At home

Var en riktigt seg å oengagerad dag i skolan idag.. första lektionen satt vi och fick prova göra olika sökningar i databaser. Inte det intressantaste.. ;p Därefter hade vi ett litet gruppseminarium, vi var bara tre i gruppen idag så blev väl lite flummigt. Men det blev bra, det vi skrev :)
Trodde jag skulle fått min bok idag som jag behöver, den sista jag behöver inför tentan så jag kunde skriva på den ikväll.. men den har inte kommit :/ får hoppas den kommer imorron då så jag kan plugga imorron kväll!
Blir en promenad med sötsarah strax istället, sen ska jag handla lite fika för imorron kommer lillsanna hit! :) Inte varje dag vi ses, är väl typ tre månader sen sist. Så vi har en del att prata om ;D

Sofia, Sis å jag!



yeah

Nu har jag varit duktig hela eftermiddagen å suttit å pluggat. Flöt på bra faktiskt, inte klar än med hemtentan men det är på god väg iaf.. Lite mer som ska in, sen så. Får väl se hur det går, är nöjd om jag får ett E på skiten.. :p I värsta fall blir det väl omtenta då, inte så mycket mer med det. Problemet med mig är ju att jag kan göra bättre ifrån mig ibland egentligen, det är det där med orken det hänger på. Är ingen som siktar på högsta betygen heller, är nog därför jag inte orkar. Blir jag godkänd är jag glad. :) Sen vet jag att jobbet som förskollärare passar mig ändå, utan att jag ska behöva visa upp en massa toppbetyg.

Får se vad kvällen erbjuder, lite mer plugg om jag orkar det, annars får det vänta till imorgon och jag kör på en lugn tv-kväll istället. Heldag imorron i skolan, ledig resten av veckan.
Påsk i helgen också, det syns inte om man kikar ut direkt... fan, på påsken ska det ju inte vara nån snö kvar, det ska vara sol och lyckligt ute, utklädda påskkärringar å allt vad det är. :) Less på skitvädret! Brukar tycka den högtiden är riktigt mysig, i år vette sjutton. Men, det blir vad man gör det till! Har inga speciella planer för helgen iaf, det visar sig. Folk ska väl festa förstår jag. ;) Blir väl med på någon förfest iaf, skulle jag tro. Annars är jag öppen för förslag, om det är någon som inte ska festa :) Men det är jag ju öppen för varje helg, såklart.

Nu ska jag laga mat. Sjömansbiff, potatis, pepparsås å sallad blir det idag :)

Tjingeling !







godnatt

Blev en sen kväll ikväll, har suttit å pluggat på hemtentan. Snacka om glädjedödare det är att plugga ibland, ens humör sjunker ju ner på noll ffs! :S Gah, var ingen rolig kväll ikväll!

Kikade iaf på Ballar av stål innan, riktigt roligt idag :)
Var tvungen å kolla på det här klippet nu innan jag går och lägger mig också som var med idag, säger bara en sak: HAHAHHAHAAHHAHAHAHAH :D SJUKT KUL! ;D




GODNATT Sverige !

skitsöndag

Då var den värsta dagen av de alla här. Du är såå ovälkommen! Hejdå!

Får se vad som händer idag då, promenad och plugg antar jag. BLÄ! Nu får måndagen komma snart, de uppskattar jag mer.

Går iaf in i vecka 20 nu också. :) 19+0 idag.

Du har nu kommit precis halvvägs i din graviditet. Ditt lilla barn är ungefär 20 cm långt och väger runt 300 gram. Huvudets diameter är drygt 4 cm. Hjärnan är inne i en intensiv utvecklingsperiod. Flera miljoner nervceller behövs för barnets motorik. Utvecklingen av nervbanorna resulterar i att barnet nu kan göra medvetna och mer koordinerade rörelser, som att suga på tummen och svälja fostervatten. Det är en medfödd reflex som är viktig för barnets överlevnad efter födseln. Det övar sig inför den kommande amningen. Barnet simmar runt i nästan ½ liter fostervatten. Det sväljer hälften av denna mängd varje dygn och förnyar mängden genom att kissa ut det igen. Flera olika hudlager utvecklas och barnets hud tjocknar.
Fosterfettet skyddar huden mot skavsår och hudsprickor. Barnets hjärta slår med mellan 110-160 slag i minuten.

Livmoderns övre kant når till naveln.
Som väl är finns det idag ett stort utbud av mammakläder för alla smaker och plånböcker för nu kan du antagligen inte ha dina vanliga kläder längre. Är du trött kan en förklaring vara järnbrist. De flesta gravida behöver någon form av järntillskott från mitten av sin graviditet. Du har ökat din blodvolym med nästan 50%.

