jobbijobb

Hejsaaaaan :)
Dåligt bloggande av mig igen, varken haft tid eller motivation faktiskt. Senast jag skrev var i fredags, så vad har hänt sen dess?
I lördags myste jag med min älskade son på dagen, mot kvällningen kom pappa/morfar och hämtade honom, så fick han sova hemma hos dem pga att jag skulle gå ut. :) Hade en jättetrevlig kväll! Ja, förutom att jag har fyra balkongstolar, eller hade ska man väl säga, för jag blev tre st fattigare i lördags.. haha, först satte sig Henrik hastigt på den enda, så den gick sönder. Sen var det Christofers tur, först en och sen en till. Så, det var ju lite småtråkigt, men! Först dök Sanna och Henrik upp, Henrik var nykter men Sanna drack.. de hängde dock inte med ut i gävle, däremot skjutsade dom in några st dit. Därefter kom både Sarah, Gabriel, Christofer å Kim. Strax efter det även Linn :) Vi satt på min uteplats och lekte "Jag har aldrig", alltid lika trevligt. Lyssnade på hög musik, fick två grannar in på besök med, hahaha. Senare dök även Fanny och Angelica upp, samt Tobbesam som skulle skjutsa oss in till gävle :) Så, jag, Fanny och Angelica åkte med honom, sen åkte Christofer, Sarah å Gabriel med Sanna och Henrik in. De övriga jag räknade upp var inte med ut. Krogen var väl helt okej, men såå jäkla mycket folk så det var sjuukt varmt där inne... usch, lite jobbigt. Jag som älskar att dansa orkade knappt göra det efter ett tag. Sååå kan det vara. Efter krogen blev det en stor grillkorv, (sjuukt gott, älskar fyllemat ;) ) innan vi sen fick skjuts hem igen med Tobbe :) Var lite halvbakis dagen efter, men det gick över fort som tur var. 
Söndagen spenderades hela dagen igen med mitt lilla troll, sen var det åter igen jobb på måndagen. Har jobbat 7-14 sen i måndags, imorron är min första å enda lediga dag denna vecka! Men det går bra, i helgen jobbar jag på fredag 7-13, lördag 7-14 och söndag 14-21. Helt ok! 
Annars igår blev det hem till bror som fyllde 26 år då, lite tårta och sådär. Sen idag blev det hem till min Sarah som fyllde 22 år i förrgår, Sirpa var där också :) 

Slänger upp några bilder från i lördags!

Efter det blir det att slänga sig ner i soffan och avnjuta det senaste numret av veckorevyn, fick låna den tidningen av Sarah <3

Ja, där var den första stolen ;P

Ja, vi tre har väl alltid gillat varandra ;) hoho

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0