Underbara väder!

Heeeej svejs.
Sitter här framför big brother och en riktig förkylning som jag dragit på mig. :/ Dryyygt, känner inte ens smaken när jag äter.. klarat mig från feber i alla fall, å är nöjd så länge jag slipper magsjuka! Men det är synd om mig nu ;) Skulle ha tränat hemma hos Linda ikväll, men kändes bäst att skipa det när jag inte var på topp..

Sarah har varit här ikväll, gick hem precis.. lika trevligt som alltid. :) Lilleman somnade för en stund sedan han med. Han blir för övrigt 1,5 år imorgon (1 mars). Helt otroligt, vad fort tiden går! Om lika lång tid så är han 3 år liksom... :) Galet. Han utvecklas mer och mer hela tiden, hans språk märker jag en riktig utveckling på.. det blir hela tiden fler och fler ord. När han är hos mamma och pappa så förknippar han det med fika eftersom de jämt har en massa gott hemma, så han är alltid snabbt framme vid skafferiet och tigger. ;) Idag när vi skulle till å åka hem efter vi varit där och jag sa ifrån om mer sådant, så sa han "fiiika!". En riktig gottegris, kan vara mig han fått det ifrån ;)

Sen är jag så otroligt tacksam över det fina fina underbara vårvädret vi fått! Det är helt otroligt, fågekvitter och ganska så bar asfalt och det är 1 mars imorgon! Jag klagar inte ;) Våren är helt klart den bästa årstiden, ser verkligen fram emot en lång mysig vår och sommar som vi har framför oss. 

Har tagit helg nu med, både jag och Alex är lediga ända till måndag. Skööönt. Tvättning står på schemat imorgon förmiddag, men annars har jag ingen aning om vad vi ska hitta på mer än att vara ute i finvädret. Om någon har tråkigt, tveka inte att höra av er. :)

På lördag blir det utgång med fina flickor :) Kommer bli toppen, jag är laddad! Ser veeerkligen fram emot det.

Bara för det blev partysnack slänger jag upp några partybilder från i slutet av augusti. ;) Sen blir det BB å sova, godnatt på er!





härliga lördag!

Hej!
Passar på att blogga lite medan lilleman roar sig själv och leker. Han är på gott humör i alla fall, det känns skönt. Det hör inte till vanligheterna nuförtiden, tror han kommit in i någon trotsperiod.. ofta är han som en igel på mig, ska vara med mig hela tiden och gnäller för allt och ingenting. Riktigt jobbigt emellanåt! Men märker att det är många tänder som är på väg fram nu, så förmodligen beror det på det. Oftast får jag inte borsta tänderna på han heller, men det är ju förståeligt att det gör ont. Men det gäller att vara lika envis som han, man försöker så gott det går. Han har varit sjuk också, kanske febern berodde på tänderna.. fick feber i lördags och var inte feberfri förrän i onsdags. Så blev dagis torsdag och fredag i alla fall, det hade han nog saknat :) Känns skönt och tryggt för mig att han trivs så bra som han gör där, är verkligen supernöjd med förskolan och personalen. Jättemysig barngrupp är det också, så söta så :)

Annars då, vi hade kursavslut igår på just kemin och fysiken, alla fick redovisa sina temaarbeten och så fick vi veta tentresultatet. Hade ju tenta i måndags på det och jag blev godkänd!! :) Var så nervös för det, hade varit jobbigt att åka in och göra omtenta.. så känner mig riktigt nöjd. ;D
Direkt efter skolan åkte jag in till valbo med Camilla å Alex, handlade massa kläder på HM till Alex, blev över tusenlappen. De hade ju fått in såå mycket snyggt, mycket vårkläder. En fin mössa å en cool keps till han fick jag med hem också. Så blev ett linne, en tröja och mjukisbyxor från Gina till mig.

Ikväll kommer Mattias hit!! :) Han är på domarkurs till eftermiddagen i falun men sen kommer han. Längtar något otroligt, vi har ju inte setts på nästan två veckor! Alexander ska sova hos sin mormor å morfar ikväll, så att vi får sova ut tsm imorgon. Är ju inte ofta vi får det :) Då blir det tacos, mys och melodifestivalen! Får se vilka som går vidare ikväll.. Loreen är fortfarande min favorit! Efter det blir det nog lite big brother och gossip girl ;) Helt inne i det, finns ingen bättre serie än gossip girl! Och big brother blir bara roligare och roligare, man får sig några goda skratt.

Nästa helg funderar jag på utgång! Har inte varit ut sen juldagen så det skulle vara riktigt skoj.. efter melodifestivalen på lördagen kanske ;) Älsklingen kan tyvärr inte följa med som ska döma fotboll både lördagen och söndagen men vore skoj att gå ut ett gäng brudar!! I gävle då såklart ;) Det har vi pratat om i alla fall och jag hoppas det blir av också! :)

Nu behöver Alex underhållas, men ni får ha en trevlig helg! Puss å kram!




