Lurre

Hej mina söta läsare! :)
Sitter här framför burken å har bra tråkigt.. känns som att morrondagen lär bli mycket roligare! Trött är jag också, så blir nog inte sängen alltför sent idag.
Hela dagen har varit lugn också, Sarah var hit en sväng, å idag var vi nog båda två på riktigt bushumör! Hihi, sooom vi skrattade! ;D Ojojoj, vad rolig vissa saker kan vara. :p
Sen blev det en sväng till järbo kyrkogård med mamma å pappa, till mormor å morfars grav. Inte varit där på ett tag, så kände det var på tiden.. Blev inte så långvariga dock, pga kylan ute. Sen blev det Willys, å hem! Blev sugen på potatisgratäng ikväll, så det gjorde jag tsm med kött å bea! Mums!
Imorron är det nyår, Sarah kommer hit å vi fixar oss tsm först. Sen kommer Camilla å Tove, vi tänkte åka och käka ute någonstans. Sen får vi se om det blir fler med, åså drar vi till TobbeSam på fest! Kulkul! :)
Får väl se om någon på festen är nykter också så jag slipper vara ensam, men annars klarar jag mig säkert bra ändå. ;) Men alltid roligare om åtminstone en till är det!

Nuu blir det bara lugnt innan sängen, vi hörs väl kanske imon, annars nästa år. ;)
Ni får ha en helt underbar nyårsafton! :)

Lilla jag.. är jag lik mig? ;D





Snart..

SNART är det nytt år :) Brukar kännas lite överskattat med nyår, det blir bara nytt år, men det är ju ändå skoj att man firar det så pass mycket! Nu blir det 2010 dessutom, alltså nytt decennium. Nån som har några nyårslöften? Mitt är iaf att bli bättre på att ta tag i städning å inte skjuta upp det! Det blir mitt löfte! Får se om jag kan hålla det. ;D Det tror jag nog!
Som det ser ut nu på nyår är vi några st som ev ska gå ut å äta iaf, å sen dra till någon fest. Det styr sig det där. Jag får försöka ha så roligt jag kan med det fulla folket! ;D
Annars idag har det varit rätt lugnt, jag hakade på Camilla ner på stan på eftermiddagen, så var vi till Ica också. Så blev det varma mackor å flum hemma hos mig! Sen kom bror å hämtade henne, å jag fick skjuts till Sofia där vi kikade på Skönheten å Odjuret. Den gamla klassiska tecknade filmen, rätt så bra ! :) Nu blev jag sugen på att se fler disneyfilmer, får bli Snövit nästa gång! Sen kom Elof hem dit med, vi kikade tv en stund å sen lämnade jag turturduvorna. ;) Skapligt kallt ute ikväll, men ändå bra skönt när man gått ett tag. Himla skön luft å andas!

Nuu ska jag iaf lägga mig å fortsätta läsa i den superbra tidningen tänkte jag, så blir det sova om en stund också.
Godnatt på er ! :)

Jag å Sarah hemma hos Kim, löning i oktober innan E-type! :) Vad munter jag ser ut. ;D



tacos <3

Tjaaa!
Sitter här å blev riktigt trött å seg efter tacosen jag käkade. Men gott var det. Tacos funkar jäämt! <3

Var in till valbo på eftermiddagen, eller nästan mot kvällningen, med Viktor, Camilla å Peter. Jag hittade en ny digitalkamera faktiskt. :D Såå skönt! Nu får jag hoppas att denna kamera blir kvar lite längre hos mig än den förra. :p Så blir det ju mycket bilder sen å, självklart. ;D Sen hittade jag två tröjor, en klänning å ett par jeans. Lite fynd iaf.. en musmatta blev det också, nu blir nog vissa andra nöjda iaf.. ;P

Viktor åkte för ett tag sen, jag ska bara ligga å dega hela kvällen. Köpte en Frida story som jag ska läsa å läsa i.. jag älskar att läsa! Har alltid gjort.. så länge det man läser är bra då, vill säga. Men om det jag läser är riktigt bra, då har jag svårt att sluta..
För övrigt dessa dagar har jag inte mycket inplanerat.. skönt å bara ta det som det kommer! Lika nyår med, ingen aning. Blir ju självklart nyktert, men kanske blir att man går på någon fest iaf, får se. :) Blir som det blir..

