Godnatt Sverige.

Nu säger jag godnatt å tack för mig. :)
Ska krypa ner nu, nervös är jag inför imorron, men det får gå hur det vill. Börjar 9 men åker med 7.40-bussen så jag hinner skriva ut papper åså. Dagen idag har bara innebärt plugg å plugg, å en powenap på eftermiddagen.

Imorron är det 1 december. Julen närmar sig, dock känner jag inga riktiga känslor inför den, det var skoj när man var liten, å det blir kul när man själv får barn sen. Men jag känner jag inte orkar bry mig om julklappar å sånt alltför mkt.. jag tackar å tar emot för det jag får, å så köper jag lite själv såklart. Höjdpunkten på Julafton enligt mig är Kalle Anka iaf, ingen jul utan den! Imorron borde julkalendern alltså börja också, jag har inte ens någon koll på vad den kommer handla om i år. :p haha. Den bästa enligt mig som varit är iaf Sunes Jul. Dom blir sämre med åren tycker jag.. :S

Nu ska jag sova, uppdaterar mer imorron. :)
Natti !

sundaaaay

Snart säger jag hejdå till söndagen, och hej till måndagen! Ovälkomna söndag, jag tycker inte om dig... å andra sidan ogillar jag måndagar rätt mycket med. Tisdagar med. Onsdag-Lördag is the shit!

Tog 12.45bussen hem idag från Hofors, köpte en pizza på vägen hem. Tycker jag var värd det en tråkig söndag, samt när man ska plugga dessutom. Efter den blev det en sköön skogspromenad med Sofia. Very nice.. sen har jag hållt mig innan för min 28 kvadrats lägenhet hela kvällen, kikat tv å läst bara. Ska till skolan kl 9 imorron, träffa några från klassen å diskutera tisdagens seminarie. Det sista examinerande vi har nu, efter tisdagen ser jag bara ljust på framtiden. Nog för det blir lite plugg sen med, men jag tycker inte om seminarier.. nervöst å prata inför stor grupp tycker jag, spec när det är något man inte är så intresserad av att prata om heller, samt när man vet att det är betygsättande. Vill ju göra så bra ifrån mig som möjligt.. Jag för övrigt är en väldigt pratsam å social människa, men sådana där tillfällen vill jag bara krypa ihop någonstans helt ensam å vara ifred. Avskyr den nervösa känslan, det är hemskt. Shit shit.. Just nu skulle jag vilja att tiden spolades fram till onsdagen. Men det går förhoppningsvis bra! Man kan om man vill! :) Kom ihåg det..

För övrigt är det bara måndag å tisdag jag åker in till skolan denna vecka. Love it ! Om mindre än en månad har jag jullov dessutom. :) Inte illa alls! Den ledigheten ska jag ta vara på.

Får sova ensam inatt också.. får se hur det går då. Bra får jag hoppas iaf. :) Brukar ju inte ha problem med det, men det är ju såå mkt mysigare att sova bredvid den man tycker om..

Jaja, ska väl fortsätta läsa nu.
Hoppas ni har det bra. :)

Innan jag kliver på planet och ska åka hem från Spanien, 8 sep 07 :) Jag gillar denna bild starkt!



Lugn lördag.

Hej alla :)
Igår blev det en fartfylld fredag. Sarah, Sirpa å Micke hämtade upp mig å vi for in till gävle där Sarah blev fint sminkad. Jag inhandlade alkohol å lite sånt under tiden. Efter gävle blev det hem till mig å byta om, sen donken en sväng å sen vidare till Tobbesam. Där var även Jagge å Åke. Jagge drog efter en stund, men vi fyra drack å kikade IDOL såklart.. Mariette åkte ut som jag trodde.. Kommer nog gå bra för henne ändå :)
I pausen sjöng vi singstar, alltid lika kul! Sen vid 23.30-tiden hämtade Viktor, Thomas, Krusse å Persson upp mig å Sarah, vi for in till gävle å shakade loss på goya. ;) Rätt så skoj, men måste säga att jag föredrar heartan, men älskar goyas musik. Efter goya fick vi skjuts hem, å jag å Viktor åkte hem till mig å sov. :)
Idag har det varit riktigt lugnt, sov lääänge. Så tog jag å Viktor en promenad hem till mor å far å hälsade på en sväng. Där blev vi och Camilla sen upphämtade av Thomas, som vi nu är hemma hos å ska snart bli bjudna på tacos. :) Snääällt. Så blir det chill här resten av kvällen, vi ska kika film å spela guitar hero såklart.. får se hur det går för mig med det, var ett bra tag sen jag spelade det nu. :p Sover kvar hos Viktor inatt, men åker hem i hyfsad tid imon så jag hinner plugga och ta en promenad med Sofia. :)

