Taggad.

Sorry för mitt otroligt dåliga bloggande igår, jag hade bara verkligen ingen motivation till att blogga när det var så fint väder ute. Å fantasilös som få var jag också.
Igår kväll kom iaf Sarah förbi, vi käka lite chips å såg på tv å film. Såg på hot chicks, haha, den är rätt rolig den. :D
Annars satt vi bara å snacka massa. :) Kan verkligen snacka om allt med den bruden :)
Så köpte jag en ny Frida story igår, äre nån mer som läser den? En tidning med en massa sjukt bra noveller i, vissa kortare å vissa lite längre. Är romantik, erotik, drama, övernaturligt, eller ur läsarnas egna liv. Man kanske skulle skriva nån novell nån gång å försöka få med där? Kan vinna upp till 1000 spänn ;) Så är det rätt roligt å skriva också. Nån mer som läser den? Om inte, börja! Den är oerhört bra. Kostar typ 30 spänn, kommer ut i butik en gång varannan månad bara, det som är lite segt. Men.
Taggad för ikväll är jag å. :D Blir min snygga randiga klänning ändå, lite trött på den men den får duga ikväll åtminstone ;) Vet inte hur jag ska ha håret bara.. Tror Camilla ska få göra en inbakad fläta på mig (inte av hela håret då alltså utan bara där fram). Men får se, om hon kan på mig, och om jag blir bra i det. Fredrik skjussar in oss till Forsbacka efter 18 nån gång iaf, i min bil. Så hämtar han nog efter krogen med :) Bubben min :) Ska vara hos mig under tiden.
Jaadu, vaknade redan 10 idag ja. Men fastnade direkt vid tidningen, men har hunnit duscha nu iaf, å ätit två mackor. Så nu ska jag fixa lite mera, sen blir det att dra till ängsbacken en snabbis å lämna in ett papper där, å senare bege mig till pärona å Camilla en sväng :)
Hoppas ni får en underbar dag idag!
Kanske ses ute ikväll ;)
Puss!

Underbart väder!

Yeees, om bara snön varit borta så hade det varit perfekt. :) Men man ska inte klaga.. vaknade redan halv 10 idag jag, lite konstigt faktiskt, sover ju oftast till minst halv  11 om jag får sova ut. Men det var lika bra att gå upp å duscha å greja då tänkte jag. Sen drog jag till Lidl, å sen vidare till systemet å stan. Inhandlade dricka till imon, mascara, strumpor å strumpbyxor. Sen lite småsaker bara. Så tog jag det bara lugnt, å sen drog jag till mor å far. Är här nu, ensam förtillfället med missarna =) Mamma är å jobbar, Camilla är på stan å fikar med Thomas, Stefan å Pappa är å handlar. Så var jag nere på hantverkartorget å solade också. Inte världens bästa, mkt bättre på stan. Tihi, Betty är såå söt, är efter mig vart jag än går. Sen om man ska gå å ta upp henne så springer hon iväg, vill va svårflörtad vettu ;) Gosgumman.
Jaadu, nääe nu ska jag ta å dra mig hemåt strax tror jag. Så kommer Sarah senare som sagt :D <3
Tjoo så länge !

Mätt!

Slängde precis i mig en chorizokorv, makaroner, ett stekt ägg å ketchup :) Mums! Men mätt blev man. Nu ska jag ta mig en kort promenad i snön tror jag, till statoil å tillbaka. Ut å slänga soporna å ;)
Lönen blev inte den bästa som jag trodde, men iaf bättre än vad jag trodde. Men blir å ta det lugnt ändå :) Strumpbyxor, dricka å mascara ska inhandlas imon iaf, kläder får jag vänta lite med tror jag ;) Hade ju tänkt köpa nån snygg partyklänning/linnen att ha på lördag, skulle väl kunna göra det också, men tror det får vänta. Här gäller det å vara ekonomiska. :D
Idag blev det jobb på dagis iaf, var trevligt :) Imon blir jag förmodligen ledig. Inte mkt vikarier som behövs en sportlovsfredag.
Så imon blir det lugnt hela dagen, umgås med Sarah på kvällen :) Kika på film/tv hos mig å bara snacka. Kul! Saknar den underbara människan :) <3 Så går vi ju ut på lördag å, kulkul! :D
Iaf så såg jag att Laila Bagge å Niclas Wahlgren blivit ett par som det verkar? :D Grattis grattis! Trodde ju hela tiden att han hade det på g med sin danspartner i Lets dance, dom verkar så tighta. Men då var det Laila istället. Hon som nyss blivit singel också.. men det är ett snyggt par! :)
Nee, ska väl pallra mig iväg ut i snön då.
Ciao.


Vilken film!

Hejsss : )
Hoppas ni mår bra. Dagen har jag tillbringat med att spela guitar hero i ca två timmar, så himlans skoj ju, man får inte nog förrän man ser hur allt lyfter sig. Typ hyllan bredvid teven lyfter sig, rätt läskigt egentligen. Men ändå tänker man "en låt till bara", å sen blir det fler å fler. Som jag alltid tänkte förr när jag läste så sjukt mkt böcker. Älskar fortfarande å läsa, men har inte alls blivit lika mkt numera som förr. Men det där när man var inne i en bra spännande bok, skulle upp tidigt i skolan kanske. Å tänkte, ett kapitel till bara. :P Så tänker jag ungefär med guitar hero.
Så kom Fredrik hem med en sån där groda (semla typ) som vi delade på. Jag personligen gillar semlor mer. Vill ha mer mandelmassa, i "grodan" så har dom blandat grädde å mandelmassa. Men den var okej!
 Sen ikväll har vi kikat på en sån otroligt bra film. Helt sjukt vad bra den var, The curious case of Benjamin Button. Den rekommenderar jag så otroligt, vääldigt speciell film. Lite rörande också.. Yesyees. Väldigt lång, 2 timmar å 45 min. Men den var inte seg nångång, utan allt flöt på bra. Den har dom verkligen lyckats med! Brad Pitt som huvudrollen å :)
Men nuu blir det kanske sova? Börjar 7.30 imon, slutar 16. Skönt å få jobba lite. :) Jag är inte så himla trött än bara, vaknade ju rätt sent idag efter att jag somnat om igen. Men kanske kommer om jag lägger mig ner?
Kostar inget å försöka.
Godnatt folk :D

