Pepp !

Idag är det sista april. Imorron är det maj! :) Fasen vad fort tiden går, det är vår ute, å snart sommar <3 Så himla underbart väder, å vi hade tur att det blev det idag med, om det inte blir sämre senare då? :S Aja, vaknade runt halv 11, grymt skönt å få sova! Idag är jag nästan bra i halsen med, wiihoo. Så har jag varit ner en sväng på det nya bra solariumet på stan å solat i 16 minuter. Man får rätt bra med färg där må jag säga. Dock var jag dum å duschade nyss, så känns som det försvann lite :S BLÄÄ. Aja. Ska väl inte hitta på mkt mer här hemma idag, sminka å göra mig klar bara å äta. Så kommer Sarah å hennes mor å hämtar mig runt 17-17.30 å skjutsar oss hem till Johanna i forsbacka. :) Ska vi ut å äta på nåt ställe först som det lät, å sen dricka å dra till ett partytält lite senare, som några satt upp. Blir nog jävla trevligt! ;D
Jaja, hinner inte skrivas mer idag. :)
Skriver mer imorron!
Ha en underbar kväll alla!
PUSS

Seg !

Mjaa, sitter här hemma all by myself å känner mig lite småseg sådär. Känner för å ta en lååång promenad, men vet inte om jag vågar ifall halsen blir värre. :S Var ner på stan en sväng tidigare, köpte andra halstabletter, mjök, honung samt cider på systemet. Nån får gärna komma å göra mig sällskap iaf, börjar lessna på att inte ha nån å prata med idag. ;P Iofs ska jag inte prata för mkt för var lite hes tidigare, å det har jag ingen lust å bli mera. Har bara suttit här å läst veckorevyn typ. :P Fick den tidningen med igår när jag köpte klänningen från JC. Camilla kan jag inte tjata hit heller, för hon har begett sig till polen med sin klass hon. :P Jaaja. Ska väl göra nå mat nu å dra igång teven bara. Imorron blir det hem till Johanna runt kvällningen, sitta å dricka å umgås där ett tag. Sarah och Maria blir också med, så kanske Daniel, Johannas pojkvän. Å sen vovvarna ;) Men sen drar vi nog vidare iaf å träffar på lite fler folk. :)
Blev hemma idag, vikariejouren ringde imorse om jobb men kände att jag måste vara hemma och krya på mig.
Jajaa, har inget mer vettigt å skriva idag!
Skrives mer imon, om inte sen.
Tjingen !


Smärta.

Alltså det är inte sant, jag har såå sjukt jävla ont i min fucking hals ! Inte alls virusont, utan det är halsmandlarna tror jag. Inget hjälper heller. Känner mig helt förstörd. :S Rädda mig nån !
Jajaa, var ett antal timmar sen jag skrev sist. Över ett dygn sen äre ju. Vad har jag gjort sen dess då? Har varit å sprungit i trebo igår med bror. 2,5 km .. var jobbigt, men skönt efteråt! Måste verkligen komma igång mer med springningen! Det är ju så sköönt egentligen. Så på kvällen igår var jag ute på en långpromenad. Med hög musik. MYS ! Var så fin kväll igår ! Och dagen idag var underbar.. jobbade på lergöken, mellan 8-13.30. Var trevlaans. Mhm, så blev det köpis en sväng efter det. Hittade nagellack, rakhyvel å en svart klänning iaf. :) Lite saker åtminstone. Så kom Fredrik hem till mig idag.. hämtade lite saker han har här. Känns så bra att vi kan prata å skratta som riktiga vänner nu iaf. :) Blev en pizza också. Fettisullis ! ;)
Jadujadu, imorron blir det nog inge jobba iaf, om halsen ska vara såhär hemsk. :S Fan .. bara det inte är en halsfluss på väg! Har aldrig haft det ens ja, nån gång lär väl vara den första kanske. :S ORKA.
Nej jag är inte på humör för å skriva när jag har ont. Sorry !
Ska väl försöka sova.
GODNATT !




yoyo.

Blev en ledig dag idag. Fasen vad skönt lär jag säga. Det behövs nu.. Vaknade inatt å hade jätteont i halsen, känns inte som nåt virus, mer som två klumpar där som gör det svårt å svälja. Så var mina ögon cp också, helt vattniga. Å är rätt röd i dom idag, så har baddat med massa vatten.. Vet inte vad det beror på, om det är en ögoninflammation på g? :S Som jag hade typ hela förra våren.. gick t.om utan smink på krogen en gång. ;P För jag har aldrig lidit av pollen förut, så tror inte det kan vara det.. Näsan rinner ju inte iaf. Är inte allergisk mot nåt heller. Så antar det beror på att jag gråtit rätt mycket. :( Så jävla dålig jag känner mig, fyfan. Finns väl dom som hatar mig nu å.. jag förstår er! Men jag är en BRA människa egentligen! Bättre än många andra... även om jag inte känner mig så just nu. :(
Mjaa, legat å chillat hela morgonen, läst lite noveller i Frida story, dom är alltid lika bra! Ska väl ta å göra nå mat nu snart, sen ska jag vänta på att Camilla slutar så vi kan åka in till valbo en sväng. :) Fått lönen idag.. apropå det kan det vara smart å betala lite räkningar med. ;) Så blir det väl lugnt senare bara.. måste köpa hörlurar så jag kan lyssna på min mp3, dom gamla har gått sönder. Så ska jag kanske gå ut på en lååång promenad ikväll med hög musik. Rensa skallen lite.. Ska ta mig till trebo nån dag i veckan å springa lite också tänkte jag. Måste bättra på kondisen känner jag. :P FORT FORT ska jag springa, å inte tänka nå förtillfället..
Hm borde väl lägga upp nån bild från festen, men alla bilderna på mig blev kassa. Så det blir nog inget ;) Ni som vill se bilderna ändå från festen får kika in på Johannas blogg istället, hon finns väl under mina kommentarer nånstans här. :)
Men slänger upp en skitfin bild på henne å min kära syster iaf!
HA en underbar dag !


Lessen.

Jaani, idag har ju inte direkt varit den bästa dagen i ens liv.. Fyfan. Jag å Fredrik har bestämt oss för att bryta.. hänt lite saker, som gör att vi inte kan fortsätta längre. Han är världens bästa människa, och värd det bästa. <3 Han är min bästa vän, och jag älskar honom. Vissa saker har gjort så att jag tvivlat på hur vi har det som jag skrivit tidigare, och kom fram nu till att det inte funkar mera.. Har inte kunnat sluta tänka på att det finns nån där ute som passar mig bättre, och någon som passar honom bättre. Vi känns så olika.. Men dom här 8 månaderna med honom har varit så sjukt bra!!! Trivts så himla bra!! Men det är som det är, och jag är himla lessen för jag vill ju verkligen det ska funka när det är världens bästa pojkvän man haft. Vi är så ledsna båda två.. han ska iaf inte få försvinna ur mitt liv!! Lite tid ifrån varann nu, så kan vi umgås som vänner sen. En sån vän borde alla ha! <3 Jag älskar dig!!!
Hmm jaa.. vet inte riktigt vad mer jag ska skriva. Festen hos Johanna igår var trevlig iaf! :) Så blev det lobby sen.. skapligt med folk.
Är så himla trött idag, inte blivit många timmars sömn alls. Så idag har vi bara pratat å pratat hela dagen..
Ska till statoil en sväng nu, får se om jag skriver mer senare, annars imorron!
Tjingen!