Det var min helg det. ;P Skriver mer imon.
Ni får ha en bra kväll, det ska jag ha :)

Ferre

Tjoho! :)
Sitter hemma med Viktor nu, strax kommer Sarah å hämtar mig :) Vi ska in till gävle, hon ska bli sminkad där å jag tänkte köpa alkohol å sånt smått å gott. ;) Sen ska vi iväg till Tobbesam å dricka å kika idol. Får se vem som åker ut ikväll, förmodligen Mariette skulle jag tippa på.. alla är så duktiga på olika sätt som är kvar!
Sen blir det heartan för oss. Får se om sötnosen kanske skjutsar å hämtar oss, det visar sig. :)
Resten av helgen blir lugn, sköönt.

Var ont om saker å skriva idag, men jag uppdaterar imorn.

Viktor är det sööötaste som finns :) Du gör mig glad :)

Seeg

Heellu :)
Vaknade kl 14.06 idag! :O Får sån ångest när jag vaknar så sent. Hade ju ställt alarmet på 11.15, har ett vagt minne av att jag skyndade mig att stänga av det å sen somnade jag om i tre timmar till. Får ångest om jag sover längre än 12.. kanske hade med sprutan å göra, att jag var extra trött. För övrigt har jag mått kanon fast jag tagit den, var lite trött igår bara, samt känner jag mig lite öm i armen när jag rör den i vissa ställningar. Men har klarat mig annars, Camilla har ju blivit sjuk hon. :/ Hoppas det går över snart för hennes del..
Imorron är det torsdag, och vi har ett seminarie som inte är examinerande. Så lite osäker på hur mkt man orkar läsa till det, men ska väl sätta mig ner å fortsätta snart igen. En promenad tänkte jag hinna med å, innan bonde söker fru börjar. :) Nästa vecka har vi vårt sista examinerande seminarium, det är jag pirrig inför, när jag inte har en aning om vilken av uppgifterna jag ska välja att skriva om, eller hur jag ska göra det. Blir att råplugga på söndag å måndag!
Annars är det utgång på fredag med Sarah. :) Heartan blir det för oss, å vi ska förfesta hos Tobbesam lät det som. Så blir idolkväll där då med andra ord. Så tänkte jag haka på Sarah in till gävle på fredag med, hon ska bli sminkad på makeup store. Skulle jag också vilja bli, en annan gång kanske. ;)
Funderade på en tvådagars i helgen först, men spar mig hellre till nästa helg. Man är alltid så seg den andra dagen när man redan festat en gång. Så på lördag blir det nog bara lugnt å mys med Viktor istället. :)

Igår var det en månad kvar till julafton... snacka om fort tiden går!
Btw så fick jag lite fyllekort av Sarah idag, de är från den 1 juli i år, innan vi skulle på kharma och pumpbolaget. Haha, jävla boobieskåta vi verka då, eller bara fyllesviniga, vem vet. ;P








HAHAHAHHA!

Vaccin.

