Torsdag

God kväll. :)
Fredag snart, å helg! Riktigt riktigt niiice, ser ju såå fram emot denna helg :) Ska bli såå himla roligt att partaja lite på lördag, å sen gå ut å dansa. Love it. Utgången blir i gävle, wiihoo!

Idag har det varit rätt lugnt, tog en promenad ut på stan med Alexander där vi mötte upp Camilla och kikade runt lite på B-young och Lindex, men hittade inget jag ville ha.. en fin klänning hittade jag på B-young men den kostade 500 spänn å det vet jag inte om jag hade lust att betala :P Tänkte om jag skulle hitta något snyggt att ha på mig på lördag, men blir nog istället så att jag lånar Camillas skitfina klänning som hon hade på juldagen, å har bara använt den gången. Vi knäpper väl kort på lördag som kommer hamna här sen, så håll utkik så får ni se klänningen.. den är beställd från Nelly. :)
Efter det gick jag in på systemet och handlade, där har jag inte varit på lääänge.. haha. Blev några cider, måste ta det lugnt känner jag :P
Så blev det en sväng till ICA maxi å sen hem..
Igår gymmade jag för första gången på lääänge, med Sarah :) Köpte månadskort på Fitness, det gick ganska bra å var skoj, så blir att gå dit några gånger i veckan å köra på!
Det var nog allt för idag, godnatt !

bvc

Hej svejs!
Kikade precis på Inför Esc. Är ju bara några veckor kvar nu, ruskigt spännande. ;D Tror Eric kommer gå långt med den där låten, först kommer han lätt ta sig till final och sen tror jag han hamnar i topp 5 i alla fall :)
Jaja, de senaste dagarna har väl bara varit lugna och sköna i finvädret. Satte mig ute på en filt med Alexander här igår, så han fick krypa runt lite.. gav han även mellis ute, sen tog vi en promenad med vagnen. :) Idag kom Viktor hit, å vi for till bvc. Har ju inte varit där på 1½ månad, han väger nu 9735 gram och är 74 cm lång! :) Hade väl inte ökat riktigt lika mycket i vikten som han brukar, men det är ändå normalt. Inte konstigt heller när det är sån full fart på han hela tiden, han rör sig överallt och vår sköterska sa det att det är helt normalt att de inte ökar riktigt lika mycket i vikt vid den här tiden. Senare idag tog jag och Viktor en promenix med honom, och ikväll skjutsade jag in Camilla och Björn till gävle, sen passade jag på att sola solarium innan jag for hem igen. Har inte solat det sen innan graviditeten så det var ju ett tag sen. :P Har även funderingar på att börja gymma! Vill bygga lite muskler så kanske jag ökar mer i vikten. Sen är min mage inte den vackraste fortfarande, visst jag har gått ner mer än jag ville i vikt, men magen är fortfarande lite hängig, ful å dallrig så den ska banne mig tränas! Camilla ska fylla på sitt månadskort på Fitness, så kanske hakar på henne imorron och köper ett månadskort där jag med :) Sen äre bara att ligga i!

Det känns som det händer nya saker hela tiden med Alexander nu, ungefär samtidigt som han började krypa så började han ju även ställa sig upp med hjälp av möbler, å det gör han flera ggr varje dag.. och igår medan jag letade efter hans hårborste så hade han ställt sig upp med hjälp av vardagsrumsbordet, å där stod han helt lugnt med ena armen fri och hade enbart sitt långfinger och pekfinger som stöd på bordet, annars stod han helt själv. :D hihi.. å idag när han sov sin förmiddagslur så satt jag utanför rummet vid datorn, så hör jag hur det låter som något skrapar mot dörren där inifrån, gick dit för att kika för jag trodde någon av katterna var där inne. Men då har Alexander vaknat, ställt sig upp i spjälsängen och står å pillar på dörrhandtaget, helt lugn med nappen i munnen, som om han ville öppna dörren :) sängen är alltså nära dörren. Sötnos, blev riktigt förvånad eftersom att han ofta brukar vara gnällig när han nyss vaknat, men inte då inte :) tihi.
Här är lite nyare bilder, de som jag är med på är någon/några veckor gammal, men de han är utomhus på är tagna igår :)
Jobbigt med solen i ögonen :)
Alexander å hans morfar :)
Kladdig runt munnen av mellanmålet :)

