förkyld kille

Söndag kväll var det här, å lilleman har somnat för en liten stund sen. Får se om han sover för natten nu eller hur det blir.. han måste vara rätt trött, för idag har det varit livat på honom för han har blivit förkyld :S stackars liten, så jobbigt när han är det.. men han har inge feber iallafall, som tur är.
Höll oss inomhus idag, blev så istället när han var förkyld å allt.. jag dammsög och grejade istället, en rätt seg söndag. Igår var det en promenix som vanligt, å melodifestivalen på kvällen. Lätt den segaste omgången av alla deltävlingarna. Bra att Bengtzing gick vidare, hon hade en bra låt som hon alltid brukar ha. Men den där Nicke Borg? Nej tack..
Ja, veckan som kommer ser ganska tom ut hittills, så jag är öppen för förslag om någon vill göra något! :) På onsdag har jag planer, då ska ju lillen fotograferas osv, å imorron är Viktor här tror jag, han kommer redan ikväll. Men som sagt, resten visar sig..
Blir nog en tidig kväll, får se om jag drar igång en film å sen blir det sova bums! Jag är en trött mamma idag :)
Godnattttt

valbo osv

Hallooj! :)
Fredag kväll ännu en gång, Alexander somnade för ca en timme sedan! Som sagt, såå glad att jag fått mer ordning på sovrutinerna, men jag ska inte säga för mycket om att jag är det, för då ändras dom väl tillbaka som de var förut ;P Jag får kliva upp tidigare på mornarna, runt 8 varje morron å jag är en morrontrött människa. MEN, det spelar mig absolut ingen roll, huvudsaken det här funkar nu! :)
Igår var vi hem till Emma och Alvin! :) Alexandra och Tilda var där också, jättekul å trevligt att ses igen! Fikade å pratade. Kul att se barnen tillsammans, hur de är med varandra :) Ja, sen blev det hemgång och gjorde nog inte så mycket mer igår vad jag minns..
IDAG, blev det en sväng till valbo med Alex, Camilla å Sarah! :) Inhandlade en del, det blev en skjorta till Alexander som han ska ha på onsdag när jag ska fotografera han på fotobaren.. bokade tid idag, han blir ju ett halvår (läs halvår!!) på tisdag, å dagen efter det blir ju passande att knäppa kort så jag kan få mig en stor förstoring på honom att sätta upp sen.. goobit! Sen handlade jag två leksaker till honom med och en scarf, en tröja, en bh å några st ringar till mig själv :) Så nyss skjutsade jag Camilla hem till Sarah som skulle partaja lite med deras pojkvänner, själv åkte jag och hyrde tre filmer till mig själv. Ska kika på en ikväll åtminstone, det blev "Puss", "Tusen gånger starkare" och nån till skräckis som handlade om demoner.. tar nog någon av de svenska ikväll, kanske Camilla vill se skräckisen med mig imorn. :D
Imorron är det melodifestivalen också, viktigt!! Men det verkar inte vara sådär superbra artister med, inte som förra veckan iallafall.. Vi får se hur det låter!
Film nu, men först slänger jag upp dessa bilder från gårdagen på sötnosarna :)

