Gott nytt år!!

Ja, jag får väl önska er alla ett gott nytt år, å hoppas ni får en kanondag/kväll imorron, för imorron vet jag inte om jag blir att skriva. :P Vad har ni för planer på nyår förresten?
Här blir det bara riktigt lugnt.. Viktor å Paul hämtar upp mig och lillen på dagen imorron, sen åker vi hem och firar hos Paul. Stannar nog kvar där till söndag, så får Alexander umgås med sin pappa å farfar lite mer. :) Får se om vi träffar nå fler folk också, eller hur det blir.
Dessa två dagar som gått har varit rätt lugna, Viktor var här igår en sväng.. Blev en sväng till sjukhuset också å kollade upp mitt öga som varit irriterat å lite rinnigt några dagar, hade funderingar på om jag fått en ögoninflammation. Som tur var var så inte fallet, å idag är det bättre. Trodde väl mest att jag fått det för jag har varit fast för såna några gånger.. jag var den enda av oss 4 syskon som klarat mig ifrån dålig syn, istället har jag varit fast för sånt där ibland. :P
Idag blev det en promenad med lillen iaf, tänkte först göra det tidigare men det började ju snöa massvis, så vi avvaktade.

Nu somnade han för en stund sen, han ska få bada sen när han vaknat. :)

Som sagt, ha det bra nu så hörs vi nästa år ;)


valbo

Hejssan hoppsan.
Lilleman somnade precis sött, skönt för honom då han inte har varit på det bästa humöret ikväll. Tror han skrek nästan konstant i ca en timme, vet inte alls vad det var som var fel. :( Jobbigt när man inte vet.. han var iallafall lite lugnare när vi gick runt, satte jag mig med han så blev det bara värre. Funderade om det kunde vara feber, men han var inge varm heller, så den struntade jag i att ta. Så skönt att han hittills klarat sig helt utan feber, hoppas det fortsätter så. :) Men sen fick han lite mat i sig, han var alldeles för frustrerad först för att kunna suga till ordentligt. Men så fort han fått tag blev han lugn och åt på :) Å sen låg han i sängen och log.. jag älskar hans leende, det är det finaste leende jag sett och jag smälter inombords. :)

För övrigt blev det köpis idag med Alexander, Sarah, Camilla å Christofer, som är hemma från sitt soldatjobb över jul/nyår. :) Massa folk överallt, å jag kände att jag inte orkade trängas och böka mig fram och in i affärer alltför mycket med barnvagnen. Men lite kika blev det, hittade en skjorta på Lindex som det var på rea på, till lillen. Själv handlade jag en tunika på carlings som det inte var rea på. Alexander var såå snäll i valbo hela tiden, sov inte så mycket som han annars brukar göra så fort man drar han i vagnen, han låg snällt och kikade runt istället, hihi.

Nej nu blir det nog sova här.
Godnatt på er :)

jahaja

Hallåå där.
Måndag å ny vecka, julhelgen över. Får se vad som sker denna vecka? Måste in till mellandagsrean någon dag iallafall, kanske man hittar nåt fynd. :p
Inte supermycket som hänt sen sist, går ju knappt att göra något när det snöar konstant. Var hos farmor å fikade igår med pappa, Stefan å Alexander. Var även in till en gammal granntant som bor mittemot farmor å visade Alexander, såå söt tant och det kom tårar på henne när hon gullade med Alexander :) hihi.
Sen när vi skulle släppa av Stefan hos sig så körde vi fast med bilen, såå irriterande å fick mig att känna ännu mer irritation över vintern. Jag fick gasa på, pappa å stefan sköt på, så tvärtom, jag å Stefan sköt på medan pappa gasade. Efter en kvart, 20 min så kom vi iväg med bilfan iallafall! Alexander sov hela tiden han å märkte ingenting, lillplutten. Huvudsaken det!

Snöar idag med, men jag känner mig rikigt sugen på en promenad, så en sån ska jag nog hinna med lite senare. Å på lördag (nyårsdagen) blir Alexander 4 månader! :D Som sagt, det går såå fort.

