motivation?

Hej där!
Det är väl lite sisådär med motivationen att blogga för tillfället, men ett litet inlägg kan jag väl få ihop. :)

Hamnade framför datorn en sväng, har precis kikat lite Skilda världar.. blev avbruten mitt i avsnittet av min Mattias som skrev på msn, så då fick det bli ett litet break. ;) Han är ju trots allt lite viktigare än Skilda världar ändå, hoho. Fick ju hem andra säsongen idag, heeelt fast!

Annars har helgen varit toppen. Har haft Mattias och gobiten Julia här, full rulle hela helgen. Massa bus! Bland annat var vi i lekparken, hemma hos min mamma och pappa, hemma här och busade, sen var Mattias och Julia på badhuset med men då stannade jag och Alex hemma. Vi följer med nästa gång istället :D De for tidigt i söndags, då blev det en tripp in till valbo och Ikea för mig med Alex, mamma och pappa. Fick med mig lite smått och gott hem! 

Annars rullar det på med plugg i veckorna, kör på stenhårt med ett temaarbete vi gör i grupp och labbar i kemi och fysik.. men är fruktansvärt otaggad, vill att det ska vara fredag igen nu, då Mattias och Jullan kommer hit igen :) 

Nej nu är jag trött, se lite mer skilda världar, sen ta en snabbdusch och sova! Godnattttt :)
<3





hej hopp!

Hallååå där :)
Nu var det ett tag sedan jag skrev igen, ingen motivation har riktigt funnits.
Onsdag kväll nudå, snart helg! Går i skolan imorgon bara, en föreläsning på förmiddagen och sen ska vi sitta med ett grupparbete, sen så blir det ledigt några dagar.. Ladda om inför nästa vecka som blir ganska så fullspäckad med plugg. Hade kursstart på en ny kurs i måndags, vi ska börja med kemi och fysik. Ganska spännande, hade kemilabb idag och labbat det har man inte gjort sedan högstadiet. SÅ, det var skoj. :D 

I helgen som var så var det mestadels lugnt... jag och Alexander var på barnrytmik på biblioteket i lördags förmiddag, rätt skoj faktiskt. Sen var jag på samsax och klippte håret på honom, det var på tiden nu, haha. Och fiiin blev han! Han ser mycket äldre ut nu, nu är han mer pojk och innan dess var han mer bebis. Min fina älskade son! <3

Vad ska ni hitta på i helgen ?? För mig blir det lugnt med de som betyder mest för mig. Mattias och Julia kommer hit på fredag förmiddag och stannar till söndag. Träffade ju aldrig Mattias i helgen som var heller, så nu är de efterlängtade. ;) Så jag ser framemot en mysig och rolig helg med dem och min lillskrutt såklart. Får se om det blir badhuset på fredag, Alexander fick ju feber ikväll han stackarn.. så blir inget dagis för han imorron, får se om febern går över så blir det badhuset. Jag har inte varit där på tre år så det är väl minsann på tiden nu. :P Annars får Mattias och Julia gå själva så väntar vi här hemma. ;D Jag får skriva igen efter helgen och berätta allt vi gjorde. 

Annars då? Alexander stormtrivs verkligen på dagis numera, vet inte om jag skrivit det... han har ju varit så att han blir lite ledsen när jag går men det har verkligen gått över, numera märker han inte ens när jag går, oftast inte. Det känns tryggt för mig att han känner sig trygg där och trivs!

Nej, nu ska jag ta tag i lite disktrök och sen ska jag nog slå mig ner i soffan en stund och se Skilda världar. Jag är helt fast och såld på denna serie! Haha, fick ju hem första säsongen förra veckan och har snart sett klart på alla avsnitt. Galet bra!

Slänger upp en bild på min lilla kille i sin nya frisyr. Mamma älskar dig! <3




nattinatt :)

Hej där mitt i natten.
Hoppas ni mår bra.. själv är jag trött! Satt uppe och tittade på första avsnittet av Skilda världar, det är ju så fruktansvärt bra :) Beställde första säsongen i förrgår och fick hem det idag. Ska nog se ett till innan jag kryper ner bredvid min älskade lillprins. <3 Blir dagis för honom imorron mellan 9-14, sen tar vi helg! 