Äta chips å läsa äre som gäller nu, ha en bra kväll! :)

Pussis!

higher

Lyssnar på vinnarlåten från årets Idol, "Higher". Först gillade jag den inte så mkt, men tycker den är fin nu! :)
Söndag idag, ska ta å duscha å laga käk strax. Så kommer Sanna hit sen :) Å slutligen Viktor. Som jag saknat honom <3 Var 8 dagar sen vi sågs, men känns som mycket längre.. hmm just det, 8 dagar sen. Viktor är ju 8 dagar yngre än mig, alltså är han lika gammal idag som jag var sist när vi sågs. ;) Han kommer bli glad nu om han läser detta. :D HAHA! ;D
Vi ska nog ut å äta ikväll iaf, å sen ev hyra film! :) MYS <3

Ska väl ta å ringa Sarah strax med, höra hur gårdagen var. :)

Nu dusch!
Tjaarråå!

feeeel

Sorry för mitt felskrivande inatt, det är ju lördag idag ju, å inte söndag! Sköönt! Man blir virrig på julhelgerna å blandar ihop dagarna :p Så var jag på lobby igår dessutom, å det brukar alltid vara på lördagar annars.

Idag blir en lugn å skön lördag iaf, får se vad som händer. Blir riktigt lugnt, sålde min annandagsbiljett till lobby till Sarahs kompis, så det var ju bra när jag inte hade någon lust alls att gå ut idag. Imorron kommer LillSanna hit iaf, å umgås med mig en sväng. :D Kul! Den söta bruttan har jag inte träffat sen.. ja när fasen var det sist?! :S Jag minns inte ens.. Kul ska det bli iaf! :)

Jaa nu ska jag ta å göra nåt annat..
Tjingeling


Ahaapp

Sitter hemma nu, kom hem från krogen för inte alltför länge sen :) Gick därifrån runt kvart över ett.. var bra segt med såååå mycket folk, trångt som fan. Blev knappt nå dans heller, segt å ställa sig å dansa i en svettig klunga när man är nykter. Så blev mest sitta å snacka idag :)
Var på en treevlig förfest innan också, trevliga folk var det! Knäppte rätt mkt kort med Sarahs kamera också, så bilderna kommer väl upp någon dag här :)

Imorron är det söndag, känns som den kommer bli riiiiktigt lugn å skön.. wonderful!
Fick nyss prata med Viktor också, han är uppe i Härjedalen nu över julen. Så nu ska jag sova söött å drömma om att han är här hos mig :) <3 Miss u !

Det var allt för mig, godnatt å sov gott

God Jul!

God Jul på er alla! :)
Hoppas ni haft en mysdag!
Sitter hemma nu, ligger å kikar på en rolig film på trean samtidigt som jag slumrade till lite nyss. :p Men nu ska jag kika klart på den, sen blir det nog sängen om inte alltför låång tid. Seg idag..
Umgåtts med familjen hela dagen. Kikade på Kalle Anka, åt mat, öppnade julklappar.. samma varje år :) Jag fick lite pengar, presentkort, parfym, godis å en väckarklocka.. tidigare i veckan fick jag ju en klänning av Sarah också :)

Imon blir det bara lugnt på förmiddagen, på eftermiddagen kommer Sarah hit, å sen Camilla också. Vi ska på en förfest hos en Sarah känner, å sen slutligen lobby. Usch kommer vara sååå mycket folk där imorron.. å jag nykter. Får se om man orkar stanna hur länge som helst, känns som det blir mest sitta å snacka imorron bara, å inte dansa alltför mkt :p Kommer vara sååå varmt!

Jaa nu ska jag kika klart filmen.. hoppas ni haft en bra dag å en fortsatt bra jul! :)

Natti!


Wohoo

Tjena hej!

Hemma och väntar på Stefan å Camilla, de ska ner på stan en sväng å tänkte de skulle hämta upp mig samtidigt så jag kan åka till ICA å handla julmat, å lite annat smått å gott. :) Får jag bärhjälp på köpet också, inte illa! ;D Så det blir julmat hemma hos mig ikväll! Enligt Camilla så kommer Thomas med datorn senare också, som jag ska få av honom, å det är jag hiiimla tacksam över! :) Den näst bästa julklappen det! :)

Imorron är det julafton, blir hem till mamma å pappa bara, umgås med familjen. Inte alltför ofta man umgås med alla de samtidigt, så det blir treevligt. :)
Nuu ska jag diska, sen dra iväg.