Hoppas ni får en bra dag :)

Kikade långt tillbaka i bloggen å hittade denna gamla bild på mig å Linda, en riktigt rolig hattfest var det ;D


God Jul!

Ja nu var både julafton å juldagen över, då känns det även som att själva julen är över tycker jag :P
Hade iallafall en helt okej dag igår, den var speciell eftersom det var Alex allra första jul. Han fick vara utklädd till tomte hela dagen, gulluungen :) Såå söt var han i sin dräkt. Det var vi i familjen, sen kom även Viktor en sväng på kvällen. Alexander fick fina julklappar, leksaker å kläder :) Tack tack! <3

Skulle ju följt med Viktor å Paul till Ludvika idag, men jag och Alexander stannade hemma istället. Kände mig inte 100 % pigg och sen är jag inge sugen på att åka alldeles för långt med Alexander efter jag hört om den hemska olyckan utanför gävle i torsdags. :( Inte för det skulle behöva hända nåt, men det kommer upp tankar när man hört det var en ettåring med i bilen.. Fy sjutton, tänker på de anhöriga, å på det lilla barnet. Såå tragiskt :(

Aja, de flesta överallt är ju ute och partajar idag. Hoppas ni får kul, å slipper bakfyllan imorn ;) Fick riktigt långtråkigt senare idag så då for jag och Alexander hem till Baggen istället å kikade in hans vindsvåning. Riktigt rymlig å fin! Alex var lugn i början, men blev otålig i slutet när jag höll i han hela tiden, så då åkte vi hem istället. Resten av kvällen spenderades mest framför tvn.

Hoppas ni alla haft en bra julafton iallafall! :)

Min lillprins som tomte ;D



dan före dopparedan

Ja ni, nu är det den 23e å imorron är det julafton :) Har inte haft någon stress alls inför julen i år, brukar iofs inte ha det så ofta heller. På julafton blir vi iallafall bara här hemma med familjen, som alltid. Sen på juldagen ska jag och Alexander följa med Viktor å Paul till Viktors kusin å kusinbarn i ludvika.. Sen på annandagen har jag inget spec alls planerat.. åka till farmor å fika kanske :) Så ser min julhelg ut :P

Just nu ligger lilleman och sover sött, somnade strax innan 00.00 idag.. han är ju van att sova länge om dagarna men idag fick han kliva upp redan vid 8.30tiden för vi var på babymassage, det var sista gången denna gång. Så när vi kom hem sov han någon timme, sen senare sov han någon timme till.. han är ju inte van som sagt :P

Ikväll har det bara varit massa tv.. bonde söker fru, klipp från årets melodifestival och morden i sandhamn! Dock är jag riktigt besviken på slutet av morden i sandhamn..

 Å Btw så är bittra folk utan humor inget som jag har mycket till övers för! Nej fyfan rent ut sagt...
Camilla, du kan vara lugn, menar inte dig. ;)

Jaa till nåt roligare, så kom jag att tänka på denna gamla superkanonlåt! Lyssnade på den massor för några år sedan.. Det är ju verkligen världens bästa låt å kommer alltid vara, utan tvekan!

Godnatt på er alla bra människor.


tv-tajm

Hallloooj!
Hamnade här en snabbis, kikade för en stund sen på sista avsnittet av "Våra vänners liv", en skitbra serie som gått på ettan. Såå tråkigt å se sista avsnittet av en serie man verkligen tyckt om! Men men.. blir reprisen nu efter 00.00 av en annan serie som började ikväll också, "Morden i Sandhamn".. så det ska jag ge en chans! :)

Yesyes.. för övrigt åkte jag, Alex och Camilla hem till Sofia å Elof en sväng idag. Blev bjuden på knäääck, sjukt gott. :) Å jag och Alexander gick inte upp förrän vid 13tiden idag.. han har börjat somna så sent om nätterna, ofta vid 00.30 och vaknar några ggr å är hungrig såklart, sen sover han ofta numera till 12-13tiden, hihi. Hur ska det här bli när han är i tonåren, å han redan har börjat såhär? Haha. Han brås på mig, nattuggla och sjusovare. :D Men det passar ju bra eftersom jag är likadan. Jaja, så småningom ska vi väl ändra på de rutinerna med, kan bli jobbigt annars framöver ;P

Nej nu har jag en son som är lite grinig, ha det bra allesammans :)

snaart..