Önskar att jag hade min andra favoritkille här med.. vi som har setts varenda helg plus lite till, sen vi träffades första gången för lite över en månad sedan. I helgen kommer vi tyvärr inte kunna ses, utan det blir helgen efter istället. Åh hur kommer jag klara det? Men den som väntar på nåt gott... Jag måste få säga som jag känner, han gör mig helt knäsvag och galen, det pirrar i hela min kropp bara jag tänker på han :) Vilken otrolig känsla det är att vara nykär!!

Så fina ord som han säger till mig har jag aldrig fått höra av någon förut! Nyss fick jag höra: 

När jag är med dig är jag i himmelriket. Det är som man inte befinner sig på jorden längre. Inget annat existerar än du

Jag sa det då att jag aldrig fått höra något så fint förut, och fick till svar:

Du har ändrat hela mig. Såna där saker har jag aldrig nånsin sagt åt nån annan. Du är helt enkelt i en klass för dig själv
Du har ändrat hela mig. Såna där saker har jag aldrig nånsin sagt åt nån annan. Du är helt enkelt i en klass för dig själv
[email protected] (E-postadress inte verifierad) säger:
Min vackra Ullis

Mattias, du är den finaste och bästa människa jag vet, jag älskar dig så! <3

Söndag kväll

Hej hopp!
Söndag kväll då, snart är även denna vecka över. Har haft ledigt nu ända sen den 14 december, varit riktigt lyx ;) Visserligen har vi ju haft plugg att göra under lovet, men ändå. På tisdag är jag tillbaka i skolbänken igen, men sen är jag ledig från dess till måndagen veckan efter då den nya kursen börjar. Vi har kursavslut nu på tisdag. Många kan tycka det är skönt att komma in i vardagen igen men det tycker inte jag, inte den här gången i alla fall... har haft ett helt underbart lov, som jag tillbringat med de personer som betyder allra mest för mig, vill inte att det ska vara slut.
Helgen har också varit bra! Älsklingen fyllde 30 år i fredags, så han och Julia kom och hämtade mig runt lunchtiden på fredagen, så följde jag med dom till Avesta. Alexander fick vara hos sin mormor och morfar från fredagen till lördagen. Det var supertrevligt i Avesta, vi åkte hem till Mattias föräldrar så jag fick träffa dem för första gången, hans bror och syster och deras barn var där med. En aning nervöst i början, verkligen alla på en gång :) Men det gick bra, de var så trevliga. :D Blev bjuden på smörgåstårta och fika, fick se lite bilder på Mattias som liten vilket han inte uppskattade men det gjorde jag.. så söt så ;)
Därefter blev det hem till Mattias igen, Julia åkte hem till sin mamma och för mig och Mattias blev det filmmys. Skräckfilms-maraton, vi såg på Omen-filmerna! Gamla klassiker.
Somnade väl vid 01.30 kanske, å sov till 10.. det är man inte bortskämd med så jag klagar inte. ;) 

Dagen efter tog vi en sväng till Kupolen! Hade bara varit där en gång innan å det var 2006, så det var ju ett tag sedan :P Blev lite fynd med, det var en del rea på Gina så några tröjor därifrån och en ifrån JC fick följa med hem! :) Sen blev det en sväng till ICA å handlade tacos, hem hit, sen hem till mamma och pappa och hälsade på och hämtade Alexander. Min lillskrutt <3
Sen hem hit igen, bror Stefan kom hit å käkade tacos han med :) Sen tv och chill bara.. imorse lämnade Mattias oss kl 8 för han skulle iväg å spela match i Västerås, jag och Alex har bara tagit det lugnt hela dagen. Tråkiga söndagar är inte att leka med.. :P Men vi tog en promenix till ICA, så på eftermiddagen var vi ute å åkte lite pulka, men Alex var mer intresserad av att gunga och promenera runt.  

Det var min helg det :D Nu ska han få bada, sen när han somnat ska jag sätta mig med slutspurten av skrivuppgiften... wish me luck!

Hoppas ni mår bra, puss !

