Underbart väder.

Goder kväll !
Ska strax slänga mig i soffan och kika på BB live som börjar snart. Idag står det mellan Amandus, Hanna och Tenny. Jag skulle tippa på att det blir Hanna som åker faktiskt, men man vet aldrig.. späännande. Spelar ingen roll känns det som, tycker Tenny blivit så dryg på sistone så gör inget om han åker :p 

Lillskrutt är vaken än han med, dröjer nog nån timme till innan han somnar. Han sov nästan 2 timmars middagslur idag, jag lät han sova så att febern ska försvinna ordentligt. Just det, han har haft feber sen torsdags kväll. Personalen sa att det varit många sjuka barn på förskolan, har väl blivit smittad därifrån. Men idag har han varit feberfri hela dagen så imorron kan vi gå ut och leka :) Ska kolla febern en gång till innan han lägger sig, för säkerhets skull. Så medan han sov idag låg jag och stekte ute på uteplatsen i nästan två timmar, fick lite färg också. :D Underbara sol och vårväder, stanna kvar nu! Sen kom Viktor, jag lånade hans bil och uträttade lite ärenden medan han var med Alex.
Imorron är det valborg!! Mysigt. Får se vad som händer, som det ser ut nu lutar det åt lite fest och utgång faktiskt. Med Camilla, får se om det blir några fler? Ska bli kul, ska ta det hyfsat lugnt med drickat dock. 

I fredags var det utvecklingssamtal för Alexander förresten :D Det gick så bra så, jag är en stolt mamma :)) hihi. 

Hyrde tre filmer i fredags också. "En dag, Julias ögon och Last night heter dom. Hann se "En dag" igår, en himla bra och fin film med Anne Hathaway och Jim Sturgess. Ögongodis också när det gäller honom ;) Ikväll efter BB ska jag nog se Julias ögon, en skräckfilm det faktiskt.. verkar bra! Älskar ju skräckisar jag :) 

Men nu ska jag underhålla min underbara son lite. Ni får ha en bra kväll och en bra valborg imorron! :) 

Puss puss !

..

Hellooo !
Sleeeeptime strax. Yes yes, börjar bli trött.. :p Men en dusch innan. 

Redan onsdag kväll nu, helt sjukt vad fort tiden går. Inte bara helgerna utan även veckorna bara flyger fram! Det ryktas om att det ska bli fint väder i helgen med? Eller från å med imorron? Underbart! Vill ha hit det underbara vårvädret, så som det har varit nu med grått å dimma blir man ju deprimerad av, usch. Snart har jag gått klart den fjärde terminen på högskolan också, hoho.. bara tre terminer kvar, sen färdig. Känns bra! Slutar ju den 31 maj eller nåt sånt där.. och sen börjar jag jobba redan vecka 24. Chefen ringde mig om det förra veckan, vecka 24-32. 9 veckors jobb alltså, det är mer än vad jag brukar jobba, brukar oftast va 7 veckor :) Pengarna kommer rulla in, och det behövs verkligen!!

Vad händer för er i helgen då? Här är det ont om planer... blir nog bara riktigt lugnt, är sugen på att hyra nån riktit bra film och kolla på. Är sällan jag kikar på film numera :p Men på måndag är det valborg och då kan det nog bli lite festligheter. :)) Med syrran iaf, får se vilka mer det blir.. kan jag äntligen ha min nyinköpta snygga klänning. Får hoppas på finväder då med! 

Alex blev upp till 21.30 ikväll han, fast han sovit EN timme på dagis.. plus att personalen sagt till mamma när hon hämtat han att han var så trött när de väckte han å lite smågrinig på eftermiddagen. Ändå är han vaken till 21.30 :D Snacka om energi.. Blir dagis för honom kl 9 imorron, kan ju hoppas jag får sova till 8 då ;) 

Dusch var det. Men slänger upp en bild på Alex först, han valde att läsa tidningen ikväll runt 21.30 istället för att sova ;)

Godnatt !


sunday night

Ska strax gå och lägga mig så jag orkar upp imorron, men innan dess tänkte jag slänga in ett snabbt inlägg. Söndag kväll, har precis läst klart i boken jag sen ska göra en läslogg om. Läst i den hela eftermiddagen, Alexander fick va hos mamma å pappa några timmar. Sen kommer Emelie hit imon vid 10.30 så ska vi planera våran uppgift vi ska iväg till hennes förskola och göra. :) Ny vecka och nya tag imorron, bara att ladda om! Så hoppas vi på finare väder nästa vecka med, såhär vill jag inte ha det.