Tjosaan

Haha, fan vad jag är värdelös på att komma på rubriker jämt :P Men det är faktiskt svårt. Kommer ihåg när man var väärsta aktiv på lunarstorm förr å skulle skriva sina dagboksinlägg där, det var tammefan alltid lika svårt å komma på dom jädra rubrikerna då med. Jadu.
Sitter här hemma hos Fredrik själv just nu, han är å tränar plus ska han köpa underkläder till mig. Duktiga jag glömde å ta med det till han igår när vi drog hit, men blev såå stressigt bara. :P Har ju inga här heller, utan packar alltid med mej rätt många så tar jag med alltihopa hem sen så jag kan tvätta.
Vaknade halv 9 imorse av att hagaströmsgården ringde å undrade om jag kunde jobba där idag å till fredag. Kunde gärna gjort det idag å fredag, men har ju ett annat jobb imon på ett dagis i valbo. Å då var det på småbarnsavdelningen, å dom ville helst att nån kunde komma som kunde vara där alla tre dagarna i sträck. Typiskt! Trivs så bra där. Men ska dit nästa torsdag iaf :) Å dom ringer ju så fort det är nåt så det känns bra..
Ahh, igår blev det tacos iaf! Så sjukt gott, finns typ inget bättre :) Så såg jag på andra avenyn å programmet om rosing där. :P Haha, rätt underhållande å se faktiskt. Jää.
Å jag är så sjuuukt pank just nu :( synd om mig. 12 spänn på kortet ;P Det sista försvann igår..
Skönt med lön på fredag! Kan man känna sig som människa igen. Sen att inte lönen blir nå bra alls är ju en annan femma. Vet inte om jag kommer våga öppna lönekuvertet imorron. :S:P
Nääe, ser framemot mars nu!
Å så ser jag framemot utgången på lördag :)
Nääe nu ska jag ta å göra nåt annat. Spela guitar hero kanske? Jag har blivit bättre på det, har sträckt upp mig till medium ;) Woho. Kanske ska sjunga lite lips med? haha. får se.
Jag vill iaf verkligen se den där Benjamin Button filmen med Brad Pitt. Fredrik har laddat hem den nu, men frågan är om det är bra kvalité på den. Jag är inte så kräsen när det gäller sånt iaf. :D Alla säger ju den ska vara jättebra !
Å här är en bild på mig med "min" hatt i lördags :D haha. Innan festen började.
Tjingeling

Ledig idag igen.

Men kom på sen att anledningen till att dom inte ringer är ju för att det är sportlov ;) Lite skönt med lediga dagar ändå. Är ju jättemkt barn på alla dagis som har äldre syskon som måste vara hemma från skolan, då blir ju givetvis dom hemma dom med. Igår hjälpte vi Sanna med lite saker, jag å Fredrik, sen tog vi det bara lugnt. Åkte hem till mamma å glodde på "Besökarna". En gammal svensk skräckis från typ 1988. Nån som sett den? Inte alls läskig, mest rolig. :P
Så nu ska vi snart äta mat.. bacon, stekt potatis å ägg. Mums! Yee, annars idag har jag ingen aning om vad som händer? Om det blir gävle, eller om jag blir kvar hemma.. Ska se "den rätte för rosing" ikväll iaf, kan bli spännande å se om hon lyckas hitta nån karl! :D Jag personligen tycker inte alls hon ser bra ut, men det stod ju på nån sida igår att hon är en av de hetaste 10 singeltjejerna i sverige.. :P Kan bli ett underhållande program iaf. Sen efter det är det ju andra avenyn! bästbästbäst.
Så är det fettisdagen idag, å jag är en riktig fattiglapp just nu. Hm, så blir nog ingen semla för min del. Men är inte överförtjust i det så jag klarar mig nog ;) mandelmassan är godast, det är alltid för mkt grädde på dom :S Mormors semlor hon gjorde när hon levde, dom var såå perfekta. Kommer ihåg hur mysigt det var varje februari när hon kom med semlor till oss, å vi fick hjälpa till att baka dom. Goa mormor, dog i december 04 :( Där lät det btw som hon bara kom till oss varje februari, men träffade henne ofta. Saknar henne fortfarande ibland.
Jadu.. förvånad blev jag idag å när jag såg att jag fått ett fång blommor i annonsbladet av Sanna :D Haha. för att jag hjälpt henne flytta. TACK ! :D:D
Men nuu, ska vi ta å göra klart maten. Uppdating more later maybe.
TJO

Tjohejs

Var det måndag å ny vecka igen då. Blev inget jobb idag, väldigt olika det där som sagt. Förra veckan ringde typ 4-5 jobb varje dag. Vet jag ska jobba på torsdag iaf, hoppas på mer med. Men, en dag ledig är väl inte helt fel. Ska till Sandviken om en stund iaf, är i gävle nu. Ska hjälpa Sanna med lite saker till lyan åså. Igår blev det riktigt lugnt hela dagen, kebab å film. Beck på kvällen. Alltid lika bra. :)
Yesyesss.. Men idag hade man noll fantasi.
Kommentera mera! ;)
HEJSS

Partaj igår.

Haha yes, igår blev det hattfest här hemma hos Fredrik. :D Var riktigt trevligt må jag säga. Först kom Robin, David, Said å Henrik. Gjorde inte så mkt, lyssnade på musik å spelade lite tvspel. Mortal Kombat eller nåt sånt hette det, ett fightingspel när man ska slåss mot varann. Jag vann en gång iaf :D hihi.
Sen dök Linda, Lindas syrra Matilda, Tessan, Tessan och Annika upp. Var trevligt, blev lite musik å lips nån gång också. Hehe. Åså hade vi våra hattar på oss ;) Nicenice. Sen drog iaf Said, Robin å David. Men lite senare så dök istället Lindas andra syrra upp med sin karl, plus Lindas bror. :) Så blev ännu lite mer folk sen. Så sen drog vi till Slick :) Var jätteskoj, hur mkt folk som helst fast det var helgen innan lön? :S Mer folk där än vad det är i sandviken på löningshelgen. Konstigt, men var kanske för det varit brynäsmatch. Kom in också fast det var 23 igår, men antagligen brydde dom sig inte nå när dom tänkte att det inte skulle komma nå mkt folk. Så det var kalastrevligt, dansade å röjjde. Var lite fyll ja, men inte mer än vanligt ;) Jadu. Sen drog vi iaf hem efter det. Jag, Tessan, Fredrik å Henrik. Sen dök Linda upp också  :) Åt lite käk, å somnade sen. Idag blir det bara mys å film. Ska iväg å köpa pizza nu, gooott! Sjukt hungrig. Blev aldrig å kolla nå mkt på melodifestivalen igår, såg vilka som gick till final iaf. Emd lät väl okej, men resten var då inget å ha :P Mkt bättre förra veckan. Yesyes, men ska väl kika reprisen idag iaf.
Pics från gårdagen ;)


Jao, man ser lite halvfull ut kanske. :P men det bjuder jag på. Min älskling var iaf oooerhört fin ;) <3
Nu pizza!
Tja!

rubrik.