tjohoo

God kväll. Eller godnatt säger jag förresten! :) Tänkte gå och lägga mig nu..
Haft en lugn och skön påskhelg hittills, blivit promenader och solning med Camilla :) Igår var det pizza på menyn, idag var det påskmat. Niiice. Ikväll blev det en sväng hem till Sarah och vara lite social med henne, Gabriel, Camilla å Björn. Åkte hem vid 10 igen.. Såå taggad till nästa helg! :) Sarah och jag pratade gamla festminnen ikväll, så himla roliga minnen också måste jag säga. Den tösen har man aldrig haft tråkigt med, min pärla! :) <3
Ja ni, sova var det..
Mitt charmtroll! :)

Shopping

Haha, ojoj vad det sjunker med läsare när jag bloggar så sällan.. men några trogna har jag kvar, tack för att ni läser! ;) Kommentera era bloggar om ni har, så får jag lite mer läsning också.

Idag är det skärtorsdag å påskhelgen är här! Mysigt, som sagt så gillar jag verkligen denna högtid! Blir väl en del godisätande denna helg då känner jag på mig, brukar ju bli så.. vilket det även blev förra helgen, men vafan, jag behöver ju inte ha dåligt samvete precis. Skulle vara för tändernas skull då, men inte för kroppen.. Behöver verkligen gå upp några kg! :S Bläsch, vill se ut som mitt gamla vanliga jag.
Jaja, igår blev det en fika på Waynes med lilleman och Sarah :) Mysigt å trevligt som vanligt, sen en sväng till Lindex innan jag och lillen promenixade hem igen. Btw så är det sååån fruktansvärd full fart på han nu hela hela tiden, inte en lugn stund. :D han kryper å kryper, ställer sig upp med hjälp av möbler å snabb som sjutton är ungen! Han ska på allt, å roligast äre med sånt han inte får röra, som sladdar, tv-dosor osv osv.. nu har hans första tand börjat synas också, han har ju inte fått några tänder än å jag har känt efter då å då, det var först igår som jag kände att det är en på gång. :D Kul! Får se om man inom kort får några jobbiga dagar eller nätter framför sig, ifall han har ont. :/
Annars så åkte vi och Camilla till valbo idag, stressade runt där på eftermiddagen. Blev en del inhandlat också, jag fick med mig en klänning och tröja som det var rea på, från gina med mig hem, samt ett par solglasögon och två par skor (det ena var ett par söta ballerinaskor och det andra var mer pumpsaktiga, att ha när jag går ut ;) ) å sist men inte minst hittade jag ett par schyssta jeans från carlings, lite rock style som jag gillar. ;D Niiice det! Vi åkte hem sen, var hemma en stund och sen for jag och Camilla till Mcdonalds, sen blev det ICA för lite småhandling.
Blir uppe en liten stund till, sen ska jag sova sött. 

Godnatt, å glad påsk på er! :) :)

hej å hå.

Tisdag kväll då, dagarna går å går. Skrev sist i lördags tror jag. Sen dess har det inte hänt så mycket, tog en skön promenad med Sofia å Alexander i söndags, i finvädret. Igår var det också riktigt fint väder, det blev en promenix då med såklart. Idag tog vi en promenad hem till Christofer, som är hemma över påsken och hälsade på. Alexander var blyg i början, men sen var han för nyfiken istället å skulle på ALLT :D Nyss har jag spelat lite kort med Camilla å Björn, å nu tänkte jag sova. Sova sova.. finns det något bättre? Somnar nästan jämt på en gång nuförtiden, både under graviditeten och sen jag fick barn.
Imorron är det onsdag, då ska jag träffa Saraaah :) Mys!
Sen i helgen har jag inga planer, det blir väl en lugn och skön påsk bara. Alexanders första :)
Bloggtorka har jag å , vet ej vad jag ska skriva. Tråkig känner jag mig, men det får man göra när man är trött.
Godnatt på er !