hoho

Hallå dääär.
Som jag skrev igår att jag trodde det skulle bli, kl 8.05 imorse slog Alexander upp sina blå :) Perfekt! Hoppas att det äntligen börjar bli lite ordning på sovrutinerna nu! Vi gick upp och myste framför tvn och kikade på "Vakna med The Voice". Efter 2½ timme ungefär så somnade han igen, trodde han skulle sova någon timme men sov konstigt nog bara 20 min ungefär.. så då tog jag upp han istället så fick han bada innan det blev mat för honom och mig. Sen vid 13tiden tog vi en tripp till valbo och IKEA.. mötte upp Linda och hennes mamma för en fika :) Jättetrevligt, å Alexander hade tur att få en rolling stones-tröja av Linda, riktigt coool ;) Tack tack! :) <3
Efter det åkte de hemåt och jag & Alexander kikade in på IKEA å Coop en sväng innan vi for hemåt.. köpte fler haklappar till honom, å såna där majskrokar å amningskupor på Coop. Han sov i bilen hem, men vaknade när vi kom hem.. sen har han varit vaken hela dagen! Sov en stund i bilen på vägen dit med, å en liten stund i vagnen innan han vaknade. Men han brukar ha middagslurer på ungefär 1-1½ timme, å idag var det heelt annorlunda.. kan ju vara för vi kom ut på lite saker med, han hade för mycket att kika på med alla folk runt omkring.
Sen har det varit fuuuullt fart kan jag säga, sen vi kom hem.. märkte att han var trött, men liksom vägrade somna :P Men vid 19tiden vaggade jag han till sömns. Sen vaknade han två gånger, ammade en gång å andra gången ville han bara ha närhet.. Men nu ligger han i sin säng igen, där har han legat i nästan en timme nu iallafall, utan att låtit något. Hoppas det fortsätter såhär nu.. Men får se när han vaknar imorron, kanske är klarvaken runt 6 imorron bitti, vem vet.. :S Haha, vi får se..
Imorron är sista gången på föräldragruppen också, så det måste vi gå på! Håller på mellan 10-11, sen ska vi bege oss till Vallhov och hem till Emma och Alvin på lite babyträff. Alexandra å Tilda kommer också. Var några veckor sen nu som vi träffade dem, så det ska bli jättekul! Får se om det kommer några fler, kul om man blir några stycken. :)
Slänger upp några foton från idag ;)
Ja Lilleman är ju världens sötaste som vanligt, själv ser jag ut som vet inte vad.. önskar jag var mer fotogenisk!!! :D Men jag slänger upp den ändå, är ju en bild på mig och min älskade :)
Alexander å fina Linda :)
Hemma idag, sittandes på filten med majskrokar i munnen emellanåt ;) Sötnos!!! <3

:)

HEJ! :)
I'm baaack.. inte skrivit sen i lördags, illa illa! Bra att jag har några trogna läsare kvar iallafall, för som jag sagt förut, plötsligt händer det :D
Så, vad har hänt? I lördags var det bara lugnt med melodifestivalkikande, heelt rätt artister som gick vidare till globen! Eric Saade hade sjukt bra låt å ett bra nummer, tror att det kommer stå mellan han å Danny i finalen som det ser ut hittills.. men jag hoppas hoppas på Eric!
Jaa, sen i söndags var det lugnt på dagen, jag tog en promenad till ica med lillen fram och tillbaka. Blöjor och lite nödvändigheter som behövde handlas. Sen kom Sanna hit på besök! :D Kul att träffa henne som jag inte gjort sen dopet, å det var tre månader sedan :P Hon for hem till uppsala sen, å senare på kvällen kom Viktor hit. :)
Så blev det måndag, å den dagen hände inte särskilt mycket.. Jag, lillen, Viktor & Camilla for till ICA maxi en sväng bara.. annars var vi bara på hemmaplan. Lillen somnade iallafall runt 21.15 igår kväll och vaknade 8 imorse.. framsteg!! :D Hoppas verkligen det fortsätter såhär nu så vi får lite bättre sovrutiner.. Ikväll somnade han runt 9 dessutom, får se när han tänker slå upp sina blå. :) Förmodligen blir det väl inatt för att han är hungrig, men då somnar han ju säkerligen om igen. Skulle tippa på 8snåret imorron med..
Idag åkte iallafall jag, Viktor och Alexander till Hofors på eftermiddagen, hem till Paul (Alexanders farfar).
Blev bjuden på goood mat, han kan laga mat den där farfarn :D
Viktors faster och hennes man var där, de ville träffa Alexander igen, har ju inte sett han sen han var en månad. Så kom Petter och lilla Hailey dit också, å senare även Maria :) Glömde ju ta med mig kameran, hade gärna knäppt några kort på gobitarna.. så roligt nu när de blivit större å börjar se och ta på varandra. Alexander skulle känna på henne, å dra i hennes klänning var roligt det med. :D Så söta så.
Imorron blir det nog köpis en sväng och träffa Linda, som jag inte träffat sen augusti! Så ska hon få träffa Alexander också för första gången :) :)
Men nuu blir det strax sova här med, godnatt på er!