Mm fick bli sån där rubrik, ingen fantasi alls ;) Blev aldrig nåt bloggande igår, jag satt inte vid datorn på hela dagen förrän sent på kvällen, men då var jag för trött. :P Åkte till Fredrik igår efter jobbet, å hans internet krånglade, var därför. Annars igår tog vi det bara lugnt, åt god kycklingfilé å potatisgratäng. Kikade på en film som heter sex drive, rätt ny. Den var helt okej, rätt så rolig :) yesbooox.
Idag kommer lite folk hit å dricker hos Fredrik, kan bli skoj. :D Själv har jag bara två shots, men får väl tjata lite på nån.. nämner inga namn ;) tihi.
Jadu, på dagen nu har jag ingen aning om vad som händer. Fint väder verkar det vara iaf. Vaknade redan 9 idag ja, fattar inet när vi somnade 2. Aja.. kan va skönt det med.
Nåjaaaa, nu ska jag ta mig en dusch!
Ha en rolig dag, skriver mer senare antar jag, eller imon efter partajet :)
Puss!

Humor is the shit.

Å trött är jag.. som vanligt ;) Gått upp så tidigt hela veckan så, blir skönt å få sova ut i helgen. Var på trollgården idag igen, ska vara där imon med. Men slutar redan 13 imon, sköönt på en fredag. Var rätt trevligt idag. Haha barn är så roliga när man gungar dom, åså ropar man "Kom inte tillbaka.. NEJ, kom inte tillbaka! :D" hihi, dom håller seriöst på å dö av skratt ;) såå gulligt. Säger man däremot "Kom tillbaka" så är det inte riktigt lika kul. Lättroade är dom då verkligen. :) Men bra man har humor... personer utan humor, det måste väl vara dom tråkigaste människorna på denna jord? Seriöst.. såna som inte fattar skämt, jämt är sura osvosv. Givetvis finns det ju gränser på vad man ska skämta om också, det ska ju inte bli så att den andra personen blir tjurig. Så det är ett elakt skämt liksom. Sen finns det ju dom som är lite för mkt å andra sidan.. typ jag å Camilla. :D Iofs ingen som gillar våran humor. Eller förstår den rättare sagt. ;)
Mjaadu, imon åker jag till Fredrik direkt efter jobbet iaf. Blir väl lugnt hela dagen/kvällen, kommer nog vara rätt trött. Sen på lördag äre ju melodifestivalen igen.. Bwo är med på lördag! Dom har alltid bra låtar, men skulle bli nån ballad denna gång tror jag, så det återstår att se. De andra som skulle vara med var nån Sofia, Molly Sandén, Emd också.. kan bli spännande, dom brukar ha bra låtar. Fattar dock inte varför Erik kallas för snyggerik, äre nån som vet? Han är ju inge spec snygg.. stör mig på hans röst :P Haha. Lika Danny, inte heller nå snygg.. är väl isf den där Mattias snyggast! Velvet är med också.. hon brukar ha helt okej låtar. Sen Maja Gullstrand från Fame factory .. kommer ihåg när man följde det programmet som en galning för några år sen. Hon var väl aldrig nån direkt favorit för mig, men det är en kool tjej. Så var det nåt band till där som skulle vara med. Men kommer lite folk hem till Fredrik på lördag med, å dricker :) Kan bli trevligt :) Får se vad som händer senare mot kvällen.. Jag har inte råd å spendera pengar iaf, beror på om nån vill låna eller skänka mig ;) Men sen nästa helg vid löningen blir det fest hemma hos Johanna iaf, på lördagen! Blir riktigt kul, får man träffa hennes vovvar med ;)
UUh jag ser inte fram emot denna lön nu i februari.. jobbade inte alls mkt i januari :/ Nedu, nu längtar jag till marslönen, för har jobbat bra mkt nu iaf. Å kommer jobba vidare också. :)
Men nu ska jag sysselsätta mej med nåt annat.. typ se du är vad du äter? :p
Ciaaau

Lär väl skriva nåt.

Rolig rubrik? Njäe.
Men måste ju skriva nåt iaf.. men vad? :P om dagen kanske?
Var fem jobb som ringde idag, ojojoj, vad poppis man är. ;P Inte lätt.
Var på trollgården å jobbade idag i valbo, var trevlans. :D Ska dit imon med, börjar 9 så ska lägga mig strax. Annars idag har jag varit hos mor å snackat massa skit med syster, myste lite med betty boop också. :D Sen drog jag hem å käka, å sen hem till Sanna, hon har kommit igång lite mer i lägenheten nu, så det var bra. Shit vad hennes jämthund Mira älskar mig ;) tihi. Alla djur älskar mig, precis som alla djur älskar pappa. Vi har nog det där i oss, att dom känner att vi är djurvänner liksom ;) haha. :D Men iaf, Mira ville bara ligga å gosa med mig hela tiden, så när Sanna sa åt na å hoppa upp i sängen så stirra hon bara, men sen sa jag det, då vare hoppa upp direkt. :D Så blev hon lite "sur" när jag inte gosade med henne hela tiden. Dom är söt dom små liven! En hund vill jag ha en vacker dag.. annars är jag ju mer en kattmänniska. :) Men hundar är speciella, men jag vill nog inte ha en stor hund. Det ska vara en liten chihuahua eller en ful-söt mops :) Men det får bli nån gång senare i livet det. En perserkatt vill jag iofs också ha, dom är så fult koola ;)
Men nu har jag inte tid å skriva mera, måste sova så jag orkar med en massa barn imorron. Haha btw, barnen på hagaströmsgården klagar på att jag säger ordet schyst ofta? Men det gör jag väl iofs också när jag tänker efter. En sak man säger mkt utan att tänka på det. :P Jadu.
Men godnatt folk. :)
Pussi

Jobbat.