Slänger upp denna nyfunna bra låt!


dan före dopparedan

Hallooj!
Ska alldeles strax ta å sova, måste kladda ner ett litet blogginlägg först bara.
Har väl inte gjort mycket alls idag, pappa var snäll å skjutsade in mig till valbo mot kvällningen så jag kunde vara barnvakt. :) Fick träffa de små sötpluttarna igen, och vi var hos grannarna och kikade film. Alvin å gänget, bra rolig film det. :D Men de två minsta var inte spec intresserade av filmen, de var mer på bushumör. :p Sen gick jag hem med Nova å Hailey, de var inte spec intresserade av att sova heller, ville ha musik på å pyssla med gosdjuren. Så kom deras föräldrar hem sen vid 9tiden, å jag fick skjuts hem av deras pappa! Snällt! :)
Så kom jag hem, kikade på en bra film på trean, å sen var det andra avenyn såklart!! :) oh yees.

Nu är det dan före dopparedan.. Camilla är sugen på att dra in till köpis imon, får se om vi får nån skjuts, pallar inte sätta mig på en buss å åka dit. Inte så sugen på å dra dit överhuvudtaget heller, säkert bra med folk. :S Men vi får se.. I mellandagarna lär jag ju dit iaf, ska ev handla en digitalkamera då tänkte jag. :) Så får jag hoppas jag får ha den längre än 5-6 dagar som jag fick ha sist.. fuck u som tog den!!! :O Lär ju blivit stulen iaf, fanns ingenstans i huset när vi letade.. less blir man ändå när man bjuder folk på fest, å sen får man sånt tillbaka! Menmen, det var ju ett antal månader sen nu.. men blir less när jag tänker på det!
Jaja .. :p

Sooova var det som gällde.. godnatt alla :)





sooova

Godkväll! :)
Ska strax ta å sooova, känner mig bra trött å seg. Umgåtts med Sarah ikväll, vi gick till ICA en sväng, sen till videohallen där jag köpte sunes jul och en film som heter mammut. Hört talas om den förr, å man fick två för 199, så då slog jag till eftersom sunes jul kan man vilja kika på närsomhelst! Sen köpte vi kebab med ris, å gick hem hit å glodde på det. Mycket skratt till dessa avsnitt, Rudolf gör ju fan nästan hela serien. :D Störtskön! Den andra filmen får jag ta å kika på imorron kväll eller nåt.. 
Imorron ska jag dessutom vara barnvakt igen, till Nova å Hailey :) Deras föräldrar ska in på bio, å hörde om jag ville komma. Självklart vill jag träffa de små pärlorna igen! Det ser jag fram emot!

Då blir det sova för min del!
Godnatt Sverige!

21 december

Jaa, nu är det nära till julafton.. känns inge spec för min del, mys med all snö ute och allt, men jag har ingen riktig julkänsla. Ska slå på lite julmusik så kanske den kommer. :) Julafton om ett år ser jag mer fram emot, det kommer bli helt perfekt. :D
Kalle Anka är lätt höjdpunkten på julafton, enligt mig. Ett måste att kika på det varje år ju, alltid lika mysigt! Det har jag gjort i 22 år, kommer nog aldrig klara av å missa det. ;D
Kikade på Hide and Seek igår innan jag lade mig å sov, himla bra film det. Lääskig på slutet också, men gick bra att sova ändå. :)

Idag kommer Sarah hit, min söta underbara Sarah, som alltid finns här för mig. :) Vi ska ha lite julmys tänkte vi, byta våra julklappar med varandra, äta lite mat å ev kika på Sunes jul, om vi hittar det på DVD. Jag älskar Sunes jul, varför var alla julkalendrarna så mkt bättre förr? Lika barnprogrammen också! När jag var liten var det Björnes magasin, Disneydags, Fångarna på fortet, Småstjärnorna å en massa kul å kika på! Dagens bolibompa å barnprogram överhuvudtaget är enligt mig inte alls lika bra numera. Kikade på det för några veckor sen när jag var barnvakt.. barnen verkade roade iaf, det är väl huvudsaken :)