Mjahaapp

Då var det dags att bege sig snart. Tror jag ska ta mig en cider här i min ensamhet, i inväntan på skjutsen. ;) tihi. Har ingen kamera här hemma, så bilder blir det nog imorron, för antar att dom på festen knäpper massa kort. ;) Jaja, ni får ha en trevlig kväll!
FREDRIK, JAG ÄLSKAR DIG SÅ <3

Snabba ryck.

Shit, vad jag jääämt ska stressa. JÄMT. Fast jag ändå inte har nåt å stressa till, vet jag att jag ska iväg ut på kvällen vill jag göra mig iordning så fort som möjligt jämt, så man har det klart sen. 3,5 timme till vi ska åka nu, jag är nästan klar men ändå känner jag mig stressad. Ska hem till mor en sväng nu iaf, snacka lite skit med Camilla. Så åker jag hem sen, så hoppas jag pappa skjussar mig, Camilla å Thomas (Camillas kille) till Johanna sen. :D wow wow! Tagga järnet gott folk! Men ni får ha en underbar dag/kväll ! Ses ute kanske !
Btw, ringde om min lön igår. Hade blivit nå krångel med papperen så får över 4400 extra den 6 maj. :D Wihoo! Tur man har koll säger jag !
BAJ BAJ !

Wow wow.

Haha, var tvungen att ha mitt och Lindas ord som rubrik där. :D Är hemma hos Fredrik å tar det lugnt jag bara, men sitter å messar med henne, som är lite fyll och är på interpool. Låter som att hon å Henrik kommer hit å umgås en sväng, trevligt! Jaadu, idag jobbade jag till 15. Direkt efter det åkte jag till gävle och hem till bejb. :) <3 Vi tog det bara lugnt först, snackade åså. Sen var vi till systemet en sväng, å till Lidl för att köpa mina favoritchips. Hem igen, så drog vi till Cheers och åt mat. Jag åt fläskfilé, pomfritt, beasås, sparris å räkor. MUMS ! Mätt blev man å. Sjukt mkt folk var det där, så läänge fick man vänta på maten. Men är ju fredag å löning så. Sen efter det gick vi ut på kvällspromenad. Så himlans underbar kväll ikväll, MYS! Mötte en gullig tant på vägen med en liten vit chihuahua. SÅÅÅ SÖT! Blev ju förälskad nästan. Så var tvungen att stanna å fråga lite om den, å få klappa lite på den. Ojojoj. ;D Gulligt värre! Så mötte vi en till kool hund senare, som var lite orolig när vi gick bakom dom. Kommer inte ihåg namnet på rasen.. sjukt söt var den iaf. Verkade lite mer aggressiv kanske.
Jag är PEPP till imorron! Tagga järnet!
Nu får vi se om vi får nå besök eller inte, annars drar vi igång en film å myser.
Kommer somna som en stock ikväll, efter dessa tidiga dagar man gått upp.
Hoppas ni har en bra kväll. SUP LUGNT, alla som super. ;)
Kramsss!

Hmf.

Känner jag borde skriva nåt mer, vet jag varit sjukt tråkig de senaste dagarna här, med tråkiga inlägg. :P Men absolut inte varit på nåt bloggande humör. Tycker inte jag har nåt att skriva om för tillfället heller. Det enda jag gör när jag kommer hem om dagarna är att slappa i lägenheten å prata med Fredrik typ. Idag har jag gjort nån nytta och tvättat iaf. Även fast jag inte gjort mkt dessa dagar tycker jag ändå att veckan gått sjukt fort. Imorron är det fredag och helg. Slutar 15, sen åker jag direkt till gävle å Fredrik. :) Mhm mhm. Nu efter tvättandet gör jag ingen nytta, tänkte sätta mig ner och läsa en ny novell. Läst några nu, shit vad sjukt bra dom är. Läste en igår kväll precis innan jag skulle lägga mig till sängs, en rysarnovell. Har ingen sänglampa vid sängen heller, så satt i soffan å läste. Den var lite småläskig, men ännu värre när man måste släcka lampan vid soffan å sen gå till sängen i mörkret med.. usch, jag rös nästan. :S :P Haha. Jag är knäpp ;P men det är fasen skitläskigt! Uuh, inte läsa fler rysarnoveller precis innan man ska sova. Visst om man haft nån å sova bredvid men...
Shit, vilket najs väder det varit idag. :D Finare ska det bli också, 20 grader på lördag, perfekt eller vad? Det här är ju nästan bästa tiden på året tycker jag, precis innan sommaren. Vet man har en lång härlig sommar framför sig. Var nere vid ICA maxi tidigare idag, kom det volvoraggare åkande med öppna fönster å dunka dunka. ;D Jag brukar verkligen aldrig avundas dom, men idag gjorde jag det. Hade också velat åka runt med massa kompisar i en bil å sjungit till bra musik. ;) Hittade ingen å leka med idag. :( Hade gärna velat gått på långpromenad i det fina vädret med, men blev hemma å tvätta klart istället. Pratade en sväng med min vän Lillsanna idag med. :D wiiho. Vad händer på sista april då gott folk ?
Vet inte vad jag ska lägga upp för bild, så får bli en från när vi var i grekland i oktober. Att åka utomlands igen vore väl inte helt fel kanske...

Tvättar å tråkar.

Mm, men man lär ju göra sånt ibland med. Har rätt trist här hemma nu, vill gå på donken å äta, men hittar ingen som kan. :S Så jag får väl dra dit själv då, å ta med mig hem. Blev så sugen på en lilla menyn. :) Städas behövs det göras här med.. dammsugas iaf. Suck, jag har ingen energi. Men det måste göras. Jobbade idag, gick himla fort. Imon är sista dagen där för veckan, går samma tid då som idag, så det går nog fort. :) Dom är så sööta, småpluttarna. ;P Dom tog mitt nummer idag med, så dom kan ringa mig mer sen. Går gärna dit mer. :)
Btw, kan nån förklara för mig hur fan man bara kan få 8870 spänn i lön när man jobbat 147 timmar i mars??? :S av gävle kommun. bajsa, hade väntat mig minst 10.000. Mer ska jag ha också, ringde till kommunen idag men inget svar, ringde rätt sent. Talade in på svararen att dom får ringa mig imon, för jag ska fan ha MER pengar! skit på er!
Nu ska jag fortsätta tvätta och köpa mat!
BYE!

Trötter.

Mjoo, var nära å somna på min rast jag hade idag. Lade mig ner med huvudet i armarna på bordet, och var nära att slumra till. Men gjorde det inte, vilket kanske va tur. Inte alls bloggsugen heller, Sofia är dessutom här på besök så ska väl vara lite social med henne. Jobbade iaf 9-17 idag, lite jobbig tid det. Börjar hellre tidigare å slutar tidigare. Men imon å fredag går jag 7.30-15, så det är bra. Så imorron ska jag nog köpa dricka med till lördagen. Tagging tagging. ;) Ska bli så kul.
Är lessen men orkar inte skriva så mkt mer idag.
Saknar Fredrik! <3
PUSS

Tjobre!