Hejsan hoppsan! :)
Nu var det några dagar sen jag skrev. :S Inte suttit så mkt vid datorn överhuvudtaget faktiskt.. mest umgåtts med Viktor. :) Å så var Camilla å Thomas här å spelade spel igår med.. Idag har jag tagit vaccin mot svininfluensan! Får se om man får nå feber nu då, eller vad man får. Jag mår prima än så länge iaf! Lite trött bara..
Var in till skolan en sväng igår å satt med gruppen å skrev ner vad vi läst i boken. För övrigt är jag ledig alla dagar i veckan utom torsdag då jag ska in en sväng.. pluggplugg hemma istället. :)

Blev inte mkt skrivande nu heller, för nu blir andra avenyn! Ska bättra mig, lovar. ;)

Pusssis

Sova?

Heeejs.
Sitter i hofors nu hemma hos Viktor, ska väl sova snart. Blev church street ikväll med Camilla å Thomas, sjukt gott som vanligt. ;D Sen 2012.. den var faktiskt helt okej, men jag tycker den känns lite överskattad.. vore ju trist om det verkligen händer sen. Den som lever får se. :p
Imorn ska jag åka hem å pluuugga. En not nice söndag med andra ord.. skriver väl mer då. :)


Sötnos :)

Nattplugga.

Heeeejs :)
Hoppas ni haft en bra fredagkväll, det har jag haft! Åkte hem till Sarah å kikade idol. Blev bjuden på gooood mat där med, tack såå mycket. :) Jag tycker rätt åkte ur iaf, de kvarvarande är bättre.. nu blir det spännande de kommande fredagarna, jag tippar nog på att Mariette åker ut nästa vecka, Calle veckan efter.. å Erik å Tove i final. Men vi får se, allt kan hända! Har ingen riktig favorit heller, alla är bra på sitt sätt. Jag känner väl när jag ser det sen vem jag tycker borde åka. :p Helt inne i Idol jag.. Men jag säger som Nicklas sa, det blev lite läbbigt när Mariette sjöng för sin flickvän. Hahhaha sjuk humor. ;)
Nuu tänkte jag faktiskt sätta mig å nattplugga lite. Så slipper jag det mesta imon förmiddag, även om det säkerligen blir en del läsning då med.
Sen imorron blir det bio med Camilla, Viktor å Thomas. Ska bli niice. Men det skrev jag ju sist, 2012 ska vi se. :D Hooppas den är sevärd nudå..

Verkar spännande iaf!



pluggis.

Ullis is back! ;)
Dålig uppdatering igen, jag vet. Jag har inte haft riktig tid å blogga. Strax hämtar bror mig, ska åka å käka pizza med mamma och han hemma hos dom, sen ska jag å mammsen ut och promenera. Sköönt! :) Annars idag har jag pluggat bara.. mycket läsning framför sig nu.
De två dagarna jag inte bloggat på har jag umgåtts en massa bara. :) Spelade kort och kikade film med Camilla, Thomas och Viktor i tisdags, igår umgicks jag med Viktor hela dagen. :) Såå äre. Imorron ska jag plugga, sen ska jag hem till min favorit på kvällen och kika Idol. Sarah är det, för er som inte visste. ;P Söta Sarah, hon har jag saknat i veckan! På lördag äre bio i gävle med camilla å grabbarna, 2012, känns som ett måste att se den. ;) Dvs, ingen festhelg i helgen... lugnt blire! SKÖNT!

Ja nu skriker min mage, dags att byta om å invänta skjutsen.

Puss på er!

Hihi.

Hejsss! :)
Haft skola hela dagen idag, först en sjuuukt seg föreläsning. Kändes väldigt onödigt å gå på den. Höll på att somna några ggr.. har ju sovit så lite de två senaste dygnen också. :p Kommer inte ha några problem å sova ikväll iaf. På lunchen blev det Max! Alltid gott, men man blir ju sååå mätt. :O Sen på eftermiddagen hade vi seminarie från VFU:n. No problemas där heller, blev inte så mkt diskussioner å var inte examinerande heller såå. Nuuu sitter jag å pluggar, har fått en sida skriven iaf. Minst en till ska det vara, kanske två till. Får se hur det går.. först tänkte jag dra ut på en promenix med mor min, hon kommer strax. Eller ja, jag tänkte mest jogga jag. ;D

Så är det.. En föreläsning imorron kl 13-16, (JAG FÅR SOVA UT, YEEES) sen blir det ingen skola förrän nästa torsdag! Blir plugga hemma istället.. ska väl in någon dag iaf å sitta med studiegruppen. Intressant va? ;)

Hörs vettja !