Trööött

Jahaja, ser att det är nästan en vecka sedan jag skrev sist så var väl på tiden igen. Sitter hemma bara, riktigt tröött är vad jag är. Krypa ner bredvid lillskrutten strax som för övrigt har feber :/ Men det börjar väl bli bättre, han är ganska pigg ändå. Men igår kväll hade han 40,2 i feber, stackars stackars. Idag har han inte haft 39 grader ens, hoppas hoppas han är feberfri imorgon! Jag är ledig från skolan imorgon så blir en hemmadag för oss, passa på att städa lite, kanske ta en promenad. 
Hade tenta i kemi/fysik idag, gick sådär :S får veta resultatet på fredag, fysikdelen var garanterat enklare än vad kemidelen var.. huua, hoppas jag klarade godkänt! Annars är det bara att bita ihop och åka in på omtenta sen, inget mer med det. 

Annars då, ja helgen har varit riktigt lugn. I fredags var Sarah å syrran hit på lite fredagsmys, pratade och umgicks bara. I lördags somnade Alex tidigt, det blev lördagsmys för mig och Sarah. Hon kom hit med mat från Aga som vi åt och så var det melodifestivalen såklart. Molly hade en fantastiskt fin låt, toppen att hon gick vidare.. den där Ranelid var väl... mindre bra ;) Inget fel på låten egentligen, men haha man pratar inte i musik. Sen skulle man skämmas oerhört om den skickades iväg till Esc, men det är nog ingen risk. Den verkar ju inte direkt omtyckt ;) Nej, jag håller stenhårt på Loreen hittills! Danny är med på lördag, han har säkert en bra låt han med.

Sen vet ni vad, jag har fastnat i big brother-träsket! Farligt det där, man blir beroende.. jag har egentligen aldrig följt det jättenoga, tror det var 2006 när den där Jessica vann så kollade jag ganska mycket men det är enda säsongen jag följt lite mer noggrant. Men nu är jag där igen! Så spännande ju ;) 

Och imorgon får jag hem gossip girl säsong 4, som jag längtat efter den säsongen! Så nu blir det ett break från Skilda världar ett tag, såg precis klart andra säsongen där ;) hoho.

Saknar min underbara Mattias också, men på fredag eller lördag ses vi iallafall! Då ska jag mysa sönder honom ;) <3 

Nej, sova var det, jag behöver sömn nu. Godnatt godnatt :)

Glad alla <3dag!

Hej hopp!
Kom precis hem från skolan, ätit matlådan jag gjorde igår kväll och tänkte sätta fart med lite plugg nu. Har nämligen tenta i kemi och fysik på måndag morgon, så i veckan vet man vad man har att göra... Alex är på dagis, ska hämta han vid 15.

Alla hjärtans dag idag med, hoppas ni alla får en jättebra dag med era nära å kära :) För mig blir det som vilken dag som helst, jag ska tvätta en sväng och annars är det inga planer på schemat. Mattias är ju i Avesta så han kan jag inte fira med, men vi umgicks ju från fredag kväll till måndag morgon så jag är rätt nöjd ändå ;) Har ju min älskade Alexander att fira med, han som är det absolut viktigaste för mig och det finaste jag har. <3 

I helgen då som sagt, så blev det bara lugnt och myskväll i fredags. I lördags hämtade vi upp Julia, så åkte vi hit och hämtade Alexander hos mamma och pappa. På kvällen kom Sarah och Gabriel hit och vi åt tacos å kikade melodifestivalen såklart. ;D Gillade verkligen den där David Lindgrens låt, Ulrik Munthers var väl inte lika bra.. men fortfarande håller jag stenhårt på Loreen. Får se om det kommer någon som kan slå henne. :P
På söndagen var jag, Mattias, Julia och Alex till badhuset. Där hade jag inte varit på tre år, riktigt skoj faktiskt :) Alexander trivdes som fisken i vattnet, brydde sig inte fast han hamnade under vattnet osv.. hade riktigt roligt, dit måste vi gå flera gånger :) Så var vi i pulkabacken, på kvällen drog jag hem till Linda och tränade. Linda är gammal instruktör i gympa, så vi kör lite aerobics och sådant. Julia och Emelie var också där. Har ju bestämt att vi ska träna varenda söndag, samt varannan onsdag/torsdag.. blir nog ett träningspass igen på torsdag, och ev ett till på söndag. 

Slänger upp denna gamla härliga bild på min fantastiskt vackra son. <3


Snart helg!