Inte blivit nåt bloggande idag, inte haft tid typ. Först jobbade jag till 16, det gick fint. Vissa saker är bra där, vissa mindre bra. Det funkar iaf. Det bästa stället är iaf häcklinge förskola nu, där trivs jag gumdomligt bra! Mhm, sen åkte jag hem till mamma en sväng. Var där bara en kortis, sen åkte jag och handlade på ICA MAXI och sen hem. Ätit spaghetti och bacon idag.. äter inte lika god mat när man inte är hos Fredrik. <3 Där äter man oftast god och lite mer avancerad mat. Trivs så enormt bra med honom, och i hans lägenhet med han. :) Verkligen, det är mitt smultronställe ;) tihi. Men nu är det som det är, så det är bäst för oss båda för tillfället.. På fredag ska vi ses en sväng iaf. :) Saknar honom!
Ja, nu har jag köpt mig en Frida story också, som jag skrivit om förut, så är det världens bästa tidning. :D Läsarna själva skriver noveller å skickar in, blir man med så kan man vinna upp till 1000 kr. Det handlar om massa olika saker alla noveller.. drama, erotik, romantik, läsarnas egna berättelser, övernaturligt. Övernaturligt är oftast bäst nästan. :D RYSA! Apropå rysa, har ni nåt som ni verkligen ryser av? Behöver inte vara nåt läskigt så liksom.. men nåt jag verkligen ryser av är när man känner man har torra händer, och sen efteråt ska ta i sand typ? Jag hatar iofs att ta i sand överhuvudtaget, tycker det är såå läskigt när det ska komma in mellan naglarna! :S Uscha.. Lika många älskar att gå barfota i sand, själv tycker jag det är riktigt läskigt!! usch usch! Måste jag tvätta fötterna fort som attans! ;P mjaadu, knepigt sånt där.
Imorron jobbar jag 9-17.. skönt å få sova nån timme extra. Efter det vet jag inte, ska nog in på systemet en sväng. :) hoho. Så blir det väl bara hem å chilla, som man gör varje dag numera. Vi har väldigt mkt att prata om, sen går tiden så sjuukt fort jämt!
Jadu jadu, kikade andra avenyn nyss. Ska väl sova om nån timme .. Läsa lite noveller först åså ;)
Slänger upp en lite drygt två veckor gammal bild på mig, åså lite Freppan ;) Lite mörk, men det är sånt vi får leva med.
GODNIGHT!


<3

tycker du är den sötaste och underbaraste jag träffat.. alltid(nästan : P ) så glad och gosig.. har nästan aldrig kunnat lita på någon fullt ut förutom dig.. de flesta känslor jag haft förr har försvunnit efter någon vecka... nu har jag haft kvar den i snart 8 månader..vilket säger ganska mycket om hur jag tycker du är som person.

Jaa, det fick jag höra idag av Fredrik..

Du är underbar <3

Kaos.

Mhm, morgonen idag var inte lite kaosig. Vaknade strax innan 8, och känner att jag har skitsvårt att öppna ögonen. Går till spegeln och det vänstra ögat är helt svullet. :S Uscha, hur jag såg ut. Fett ögonlock hade jag. Men var nog för att jag gråtit en del igår, och inte torkade ögonen riktigt innan jag lade mig.. Jaa, så hade jag inga pengar på telefon så kunde inte ringa dagiset heller. Ringde till Fredrik, och underbar som han är så fyllde han på 200 åt mig över internet, å direkt till min mobil. TACK, du är underbar och världens bästa människa. <3 Så ringde till dom, sa att jag ev inte kunde komma, men vi sa att vi skulle höras för jag skulle försöka göra nåt åt det. Så baddade med kallt vatten så lade sig svullnaden. :D Så kom bara dit en halvtimme för sent iaf. :) Så fick jag jobba med minstingarna, sötnosar! Så slutade 16, sen har jag bara varit hemma... pratat massa med Fredrik. Yesyes.. ska hem till mor en snabbis nu, sen hem igen å bara chilla. Börjar 7.30 imon å slutar 16. Får se vad som händer sen.. jävla skitviken, så tråkigt här. Jag älskar gävle! <3
Ser fram emot Johannas fest på lördag iaf, tagga tagga flickor. :D
Inte på sånt bloggarhumor för tillfället, kanske senare eller annars imorn.
Tjingen

Shit.

OMG, jag är så sjukt trött just nu! My god my god.. ögonen är tunga! Vaknade ju 7.30 imorse, kunde verkligen inte somna om, som vanligt när jag druckit kvällen innan. Men så hade jag väl typ hela skallen full av tankar dessutom. Åkte till gävle senare, har pratat ut med Fredrik en massa. Vi har det väl inte kanonbra just nu i vårt förhållande, så det är lite knas där. :( Tyvärr.. inte det att jag inte älskar honom, för jag älskar honom sjukt mkt. Han är världens bästa kille. Men vi känns olika.. har jag känt i några veckor nu. Så i veckan ska jag bo i Sandviken, å han hos sig.. Så vi får ta oss en funderare båda två. Vill ju verkligen att det här ska funka!
Jobb imorron, går 9-16. Får se hur det är på det där dagiset då. :) Blir nog trevlans!
Såå nuuu äre dags att sleepa. ;P
Sov sött !

Pics.

Godmorron!
Bjuder på några bilder från gårdagen iaf, snodda från Johannas blogg. ;D
Vaknade 7.30 å varit vaken sen dess.. Sofia sov över i min soffa, men är på väg hemåt nu. Så ska jag äta, å fixa mig sen bege mig till gävle.

En massa HOT CHICKS ;) Se å enjoy grabbar !










bajs

Jag mår skit ;( Kan nån bara be mig dra åt helvete eller vad som helst??
HEJDÅ GONATT

Yees.

Nu kom jag precis hem, varit en sväng hos mor å far, efter att jag kom tillbaka från gävle. Måste röja upp lite här, är ju inte alls i denna lägenhet längre så kan vara rätt dammigt å småstökigt. Så kommer Sarah och Johanna till kvart i sju, Camilla å Sofia lite senare. :D Har svårt med mitt klädval idag, inte alls nöjd. :S Hoppas Camilla har nåt jag kan låna.. uusch, vill ha kläder! Blir att åka tillbaks till gävle imorron iaf, blir första natten på länge jag sover utan Fredrik. :/ Men det är som det är. :) Man behöver kvällar med bara tjejer ibland, man måste nästan det tror jag. :D tihi.
Har ej tid å skriva mer, ska äta nu å sen göra klart här!
Ha en bra kväll! Ses vi ute på nån pub?? ;D
Kramiis

Seegullis.