Hemmakväll

Har varit seg hela dagen idag, måste bero på det gråa skitvädret ute.
Blir hemma ikväll iaf. Camilla, Sarah å Tove skulle till David som har fest, men jag känner att jag orkar inte följa med ikväll.. orkar inte med värsta festen med fulla folk. Ikväll har jag min egen hemmakväll med godispåsen istället :) Skönt det med! Käkade precis tacos också, muums !
Får väl kika lite på Körslaget, i brist på annat att se.. Så blir "Natt på museet" och "Final destination" senare också. Helt dugliga filmer, speciellt Final destination är ju faktiskt bra :)

Meen, ni får väl ha en toppenkväll mina vänner. 90% ska väl festa, hoppas ni får skoj, men ni andra med såklart! :D

Pusss!

S R Y

Ja, sorry igen för mitt dåliga uppdaterande. Blev aldrig riktigt tid till att skriva igår.
Gick till Sarah redan på eftermiddagen, kikade på sex and the city och gjorde oss klara. Så blev det en kycklingkebabtallrik nere på Milano.. Mums!
Sen kom Micke dit först, lite senare Camilla, och strax efter även Viktor. Var bara vi fem ett tag, sen kom även Linn. Därefter rände en del folk in :) Vet inte riktigt vad vissa hette ens.. Åke, Kim, Jagge, Lillis och Timmie kom också iaf. Var rätt många ett tag, sen försvann en del dock så vi blev inte så jättemånga kvar :) Rätt chill kväll!
Vid halv tolv tiden stack de iväg på krogen, jag å Viktor var ute å åkte bil i nästan två timmar.. trevligt å glida runt, ett mcdonaldsbesök blev det också. Mötte upp Tove som också var ute å åkte också. :) Fick skjuts hem så jag var hemma lite innan 01.30, blev å sitta vid datorn en stund och sen sooova.

Får se vad denna dag erbjuder. Camilla å Sarah kanske ska ut, isf joinar jag väl dom innan. Roligare än å sitta hemma :) Får se om det blir nå fler då, eller vad som händer..

Haha, lätt bästa kommentaren sagd igår av Kim: Jaahaa.. Gillar han starwars?
:D HAHA !

Bilder från igår :)




Fina flickor :)

Höhö ;)





























Shopping

Halloj!
Kom hem för en liten stund sen, har nyss ätit nu. Var i valbo några timmar med Camilla, Sarah å Linn :) Blev en hel del shopping, så nu är jag några tusenlappar fattigare efter att räkningarna har betalats också. Men man måste ju få unna sig. ;) Blev en del köp till lillprinsen också. Oj, vad han kommer bli bortskämd med saker sen känns det som. ;D Kommer hellre lägga mina pengar på honom än mig själv :) <3

Kvällen ser väl inge vidare ut, blir väl att börja skriva på hemtentan förstår jag. Känns motigt, men det måste ju göras..
Morrondagen blir nog rolig, eller kvällen rättare sagt. Blir lite folk hos Sarah som dricker, jag får gå in i min roll som fotograf som vanligt. ;)

Här är även bilder på mina inköp idag :)



Två supersöta mössor jag hittade. Väldigt väldigt ljusblå är den ena, den andra likadan men vit också som ni ser :P



Blev helt förälskad i denna urgulliga mössa med öron :)



Söta strumpor.



Detta var ju två givna plagg att köpa, sååå sött!






:)


Köpte dessa snygga converseskor på Scorett, 699:-


Linne från Gina, 129:-


Linne från Gina, 129:-


Kjol från Gina, 99:-





pluggis

Hej!
Lite dålig update för min del, jag har varit helt inne i mitt jäkla pluggande. Hittat lite mer i böckerna nu iaf, nu ska bara allt skrivas ner.. de vill ju ha max 8 sidor, så de förväntar sig nog en del. Men 8 sidor blir det då knappast för mig! Får väl skriva ner det jag har, och fylla på mer sen. Som tur är behöver det inte vara klart förrän nästa tisdag!

Imorron ska jag till köpis en sväng iaf, med Camilla å Sarah, kanske Linn. Tänkte ev köpa mig ett par converse skor, sen ska jag se om jag hittar lite söta bebiskläder också :) Slänger upp bilder på dem sen imorron isf! :)

Annars är det bara plugg som gäller.. gud vad roligt liv jag har ibland! Ska försöka påbörja å skriva klart en seminarietext ikväll innan jag lägger mig också..
På fredag ska Sarah å Camilla dricka hos Sarah, bjuda dit lite folk lät det som.. jag blir väl kanske med då då. Roligare än å sitta hemma själv. :P
Annars i helgen vet jag inte alls vad som händer och sker.. på lördag ska Camilla å Sarah på något partaj i gävle, nåt nytt som är just i helgen tror jag.. Lät verkligen skitkul när jag läste om det! För dom ja kanske! ;D Får se vad jag ska hitta på, om det är någon som inte ska festa kan ni ju faktiskt höra av er. :)

Andra avenyn om en timme, ska diska å börja med texten nu.