Kollat på BB ikväll med och i mitt senaste inlägg skrev jag ju att jag tyckte verkligen synd om Annika med tanke på hur Marcelo behandlar henne, men nu kan jag säga att jag bara är förbannad på henne istället. Hon lever ju en drömvärld med honom, hur kan man vara så blåögd? Hur kan man låta sig behandlas hur som helst.. och då vet hon ändå inte allt han gjort visserligen, men det är ändå mycket han gjort som hon borde vara galen på. Jag hade varit skogstokig om jag varit hon.. Är mer arg på henne än han nu :P Ajaa :) Bra att Hulda åkte istället för Amandus, men jag har faktiskt fortfarande ingen riktig favorit där inne.. Det har jag inte. Det är väl Hanna J, Lars, Vobban och Tenny som verkar vara de bästa människorna där iaf, helt klart :)

Helgen har varit bra annars. Men idag när jag var ensam hemma har jag suttit och funderat mycket och ikväll tog jag nog det svåraste beslutet jag varit med om. Himla svårt, och det känns inge vidare inom mig. Men jag är nästan 100 på att jag tagit rätt beslut. Hoppas jag! Nu är det gjort iaf. Förlåt.. <3 

Nåväl, jag ska nog städa upp lite här och sen sova.

Sov gott alla! 



Dumma jävla snö.

God morgon!
Eller morgon och morgon, förmiddag snarare.. Här har vi varit vaken i över tre timmar, strax innan 7 slog Alexander upp sina vackra blå och log sitt solskensleende. Underbara unge! Trött var jag, men vad gör det när man vaknar bredvid världens finaste solstråle. Som jag älskar dig, mitt fina barn. Han somnade runt 19.30 igår, och har gjort det nästan varje dag denna vecka. I torsdags var han vaken lite längre.. Men det har verkligen blivit bättre sen jag låter han sova endast en timme på dagen. Behöver verkligen egentiden på kvällarna. Igår var Sarah här :) Jättemysigt å trevligt! Vi åt pizza, godis, kikade på tv och bara pratade :D
Såg på Lets dance och BB.. Blir såå arg på Marcelo, hur han beter sig mot Annika! Herregud, omogna människa.. Det sorgliga är att hon inte vet allt han sa om henne igår. Usch.. Nej, hoppas hon skärper till sig och fattar hur han är. Sen äre för mig helt ofattbart att man förlovar sig inne i huset, trodde verkligen mer om åtminstone henne än så :P Jaja, underhållande tv äre iaf ;)

Jävla snö har det kommit också.. sjukt deprimerande!!! Hoppas den försvinner fort fort! 

Idag kommer Mattias & Julia hit :)) Får se vad vi hittar på, en sväng till lekparken kanske. Blir bara lugnt.. eller lugnt och lugnt med de två vildingarna var väl att överdriva ;)

Nu vill Alex underhållas, sätter oss och bygger lite pussel. Han älskar det och är såå duktig på det också :)

Men måste bara först dela med mig av en rolig sak som hände på förskolan för ca två veckor sedan, när jag hämtade Alexander. Hade dagen innan pratat med två pojkar i 5-6års-åldern om lite allt möjligt, där ute på gården. Så andra dagen när vi var på väg hem pratade jag med dem igen, och efter en stund frågade den ena bara sådär: När blev du kär i någon och när födde du barn?

HAHAHA, så klockren kommentar :D Barn dom kan dom! ;D 

Men ni får ha en bra lördag, puss puss !





SM-guuuld

Igår gjorde vi det, vi tog SM-guld! Woho! :) Jag är ju inte supertaggad på hockey annars, men när det är slutspel blir jag laddad och när jag kollar på finalerna blir jag heltaggad och sitter på helspänn. Grymt! Hade velat vara där. Såg lite bekanta ansikten i tv-rutan också ;D Första perioden spelade de riktigt dåligt måste jag säga, Svedberg ska dock ha en stor eloge.. grym i målet! Men sen vände det, som tur var. Stort grattis till Brynäs, det var ni så värda! 