Jaaa, nu är jag riktigt trött å seg. Inte blivit nåt skrivande på hela dagen, men huvudsaken man gör det innan 12 på natten eller? ;D Inte haft tid helt enkelt. Jobbade från 7.30-15.30 idag, därför jag är trött nu när jag gick upp 6.40 ca.. Var en sjuuukt kul dag på dagiset. Jag har nog aldrig skrattat så mkt på en jobbdag nån gång, seriöst. Berodde nog mest på att det var en så himlans rolig vikarie där, hahah. :D My god. Så skön människa. :D Var ute hela dagen i finvädret iaf, ska bli fint i helgen med, det är ju underbart. Så mötte jag upp Sofia vid köpis efter jobbet, vi gick runt på IKEA och köpis för att leta täcke till henne. Eller ja, hon letade, jag gled väl mest bara med som smakråd. :P Hittade ett till slut iaf, efter en bra stunds tittande. ;) Var över till andra sidan vägen med, där dom har byggt om en massa. Var in på MIO.. vilken otrooligt fräsch butik det är, såå mkt stilrena möbler å allting där. Ojojoj. Så blev det en fika, och sen bar vi av hem till gävle, hon hakade också med. :) Så hade bejb fixat lite med grillen, blev grillat denna helg med. :D Fläskkarré och potatissallad, samt bea och wokgrönsaker. Mums eller vad?? Så kvällen har tillbringats med att kika på talang, måste säga att nakengrabbarna var riktigt duktiga och roliga. :D höhö. Så när Sofia dragit, så kikade jag på Flightplan som gick på femman. Nån som sett den? Otroligt fascinerande och bra film lär jag säga! Joorujooru. Så ser jag fram emot morrondagen, då man får umgås med en massa söta töser. ;D Blir robinson hemma hos mig med syster, Sarah, Johanna, Sanna och kanske Sofia. :D Wiiho. Så ska vi väl dricka nån cider först, sen tänkte vi dra till steeltown och elvis rockcafé som jag nämnde förut. Trevlans värre! Blev några fler med än det var tänkt å, kanon ju! :D
Men nuu är jag en trött Ullis, så ska ta och krypa ner i en skön säng nu tänkte jag. Kanske pussa lite på älsk, och sen sova. :)
Slänger upp en sweeet bild på min fina vän Sofia. :)
Godnatt alla !

Hej å hå.

Allt känns verkligen på topp idag. :D Vet inte varför, men jag mår BRA !
Började 9.30 imorse, sköönt å få sova ut lite. Så trodde jag det skulle bli jobb till 18.30, men barnet som skulle gått den tiden var sjuk, så blev bara till kvart i fem ungefär. Rätt skönt må jag säga. Så skulle jag jobbat 9-16.30 imorron, men en annan vikarie undrade om vi kunde byta så jag börjar istället 7.30 och slutar 15.30. Inte mig emot, slutar gärna en timme tidigare en fredag, sen fick jag en extra halvtimme med. ;D
Mhm, så nu väntar jag på att Fredrik ska ha tränat klart, så beger vi oss till Sandviken sen, och min kära lya. Ska nämligen sova där inatt, pga att Fredrik imorron vid 8snåret ska befinna sig i Sandviken med jobbet, så var det smart då tänkte vi. Annars hade han behövt bilen, och jag vill gärna ha den när jag börjar så tidigt. Så blir det tillbaka till gävle imorron efter worket, som sagt kanske Sofia hakar. :D Så på lördag ska jag umgås med Sarah å Syster. ;D Vi ska kika på robinson först, å sen ev ut på elvis och steeltown för en öl eller två. Bara massa girltalk. ;D Vill du haka? Sure, men bara om du är tjej. :D
Så den 4-7 maj beger sig Fredrik till malmö också.. han ska gå nån sorts kurs där som är tre dagar, har med jobbet att göra. Hade varit lite skoj å haka, få se hur malmö är, har ju aldrig varit i skåne. Men han får ju gratis resa dit, samt gratis boende. Jag skulle ju vara tvungen att betala allt själv, och kan nog bli rätt dyrt, så njaae. Men jag ska bo i hans lägenhet ensam dessa dagar iaf. Slipper jag min etta. :)
Jaa, nu ska jag väl se på tv eller nåt då kanske..? Om det ens går nåt bra idag, är ju torsdag iofs. :P
Pusseeen

Dååligt väder :/

Mhm, idag var det sämst väder ute igen. Kommer vara det imorron med, men på fredag skulle det skina upp som jag har hört. :) Blev jobb till 16.30 idag, bönade iväg med Fredriks bil till dagiset idag. :D Sköönt, man hinner ju så mkt mer med bilen. Man hinner hem mkt tidigare än om man ska stå å vänta på en seg buss, och man slipper gå upp lika tidigt på morronen. Sen ett plus är att man kan lyssna på HÖG musik. ;) Hade ju aldrig nån radio i min gamla bil. Blir bilen imon med, börjar 9.30 då också så då behöver jag inte åka förrän 9.15 ungefär. :D Wiiho. Lite sovmorron tackar jag inte nej till, jag är morgontrött! Så blir det jobb till ungefär 18.30 imorron, pengar pengar. :) Så går jag 9-16.30 på fredag. Sen efter det blir det en tripp till köpis och möta upp Sofia för en fika. :) träffas ju inte alls lika ofta nu mer som förr när jag jämt är i gävle, å hon i viken eller storvik. Så man får planera lite, nu är det inte bara att ringa och höra om man kan komma över. Bor typ grannar när hon bor i viken så. :P Så ev hakar hon med hit till Fredrik på fredag med, lira lite guitar hero skulle jag tro. ;D Å på lördag ska jag ha filmkväll med Sarah! :) Inte helt fel att få umgås med två av ens bästa vänner på en helg utan att festa å festa hela tiden. ;)
Bättre i ryggen idag iaf. Tack för det !
Så idag har jag ägnat mig åt att söka till högskolan också. Sökte förskollärareutbildningen. :) Känner mig lite mer motiverad att plugga nu när jag sökt och läst lite om utbildningen också. Men vi får se, får väl inte veta förrän juni om jag kommit in tror jag. Jag är ju egentligen ingen pluggarmänniska, men jag kan ju inte vikariera runt på dagis hur länge som helst heller, pga att man blir lasad efter ett tag. Innebär att man inte får jobba mer som timvikarie inom kommunen, man har ett visst antal dagar man får jobba. Vet inte ens hur många dagar jag har jobbat.. förut var det så att om man hade turen att råka jobba EN dag över antalet dagar man får jobba, så var kommunen tvungen att anställa personen. Men nu funkar det inte så längre som jag hört, utan dom har bättre koll på det där nu och vill bara ha förskollärare och inte barnskötare. Sen som det ser ut i arbetslivet nu så är det ingen idé att gå och hoppas på nåt heller.. Jag kom ju in på utbildningen förut, men kände att jag inte hade någon lust att plugga. Kan vara många som sökt nu med, eftersom det är som det är med allt. Kanske man inte har lika stor chans å komma in som förr. Men vi får se. Vet att jag vill jobba med barn iaf. :) Matbutik skulle jag också kunna tänka mig att börja i igen, trivdes riktigt bra på willys förut! Men det är väl bara att söka om det skulle dyka upp nåt. Barnmorska skulle jag också tänka mig att bli, men finns ingen utbildning i gävle för den, å har ingen lust att flytta. :P Som jag sa om att jag inte är nån pluggarmänniska, så menar jag att ånga tycker ju om att plugga och är jätteintresserad av det.. Skulle säkert vara jättekul att jobba som kurator, också nåt jag skulle kunna tänka mig. Men att plugga till det i några år? Vet inte ens hur många.. lika psykolog, är väl 5-6 år minst för det?
Jadu, mkt tankar som snurrar. :P Trött är jag idag med, ville bara ligga kvar i sängen imorse.. Fredrik var lite söt imorse när vi vaknade, så sa han att han hade drömt en mardröm och mått skitdåligt i drömmen. Då hade han drömt att han vaknat upp bredvid en annan tjej, å varit otrogen eller nåt liknande.. ingen rolig dröm, men lite söt när han sa att han drömt en mardröm. Då var inte direkt en otrohet det först jag tänkt att han drömt. ;) Sötnosen <3
Men nu kika efterlyst, fråga olle och sen sova skulle jag tro. :)
Bilden är från i lördags, på väg till Sandviken i Fredriks bil.
Sen du som kommenterade om korven och brödet, klart man tar korven före brödet!!!!!! Eller var det tvärtom? ;D Sen är jag inte hundra på vem du är, men jag är 99. :D höhö.
Godnatt sverige!