underbara dag

Idag var det den varmaste dagen på det här året hittills, looooooove it! Underbara underbara underbara VÅR, jag älskar dig!
Igår var det fredag, först tog vi en promenix, jag, Camcie och Alex. Därefter gick jag, mamma och Alex in till grannarna här bredvid, så lillen fick leka lite med deras son, Kim :) Han är ju ett år äldre och var sååå glad att få besök, hihi. En riktig liten vilde, tyckte nog det var jättekul med en kille som var mindre än honom. Alexander blev dock lite förskräckt tror jag, dels för att han inte var hemma hos sig och så en större kille som var på bushumör :) Men det var jättetrevligt.
Kvällen var lugn sen, idag blev det hem till farmor en sväng på lite kalas, som fyllt 80 år. Carin och Ulf kom dit också :) Alexander var lugn i början, men blev sen på bushumör när han vant sig.

Idag är det två veckor kvar till sista april, då ser det även ut som att det blir en utgång för mig! Har då varit nykter i 1 år och nästan 5 månader.. ojoj, får verkligen försöka ta det lugnt så jag inte blir för fyll ;) Blir ju som en första fylla, typ. Men det ska verkligen bli superskoj, jag är sjukt taggad! Får se om vi bara blir tjejer eller hur det blir :P Så blir det nog ut och äta en sväng också.. å utgången blir i gävle, gillar inte sandvikens uteliv. Här kan jag gå ut om det är något speciellt som händer, men annars håller jag mig helst till gävle :)
Nej, det blir väl lite filmkik och sen sova!
Godnatt

betty boop

Sitter här med en liten kisse i famnen, en liten kisse som älskar mig och är fruktansvärt avundsjuk nuförtiden. :S Lillgumman, inte lätt att förstå att man inte har lika mycket tid för henne nå mer. ;D Bara jag som duger också, ingen annan :p Aja.
Nu är våren här på riktigt!! Älskade, fina, underbara vår. Helt klart den bästa årstiden enligt mig. Förr tyckte jag sommaren var bäst, men våren är mycket mysigare. April-maj, när man börjar höra fåglarna ordentligt, blommorna börjar komma, när man kan börja klä sig mindre. Love it. Nästa helg är det påsk dessutom, riktigt mysig högtid! Bra på ett vis att den är sen i år, så det hann bli en ordentlig vår först. Mys!

Vad har jag haft för mig de senaste dagarna då? I tisdags åkte vi till öppna förskolan, jag och Alexander. Jättetrevligt, han kröp runt där och satt och lekte med leksakerna, gobiten. Fler bebisar där också, så roligt att se dem tillsammans, hur de är med varandra. Sen blev det hem och ge lillen mat, sen tog vi en skööön vårpromenad. Ner till hedgrind, genom örta och hem igen. Blir nog en likadan imorron! Sen på eftermiddagen åkte jag, Alex, Camilla å Sarah hem till Sirpa :) Så fick hon träffa Alexander också, var ju ett tag sen sist. Jättetrevligt det med, måste vi göra om :)