Puss på!



opepp

Jag känner hur opeppet kommer smygande mer och mer.. sitter och käkar nu, men strax ska jag ta tag i letandet av alla böcker. Hemtentan måste påbörjas... det är bara det som är det jobbiga, sitta å leta i böckerna. Jag hatar att leta efter saker.. spec när jag inte vet om jag kommer hitta det jag letar efter. Jag avskyr verkligen att tappa bort saker, för det betyder att jag måste leta.. jaja. :P
Sen gör det inte saken bättre att det snöar ute!

Ikväll kommer Sarah hit, vi ska kolla på Dating in the dark och New moon.
Imorron är det plugg som gäller, samt vara barnvakt.

Vad händer annars i veckan? Inga planer hittills för min del, mer än plugg. Men det ordnar sig nog!

Puss!



:S

Tjena!
Ska strax göra mig lite mat och ta upp lite tvätt jag har. Sen hämtar mamma mig och skjutsar in mig till valbo, där jag ska vara barnvakt igen :) Är väl hemma ikväll vid 10tiden skulle jag tro..
Får se om det går bättre att plugga då, hittills har det ju inte gått alls. Blev bara trött när jag skulle leta i alla dessa böcker med liten text, vilket gjorde att jag lade mig för att slumra till en stund istället. Blev bara 10 min ungefär.

Hoppas det går bättre de kommande dagarna.. jag har svårt för att plugga på dagarna, speciellt när solen skiner utanför också. Igår kväll skrev jag två sidor från barndomskartan på lite över en timme. Ja, jag pluggar nog bättre på kvällarna. Får väl sätta mig med böckerna ikväll helt enkelt. Vill ju inte gärna få omtenta!

Inget roligt blogginlägg, men den här dagen var inge rolig heller! Hoppas ni har det roligare!

Pussis


faan

Var ingen vacker syn när man vaknade å kollade ut imorse.. när ska det vända helt?!?

Gårdagen blev inte riktigt som jag skrev i bloggen igår, pga att New moon inte funkade i Sarahs x-box. Istället drack hon och Camilla vin och blev lite lulliga. ;) Kim, Christofer å Högfors kom dit en stund också. Jag tog sällskap med Sarah å Camilla till lobby, dit de skulle, sen gick jag hem och sov.

Hyrde ju även två andra filmer igår också, "Äntligen midsommar" och "Allt för min syster". Såg precis klart på Äntligen midsommar, helt okej film men den spårade ur lite på slutet. Allt för min syster funkade inte i min dvd, så den tänkte jag åka hem till mamma och kolla på ikväll istället.

Ser inte fram emot den kommande veckan heller.. massa plugg väntar! En jobbig hemtenta bland annat.. jag har ingen motivation! Är det någon som har och kan ge till mig? Hoppas den dyker upp lite mer iaf.
Ska vara barnvakt imorron och förmodligen onsdag också iaf. :)

Går in i vecka 19 idag (18+0). :) <3

Slänger upp bilder jag knäppte igår på sängen, skötbordet, barnstolen och vagnen. Bilderna blev inte så bra, men de var inte så seriöst tagna heller. :P får ta bättre sen!





Camilla, Kim å Sarah igår.







New moon

Hej! :)
Sitter hos Sarah nu med henne och Camilla, vi ska strax kika på new moon. Hoppas den är bra nu! :) Var nyss och käkade på Napoleon.. tänkte göra tacos men tiden rann iväg.
Anna ringde idag och sa att jag kunde hämta sakerna, så jag, mamma å pappa åkte dit. Nu har jag både barnvagn, skötbord, spjälsäng, babysele, barnstol och nån typ av babyrygga. Hur gulligt som helst att ge mig allt det där, riktigt tacksam :) I utbyte är jag barnvakt gratis åt tjejerna. Fick leka med dem idag medan mamma å pappa åkte hem med några saker, innan de kom tillbaka å skulle hämta resten. Lekte lite kurragömma, roligt :) Har kort på sängen å vagnen iaf, som jag slänger upp sen.