Idag blev det kvällsjobb på ängsbacken igen, inte varit där på ett tag igen nu som sagt. Gick väl bara fint, var lite segt. :P
Annars idag har jag tvättat, var på tiden! Å sen dammsugit å torkat lägenheten med, sköönt å ha det gjort. :)
Inte gjort nåt sen jag kom hem.. kikat andra avenyn såklart ;) Alltid lika bra! Nu blir det väl bara å chilla tills jag lägger mig å sover. Får se hur det blir med jobb imon, förhoppningsvis blir det väl det. Intressant va?
Nääru, idag var det riktigt dåligt med idéer på vad man ska skriva.
Småsur och irriterad känner jag mig med.. :) skojskoj.

Nääru, nu räcker det!



WEEHOOO ! :D


Monday.

Hellu hellu.
Ny vecka, nya tag!
Sitter hemma i Sandviken nu för en gångs skull, är ju fan aldrig här mera ;) Blev jobb från 10-17.30 idag, gick bara bra, kände mig lite omotiverad men annars så! Var 4 jobb som ringde idag, först hagaströmsdagiset ca kl 6.45. Jävla skönt när hon sa jag skulle börja 10 så jag fick somna om. Men strax efter ringde vikariejouren, sa till dom att jag var upptagen. Sen vaknade jag 9, å då hade ålderdomshemmet ringt. Ringde upp dom, dom hade undrat om kvällsjobb, men blir kvällsjobb imon istället. 16-21 :) Inte varit där på ett tag, men ska bli skönt å sova ut! Så hade ett dagis i valbo ringt med.. shit, ibland ringer inget, å ibland ringer flera st. Aja, efter jobbet åkte jag hem och till ICA, sen har jag varit hemma bara. Var förbi mor en sväng å, hälsa på sis :) Alltid trevligt. Bror är här nu å, lånar några filmer.
Btw, fredagen den 13e igår var ruskigt bra! Verkligen, den rekommenderar jag, om man gillar skräckfilmer å att hoppa till då å då. Jag hoppade dock inte till en enda gång, förutom i sista scenen. Fredrik vet jag inte riktigt hur många ggr han gjorde det ;) Haha :D
Tvättid imon iaf, verkligen på tiden.. ska jag se till å städa lite här hemma med, det behövs!
Meen om man ska ta å hitt på nåt skoj nudå? Njääe.
Menmen, vet inget mer å skriva just idag. Återkommer imorron! :)
CIAO!

Seeg dag.

Mm, men det är väl det dom tråkiga söndagarna är till för. :P Inte ens gått ut idag, bara läst i en ny bra bok om en kvinna med bröstcancer. Kikat lite tv, å suttit här. Om en timme ska vi på bio, fredagen den 13e :) Weeho, älskar skräckfilmer! Den är nog jäkla bra hoppas jag! Dom har gjort en ny version av första filmen som är från 1980...

Och eftersom jag har riktigt tråkigt nu ska jag svara på en sån här.

1. Hur gammal är du om fem år?
26½ ungefär. :)

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Fredrik.

3. Hur lång är du?
Ca 158.

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Hmm.. the day the earth stood still såg jag lite på idag. Inte hela dock :P

5. Vem ringde du senast?
Camilla tror jag.

6. Vem ringde dig senast?
Camilla

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Hej! Vill du komma på maskeradfest på lördag? Det är en överraskningsfest för min kille :) Jag hoppas du vill komma!

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Skicka sms oftast iaf.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta.

10. När såg du senast din mamma?
Ehm, en vecka sen kanske?

11. Vilken ögonfärg har du?
Blåa.. en del säger gråblåa.

12. När vaknade du i dag?
11 ungefär.

13. Vilken är din favoritjulsång?
jaaadu.. hej tomtegubbar kanske. :P

14. Vilken är din favoritplats?
Har ingen spec.. krogen är väl ett najs ställe ibland ;)

15. Vilken plats föredrar du minst?
Vet ej...

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Jadu.. nånstans i närheten iaf :)

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Inget spec egentligen.. hade lite svårt å sova med ansiktet mot väggen, för trodde alltid att nån stod bakom mig då :P

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Camilla ;D Jordens bästa humor !

19. Hur stor är din säng?
120 ;P

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Stationär.

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Utan.

22. Hur många kuddar har du i sängen?
4.

23. Hur många landskap har du bott i?
Ett.

24. Vilka städer har du bott i?
Sandviken :P

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Skor.

26. Är du social?
Jao :)

27. Vilken är din favoritglass?
Ben and jerrys.

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Cheesecake!!!

29. Tycker du om kinamat?
Sådär. Inte friterat så värst mkt.

30. Tycker du om kaffe?
Näe.

31. Vad dricker du till frukost?
Juice kanske.

32. Sover du på någon särskild sida?
Nääe.

33. Kan du spela poker?
Njääe.

34. Tycker du om att mysa/kela?
Oja. :D:D

35. Är du en beroendemänniska?
Jaao.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Nääe, faktiskt inte. Vet nån, men känner ej.

37. Vill du ha barn?
Jaa, 2 eller 3 st :)

38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska å lite tyska.

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Nix.

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Bassäng.

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder å småsaker. :) Nöje typ.

42. Äger du dyrbara smycken?
Njäe inte så värst.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Gossip girl å Andra avenyn!

44. Kan du rulla med tungan?
Yes.

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Camilla, som sagt ;P

46. Sover du med gosedjur?
Näe.

47. Vad har du för ringsignal?
Nån asdålig jäkel.

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Njääe, nåt kanske.

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Fredriks pass.

50. Flirtar du mycket?
Njae ;) blink blink!

51. Kan du byta olja på bilen?
Think so :)

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nääe :D

53. Vilken var den senaste boken du läste?
hmm, kommer inte ihåg.

54. Läser du dagstidningen?
Ibland.

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nopp!

56. Dansar du i bilen?
Nepp.

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Mix megapol kanske.

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Mitt namn.

59. När var du i kyrkan senast?
Hm, studenten kanske? :S

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Ehm.. tror inte jag hade nån spec faktiskt.

