjs och sträcks. Små pojkar bildar manligt könshormon och hos flickorna finns det miljoner primitiva ägganlag i de omogna äggstockarna. Barnets ögon är fortfarande slutna och svettkörtlarna är färdigbildade. Det går att ana de linjer på fingertopparna som senare blir ert barns speciella fingeravtryck.

Nu går du in i den andra tredjedelen, trimestern, av graviditeten. Många upplever att de går in i en lugnare period. Det mesta har troligen fallit på plats. Du har accepterat graviditeten och lugnas också av att perioden med den största missfallsrisken är förbi. Lyssna till din kropp och hitta en bra balans mellan aktivitet och vila. Vanligt arbete och fysisk aktivitet är inte skadligt alls men tänk på att inte utsätta dig för onödig stress och se till att du får sova ordentligt. Om du har möjlighet, gör det redan nu till en god vana att ta en liten vilopaus mitt på dagen.

<3

Niiice

Gårdagen blev helt okej den med, så jag är nöjd med hela helgen. :)
Blev en skön skogspromenad med Sofia på eftermiddagen, sen åt vi god mat hos henne. Jag tog en promenad hem, sen kom Sarah å Philip hit. Camilla kom även hon efter en stund :) Jag fick även vara chaufför igår med Sarahs bil som jag älskar att köra, så vi hämtade upp Tove, sen bönade vi ner och mötte upp Sofia å parkerade där. Sen promenerade vi alla till en förfest där Stina å co var :) Strojden var där han å, inte igår man träffade honom. Synd han inte hade med sig Lillsanna dock. :)
Var väl helt okej förfest, lite halvsegt emellanåt.. Tur att både Sofia å Philip också var nyktra iaf, annars hade jag känt mig ensam.
Stina hade tappat bort sitt Visa-kort å leg å sånt, så när resten drog på krogen så skjutsade jag henne till hofors så hon fick hämta ett annat leg, å föra över pengar å sånt. Så det löste sig ändå, bara att hon kom in lite senare. Jag å Sofia åkte hem till henne å tog det riktigt lugnt, käkade mackor å kikade tv.
Efter 2tiden hämtade jag upp Sarah, Camilla å Philip å skjutsade dom till donken. Fick köra en sväng till forsbacka å släppa av folk där med, sen slutade kvällen med att Camilla å Philip somnade i min soffa, medan jag somnade i sängen. Höhö, jag är ego som tog sängen när de var två st, men de ska vara glad att de fick sova här. ;p Sov väl helt okej, men vaknade emellanåt av att dom två låg å babblade. :p

Idag än så länge blev det lunch med Sarah på Viking, även varit å småhandlat lite. Blir nog inget spec alls som händer resten av dagen, ska nog bara ta det riktigt lugnt då jag är lite seg. Ledig imorron, men på tisdag är man tillbaka i skolan igen, å en helt ny klass.. spännande!

Slänger upp bilderna från gårdagen, de flesta knäppta från min kamera, men även några från Sarahs :)































Rolig kväll!

Hej! :)
Vaknade för lite mer än en timme sen, hade en toppenkväll igår! Det bevisade verkligen att man kan ha roligt med fulla folk fast man är nykter.
Sarah å Camilla kom hit först, sen hämtade Tobbe upp oss. Vi åkte å köpte pizza, sen hämtade vi Christofer å sen hem till Tobbe där Åke redan var. De drack, lyssnade på musik å sjöng singstar. Vääldigt trevligt!
Vid 11snåret skjutsade Tobbe mig, Camilla, Sarah å Christofer till gävle för att gå på Slick. Helt okej med folk där igår, å mycket kända ansikten också. Jag å Camilla träffade bland annat Peters barndomskompis som han typ växt upp tsm med, inte sett han på flera år å jag tror han tyckte vi var gaaanska olika oss, spec Camilla. :D
Dansade lite grann, annars blev det mest bara sitta å prata å kika på folk, trevligt det med! Tobbe hämtade oss efter krogen, å vi fick skjuts hem. De köpte nåt på donken, sen skjutsade han mig å Sarah till mig. Tove kom förbi också. Vi satt å snackade om allt möjligt till halv fem på morronen. Seeen somnade jag, inte konstigt att man vaknade rätt sent.
Så gårdagen var kanon! :)

Idag visar det sig vad som händer, Camilla å Sarah å co ska ju ut på lobby dom, se arvingarna. ;) Hade varit skoj det med kanske, men orkar inte betala in mig för å gå dit idag, kostar mer idag också när de kommer dit.
Jag tänkte umgås med Sofia istället, blir en promenad nu på dagen å ikväll får vi se vad som händer.
Snart kommer det någon och kikar på min kyl också, den har helt slutat funka bara sådär. :S Vette sjutton vad som hänt...

Slänger upp några av bilderna från igår hos Tobbe.


















Freeedag

Vaknade i tid idag igen :) Ska ta 12.30 bussen in till gävle å luncha med Cissi. Sen blir det hem, sen kommer mina pinglor å vi drar till Tobbesam. Som sagt, ger krogen en chans nykter idag. Nog för att det nog blir mest sitta vid ett bord å dricka vatten eller cola, men äh! Kul å se lite folk! :)

Om två veckor är det melodifestivalen på göransson arena för oss! Ska bli skitskoj, artisterna som kommer dit är väl inte sådär asbra men det duger ändå. Blir nog roligt i vilket fall!

Andreas Johnson är en av de som kommer dit, han har bara haft bra låtar med de ggr han varit med i melodifestivalen, så får hoppas på samma i år.