På onsdagen åkte jag och Alexander in till valbo och träffade Cissi! Var ju 11 månader-1 år sedan sist, någonting.. så det var riktigt efterlängtat! Vi käkade lunch, och pratade å pratade å pratade lite till. ;D Så kikade vi runt lite också, blev shopping på HM till lilleman.. behövde ju en del kläder, slutsumman gick på 655 kr. Så kan det gå :P Sen blev det hemgång, å så var Viktor här igår kväll, stannade till idag.
Imorse fick jag lite sovmorron, det behövde jag! Så fick Viktor vara uppe med Alexander.. sen på förmiddagen åkte han.
Jag, mamma och Alexander tog oss ut på stan på eftermiddagen. Jag fick ju hem tre rabattkuponger från Lindex bara för jag är medlem i Lindex club, ett valfritt underklädesplagg, ett valfritt damplagg samt ett valfritt barnplagg. Så, det blev ett fint vitt spetslinne till mig själv, samt en bh. Till Alexander blev det en vårjacka och en fleecetröja. Sen gick vi till kapp ahl, där handlade jag en tunnare mössa till lillen, skaffade även ett kapp ahl kort där, så den fick jag billigare. Niiice. Sen tog vi en fika på Selmas. De har ju ett akvarium där också, Alexander ville ha tag på fiskarna, å försökte få tag på dem medan de simmade runt. :P
Efter vi varit där gick vi och kikade på förstoringen de satt upp på Alexander i skyltfönstret vid fotobaren, haha :) Var ju som jag skrev förut där och knäppte bilder på honom, när han precis blivit 6 månader. Så kom vi dit någon vecka senare, då hade de ju satt upp en av bilderna i en ram inne i själva butiken, men NU hade de valt ut 4 av de 6 bilderna jag fick hem, och satt upp de i skyltfönstret. :D Jätteroligt! Så ni som inte sett det, gå till fotobaren om ni bor i närheten, och kika in min lilla älskling i skyltfönstret. 

Imorron är det fredag å helg! Får se vad det blir imorron, ska ta en promenad iallafall, så kanske vi går in till grannarna här bredvid och låter Alexander leka lite med deras pojk, som är ganska precis ett år äldre. Vore roligt, får se om vi gör det imorron. På lördag ska jag på kalas hos farmor min, som fyllde 80 år i tisdags! Stort grattis! 

Nytagna bilder på min gofis. Visst är hatten snygg? :D Köpte jag igår på HM! 


mondaay

Goder kväll :)
Då var det måndag igen då. Blev en promenad med Alexander och Camilla idag, (ovanligt va? :D) nu börjar det bli riktigt skönt vårväder ute. Man kan ha skinnjacka, vilket jag visserligen haft ett tag, men utan att frysa. Härligt värre! Så blev det en sväng till ICA, sen hem och kika på bachelorette som gick nu ikväll, ska strax kika på en unge i minuten nu, som gick samtidigt men fick spela in det :P 
Sen blir det väl sova, ska upp tidigt imorron och åka till öppna förskolan med Alexander tänkte jag. Tänkte åka dit så han får busa av sig lite, det behöver han, sån full fart som det är på honom. :D Emma och Alvin skulle dit också i alla fall, får se om det blir några fler som man känner. I vilket fall så är det skönt att komma ut och träffa lite folk :)
Sen på eftermiddagen ska jag, Alex, Camilla å Sarah hem till Sirpa :) Ska bli jättekul, var ju över tre månader sen hon träffade han också, så han har blivit bra mycket större sen hon såg han sist, hehe.

Jaa, jag har inte så jättemycket mer att skriva just idag. Blev ett kort inlägg :P 
Nu blir det tv, sen sova.
Gooodnatt :)

Lördagschill

Hej å hallå!
Då var helgen här, redan lördagkväll.. Lilleman somnade för en halvtimme sen ungefär, som vanligt efter vällingen. Igår var det fredag, då hände inte alltför mycket. Tog en promenix med Camilla å Alexander, på kvällen skulle vi glo på film men orkade inte se nå mer för den var seg, då lade vi ner :p 
Idag åkte jag och Alexander till Storvik, på kalas hem till Sofia (eller hos hennes pappa rättare sagt), för hon fyller 23 år idag :) Jättetrevligt å mysigt, var lite fler kompisar till henne där med, samt lite släktingar. Alexander var mestadels på bushumör, kröp runt på golvet och vickade ut katternas vatten bland annat. Busfröet. Han somnade en liten stund där också iallafall, men det var svårt att få honom att sova sin eftermiddagslur, massa nya ansikten och ny miljö tyckte han var mer intressant. :D Btw, så har han krypit nu ordentligt sen i onsdags. Dagarna innan dess var det ju på g hela tiden, han stod på alla fyra och svingade rumpan fram å tillbaka, så det var verkligen på gång. Men i onsdags tog han de första ordentliga krypstegen kan man säga. Så himla roligt, men man får hålla sååå mycket koll ;P Han ska på aaaallt som han inte får röra, den busen. Snabb som jag vet inte vad, stark också för den delen. 