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
En natt. :P


Jävla  tråkiga frågor lär jag säga. :P
Nu blir det inget mer skriva iaf. Efter bion drar vi väl bara hem å sover typ. Får se om det blir nå jobb imorron.
Bjuder på en bild på otäcka jason iaf! ;D


<3<3

Jao, två hjärtan passar väl bra idag när det är alla hjärtans dag. Varit en trevlig dag, vaknade 6.30 imorse av alarmet. Fyy vad jag var trött, men vi tog oss upp. Mötte upp Linda å Per utanför Fredrik, tog oss till bussen. Båten gick från grisslehamn, så tog ca två timmar med bussen. När vi väl var där så handlade vi lite i taxfreen, jag handlade minst, bara två shots. :P Dom andra handla massa sprit å grejs. Så käkade vi buffé, den var helt okej :) Men määtt blev man. På hemvägen var det inte liite fulla folk eller, massa medelålders, man kände ju sig fan gammal när man satt där nästan längst fram nykter ;P
Å jäävlar vilket liv det var, nån tant som stod upp hela tiden, å busschaffisen fick skrika i mikrofonen åt dom hela tiden å sitta ner å blablabla. Ojojoj ... sov en kvart på hemvägen iaf, hade svårt å sova där med allt liv. Sen kom vi hem, då sov jag ca 1,5 timme.. var tänkt vi skulle dricka lite här hos fredrik ikväll, vi fyra. Men sen bangade grabbarna, å jag kände mig såååå trött, så tänkte det var bättre å ta det sen när man är riktigt sugen. Yesyes :)
Sova ska jag göra nu med snart, uscha trött man är. Jävlar vad jag tjatar om hur trött jag är i mina blogginlägg hela tiden :P Haha! Men det är saant! Skriver mest när jag är trött tror jag ;P
Ajaa.. melodifestivalen blev det ju ikväll iaf, det var såå mkt bättre den här gången än förra. Måns Zelmerlöv var ju klockren, jättebra låt å utstrålning! Kanon att han gick vidare.. den där låten slår väl inte Cara mia men. Å sen Lili å Sussie var ju fan asbra! Dom skulle ha varit i final med Måns istället för Heats. Men annars är jag nöjd :)
Får se vad som sker å händer imorron, blir nog en riktigt seg slappardag, skööönt ! Det behöver jag nu :)
Kikar på nån dålig film på 6an nu å, constantine. Den verkar rätt värdelös enligt mig, Fredrik gillar den iaf. Är väl slut strax.
Aja, höres väl ;)
Godnatt Världen!


Rockabilly!

Usch, vad trött jag är nu. Vaknade 7.10 idag typ, sen 10 min senare ringer dom från dagiset å hör om jag kan stänga istället för att sluta 11. Tackade jag ja till, har ju mest gått halvtid så lite extra klirr i kassan är BRA! Yees, så det gick bara fint.. förutom på slutet, haha. Är så att man behöver inte låsa dörren själv där, utan låsa med en nyckel typ emellan handtagen å sen lägga tillbaka den å slå igen dörren bara. Så börjar låset krångla lite, verkar som det inte ville låsa. Så håller syrran på å ringer å ringer, blir skittrött på alla saker jag håller i så lägger mobilen å väskan utanför dörren. Så var jag lite stressad med, haha. Men iaf så stänger jag dörren å stänger in mig själv. Å då är den låst, bra tänker jag. Sen ska jag öppna den å då gåååår det verkligen inte. Var väl jag som bara blev stressad för att det inte gick första gången, men lite läskigt när jag har mobilen å väskan utanför. Å där inne står jag som ett skrikande jehu å får inte upp dörrfan :P Kunde ju inte gå in i hallen heller å ringa nån, för hade larmat å då hade det väl blivit ett jävla liv om man gått in där. Så stod där å ryckte å bankade å skrek lite, hahahah. Komiskt egentligen :P Sen kom det en mamma till ett barn där, hon skulle fixa nåt med nåt papper, så då blev det lite bättre när nån visste att jag var där iaf. Efter å dra lite hårdare i låset så fick jag iaf upp det till slut, å hon hade nog rätt roligt åt mig, den där mamman. :D Haha! Skulle jag med ha haft i hennes situation! Hahha. lite halvkul sådär. Nog om det.
Åkte hem en snabbis, sen drog jag direkt till Fredrik. Fick lite bråttom när jag kom på att min kusin skulle vara med på tv vid 19.15. Gävledala alltså. Hon sjunger i ett rockabillyband, har släppt en skiva nu med med två äldre tjejer, å hon är bara nyss fyllda 15 år. Otrooligt duktig tjej! Lite stolt är man ju :D:D Verkade inte ett dugg nervös vid inspelningen heller, iofs var det inte direktsänt men ändå. En annan hade ju varit hypernervig :S Sen skulle jag iofs aldrig klara av å stå på en scen å sjunga heller. Shit, skulle verkligen aldrig klara av det, skulle vara för nervös innan så skulle hacka fram orden tror jag :P Usch, nej hemskt sånt där. Men alla är vi olika. Lika det med å hålla föredrag för klasser när man gick i skolan åså, det vare absolut värsta jag visste! Har inge problem å sitta med ett gäng å snacka så, behöver inte heller känna personerna så värst bra. Men det är just det där när man mååste prata om nåt spec, å alla tittar på en.. å spec när man står upp också. Lite enklare att sitta ner. Beundrar verkligen alla som klarar av sånt där jättebra, å min kusin är ju en av dom! Själv är jag väl inte så jätteintresserad av rockabillymusik heller. Men Carin är ju uppvuxen med det, hennes pappa (min farbror) sjunger ju själv mkt åså. En del låtar är väl helt okej ändå ;D Aja..
Alla hjärtans dag imorron, vad ska ni hitta på? Som sagt några ggr så åker vi en dagstur med eckerölinjen, 7.30 går bussen så ska strax ta å lägga mig nu. Efter den blir det väl bara hem å mysa, se melodifestivalen. Imon är jennifer brown, lili å sussie, markoolio, amy diamond, 60s heat, lasse lindh och bandet, måns zelmerlöv å 60s cookies and beans med :) Skrev direkt av där från svts hemsida. Lyssnar lite på låtarna nu med, man får ju höra 1 minut. Svårt å säga såhär fort, men lili å sussie å måns låt lät rätt okej ! Får väl se imorron.
Jag å Fredrik gav iaf varann lite små presenter idag med, kunde inte hålla oss ;D jag fick en ros, å en sån där bra rakhyvel. :) Thnx bejb! <3 Han fick en giraff med ett hjärta bakom, typ gosdjur då alltså, å sen ett kort :)
Men nu ska jag ta å bege mig till kojs !
Hoppas ni får en underbar dag imorron!
Puss å godnatt !

seeeg å trött.

