Taggar fest.

Jahapp, då sitter man här med massa färgkladd i håret, håller på att färga mitt hår i en mörkare nyans. Bara hålla tummarna för att det blir bra nu!
Annars sitter jag bara å taggar inför kvällen :) Åker hem till Sarah sen så ska vi förfesta där, får sen skjuts av Sirpa in till gävle :) Så får vi se om Camilla taggar till å hänger med också, hon jobbar ju till 18 först å främst. Å får se om några fler vill haka! Annars syns vi väl ute ikväll hoppas jag ;)
Hade en heltrevlig kväll igår hemma hos Sarah å Sirpa, åt goda varma mackor, chips å kikade på Idol såklart! Erika åkte ut, spelade egentligen ingen roll om hon eller Eddie åkte för min del.. Erika sjunger ju egentligen bättre. Men jag hejar på Tove, Erik å Calle nu av de som är kvar iaf.
Jaja, ska väl strax duscha ur mitt kladd nu.
Hoppas ni får en kanonkväll ! :)


Helg igen.

Hejsan !
Sitter hemma nu, inte gjort ett skit idag typ. Cyklat till ICA å tillbaka, sen bara degat hela dagen. Sov länge också, efterlängtat efter pluggveckan.
Nu sitter jag å väntar på Sirpa som ska hämta mig, ska hem till Sarah å familjen hennes och äta mat idag, å kika idol! Blir nog lika trevligt å mysigt som förra fredagen! :)
Imorron vet jag ännu inte vad som händer, jag är öppen för förslag. Om det är nån som vet nån fest så är inte jag omöjlig, även om jag inte känner mig spec taggad för tillfället. :p
På söndag blir det fotspa i gävle för mig å Sarah. Kan nog bli nice!

Meen hoppas ni får en kanonhelg..
Puss !


Hej!

Sitter hemma hos mor å far nu, har varit på promenad igen med mamma, så har jag kikat på Mammas pojkar och Bröstcancergalan. Nu kommer Camilla hem snart, som har jobbat, så tänkte åtminstone jag se på en ny skräckis sen som brorsan laddat hem! ;D Var ett tag sen jag såg en riktig skräckrulle nu, jag som älskar såna filmer, så nu var det på tiden! Passar så bra också, halloween ju snart ;) Kan ju uppdatera sen eller imorron om filmen var bra och rekommenderas eller inte.
Annars idag hade vi fc-utbildning på förmiddagen, sen har jag pluggat lite. Somnade två timmar på eftermiddagen också, så himla skönt. Men drömde så himla verklig dröm, som både var lite rolig men även sorglig.

Min lilla bebismiss Betty ligger här utanför rummet jag sitter i och har somnat på golvet. Hihi, älskar henne, hon är efter mig heeeela tiden! Är hon varenda gång jag är här, hon känner nog att hon känner mig bäst, har ju växt upp med mig åså. Så sitter bara i mitt knä å myser, ingen annans. ;D

Nåt annat som är vääääldigt sött är Ica-Jerry, han från de senaste ICA-reklamerna! Hahaha, så jävla rolig å söt! :D



Långhelg.

Hej allihopa!
Hoppas ni mår kanon. Det gör jag idag, idag är verkligen en bra dag! :) Jag mår jättebra, å det kan ingen ta ifrån mig. Imorse var det väldigt pirrigt inför seminariet, men det visade sig gå jättebra och var inte alls så farligt som de flesta trott. Var såå lättad när det var över!
Efteråt blev det möta upp sötcissi för en lunch och promenad. Lika trevligt som alltid! :)

Annars nu ikväll blev det en promenad med mammsen. Eller ja, jag går mkt snabbare än henne, känner jag vill gå i rask takt när jag är ute å går, å hon går ju lite långsammare så. ;P Men var riktigt skönt! Går riktigt fort, såå skön luft att andas och mp3n på högvolym, ute i höstmörkret. Vi promenerar ju i klangberget då, å ser såå himla mysigt ut när man kikar in i alla husen, där familjerna har tända ljus å värme. Men då känns det skönare för mig med som får komma hem till en varm lägenhet snart, bänkad framför bra program på tv.n. Just det, var ju både Bonde söker Fru å Dagens man idag! Inte illa!
Nu tänkte jag ta en dusch strax, sen blir det väl bara slappa, eller om jag ska småplugga lite innan sängen. Blir hämtad av Matte imorron, vi ska som sagt till kunskapskontoret för utbildning av källan. Såå ja, helg från skolan är det ju iaf. ;P I två veckor faktiskt, för går ut på praktik på måndag. Ser såå framemot det! Har ju vikarierat mycket i gävle å valbo, men inte så mkt i sandviken, aldrig varit på västanbyns förskola. Men ser såå fram emot det, ska bli supertrevligt å träffa massa nya söta småttingar, å föräldrar å personal. Jajeemen.