Annars har jag inga speciella planer nu dagarna innan jul.. på juldagen går vi ut på lobby, kommer vara mkt folk å drag där. :) Ut å dansa nykter ska jag göra, blir fingemang det! Får se om jag orkar stanna kvar ända till stängning... Har inte hunnit fundera så mkt på kläder till det heller. Kanske tar min svarta å vita klänning som jag köpte för inte allt för länge sen, den är sweet. :)

Nuuu ska jag starta igång lite musik å duscha!
Hoppas ni får en underbar dag, det ska jag ha. :)




blandade känslor

Ja ni.. just nu är det väldigt mkt blandat i min kropp med känslor! Känner mig inte på topp idag direkt, mår inge vidare alls. Samtidigt som jag är världens lyckligaste, pga att jag har dig. <3 :)

Lilla lilla hjärtat :)

Ska göra mat nu, sen kommer mamma hit en sväng..

Hoppas ni mår bra!

lördagkväll

Hejssss!
Sitter hemma hos mamma å pappa nu, kikar lite på dansbandskampen med pappa. :p pussat på gosbetty å, min sötnos! Ska kika lite på film med bror strax tror jag, sen blir det hem bara. Så himla skönt med jullov nu! :) Inte förrän ca 14 januari behöver jag gå tillbaka till skolan. ;D Men innan dess är det nog lite plugg som ska göras. Men inget jag tänker börja på förrän efter nyår!
Var i köpis idag med Sarah, hittade en till julklapp också så nu är dom färdigköpta! Skönt :)

Nu blir det ner till tvn!
Puss!

fredagsmys

Hej å tjo :)
Degat typ hela dagen, åkte in till storvik på eftermiddagen, därifrån fick jag å Viktor skjuts med Thomas in till Hofors. Har varit hos Viktors pappa å käkat tacos å kikat tv! Mycket trevligt! Fick se lite gamla söta/roliga kort från hans skoltid. ;D ;D
Nuuuu ska vi se The Guardian!
Imoorn blir det valbo med Sarah, å kanske Viktor. Sen får vi se vad som händer.. lugnt med film blire väl. :)

Film nu, hoppas ni har det bra!
Krammmmms

<3

Tjooho :)
Blev aldrig nåt skrivande igår, alldeles för mycket plugg blev det då istället. Jag vet inte om jag får göra en omtenta på det där sen, vi får se, jag känner jag har en bra anledning till att inte ha fokuserat så mycket på det också, efter beskedet jag fick ;D Nyfikna?! Jag är så sjukt glad å lycklig iaf :) Mår så himla bra! Vill att tiden ska gå lite snabbare nu.. ;D

Hihi :)
Bara mys å lugnt med Viktor ikväll, wonderful! <3 Imon åker vi nog till hofors.. Får se vad som händer i helgen, har inga riktiga planer. Har ju fått jullov nu, så ska ta vara på det å bara ta det lugnt! Skööönt! :)

En vecka kvar till julafton :)

Pusss!

:)

Varit seg med skrivandet idag. Både här å med pluggandet för den delen! Men det känns rätt förståeligt.. mycket känslor idag. Jag mår bra iaf, det är huvudsaken :) Känner mig lycklig! <3

Hmm.. har nog inte så mkt att komma med idag tror jag. Ska ta å försöka mig på plugget, å sen sova sött. Om jag pluggar idag, eller börjar imon.. blir en riktig pluggdag imon isf.

Ja nej.. finner inte så mkt att säga just nu. Hoppas ni mår bra :)

Godnatt

...

HEJ!
Sitter hemma å kikar lite på "Svenska hjältar".  Blir lite tårögd när jag ser det. :S Så himla starkt och bra gjort hur folk kan agera i vissa situationer!
För övrigt blev det skolan en snabbis idag, hämtade hemtentan. Den verkar inte så jobbig som jag trodde den skulle vara, men den är säkert svårare än jag tror den är. Tänker sitta med den så mycket som möjligt imorron! Vilken rolig dag jag kommer få.. not! På torsdag är det över för ett tag iaf. Tvätta ska jag också göra imorron..