Nuu tänkte jag dock slänga upp bilder från Sarahs dator som jag själv aldrig sett förr. Lite gamla festkort :P




























fredag

Hejsan!
Fredag idag, om någon timme ska jag ner på ICA å handla lite, så unnar jag och Sarah oss en lunch på Mcdonalds också. ;P
Gick bra att vara barnvakt igår, vi var hos grannarna och kikade på tv.. sen blev det hem och jag hann läsa lite för dem innan minstingen somnade. Nova var fortfarande vaken men sen hann deras mamma kom hem. Pratade med henne, och jag ska få skötbord, barnvagn, spjälsäng å sånt, i utbyte mot att jag är barnvakt gratis åt Nova å Hailey :) Tycker det är en skitbra deal, jag umgås ju mer än gärna med tjejerna också, det är bara kul. Och slänga ut pengar på nytt sånt, det blir ju sviiindyrt.. så det tackar jag inte nej till. ;D

Barnmorskan behöver jag inte gå till förrän i början av maj btw.. alla prover på mig såg bra ut, och hon sa det att så länge jag mår bra så är det ingen fara. När jag kommer dit nästa gång ska vi lyssna på den lilles hjärtljud. :) Spännande! Fick ju även se hjärtat på ultraljudet med, hur det slog. Underbar känsla!

Får se annars vad som händer ikväll...?

Ja ni får ha en bra fredag iaf, det ska vi ha :) <3


Observation

Hejsan hejsan!
Ska ta tag i pluggandet nu, målet är att vara klar med denna uppgift till lite senare idag när jag ska iväg å vara barnvakt. :) Så slipper jag det sen.
Var på min praktikplats idag å observerade barnen. Rätt intressant när man väl kommer igång.. Var kul å träffa alla sötnosarna också, de kom ihåg mig allihopa tror jag. :) Var ju fyra månader sen jag var där sist.. någon såg på min mage att jag var tjock också, då berättade jag att jag är gravid. Då frågade dom hur gammal jag är. :p haha, tyckte jag såg ung ut för att vara mamma kanske. ;p Sen var det någon som inte trodde på mig heller när jag sa det. De är söta, de där rackarna.

Vad händer i helgen dåå?
Tacos å film hos Sarah på lördag för mig och Camilla iaf, annars har jag inte en aning. Hör av er vettja! :)

Nu plugg! NU KÖR VI! Eller jag :p
Puss

:))

Nu är jag hemma igen då, blev en promenad med Sarah å Linn. Riktigt härligt väder ute idag, bara för det gick vi in på Konsum å köpte den första glassen och åt utomhus. ;)
Trodde först jag skulle vara barnvakt idag, men det blir imorron istället som jag får träffa tjejerna. :)
Så imorron förmiddag ska jag till min praktikplats och göra min observationsuppgift. Ska bli kul att träffa sötisarna igen!

Måste försöka ta tag i pluggandet ikväll också... ingen motivation!

Här är bilderna iaf. Mammas pojke :) <3

Här ligger han mot kameran, ser ut som han knyter näven ;)




Här ligger han på rygg, på denna bild ser man ena benet och foten bra :)


Här ligger han på mage, och man ser ryggraden väldigt bra! :)


Min mage idag :)






:)

Goddag!
Sitter hemma och ska strax äta lunch. Sen blir det en promenad till Sarah, och kanske ta en promenad med henne och Linn. :)
Uppdaterar senare.. ska försöka ta några bra kort under dagen på bebiskorten :) Så de kommer nog ikväll, så får de bli hur de vill :)

Var inte så långt gången som jag trodde heller, ungefär en vecka senare, men det hade jag på känn också. Är inne i vecka 18 nu, å inte 19. :)

Jag skulle vilja se dig igen älskling! Men är glad att jag har korten att titta på, och får längta till augusti nu! :) Låt tiden gå fort. <3

Ha en fin dag!



<3<3<3

Idag var en av de bästa dagarna i mitt liv! Fick ju se min lille prins på ultraljudet :) Ja precis, det är en liten livlig pojke jag väntar. Rörde sig hit å dit, ena sekunden låg han på magen, andra på ryggen, å sprattlade å grejer. ;D Så sött! Barnmorskan pekade vart allt låg, fick se hjärtat som slog, magsäcken, ryggraden osv osv. Var svårt att höra allt hon sa för jag var helt fascinerad av den lille. Kunde inte sluta titta!
Vi sa att vi ville veta könet också.. så efter en stund så berättade hon, å hon drog även ut på spänningen lite. "Det är en liten...... pojke!" Hihi, kände mig helt lycklig å varm i hela kroppen när hon sa det.
Den 21 aug är beräknad födelse, men det är ju inget som är säkert. Kan bli ett tag före eller tag efter också. Kanske hinner bli september innan han kikar fram. :) Det visar sig!