Här är ett klipp från 08, när han å Carola uppträdde tsm. Såå underbar låt!!!




Valbo

Helluu!

Sitter hemma med Sarah å Camilla, vi har sett på jordens värdelösaste skräckfilm.. det sämsta jag sett! :O Blää!
Blev valbo tidigare med Camilla å Linn, jag hittade ett par mjukisbyxor å två tunikor iaf. :) Så blev det mat på donken också.
Annars blev det upp tidigt idag för att tvätta. :)

Imorron ska jag ta bussen till gävle å luncha med Cissi, treevligt.
Sen tänkte jag faktiskt haka på Camilla å Sarah till heartan, ge det en chans fast jag är nykter. Assegt på lobby sist när jag var nykter, men hade nog å göra med folkmassan också. Värt en chans imorron iaf. ;D Får se om någon mer hakar på.. De ska nog förfesta hos Tobbesam så skjutsar han in oss också.

Blev inte mkt mer skriva idag, får bli mer imorron. ;)
Varit vaken sen 9tiden, så är trööött. Blir sova om en stund.

Natti!
Puss på er!

Haha

Helluu! :)
Hemma nu, strax hämtar Stefan å Camilla upp mig, så ska vi köpa sallad från Viking. Såå sjukt goda sallader där! Sen blire hem å kika film med Camilla å Sarah, andra avenyn självklart också :)
Blev inge köpis för oss idag, pga skitvädret. :S hatar snön! Vi gör ett nytt försök imorron å hoppas vi kan ta oss dit då istället..

Sen måste jag bara skriva, att jag har en stark känsla av att folk är lite avundsjuka på mig, å snacket går nog mycket för att man ska ha barn. Inget jag vet, men det är en staaark känsla jag har, å bara så ni vet så är det bara nåt jag skrattar åt isf, å inget jag tar åt mig för. Däremot skulle jag nog blir bra förbannad på den/de personer som jag fick höra snackade... och det är pga att jag tycker de kan komma å ta den diskussionen med MIG, å inte snacka runt om det. Anledningen till att de snackar kan isf mycket väl ha att göra med att jag inte är tillsammans med Viktor längre, som är barnets pappa, pga lite olika saker. Behöver det betyda att barnet får det sämre? Är det inte så att det är fler barn som har mamma å pappa på skilda håll, än att de lever tillsammans? Måste dom ha det sämre för det?
Jag har helt underbara vänner och en underbar familj som stöttar mig i det här, och jag skulle aldrig ens tänka tanken att ta en abort, och verkligen inte heller bara för att jag inte lever med barnets pappa. Så länge barnet har en eller två två toppenföräldrar som gör allt för det, trots att de inte lever ihop, så får barnet det inte sämre än andra barn. Jag har fått höra såå mycket positivt med att jag ska bli mamma, de flesta säger att jag kommer bli en toppenmamma osv osv. Det är även något jag ska försöka bli, ska göra allt för min lille bebis :) Något jag sagt sen jag var runt 16-17 år är att jag aldrig skulle ta en abort, och det står jag för.
Nu gick ju det här ganska fort, en månad efter jag träffade Viktor första gången så märkte jag att jag är gravid. Så visst, det gick fort, men det betyder verkligen inte att jag skulle göra en abort. Det är bara att göra det bästa av situationen. :)
Så det är något jag vill säga till er som snackar, att orden tar inte ett skit på mig vad ni än säger, MEN jag tycker ni ska vara "tuffa" och komma och ta den diskussionen med mig, å ingen annan!

Take care! :)





Home

Kom precis hem typ, varit hos Sanna å Kim ikväll å umgåtts. Blev bjuden på korv m. bröd där med, smarrigt. De hade en väldigt stor å rymlig trea, vore perfekt för mig å bebisen sen. Men jag vill inte bo i björksätra.. Finns väl typ likadana lägenheter lite mer centralt, annars duger ju en tvåa till å börja med också, absolut!
Nu sitter jag å dricker ett kallt glas äppeljuice, mmm! Så ska jag lägga mig framför tvn strax.
Skulle varit barnvakt imorron, men Anna ringde mig sen idag å sa att eftersom det ska bli snöoväder så vill hon hellre ta med sig barnen dit hon ska, ifall hon inte skulle kunna ta sig hem sen. Det kan jag förstå.. fan, vill inte ha mer snö ju! Låt den smälta å ge mig värme!
Blir en tripp in till köpis imon iaf med Camilla, dags att börja kika på lite större kläder snart.. ett par till mjukisbrallor ska jag se om jag hittar också! Tur jag har presentkort. Så blir det film med Sarah imorron kväll. :)

Slänger upp en bild på magen som jag knäppte igår. Det börjar synas redan.. underbart! :)
Får bli en bild för varje vecka, så kanske skillnaden syns sen.

Nu tv, puss på er!








Soova!

Igår innan jag skulle sova så lyste månen så vackert utanför, så det var helt underbart att somna i månskenet, så jag kunde ligga å kika på den. Jag somnade direkt å sov helt underbart hela natten! Inatt lyser den inte in på mig.. :/ Den är utanför, men ser den inte från fönstret. Attans. Men det får gå ändå, för nu är jag trött. Lite läsning i veckorevyn innan maybe!
Får se vad morrondagen har att bjuda på. Blir hem å hälsa på hos Sanna å Kim iaf, får se om Sarah hakar på också :) Har ju inte sett deras trea än, fast de bott där ett tag. Nu ska de snart flytta till hofors till en trea där istället, pga billigare hyra, så jag får passa på att kika in den innan dom flyttar iväg.