På fredag blir det ännu en Idolkväll hemma hos Sarah, var ju där förra veckan å kikade, blev även bjuden på god mat, vilket jag tydligen skulle bli igen nu. Dom är då för söta i den där familjen! :) Wonderful! Jag tänker ta med mig chips å dipp den här gången iaf så jag också bjuder på nåt, ett som är säkert. ;)
Annars får vi se vad helgen har att erbjuda, dyker det upp en rolig fest blir jag nog taggad på det. En skräckfilm får man ju lov att hinna med dessutom, det är ju faktiskt Halloween. ;)

Nääe, en dusch då kanske!
Godnatt ! :)

Hahahaha, snygg bild jag hittade på mig å Cissi! Full å galen.. inte ens sett denna bild, så får väl bjuda på den! :)


Tisdag.

Hej å hoj!
Blev inget bloggande igår, hade inte tid då vi har sååå mkt plugg för tillfället.. hade första examinerande seminariet idag, gick faktiskt bra å var intressanta diskussioner. :) Så det känns skönt man har ett över iaf.. Nu har vi ett till examinerande imorron.. rätt pirrig inför det, då jag fick höra av några idag som haft det att det var krångligare. Men men, bara att göra sitt bästa, så ska se till å börja plugga lite inför det nu, så man har svar på frågor när man får sådana!
Det är väl det jag ska pyssla med idag bara, dags å sätta fart då.. sen efter imorron är vi lediga ända till måndag, när vfu.n börjar. :) Men lite plugg måste göras trots att man är hemma.. Samt utbildning för FC källan torsdag förmiddag.

Halloween i helgen å, vad ska ni hitta på? :)


Gårdagens bilder.

Tjolahej!

Inte varit på det bästa humöret idag när jag såg hur mkt det är jag har att läsa... som inte är vidare intressant heller om jag ska vara ärlig! Men det har jag gjort idag, så var jag hemma hos mor en liten stund med. Camilla fick mig iaf på lite bättre humör, då hennes humor är oslagbar å hon får mig jäämt att skratta. :)
Men nu ska jag återgå till läsning, men bjuder först på bilderna från igår.

















Haha snygg min man fick! :P




Pluggsöndag.

Hej å hallå!
Blev inget bloggande igår heller, fyfy!
Gjorde typ ingenting igår på dagen, försökte plugga till en början men det gick ju inte alls det.. nääe, kör järnet idag, imorron å tisdag istället! Vilka roliga dagar jag har framför mig, YESSSS! Tss, orka!
Less less är jag, blir inte bättre av att kika ut å se det vackra vädret vi har också. Så inihelvete deprimerande...
Jaaja, kvällen igår var heelt ok iaf. :) Träffade på mkt folk jag känner ute, så det var jättekul! Lyssnade väl inte överdrivet mkt på E-type, var såå varmt där uppe så gick ner å dansade istället.. men några låtar hörde vi. Sarah å Camilla kom hit först iaf, Linda kunde inte komma, men vi ska nog festa nästa helg istället. ;D
Sen gick vi iaf hem till Kim, satt där en stund med honom, å sen gick vi alla hem till Annelie, där Matte och lite flickor var. Treevlans var det. Gick till krogen sen.. så självklart donken efter krogen.. sen skjuts hem av mamma. :)
Kommer väl lite bilder senare från gårdagen skulle jag tro. ;) Så håll utkik!

Nuu blir det mat å plugg!

tjaatja!

Myskväll!

Hejsan bloggen! ;)
Förlåt för mitt dåliga uppdaterande... blev inget skriva varken idag (fredag) eller igår.. känns som jag inte haft riktig tid, plugget tar all min tid. Vart tog livet vägen? :p
Jaja. Varit ledig iaf, igår var jag i skolan en sväng bara. Ikväll har jag varit hemma hos Sarah å hennes familj, blev bjuden på god mat åså kikade vi Idol såklart. :) Fan fan fan att Nicklas åkte ut... han gjorde ju såå bra framträdande ikväll. Nej, han borde fått stannat längre tycker jag, det var orättvist. Sen älskar jag hans långa hår, å hans stil! Killen är ju såå söt! Lite ung för mig, haha. Meen jag förstår småtjejerna lär jag säga. ;D
Nu sitter jag bara här, ska väl sova om inte alltför länge så jag orkar med morrondagen imorron. E-type å utgång på schemat! Blir nog rooligt, får jag hoppas.. lite besviken på lobby de senaste gångerna jag varit där, men vi får se..