Riktigt trevlig å go barnmorska var det också, och allt såg fint ut på honom sa hon. :)
Jag var nog världens lyckligaste efteråt!

Fick med mig kort också från ultraljudet, ska knäppa kort på dem å lägga in här så håll utkik. Får se om de blir nå bra, men hoppas det iaf.
Det var iaf en helt obeskrivlig känsla att se honom, blev helt glad i hela kroppen! Det lyckligaste ögonblicket i mitt liv, men blir nog ett ännu lyckligare ögonblick när jag har den lille prinsen i mina armar. :)

Mamma älskar dig! <3

Jahaja

God morgon på er!
Måndag idag, nya tag.. en seminarietext ska vara skriven till imorron, som vi ska diskutera i våra studiegrupper. Ingen verkar fatta nåt av den, inte jag heller! En rubrik står med i studiehandledningen, sen ska vi skriva en text om det. Äh, det där orkar inte jag med. Jag läser lite av det som ska läsas, skriver ner lite stödord istället, å skriver texten imorron kväll. Får vi ingen information alls om vad vi ska ska skriva, huuur vi ska skriva, så blire inget med det heller! Blir säkert några bra diskussioner i studiegruppen imorron också..

Sen har jag mitt ultraljud att tänka på och se fram emot, tänker inte på annat nästan. :) Bara hoppas de kan se könet nudå, jag vill såå gärna veta! :) Men det tror å hoppas jag. Försöka sova tidigt ikväll, ska ju åka härifrån 07.30 imorron, mamma å pappa skjutsar, så hämtar vi upp Viktor vid bussen först. Om jag nu kommer kunna sova nåt! :P Det kommer jag säkert iofs, men frågan är hur bra jag kommer sova.. Kommer ju vara så pirrig å förväntansfull! :)

Jaa, ska väl läsa lite plugg å laga ihop mat nu.
Tjingeeelingen

sundaay

Tjenixen!
En solig söndag idag, får se vad som sker.. blir nog lite plugg och en promenad iaf.

Hade en trevlig kväll igår med Sarah, Camila å Tove! :) Men heeelt fel låt vann ju! Den låten som låg längst ner på min lista, som jag absolut inte ville skulle vinna. Men det var ju rätt väntat att Anna skulle vinna, så man var ju beredd. Men klart hoppet fanns där! Jag tror iaf inte att det kommer gå bra för henne, får se om hon ens lyckas kvala sig in till finalen. Så då får ju alla som röstade henne vidare skylla sig själva... Det är liksom en vanlig ballad, som inte ens berör mig på något vis. Nääedu. Men det är som det är.. Mamma hämtade upp mig å Camilla sen iaf, skjutsade hem mig innan hon å Camilla åkte hem. Hon var såååå upprörd! Det finns ingen som går in för det här så mycket som henne! :D Hahah, jag å Camilla höll på att dö av skratt. Spec när hon sa: Det hade varit bättre om vem som helst hade vunnit, t.om den där lockhåriga fjanten.
Ja, hon menade Salem al fakir :D Hahhahaha!

Jaja, det är som det är och inte mycket att göra åt. Jag kan säga att jag, Camilla, Sarah å Tove buade vi allihopa iaf! :P

Nu är jag inne i vecka 19 också. :) Jag får ju reda på mer om graviditetsvecka på ultraljudet på tisdag, men jag räknar ju som sagt från mensens senaste dag. Men det blir såå spännande på tisdag, jag längtar! <3

Längden är ungefär 18 cm från huvud till stjärt. Vikten ca 260 gram. Livet i livmodern är stillsamt men inte ljudlöst. Mellan vecka 18-20 utvecklas barnets hörsel. Det blir medveten om ljuden i dess omgivning. Det hör blod som strömmar genom kärl och navelsträngen, sin mammas hjärtslag och tarmbubbel. Mammans röst når också in i barnets tidiga medvetande. Det kan uppfatta vissa höga ljud som tränger igenom livmoderväggen. Tandanlagen är tydliga och från vecka 19 syns det att barnets fingrar har fått naglar.