Blev en filé black and white med Camilla på napoleon ikväll. Eller jag åt det iaf. Lika underbart gott som alltid! Så tog vi en promenad hem till mig, å hyrde tre filmer. Kikade på en av dem, en nyare version av Bring it on. Helt okej! De två övriga får jag se imorron eller nåt. Sommaren med Göran var den enda, å den andra nån skräckis.. såklart, me like! ;D
Nu har Camilla köpt sig en ny mobiltelefon med, en samsung.. touchscreen. Hur snygg som helst bara för den var vit, hon fick välja mellan svart å vit, vitt ser ju mycket stilrenare ut, iaf på mobiler :) Jag hittade ett minneskort också, så håll ut! Snart kanske det dyker upp någon bild på magen. Ullis börjar ju bli tjock! ;)
Fick höra en rätt rolig kommentar av min barndomskompis Johanna som sa "satan vad skönt att få se dig tjock nån gång också då ;)". Jaa jag har väl aldrig varit känd för å varit överviktig precis. Men nu jävlar. ;)

För övrigt är jag INTE avis på bror Peter som måste landat i Thailand ikväll å blir där i två veckor. INTE ALLS, INTE ALLS! ;D Jag vill ju också! :/

Aja.. sova var det!

Godnatt sweeta läsare :)

Måndag.

Ny vecka! Ledig är jag också :) Sköönt!
Kom hem för en stund sen, sitter å käkar youghurt nu. Varit hos barnmorskan idag. Tog lite prover, fick en spruta i armvecket men det kändes ingenting så det var inga problem. Så tog hon blodtryck.. Blodtrycket, blodvärdet å allt sånt såg bra ut nu iaf :) Skönt å veta! Så äre ju fler prover som dom inte vet hur det ser ut än, men då hör hon av sig om det skulle vara nåt problem, annars är allt som det ska där med :) Sen satt vi å prata en stund, gick igenom lite saker å jag fick en till graviditetsbok att ta med hem också.
Bokade tid för ultraljudet också, den 16 mars ska jag dit. Känns som en evighet juu :p Men så är det. Då får jag se mitt lilla hjärta <3

Om en stund ska jag ner på stan med Camilla, hon ska köpa en ny mobil å jag ska kika på ett minneskort till kameran. Sen läggs det nog ut lite bilder här då å då, på magen bland annat. :)
Sen tänkte vi dra å käka på Napoleon också, muuums ! Återstår å se vad som händer resten av dagen. Film eller nåt liknande skulle jag tippa på!

Jag å Sis innan utgång, 7/3-09.





Tröööött

Idaaaag är det söndag, å en trött Ullis!
Hade iaf en trevlig kväll ändå igår, fast jag var bland massa fyllon ;) Sarah å Camilla kom hem till mig först, pappa skjutsade oss hem till Camillas kompis Linn. Jättetrevlig tjej! :) Sarah var nykter med mig iaf, sen for hon in till gävle en sväng, vi andra träffade på Stina å co och drog till en förfest. Sofia kom dit en sväng nykter å, så heelt ensam var jag inte. :) Var faktiskt trevligt igår ändå, men berodde nog på att det var bra å trevliga folk där. Resten drog på lobby sen, och jag promenerade hem i vinternatten.
Blev sova efter nån timme, men vid halv 4 tiden blev jag väckt av Camilla som har nyckel till mig å ville sova här, så det var bara att låta henne göra det då. Tappat bort mobilen hade hon gjort också, så hon kunde inte ringa heller. :p

Blev ju inte sådär jättemånga timmars sömn ändå pga att jag väcktes å vi låg å babbla osv, så idag är jag trött! Blir nog sova i tid ikväll! Annars idag har jag varit hos mamma å pappa hela dagen. Åt lunch å middag där, kikade film med Camilla.. en skiiiittråkig film som jag inte rekommenderar någon att se! Mammut heter den.. höll på att somna flera ggr!

Blir väl tvn eller nåt nu snart. Får se om jag lyckas hålla mig vaken!

GODNATT :)

:))

Yeah, bästa dagen på veckan idag! :) Inte gjort mycket ännu, vaknade sent. Sarah kommer hit om nån timme iaf, sen drar hon, jag å Camilla hem till Camillas kompis Linn. Sen drar vi till en förfest vid systembolaget där Stina å några till kommer vara. Jag är bara med som sällskap, kanske roligare än att sitta hemma? Sarah blir nykter med mig iaf. ;) Resten drar väl ut sen, vet inte hur Camilla ska göra men det visar sig.

Idag har jag faktiskt varit duktig å skänkt pengar till Röda korsets insatser i Haiti också. Hörde reklam om det på spotify, för att skänka 50 kr så skickar du "AKUT" till 72900. Jag hade inte så mycket pengar på mobilen för tillfället, så blev bara 50 för mig.. vill man skicka 100/200 osv, så skriver man den summan efter Akut. Känns som en rätt självklar grej att göra, enligt mig. Antar att om vi varit i deras sits så hade vi varit rätt tacksamma om de skänkt pengar? JA! Så bra å tänka till lite...

Annars går jag in i vecka 12 idag, som jag nämnde tidigare :) Underbart vad tiden går fort egentligen! Snart har jag ju den lille i min famn. :) Jag börjar bli mer å mer sugen på att ta reda på könet vid ultraljudet dessutom. Först ville jag inte det, men tror inte jag kommer kunna hålla mig om de kan se det.. ;D Bra så man kan förbereda lite innan också!