Haha, igår var jag nära å flyga av cykeln btw, när jag cyklade fram bakom ett hörn så kommer en snubbe i 30årsåldern lika fort också, så vi cyklade in i varann å fick tvärbromsa. Det var inte jag beredd på, plus så hade jag mp3n på hög volym så jag skrek raaaakt ut. hahaha. Men det gick bra, så var bara å cykla vidare sen.. :P så kan det gå!

Jaja, hoppas ni har det bra!!
Godnatt !

I hate it.

Ååh.. less jag är på å läsa saker som är ointressanta. :/ Läst en del i en bok idag som vi har till seminariet nästa vecka, å det är ju såå trist. Läser en massa om nervsystem, hjärnan, hjärtat.. känns som det är läkare jag håller på att plugga till, istället för förskollärare. :O Jaa.. det är väl så min dag sett ut. Mamma kom ikväll, så gick vi ut å gick en bit. Sköönt som sjutton å promenera fort när det är lite kallt ute. Luften är så skön!
Sen blev det kik på Bonde söker Fru och Dagens Man. Underhållande program det lär jag säga. :)
Nu ska jag väl läsa, läsa å läsa lite till snart igen.. bläsch. Imorron är det skola 9-12, sen ska jag hem å fortsätta.. roligt liv jag har va?
Helgen ser lite roligare ut, på fredag ska jag hem till Sarah i kungsgården å kika på Idol, så skulle dom bjuda på mat å :) Så sött. <3 Sen på lördag äre utgång som ni kanske vet.. Linda kommer å går ut med oss också, roligt när det var ett bra tag sen jag träffade henne. :D
Men tiden som blir över ska väl gå till .. ja just det, plugg. SUCK. Men så är det.. klaga måste man få göra, det gör inte plugget roligare, men känns lite skönare å sätta sig å läsa sen, när man skrivit vad man tycker om det. :p

Jaajaa.. ska väl sätta mig å börja igen då, innan det är sleeptime !
Diska lär jag också göra.. nu skulle jag verkligen vilja att nån kom hit å hjälpte mig med saker jag behöver göra, så jag slipper allt själv. Önskar jag hade en inneboende. ;P
Okej, kanske inte i min lilla 28 kvadratare, men...

Godnatt !

rubrik.

Heeelluu :)
Sitter hemma nu, kom hem för en liten stund sen, varit på infoträff på Bessemer om vår VFU. Fick lite fika å lyssna på dem åså. Nu sitter jag å käkar pasta carbonara, och tänkte strax se Andra avenyn. :) Inget plugg har det blivit idag än heller, har ju såå mkt å läsa så måste ta tag i det där nu. :S Men resten av kvällen ska det bli en massa läsning, ett som är säkert. Morrondagen ser väl likadan ut.. som ni vet så är jag en jäkel på att skjuta upp tråkiga saker, kunde gjort det igår, men då kikade jag på Roast på Berns istället, sen satt jag å kikade youtubeklipp på det resten av kvällen, å satt å gapskrattade. Har ni inte sett det så måste ni se, så sjukt roligt. :D Haha. Som när någon komiker säger till Petra Mede att hon är som mount everest, rolig att bestiga, men där uppe? Ingenting. hahahah. Magnus Betnér är lätt den roligaste tycker jag.. såna roliga skämt! Å vilket leende han har! grr.. ;) haha.

Jaja nej nu ska jag diska, sen göra det jag ska göra!

En rooolig kväll i maj! Längtar tillbaka lite när jag ser bilderna från våras/somras. Men nu ska vi se framåt istället, jag får längta till allt roligt som ska hända istället :)



plugga?

Heeej!
Sitter hemma, precis ätit sallad. Borde börja plugga lite nu, har två seminarium nästa vecka, dagarna efter varann. Blir så mkt om man börjar med allt så sent.. Men får se, annars kör jag järnet imorron! Men ska försöka lite snart iaf, som sagt. Bättre när man är i skolan och pluggar, svårt hemma, blir så mkt saker i vägen hela tiden..
Imorron kväll ska vi iaf på en informationsträff på Bessemer om vår VFU, dvs praktik vi ska ha. Inne i aulan där, är väl över tre år sen jag var där senast. Men annars är vi lediga fram till torsdag, det är den enda lektionen vi har denna vecka, förutom föreläsningarna idag.
Annars idag har jag varit hemma å städat bara.. åkte ner nu ikväll å köpte biljetter till e-type, vi ska på han på lördag nämligen :) Niiiice! Eller ja, han är det väl inte värsta måstet att gå på, men kommer förhoppningsvis mkt folk. :D
Sen fixade bror melodifestivalbiljetter till oss idag också! :D Wiihoo, så den 13 februari ska vi dit! Kanske bror, åså jag, mamma, Camilla, Sarah å Sirpa :) Blir skoooj! Vi hamnade dock inte bredvid varandra någon av oss, men huvudsaken jag får gå så är jag nöjd. ;)

Jajaaa, nej ska väl sätta mig framför tvn å försöka läsa lite kanske. :S
See uuuu!

sunday.