Nu sitter jag hemma, har precis lämnat lillskrutt på dagis. Han får vara där till senast 14 idag innan vi tar helg. Ska passa på att plugga lite.. det är sjukt vad mycket plugg vi har nu. För tillfället känns det ganska lugnt, men när man tänker framåt känns det mindre bra. Vi slutar ju skolan i slutet på maj, sista arbetet ska in den 5 juni eller nåt sånt. Sen är jag ledig några veckor innan jobbet på Ängsbacken drar igång i slutet av juni antar jag? Har inte fått schema för det än. Money money! ;) Oroar mig lite för den här sommaren ekonomiskt, måste verkligen försöka snåla så mycket som möjligt. Men det är typiskt egentligen, på sommaren när man behöver pengarna som mest och hitta på en massa kul så har man dom inte. Tur man kan göra mycket på sommaren som inte kostar pengar. Får väl hoppas på sol hela sommaren så vi kan hänga vid stranden hela tiden när jag är ledig ;) Nästan så jag längtar till slutet på augusti när den största lönen kommer. 

På fredag om en vecka ska jag på mitt första utvecklingssamtal för Alexander också! Ska bli riktigt kul och spännande.. vill ju veta hur det går för han. :) Skulle vilja vara med på dagarna och se vad han gör och hur han är där, hehe. Men det är ju lättare sagt än gjort. Det ser jag fram emot! 

Ruggigt väder är det ute också.. vill ha tillbaka det varma fina vårvädret! Vad händer för er i helgen då?
Återstår att se här vad det blir. Ikväll kommer Sarah iaf, vi ska ha fredagsmys! :D Var inte igår, så det ska bli skoj <3 

Men nu borde jag sätta mig och plugga. 

Ha en bra fredag alla fina!

Bryyynäs

Sitter här och kikar hockeyn, riktig rysare nu.. man blir ju laddad när det är slutspel, annars bryr jag mig inte så mycket ;) De ligger under med 3-2.. det är det jag tror att nu har skellefteå blivit riktigt taggade när de vann sist, så det här kan sluta hur som helst. Får hoppas de tar hem det på torsdag annars, hemma dessutom!

Ska väl slå över till BB och sen sova. Ledig imorron, eller ledig å ledig.. får bli hemmaplugg. Blev skolan både igår och idag.. mycket plugg nu. Men har skrivit klart två uppgifter jag lämnat in i alla fall. Slutar ju skolan redan i slutet på maj, känns grymt skönt att det är bara lite över en månad kvar! Sen blir jag ledig några veckor innan jobbet drar igång. 
Alexander somnade tidigt ikväll, jag har kortat ner hans sovtid nu på dagis till en timme. Och ja, det gav ju resultat också :) Dock sa dom att han varit grinig på eftermiddagen för han verkade trött, men det tar ju ett tag innan han kommer in i det också. Ramlade ju och slog näsan igår på dagis också :( När jag precis kommit in till gävle ringde dom å berätta det, mamma fick åka å hämta han och sen vidare till doktorn. Ett ordentligt jack mellan näsborrarna blev det.. Men det skulle läka, bara att vänta ut det.

För övrigt har vi haft en bra helg :) Tagit det lugnt mestadels. 

Jag är såå sugen på att se titanic i 3 D.. En av de bästa och finaste filmer jag vet :) Men ekonomin tillåter inte just nu.. Nån som bjuder mig?? ;) 

Nej, ska väl återgå till hockeyn.. 

Min egna lilla brynäsare ;) <3 


Saturday morning

Hej hopp!
Här är jag igen, trött å sur en lördag morgon. Alexander somnade efter 21.30 igår, å vaknade ändå 7 imorse. Trodde jag skulle få sovmorgon, men icke.. Det är jobbigt som det är att vara ensamstående, knappt få egentid på kvällarna och sen måste man dessutom gå upp tidigt.. Alexander verkar ju bara behöva 9 timmars sömn numera om nätterna, och sover oftast 1½ timme på dagarna. Men nu ska jag bli stenhård med det här, en timmes middagslur får det bli i fortsättningen. De flesta barn somnar runt 19-20tiden på kvällarna, och det ska han också börja göra. Såån otrolig energi han har! :) 

Aja, tråkigt väder var det idag med.. får se vad som händer. Kanske en sväng på stan på eftermiddagen, skulle vara nån liten marknad där. Vi åker väl dit med mamma en sväng. Ikväll kommer Mattias :) 

Dagarna som varit har varit lugna, satt i skolan med gruppen igår och pluggade.. i torsdags var jag och Alexander ute mestadels av dagen, var ju underbart väder ute. Får gärna komma tillbaka snart! 