Jag har en jättebra graviditetsbok hemma, där det står vad som händer vecka för vecka, å en massa tips på vad man ska äta, hur förlossningen kommer se ut ungefär osv.
Därför tänkte jag skriva nu om vad som händer med det lilla barnet just nu i min kropp, som står i denna bok :)

Ca 5,5 cm och 25 gr. Barnet rör sig mycket i livmodern utan att du märker det. Det finns redan 60 ml fostervatten i livmodern. Hjärnan är i en viktig utvecklingsperiod. Barnet har ögonlock och tandanlagen är på väg. Det går inte att se vilket kön barnet har vid en ultraljudsundersökning även om könsorganen börjat utvecklas. Man kan bara ana skillnaden på flicke- och gossebarn då könsorganen är helt färdiga.
Om du ligger ner kanske du kan känna livmoderns kant strax ovanför blygdbenet? Kan du fortfarande ha dina vanliga kläder?

Jaa, jag längtar som sagt. Och jag ska tillägga, det spelar absolut ingen roll för mig om det är en flicka eller pojke, jag blir lika glad för vilket som! De flesta verkar dock tro att det är en pojke, ingen aning om varför? :P Men det återstår att se! :)
Jag har iaf blivit bra jäkla kissnödig.. det beror på att livmodern ligger ganska långt ner å trycker på urinblåsan. Väldigt vanligt.. vaknar så gott som varje morron tidigare och får gå upp å kissa.

Nuu fixa klart här, å göra mig klar! :)

Ha en trevlig kväll!

Fiiilm

Jajjemen, strax kommer Sofia hit å kikar film! Vad det blir för nån vet jag inte, men sånt löser sig. ;)
En riktigt lugn dag har det varit annars.. var ute å promenerade en sväng, nice!

Hahahah, fick festbilder av Stina, de är snart två år gamla. Från den 28/3-08. Jag, Stina, Sofia, Lillsanna, Christofer, Henrik, Bobben å några fler förfestade å drog sen ut på kharma. :D Första gången jag träffade Stina också. OBS! Jag å Sofia hade ögoninflammation, därför vi ser risiga ut. ;) Jag var mig inte så lik helt enkelt, så ni vet det! :D HELGALEN men rolig kväll, trots att det var kharma efteråt.

Mörk bild, men är nästan säker på att det är jag å Soffi! :P

















Vem är den skyldige! :O :P




















Haha, mitt märke sen mouchepiercingen syns klart å tydligt, hade fått infektion å tagit ur den bara någon vecka innan.









snart helg igen!

Haft en helt okej torsdag. Blev film med Camilla å Noa ikväll, det är en gammal kompis till Camilla som vi inte träffat på flera år för hon flyttade till sthlm. Så det var skoj å träffa henne igen. :)

Fredag imorn! Umgås med Sofia står på mitt schema! :)
Resten av helgen får vi se, Sarah kommer hit på lördag iaf. Får se om det blir nå fler eller ej! :)
Soova snart då.. kanske kika efter lite kurslitteratur innan att beställa. :S

På måndag ska jag till barnmorskan för mitt första inskrivningssamtal! :) Jaa, som ni flesta vet å som många säkerligen fattat om de läst min blogg noggrant (eller hört det via ryktesvägen) så är jag gravid, å ska ha en bebis i augusti :) Underbart! Längtar så! <3
Men det är ju ett nöje att gå och vänta också. Inne i graviditetsvecka 12 nu snart, så tiden rinner iväg. Svårt att veta exakt, beror ju helt på hur regelbunden mensen är, och min har ju varit lite till å från. Men det får jag reda på mer exakt när ultraljudet blir i mars. Just nu utgår vi från att jag går in i vecka 12 på lördag. :)
Så det blir väl lite blodprover å sprutor på måndag då förstår jag.. tur att jag inte har några problem med sprutor. ;P
En liten kula har det börjat komma också. ;D Men jag har inte gått upp i vikt, istället har jag gått ner tre kg faktiskt. Men det är vanligt man gör det i början, just för att jag har svårt å få i mig mat numera. Middagarna går bra, det är värre med frukost och luncher. Men jag gör så gott jag kan... tycker inte jag haft nå överdrivna problem just med att kräkas annars, som vissa som gör det hela tiden. Några ggr har det väl hänt för mig.. :) Det här är riktigt spännande iaf, å jag är såå glad :) hihi.

Ska väl sova nu snart!

Nattinatt <3

pump it up!

Camilla kom hit å livade upp stämningen lite, som vanligt! :) <3
Kikade på en film från 87 med Patric Dempsey, romantisk komedi. Riktigt bra! Så såg vi Andra avenyn, första avsnittet för säsongen.. riktigt bra å spännande, så bra borde alla avsnitt vara!

De spelade även denna bra låt i avsnittet idag.. Inte tänkt på den på länge, tror det händer nån gång ibland att dom spelar den om man är på heartan. Men annars spelade de den mycket när man var yngre å gick på skoldanserna.. då dansade vi jäämt till den här. ;)


Trååk!

Är hemma å degar.. inte gjort mycket idag, käkat å diskat typ. :P

Seeega dagar! Snart kommer Camilla iaf. :) Imorron ska jag göra en rest jag har kvar att plugga, så jag blir klar med det.
Önskar nästan att skolan hade börjat redan på måndag.. segt å vara hemma!

Jaja..

Somras innan Kharma å Pumpbolaget!




Leedig

Idag hade vi vår redovisning, det gick bra!! :) Så jag är nöjd!
Ledig nu till tisdag om två veckor som sagt, awesome!