Hej allihopa!
Nu var det några dagar sedan igen. Mattias tyckte att mina läsare förtjänar ett till blogginlägg (bland annat han själv ;)) så jag får väl bjuda på det. Men vad har jag att säga egentligen, inte alltför mycket? :) Det har varit det gamla vanliga egentligen. Alexander har varit hemma från dagis nästan hela veckan på grund av att han inte varit riktigt kry från magsjukan, fortfarande lös i magen är han, i alla fall imorse var han det.. men han är pigg för övrigt, det är garanterat på bättringsvägen. Huvudsaken han mår bra och inte kräks!
För övrigt har han kommit in i en period när han säger "Nej" åt allting nästan, haha.. vad jag än frågar han om så skakar han på huvudet och säger nej. Det var mindre kul att fråga "tycker du om mamma?" och få samma svar då ;) Haha men jag vet att han gillar mig ;) Min gobit! 

Fick hem papper om sommarjobb idag också faktiskt. De skrev att jag var välkommen att komma tillbaka till ängsbacken och jobba om jag ville, jag ringde och tackade ja direkt. Känns riktigt skönt att ha det klart redan nu, ekonomin räddad ;)

Ser verkligen fram emot helgen som kommer nu.. bestämde precis med Mattias att jag ska åka till honom imorgon, weee då får vi ses en dag extra! Jag är lite tofflig, jag vet men det skulle vem som helst vara om de hade en sån underbar pojkvän ;) Tanken var att han skulle komma först på lördag eftersom han spelar match på lördag förmiddag, men vi klarade oss inte ifrån varandra till dess, så jag tar tåget till han imorgon så åker jag tillbaka med han och Julia hit på lördag :) Så hämtar vi upp Alexander, sen blir det melodifestivalen och tacos med Sarah, Gabriel och Camilla! Blir suuuper :) Så blir det nog badhuset för lilla "familjen" på söndag ;) Ser jag verkligen fram emot. Så stannar de nog till måndag.. lyckliga jag ;)

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorron, har en känsla av att lilleman vaknar tidigt eftersom han somnade tidigt ikväll..
Sov gott allihopa, hoppas ni får en bra helg! :)

Melodifestivalen!

Hej svejs!! :)
Hoppas ni mår bra... med oss börjar det bli bättre i alla fall, jag och Alexander har nämligen varit magsjuka båda två. Huuua, det är hemskt! Började igår när vi kom hem från dagis, så kräktes han upp mellanmålet.. hela toaletten var nerspydd av honom :( Mammas hjärta.. jag kände mig dessutom konstig i magen hela dagen igår jag med, och när jag försökte äta kvällsmat så kom den upp för mig med. Uuuh hatar å spy! Men idag är vi båda bättre, får hoppas det håller i sig.. lilleman är lite trött kanske, men har inte kräkts något idag. Han vaknade två-tre ggr sent igår kväll och kräktes med. Trevliga samtalsämnen, jag vet ;)
Nej, tacka vet jag vanlig förkylning, feber, halsont you name it. För sånt här suger verkligen! 

En annan sak som var jobbig var att helgen inte blev som den var planerad heller... tanken var att Mattias och Julia skulle komma hit igår, sen skulle jag följa med dem till Avesta idag, Alexander skulle sovit hos sin mormor och morfar. Men så blev det inte riktigt nu.. men det är tyvärr sånt som händer, och jag hade tur ändå för hör och häpna, Mattias erbjöd sig själv att komma hit igår kväll, hihi. Så han kom, och åkte i förmiddags på grund av att han ska spela match idag. Vi fick ses lite i alla fall, bättre än ingenting alls.. hade inte klarat att det skulle ta en vecka innan vi sågs igen. Och faktiskt, när han kom så började mitt illamående och sånt där försvinna, konstigt nog ;) Underbart! Jag har verkligen världens bästa pojkvän och jag älskar honom något otroligt! Tack för att du finns och för att du är min :)

Idag blir det inte många knop gjorda, Alex sover för tillfället, själv kommer mamma hit strax med bilen så jag får låna den och åka och handla blöjor och annat nödvändigt. Sen blir det bara lugnt, melodifestivalen ikväll juu ;) Taggad, det här har jag längtat efter. Lite nörd sådär jag, men det vet nog alla som känner mig, det är ju typ årets höjdpunkt ;) Återstår att se om det är några bra låtar med ikväll, det är i alla fall mycket kända artister med i år. Gillas starkt! Får se om jag får sällskap av Sarah och Camilla, men tror de är rädda för att bli smittade och jag förstår dem också. Tråkigt att kolla själv bara, men om Alex är vaken kanske han gör mig sällskap :D

Sen tänkte jag svara på kommentaren med som jag fått av någon Sandra, som hade frågat om Mattias jämt har sin dotter och det har han inte. Han och Julias mamma delar upp det ganska flexibelt pga att de bor nära varandra, de har alltså inte henne alltid varannan vecka men de delar liksom upp det på sitt sätt så att det går jämnt ut ändå :)

Ni får ha en jättebra helg! Puss! <3

RSS 2.0