För övrigt är jag galet förbannad på en persons skenheliga jävla beteende när han sen inte bryr sig ett smack emellanåt. Patetiska jävla idiot! Men det kanske är helt okej att det dröjer över en vecka för att ens höra av sig och fråga hur ens barn mår? "Det har varit mycket på jobbet", osv osv .. spyr på dessa urkassa ursäkter. Det finns inga ursäkter när det gäller ens barn, som borde gå före precis allt! 

Ha en bra dag!! :D

Heey

Ja, nu var det ett tag sedan igen, typ en vecka sedan. Den kommer och går lite som den vill, motivationen.. Klänningen jag beställde förra veckan som jag visade bild på, låg i brevlådan idag när jag kom hem :) Lika snygg irl som på bild, den satt perfekt på mig. Längtar redan tills jag får användning för den. ;D 

Påsk har det varit också, och jag har haft en fantastisk påskhelg!! Lite för mycket godis bara, men det får man äta när det är påsk. (och alla övriga helger, ibland även mitt i veckan ;). Nej jag måste försöka göra nåt åt mitt sötsug alltså, jag ska åtminstone försöka hålla mig ifrån kakor på veckodagarna, har ju en förmåga att alltid ha såna hemma nästan. Ett riktigt kakmonster är jag, min son med. Undra vem han fått det ifrån.. 

Jaja, långfredagen var jättetrevlig iaf :) Mattias kom hit, vi var till valbo och Ikea en sväng. Fick med mig lite saker hem faktiskt. Alexander var med Viktor hemma hos sin farfar under tiden. Var bara lugnt annars, vi åt påskmat och på kvällen blev det mat från Aga och film :) På påskafton var vi mest hemma hela dagen, vad jag minns.. på kvällen åkte Alex hem till min mamma å pappa för att sova där, själv åkte jag hem till Sarah å började partajandet. Hennes jättetrevliga vän Elin kom dit med :) Vi åkte in till gävle sen, var riktigt drag faktiskt. Vi hade verkligen superkul, tack tjejer! Allt var kanon förutom att jag blev så fruktansvärt full... hahah, ja helt ärligt blev jag askalas. Vette 17 hur det gick till, lite för mycket drinkar inne på krogen antar jag. Sådär full som jag blev då har jag inte blivit på flera år, oh my god. Nej, nästa gång när nu det blir får bli såå mycket lugnare! 

Nu var man tillbaka till verkligheten igen, idag var jag på förskolan där jag har vfu och gjorde fältstudieuppgifter. Ska börja skriva på dom imorron.. Efter jag hämtat Alex på dagis var vi hem till Emma så Alexander och Alvin fick leka :) Jag fick bebismysa lite med lilla Vilma också, såå underbart. Jag vill ha en till!! ;) Okej inte än på ett tag, men ändå. Blir såå bebissjuk! 

För övrigt är det himla mycket tankar som snurrar runt i huvet på mig.. de är som en berg och dalbana, ibland känner jag mig uppåt och ibland bara neråt. :/ Nej jag får ta mig i kragen helt enkelt. Lite skilda världar så man tänker på annat, roligare att sätta sig in i andra människors problem än sina egna! Brynäs vinner ju ändå ;)

Puss på er!

Ny klänning

Sitter hemma i min ensamhet, Alexander är på dagis. Satte han mellan 9-14 idag, jag är ju ledig men tänkte att han kunde vara där några timmar eftersom han var borta från dagis hela förra veckan. Han har så roligt där :) Men imorse var han jätteledsen när jag skulle gå, det händer inte alltför ofta numera faktiskt.. förhoppningsvis gick det över sen.
Jag har fixat med lite saker, bland annat mailat min llu:are angående en fältstudieuppgift jag tänkte göra nästa vecka. Tvåa nya kurser börjar nu, fick info om den första igår. Den verkar faktiskt helt okej! Imorron får vi veta lite mer om nästa.. Köpa massa böcker ska jag göra med, tur jag kan göra det av Maria så blir det lite billigare ;) 

Och snart är det påsk med!! Underbart, jag älskar påsken. Har alltid tyckt det varit en himla mysig högtid.. Alexander ska få ett påskägg i år han med ;) Och lite påskmat ska vi fixa också! Blir ju ännu mysigare när man har en underbar liten kille att dela den med :) Man uppskattar högtiderna på ett helt annat sätt än vad man gjorde förut!

Annars funderar jag på utgång i helgen faktiskt.. skulle verkligen vara jättekul, känner jag behöver komma ut och ha lite roligt med mina vänner. Så det blir nog så, förmodligen på lördag ;) Får lillhjärtat sova hos sin mormor å morfar, där han älskar att vara. 