Ajajaj.

Har ont i min rygg idag. :( inge kul alls! Har typ aldrig ont i huvet eller ryggen, men nu så ska det komma. :S Fredrik har fått massera mig idag, men det hjälpte inte så mkt, så han får göra mer sen. ;) Men vet att det beror på att jag lyft för tungt typ.. illa illa. Blev uppringd av vikariejouren strax innan 8 imorse också, skulle till trollgården i valbo å jobba. :) Inte varit där så mkt på sistone, så var skoj å komma dit. Mysigt ställe å gulliga barn! Ska vara där imon med, går 8-16.30 då. Så på torsdag å fredag jobbar jag på häcklinge förskola. Sen hela nästa vecka ska jag vara på lergöken i forsbacka. :D Varit där typ två ggr förr, men var läängesen. Så ska vara på en småbarnsavdelning där då, blir skoj! Kul å jobba med minstingarna. :D Jag måste bli bättre i ryggen bara, för det är jobbigt å jobba på dagis om man går och har ont där. :( Får hooppas det blir bättre snart.
Idag hade Fredrik sin första dag på lärlingsjobbet också, verkade bra tyckte han, så det är ju kanon. :D Så imorron får jag ta bilen till jobbet med, för han behöver den inte. ;P Kanon kanon, slipper jag passa bussar. Sen kommer man hem mkt snabbare med när man har slutat.
Ska gå och tigga lite mer massage nu och se på hitta hem. ;D wee. Alla gosiga djur. Jag älskar djur! :D Så blir det andra avenyn kl 9!
Tjaaabba

Gokväll!

Hejs!
Måndagkväll, påskens sista dag. Närmar oss sommaren, wiihoo. Idag blev det jobb, var soft och lugnt. :) Efter det blev det cykla hem i kylan, var tog solen vägen?? Kom tillbaka! Ajaa.. var rätt trött när jag kom hem, så somnade på Fredriks soffa. ;D Sov nån timme.. så åt vi mat å har kikat på robinson från i lördags. Samt lite på färjan. Blir väl ballar av stål om en stund nu. :) Men igår innan vi lade oss, så kikade vi klart på me and marley. Åh shit, det var kanske den sorgligaste film jag sett :( Omg omg.. jag brukar inte gråta så mkt i filmer, händer då å då, kan vara även om det händer lyckliga saker och tråkiga saker. Men den här filmen satt jag verkligen å storbölade på på slutet. Fredriks tröja blev rätt våt.. :p haha. ojojoj.
För övrigt har jag väldigt mkt tankar just nu om hösten som kommer... ska jag börja på högskolan å plugga till förskollärare eller inte?? Shit, jag vet inte!!! :S Skitsvårt ju.. som jag känner så trivs jag väldigt bra med att jobba, men jag tänker väldigt mkt på framtiden också, det är ju smart å förnuftigt att plugga. Har man en gång börjat jobba och tjänat ihop pengar är det svårt att ta sig i kragen. Sen 3,5 år känns låångt. Rätt onödigt lång tid för å bli förskollärare.. tycker inte jag är mkt sämre när jag jobbar på dagis än vad förskollärarna är. :P Men så kan man väl inte tänka, är ju så mkt.. och jag vill ju gärna ha fast jobb! Mjaadu. Man får väl söka iaf, så får vi se hur jag gör när jag kommer in. Vad tycker NI jag ska göra?? :D Behöver hjälp nu känner jag. ;P Aja.
Jobb torsdag å fredag iaf på dagis. :) Får se hur det blir imorron å på onsdag, om man blir uppväckt imorn eller ej. ;P
Jaaru. Nee ska väl ta mig en kik på studera.nu sidan. :p hmm.
Kramisshejs

Fettisdag!

Jajjemen, söndag och påskdagen idag också. Riktigt sköön dag har det varit å må jag säga. :D Kanonväder! Vaknade runt kvart över 11 idag.. tog det bara lugnt tills 3tiden, åkte vi till farmor, som fyllde 78 år. Grattis Grattis. :) Käkade tårta och pratade. Rosor fick hon av mig. :) Anledningen till att jag skriver fettisdagen är för att det känns som man gått upp nåt kilo idag. Fredrik hade köpt Carte dor glass också eller vad det heter, asgooood. Vanilj med jordgubbssmak bland annat. MUMS! Så efter besöket hos farmor for vi tillbaka till gävle, och hem till Fredriks familj på påskmiddag. Dessutom en god chokladtårta efteråt, och lite glass på det när vi kom hem, såå idag har jag blivit tjockis. ;D Känns det som iaf. Varit massa tv ikväll annars bara, gossip girl, singing bee och sanningens ögonblick. Ska vi strax kika klart på filmen vi såg halva av i fredags, me and marley. Sen blir det sova bara, ska ju jobba hos grabbarna imorron ja, börjar kl 10. Yesbooox. Hittade två söta kort på mig när jag var liten i mammas album igår, hihi. Ett är jag ensam på, är väl runt 1,5 år. Och det andra är jag och Camilla tsm på. Jag är nog nästan 4 på det, och camilla är väl ca 7-8 månader kanske? Sweet sweet. :D
Slänger väl upp nån mer från gårdagen också. Avslutar med en bild på sööötbetty. ;D





Treevlans.