Nej, vad gör man en lördagskväll som denna då? Får nog bli så att jag skjutsar Camilla till stan om en stund, hon ska ut och röjja loss. Sen kanske det blir en sväng till ICA, handla nappar och lite smått, glass är jag sugen på också! Börjar nån film 21.30 med Ben Stiller, får se om jag kikar lite på den.. 

Imorron är det söndag, säkert en seg sådan! :S 

Aja, ha en fin kväll :)

lägenheter

Hej läsare!
Torsdag kväll nudåå, å det har inte varit den bästa dagen. Dåligt humör, less m.m.. Vill så gärna ha en lägenhet, det är väl mest därför jag blir på dåligt humör. Orkar inte bo kvar här längre, seriöst. Är uppsatt på några hela tiden känns det som, men jag får ingen. Inte någon jag vill ha iallafall.. ligger visserligen 1a på en tvåa i Stensätra, men det känns ju lite väl långt bort och avsides. Det är ju ett bra och fint område, men det verkar inte som det går några bussar ut dit vad jag kan se, å det blir jobbigt när jag inte har någon bil. Sa igår att jag skulle iväg och kika på den imorron, men får se alltså.. ska ringa tjejen som har lägenheten och höra om hon vet hur det är med bussar, annars får det vara. Finns ju andra på närmare håll och som är billigare dessutom..

Ännu mer besviken blev jag idag, ringde på en lägenhet igår som jag såg i annonsbladet, det var en privat hyresvärd, den låg på högbovägen. Han sa att jag skulle komma dit idag till 17.20, jag frågade om det var så att den som ringde först hade förtur (jag ringde ju bland de sista), men han sa att så var det inte, utan han skulle välja den han tyckte det kändes bäst med. Så jag kom dit, då kommer det ut några folk, å så kommer hyresvärden sist. Han sa att tyvärr så hade de där personerna tagit lägenheten redan, att de hade ringt först av alla? Jaha? Så lät det inte i telefon.. nej fy, dålig stil när jag tagit mig dit och allt, hade t.om med mig Alexander (Viktor var också med). Nej fy sjutton, han hade ju inte behövt säga att man ska komma en viss tid dagen efter, när han lovar andra lägenheten på en gång. Jag hade fattat det som att han skulle bestämma sig någon dag senare vem som skulle få den, och höra av sig till den personen då. Men nej.. min vanliga tur :P Ajaa, det är väl bara att leta vidare. Är uppsatta på två st i Örta dessutom, har inte hört något dock. Folk är ju så jäkla snabba på att sätta upp sig :P Men örta skulle vara bra, då har jag nära till bvc, nära till ICA, nära till sjukhuset och nära till mamma och pappa om jag skulle behöva barnvakt plötsligt. Lugnt och bra område. Men man ska aldrig hoppas för mycket, blir man bara besviken, å det gäller allt. 

Sen kan man ju fundera vad det är som händer annars med allt med? Ett mord i Hofors i lördags natt, vet även vilka de misstänkta är. Eller jag vet vem hon är, han vet jag inte vem det är. Idioter säger jag bara!! Fyfan... Sen läser man om ett våldtäktsförsök som var ungefär vid göransson arena igår, inte läst alltför mycket om det dock, kanske står mer i tidningen imorron? Fy, ska man inte våga gå ut här på kvällarna nu heller.. :S 

Nej, idag är ingen bra dag! Hoppas morrondagen blir bättre. 

Och hoppas ni mår bra! :)
Godnatt.