Hej svejs!
Sitter hemma å chillar, Sarah har varit här en stund på eftermiddagen, vi kikade på de gamla avsnitten "Ursäkta röran, vi bygger om", med Filip å Fredrik. Haha, man får sig alltid ett gott skratt när man kollar på det. :) Blir väl hem till mamma ikväll å kika på Ensam mamma söker, då mina kanaler fortfarande är helt fucked up å trean verkar inte finnas fast den ska göra det. :S Hoppas dom kan komma någon dag i veckan å fixa det.

Varit såå skönt å haft sin första vita helg på fem månader lär jag säga, såå skönt. Inte känt mig ett dugg sugen på dricka eller gå ut.. Igår skjutsade jag Sarah i hennes Golf in till gävle för hon skulle på klassfest, sen hämtade jag henne inatt också.. Rätt mkt folk hade det varit, verkar som det alltid är mer drag i gävle veckan innan löning, än själva löningen? Iaf de ggr jag varit på heartbreak har det varit så.. Inte ofta jag kör bil numera heller, men när jag gör det så kan jag känna hur mkt jag saknar det, å att ha en bil. Sån frihet.. Hade ju celican i ca 1½ år då den var bara min, men sen var jag tvungen att göra mig av med den som jag skrivit om förut, för mkt fel på den. Men är så himla dyrt å ha bil nu när man pluggar också, så det får väl vänta. Emellan skjutsningen å hämtningen så var jag hos mamma bara, såg på film med Camilla å flummade som vanligt. ;P

Veckan blir nog skön.. har tre föreläsningar imorron, sen går vi bara torsdagen.. men måste väl börja plugga hemma lite förstår jag. :P
Nej nu ska jag nog hitta på nåt annat, innan jag drar mig iväg.
Tjarrååå!

Hittade denna bild på efterfesten.com btw. Över två år gammal bild på mig, dvs sommaren 2007. Vilken bitch man såg ut att vara.. men det var jag INTE, jag blev bara att se ut så på bilden. hihi.




nice!

Denna låt är BRA! Var med i ESC 2007, å den var grym!!!


saturday

Helloj!

Sitter hemma nu bara, väntar på att klockan ska gå så ska jag få låna Sarahs bil idag å skjutsa henne till gävle, hon ska dit på klassfest nämligen :) Så det blir treeevligt, sen får jag ha bilen hela kvällen också. Nice ;) Så hämtar jag henne inatt när hon är klar på krogen. Yeaah, emellanåt där så hälsar jag på sis å umgås en sväng med henne. :) Åke å Tobbesam tyckte vi skulle komma dit å glo på film med dom, Camilla orkade dock inte, så får se hur jag gör senare..
Igår var jag hem till Sofia å kikade Idol iaf, Elof var där en sväng å, men han drog illa kvickt när Idol började. :P Rätt åkte ut iaf tycker jag... Spännande hur det går nästa vecka nu!

Jaa nu ska jag platta håret å fixa lite.
Hörs sen maybe ;)
Pussss påre

Underbara fredag.

Hej allihopa!

Blev inget skriva igår.. hade ingen ork till det. :P Känns så onödigt också å bara skriva 1-2 rader om ingenting..
Helg igen iaf :) Veckorna går såå fort.. Men det är ingen nackdel direkt :D Hade bara en föreläsning idag, en lite intressantare sådan än vad dom brukar vara faktiskt.
Och nuuu i helgen har jag min första vita helg sen ca fem månader tillbaka. Har varit helgalkis varenda helg sen dess, ibland även nån dag i veckan. Men nu jävlar ;) Men det höll bara en helg det, för nästa helg ska vi på lobby och E-type. :D Yeejj.. men bättre än ingenting iaf. Blir nog inte 22 helger i sträck denna gång, eller det vet jag att det inte blir.. hehe.
Får se vad helgen har att bjuda på då.. Ikväll blir det nog Idol med Sofia iaf, späännande. Sen resten av helgen är jag öppen för förslag, inga planer alls faktiskt. Allt utom fest då vill säga.
Nej, nu ska jag snart iväg å handla tacos, det ska ätas ikväll! MUMS ! Om bara skitvädret kunde bli lite bättre så jag kunde cykla iväg..

hörs sen :)

Klar!