Ja ni, nu är det inte många dagar kvar till jul! De senaste åren har jag inte tyckt något spec alls om julen, den har väl varit mysig men inte mycket mer.. var ju bara när man var liten man såg fram emot den riktigt mycket. Men i år är det lite mer speciellt när jag har en son som får uppleva den för första gången. :) Allt som har med julen att göra blir mycket roligare nu å framöver.
Just nu ligger lilleman i sin säng och lyssnar på "mobilen".. busig är han också, å har börjat använda sig av lite annorlunda joller. Jollrat har han gjort länge, men numera så skriker han mer ut sitt joller å ofta gör han det när han är på riktigt bushumör :) Såå mysigt å underbart att se sitt barn vara glad och må bra!
Annars dessa dagar har det varit rätt lugnt ändå, har ju snöat så mycket att man inte kunnat ta sig ut med vagnen heller :/ Men igår var Sarah här och kikade film. Så bytte vi även julklappar, jag fick badskum, badkulor m.m eftersom jag gillar att bada. :D Taack gumman! <3

Nu sitter en lite busig å otålig lilleman i mitt knä istället, så ska väl avrunda och gå ner å kika på tv istället.

 unnnnnnniu                                                        76 hhhhhhymmmhhjjjjjjjh              

Ja där hade ni en hälsning från Alexander förresten ;D hihihi.

Puss på er!

valbooo

Heeeej! :)
Nu var det några dagar sen igen! Men jag tänkte faktiskt skriva igår kväll, men då var det nåt fel på sidan istället. :p

Ja, det har väl inte hänt sådär supermycket sen sist iallafall.. i onsdags var vi på babymassage igen, det gick fint men Alex blev hungrig på slutet så fick gå iväg å amma istället. På föräldragruppen igår pratade vi om temperament och fick se en intressant film. :)
Alexander somnade precis en stund, han vaknar väl snart igen.. sover fortfarande endast korta stunder om dagarna, å hela nätterna. Men han brukade ju somna vid senast 11 förut, nu är han ofta klarvaken när kl är runt 00.00.. brukar somna efter 00.30 oftast. Får försöka få han att somna lite tidigare.. I onsdags var det dessutom ett år sedan jag fick reda på att jag var gravid. Vad fort det gåår! Om ett år till är han ju nästan en stor kille, hihi.

Ska duscha å göra mig klar, sen blir det valbo en sväng.

Puss på er, ha en fin fredag.

Lillen för någon dag sedan, han ligger å chillar på skötbordet, i väntan på att bli klar ;)



Mys hos mig :)


congraats

Idag säger vi grattis till lillasyster Camilla som fyller 20 år! Grattis grattis gumman! <3 :)
Så idag blev det lite tårta såklart, ska ta mig en till bit strax. ;p Sarah och Farmor kom hit å fikade också. Tidigare blev det en sväng till valbo med Alexander, Viktor å Paul (Alex farfar). Handlade lite julklappar, hittade tre till lillen å en till Sarah :)) Ska nog dit igen på torsdag med mamma å pappa!
För tillfället sitter jag här men busig bebbe, Camilla var barnvakt nyss på nedervåningen men han blev grinig.. tror det är någon som är lite mammig. ;D Inte så konstigt heller, han tillbringar ju all tid med mig.. :) Får se när han somnar idag, han sover fortfarande hela nätter, så himla skönt! Brukar ofta somna vid 10-11 å sover till 6-7 tiden.. jag ammar han, så somnar han om igen.. vaknar en gång till å är hungrig, sen brukar han sova allt som allt till ungefär 11 oftast. Dra mig i håret har han blivit duktig på att göra också, så hädanefter är det aldrig mera utsläppt hår ;P Haha.
Å imorron ska vi på babymassage igen, kuul!