Jahaaja, det blev en treevlig kväll ikväll. :) For hem till min familj på lite påskmat, så kikade vi på Sandor slash Ida. Sett den filmen ett antal ggr, men den gick på tv ikväll, å den är bra så var bara att kika igen kände jag. Såg det mesta av den iaf. Sen var vi ut och bönade bil med Camilla å Stefan. :D For runt stan en sväng, å mot årsundahållet. Hög musik, öppen taklucka å dunka dunka. ;D Det är nice med takluckor på bilar, kan man ställa sig upp å tjoa. Så hade ju jag på min gamla bil med.. om nån annan körde då så var det skitskoj att ställa sig upp så man syns ovanför takluckan liksom. :P Haha. Men skulle inte våga det i stan, blev alltid på typ skogsvägar. Skoj skoj.
Mhm, sen så spelade vi Fia med knuff med Mamma å Camilla. Haha, mamma söp typ ner Fredrik. ;D Skitkul! Haha. Han säger nej till en till drink, men för hennes del är det bara att hämta fler, där hade han inget val inte. Jag drack inte en droppe jag, men hade trevligt ändå. Brukar alltid säga att jag avskyr att vara nykter bland fulla folk, men med mamma är det inte helt fel ändå eller. Människan är braaa rolig full alltså. :P Fredrik blev nog lite full han med, men det märktes då inte. Åkte hem till mig efter halv 12 iaf, så har jag hunnit dammsuga å gjort lite finare här. Är ju aldrig i denna lägenhet mera, så såg för hemskt ut. Men nu går det iaf att vara här. Knäppte lite kort idag med, men det är slut på batteri i kameran, så ni får vänta till imorron. ;D Vad händer IMORGON då? :)
Själv ska vi bara ta det lugnt först, sen så fyller min kära farmor 78 år, så blir lite kalas där. Sen efter det blir det ännu en påskmåltid, fast hos Fredriks föräldrar denna gång. :) Antagligen den sista påskmiddagen för i år. Hoppas jag. ;P
Men nuu ska jag ta å krypa ner i sängen hos älsk. Han ligger redan å sover sött. Känner ögonlocken är bra tunga nu. :P
Såå, än en gång, godnatt sverige!

SOLEN <3

Jag älskar solen, den är min bästa vän. Och nu finns den här för mig, det är ju underbart. ;) Suttit å solat på balkongen nu i kanske två timmar. Fått lite färg iaf, men lite mer får det väl bli allt innan jag är klar. ;) Så ska vi väl gå och köpa glass snart kanske? Sen bara chilla.. Så blir det Sandviken senare. Ska dit å röjja upp lite i min lya, ser ju för hemskt ut. :P Så blir det hem till min familj å äta lite påskmat. Ev ta hit Betty till gävle om jag får som jag vill. ;D Får se om hon vill åka också.. Fredrik är ju så rädd att hon ska klösa på soffan. Men man har väl kollen. :P
Jaani, igår blev det bort till Brynäs å hem till Hanna på förfest. Mötte upp Linda och Christian, så vi hakade på dom dit. Var lite folk där, rätt trevligt, men det blev inge krogen för mig å Fredrik sen. Kände mig lite sugen ett tag där men jag kände fan inte av ett skit fast jag drack. :S Drack iofs inte så mkt, vi hade en 20 % vodka, så smakade jag lite öl där med. Jag som brukar vara lättpåverkad, inte igår inte. Så kändes rätt kasst å betala in sig på krogen när man inte blev nå partysugen. Väntar till den 25 nu. :D Så är det sista april sen å, man hinner ju. Så vi drog hem å såg halva filmen av Me and Marley istället, en ny film med Jennifer Aniston och Owen Wilson eller vad han heter. :P Handlar om att dom skaffar en riiiktigt olydig labrador, rätt så rolig. Men var för trött sen, så blev att sova istället. Ska se andra halvan ikväll kanske.
Inga kort blev det igår heller, vi glömde kameran. Men kan slänga upp en från våran goda mat vi gjorde igår! Grillade fläskfilé. MUMS eller vad? ;P
Nääe, nu ska jag bege mig till min bästa vän igen. :)


Jahapp.

Sitter man här hemma hos Fredrik igen då, iofs varit här nån timme. Lagat lite mat, samma som vi åt igår kväll. Men karln kommer aldrig hem, så maten är nog rätt kall nu. ;) Är hos sina föräldrar å fixar nåt med bilen tror jag. Vaknade tidigt idag, redan runt kvart över 9... Somnade iofs rätt tidigt med, innan halv ett var hon nog. Jäädu, så har jag varit hem till Linda och fixat klart mitt hår. :D Fint blev det, nu har jag inga gula slingor, eller nån brun fläck kvar iaf. Weeho. En riktig blondie är jag. ;) Får se vad kvällen har att bjuda på. Sarah skulle ju kommit hit och kikat på tv med mig, såg jag fram emot. Men nu får vi se hur det blir, för tösen har gjort illa sitt knä ännu mer, å var t.om tvungen att åka på sjukan. :( Synd om henne ju! Sakna! Huvudsaken hon blir bra i det där jobbiga knät snart. Annars vet jag inte, Linda snackade om utgång så blir man ju alltid lite taggad när man får höra om det. Spec när vädret är fint med.. Jag som skulle vara lugn i helgen, kanske blir så också. Vi får se, vi får se. Orkar inte planera allt så noga jämt.
Hm, borde lägga ut nån bild på blondhåret, men korten blir såå dåliga när jag knäpper. Alltid bättre om nån annan knäpper, så det får väntas lite med det. :) Istället slänger jag in en snygg bild på Sarah! Hoppas du blir bra snart hjärtat ! <3


Skärtorsdag.

Höhö, rolig rubrik njääe. Inte fantasifull iaf. Skönt å mysigt med skärtorsdag, nu är jag ledig ända till måndag. :) weehoo. Jobbade till 16 idag, sen var jag å Fredrik till willys och storhandlade. Så ikväll har vi ätit prinskorv, köttbullar, potatis, ägg å skagenröra. Riktig påskmåltid! Mummimums. Får se vad morrondagen har att erbjuda? Jag hoppas på fint väder, så man kan ta en låångpromenad nånstans. MYS! Så ska jag hem till Linda och färga klart mitt hår, så det blir fint nån gång. :) Sen på kvällen hoppas jag på besök av älsklingssarah! MISS U!
Nu ikväll gör vi inte mkt, ätit lite godis, är ju faktiskt påsk snart. ;) Och så ser vi på Adam och Eva, den går på tv nu. Rätt rolig den. :D Nu börjar den igen, så ska väl återgå. Blev inte så mkt skriva just nu, men det kommer mer sen eller imon. Den som läser får se. ;)
Najs evening to u!
Tjingen!

Skriver...

Väl liiite till då iaf. :p Hann ju inte så mkt först. Men nu är vi tillbaka hos Fredrik igen. Han håller på att färga sitt hår mörkare nu, var ett himla färgande idag. ;) Snygga blir vi.. men vi gjorde bara slingor på mitt hår, så tänkte vi färga en till färg som tar bort allt det gula, men klockan blev för mkt så det tar vi på fredag istället. :) Blir man fin till påsken. Somrigt å vara lite ljusare på sommaren. ;) Hade ju funderingar förut på mörkbrunt hår, men det kommer säkert nån gång det med. Kanske till hösten/vintern, vem vet.
Jaa, vad händer i påsk då gott folk? Själv har jag inga idéer, blir inget partaj iaf. Ska hem till mina päron på lördag å äta mat, dricka nåt gott kanske. Så ska vi ev till Fredriks föräldrar nån annan dag och äta påskmat som det lät.
Jag tycker om påsken!