Nice helg!

Heeej allihopa.
Förlååt för det dåliga bloggandet, inte blivit någonting alls under helgen. I fredags hade jag det mys med Sarah och Sofia hemma hos Sofia iaf, vi kikade på Idol och pratade åså. Sen igår på dagen åkte jag å Sarah in till köpis, kikade på Idolerna som var där, samt handlade jag en klänning. Det var Rabih, Erika, Nicklas och Carolina som har åkt ut Idol som var där.. Rabih var klart bäst, han sjöng Michael Jackson låten You are not alone. Sen blev det hem och fixa för feeest! :)
Sarah kom först, vi drack och taggade. Sen kom även Camilla. Efter henne kom Stina och två trevliga grabbs, Viktor och Thomas. :) Slutligen kom även Åke och Tobbesam, men dom var nyktra och skulle skjutsa in till gävle. Men det blev istället så att jag, Stina och Thomas åkte med Viktor som också körde, medan Sarah å Camilla åkte med Tobbesam och Åke. Väl inne i gävle fick vi höra att Camilla å Sarah inte kommit in på heartan pga att det är 23 där på lördagar, men vi brukar alltid komma in annars, så det var konstigt.. Dom kom till Goya istället, så hamnade vi där hela kvällen. :) Ja, inte Sarah då, som antagligen fick sin femhundring snodd. :( Stackarn. <3 Jag var full och knäpp, så jag fattade aldrig riktigt vad som hänt å tänkte att hon kommer väl sen, så gick in så länge. Men så visade det sig att hon hade åkt hem sen. :/ Otur..! Uuh.
Vi andra, dvs jag, Camilla, Stina, Viktor och Thomas dansade å hade skitskoj iaf. ^^ Så det var en lyckad kväll.. Åkte med Viktor in till sandviken sen. Jag, Camilla och Thomas hoppade av hos mig, Viktor åkte och lämnade Stina hemma hos henne i Hofors och kom sen tillbaka. Så låg vi 4 och pratade om allt mellan himmel och jord in på småtimmarna, lyssnade på en del bra musik med. Treeevligt! Så idag gjorde vi liknande hela förmiddagen, Camilla åkte tidigare men grabbarna drog inte förrän ca 14.30.. Såå trevligt var det iaf :)

Ikväll har jag ätit tacos och tagit det riktigt lugnt. Ska plugga lite nu, så ska jag kika på Heartbreak Hotel. Riktigt bra film, sen den kl 21 ikväll!
Imon återgå till skolan då..
Men hoppas NI haft en underbar helg. :)
Pussssss


Över.

Hejsss :)
Hemma nu, slutade tidigt idag från VFUn. Nu är den över.. :/ skulle kunna stanna där resten av terminen! Eller varför inte hela tiden? Trivs jättebra där, vi hade samtal idag jag och min handledare och jag fick jättebra bedömning, hon sa att hon kunde tänka mig som hennes kollega bland annat. :) Blir jätteglad när jag får höra sånt. :) Så det känns som jag valt rätt, å det är nog värt allt jobbigt pluggande. Men plugga ska jag nog inte göra förrän på söndag, tänker ha två pluggfria dagar nu, som jag ska ta vara på ordentligt.
Ikväll blir det IDOL med Sarah och Sofia! Mys! Imorron är det köpis och fest, som ni vet!

Ja, nu ska jag ta å cykla till LIDL å köpa chips tror jag!
Hööörss ;D

Helg snaart.

Hej å hoj!

Sitter uppe fortfarande, tänkte lägga mig alldeles strax så jag orkar upp imorron. 7.15-13.15 går jag då, sista dagen med gosbäbisarna :( <3 haha, dom är 3-5 år, men för mig är dom bebisar.
Jaaja, sen annars imorron blir det riktigt lugnt. Kika idol åså bara.. skön fredag med andra ord. Spännnade å se vem som åker imorron.. var ju rätt säker på Eddie förra veckan, men blev Rabih. Personligen tycker jag Eddie borde åka, han är den sämsta av de som är kvar.