Inte blivit nå skrivande idag, inte suttit en minut framför datorn. :p Jobbade ju mellan 6.30-16 idag, å det gick rätt fort ändå det. Var å åkte skridskor med barnen. Eller jag åkte inte men ;) sen åkte jag direkt hem till Fredrik, blev tacoskväll här ikväll, gööött ;) Kom hit 5 tjejer å käkade med oss, Linda, Tessan x 2, Hanna och Annika. Tror jag skrev rätt där iaf ;) Haha. Så kikade vi på nån skiiiitdålig film, nån jävla gayfilm. ööööverdriven komedi, påsättningar hela tiden, hahaha. Sög gjorde den. Lite smårolig ibland. Men nu vet jag en som är jääääääääkligt trött, å den personen är jag! Jobbar bara 8-11 imon, å ska fan bli riktigt skönt ändå! Sjuukt trött nu. Sen äre heeelg å en dagskryssning på lördag :D Softisch!
Men...

GODNATT SVERIGE!

Tjenis penis!

Haha fan, såg att mina läsare ökat en liiiten smula igår. Fast jag inte skrev nåt på hela dagen :/ Blev helt enkelt inte mkt sitta vid datorn igår, jobbade 12.30-16, å sen åkte jag till Fredrik å mös med han ;) Sen gick hela kvällen jättefort, vi åt rätt sent åså. Såg andra avenyn också! Lika bra som alltid! Så jaa.. får väl skriva mer idag då tycker jag. :D Kom precis till Fredrik nu iaf, jobbade mellan 9-13.30. Var å hade gympa idag med dom äldsta.. jag fick vara krokodil ;) haha. Barnen verkade tycka det var skitkul iaf. :P Så imorron ska jag öppna. Börjar alltså 6.30 åså ska jag gå ända till 16 imon. Blir 9.5 timme jag ska vara där. Men det är väl bara bra egentligen, har ju inte jobbat så mkt timmar den här veckan å förra. Som sagt för att hon jag vickar för går halvtid. Men det har varit skönt på ett sätt.. men pengarna är viktigare! Lite segt för jag satte upp mig på tvättid imon mellan 13-17.. behöver veeerkligen tvätta :S Men får väl åka hem imon å hoooppas det finns nån tvättid kvar ändå då på kvällen! Så på fredag tror jag att jag slutar redan 11. Så blir det väl tillbaka till Fredrik då, åker ju redan 7.30 till åland på lördag morron. Eller bussen går då. Så ska vi baka cheescake på fredag tror jag. Seriöst, finns det nåt godare? Så sjuuukt smarrigt ! MUMS !
Ajaa.. göra nåt vettigare nu? Neeej det tänker jag inte göra ;P Men sluta med inlägget tänker jag göra.
Ni har aldrig fått nån bild på Bettymiss, så det ska ni få nu! :) SÖT VA? ;D


Godnatt !

Yes, nu blir det kväller för min del :) Varit dåligt med bloggande idag, eller ja, nu är ju kl efter 12 ser jag. Är för att jag varit otroligt trött idag, gick ju upp så tidigt. Men nu ville jag bara önska er en godnatt. :) Börjar 12.30 imon, skööönt! Sen åker jag till älsk :) Men före jobbet ska jag å Sarah ses vid ängsbacken å gå in å se om vi hittar på chefen. Måste höra om sommarjobb ;) Usch ont i ryggen har jag å av min jäävla datastol! Bläsch!
Nu ska jag lägga mig i en skööön säng å det ska bli såå skönt! Utan Fredrik dock..får väl klara mig. :)
Jag vet nån som ska få massera min rygg imon iaf ;)
Natti sverige!

Skoj!

Hellu hellu!
Måndag eftermiddag.. sitter å tar det riktigt lugnt å lyssnar på musik bara. Jobbade till 11 idag. Gick bra å FORT! :D
Borde väl städa lite här, får se om jag gör det. Annars ska jag väl bara ta det lugnt, ska hem till pärona en sväng. Träffa min betty boop :) Å skvallra lite med syster ;) Alltid lika kul! Kan verkligen sitta å snacka i timmar :)
Börjar 12.30 imon, vadå sköönt?
Aja. På lördag äre alla hjärtans dag ;) HIHI, mys!
Den ska jag fira med min älskling :) Vi ska åka till åland ! Med Linda å Per :) Kommer bli kalastrevligt! Fredrik håller på å bokar nu. Alltså, blir till åland å vända bara. Så bussen går 7.30 på morronen å är hemma i gävle igen kl 17. Så inget missa melodifestivalen där inte ;) HÖHÖ. Blir käka buffé å grejer!
Men men.. nu ska jag ta å bege mig hem till mor å far.
Ha en bra dag!
PUSS !

Shiiiit!

