sunny saturday

Solig dag idag igen, det gillar vi! Fattas bara att snön ska smälta bort, å att det blir varmare ute.

Hade en trevlig kväll igår med Sarah å Tove. :) Vi käkade godis och kollade på Lotta på bråkmakargatan. Haha, de funkar de där gamla klassikerna. Framöver kommer det ju bli mycket såna där filmer för mig, så det är bara att vänja sig. ;D Men de är ju bra! Sen drog Tove, jag å Sarah kollade på Den lilla sjöjungfrun. :D
Efter det åkte vi en sväng å kikade in hur hennes lägenhet såg ut när de tapetserat där. :) Sen var vi ute å gled runt lite i golfen.. åkte väl hem å sov efter 1-tiden nån gång.

Idag ska jag hem till mamma å pappa en sväng på eftermiddagen, färga håret och fixa lite.
Ikväll blir det chill med Sarah å Tove igen, kika melodifestivalen såklart. Spelar ingen större roll vilka som går vidare, bara inte Jessica Andersson och det där trista bandet gör det. Håller nog mest på Pernilla Wahlgren å Alcazar! :)

Idag går jag in i vecka 18, nu är det bara 10 dagar kvar till ultraljud, jag får se dig, å veta om du är en pojke eller flicka :) <3 <3 <3

Barnet väger ca 150 gram. Barnet är känsligt för ljus och det kan göra grimaser och reagera på ljud och stötar.
Är du förstföderska kan du troligen uppfatta de första rörelserna från barnet, men det kan också dröja ytterligare ett par veckor. Det beror både på hur barnet ligger, var moderkakan är placerad och om du ger dig tid till att känna efter. I början kan du uppleva det som att det bubblar till i magen. Många beskriver det som att det "fladdrar". När det inte längre går att ta fel på vad det är du känner kommer du förstå att du har känt av barnets allt starkare rörelser en tid. Känslan av att barnet verkligen är en självständig individ och att du är dess mamma infinner sig allt lättare.
De flesta kvinnor mår bra under den här tiden i graviditeten. Det är ofta en harmonisk period och många upplever att håret, huden och ögonen får en ny spänst och glans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0