-20

BRRR! Tror jag håller mig inomhus idag?! Hur fan kan det vara -20 ute? HATE THIS SHIT, ge mig vår som sagt. Ska iväg till Lidl en sväng och handla chips, men lillen får då inte följa med, kommer inte på fråga att han går ut en dag som denna! :S Även om det inte blir vår sådär på direkten, så kan det väl åtminstone vara plusgrader ute? ;D
Nej vet ni vad..
Aja, igår var det fredag. Det blev en sväng upp på stan med mamma, jag hade framkallat kort över nätet som jag hämtade ut. Så nu har det klistrats in lite i lillemans album :) Var ju typ bara bilder på honom. Var in på Lindex också å köpte 4 par strumpor och en fleeceoverall till honom.
På kvällen var det bara lugnt framför tvn med bror, syster och lilleman.
Idaaag äre melodifestivalen att se fram emot :D :D Lyssnade på låtarna på svts hemsida, å Eric Saade verkar ha ett sjukt snyggt nummer i år igen.. snygg dans å bra låt! Ring å rösta på han om ni kollar. ;D
Lillen vaknade 9 idag, men somnade igen för en stund sen. Ska gå å kika till han nu :)
Ha en bra lördag!!

mjahapp

Hej !
Då var det redan onsdag, veckorna flyyger fram känns det som.
Kikade precis på efterlyst, fick se när de pratade med den där Emma Jangestig (tror hon heter så), mamman till Max och Saga som mördades för tre år sedan. :/
Ja, det finns inga ord helt enkelt för hur hemskt det där är, så lika bra att inte skriva mer om det. Skönt att se att hon verkar må hyfsat bra nu iaf, å dessutom fått en liten dotter. :)
Vad har hänt här då? Igår blev det en lugn dag, tog den dagliga promenixen och på kvällen var det bara tv osv.. idag blev det en sväng till stan med mamma och Alexander, först banken och sen en fika på gamla Aldo's.
Får se vad som händer resten av veckan å helgen?
BTW, så har jag gått ner ännu mer i vikt :P Värsta bantningskuren för mig att amma! Vågen står numera på 45 kg! :O Vill inte väga såhär lite, så ska verkligen försöka gå upp så jag väger åtminstone 51-52 så småningom.. men blir nog lättast när jag slutat amma, vilket jag har planer på att göra när lillen är runt 7 månader. Jag mår ju bra fysiskt annars, så det är ju inga problem så, men jag vill ju ändå gå upp i vikt och se ut som jag gjorde innan jag blev gravid :P
Men men .. nu blir det till att försöka få en liten grabb att sova. Men först slänger jag upp dessa hyfsat nytagna bilderna :) Gröööt är smaskens :D

<3

Ja, ett hjärta blir väl bra som rubrik idag när det är alla hjärtans dag å allt? :D
För mig har det varit som vilken dag som helst, jag har ju ingen att dela den med så :P Jo Alexander såklart, men han ger jag ju all min kärlek till lika mycket varje dag :) <3
Jag hoppas iallfall att ni läsare, singlar som upptagna, har haft en kanonfin dag! Lär nog säga att jag är liiite mer avis på er som är upptagna än singlar, faktiskt ;P Haha.
Jaja, dagen har flytit på bra.. var ju bara det att det var kaallt ute, så blev en kortare promenad idag med Alexander. Camilla fick också följa med. :) Sen gick vi till bageriet och handlade fikabröd, å gick hem å fikade. Ikväll har det varit tv bara.. får se vad som sker resten av veckan? Lite dåligt med planer, imorron om det inte är för kallt blir det en sväng ut på stan med mor och Alexander.
Nytagna bilder på mitt finaste. Ser ut som en liten nallebjörn :D