Annars idag blev det hem till Sis som fyller år, lite fika och mys med kissarna. Fick jag träffa farmor också!
Vad har ni för planer i veckan då? Jag har inget speciellt inplanerat, öppen för förslag med andra ord! Fortfarande inge festsugen dock, det står jag nog fast vid att jag håller mig till på juldagen. :)

Mååste bara slänga upp denna vackra låt. Var med i finalen i melodifestivalen 2008.. då gillade jag den inte, tyckte inte alls den skulle gå till final. Men ju mer jag lyssnade på den sen, sååå vacker! Framförd av Sibel också, var med i Idol 2004. Hon har ju guuudomligt vacker röst!!!


hatar dig

Jag hatar min jäääävla fiiiiiiittdator! F U din fule fan! Haka upp sig gjorde den nyss, så var tvungen å starta om. Blää! Blev lite skrik å slag här nyss. Lite tacksam är jag dock för att den funkar igen nu.. vad skulle jag göra utan den liksom?! Gah!
Äntligen klar med kursportföljen iaf. Åker in vid 10tiden imon å lämnar in den, å hämtar hemtentan. Hoppas den inte är alltför dryg! Imon fyller Camilla 19 år också, min lilla sis. Eller om bara några min rättare sagt, det är ju strax måndag! Grattis grattis hjärtat <3
För övrigt blev jag lite avis på alla folk som skulle gå ut igår, medan jag kikade film med Sarah å Sofia. Men idag känner jag att fan vad skönt å haft en nykter helg! Vi såg iaf "På spaning med Briget Jones och Tretton". Helt okej, blir såå deprimerad av den där tretton-filmen bara, samtidigt som den har ett budskap! Å alltid mys med de två brudarna :) Gick vid ett-tiden å vid tre-tiden kom Viktor.. full å rolig var han. ;) Sötnos. <3
Idag har vi bara degat å varit på donken. Thomas kom hit å hämtade Viktor, även bror Stefan var här på besök en sväng. Nice! Ikväll har jag pluggat..
Har fått bilderna av Sarah nu, från förra helgen när vi förfestade hos Cissi å var ut i gävle. Så dom slänger jag upp! Sen ska jag stupa i säng tror jag..










RÖÖJJ ;D



I love my dress!


Bussfärden på väg hem, nån kompis till en Sarah känner som slängde sig över oss. Jag ser inte ut att uppskatta :D haha!

saturdaaaay

Helluu :)
Sitter hemma å degar förtillfället, kom precis hem ifrån Sofia där jag blev bjuden på fika. Hon hade varit duktig å bakat hon, lussekatter, knäck, snickers och cheesecake! MUMS!
Tänkte strax ta tag i pluggandet, så slipper jag sitta imorron.. Men känner mig inte på humör för det kan jag tala om! Senare blir det film hemma hos Sofia med henne å Sarah iaf, många ska ut på lobby ikväll.. Typ Camilla, Viktor, Thomas å nåt gäng där, men känner mig bra otaggad. Har inget dricka heller för den delen, så denna helg blir luuugn å skön.. Viktor kommer å sover med mig efter krogen iaf. ;) Mys!

Igår var det Idolfinal, Erik blev vinnaren. Helt klart värdig, å inte otippat heller även om jag tyckte Calle var bättre igår kväll och också hade förtjänat vinsten. Men det kommer gå bra för han med!

Nej, ska väl öppna böckerna å börja skriva lite då. :S:S

Tjingen!



IDOL

Snaaart är det finalen :) Spännande, känner mig rätt säker på att Erik vinner, lite osäker på vem jag tycker ska vinna.. känner nog det ikväll när de gjort sina låtar. :p
Sarah är här nu, Sofia kommer senare också. Annars idag har jag umgåtts med Viktor, var å käkade på american och chillade hos mig. Mys!
Vad händer annars i helgen då? Jag är öppen för förslag, har inga planer och vill inte festa heller.. Nu har jag voddler också, tack håkan! :)

Men nuu, postkodmiljonären å idol!
Tjingeling <3

wee

Hejsan hejsan!
Sitter hemma, är bra trött så ska nog ta å sova snart faktiskt. Klev ju upp 6.40 idag.. tog bussen in till skolan, där hade vi seminarie vi skulle redovisa i grupp. Inget seminarie jag pluggat skitmkt till å gått in för då det inte var examinerande, men visade sig ändå att det var lite halvt betygsättande. Det gick heelt okej iaf!
Sen hann jag hem i ca tre timmar, käkade och hann skriva på lite plugg under den tiden. Sen blev det bussen in till valbo, där jag var barnvakt ikväll åt sötflickorna :)
Var inte så mkt ensamma med dom dock, vi gick över till grannen å åt mat, var kvar där ett bra tag å kikade tv, sen hem å försökte få dom å sova. Tog en stund men sen tog det sig :D Så söööta.. höll på å somna jag med där med tjejerna jag med,, kan bero på att jag gick upp tidigt, så får nog bli så nu straax som sagt!