Slänger upp nytagna bilder av hjärtat, solbrillorna fick åka på häromdagen, hihi :)




hoho

Åh, såg precis klart sista avsnittet av säsong 3 av gossip girl, fy 17 vad sorgligt det var på slutet! :( buhu. Nu är jag taggad på säsong 4, har fan i mig aldrig sett en bättre serie! Den som kallar den långtråkig vet överhuvudtaget inte vad den pratar om. ;D

Lilleman sover sen ca 1½-2 timmar tillbaka, ska göra samma jag med. Ny vecka imorron, snart är det jul också och inte en julklapp har jag inhandlat! Måste göras så fort som möjligt.

Passade på att beställa en klänning från nelly idag med, de hade fri frakt så gäller att passa på. ;D
Btw så vägde jag mig idag med för skojs skull, inte gjort det på ca 2 månader å sist vägde jag 53, precis som jag gjorde innan jag blev gravid. Nu stod vågen på 48 kg!!! Fick en mindre chock, haha. Hade jag inte alls väntat mig, trodde jag låg på 52-53 som vanligt. Antar att det beror på att jag ammar, Alexander suger ur all näring från mig, haha ;P

Ni får sova så gott allihopa! :)

Slänger upp denna bild idag, dålig tjockis. ;P Ca 3½ vecka innan Alexander kom till världen :)


lördag igen

Hallå!
Nu var jag här igen. ;D På helgerna händer iallafall ingenting, så då får man mer tid att skriva. Trodde aldrig jag skulle säga det, men tycker veckodagarna är såå mkt roligare nuförtiden.. längtar redan till måndag. ;p
Jaaja.
Igår var det Idolfinalen med Sarah, Camilla, Linn å lillhjärtat förstås. Den tråkigaste idolfinalen hittills, alla visste ju att Jay skulle vinna. :p Det har varit bra artister med i år, men tycker ändå att de varit tråkiga på nåt sätt.. haha, får hoppas på att de blir mer intressanta nästa år.
Idag har det vart riktigt lugnt, tog en promenad med Alex men det började snöa för mycket så vi gled hemåt.

Svar till Sirpa: Det spelar ingen roll egentligen, kan tänka mig på de flesta ställen men inte björksätra eller norrsäta. Var faktiskt och kikade på en tvåa i björksätra igår, satte mig mest upp på den för att det var billig hyra å det var en ganska stor tvåa. Men kände direkt att jag inte kommer vilja bo i bj, så där sätter jag inte upp mig igen :) Snällt av dig att kika runt, hihi :) Får väl leta vidare helt enkelt.

Nu ska jag kika tv med Camilla, ha en bra lördagkväll!

what?

Fick nästan en chock nyss när jag kika in på aftonbladet å läste att Jay å Minnah från idol har blivit ett par?!?! WHAT, han hade ju flickvän! :p Kärleken måste växt fram mellan dem, å han lämnar antagligen sin tjej för Minnah.. stackars flickvännen :/ Men lite småkomiskt att de är tsm å nu ska mötas i finalen ändå. :D haha. Jävlar, det där var inte väntat!
Jag är så gott som säker iallafall på att Jay tar hem vinsten i år, helt klart. Så imorron kväll blir det idolmys med Sarah, Camilla å Alexander såklart. :D

Annars idag var vi på föräldragrupp, var två st där som pratade om alkohol i närheten av barn osv. Helt okej, men förra gången var bättre. Så kom jag hem nyss, tog en promenad till apoteket med lilleman och inhandlade en salva. Han ligger utslagen i sängen nu, trött efter promenaden men vaknar nog strax och är hungrig.
Igår var det babymassage igen med :) Gick helt okej, lillen blev lite grinig på slutet, blev lite rastlös av å ligga ner hela tiden tror jag, haha. Himla kul å mysigt att komma ut och träffa mammor å bebisar också :)

Så fick jag svar på en lägenhet igår med, som jag satt upp mig på i vallhov, låg etta på den fast jag satte upp mig typ förra veckan :p Men värmen ingick inte och var alldeles för dyr så det fick vara.. men det kikas vidare, riktigt pepp på att flytta nu snart. Jag och mitt lillhjärta. :D Mys!