sunday

Hej hej!
Söndag då, å snart är denna vecka över..
Helgen har varit helt okej! :) Igår var det strålande sol, så jag och lillen tog en promenad till stan där vi mötte upp Sarah för en fika på Waynes. :) Mysigt å trevligt som alltid! Vi tog en sväng till ICA också, sen blev det att gå hela vägen hem igen.. härligt.
På kvällen var det melodifestival-tajm sååklart.. jag älskade den där låten som Moniker eller vad han kallas, sjöng.. Daniel från Idol 2007 :) Riktigt cool å bra låt. Brolles var helt okej, men lite för vanlig ändå tycker jag.. Likaså Sannas. Hittills är iallafall Danny bäst, som gick vidare förra veckan.. hans låt tror jag skulle funka riktigt bra om vi skickade iväg! Men det återstår att se vad det blir de kommande veckorna.
Idag är det förresten precis ett år sedan vi var på melodifestivalen på göransson arena.. jag, mamma, Camilla, Peter, Sarah å Sirpa. :) Vi fick dock inte platser bredvid varandra någon av oss, men det var såå roligt..
Idag är det söndag, jag lade in lite nya låtar i mp3n, det behövdes verkligen! Helt otroligt vad man tröttnar ut fort på vissa låtar, spec när jag går och lyssnar på dem så gott som varje dag när jag är ute och går med lillen. Blev iaf en promenix idag igen med lite nya låtar denna gång, sköönt!
Jag är sugen på mcdonaldsmat idag, funderar på att åka och köpa det sen, och ikväll blir det bara lugnt och kika på Wallander antar jag :) Får se om filmen som blir idag är lika bra som den som var förra söndagen..
Svar till Sirpa: Jag ska försöka fortsätta sådär, det gäller att ha tålamod ja :) Tack så mycket, och jag ska krama honom från dig. :D
Nu göra annat, kram på er!

godnatt!

Hej å hopp.
Nu var det några dagar sen igen, ja det börjar bli en vana. ;P Men som jag sagt förut, fortsätt titta in för när ni minst anar det är det ett nyskrivet inlägg.. Ibland riktigt fort efter att jag nyss skrivit, eller några dagar efter.. Plötsligt händer det ;)