Nu är det heeelg också :) Lite plugg har jag kvar, men annars blir det en lugn helg.. sköönt! Inge fest förrän juldagen känns det som! NICE!

Imon är det idooooool :)

Puss godnatt

Jahaaps

Hej svejs! :)
Sitter hemma å gör inte alltför mkt, bonde söker fru blir kl 20. :)
Annars idag blev det köpis med Camilla.. tycker det överlag var rätt dåligt med kläder man ville ha, medan Camilla hittade en massa. Men sen åkte hon hem, å först då hittade jag lite plagg jag med :) Senare på eftermiddagen så mötte jag upp Anna och de två småpluttarna Hailey och Oscar. Vi åkte till skolan å där fick jag träffa söta Nova, även Kalle som jag också hade på dagis i våras, och som är storebror till Oscar. De bor även grannar med tjejerna, och leker ofta tsm. Sweet sweet. Så fick jag följa med hem till dom en sväng, treevligt. Imorron får  vi umgås mera :))
Före det är det skola imorron.. aporopå det borde jag läsa i en bok till dess! Så det ska jag göra strax.

Bild från finsittningen.. Jag, Sarah, Cissi, Emelie, Matte mfl :)


Kuul :)

Hejss :)
Sen jag skrev sist har jag fått ihop lite över en dataskriven sida.. jag lät Cissi läsa det jag skrivit, hon gillade det, så det är väl bara att fortsätta i samma takt då. För övrigt så var hennes otroligt bra skrivet med! Så har jag hunnit med en promenad med Sarah. Otroooligt skönt ute lär jag säga! :)
Så fick jag nyss ett samtal från en mamma till två flickor som jag var och jobbade hos på deras förskola i våras, och lite på försommaren. Nova å Hailey heter dom, två jättegooa små pärlor :) Mamman undrade om jag ville vara barnvakt på torsdag kväll, självklart ställer jag upp. Får jag träffa de söta pluttarna igen som jag tänkt mkt på, så det ska bli skittrevligt! Så imorron åker jag å Camilla in till köpis på förmiddagen, vi tänkte kika runt lite, får se om man hittar något.. Camilla åker sen hem med bussen för hon ska jobba, och jag blir i min tur upphämtad av Anna (deras mamma), så ska vi åka till Novas skola å fika där å hämta henne. Sen åker vi hem till dem, så jag får se hur de bor och att jag vet vart jag ska sen på torsdagen.. blir kanon, ser verkligen fram emot det!

Nuu ska jag sätta fart med pluggandet så jag kommer lite längre med läsloggen.. andra avenyn kl 9!

Tjingeling!

nu jävlar

Tjoho!
Vaknade 12 idag.. sjukt seg. Sov goott iaf! Drömde najsa drömmar.. en av dom var att min gamla vän Johanna kom med en lite för sen födelsedagspresen till mig. Hon kom med ett kuvert med en femhundring, fyra hundralappar å fem tjugolappar. Dvs 1000 spänn! Fyfan vad nice, kan vi göra det till en sanndröm Johanna? ;)

Nu SKA jag plugga iaf! Har en lång läslogg att skriva.. 3-5 sidor ska den vara. Jag har kommit 6 rader än så länge.. motivationen fanns ingenstans. Men helt plötsligt kom den.. bara sådär! Så jävla bra! Nu blir det läsa, fundera å skriva. Sen ska jag ut på en promenad med Sarah. :)

MEN NU KÖR VI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



såå trött

Idag känner jag mig segare än segast.. kanske för att jag gick upp 7.30 imorse. Kommer inte ha problem med å somna iaf..
Var i skolan mellan 9-12 idag, efter det har jag inte gjort mycket.. slapp å plugg hemma bara. Tråååkigt har jag! Funderar om jag ska orka ta tag i läsloggen, men nääe, det kommer jag inte palla ikväll. Bara tanken av att kika på alla små ord i böcker får mig att bli ännu sömnigare. Kör med den imorron. :)

Näe, ska väl ta å slänga mig i soffan framför tvn ett tag. Kanske det blir något bra som får mig å skratta, som gör mig lite gladare.. humöret känns sådär just nu. Eller kanske någon kan komma hit å få mig att skratta? Då skulle jag må bra!