Tja gott folk!
Inte bloggat på x antal timmar, typ igår eftermiddag sist :) Men iaf, var väl tänkt vi bara skulle vara hemma å kika melodifestivalen. Så blev det också. Men Linda hörde av sig, skulle komma med sin kille som blev sjuk, men så blev det jag, fredrik å linda istället :) Mycket trevligt. :D Kikade på det, drack öl å drinkar. (ICKE bra att blanda). Iaf så söööög verkligen melodifestivalen igår. Hur faasen kunde caroline af ugglas gå vidare till andra chansen? Så sjukt dålig låt, hon verkar lite spec hon med ;) Man undrar verkligen ibland hur folk tänker å röstar. Shit shit. Men var ju bra att alcazar gick till final iaf, hade en bra låt! Å sen emilia var ju inge vidare alls tyckte jag. Låten alltså. Hon gjorde väl ett rätt så bra framträdande. :) Sen borde ju Marie Serneholt gått vidare, hade ju en hyfsad låt... Och Scotts var väl sådäär. Inte hundra. Nej igår var vi inte nöjda! Sen det nya röstsystemet tycker jag inte om så mycket heller. menmen.. Allt för pengarna ;) Jadu.. hoppas på bättre nästa vecka!
Iaf, efter melodifestivalen drog vi igång Lips å sjöng lite ;) Spelde lite guitar hero sen, å efter det drog vi till interpool. Sen var det bara hem å sova. :) Å lilla jag blev rätt så dragen. Haha. Inte bra att blanda som sagt. Har mått som jag förtjänar idag.. fyfaaan var längesen jag var så bakis. Blir ju aldrig bakis jag heller.. kan ju bli lika full som jag var igår, utan att bli bakis överhuvudtaget. Men är för att jag dricker cider å så. Drinkar är inte min grej det, blir aldrig riktigt gott heller. Bara om nån bartender blandar, då brukar dom kunna bli perfekta. Hm, konstigt. ;P
Aja.. idag skulle jag träffat Linda på stan en sväng, men fyfaan vad jag mådde piss så det gick inte alls. Men jag å Fredrik åkte å kikade på deras nya lägenhet sen, shiiit vad den va snygg! Avis blir man ;) Min lägenhet jag har är väl okej, men går liksom inte in för å rusta den å grejer heller. Skulle ju kunna bli mkt snyggare än vad den är.. men det är ju bara en etta, känns onödigt å fixa till den en massa då. Ska väl iaf inte bo kvar där i all evighet. Hoppas jag. ;)
Efter det besöket åkte vi till hagaström, till fredriks moster. För fredriks kusin fyllde år. :) Så nu har jag träffat 4 av hans 6 kusiner. Det var trevligt :) Fikade en sväng å kikade på deras nya radhus bara.
Ajaa, det var nog allt för mig idag! Blir bara lugnt snart, ska äta god mat å kika beck senare! :)
Hoppas ni haft en bra helg!
Tjingen!

Tjenatja.

Hoppas ni mår bra?! Själv är det finfint. Sitter å tar det lugnt bara, som jag har gjort å ska göra hela helgen. Igår såg vi på dagissnuten, hade inga störra förhoppningar på den filmen i å med att arnold schwarzneger är med i den. Alla filmer han är med i brukar vara dåliga :P Men den här var rätt rolig ändå! Gammal är den å, 19 år. Men kul med gamla filmer tycker jag! Spec gamla skräckfilmer. Så kikade jag på en djävulsk romans, gick på tv igår. Rätt bra, jäkla sorglig på slutet. Å så såg jag lets dance.. inget program jag är en favvodiggare av direkt, men det går å se när det inte finns annat. Sitter bara här nu, tänkte ta å kika nån film snart, sanning å konsekvens tror jag. Älskling laddade hem den åt mig igår, det var ju typ 100 år sen man såg den. Bra gammal klassiker :D Å ikväll melodifestivalen. :)
Sis ska ut ikväll hon, antingen hang loose i gävle eller lobby i sandviken. Jag är iaf inte avis ;) Känner mig inge festsugen alls. Men alltid kul å höra hur hon haft det, hon har alltid så mkt roliga saker å berätta :D:D
Shit vad jag är fantasilös idag på vad jag ska skriva. Känner jag borde skriva nåt speciellt om nåt speciellt. Men vad skulle det vara? Några tips?
Lyssnar på Britney Spears just nu , Break the ice. Den tjejen har ett antal bra låtar lär jag säga! Otroligt grym å duktig. Var min idol när jag va yngre ;)
Nääe, tror jag ska äta nåt. Pastagratängen från igår maybe. :)
Ha en kanon dag!
HejDÅ!

Fucking snö!

Usch, jävla väder detär ute. Så less på det! VÅR VÅR VÅR, TACK <3
Minns mars för två år sen, man kunde sitta ute å sola i linne å käka glass. Det var såå underbart :) Kan det bli så igen, tack?
Annars händer inte mycket. Jobbat :) Är hos Fredrik, har badat badkar för mig själv. Han sitter bara å spelar nå tv-spel han. Skriker lite då å då :P Vad ska man göra nu då? Blir tv ikväll bara, kanske lets dance å nån film. Ska till Lidl snart å köpa chips tror jag! Melodifestivalen imorn! Gick å lyssna igenom låtarna på aftonbladet, vissa lät helt okej. Iaf alcazar å marie serneholt :) Får väl se imorn... Blir lugnt hela helgen iaf. Känner inte ens sug efter å dricka, det känns bra :)
Men ha det kung så läänge ^^
krambanan!

Torsdag.

Jao, vad har hänt sen jag skrev sist då? Inte så mycket tror jag, blev aldrig nå skriva igår... Jobbat både igår å idag, rätt korta dagar. Men fasen vad veckorna går fort när man inte jobbar nå länge. Tyckte nyss det var måndag, å nu är det helg snart. Inte hänt nåt spec iaf.. hade gympa med barnen igår :) skojskoj. Kom precis hem till sandviken, var hos bejb igår efter jobbet å sov där. Åt jättegoda typ kycklingswraps igår. :) Har ingen riktig aning om vad som sker idag, mer än att jag ska hjälpa Sanna å flytta fler saker till lägenheten. Schysst som man är ;) haha. Får ju soppapengar också så. :P Ska nog åka till mor å dom senare med.. Hälsa på bettygumman! :) vet inte alls när jag träffade den goskatten sist! Var väl nån vecka sen iaf. :S Miss her. Hon känner mig fortfarande bäst iaf, är efter mig som en svans när jag är där ;)
Ajaa.. ingen riktig fantasi idag. Tycker att snön ska ta å försvinna, vill ha vår nu!
Rätt så trött är jag å.. hostan börjar bli bättre iaf. :P
Sen ville jag lägga in en bild på Betty, men hittade ingen såhär direkt, så istället bjuds det på Fredrik å Sofie ;) Hans föräldrars katt. Haha, kolla in vad hon posar på bilden. :D Btw, hon var hemma hos Fredrik två dagar i veckan, fasen vilken gosig sak. Men ingen å lita på dock, helt plötsligt kunde hon hugga till. Så där får man passa sig ;) Hur söt som helst iaf. Å lyssna bara på namnet, sofie. Kan det  bli sötare på en katt? :D haha. Så klockrent!
Nääe, om man ska ta å göra lite makaroner å bacon kanske?
Pussikram




Jävla hosta!