Yeeees, nu är jag äntligen klar med min skrivuppgift! :) Hade kanske kunnat göra ännu bättre om jag försökt ännu mer, men tyckte det får duga sådär. Är nöjd bara jag blir godkänd. Så nu är denna kurs över, nästa börjar imorron, hoppas det är en intressant kurs. Börjar 13 imon å går till 16, skönt å få sova lite. Å på fredag går vi 9-12. Sen äre heeelg. :) Ska bli sköönt med en nykter helg för en gångs skull! Seminariumet idag gick bra också. :)
Efter skolan var jag in till köpis.. hittade ett par skitsnygga skor på Din sko, typ stövletter, very nice! Så en jacka på HM å ett par jeans på Gina. Så fick lite shoppat. ;D Ikväll har Sarah varit här igen, vi kikade på Bonde söker fru idag, rätt underhållande må jag säga.

En sak jag bestämt mig över är iaf att skära ner på godis/fikabröd å sånt i veckorna. Brukar kunna bli lite för mkt av det ibland, men ska försöka hålla mig till sånt enbart på helger hädanefter! Inte bra med för mkt sånt, jag vill bli lite nyttigare helt enkelt. Frukt frukt i stora lass ska det vara. ;) Kanske göra lite armhävningar nudå, å ta en banan sen?! ;D hoho.
Yes, så får det bli! Sen ska jag läsa en bra bok jag läser, å sova sött sen.

Godnatt Sverige !


Sommar och fest snart igen? :(


lalala.

Hej på dig !
Sitter här, klockan är mkt å jag borde sova. Seminarium imorron ju! Måste vara pigg till det.. är inte så jättetrött än bara, sov ju till kl 12 idag när jag var ledig. Skulle ju blivit valbo idag, men mamma hade inte tid å jag orkade inte ta bussen, så jag åker dit imorron efter skolan istället. Sen måste jag hem å skriva klart skrivarbetet! Är ju typ klar, men det ska finslipas lite, å en avslutning ska jag skriva. Fått respons nu iaf, han skrev att det var bra skrivet men att jag ska förlänga diskussionerna lite. Annars var det bra.. så imon ska jag kämpa med det! Annars idag har jag umgåtts med Sarah. Kikat Andra Avenyn å flummat. ;D
Yesyes, har inte mkt mer att komma med just idag känner jag.

Jag gillar verkligen denna låt med Darin. Mycket bättre när han sjunger än när Coldplay gör det. Det här klippet är från Idol i fredags. Så man skymtar idolerna där en sväng också. Jag vet då vad jag ska göra på fredag, å typ varje fredag i 10 veckor framöver, sitta bänkad framför tvn kl 8 på kvällen. ;P

Men nu ska jag försöka sooova! Få se om det går..
Godnatt :)


ny vecka, nya tag.

Hejsss!

Sitter hemma bara, mina kanaler har fortfarande inte fixat sig så går inte att titta på alla. :S Not nice, men femman har jag sitter och kikar på Roast på Berns nu! Sitter här å skrattar. ;D
Är lediga imorron, idag hade vi bara bild, sen planerade vi inför ett seminarium vi har på onsdag. Gick rätt fort, så var en schyyysst dag. Har dock plugg att göra, skrivarbetet ska in helt fullgjort nu på onsdag, jag som inte ens fått någon respons på det än. :S Borde maila och fråga varför.. annars får jag göra klart det sista jag har på det, skicka in det så får det bli som det blir. Får se om man har turen eller oturen med sig. Börjar en ny kurs på torsdag iaf, blir nog bra hoppas jag..
Annars imon måste jag nog in till köpis en sväng, behöver skor å jacka. Vill inte ha samma täckjacka i år igen känner jag.

Drömde en såå läskig dröm inatt btw ! Okej, jag vet att det är skittrist å höra om andras drömmar, jag kan typ somna när folk berättar för mig vad dom drömt, eftersom det inte har hänt. Men den här var lite läskig. Vaknade kl 03.00 av "mardrömmen".. att jag satt i ett rätt så mörkt rum, med några fler personer jag inte såg ansiktena på för dom hade svarta luvtröjor på sig å dolde ansiktet. Så var det någon "ledare" av nåt slag som berättade för mig att jag skulle när han stängt dörren bli skjuten i huvuet av personen som satt åt vänster till mig. Jag hade inget å komma med i drömmen tydligen, utan var bara att vänta på smällen. Så precis när han stängt dörren så ser jag en pistol riktas mot mig å sen hinner jag tänka att nu strax får jag se vad som händer när man dör.. jag känner skottet i huvudet , sen vaknar jag med ett ryck. Såna där drömmar tycker jag inte om! Jag tycker det är skönt att sova ensam, inget emot det. Men såna där ggr känner jag verkligen hur mysigt det vore med någon bredvid som kunde hålla om en när man är lite smårädd precis efteråt. ;P Jag drömde nog det iaf bara för vi hade leksakspistoler förra helgen på maskeraden skulle jag tro. :D Är glad det är väldigt sällan jag drömmer mardrömmar iaf.