Den är sååå mysig! Imorron är det skärtorsdag dessutom, vilket får mig att minnas x antal år tillbaka när man gick påskkärring. Haha! Kommer inte ens ihåg vilka jag gick med, vet att jag gick med kära lillasyster typ varje år iaf. Så sjuukt mysigt å trevligt. Så var det alltid fint väder också.. imorron hoppas jag på sol! På påsken ska det vara sol. Gult som kyckligen. ;) höhö. Måste handla påskgodis! Får bli konsum imorron efter jobbet. Slutar 16.
Wee, jag fick tillbaka 870 spänn på bilen, för försäkringen också btw. Mer pengar behövs ju alltid. :D
Men funderade om jag skulle lägga upp nån bild, men jag hittar ingen, så nääe det blir imorron istället. Har ju faktiskt blivit en snyggare blogg iaf! :D Men kommentera mera. ;D
Godnatt Sverige!

Trixar.

Jahaja, nu sitter jag här med en hålhatt på huvudet, ska göra en maassa slingor.. eller Linda rättare sagt ska göra det. :P Fick ju lite halvgult hår sist jag färgade det, å vill ha det mer blont. Yesyes, så blir nog bra. :) Jobbade tidigare, gick vääldigt fort. Så sen har faktiskt jag å Fredrik varit på en lägenhetsvisning, hihi. Han funderar ju på att flytta till en lika stor lägenhet han har nu fast en bostadsrätt. Den var riktigt fin, men är ju inget bättre än vad han har nu tycker jag. Men sen har dom räknat på att det ska bli mkt billigare årsvis, så vi får väl se då. Sen efter det hämtade vi upp Linda och drog till donken. Mumssss. Så var vi en sväng till Sandviken, glömde säga det igår, men Fredríks bil gick ju igenom besiktningen weeehoo. Så nu kan man vara ute och böna runt. ;) Behöver inte jag ha lika brådska att hitta bil heller kanske. ;) Yess. I Sandviken var vi iaf bara in på ica en sväng, och hem till mig en snabbis. Dags för storstädning där snart, jaaa. Nuuu har jag tyvärr inte tid att skriva mer, ska göra klart håret.
Ha en bra kväll !
Kramsss

Nice!

Hihi, visst har jag fått en fin blogg? Linda var snäll och fixade den åt mig. Schyyysst. ;D
Så har vi varit å jobbat med pojkarna idag. Första gången för mig, var riktigt trevligt! Så slutade 16, sen drog vi å köpte glass och solade solarium. Lite färg fick man väl kanske. :P Så blir det jobb två dagar till där, å sen måndag också som jag vet nu. Så förhoppningsvis lite fler dagar sen. :) Så nu har jag blivit avis på Lindas nagelförlängning med, så nu blir det nog till att skaffa såna sen när man får lön. hihi. ;) så sjukt fint !
Jaja, vad händer ikväll då gott folk? Vi ska väl äta nåt strax nu, kika andra avenyn sen. Sååklart!
Ni får ha en good kväll!
Tjingeling.

Workat.

Tja!
8 imorse blev jag uppringd av hagaströmsgården om jobb, var rätt inställd på att det inte skulle bli nåt idag när det är påsklov å många barn är lediga. Sen var det soligt med, så hade varit skönt att vart hemma och solat. Men vad gör det när man kan vara ute på dagisgården hela dagen istället med massa gulliga barn. :) Så var där 9.30 å slutade 17.30.Så ringde ängsbacken idag om sommarjobb med, wee. :) Först ska jag jobba vecka 26-28, sen har jag en ledig vecka v. 29. Sen jobb igen mellan vecka 30-33. Perfekt med en ledig vecka där mitt i juli med, kul att hon kunde fixa det! Får man planera in nåt skoj till dess, typ åka till stugan, sthlm, iväg på en roadtrip eller vadsomhelst? ;D Annars är det himla skönt att bara vara med.. spec om det är fint väder, kunna åka å bada å bara ta det lugnt. Men när man ändå vet att man är ledig där så vill man ju planera nåt. :) Kanon kanon! Så imorron ska jag med Linda och jobba som assistent åt grabbarna för första gången. Det ska bli kul, men lite pirrigt är det må jag säga. Första gången jag är assistent på det sättet hemma hos någon. Får hoppas det går bra. :)
Mjaa, sen jag kom tillbaks till Freddan idag har jag inte hunnit göra så mkt, vi har käkat å sett på färjan bara. Ska nog se på ballar av stål som börjar 10. :) Lite småkul det! Så blir väl sova sen bara.
Såå ska väl återgåå.
Skrivs mer imorron.
Godnatt later sverige. ;)

Lite fler.

Jahapp, nu har vi ätit pizza och varit till Fredriks föräldrar på besök en sväng. Han fixade lite med sin bil, får hålla tummarna för att den går igenom besiktningen på onsdag nu så har vi en bil att åka i sen! ;)
Så har jag kikat på gossip girl, så blir det sanningens ögonblick med snart. Tänkte vi skulle hinna se robinson från igår med innan jag hoppar till sängs.
Nu fick jag bilder av Linda från gårdagen med, så dom ska väl slängas in dom med då. ;)
Dom jag lägger in sist är dom från slicken. ;D










Skoj igår!

Taack för en supertrevlig kväll igår, alla som jag festade med! Såå trevligt.
Blev ju förfest här hemma hos Fredrik. Jag drog till Linda en sväng först, för hon hade löshår hemma som jag skulle få låna. ;D Blev sååå fint. Jag har ju nyligen klippt mig, vilket jag tycker är lite halvkort, även om det inte är så kort egentligen, lite längre än axlarna. Och där hade jag turen att hon gillar att hålla på med hår å frisyrer, så då fixade vi det. :D Nu vart jag sugen på att sätta i riktigt nästan, är så dyrt bara. ;P Har ju haft hårförlängning förut, men med lim. Det råder jag ingen att prova, ska man ha så ska man ha med clips som jag hade igår, eller sy in på riktigt. När jag hade med lim trodde jag att jag skulle få klippa av mig allt hår där ett tag, lite smått panik. För fick jordens klumpar i mitt vanliga hår å det såg hemskt ut. Som tur var löste det sig när jag gick till en frisör som hade sprit som löste upp klumparna. Men håret var ju iaf inte det fräschaste efteråt, och det blev rätt kort ändå. Men sen är det ju dom som haft lim som det har funkat för med. :)
Aja, efter vi var klara med det så cyklade vi hem till Fredrik och började grilla. Såå gott :) Potatissallad och fläskkarré. MUMS ! Så började vi dricka lite.. jag blev faktiskt rätt normalfull igår, sköönt må jag säga. Så sen kom Lindas kompis Michelle, trevlig brud ! :) Så kom även Robin, Henrik, Said och Saids kompis sen. Och till sist kom Lindas andra kompis Hanna, också jättetrevlig tjej. Så det var kanon. Vi lekte lite Sanning å konsekvens på min begäran, dock var inte alla så pigga på idén men några frågor fick vi fram iaf. Haha.
Så gick vi till slick city sen.. mkt mkt folk! Väldigt trångt där, men KUL var det. Dansade å röjjde. ;) Fast alla som var här innan hängde inte med dit, av grabbarna var det bara Fredrik å Henrik.
Efter krogen gick jag å Fredrik till mcdonalds en sväng, sen hem bara. Sooov.
Händer idag då? Inte alls nå fint väder idag. :/ Men kan ju inte vara på topp jämt. Men hade varit najs å solat lite till.
Blir väl bara ta det lugnt med älsko, se lite gossip girl och chilla.
Ska väl bjuda på nån bild från gårdagen med, men blev inte så många knäppta. Linda har fler på sin kamera. ;)
Sen hade nån kommenterat som jag inte ens vet vem det är, och frågat om min solning igår. Jag skrev ett litet fel där såg jag nu, jag hade skrivit att jag satte mig på balkongen i bikini och solade i bara bhn. :S hahah. Och NEJ, jag hade byxor å mig med ! Du kan väl säga vem du är också? Man blir alltid lika nyfiken!
Men men, blev inte skitmkt bilder igår från denna kamera som sagt, men kanske kommer fler senare om Linda skickar över. :D
Take care !