Du blir fortare andfådd när du rör dig och du orkar troligen inte lika mycket som du brukar. Det är naturligt eftersom du blir allt tyngre samtidigt som din blodvolym ökar.
Hjärtat får jobba mer för att pumpa runt blodet.  Att du håller kroppen i form är av stor betydelse, inte bara för graviditeten i sig utan också inför den kommande förlossningen och småbarnsperidoden.
Ledbanden som håller i livmodern får sträcka på sig allt mer. Det kan göra ont både i ljumskarna och i sidan, högre upp på magen. Ta en paus då och då. Sätt dig med benen högt eller lägg dig ner en stund för att lindra belastningen på ledband och ligament.
Det är dessutom bra för dig att gå ner i varv en stund mitt på dagen. Du orkar bättre och din allt tyngre kropp mår bra av en stunds avslappning och vila.

sol

God morgon!
Vaknade redan innan 10 idag, vaknar ofta i tid numera. Rätt skönt.. å solen skiner. <3

Var en rätt seg kväll igår faktiskt. Men så äre ibland. Det blev jag, Sarah, Camilla, Tove, Sandra, Christofer, Kim, Lillis, Danne, Micke, Erik, Bobban och Tony iaf.

De flesta drog på 8ball eller kharma vid 12snåret, jag åkte hem, somnade vid 1 redan, och sov sköönt!
Ikväll äre melodifestivalfinal! :D Wiihoo! Men det blir ju en ballad som tar hem det, förmodligen Anna.. :S Heja heja Eric Saade! Hans låt är bäst å snyggast nr.. de fattar inte att de inte kan skicka en ballad, det går inte hem i ESC. Skitmånga som har ballader, de hör igenom dom å sen glöms dom bort. Bara de lite mer speciella balladerna kommer man ihåg, sådana man fastnar för direkt, å någon sån har inte vi med! Bara Andreas Johnsons isf, men han kommer ju inte vinna.

Bilderna från igår.



















De enda bilderna typ, på mig å Camilla :P

klippning

Hej!
Hemma igen, ska strax laga lite käk och göra mig klar, innan det bär iväg till Sarah. :)
Blev en liten klippning på Effect idag, jag var tvungen med mina slitna toppar. Så håret är mycket fräschare nu!
Så blev det en sväng upp till Sarah, iväg till ICA och hem.

Bilder kommer väl upp här imorron från hennes partaj, så håll utkik. ;)

Och ha en bra kväll !

torsdag kväll

Hej alla !
Sitter hemma nu, nyss käkat och dammsugit.
På eftermiddagen blev det hem till Sarah och kika på lägenheten nu när hon fixat mer i den, supersnyggt å mysigt! Blev bjuden på gott fika också. ;) Så imorron blir det partaj där, jag ska som sagt vara med och vara social och fotografera blir det väl. ;p Sen på lördag ska vi se melodifestivalfinalen där med :)

Får se vad som händer ikväll, jag har ingen aning? Verkar inte gå nåt bra på tv heller. Kom gärna förbi på besök! :D

Nu är det snart bara 4 dagar kvar till UL. Kl 8 på tisdag morron! <3

Ska väl sätta mig framför tvn eller nåt då.

Tjingeeeling

pluggkväll

Halloj!
Blev en sväng in till gävle idag med Sofia, åkte in med 12bussen.. jag var ju tvungen att se "Våra bästa år" innan, såklart.
Hon hittade sina presenter hon skulle handla, å jag hittade mina. Så blev det en sallad på Waynes, godaste salladerna jag äitit har de där! Prova om ni inte gjort!
Var hemma vid 16tiden, då somnade jag på soffan.. blev riktigt seg å trött sen jag kom hem. Sköönt var det!
Vaknade nyss, måste laga till mig nåt käk.. sen ska jag försöka påbörja å skriva klart ett reflektionspapper som ska in imorron. Så har jag en ledig dag imorron från plugg. :) Då behöver jag inte plugga mer förrän söndag/måndag. Wiiho!
Sen har jag Andra avenyn som belöning kl 9, får försöka hinna klart till dess. ;)





seeg

God kväll !
Sitter här å tar det lugnt, lyssnar på musik. Tänkte faktiskt sova om inte alltför lång tid, är rätt seg å trött. Ska gå upp i hyfsad tid imorron med och åka in till gävle med Sofia. Hon ska handla, vi tänkte luncha och jag ska köpa en liten inflyttningspresent åt Sarah som fått sin mysiga lägenhet, och har inflyttningsfest på fredag. :) Jag blir väl fotografen denna gång med, å får äran att umgås med lite fulla folk igen. Haha. Så ni kan nog vänta er kort från den på lördag! :)
För övrigt var det heldag i skolan idag, det var bara diskussioner i våra studiegrupper. Fick redovisa våra barndomskartor bland annat.
Viktor kom hit ikväll med, vi satt å snackade i tre timmar.. skönt att få snacka, det var något vi behövde båda två. Så det känns jättebra!