Händer väl inget speciellt resten av kvällen, blir bara lugnt, kika gossip girl senare sååklart. :)

Puss på er!


tröttis

Goder kväll!
Nu har det inte blivit nåt skriva för mig på några dagar igen, jag känner väl att jag inte haft sådär jättemycket nytt att komma med, brist på fantasi. Så då fick det vara. :D
Tänkte iallafall ta och sova nu strax, ska iväg på babymassage igen imorron med lillen. Ska bli kul! :) Å sen på torsdag är det föräldraträff igen.
De senaste dagarna har det väl inte hänt alltför mycket, Viktor har varit här och avlastat mig lite. :) Alexander har förresten blivit såå duktig på att börja greppa efter föremål, himla kul med all den här utvecklingen! Så har han börjat skratta ordentligt ibland med :) mys!

Sen säger jag ett stort grattis till kusin Carin som blev Sandvikens Lucia! :D Himla roligt!

Ja, det blev ett rätt kort inlägg idag igen, men vi får leva med det ;)

nu ska jag sova sött, godnatt godnatt.

jahapp

Hejsan hejsan.
Då var det ännu en lördag igen, snart är det jul å jag har inte handlat en julklapp än. :P Dags å pallra sig in till valbo någon dag å kika, får hoppas man hittar allt man ska ha på en å samma gång.
Annars då? Har väl inte hänt sådär superdupermycket, igår äntligen kom jag ut på en promenad med Alexander eftersom det var mildare ute. Riktigt skönt faktiskt, tycker det kan fortsätta vara under -10 hela tiden.
Mja, sen igår kom Sarah hit å kikade Idol med mig å Camilla :) Fel att Olle åkte, jag tycker helt ärligt att Minnah inte förtjänar en finalplats när hon åkt ut en gång.. har man åkt ut så har man, tycker inte hon borde fått komma tillbaka in i programmet. Istället hade de väl kunnat ha idolfinalen en vecka tidigare än vad de tänkt? hade jag varit med i programmet hade jag tyckt det varit orättvist iallafall. :P Men men, Jay vinner ju ändå så det är väl inget å snacka om egentligen. ;)

Jaja, eftersom lilleman har somnat så tänker jag sätta igång några avsnitt av gossip girl. :D Tror det är 13e avsnittet jag är på nu, av säsong 3 å det är ju såå bra!

Men först slänger jag upp de här bilderna, på lillen med en tröja som min farmor har stickat åt honom. Sååå himla söööt! :)




Ojoj

Nej men nu får det blir skärpning på mig och min uppdatering, allvarligt talat. Skaaa försöka. ;D

Kom iallafall just in efter en skön men kall promenad.. tänkte gå en bit, men kände att mina tår inte ville vara med längre, så då vände jag och gick hemåt igen. Tur man har musiken med sig, vad skulle man göra utan den egentligen? Gud vad tråkigt allt skulle vara utan den, haha. Lilleman fick stanna inne, Viktor är här också så han tar hand om honom under tiden. Men jag känner att jag måste ut och röra på mig, blir knäpp av att sitta inne en hel dag, måste ut. Tar ju helst inte ut Alexander heller, när det är så kallt.. jag har hört att man helst inte ska ta ut de, iallafall inte dra i vagnen om det är över -10 grader ute.. Så det avstår jag ifrån, hur brukar ni andra göra med era barn?
Vi var iallafall på bvc idag, han fick sina första sprutor idag, tremånaderssprutan. För igår blev han ju tre månader! :D Om tre månader till är han ett halvår, ojoj det går så fort.
I varje fall så gick det jättebra med sprutan.. han fick sitta i mitt knä under tiden, lite nervös var jag allt, ifall han skulle skrika hemskt å tycka det gjorde jätteont. Men det gick förvånansvärt bra, jag trodde att han skulle skrika mycket mycket mer. Sköterskorna gav han ett varsit stick i låren, han grinade till lite grann, men jag gav han nappen på en gång och då blev han knäpptyst och helt lugn :) lillplutten.
Så vägde å mätte vi också, han är nu 64 cm lång och väger 7460 gram. :D

Ja, annars dessa dagar har det väl inte hänt supermycket heller.. mest städat å grejat bara. :)

Hööörs, puss!


RSS 2.0