Ja men faktiskt så har det inte hänt sådär superdupermycket, sen jag skrev i onsdags. Lilleman fick hålla sig inomhus igår med hela dagen, men då var han feberfri iallafall, så idag blev det perfekt att gå ut tyckte jag. Men tji fick jag, det var ju jordens snöstorm ute! Jag och Alexander som skulle träffat Sarah idag istället när det inte blev nåt i onsdags, men det blev plötsligt nästan omöjligt med tanke på vädret.. Nej, vi får se hur det ser ut imorron, om vi kan ta oss iväg då istället. Hoppas på det!
Men jag trotsade vädret ändå lite idag och tog mig iväg på en 20minuters-promenad med lillen. Tyckte han skulle få lite frisk luft ändå när han varit inne i två dagar.. han sov sött i vagnen hela tiden, och jag hade tur som gick på hyfsat plogade vägar. Men det blåste rejält, så någon långvarig promenix blev det inte.
For sen en sväng till ICA och handlade med pappa.
Annars idag har lillen varit ganska grinig, beror på att jag försöker ändra om hans sovrutiner som jag inte är nöjd med alls.. som jag skrivit förut så är han ofta upp till 12tiden på kvällen/natten, och sover sen hela natten (vilket iofs är riktigt skönt), vaknar ca 2 ggr och vill ha mat men somnar genast om. Så sover han allt som allt till 11snåret.. jag får ju alltid sovmorron så egentligen borde jag inte klaga, jag är ju själv nattuggla och sjusovare. Men, jag vill ju ändå försöka ändra om det så att jag får lite mer egentid på kvällarna, samt är det väldigt bra om vi får in rutiner till i höst när jag ska börja skolan igen och gå upp tidigt osv.. annars kan det ju bli riktigt jobbigt, för både mig och lillen. Pratade med bvc-sköterskan om detta, hon gav mig tipsen att inte låta han sova lika långa middagslurar som han gör annars och även ta upp han tidigare om mornarna.. jag får ju räkna med att han blir grinig ett tag eftersom han inte är van vid detta och blir trött, men det blir ju bra i slutänden i vilket fall.
Så idag tog jag upp han vid 09.15, han var vaken till strax efter 10.30 och somnade sen om.. ja sen sov han en sväng på eftermiddagen med, men jag tog upp han tidigare, gjorde lika ikväll när han slumrade till. Så han har varit bra grinig, men vid 21.30-tiden trodde jag att han skulle sova hela natten för då somnade han. Jag lade han i sängen och gick iväg, han sov 5 min, sen vaknade han och var grinig.. men så fort jag tog upp han blev han tyst, han var nöjd så länge han fick ligga bredvid mig eller när jag höll i han. Somnade om fort och jag tog upp han igen, höll på sådär några gånger.. sen vid 22.30 tiden så vaknade han och var vaken en hel timme. Då blev han pigg helt plötsligt.. sen slutligen framåt 00.00 så sover han nöjt i sin säng.
Hmm..
Tar gärna emot tips om hur jag ska göra för att få han att ändra om sina sovrutiner så de blir som jag vill, finns det nåt annat man kan göra än att bara ta upp han tidigt om morronen och väcka han så han inte sover sina middagslurar fullt ut? Funderar även på varför han inte ville sova mer än 5 min ensam i sin säng tidigare ikväll, måste ju ha något att göra med att jag tog upp honom tidigare idag och eftersom han varit grinig hela dagen...
Jaja.. ska väl ta och lägga mig jag med iallafall :)
GODNATT på er :)

hoppgungan

Hey.
Kom nyss hem efter en promenad med Camilla, riktigt skönt ute. Passade på medan lilleman sover sin middagslur, å han sov fortfarande när vi kom tillbaka å sover än. Han fick ju lite feber ändå, efter sprutan igår. :/ Kände att han var lite varm, å igår kväll hade han 38,2.. men dock är ju inte det så överdrivet mycket för honom, så han var ändå pigg & glad igår kväll. Men vill ju att han ska ha en helt feberfri dag innan jag tar ut han, så blev ingen fika &promenad-dejt med Sarah idag, vi får ta det på fredag eller lördag istället :)
Idag hade lillen 37,7 ska se vad han har nu så fort han vaknat.. stannar hemma från föräldragruppen imorron med, känns säkrast så. :P
Skönt att han kan vara hemma med mormor å morfar iallfall, å att jag själv får komma ut på en promenad emellanåt. Det behövs, avskyr att sitta inne en hel dag..
Till dig som kommenterade senast, jag reagerade också på att han sa att vi ska vänta så pass länge med gåstol. För de flesta jag hört har ju börjat tidigare, det verkar vara som du säger, att läkare säger olika. :S Man får väl gå på sitt sunda förnuft, men kan ju alltid vara bra att börja ha dom i den korta stunder. Men skriv gärna ditt namn också, å om du har nån blogg, jag blir ju nyfiken på vilka som kommenterar och så vill jag ha mer bloggar att läsa. ;D
Här är ganska nytagna bilder på hjärtat, i hoppgungan :) gullefjun