Bläsch, vilken dryg fanskapshosta jag haft ikväll! Inte kul, inte kul. Börjar ju må bättre annars, inte alls febrig mer, å förkylningen börjar bli bättre. Men usch, hosta är riktigt jobbigt. Är jag hellre megaförkyld. Tror jag. Iofs kan vara så, att är man en sak så tycker man alltid att det är värst. Äh, jag vet iaf att det värsta som finns är urinvägsinfektion! Det går inte å beskriva hur hemskt det är. Ni som haft det vet :P Har jag heller jordens mensvärk.. Har t.om hört dom som säger det gör ondare med urinvägsinfektion än att föda barn. :) haha. Har jag klarat av urinvägsinfektion två ggr, så borde jag klara av att föda barn så småningom med andra ord ;) Det känns ju iaf bra!
Aja, nog om det. Har jobbat i hagaström några timmar idag, började först halv ett, så var riktigt skönt å få sova ut. Fast jag inte var där så länge, så var det full fart hela tiden, så timmarna bara flög fram :) Sånt är skönt tycker jag, när det är lite sådär småstressigt, utan å vara skiiiitstressigt. Sånt pallar jag inte. Men hatar verkligen när det går segt, å man är rastlös. Som när man jobbade på härliga resultat en gång i tiden, haha. Söndagarna där, det var förjääävligt. Blev bara värre å kolla på klockan också.. uscha :P
BTW , filmen igår var kanonbra! Varmt rekommenderad :D:D I taket lyser stjärnorna såg jag, för er som inte läst det senaste jag skrev. Rätt sorglig på slutet.. typ hela biosalen satt å bölade. Inte jag dock.. har svårt för å gråta när det händer tråkiga saker i filmer. Är mer så att jag gråter när det händer lyckliga saker :) I filmer/böcker då alltså.
Sen idag har jag kört till storvik å tillbaka, hjälp sanna å köra lite saker till lägenheten, snart flyttar hon in. :)
Så kikat på andra avenyn ikväll .. bra som vanligt!
Nu blir det å kika runt lite, sen sova. Börjar 9 imorron.
Godnatt ! :D


Ny vecka.

Å jag har jobbat HELA 3 timmar idag! :D jävlar ja, inte alla som får jobba så mycket eller ;) Nääe men hon jag går för hela veckan jobbar bara halvtid. Det som är seeegt. Vill ju jobba heltid ja, tjäna in massa pengar. Dock är jag sjuk fortfarande, förkyld å fryssen. Så är väl rätt bra egentligen. Ska förmodligen vara där nästa vecka med, blir typ samma tider då. Får hoppas jag får 8timmarsdagar de resterande två veckorna sen. För känner jag lär tacka ja också. Så jag inte tackar nej, å sen ringer ändå inte vikariejouren.. då får man ju inte lite ångest. :P Trivs oerhört bra på det där dagiset iaf, typ det bästa jag varit på :) Så himla gulliga barn å personal!
Får se vad dagen bjuder på, är hos Fredrik nu iaf, degar ordentligt. Ska på bio ikväll iaf :) I taket lyser stjärnorna heter den. När jag läste om den nu så kom jag på att jag har läst den boken för länge sen... Kom på det för jag läste om nån populär ullis knullis. Haha. Otroooligt bra var den iaf. Rätt sorglig med har jag för mig. Har höga förväntningar på filmen iaf, verkar otroligt bra när man ser trailern på den. Lite fjortisfilm kanske ;) Men den är ju för alla åldrar iaf! Frågade Sarah först om hon ville gå på den, men hon kunde inte idag. Å jag börjar 12.30 imon så vill verkligen göra nåt ikväll, så då tvingade jag med mig Fredrik.
Får se vad som händer sen i veckan.. jobba dom här kortisdagarna iaf. Helgen blir lugn den med, melodifestivalen börjar ju på lördag. :D:D Wiho! Ska bänka mig framför teven varje lördag nu, i fem veckor framöver eller vad det är. Är ju största höjdpunkten på året när det börjar ;) Okej, nu överdrev jag... Men det är otroligt mysigt å spännande! Något man följt innan man lärde sig gå typ :P Sen gillar jag schlagermusik med. Tror jag är rätt ensam om det, alltid när jag har fest så klagar alla på mig om jag ska dra igång nån schlagerdänga mitt uppiallt :P Så om jag är på krogen, kan jag gå fram till diskjockeyn å tjata på han å dra igång nån klassisk schlagerlåt. Haha. Gjorde det för två år sen iaf kommer jag ihåg, sa jag tyckte det var så passande å dra igång en sån när det ändå var melodifestivalfinal dagen efter. Då startade han upp velvet - mi amore. haha :D sen blev det lite mer tjat, men då lyckades jag tyvärr inte... stackars mig ;P
Men måste tillägga att schlager inte är den enda musik jag gillar, onej! Är rätt så mkt allätare :)
Aha, vad ska man hitta på nudå typ 8 timmar framåt? Måste ju hålla mig inne iaf, när jag fortfarande är lite sjuk. Så blir väl å käka nåt (om man nu känner nån smak vill säga). Kika om det är nåt bra på tv!
Ser att läsarna ökat lite med.. härligt härligt, fortsätt så ;)
PUSS på er!






tröksöndag.

Yes, söndagar är typ jääämt trökiga. Kan vara rätt sköna ibland, men det är sällan det. Man bara går och väntar på att en ny vecka ska börja. Å sjuk är jag å.. är bättre idag än igår iaf, fortfarande förkyld. Men ska försöka hålla mig inne så mycket som möjligt idag iaf, ska ju vara på dagiset kl 8 imorron. Å vill gärna vara där då med :P
Aja, igår drog Fredrik hem för att gå på kalas iaf som jag kanske skrivit, å jag fick sällskap av syster å Sofia :) Sen kom Erika med, med sina vovvar! Var trevligt, men filmen vi kikade på var väärdelös! Dorm daze, nån b-komedi. Ville se gröna milen ja, den är alltid lika bra, men det röstades jag ner för. :P
Var iaf ute å gick med vovvarna en sväng igår med. Frodo är så sjuuukt söt :) Liten blandning av papillion å nå mer. Ser ut som en lite störra chihuahua med mycket hår. Har verkligen både utseende å personlighet :) hihi.
Nääe, nu ska jag ta å fixa mat eller nåt. Klockan rinner iväg!
PUSSI

RSS 2.0