Duktiga killen

Hej hopp!
Nu var det några dagar sen sist, men det har i alla fall inte dröjt alltför länge. :) Sitter hemma nu med Alexander, han var på dagis 9-12 idag. Och det hade gått jättebra! Jag var osäker hur det skulle gå nu när han varit julledig, men han hade varit så duktig så. Mammas lilla prins, så stolt. :) Efter jag hämtat honom somnade han i vagnen och vaknade nyss nästan, så passade på att ta en promenad medan han sov.. riktigt skönt väder ute! Mer snö har det kommit också, kanske blir lite pulkaåkning idag med då, precis som igår. Gäller att passa på medan snön ligger kvar.
Passade även på att plugga när lillen var på dagis, det gick sådär.. har som sagt en stor skrivuppgift som ska vara inlämnad på måndag, men imorron ska jag och Emelie sätta oss och plugga så då går det förhoppningsvis ännu bättre. Blir dagis 9-14 imorron för lillen, och massa plugg däremellan. Sätter mig nog en stund ikväll med när han somnat, han böjar ju komma tillbaka till de vanliga rutinerna nu som tur är! Har haft en period när han varit vaken till 23-tiden varje kväll och sovit till 9.30-10. Inte alltför roligt, behöver min egentid på kvällarna även om det är skönt med en sovmorgon då och då med. ;)

Annars har det varit en trevlig helg, tog det bara lugnt på fredagen och lördagen, på lördagkvällen kom Mattias och Julia hit, de stannade till måndag förmiddag. Hade verkligen supertrevligt! Var på mcdonalds, var i lekparken, var här utanför och åkte pulka, bakade chokladbollar och massa annat bus :) Trivs så bra med dem, och barnen leker bra ihop! På fredag blir ju älsklingen 30 år med, börjar bli gammal. ;) Så då blir det att fira honom och bara umgås :) MYS! <3

Nu ska jag underhålla Alex, slänger in en bild på honom och Julia i pulkan i söndags. De hade kul men Alex var lite missnöjd just när bilden togs :)





Underbar <3

Ja den här låten blev jag tillägnad av min älskling! Underbar eller vad?! ;) Helt sjukt att jag hittat en sån underbar kille.. vi har inte känt varandra länge men helt otroligt hur rätt allt kan kännas, du är den finaste, snällaste och bästa person jag träffat. Du ger mig så fina komplimanger varje dag och du höjer verkligen min självkänsla så gott som till toppen.
DU är helt fantastisk Mattias, jag finner inga ord! Love you too. ;)

<3

Friday

Hej hopp!
Nu var jag snabb att skriva igen, duktiga jag. ;) Ni ser, motivationen kanske finns ändå? 

Har suttit med plugg nu så gott som hela eftermiddagen, nu är jag iallafall klar med bakgrunden! Wohoo, men den ska nog finslipas lite den med. Nu har jag bara inledning, syfte, metod, resultat, sammanfattning/diskussion och referenser kvar. :D Hahah.. fyfan. Men syfte och metod och referenser går nog ganska fort, det värsta är ju resultatet och sammanfattning/diskussionen. Ska sätta mig strax igen, men ville skriva här lite snabbt först. Men tur jag har hela nästa vecka på mig med, tack för det!

Tur jag har min underbara vän Sarah med, som kan kolla igenom det sen och berätta vad jag ska ändra på osv.. hon är ju nyutbildad förskollärare så hon kan. :)) 

Vad ska ni göra i helgen då? Ikväll blir det lugnt för min del, tror bror Stefan och syster Camilla kommer hit och äter pizza med mig! Blev riktigt sugen på det.. så kommer Alex hem snart med, han har varit hos mamma och pappa under eftermiddagen. Så blir det väl bara film eller något sen.. Älsklingen kommer imorron kväll han :) Får se om han tar med sig Julia (hans dotter) också eller inte, så stannar han nog till måndag morron.. liite nice, saknar honom, vi har inte träffats sen måndags morse så att ;) 

Just nu har jag inte så mycket mer att skriva för tillfället, men jag skriver nog snart igen. 

Bjuder på en bild av Alex och Julia, när hon var här och hälsade på för lite över en vecka sedan :) Sötnosar!!