bvc

Hej hej! :)
Tisdag då, å idag har jag och Viktor varit på bvc med lilleman. Han fick 5månaders-vaccinet, sprutor i båda låren, å det gick fint faktiskt. Han skrek lite den här gången med, men när han fått nappen blev han lugn :) Så duktig, mammas kille. Bara hoppas han slipper febern nu som kan komma, sist klarade han sig iallafall. Han har vuxit också, 8700 gram och 70 cm lång. Ligger fortfarande en bra bit över kurvan. :D
Efter det åkte vi till köpis en sväng, och jag shoppade loss rätt rejält, både till mig själv och Alexander ;P Till honom blev det ett par jeans, två par "mysbyxor", två par trjöjor, en body å tre par strumpor. Till mig själv blev det ett par jeansleggings, två linnen, tre toppar å en lite tjockare tröja. Nöjd med inköpet, behövdes verkligen lite nytt. :D Så käkade vi buffé också! Så himla skönt att åka in tidigt till valbo, brukar alltid åka på eftermiddagarna när det är en hel del folk men nu kunde man gå hur man ville och slapp alla köer. Var hemma vid 14, lillen fick i sig lite mat och mangopuré, det tyckte han om :) Tog sen en promenad med lilleman till ICA å kom hem för en stund sen.. hade funderingar på att åka till Barnens Hus och köpa en gåstol idag med, men pratade med läkaren vi hade och han sade att det var bra om vi väntade lite med att sätta han i en gåstol, åtminstone två månader till.. det skulle visst inte vara bra pga att det inte finns nog med stadga i benstommen ännu. Så får väl lyssna på vad han säger, å då är det lika bra att vänta med att köpa också. :)
Vad har hänt annars då , sen i lördags kväll när jag skrev sist? I söndags var det rätt lugnt, tog en promenad ända bort till ICA maxi med Nathalie och hennes lilla söööta Lukas! :) En trevlig promenad med en del skratt :D Så igår kom Viktor hit, å idag vet ni ju vad som hänt ;P Imorron ska jag träffa världens bästa Sarah för en promenad å fika, min underbara vän som jag alltid mår så bra av att umgås med. <3
Å resten av veckan återstår att se, föräldragrupp på torsdag iaf, näst sista gången då.
Men nuu ska lilleman få gröt, som han älskar. :D
Ha en bra tisdag!!

jahaa..

Hej å hopp.
Lördag var det, nej söndag, kl blev ju efter 12 nu!
Å vad har hänt då? Hm, i torsdags hände inte alltför mycket vad jag kan komma på nu.. vet att jag tog en låång promenad med Alexander. Friisk luft is the shit.
Ja, å igår eftermiddag kom Viktor hit.. vi fixade med en sak Alexander fick i doppresent, man ska göra fot och handavtryck och sätta in i två ramar, sen i mitten av dem ska man ha ett kort på honom. Kommer bli huuur fint som helst sen när det är klart, det ska ligga på tork till imorron.. Annars igår kväll blev det bara lugnt, film å tv å grejer med lillen, Camilla å Viktor.

Så idag for Viktor hem, jag och Alexander tog en promenad, riktigt skönt ute idag med. Sen blev det en tripp till ICA för mig, å ikväll har det varit lugnt, melodifestivalen har ju börjat så det var jag tvungen att se ;) Helt okeja låtar som gick till final å andra chansen.. Men långt ifrån riktigt bra, jag hoppas på bättre framöver! :)

nej fy vad tråkigt inlägg, haha. Men är verkligen inte på skrivhumör nu, jag återkommer med bättre inlägg :D :D

PUSS å godnatt på er !