Nu tänkte jag glo på burken, å sooova så småningom! Natti!
Pussihejs


ny vecka, nya tag.

Hejsss!

Sitter hemma bara, mina kanaler har fortfarande inte fixat sig så går inte att titta på alla. :S Not nice, men femman har jag sitter och kikar på Roast på Berns nu! Sitter här å skrattar. ;D
Är lediga imorron, idag hade vi bara bild, sen planerade vi inför ett seminarium vi har på onsdag. Gick rätt fort, så var en schyyysst dag. Har dock plugg att göra, skrivarbetet ska in helt fullgjort nu på onsdag, jag som inte ens fått någon respons på det än. :S Borde maila och fråga varför.. annars får jag göra klart det sista jag har på det, skicka in det så får det bli som det blir. Får se om man har turen eller oturen med sig. Börjar en ny kurs på torsdag iaf, blir nog bra hoppas jag..
Annars imon måste jag nog in till köpis en sväng, behöver skor å jacka. Vill inte ha samma täckjacka i år igen känner jag.

Drömde en såå läskig dröm inatt btw ! Okej, jag vet att det är skittrist å höra om andras drömmar, jag kan typ somna när folk berättar för mig vad dom drömt, eftersom det inte har hänt. Men den här var lite läskig. Vaknade kl 03.00 av "mardrömmen".. att jag satt i ett rätt så mörkt rum, med några fler personer jag inte såg ansiktena på för dom hade svarta luvtröjor på sig å dolde ansiktet. Så var det någon "ledare" av nåt slag som berättade för mig att jag skulle när han stängt dörren bli skjuten i huvuet av personen som satt åt vänster till mig. Jag hade inget å komma med i drömmen tydligen, utan var bara att vänta på smällen. Så precis när han stängt dörren så ser jag en pistol riktas mot mig å sen hinner jag tänka att nu strax får jag se vad som händer när man dör.. jag känner skottet i huvudet , sen vaknar jag med ett ryck. Såna där drömmar tycker jag inte om! Jag tycker det är skönt att sova ensam, inget emot det. Men såna där ggr känner jag verkligen hur mysigt det vore med någon bredvid som kunde hålla om en när man är lite smårädd precis efteråt. ;P Jag drömde nog det iaf bara för vi hade leksakspistoler förra helgen på maskeraden skulle jag tro. :D Är glad det är väldigt sällan jag drömmer mardrömmar iaf.

Nu tänkte jag glo på burken, å sooova så småningom! Natti!
Pussihejs

söndaaag

Goddagens!

Seg söndag idag, har varit på monroes å ätit med Sarah, Christofer å hans polare stötte vi på där med så satt å snacka massa skit med dom. Sen åkte hon å jag å hyrde film, ville hyra Hip hip hora, hittade den dock inte så blev hundtricket istället. ;P Är en sån där film man verkligen kan se flera ggr om även fast man vet hur den slutar.. nu sitter jag bara här, väntar på skjuts, tänkte dra hem till the family en stund.

Hade en heeelt okej kväll igår iaf. :) Jag å Camilla fick skjuts av Mattias å hans två vänner till Cissi, för dom skulle ändå ut å äta där. Så förfestade vi hos henne, hennes jättetrevliga kompis Sara från hedemora var där också :) Så kom det 4 tjejer till sen, från skolan är två av dom. Drack å hade trevligt.. sen bestämde jag å Camilla oss för att börja promenera till slicken, dom andra var mer sugen på Harrys å Goya, det var dock inte vi, å vi ville gå i tid också för att vara säker på att Camilla skulle komma in. Å det gjorde hon! :) Wee. Så det blev bara vi där hela kvällen, några kända ansikten träffade vi ju, men annars var det bara vi å det var trevligt ändå det. Systerkväll <3 :)
Sen när vi kommit ut så var kl redan 02.15 å det är ju då sista bussen går. :S Var sån himla kö ut, därför det tog tid. Men vi gick till Mcdonalds å åt istället, hörde av oss till snälla Jojje som ville hämta oss, ändra från hofors nu igen, utan betalt! Guld värd den grabben!
Somnade nästan på en gång när jag kom hem.. shit vad jag var trött! Nästa helg blir en vit helg! Har nu festat 21 helger i sträck, även vissa ggr på onsdagarna, så nu äre då dags för det. :D Ska nog bli rätt så skönt.. antar jag. ;P

Nääe nu väntar skjutsen!

Puss på er!

freeeedag

Halloo!