Ganska gammal bild på mig å Sarah :) Men fan vilken rolig kväll det var!!!


tack för mig, godnatt.

Nu säger jag tack å godnatt! En riktigt lugn å seg söndag har det varit. Imon är det måndag, en ny pluggvecka med andra ord. Går bara måndag å torsdag, annars blir det hemmaplugg..

Måste bara slänga upp dessa klipp innan. Den första låten är såå himla himla fin... den andra är så himla himla söt. Shit alltså, det sötaste jag sett för sjutton! <3 GE MIG! :(



Nice kväll!

Heellu :)
Sitter hemma nu bara, riktig slappdag idag.. väntar på att de varma mackorna i ugnen ska bli klara, sen ska jag läsa lite plugg å bara chiiilla. Orkar inte börja med läsloggen idag, det gör jag imorron istället. Söndagar undviker man helst å plugga på, det blir ju såå mkt värre än vad det redan är liksom, just för att det är söndag.

Hade en kanontrevlig kväll igår. :D Sarah kom hit först, senare dök Camilla å Thomas upp, å slutligen Mattias som skjutsade oss. Åkte in till gävle efter 8 någon gång, hem till Cissi. Där var hon å hennes trevliga kompis Sara som jag träffat förut, åså en till lika trevlig tjej vid namn Carolin. Vi drack, lekte lite "Jag har aldrig", å slutligen dansade vi lite med. ;) Dansa är något de ofta gör på förfesterna i gävle, i sandviken sitter vi bara å dricker, å dansandet kommer när vi väl går ut. Men dansa lite till bra musik som man får välja själv är ju aldrig fel. ;D

Väl inne på Slick var det riktigt drag, hade superskoj. Efteråt blev det bussen hem.. Jag fick sovsällskap av Sarah också, slapp jag sova ensam :)
Nuuu ska jag äta, å glo på tvn tror jag.

Förstår dock inte hur vissa folk tänker... som inte kan diskutera saker utan måste gå ifrån diskussionerna, pga att de kanske inte har så mkt att komma med trots allt? Väldigt omoget gjort måste jag säga... Jag har inget å be om ursäkt för iaf!

Klart :)

Då sitter jag å Sarah här å är klara inför kvällen :) Inväntar Camilla å Thomas som kommer om en liten stund, sen kommer Mattias också å skjutsar in oss. Himla tur det ordna sig med skjutsen. TACK! Så far vi hem till Cissi, det ser jag fram emot :) Sen blir det heartbreak skulle jag tro!

JÄVLA BRA ATT CALLE & ERIK ÄR I FINAL!!!!!!!!!!!!! Det är dom såå värda båda två. Ni skulle hört mitt å Sarahs glädjeskrik när Calle gick vidare, vi var såå inställda på att det skulle bli Erik å Tove i final. Jääävlar vilket liv det blev på oss! :D hahahaha!

Nu ska jag snart börja dricka å tagga :)
Hoppas ni får en bra kväll!!!!

Fredag <3

Tjohej! :)
Fredag idag, det gillar vi. Jag å Viktor ska snart ta en promenad till Lidl å handla chips, sen blir det hem igen, invänta Sarah som hämtar oss vid 18tiden å så åker vi till Monroes och äter. Naaajs! Efter det blir det Idolmys hos henne. Imon taggar vi fest å utgång i gävle! ;)

Igår tog jag det lugnt först bara, sen promenerade jag hem till Sofia å vi tog en svängom på stan. Vi gick sen hem till mig, efter en stund kom Viktor å Stina hit. Degade å kikade tv bara.. Sofia å Stina drog efter en stund, och jag å Viktor gick å hyrde två asbra filmer! Eller vi hyrde tre, men har inte kikat på den sista än.. Två filmer jag rekommenderar iaf, Död snö och The uninvited.. Död snö var en skräckkomedi typ, å den andra en läskig rysare. Uuh, jag brukar inte bli rädd för filmer, men det var vissa ggr under den där filmen som var bra skrämmande, samt var slutet på den så himla otippat också. Shit. Den måste ni se! Jag var riktigt glad att jag slapp sova ensam inatt, utan hade någon som höll om mig hela natten. ;)