Jaa, har inte så mycket å komma med just nu, när jag borde sova.
Men är det någon frivillig som vill göra om min bloggdesign? Skulle betyda mycket, känner jag vill ha nytt, å orkar inte engagera mig själv i det. ;)

Godnatttt ;)

:))

Hejsan hejsan.
Sitter hemma å glor lite halvt på efterlyst, Sarah stack precis, vi har varit på en liten promenad tidigare. Tog ut pengar till henne som vi fått tillbaka till mitt kontonr, pga att det inte blir nån kryssning vid luciahelgen där. :( Synd synd tycker jag, den vart inställd, tror det var för att många hade avbokat. Men det är som det är, vi får tagga till kryssning i april istället, om inte innan också. ;) Så har vi kikat på bonde söker fru, ett måste! Spännande å följa dem, Tilde är ju klart roligast att följa. Så kom Sofia och Stina hit en sväng å var sociala också, trevligt!! :) Var lite osäker angående helgen först, Stina har ju fixat förfest inne i gävle på fredag, å sen ska dom ut på Goya. Så jag blev lite småsugen på det med, men känner ändå jag är mer sugen på Heartbreak på lördag! Dels för att lördagar är roligare att festa på, det är Idol på fredagar samt är man alltid så seg på kvällarna då. Sen gillar jag slicken mycket mer än goya! Bra musik äre där, å det funkar väl, men njääe. Får försöka fixa fler som vill festa då på lördag bara, roligare ju fler man är. :D
På lördag kommer dessutom några av årets Idoler till valbo köpcentrum! Jag å Sarah ska dit! Jag måste iaf köpa nåt snyggt att ha på mig då, så då vill jag se dom med. :) Får se vilka det blir då, antagligen några som åkt ut kanske.. späännande. ;)
Imorron går jag 7.15-14, å på fredag 7-13.15. Två sköna dagar har jag framför mig, å de ska jag ta vara på med alla söta pluttar. :) <3

Men nu blir det bara lugnt fram till sängen som snart väntar..

Natti sötnosar !

Kyla.

Hej å hå !
Blev inget bloggande igår, satt med plugg hela kvällen. Sen blev jag bombad på sms också, för jag skickade ett sånt där sms ni vet, där det stod i början att man sett nakenbilder på dom på facebook typ, å sen ska man bläddra ner en bra bit för å se att det står där att det är ett skämt. Jag fick det smset själv igår, gick dock inte på det för har fått ett liknande förr. :p då gick jag däremot på det ;) panik fick man! Men man skrattar alltid lika mkt när man får svar på smset å folket tror på det ;) hihihi. bus är kul!
Jaa så är det, annars har det varit praktik bara. Lika trevligt som vanligt. Kommer sakna alla små sötnosar när jag slutar där på fredag. :( Det är nog det bästa dagiset jag varit på! Barnen är helt otroliga, personalen är jättetrevliga. Jag kommer ju tillbaka igen, men det dröjer ett tag.
Annars idag får jag se vad som händer, ska ta en promenad med mor sen iaf. Eller ja, jag går ju lite fortare än henne, men vi går samma vända iaf. Trotsa den kalla kylan och bege mig ut å gå/springa, med mp3n på högsta volym! Det gillar jag!
I helgen är jag sugen på fest som sagt.. i gävle såklart. Någon gävlebo som ska ha förfest på lördag? Säg till isf. ;)
Nuuu ska jag sätta mig å läsa klart skräcknovellen jag läser, sen vänta på mooor.

Pussis

vacker.

Tycker denna låt är oerhört fin... texten, melodin, jaa allt är fint!


Fotspa.

