tjohopp!

HEJ!
Im trying hard to get back in serious blogg business! Men det är svårt, har fått sån sjuk bloggtorka på sistone alltså. :P Jobbar ju på för fullt, och sen myser jag bara med min fina son annars, eller umgås med vännerna, då orkar man aldrig sätta sig ner och blogga. Men det kommer lite då å då, så det är väl bara att fortsätta hålla utkik för er. ;D 

Ja, just nu borde jag egentligen inte ens sitta här, jag borde sova eftersom jag börjar kl 7 imorron. Men det där med att gå och sova när man borde, det är inte min grej. Nej nej. Har ju egentid nu, då vill man inte gå och sova. Men jag ska, så fort jag skrivit klart. Alexander sover hos mamma och pappa inatt, Viktor kom hit på eftermiddagen annars och tog hand om honom.
I helgen har han varit hos mamma och pappa med, jobbade ju hela helgen jag. Eller fredagen till lördagen sov han hos mig, lördagen till söndagen hos dem. Blev inget ockelbo marknad för min del heller, oh nej. Men kanske nästa år! ;) Mamma och pappa tog med Alexander dit i alla fall, han hade varit så snäll som tur var. Går så fort med honom nu, han blev ju 10 månader den 1a. Händer nya saker hela tiden, han kryper fortfarande och står korta stunder utan stöd. Går längs med möbler, tror inte det står på förrän han går helt själv heller.. i varje fall om ca 1-1½ månad, skulle jag tippa på. Och pratar å pratar.. han kollar efter lampan, blommorna och tavlan när jag frågar vart dom är. Sen säger han "Titta" flera gånger om dagen.. titta, titta. Annars säger han hej ofta, har även sagt hejdå någon gång. Sen låter det även som tendenser till mamma, ungefär "ma ma ma ma, ga ga ga ga". Gosunge. Älskar han mer än vad jag någonsin älskat någon, han är mitt allt. :) <3 

Jo ni, i helgen är jag ledig i alla fall. Det ska vi fira med en utgång på lördag, i gävle såklart! Sjukt kul ska det bli, jag är sjuukt taggad. Hoppas dagarna går fort fort fort. :) Får se vilka vi blir, lutar att vi är hos mig först och sen blir det buss eller taxi in till gävle.
Annars de senaste dagarna då, förutom jobb? Fyllde ju 24 år i onsdags!! Hade en fin dag i alla fall, familjen kom hit, Viktor och Paul kom hit, Sarah å Sanna kom hit dom med. :) Massa fika å tårta som räckte ett antal dagar till!
Sen i söndags var Christofer här :) Blev sent, somnade inte förrän ca 2 på natten, som tur var var jag ledig dagen efter ;p Så igår tvättade jag hela eftermiddagen, å på kvällen kom Sarah hit. :)
Jobbar som sagt 7-14 imorron, sen 14-21.45 på torsdag, sen 7.30-14 på fredag.. bara att köra järnet de sista dagarna innan helgen. Trivs bra där med, inget jag skulle vilja pyssla med jämt, men det funkar bra emellanåt. De är ju så goa och söta, gamlingarna. :) 

Men nuu måste jag sova, om jag ska orka med dagen imorron å inte sova över som jag råkade göra i söndags!! Får ställa två klockor så jag är säker på att jag vaknar.
Godnatt med er. Men först bjuder jag på dessa underbara bilder :) Lilleman chillar i soffan med Sarah på första bilden, den är väl ca 1½ vecka gammal, likaså den andra bilden när han ser sådär busig ut :D De två sista är från min födelsedag, den 29e. Haha, sån där min som han gör på sista bilden har han börjat göra jättemycket, fast ännu mer än vad han gör på bilden. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0