Underbar dag!

Seriöst, vilket sjuuukt underbart väder det är ute ! Sååå skönt! Älska! Snälla, låt det vara såhär hela våren å sommaren nu så blir jag tacksam. Nån dag emellanåt kan det få regna lite, men snälla, sol å värme behövs i vår och sommar.
Vaknade redan 10 idag, skönt å vakna hyfsad tid en sån här dag. Låg å myste lite, sen gick jag upp och duschade. Så satte jag mig i bikini på balkongen i bara b-h och solade sen. Mmmm...
Så sen har vi varit nere på stan en sväng, kom precis hem igen. Köpte ingenting förutom kött å potatissallad, ska grilla ikväll med Linda innan vi dricker. :D Så får se, Henrik å Said skulle iaf komma med.
Nu har jag färgat mitt hår ännu lite ljusare också, var ju rätt mörkt på en del ställen..blev väl sådär, ska färga det igen sen tror jag för tog inte riktigt överallt. Orkar inte knäppa nå bilder nu, får ni se imorron, blir väl en del ikväll kan jag tro.
Men nu ska vi äta mat, sen bara chilla å äta glass. Å sola lite till. ;)
Ha en great dag !
Kramis !

Ändrat.

Jaapp, det blev ändrat med festen idag, den blir imorron istället. Roligare det, lördagar är bäst att festa på. :D Det som är bra med fredagen är att man har hela helgen på sig sen, kan vara skönt å chilla. Men man är ju oftast så trött på fredagskvällar iaf, å alla festar ju lördagar så. Men imon blir det vi, och Linda å Henrik iaf som det ser ut nu. Hoppas fortfarande på fler. Sarah kunde inte vara med, har för ont i sitt knä. Vi får ta igen det en annan gång, saknar ju min girl <3
Igår kväll var vi och åt på church street, riktigt naajs mat. Men blev samma mat som jag alltid tar, sån där chicken breast. Så sjukt gott! Har ju ätit den några ggr förut.. Jag är lite feg sådär, vågar aldrig prova nåt nytt när jag ska betala mkt för maten, man ångrar sig oftast bara iaf. Provade nåt annat en gång när jag var på napoleon i sandviken, istället för att ta filé black and white som jag alltid tar. Och ni kan ju gissa om jag ångrade mig eller inte. :P
Jaa, idag jobbade jag mellan 7.30-ca 15. Såå fint väder det varit idag, vi var typ ute hela dagen på dagiset. Äntligen är våren här, den är sååå välkommen! Ska bli fint väder imon med vad jag har hört, får se om vi ska grilla innan vi dricker ev? Vore fett najs. Å nästa helg när det är påsk ska det bli fint med. Det här är ju kanon! Påsken är såå mysig!
Ikväll vet jag inte vad som händer riktigt, vi ska göra god mat och bara ta det lugnt. Fläskfilé å pomfritt typ. Mums ! Kika på talang kanske? ;)
Njäädu, jag skriver väl mer imorron innan partajet.
Kramiss

Nyklippt.

Mhm, nu var jag klippt. Blev väl inte så mkt kortare än det var innan, men jag tycker ju alltid att mitt hår ser kort ut när jag klippt det så. Å luggen blev bra, jag är rätt okej nöjd. Ringde å bokade tiden i förmiddags, å jag antog det skulle vara maggans salong här uppe på söder som jag skulle till, för det stod så på kortet Fredrik hade kvar sen förr. Men så gick jag dit till 15, dom sa jag ringt ett annat nummer där dom höll till förut och då var det bara att pallra sig ner på stan till winnhuset. Blev lite nervigt där när man inte ens kikat in stället, maggans verkar ju tydligen jättebra så. Men det känns rätt lugnt nu. :P
Jaa, nu ska jag väl färga håret ljusare också, får se om det blir idag eller imorron. Och hur det blir.
Taggad är jag till imorron med! Men än så länge vet vi bara Linda å Sarah som kommer, jag vill ha folk! Vill du också komma? Bara säga till. ;D
Yesyes, ikväll händer inte mkt .. jag är rätt så förkyld så blir nog bara hemma. Men är sugen på bio med, men verkar inte som det går nån riktigt bra jag vill se.
Får lägga upp två bilder på outfiten imorron iaf. På skorna jag ska ha som jag köpte, samt klänningen.
Nuu då? Spela guitar hero kanske?


Onsdagkväll.

Och här sitter jag å dricker kolsyrat vatten å snörvlar, precis som igår kväll. Ajajaj, jag vill bli frisk. Imorse försov jag mig också, började 7.30 men vaknade 7.40. Alarmet syntes inte ens att det varit igång. :S Fast jag är säker på att jag satte igång det igår kväll.. Stängde kanske av det tidigt imorse bara att jag inte minns det. Så var bara att rusa upp å bege sig så fort man kunde. Sen när jag slutat där vid 16 så tog jag buss den korta biten till köpis, där mötte jag upp älskade sis ! :) <3 Fick lite saker inhandlade dessutom. En fin bh, två par skor (ett par vanliga å sen några med klack att ha när jag går ut. Blir kul å se hur bra jag kan dansa i dom bara. ;)) Å sen ett linne/klänning, en svart å vit. Så det är jag nööjd med. :)
Imorron går jag 7.13.30, sköön tid! Så efter det ska jag ta bussen till sandviken faktiskt.. lär dit å fixa med ett papper från ålderdomshemmet, blev lite krångel med ett papper där när jag jobbade en dag i januari å en dag i februari, så dit ska jag. Sen efter det ska jag nog in på effect å höra om dom har nån klipptid till mig, det brukar vara drop in där så gäller att passa på. Samt att håret blir bra! Vill ju inte klippa mkt på längden, men är väl bra slitet så. Men passar verkligen inte i kortare hår, även om det inte är riktigt kort. Uscha, har typ alltid uppsatt om jag har det. :P Långt långt vill jag ha. ;D
Men nu blir det faktiskt efterlyst på tv jag ska se, å sen duscha å sova.
Känns som jag nyss kommit hem från köpis, inte hunnit bara chilla nånting här idag, så får bli att mysa ner sig i soffan en sväng med älskling nu nån timme åtminstone.
Knäpper kanske kort på skorna imon, får se får se.
Å btw, den som kommenterade min blogg senast var anonym och jag vet inte vem det  var. Skrev nåt om att maten såg god ut. ;D Såå skriv gärna ditt namn igen, man blir ju nyfiken. :D Hihi.
Godnatt later. ;)
Tjingen

RSS 2.0