Heeelloj!
Hemma igen nu, jag å Sarah for in till gävle för fotspa. Sköönt var det! :) Nu tänkte jag strax laga mat, sen ska jag åka och promenera med mamma. Sen ska jag kika på Ensam mamma söker där, har en svag aning om vilka de alla tre mammorna kommer välja. Madelene här från sandviken är jag lite osäker på, bonden verkar ju roligare iaf. :p men Helena kommer ju självklart välja 25åringen, och Ulrika kommer välja fotbollstränaren Lasse. Så äre! Sen tänkte jag å Camilla kika på en ny skräckrulle som verkar asbra! :)
Sen tänkte jag bara ladda om för en ny veckas praktik med alla sötnosar. Den sista veckan nu, så den vill jag ta vara på, för sen dröjer det ett bra tag innan jag får träffa dem igen.

Meeen ni får ha en mysig söndagkväll! :)


Bio.

Gooodkväll! Eller godnatt ska jag väl säga strax åtminstone. :p
Haft en treevlig kväll med Sarah. Var å käkade good mat på Napoleon, och sen drog vi in till gävle för att kolla på "Så olika". En heelt okej svenskfilm var det, så det var värt pengarna iaf. :) Yees, så blev det hemgång å här hamnade man. Imorron är det söndag, helgerna går såå fort!!! Skönt att jag haft en nykter helg iaf, nästa helg är jag däremot festsugen :) Såå säg till om ni har nån fest på g då!
Imorron åker jag å Sarah iväg på fotspa tänkte vi, annars blir det lugnt bara imorron. Plugga lite, promenad med mamma å självklart kika sista avsnittet av Ensam mamma söker. Ett måste!

Yees, nu har jag inte så mycket mer å tillägga för tillfället tror jag.
Godnatt och puss !

fredag med sarah.

Hejsan!

Äntligen helg! :) Den här veckan har gått fooort. Idag med.. sov till 10.30 idag, sen vid 11.30 var jag på förskolan, fick god lunch där. Så var jag där till ca 16.30, då det bara var ett barn kvar så fick jag gå hem. :) Ikväll blir det fredagsmys med Sarah, vi ska äta chips med dip å kika Idol! Blir lika trevligt som vanligt, som det alltid är att umgås med sin bästa vän! <3
Så ser min kväll ut.. imorron blir det plugg på dagen, ut å äta lite med Sarah på kvällen å sen bio som sagt. Kände mig lite krasslig igår kväll, hoppas bara inte jag börjar bli sjuk heller.. men känns bättre nu iaf.

Nuu ska jag laga mat å sen glo på tvn.

Måste bara lägga upp de här klippen, skaplig nostalgi jag känner när jag ser detta.. tänker tillbaka på när man var liten! :) MYS! Jag å mina syskon brukade alltid göra precis som Björne gör där när han skriver på väggen.. haha. Och trasdockorna var såå mys!

Ha en trevlig kväll! :)


Snöö

Hejsan!
Förlååååååt för mitt dååliga bloggande igen! Känner att jag inte haft något roligt å skriva, sen har det inte funnits riktigt tid heller. Har iaf bara varit praktik å så hela veckan, å ikväll var jag med på ett "möte" dom hade också, eller ja, det var en man där å pratade om verktyg å hur man kan använda det i verksamheten typ. Rätt intressant och man fick sig några skratt! :D Imon är det fredag å jag går från 11.30 till stängning.. blir väl runt 17tiden. Sen har jag en vecka kvar där.. tiden går så fort.
Sen ikväll kom Bror hit å fixade mina tv-kanaler som varit helt huller om buller. Men nu är dom rättställda! Så har han fixat datorn min med, som varit lite cp. Han kan han, den där Peter! Thnx! :)
Jag borde ju ha pluggat ikväll, men det blev det inget med.. får bli lördag å söndag istället..

Snöö har det kommit också, tycker jag är rätt skönt då jag hatar november å det inte är snö. Bara grått, mörkt å kallt! Apropå kallt så äre ju förbaskat jävla skitkallt ute nu med. Är fan en plåga att cykla den lilla biten till västanbyn om dagarna.. BRR!! :O Nej det tycker vi inte om, ge mig värme å sol!!! En resa utomlands nu en vecka skulle vara såå toppen!