Jag klickade precis hem en klänning från Nelly också faktiskt.. satt å kikade runt lite på de billigaste alternativen, hittade en jag fastnade för men den fanns ju inte i XS som passar mig bäst. Men av en slump hittade jag sen en dyrare klänning som fanns i XS, som var såå min smak! Så jag var tvungen.. haha. Jag är alltid så snål av mig så nu slog jag till ;) Men sen återstår det ju att se om den hinner komma innan helgen.. är ju långfredag på fredag så det är ju en helgdag. Ååh hoppas hoppas, så kan jag ha den om jag går ut. Annars får jag väl ta nåt annat och ha den här längre fram.. lär väl bli fler passande tillfällen liksom. 

Nu ska jag fixa lite lunch, sen se nåt avsnitt Skilda världar innan jag hämtar Alex. Får se om vi träffar Julia och Bella på eftermiddagen :) En sväng till lekparken kanske!

Slänger upp bilden på klänningen, sååå najs !



:(

Hej svejs.
Då var det söndag kväll igen och ännu en helg är över.. Såg precis klart på BB. Blir lite skilda världar nu innan sängdags.. Ladda upp inför en lång skoldag imorron! Hoppas hoppas Alexander håller sig feberfri inatt nudå, den har ju en förmåga att komma tillbaka på nätterna. Var till jouren med han idag, fick vänta typ en timme innan vi fick komma in till läkaren.. de tog prover, men han har inget fel :) Är nog bara en vanlig ordentlig förkylning, han skrev bara ut lite hostmedicin till han. Skönt att de tog prover i alla fall, så man vet! Har varit feberfri idag iaf, och får han inge feber inatt så blir det dagis imorron. Skönt för han å komma iväg å leka med sina kompisar :) Har han nog saknat, inte varit där sen förra fredagen. 

Annars har helgen varit bra.. var lugnt i fredags bara. Igår var jag in till gävle och åt på church street med syrran. Fick vänta i ca 45 minuter innan vi fick ett bord, men det äre värt kan jag säga.. sååå sjukt god mat där!! :) Värt pengarna å mödan ;) 
Efter det gick vi på bio! Har inte varit på bio sen i somras så det var efterlängtat. Vi såg på This means war.. hade inte så jättehöga förväntningar på filmen faktiskt, men den var långt över mina förväntningar. Sjukt bra! :) Jag skrattar ju väldigt ofta men jag brukar dessvärre aldrig skratta åt filmer.. men den här filmen skrattade jag åt, så det säger väl allt ;) Och innan det skrattade jag med min syster Camilla med. Skrattar aldrig så mycket med någon som jag gör med henne, hon är den roligaste människa jag känner :D Sen har ju vi våran lite udda humor med ;)
Ja, den här bloggen är ju mycket till för att skriva hur jag känner med saker och ting.. nu var ju då ett väldans passande tillfälle att göra det eftersom jag inte mår nå vidare bra för tillfället.
Jag och Mattias har valt att bryta.. vi älskar varandra men vi vill för olika saker i livet :( Har aldrig varit i en sån här situation, att jag brutit med någon för att jag "varit tvungen".. Vi har tyvärr ingen framtid ihop vilket jag tycker är jättetråkigt.. :( 
Jag kan absolut leva för stunden och ta saker som det kommer, men det skulle inte funka på lång sikt med vårat förhållande.. och när jag är i ett förhållande så vill jag kunna tänka framåt.
Då känns det bättre att det tar slut nu, än att det ska gå för lång tid och det blir ännuuu mer känslor och minnen och allt vad det är. Det känns som att det bästa för oss båda nu är att det sker så fort som möjligt. Sen har vi ett varsit barn också, de blir ju inblandade dom med.. man vill inte att de ska fästa sig för mycket vid den andra. Jävla skit rent ut sagt är vad det är. Mår inte alls bra nu, det blir väl förhoppningsvis bättre med tiden.. 

Vi är i varje fall vänner, vi har fortfarande kontakt, vilket känns superskönt! Annars hade det varit riktigt riktigt jävla pissigt :( Mattias är en helt underbar människa, som jag älskar av hela mitt hjärta. Det är just därför jag mår så dåligt för att det blivit såhär... 

Ja nej, nu har jag fått det sagt med. Skönt å skriva av sig lite..

Vill få annat att tänka på nu, ska dra igång lite skilda världar och sen sova.
Hoppas ni alla mår bra :)
Godnatt, puss !

RSS 2.0