Jaa, det blir väl bara chill nu fram till sängen.. plugget tar jag tag i imorron eftermiddag/kväll istället, skulle aldrig orka nu :P

Godnatt sötnosar :)

sweeeet

Fick nästan vårkänslor idag när jag å Sofia promenerade i skogen. Helt underbart väder, så får det fortsätta vara!
Sen blev det pannkakor, och kikande på Familjen Annorlunda och Saltön. Nu ska jag sova så jag orkar upp imorron!

Den här reklamen är iaf den sötaste jag sett. :D Finns inte ord!!! :)

Godnatt!


måndag.

Hellu!

Vaknade 9.45 idag, gick upp och duschade. Sen blev det frukost samtidigt som jag kikade på "Våra bästa år". Såklart! :)
Sen har jag bara suttit med min seminarietext som ska vara klar tills imorron, jag tror jag är rätt klar med den nu. Sköönt! Går bara i skolan imorron, sen behöver jag inte åka dit förrän nästa tisdag. Lite plugg hemma som måste göras då såklart.

Dags att laga lunch strax, sen blir det ut i solen för en promenad med Sofia.

Ha en bra måndag! :)

helgen slut.

Hallå hej! :)

Härliga söndag idag, det gillar vi! Eller? Nej, jag ändrade mig, det hatar vi.

Gårdagen var trevlig iaf. :) Var hemma hos Camilla å färgade håret först, sen skjutsade pappa mig å henne hem till mig lagom till 8, ville ju inte missa andra chansen. Sarah kom någon minut efter hon med, å vi kikade på det. Rätt att Pernilla Wahlgren gick vidare, men FEL att Jessica Andersson gjorde det! Spännande med finalen på lördag nu, blir väl en ballad som vinner.. om någon ballad ska vinna så är det Andreas Johnson, å ingen annan!

Camilla å Sarah bestämde sig för att gå ut igår med iaf, så efter melodifestivalen körde jag hem dem till Lisa å Norman som hade förfest, blev själv kvar till de skulle på krogen också, å skjutsade dem sen. :) Där var även Christofer och Kim, å lite fler folk. :) Skitfräsch lägenhet har dom måste jag säga! Vissa är ju väldigt fascinerade av min kulmage också, ska känna å ta på den! :D haha!

Efter jag skjutsat dom åkte jag hem å tog det lugnt, sen hämtade jag Camilla å Sarah vid 3tiden.. sen fick jag äääntligen åka hem å sova!
Får se vad som sker idag, måste iväg å handla.. å även påbörja pluggandet. Men hinner nog med en film ikväll med Sarah och Tove iaf. :)

Bilder från igår, jag var fotografen, å det blev inga kort på mig själv. :)





















Haha, dubbelmackan. ;)








sunny saturday

Solig dag idag igen, det gillar vi! Fattas bara att snön ska smälta bort, å att det blir varmare ute.

Hade en trevlig kväll igår med Sarah å Tove. :) Vi käkade godis och kollade på Lotta på bråkmakargatan. Haha, de funkar de där gamla klassikerna. Framöver kommer det ju bli mycket såna där filmer för mig, så det är bara att vänja sig. ;D Men de är ju bra! Sen drog Tove, jag å Sarah kollade på Den lilla sjöjungfrun. :D
Efter det åkte vi en sväng å kikade in hur hennes lägenhet såg ut när de tapetserat där. :) Sen var vi ute å gled runt lite i golfen.. åkte väl hem å sov efter 1-tiden nån gång.

Idag ska jag hem till mamma å pappa en sväng på eftermiddagen, färga håret och fixa lite.
Ikväll blir det chill med Sarah å Tove igen, kika melodifestivalen såklart. Spelar ingen större roll vilka som går vidare, bara inte Jessica Andersson och det där trista bandet gör det. Håller nog mest på Pernilla Wahlgren å Alcazar! :)

Idag går jag in i vecka 18, nu är det bara 10 dagar kvar till ultraljud, jag får se dig, å veta om du är en pojke eller flicka :) <3 <3 <3

Barnet väger ca 150 gram. Barnet är känsligt för ljus och det kan göra grimaser och reagera på ljud och stötar.
Är du förstföderska kan du troligen uppfatta de första rörelserna från barnet, men det kan också dröja ytterligare ett par veckor. Det beror både på hur barnet ligger, var moderkakan är placerad och om du ger dig tid till att känna efter. I början kan du uppleva det som att det bubblar till i magen. Många beskriver det som att det "fladdrar". När det inte längre går att ta fel på vad det är du känner kommer du förstå att du har känt av barnets allt starkare rörelser en tid. Känslan av att barnet verkligen är en självständig individ och att du är dess mamma infinner sig allt lättare.
De flesta kvinnor mår bra under den här tiden i graviditeten. Det är ofta en harmonisk period och många upplever att håret, huden och ögonen får en ny spänst och glans.

chill

Vaknade vid 10.30 som vanligt, å gick upp för att kika på Våra bästa år. Sen blev det Top model, det är också riktigt bra :)
Var riktigt fint å skönt ute idag, så jag tog mig en promenad och en svängom till ICA.