Jaaja. Vad händer i helgen då? Imorron kommer Sarah hit, blir chips med dip och Idol såklart! Får se vem som åker ut imorron, skulle nästan tippa på Eddie eller Rabih.. visar sig. På lördag tänkte vi gå på bio. Vill se den där nya filmen, Paranormal activity. Men vet inte om den går på bio längre.. den ska ju tydligen vara sjuuuuuukt läskig! Jag blir sååååå taggad av å se den, älskar läskiga filmer.. blir sällan rädd för filmerna också, men den här boorde jag ju bli rädd för iaf, tycker man. Meen går den inte, får det väl bli någon annan. :) Ja, det blir en nykter helg iaf.. inte ett dugg festsugen!

Nu ska jag ta en dusch å sova!
Godnatt sötnosar!


Dag 2.

Hejsan!
Känns som jag inte har såå jättemycket att berätta egentligen. Igår kväll var det bara massa plugg, idag har det varit praktik igen.. jättekul, är så nöjd med min vfu-plats. :)
Annars idag har det varit riktigt lugnt, somnade en sväng på soffan gjorde jag. Blir såå trött när jag börjar så tidigt. Sen skulle jag ta en promenix med mamma, men vi gör det imorron istället, åkte dit och umgicks med sis istället å kikade andra avenyn. Nice nice.

Nej usch vad tråkigt inlägg..!
Blir roligare nästa gång kanske. ;D
Men nu ska jag lägga mig å läsa veckorevyn tills jag blir trött å somnar!

natti <3

VFU.

Jahaa, då var jag hemma efter min första dag på VFUn, dvs praktiken! :) Hade en bra dag, barnen är hur söta å goa som helst. Där kommer jag trivas. :) Går 7.15-14 imon, 9.15.30 onsdag, 7.15-14 torsdag å 11-17.30 fredag.. lite segt å sluta sent en fredag, meen det är som det är :) Är glad jag bara har 2-3 min cykelväg dit också.
Nu ikväll tänkte jag tvätta en massa tvätt, alldeles för mkt nu. Sen måste jag börja med lite plugg jag har å göra, reflektioner från seminariet.. Ser jag inte fram emot. Med andra ord, ingen toppenmåndagkväll direkt. Men så äre!

Det är väl så min vecka ser ut, praktik och plugg. Tror helgen blir lugn faktiskt, känner inget sug för å festa nu. Blir nog en bio med Sarah på lördag! :) Inte alltför ofta man går på bio numera, men blir ju sällan när man är singel också. :p

Neej, ska väl försöka ta tag i pluggandet då..
Hörss ;)

Slappsöndag.

Hejjeeeeeeee! :)
Hade en skittrevlig kväll igår om ni ville veta! Blev upphämtad av Sarah å Sirpa först, så åkte vi till American Take away å beställde pizza. Åkte sen hem till dem i kungsgården.. käkade, drack lite å kikade körslaget. Sen vid 9snåret skjutsade hon in oss till gävle, hämtade upp Camilla på vägen. Så drog vi till Gusten på förfest! Var lite folk där, några var utklädda, haha. Riktigt skoj var det iaf, mycket trevligt folk!
Efter 11 nån gång promenerade jag, Camilla å Sarah ner till Heartan iaf, de andra drog någonannanstans sen till nån annan krog. Mycket mycket folk där, vi satt nog inte still på hela kvällen tror jag! Riktigt skoj!
Sen efter stängning kom Tobbesam och Åke och hämtade oss, snällt snällt! :) Blev sova för hela slanten när jag kom hem..

Idag har varit en riktig degdag som söndagar är, suttit inne, var till ICA en sväng bara.
Ska åka till mamma sen, kika på ensam mamma söker där, ta en promenad å umgås lite med Camilla.

Bjuder på bilderna från igår. ;D








HAHHAHAH :D Typ jordens roligaste människa den där karln! :P






Mohaha, snygg man var då! ;P








RSS 2.0