Dienstag

Hej hej!
Inte ofta jag skriver på förmiddagarna, men får passa på nu när lilleman somnat sin förmiddagslur och det var ju tre dagar sedan jag skrev. Hoppas allt är bra med er. 
Vad har hänt här då? Inte sådär suupermycket ändå.. söndagen var ju en sån otrolig regnig dag så vi tog det bara lugnt, blev ingen promenix då inte. Igår var det däremot suuuperskönt väder ute, riktigt vårväder. Då tog vi en promenad, jag och Alexander. Gick ner till hedgrind, förbi alla fina hus och förbi vattnet. Då menar jag längre ner i hedgrind, där det mest bor sandvikschefer och liknande. Så himla mysigt å skönt där nere, så tyst å lugnt. Love it. Där skulle man inte tacka nej till å ha ett hus eller ;) Kanske ska ta å gifta mig rikt, så jag får chansen? ;D Haha, skojar såklart, om det nu var någon som inte förstod det :P Men det är väldigt fina hus där, kanske lite väl lugnt område, jag har ju gärna liv och rörelse runtom mig.. Men det gör inget om det är lugnt där nere, det kan det vara värt för att bo där ;p  Men jag skulle aldrig t ex vilja bo avsides med flera km till närmsta granne.. nej tack!

Sen igår kväll färgade jag äntligen håret när lillen somnat, det behövdes :P Så var det massa tv igår med, varför sätter dom alla bra tv-program på måndagar? De har Bachelorette och En unge i minuten samtidigt, sen har de ballar av stål också. Fick spela in En unge i minuten, ska kika på det ikväll istället.. ikväll däremot går det ju ingenting på tv annars. Aja.. bachelorette borde ni kika på också om ni missat det, det är bra. Å sen ballar av stål ska vi inte prata om, gud vad jag skrattar åt det programmet. Så sjukt roligt :))

Nej, om jag ska lägga mig och vila lite innan Alex bestämmer sig för att ha sovit klart. Slänger först upp de här nytagna bilderna :)




7 månader

Hey hopp.
Lördagkväll var det ja! Kikade lite på en film på fyran, med sockersöta Scarlett Johansson, men den var väl ingen sådär superhöjdare.. Visste inte om jag skulle fortsätta kolla eller ej, men så vaknade lilleman och ville ha närhet och tröst, då gick jag till honom istället för att natta honom klart, sen hamnade jag hääär ;) Han somnade före 19.30 ikväll efter vällingen slunkit i, sen har han vaknat två ggr och velat ha närhet.. han blir lite sådär när han somnar tidigt, igår kväll däremot somnade han vid 21 och då vaknade han inte förrän strax innan 2 på natten, å sen en gång till.. bara två gånger på hela natten, ibland kan det bli åtminstone 3-4 ggr. Får se hur denna natten blir.

Idag blev det en skön promenad med Camilla å Alexander, å sen en sväng till Ica för min del. Imorron är det söndag, återstår att se vad som händer den sega dagen.. jo, jag ska till ICA å köpa hårfärg, glömde köpa det idag. Utväxten behöver sig en omgång, verkligen på tiden ;p Så segt med svart hår på det viset, det är såå fult när det kommer fram ljusare utväxt, iallafall när det börjar synas bra :S Har ju typ ljusbrunt hår egentligen. Är man blond å har en mörkare utväxt som kommer fram så är ju det inte alls lika fult.. det som är segt med mörkt hår, man måste färga det ofta. Men ska nog färga det imorron kväll så jag har det gjort, sen tänker jag nog inte färga det mörkt alls mer. Funderar starkt på att byta hårfärg helt och hållet, lutar åt att det blir lite mer ljusbrun hårfärg med massa ljusa slingor i. Har ju haft så förut å vet att det passar också.. riktig blondin som jag var för lite mer än 1½ år sedan tänker jag inte bli igen iallafall :P Nej, så fort jag slutat amma blir det boka besök hos en frissa, lite klippning och färgning, tack. Det kan jag unna mig. Om någon har bra förslag på en frisör ni går hos som ni inte tycker är alltför dyra så säg till, jag brukar variera mina frisörer lite :P

Igår blev min gosplutt 7 månader dessutom, ojojoj.. <3 På de här bilderna var han dock bara ca 4 dagar, lilla lilla hjärtat. Jämför dessa bilder och bilderna lite längre ner på sidan, haha. Skaplig skillnad, ja. 


RSS 2.0