Får se vad man hittar på till dess då.. beställa kurslitteratur å fixa med sånt, så ska jag kika om jag hittar några lägenheter med :) wee! Ska bli skönt med större snart, så tar bror över min etta. Skönt det iaf, så jag kan gå hit och hälsa på ibland. Haft en bra tid med mina över två år i denna lägenhet så liite kommer jag nog sakna den! ;)

Strax hämtar bror mig så ska jag hem till mamma å dom å umgås. Bara Stefan å Camilla hemma nu, mamma å pappa jobbar såå. Blir väl nån film förstår jag!

Hoppas ni får en treeevlig kväll! :)

Längtar till sommaren! En bild på Sarahs pool! ;D


jahaapp

Hejsan hejsan!

Sitter hemma nyduschad, ska ta å sova strax. Camilla drog nyss hon med..  Vi har käkat sallad och kikat på Idol 04-09 igen, jag såg ju det i lördags men inget emot att se det igen! :) Man får sig några goda skratt!

Annars idag har det varit skola bara, lång dag med massa redovisningar att kika på.. vissa var riktigt roliga å bra, en del lite mer sega. Våran är imorron, näst sist. Lite pirrigt, men det ska nog gå bra. Jag är taggad! :)

Får försöka vakna i tid imorron med.. imorse vaknade jag 8.15 , dvs en kvart innan vi börjar, av att Mattias ringde på dörren. Måste ställt av alarmet i sömnen. Inte bra! Får alltid sån panik! :p
Kom lite senare, så missade bara första halva redovisningen iaf. Dock gjorde jag ju en snygg entré när jag kom dit. Öppnade dörren, å där satt alla tre klasserna helt knäpptyst å det var nedsläckt. Första gruppen hade börjat men det var tyst ju då. Jag häver ur mig högt "Oj, jäklar vad tyst det var!". Haha. Var så beredd på att det skulle vara lite stimmigt där å massa förberedelser eftersom redovisningarna inte börjar förrän 9, å klockan var ju knappt det då. Pinsamt! ;)

Fick iaf reda på att vi börjar inte skolan förrän den 2 februari. Så jag går imorron sen är jag ledig dit. Som sagt lite plugg att göra ändå, men sköönt å vara ledig :) Ska tydligen gå bara två dagar i veckan med.. så mycket hemmaplugg. Både för å nackdelar med det.

Nu blir det sova strax!

Nattinatt



s s

SEG SÖNDAG!

Snälla Thomas kom hit och hjälpte mig med datorn iaf, tack så mycket!! :)
Annars har det inte hänt mycket idag.

Går i skolan imorron å på tisdag, sen har jag ingen riktig koll på när nästa kurs börjar. Typ en vecka senare kanske? Jadu, vi får se helt enkelt. Skönt å få lite extra ledigt. ;)
Imorron blir det bara att kika på allas redovisningar, på tisdag likadant. Vår grupp är näst sist att redovisa. Men det går nog fint! :)

Slänger upp dessa bilder från nollningen!
En KANONFULL kväll! Haha! Men kul hade vi! :)

Cissi, Mattias å Jag!



Lördagkväll

Tjoho! :)
Hemma igen nu.. har varit en trevlig kväll! :)
Sarah kom hit vid 18tiden, så hämtade Christofer å Tobbesam upp oss och vi for till american take away å käkade pizza. Enda stället med god pizza numera. ;P
Så kom även Camilla dit å vi fem åkte hem till Tobbesam. Åke kom efter en stund också.. Vi började kika på "My sisters keeper", den filmen verkade oerhört bra men blev svårt å koncentrera sig för pladdermajorna Sarah å Camilla som drack vin å började bli lite smådragna. ;) Så vi kikade väl 45 min, sen blev det inge mer.. Får ta å se den igen sen så fort som möjligt, verkar ruskigt bra! Blev musik å massa snack istället.
Camilla lyckades övertala Sarah att följa med ut på lobby så nu är dom där å röjjer. :) Tobbe skjutsade dom dit, så skjutsade han hem mig också så nu är jag hemma. Lånade Idol 04-09 av honom, massa klipp därifrån som jag tänkte lägga mig i soffan å kika på nu faktiskt. :) Får se om jag orkar se allt eller om jag somnar innan det är slut. Var bara två timmar långt så jag orkar nog.. :p

Helgerna går föör fort, imorron äre söndag! Jajaa.

Hoppas ni har en bra kväll! :)
Peaaaaace!

tacos å sova!

Oh yeaaah, kom precis hem från Sofia, varit där å kikat American Pie 2, lite tv å snackat. Mycket trevligt! Riktigt skön promenad både dit å hem med, bara 4- ute nu, låt det fortsätta vara så!
Annars idag blev det bara skola till ca 13, skönt en fredag. Sen kom Sarah förbi en sväng.. så skjutsade min kära pappa mig till ica maxi. Bärhjälp fick jag, inte illa! Han är snäll han! :)

Nuu är jag hungrig, ska nog käka ett tacosbröd å sen sooova. Somnade en timme ikväll mellan 19-20 med, hur skönt som helst. Dock är jag alltid på sämre humör när jag vaknar, då jag somnat mitt på dagen eller tidigt på kvällen. Har inget problem med dåligt morronhumör, men just det å vakna efter en powernap.