Då var det ännu en fredag, å en efterlängtad helg har kommit. :) Jag sitter bara hemma förtillfället, blir nog så hela kvällen skulle jag tro. Är ju idol sen, då äre sak samma. Spännande å se sen vem som åker ut. :P Lidlchipsen har jag här iaf, dom räddar min kväll. ;)
Får se hur det blir imon, blir kanske utgång som sagt. Nästa helg måste vara vit iaf ! ;)
Mjaa.. nu har jag ingen fantasi på vad jag ska skriva mer heller. Tråkig jävel är jag. ;)
Får ladda upp en bild där jag inte var tråkig istället.. har inte så mkt brunettbilder än, å de jag har har jag ju nyligen lagt upp, därför blir det lite äldre.. :P


lite förkyld.

Halloj!
Börjar bli lite småsjuk jag med tror jag, precis som många andra just nu. Känner mig lite förkyld å fryssen. Glad så länge jag slipper halsont iaf, det är fan bland det värsta som finns.. å då har jag aldrig haft halsfluss, men med tanke på hur mkt jag hatar vanligt halsont så vill jag inte ens tänka på hur halsfluss lär kännas. :S
Varit en treevlans dag iaf, hade bild i skolan, rätt rolig lektion må jag säga. :) Sen efter skolan åkte jag hem, å gick upp å hälsade på min granne å gamla kompis Jenny. Umgicks mkt för en sisådär 10 år sen ca, å nu har hon flyttat in dörren ovanför mig. Så hon bjöd på kladdkaka och vi satt och snackade lite gamla minnen, alltid kul å mkt skratt när man minns tillbaka på sånt som hänt. ;D Sen hämtade Camilla å Peter upp mig, vi tog en tripp till valbo. Peter stressade på oss å ville åka hem rätt fort, så vi bestämde oss för att ta buss hem sen istället så fick han åka hem. Jag hittade en väska, en kofta, en tröja, strumpor å hårsnoddar iaf, så lite fynd gjorde jag. :) Sen har Sarah varit här ikväll, vi ska boka den där kryssningen, men det krångla lite så vi gör det imon istället. Inte dyrt heller! ;)

Borde plugga nu, har texter att läsa till fredag! Men kanske läser lite nu, annars får jag läsa järnet imorron!
Men nu blir det sova snart, är så trött så ska bli såå skönt!

Godnatt på er!

Regn.

Jahaapps, nu regnar det också. Tråkiga tråkiga höst...
Haft en trevlig dag idag iaf, först hade vi rörelse i skolan, alla smågrupper fick leda klassen idag med olika lekar eller övningar, så det var väldigt varierat å roligt! Slutade 12 idag, riktigt skön vecka har vi nu. Sista delen på den här kursen, nästa vecka börjar Perspektiv på läraryrket. Har en känsla av att det blir lite jobbigare då. Sen efter skolan idag gick jag in till stan med Mattias och Cissi, vi gick till mingel å bar å käkade lunch. Jag bjöd Mattias eftersom jag så ofta åker bil med han, så ska han få lite soppapengar för det sen också. Blev oxfilétoast, riktigt gott! Tiden går så himla fort med dom där två, finns så himla mkt å prata om hela tiden :) Jag kollade på klockan när hon var 13.20, så kollade jag nästa gång så var hon 14.50. Och jag tyckte jag nyss hade kollat! Max 40 min trodde jag det hade gått.. Men så är det när man har roligt. ;)
Sen blev det en snabbis på stan, å sen buss hem. Har inte gjort något speciellt ikväll, kikade på Andra avenyn på datorn idag istället bara för mina tv-kanaler har laggat ur.. alla finns inte, å ligger på fel ställen å skit. :S Inte kul, så hoppas det fixar sig..
Imorron slutar jag också 12, sen kommer Sarah hit på eftermiddagen så ska vi boka kryssning vi ska åka på i december vid lucia :) Kommer bli skitskoj, det är som en studentkryssning för högskolestudenter.. jag var ju aldrig på studentkryssningen i gymnasiet, så får ta igen det nu. ;D
Jag sa ju att jag skulle ha en vit helg nu i helgen, men jag vet inte riktigt om det blir så.. haha. Cissi ska festa i gävle å jag är sugen på att vara med. Orkar inte vara hemma å inte göra nåt. Tar jag hellre det lugnt nästa helg istället när det ändå är helgen innan löning. :) Men får nog bli hyfsat lugnt med alkoholen ändå i helgen isf. Är ju tackmiddag imorron med, å sen kåren för alla som vill vara med på det. Men jag tackade nej, känner jag inte orkar när jag ändå börjar 8.30 på torsdag.. neej, är jag hellre hemma å glor på bonde söker fru istället, det har premiär imon det. ;) hahah.

Sleepp sweet !

Midsomras :)


Måndag!