Ska väl promenera iväg strax, hörs seeen ;)


seeg

Halloj!
Hållt mig inomhus hela dagen, förutom nu ikväll när jag tog en prommis till ICA. Gick dit för jag skulle handla lypsyl, tror ni inte jag kommer på att lypsylet har jag glömt å köpa sen när jag är hemma igen, blev andra småsaker istället. Såå typiskt mig!
Lite städning å smått plugg har det varit som gällt idag annars, tänkte om jag skulle försöka ta tag i pluggandet lite mer nu när jag har tid. Kommer iaf inte kunna somna på ett tag då jag sov till 13 idag.. uuh hatar å vakna sent, jag känner mig alltid så seg å ful då! Hjälpte inte att jag ställt alarmet heller, jag somnar om ändå jag. Imorron ska jag försöka ta mig upp i tid iaf!
Imorron kommer dessutom Viktor hit. ;) Så blir det kanske en promenad med Sofia med.. det är verkligen sviiiinkallt ute! Men det gäller att klä på sig, å när man väl har gått ett tag så blir det varmt.

Vad har ni för planer för helgen dåå? Jag å Viktor ska hem till Sarah som blir ensam hemma på fredag, å kanske laga mat där eller köpa med oss nåt, så ska vi kika IDOL såklart. Myyyyyyyys! Spännande vem som åker ut nu, jag säger bara HEJA CALLE! Han är grym å helt klart den som utvecklats mest. Erik å Tove är ju asbra dom med, men känns som att Erik har varit så bra hela tiden så det är inge skoj med honom längre. Han känns rätt garanterad i finalen iaf, så det står ju mellan Tove å Calle, å då säger jag Calle. Tove är bra, men hon har gjort sitt nu tycker jag.
Späännande spännande.. På lördag blir det utgång i gävle igen. :D Hoppas på heartbreak denna gång, mer sugen på det känner jag. Jag å Sarah å kanske Camilla åker in, så ska vi hem till Cissi å förfesta. :) Var ett tag sen nu, så det ska bli skitkul! Så har Cissi två av sina tjejkompisar där också, nice! Det kommer bli en BRA helg, det har jag en stark känsla av!

Ja, om jag ska försöka mig på pluggandet dåå, så man får lite gjort ändå.
Ni får ha en mysig fortsatt kväll! :)

Naaajs.

Hej å hopp!
Sitter hemma å tar det riktigt lugnt, håller på å tvättar sista tvätten nu. Sarah var här ikväll å kikade Andra avenyn också, mys! Sen ska jag nog krypa till kojs ganska snart, jag är helt sluut. Dels för att jag gick upp ca 6.30 imorse, sen har man suttit på två seminarier idag också, ett av dessa var examinerande som jag skrivit om.. tror det gick helt okej iaf, jag snackade väl inte i fem min men det är rätt svårt å göra det. :p Det får bli som det blir, såå skönt å ha det gjort! Nu behöver jag inte åka in till skolan förrän måndag, när nästa seminarium är. :) Skööönt! Plugga järnet hemma istället.. försöka så gott det går åtminstone. Sen är det jullov om ca två veckor, tiden går så fort. Har lite saker kvar å göra med plugget, en lång läslogg ska skrivas, samt två saker med studiegruppen också. Sen får vi en hemtenta att göra de sista dagarna.. apropå studiegruppen så tycker jag verkligen om min grupp! Lätt å hamna med folk man inte kommer överens med alla ggr, men dom är såå klockrena. :) Men efter jul hamnar vi i nya klasser.. får hoppas man hamnar i en bra en, ska ändå gå med dem i tre år. Men det får vi hoppas!

Nej, ska krypa ner i soffan nu med Veckorevyn, å vänta på tvätten blir klar.
GODNAAATT.

Haha, detta är ett roligt klipp från Sunes jul btw. Dock säger hon inte stick sådär många ggr egentligen ;P



RSS 2.0