Får se vad morrondagen har att erbjuda! :)

Sov sött! <3

ehm

Skrev ju ett inlägg men tror aldrig jag sparade det! Bra jobbat!!
Heldag i skolan iaf.. bytte helt ämne idag i temagruppen, men det som vi har nu känns mycket bättre att göra, så det är bra! :) Fick göra en trailer idag med, lika som alla grupper. 2 minuter ungefär.. men på tisdag är riktiga redovisningen, runt 20 min ska den vara. Kan berätta efter tisdag hur vi ska göra. Det ska handla om krig iaf :P
Imorron börjar jag 8.30 igen, så ska sova nu. Riktig trött. Men imorron får vi nog gå hem tidigare iaf. ;)
Sen kanske jag skjutsar å hämtar Sarah å Camilla till gävle imorron där dom ska ut, orkar inte följa med själv känner jag.. är jag hellre hemma än å vara bland massa fulla folk å trängsel! Nej tack! Drar hem till Sofia å kikar film istället :)
Annars får vi se vad helgen har att erbjuda!

Nu sova!

Natti <3

onsdag?

Jaa, idag är det onsdag, men det känns som måndag! Lite halvt sådär deprimerande som måndagar kan vara ibland. Är ju bara för första skoldagen var idag. Hade en trevlig dag iaf, vi har börjat komma igång med temaarbetet. Fick jobba med folk som inte går i min klass heller, blev lite blandat sådär men det funkar verkligen jättebra hittils :) Är supernöjd med min grupp!
Så på måndag ska vi spela upp en slags "teater" för vår klass å två klasser till.. späännande, men blir nog nervöst å!
Sen blir jag nog ledig fram till slutet av januari, eller början av februari. Nästa kurs å nya klassen jag ska börja i börjar inte förrän då! Skönt å få ännu lite mer ledighet. ;) Ohhh yees.
Höll på ända till 16.30 idag, bra seg var jag efteråt. Blev en liten powernap där nån timme, sen kom mamma hit. Sen har jag bara hunnit laga mat, chickenbits å ris blev det idag. Å nu sitter jag här!
TIMMARNA BARA RINNER JU IVÄG!

Vad händer i helgen då? Camilla å Sarah tycker jag ska med ut i gävle på fredag, men får se om jag orkar då, kanske är trött efter allt jobb med temaarbetet. Sen äre inte så skoj å gå ut nykter, men gävle är iofs roligare än sandviken.. vi få se! Annars blir det nog bara riktigt lugnt i helgen.

Snart sova igen då, å upp för ännu en heldag i skolan! :)

Godnatt !

Stressad

Ingen uppdatering hann jag med igår heller, hade mycket annat å göra. Nu är jag stressad iaf, Mattias hämtar mig strax, första skoldagen idag! OH YEAH! Men trött är jag, jag vill sova. :( :(
Igår kom Sanna å Kim hit en sväng på förmiddagen, satt mest bara å snackade, var ju ett tag sen man träffade dom. Så det var trevligt :)
På eftermiddagen blev det en promenad hem till mamma, var där en sväng, sen åkte jag och Camilla å köpte donkenmat å drog till mig. Kikade nåt avsnitt på Mysteriet på Greveholm, men sen orkade vi inge mer. :p haha. Blev för rastlöst..

Idag blir det nog skola bra sent.. ett temaarbete vi ska göra ska vi göra klart nu från onsdag-fredag. På måndag å tisdag blir redovisningarna..

Men nuu ska jag kladda på mig lite mascara, sen gå ut å invänta skjutsen!
Ha en bra dag! :)

hmf

Tjeeeenis !

Sitter hemma och borde sova snart.. nu vart det tisdag också!
Pluggat hela dagen ungefär, å tvättat.. så blev det en skön men kall promenad på kvällen!
Morrondagen blir väl lugn, finslipa på pluggandet å promenad igen.

Nu sova?

Fest i torsåker i somras! :)


beautiful.

Kvällen har gått åt till plugg, 1½ sidor skriven faktiskt, å vi behöver minst två. Så nu har jag varit duktig, men känns fortfarande som jag har en del att skriva. Tur vi har till onsdag på oss!
Tycker faktiskt det ska bli skönt å börja skolan! Komma in i vardagen, å ha något att gå till på dagarna å fixa med. Jag förstår verkligen inte ni som är arbetslösa å trivs med det?! Hur kan man må bra av att inte göra nåt på dagarna å dagarna bara rinner iväg, den ena lik den andra. Man borde väl lessna? Kul i några dagar kanske, men sen då.. Fast jag tycker faktiskt de borde korta ner arbetsveckan, till fyra arbetsdagar å tre helgdagar. Fredagar vore också skönt å få vara ledig på. ;)

Ska strax soova, måste bara slänga upp denna vackra låt först. Hon sjunger ju såå vackert dessutom, ett plus!

Godnatt dåå!


Söndag

Söndag, söndag tråkiga söndag.. fast jag är ledig imorron å tisdag så är den lika trist ändå! Men det beror väl på att jag har plugg framför mig.. sånt lockar ju aldrig.

Igår hade jag en trevlig heldag med Sarah, vi käkade mat, glass å kollade film. Sen gick vi hem till Sofia å gjorde henne sällskap.

Ja, nej här blev det inte mycket skrivet.. ingen "på bra humör" dag precis!

Saturday

Heeeejs!
Sitter här med Sarah som räddar min dag idag. Betyder så mycket gumman, så glad att jag har dig! Vi ska åka till kungsgården strax å hämta sex and the city-filmen som vi ska kika på idag :) Så blir det väl bara lugnt med glass, chips å film ikväll! Mys! Så kommer kanske Stina å Pelle över en sväng efter dom bowlat också. :)

Denna låt är ju bara föööör underbar! Älskar den!



Sova?