Gonatt

Hej där mitt i natten.
Jag har verkligen en förmåga att hamna framför datorn innan jag ska gå och sova, sen blir jag kvar här ett bra jävla tag.. förstår inte varför jag har så svårt att slita mig ifrån denna burk? Ibland sitter jag bara å kikar runt, inget intressant finns det ändå. Men det är det där steget med att gå och sova, det kan jag ha svårt för.. önskar ibland att jag inte var så seg när det gäller det. Det är illa när man inte ORKAR gå å sova liksom. ;D

Uh, nu känner jag mig hungrig OCKSÅ. Skynda sig ner först och ta en macka då..? Ja! Idag (läs onsdag) blev det en snabbis på stan med Sis å lillen, sen därefter for vi hem till farmor/gammelfarmor. Hon blev så himla glad när hon fick träffa Alexander igen, förstår henne ;) Den lilla gobiten kan charma alla han, det är han duktig på.
Redan torsdag igen imorron, vad händer i helgen för er? På lördag är första deltävlingen i melodifestivalen, wooho! Måste ses, det är ju årets höjdpunkt! Love it ;D Dock aldrig rätt låt som vinner mer, av någon konstig anledning.. eller nej inte så konstig egentligen, det beror ju på svenska folket som JÄMT väljer fel! :P
Jaja.. lite nördig med det där ja, kikar på det jämt ;)

Sen måste jag säga att shit vad jag ser fram emot om att så småningom få gå ut på krogen och dansa! Vad vore livet utan musik liksom? Vi har redan börjat smida lite lätta planer för en kommande utgång så småningom, blir väl ett tag efter jag slutat amma.. förmodligen i april/maj första gången. Ser såå fram emot det.. då menar jag inte själva drickandet, även om det blir sånt med.. utan jag ser fram emot att få komma ut bland folk, ha kul med mina underbara vänner och dansa! Ja, tiden går fort så det står inte på.. får se hur det går att lämna bort lillälskling en hel kväll.. Men det ska nog gå bra, får börja lite enkelt och lämna han en eftermiddag först. Både han och jag måste ju vänja oss, vi är ju som att vi suttit ihop nu under 5 månaders tid, å mer blir det innan jag slutat amma. Det längsta jag varit ifrån han är om jag åkt iväg en snabbis till Ica så att.. Jaa..

Nej sova var det!
Men slänger upp en festbild då, från hösten 09 eftersom det blev tal om fest :P Haha, vad risig jag såg ut, men jag bjuder på den ändå.

Godnatt på er sötnosar.


flååt

HEY! :)
Nu har jag varit snål med att blogga igen.. inte bra, inte bra. Vad har hänt då? I söndags var det lugnt som vanligt, tog en promenad med Alexander som då hade blivit bättre i förkylningen. Han fick hålla sig inne i fredags å lördags, för säkerhets skull. Igår åkte jag, Alex å Camilla upp på stan, mötte upp Sarah och tog en fika på Waynes :) Treevlans! Så igår kväll var det chiiill igen, kikade lite på black jack som gick på tv.. himla bra film! Många jag pratar med gillar inte svenska filmer, jag ÄLSKAR svenska filmer ;) Smaken är som baken!

Idag får vi se vad som händer, ska nog ut på stan och framkalla lite kort.. har ju hela kameran fylld med bilder på lilleman, vill ju sätta in lite i hans album också. :D Han blir förresten 5 månader idag! Tänk, om 5 månader till är han 10 månader.. liten blir stoor! Eller nej, det där tar jag tillbaka, han är faktiskt fortfarande liten än! ;D Men han har blivit såå duktig och börjat sitta själv.. faktiskt så har han börjat sitta utan stöd i några minuter.. jag känner mig så stolt när han gör alla dessa framsteg. Igår satt han riktigt länge utan stöd på min säng, det är ju lite lättare att sitta på så mjukt underlag såklart, men ändå. Han satt även ca 2 minuter själv nere på en filt på golvet med.. mammas prins. <3

Ja, får se vad som händer annars denna vecka? Vi ska väl gå förbi farmor/gammelfarmor någon dag.. Har inte mycket inplanerat här, så om någon har tråkigt får ni höra av er.

Lillen, i fredags på de två första bilderna å sen igår på de andra :)

Visste inte att man kunde älska någon såhär mycket <3







RSS 2.0