Ska strax laga nån mat, å sen kommer Sarah hit.. vi ska åka till Hemmakväll å hyra filmer och köpa godis. ;D

Haha, jag å Lisa @ Lobby - januari 09.. fan vad full man var, å hur man blev att se ut, men det bjuder jag på! :)


goodie

Kom precis hem, blev att kika på Final destination 4 hos mamma å dom som sagt. Filmen var bra! Rekommenderar verkligen den, om ni har sett de andra filmerna å gillar dem. Camilla gillade den inte när hon såg den förut, men smaken är olika ;p Jag gillar filmer där det händer saker precis hela tiden, aldrig långtråkigt.

Får se vad man hittar på nudå, blir väl bara chiill innan sängen.


helg dåå

Wiiho, dagarna bara flyger fram, nu var det dags för ännu en helg. :) Ska nog inte ta tag i plugget förrän söndag å måndag, ingen brådska med det innan. Får väl se om jag får nåt ryck en förmiddag, så gör jag det isf.

Ska hem till mamma å dom en sväng ikväll tror jag, en film jag vill se funkar inte i min dvd, så måste se den där istället.
Annars i helgen blire myshelg med Sarah. :D Vi tänkte hyra lite disney/astrid lindgren filmer å kika på, haha. ;D De funkar hela livet, man tröttnar aldrig på dem. :) Sen är väl vissa sämre än andra. Självklart melodifestivalen på lördag också, andra chansen.

De flesta av er andra ska väl festa som vanligt förstår jag. Men jag förstår, jag höll på så varje helg jag med, en gång i tiden. ;) Eller ja, senast var väl för några mån sen tillbaka. :P tss.. men nu är det ett avslutat kapitel, givetvis.

Ja, jag har ingen fantasi idag, så ni får ha det bra istället. :)







köpis

Goddagens!
Kom hem för en liten stund sen. Blev köpis för mig en sväng idag, med Lisa. :) Inte alltför ofta man träffar henne numera, så det var trevligt! Hittade ett par sneakers iaf, svarta med vitt under, dom var niice ! Så blev det ICA Maxi och nu är jag hemma.
Sarah kommer förbi sen, vi ska kika på andra avenyn. :) Har ju varit uppehåll i två veckor nu pga os, men nu är det tillbaka igen, å det är såå välkommet.

Gjorde klart en hel uppgift igår kväll innan jag gick å lade mig, eller klar å klar. Men den får vila i några dagar, så kikar jag igenom den sen innan den ska in på tisdag. Jag pluggar bättre på kvällarna än dagarna.. min hjärna tänker friskare tror jag. :p Sen är det skönt också när man går och lägger sig, och veta att man har det klart. Annars äre bara segt å vakna dagen efter å veta att man måste sitta med det på eftermiddagen :p

Heldag i skolan imorron, sen är det heelg. Eller ja, lite plugg lär väl göras såklart men.

Ha en fin kväll! :)

Jag är fett söt

Hähä, Camilla är här nu och bestämde rubriken åt mig idag :D

Blev en föreläsning idag, sen gruppdiskussioner. Imorron blir det bara hemma och plugga.. skola igen på torsdag!
Kom fram till att vi kommer inte vara mycket i skolan framöver. Går på tisdag nästa vecka också, å även tisdagen veckan därpå. Hemmaplugg på torsdagarna. Veckan därefter har vi hemtenta så då blir det sitta hemma och plugga.
Både för å nackdelar med det här. :)

Var bara barnvakt åt minstingen igår, hon var rätt trött så det var lugnt hela kvällen. :)

Jag har ju lovat magbilder, så här kommer det. ;D





måndag

Ny vecka igen då, å snön öser ner! Ingen vacker syn precis! :/ Det är ju fan 1 mars idag, nu ska våren börja komma!!
Strax ska jag iaf pulsa iväg i snön ner till banken, måste byta ut mitt visa-kort, det jag har nu har slutat funka, går inte att dra det längre. :S sen ska jag handla lite, så blir det hem igen. Ska vara i valbo vid 17.30, ska dit å vara barnvakt åt flickorna. :) Är väl hemma igen vid 10tiden ikväll skulle jag tro, kanske senare å, beror på bussen det.

Blir väl hem och sova, sen upp imon för skolan. :)

Bara att diska å promenera iväg då!
Ha en fin dag!

RSS 2.0