pluggis

Hej!
Lite dålig update för min del, jag har varit helt inne i mitt jäkla pluggande. Hittat lite mer i böckerna nu iaf, nu ska bara allt skrivas ner.. de vill ju ha max 8 sidor, så de förväntar sig nog en del. Men 8 sidor blir det då knappast för mig! Får väl skriva ner det jag har, och fylla på mer sen. Som tur är behöver det inte vara klart förrän nästa tisdag!

Imorron ska jag till köpis en sväng iaf, med Camilla å Sarah, kanske Linn. Tänkte ev köpa mig ett par converse skor, sen ska jag se om jag hittar lite söta bebiskläder också :) Slänger upp bilder på dem sen imorron isf! :)

Annars är det bara plugg som gäller.. gud vad roligt liv jag har ibland! Ska försöka påbörja å skriva klart en seminarietext ikväll innan jag lägger mig också..
På fredag ska Sarah å Camilla dricka hos Sarah, bjuda dit lite folk lät det som.. jag blir väl kanske med då då. Roligare än å sitta hemma själv. :P
Annars i helgen vet jag inte alls vad som händer och sker.. på lördag ska Camilla å Sarah på något partaj i gävle, nåt nytt som är just i helgen tror jag.. Lät verkligen skitkul när jag läste om det! För dom ja kanske! ;D Får se vad jag ska hitta på, om det är någon som inte ska festa kan ni ju faktiskt höra av er. :)

Andra avenyn om en timme, ska diska å börja med texten nu.

Puss på!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0