Ullis is back

Hej allihopa! :) Eller allihopa, ni är väl inte så många alls som läser min blogg mer.. vilket är förståeligt eftersom jag inte skrivit i den på över två månader. Nej vet ni vad, jag har inte haft någon motivation alls. Och har man ingen motivation ser jag ingen anledning att skriva heller bara för att. Då blir det oftast inga bra/intressanta inlägg ändå. :P

MEN, nu lovar jag att jag ska försöka bättra mig.. observera försöka. ;) Så bli inte förvånade om det dröjt några veckor till innan jag skrivit ett till inlägg, det där beror helt på hur min motivation är, och den kan vara väldigt hit och dit. Men som jag känner nu så känns det som jag kommit in i en period när jag kan tänka mig skriva lite igen. Det är kul att skriva vad man gjort så man kan gå tillbaka sen och se vilka datum man gjorde det och det.
Jag har nämligen en stor skrivuppgift nu också som jag alldeles strax ska sätta mig med, den ska vara inskickad nästa måndag så den går garanterat först i nuläget.

Men i alla fall, vad har jag gjort de senaste månaderna då? Det har varit jul och nyår och allting, 2012 är här.. säger som jag sagt förut, vart sjutton tar tiden vägen?!
Min Alexander är redan 1 år och 4 månader, snart 1,5 år!! Min lilla skrutt blir så stor, och utvecklas mer och mer för var dag som går känns det som. Rätt som det är är han väl 18 och springer ute på krogen och raggar damer. :D Seriöst det står inte på, det är skrämmande vad fort det går.
Han har ju börjat på dagis också :) Det blev solgårdens förskola för honom, men det har jag kanske skrivit förut. Han har haft jullov nu och börjar igen på tisdag nästa vecka, och det har gått bra för honom! I början var han lite ledsen och ville gärna vara med någon vuxen, men nu har han verkligen börjat stormtrivas.. någon av de sista gångerna nu när jag hämtade honom var han verkligen lycklig och var det hela dagen efteråt. Känns såå bra i mammahjärtat att han trivs och har kul, min lilla kille. Återstår att se hur det går nu när han varit julledig, men jag tror och hoppas det ska gå bra.. annars är det bara att vänta ut det, så blir det bättre med tiden.

Jao, annars har skolan rullat på, tog lite julledigt jag med men nu är jag igång igen med plugget. Men ska inte vara i skolan och ha kursavslut förrän den 17e, det är mer hemmaplugg nu, rätt skönt måste jag säga!

Annars då, joo jag har ju träffat någon också. ;) Ni som är vän med mig på facebook vet väl det redan, men ni vet kanske inte så mycket om honom eftersom han inte har facebook. Han heter Mattias iaf, fyller 30 år om en dryg vecka och bor i Avesta. Har en jättesöt dotter på snart 5 år. Det känns helt toppen med honom, han är heeelt underbar! :) Gör mig så otroligt glad hela tiden, tror inte någon någonsin gjort mig sådär glad på så kort tid.. ja underbar var det. <3

Hoppas ni alla haft en bra jul och nyår..
Julafton firades med familjen för mig, trevligt och mysigt. Alexander var i full gång nästan hela dagen. Juldagen var det utgång på Lobby på kvällen, jag kan säga att det dröjer länge innan jag sätter min fot där igen... kände inte igen särskilt många alls, känner sig nästan gammal när man går dit. Nej tack, jag klarar mig.
Nyår firade jag med att gå ut och äta med Alexander, Mattias, Sarah, Gabriel och Camilla på Napoleon. Sen drog Camilla vidare och vi andra gick hit hem, hade en mysig och trevlig kväll. Spelade spel, pratade och umgicks! Ser inte någon anledning med att man måste leta på en fest på nyår och supa sig full, det känns mer som en dag att bara umgås med sin familj/vänner på tycker jag.

Ja, det var väl lite i alla fall... Eftersom min Mattias har skrivit om mig på sin "innebandy-blogg" och lagt ut ett foto på mig där så lägger jag ut ett foto på han med. ;) Får se ni se hur min snygging ser ut också. Men nu ska
jag plugga, skriver förhoppningsvis snart igen.

Take care, puss !!

<3 Min!

RSS 2.0