Idag var jag lite snabbare med å skriva ;D Skriver jag så blir det ju alltid på kvällarna/nätterna. Ledig idag som sagt, ska hålla mig hemma å tvätta å plugga lite. Finare väder idag iaf... men jag tycker fortfarande inte om hösten! Den är väl lite småmysig, men nääe. Längtar redan till våren, men det känns himla långt borta..
Hinner inte skriva så mkt mer just nu, ska äta å sen fixa lite.

Kikade på youtube på lite klipp, så hittade jag denna sköna gamla låt! Melodifestivalen 1993 ;D Jag såg det säkert då, men jag minns inte :P Bra är den iaf, gammal klassiker!


Eyey

Hejsan alla!

Sitter bara ensam hemma nu, å är ledig imorron! Ska bli såå himla skönt! Men lite plugg lär ju göras iaf.. Ikväll orkar jag inte iaf. Ensam mamma söker på tv snart med. :)
Igår var det maskerad som sagt, det var väl helt okej.. ska jag vara ärlig hade jag lite mer förväntningar på festen! Trevliga folk, men de flesta drog iväg till krogen förmodligen.. lite trist, roligare om alla kunnat vara kvar där hela kvällen! Men vi dansade å hade rätt skoj, så det var helt okej iaf. Våra pistoler vi hade försvann dock. :/ haha.
Gick till Max å åt sen, sen var Jojje snäll å åkte ända från hofors för att hämta oss, å skjutsa hem oss utan att ens ta betalt, så det var jag tacksam för!! :)
Idag har det varit luugnt hela dagen, degat hemma å var till mor å dom å hälsade på en stund. En pizza fick det bli dessutom!
Vi knäppte inte skitmkt kort igår, men blev 10 st iaf så slänger upp dom! ;)

Nu äre tv som gäller, hörs!


Shit, blir fan rädd för min egen blick här! :P






Hahha, självmord? ;)

Sötnosar :)

Maskerad!

Halloj!

Blev aldrig nåt bloggande igår, hade ingen riktig ork.. fy på mig! Men så kan det vara när det är fredag, å man är trött efter veckan. ;)
Gjorde iaf ingenting igår, gick i skolan till 13, var å handlade å fixade sen, sen var jag hemma allbymyself hela kvällen.. himla skönt faktiskt! Kikade givetvis på Idol! Hahhaha man fick ju skratta lite också, åt den där Camilla. Ja herregud, vad ska man säga.. pinsammare människa har jag aldrig sett i Idol iaf! Hur kunde hon röstas vidare, borde väl för sjutton Jon gjort istället! :O Men vem vet, kanske blir roliga fredagar ändå så man får skratta lite nu när hon är med. :D Hon verkar ju rätt rolig.. Annars är jag nöjd med alla deltagare faktiskt.. :)

Ikväll är det maskeraaaad! ;) taggad till tusen är jag! Jag, Camilla å Sarah ska dit efter 9 ikväll, det är då det börjar. Kommer väl över 100 pers åtminstone.. Så ska vi väl sitta här hos mig å förfesta, börjar väl lite tidigare än vanligt nu när vi ska dit rätt tidigt. Orkar inte hålla inne med numera vad vi ska vara, vet inte om nån som ska på festen läser min blogg ändå, men vi ska iaf vara Charlies änglar! ;) Lackleggings, klackskor, linne å leksakspistoler! Den ni! haha. Blir nog riktigt jävla roligt, kommer säkert lite bilder sen å.

Men nu ska jag ta en dusch å sen åka ner till ica å köpa pistoler.. så passa er ;)
Hoppas ni får en underbar kväll, det ska vi ha!
Puss på !

Snaaart helg.

Hej å hoj!

Torsdagkväll nu, helgen närmar sig med stormsteg. Ledig måndag dessutom, ett stort plus! :)
Hade rörelse idag i skolan, å det är så himla himla roligt! Får göra en massa olika lekar å övningar. Hade varit kul å haft den kursen ända till högskolan är slut helt å hållet. ;D Vi diskuterade lekarna vi ska göra på tisdag med våran grupp på rörelsen, lite snabbt efter lektionen var slut, så var hemma redan efter 13. :) Skönt, så ikväll har jag varit hemma hos mor å far. Åt mat där, å färgade mitt hår så färgen är ännu jämnare nu. Gillar verkligen denna hårfärg skarpt å tänker nog ha den ett bra tag.. ;) Var idol ikväll med, rätt segt om jag får säga min sak. Får se snart nu vilka som går vidare, spelar inte så stor roll faktiskt.
Imorron ska jag nog ha en riktigt lugn kväll, äta lidlchipsen som det var ett braa tag sen jag åt, å kika på idol! Ladda inför lördagens ståhej! Tydligen ska dom ha en bar dit vi ska på festen också, å vakter om jag fattat det hela rätt. Så kommer säkerligen bli en toppenkväll!

Nu idol, sen sooova!
Nattiiiii !

RSS 2.0