God kväll mina läsare!
Statistiken hade ökat med typ 20 läsare idag, kul kul! Ni får mer än gärna forsätta läsa tycker jag! :)

Åkte med pappa idag å handlade på eftermiddagen, vid 18 blev jag hämtad av Peter (Nova å Haileys pappa) för att vara barnvakt åt lilltjejen Hailey. Blev där till lite efter 10 ikväll.. Nova, Peter å Anna (deras mamma) var på Cirkus. Jag trodde Hailey skulle bli ledsen när alla tre gick, men hon brydde sig ingenting. Känns skönt att hon är trygg med mig, lille skruttfia! :) Pratar mycket gör hon, såå söt!
Vi kikade iaf på fyra avsnitt av 2009s julkalender, det var hon heeelt inne i. Sen blev det lite kvällsfika för henne, å sen läsning å försöka få henne att sova. Gick väl sådär, till slut somnade hon iaf. :)
Fick sen skjuts hem av Anna, tack tack såå mycket! Skönt å slippa stå i denna kyla å vänta på en buss...

Händer i helgen då?
Den blir luuugn för min del.. lite tvätt imorron å plugg på söndag. Tillbaka till verkligheten.. Känns väl sådär, skönt å komma in i vardagen igen också känner jag.

Nu tackar jag för mig, godnatt å sov gott :)


Vila i frid. :(

Usch, fick en chock när Camilla ringde mig å berättar att hon ser att folk har skrivit "Vila i frid" till en kille vi är vän med på facebook, som jag även träffat en gång. Så oerhört hemskt, inte ens 20 år gammal.. varför ska dom snälla å bra personerna försvinna för?!?! :/

Jag minns i september förra året efter jag varit ute på krogen.. alla bussarna hade gått hem, jag tyckte det var för dyrt att ringa efter taxi. Mina kompisar hade gått hem redan innan krogen stängde.. Full å knäpp satt jag å käkade min mcdonaldsmat. Några turkar kom fram å snackade med mig, jag kände direkt att jag inte ville prata med dom. Istället stod det tre 19åriga killar å tittade på mig.. de såg så små å gulliga ut, å verkade hyfsat nykter. Jag var full å gick fram å snackade med dom, berättade att jag bodde i sandviken å hade missat bussen hem. Bad om att få sova hos dem. De skrattade lite och sa att det var okej.
Dagen efter kom jag på att det är INTE smart att följa med tre okända killar å sova, de skulle kunnat utnyttja mig som var en full tjej. Visst att jag var äldre, men jag är ju inte direkt stor å stark för det. :P
Hur som helst, så gick det bra.. de var hur snälla som helst, gjorde inte en antydan till att ta på mig eller liknande. Vi gick hem till Joel, ( som nu gått bort :(( ) och satt där och pratade och drack lite. Jag minns att jag retade honom för att han hade en mindre lägenhet än mig, som dessutom kostade mer i hyra. :D Skrattade å hade kul.. dom var hur  trevliga å snälla som helst! Spec Joel som bodde där, som jag fick mest kontakt med.. Vi satt å snackade en timme ungefär, jag sa bland annat åt Joel att adda min syster på facebook eftersom dom är lika gamla. Sen så bestämde vi oss för att sova. Vi alla fyra somnade i samma säng. Lite trångt, men det gick bra. Jag kände mig trots allt trygg med dessa killar, trots att jag aldrig träffat de förut.. Jag är en rätt bra människokännare, känner om personer är bra människor eller inte.
Mot morronsnåret så gick en av grabbarna hem rätt tidigt. Den andra killen sov fortfarande.. Jag å Joel satt vakna å pratade en stund. Jag frågade vart i gävle vi var, han skämtade om att vi inte ens var i gävle. :P Det var det vi mest gjorde, skämtade å skrattade.. så himla go å snäll kille, varför ska dom snälla människorna försvinna?! :( Innan jag gick till bussen så sa vi att vi kanske skulle ses veckan efter på krogen.. det gjorde vi aldrig. Det var den första å sista gången jag träffade honom.. Inget jag anade då när jag stängde dörren om mig. Något sms blev skickat någon gång när jag var ute i gävle, men inte mer.

http://arbetarbladet.se/nyheter/gavle/1.1702940

Där står om vad som hände igår kväll.. :( Jag lider med hans familj å vänner, å tänker på honom.

VILA I FRID JOEL LINDHOLM! :'(

äh

Håller mig inomhus nu andra dagen.. nyser ju som en idiot hela tiden! :P Not nice!
Camilla har varit här å hållt mig sällskap ett tag iaf, alltid underhållande. :) Så kommer Sarah lite senare också. Skönt jag har folk som kommer hit å gör mig sällskap när jag håller mig inomhus.
Blir käk nu, å lugnt.. imorron blir jag hämtad kl 18 å är barnvakt i valbo :)

Hoppas ni får en bra kväll... :)

BESVIKEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

natti

Nuuu tänker jag sova! Har suttit uppe för länge, funderade ju redan vid 10tiden på att gå å lägga mig snart. Men så blev icke fallet. Sofia var på en inflyttningsfest i närheten, men kom hit å gjorde mig sällskap en timme istället. :) Pratat å kikat på tv, treevligt!
För övrigt idag har jag hållt mig inomhus hela dagen som jag sa, Camilla var här å umgicks, vi kikade lite på Narnia.

Men nu säger jag hejdå till onsdagen, å hej till torsdagen för nu vart klockan 00.00!

GODNATT SVERIGE !

sjuuk

Jahaa, då var det min tur att bli lite sjuk, som bra sällan blir det. Förkyld å fryssen, jag som skulle till Erika idag. Vi får ta igen det en annan dag sen istället. :)
Idag blir väl att hålla sig inomhus hela dagen å se till att bli frisk. Ligga och läsa, å glo på tvn. Rolig dag, njae. Men helt rätt!
Det är ju såå jävla svinkallt ute. Hatar denna kyla! Fick stå å vänta ett bra tag på skjuts igår vid resecentrum, pga att de missuppfattat att de skulle hämta mig där.. höll på å dö.. typ! :P Länge sen jag var så arg och otålig också!
Blev super mario hos Cissi igår, riktigt roligt. Länge sen man spelade det, lika skoj än :p
Sen lite film med Camilla, scary movie 2.

Nuu ska jag ta en dusch, men först slänger jag upp bilderna från juldagen å nyår. De flesta iaf. Blev inte så jättemånga från nyår, men :)

JULDAGEN!


























NYÅR!










tisdag

Uhh börjar känna mig lite småsjuk. :S Lite smått förkyld å fryssen.. hoppas det är något tillfälligt bara som går över! Fick nyss ett sms av Nova å Haileys pappa, jag ska vara barnvakt åt Hailey på fredag kväll när Nova ska iväg med föräldrarna på någonting. Skoj skoj :)
Idag blir också en bra dag, jag ska åka in till gävle å umgås med Cissi! Spela supermario å snacka massa babbel blir det väl förstår jag. ;) Nice.
Sen imorron åker jag nog hem till Erika å umgås, niiice! Har ju inte träffat henne sedan.. augusti? :S Är ju en evighet sen! Ska bli riktigt trevligt, henne har jag saknat! Skönt å veta att man har kvar vänner trots att man inte umgås å träffas spec ofta, annars är det ju såå lätt att glida isär när man inte gör det.

Måste börja med plugget någon dag med, men har ju över en vecka på mig, så det är luugnt. ;)

Nuu ska jag käka klart mackan å göra mig iordning, sen blir det en promenix ner till bussen!
Puss på er!

känslor

Jaa, det är tur att jag har världens underbaraste syster, som får mig på så bra humör som ingen annan kan få! :) <3 Bara genom att vara sig själv å skicka en bra låt till mig, så gör hon min dag! Wonderful! Vad skulle jag göra utan henne och musik? Livet skulle suga stenhårt med andra ord!

En del saker känns rätt jobbiga å hopplösa ibland.. men jag klarar allt! :) Bara genom att tänka på dig mitt hjärta så mår jag bra igen! Såå lycklig över detta!! :) Skulle något gå fel med detta skulle jag må piss ett bra jävla tag framöver! Men så ska jag inte tänka, måste tänka positivt å framåt! :) I love u!

Käkar mat nu, går väl sådär. Ska iväg å handla lite, ikväll blir det nog umgås med syster. Eller ta en promenad med hööög musik på, awesome!!

Denna låt är BRA för övrigt! Texten är väl inte så rolig kanske, men melodin! :D




januari

3e januari idag, snart 4e.. jag gillar inte januari! Känns så långt till allting. Tur tiden går fort, om lite mer än en månad blir det ju melodifestivalen här i sandviken som vi ska på :) Kommer bli niiice ! Detta år kommer bli helt underbart iaf, har jag en stark känsla av. Love it :)
Blev bio igår som jag skrev, Avatar. Filmen var inte riktigt min smak sådär, men ändå helt okej att kika på. Riktigt bra gjord !
Sarah var här en sväng ikväll, vi har kikat på film å bara snackat, alltid trevligt. :)
Har faktiskt inga planer alls för veckan.. måste väl ta tag i pluggandet, men det får nog vänta några dagar iaf det. Skolan behöver jag ju inte åka till förrän nästa onsdag eller torsdag. ;D

Resten av denna kväll tänker jag iaf spendera i soffan med en bra bok jag läser. Läst den en gång förr, men det var ett tag sen, å den är såå bra så läser den gärna igen!

Jaa, idag var det ont om fantasi på att skriva. Känns som ett riktigt tråkigt inlägg, men sen känner inte jag mig nå vidare rolig idag heller, så så är det!


Första gången för i år!

Jaa nu har jag varit kass med skrivandet igen! Inte haft riktig tid ännu, varit mycket annat i vägen.
Nyårsafton var väl lite småkaosig med alla olika fester, men skoj var det :)
Började med att jag, Camilla, Sarah å Tove åkte till Napoleon å käkade goood mat! Filé black and white, går alltid hem!
Sen var vi hem hit en sväng, Davve kom hit å alla vi åkte till Tobbesam. Där blev vi inte långvariga, utan drog istället till en fest bredvid napoleon. Där var det trevligt, men jag å Camilla bestämde oss för att dra till bruket på en fest istället. Var där en liten stund, sen åkte jag, Sarah, Erik, Davve å Tove hem till Davve istället och firade tolvslaget där. Några fler kom dit med.. Camilla drog på lobby med resten av folket på bruket hon :P
Jag fick vara chaufför också, lånade Sarahs bil å körde den. Nice :) Så ett helt okej nyår blev det! Bilder kommer sen!
Igår åkte jag å Viktor hem till Erik å kikade på film med han, Sarah å Tove. Twilight å Paranormal activity, vilken jääääkla värdelös film paranormal activity var!!! :S Jag har hört folk som blivit skitskraja för den, så hade värsta förhoppningarna, men jag hoppade inte till en enda gång?! :S Nej, mesigaste skräcken jag sett! Stor besvikelse!

Idag ska jag å Viktor till Jäderfors å hälsa på hans kusin å kusinbarn å faster m.m
Sen ikväll blir det bio med Sarah å Erik, vi ska se på Avatar ! :) Hoppas den är bra!

Hoppas ni haft ett bra nyår !

RSS 2.0