jordgubbar

Halloj.
Här sitter jag och trycker i mig jordgubbar. :D Sååå gott. Lillen somnade för 1½ timme sen, blir en tidig kväll för mig med.. ta en dusch snart, sen sova. Skööönt. Varma dagar har det varit, både för å nackdelar med det. Ska tydligen bli regn i helgen? Mig gör det inget, ska iallafall jobba hela helgen. Jobbar 13.45-21.45 imorron, sen 13-21 på lördag och 7.30-14 på söndag. Det betyder att lilleman ska sova hos sin mormor och morfar från lördag till söndag.. kommer inte få träffa han på ett dygn, så länge har vi aldrig varit ifrån varann. :/ Om jag inte åker dit lördag kväll, men då sover han väl i alla fall.
Annars blev det jobb måndags och tisdags.. gick bara bra, var rätt så lugnt och det blev så att jag jobbade förmiddag båda dagarna. Föredrar nog förmiddag framför kväll, annars går hela dagen bort.. Sen igår fyllde jag ju år! 24 år. Gammal å grå snart! Tur att två tjejer jag jobbar med över sommaren, som är födda 92, trodde att jag var lika gammal som dem. ;D Hade en trevlig dag i alla fall, först kom farmor hit på förmiddagen. Senare kom Viktor och Paul hit, därefter mor och Camilla. Sen kom också brorsorna hit, och slutligen även Sanna och Sarah, när de andra åkt hem.
Massa massa fika, så man gick väl upp något kilo under den där dagen ;P 

Nej, en dusch var det. 

Slänger först upp dessa bilder, som vi knäppte igår. Brillor-ligan. ;p 


söndag

Hej hopps.
Söndag idag, imorron börjar första riktiga jobbdagen! Var ju in och jobbade redan i måndags, men imorron börjar jag gå efter schemat.. Camilla och Sarah ska ju också jobba på Ängsbacken i sommar, jättebra det tycker jag :) Men vi alla tre ska vara på olika avdelningar, men kommer nog ses en del ändå! Får se hur det går, är ju nästan två år sen jag var där nu.. sist gick det bra, men det var väldigt lugnt den dagen och det är egentligen inte den avdelningen jag ska vara på så att. Det visar sig!
Igår tvättade jag på eftermiddagen, det behövdes.. pappa kom hit och var lite med Alexander, så bökigt att gå ner i tvättstugan annars och ha honom med sig. Senare på kvällen kom mamma hit och nattade Alexander, för mig blev det först en sväng hem till Sarah där även Christofer var, sen gick vi tre ner till livingrooms uteservering och mötte upp Sanna, Henrik å Henriks syster Sofia :) Hade tänkt gå till lillpuben först men det var stängt, bättre att vi hamnade på livingroom som är mycket trevligare ändå enligt mig. Blev en cider och en jordgubbsmojito, (126 spänn för mojiton!) men jag kan nästan säga att den var värd det, för den var riktigt god och såg även riktigt lyxig ut. Attans att jag inte hade med mig kameran så hade jag kunnat lägga ut bild. Sen delade även jag och Sarah på räkor och bröd, muums :)
Satt där till 23.15, sen blev det hemgång.. sjuukt skönt att få gå och sova när man kom hem, var så jäklans trött. ;P
Blev uppväckt vid 7.30tiden, av en pigg och glad liten unge :) Han ska få sova hos mormor och morfar ikväll, i och med att jag börjar 7 imorron och han brukar vakna mellan 7-8 annars.. så då är det lika bra. Får se hur det går, jag hänger väl med dit tills ikväll när han somnat och sen åker jag hem. Han har ju blivit såå himla mammig, det är nog för att bara han och jag bor ensamma numera. Så fort mamma eller pappa tar han så vill han bara tillbaka till mig, börjar gråta och kryper efter mig.. sötnosen :) 

Shit, på onsdag fyller jag ju år också! 24 jäkla år, fy 17 vad gammal jag blir :/ :/ Är ledig då i alla fall, både onsdagen och torsdagen, sen jobbar jag helgen. Så, inge ockelbo marknad för min del, lite tråkigt :P 

HA en fin söndag! :)

glad midsommar!

Hej å hopp!
Sitter hemma här i ensamheten, eller ja, min älskade son ligger ju och sover i rummet bredvid. Men tyyst är vad det är, alla är väl på sitt håll och partajar ;D Har tryckt i mig en halv påse Ahlgrens bilar, går ju fan inte att sluta äta när man väl börjat, även fast magen säger ifrån :P
Hoppas ni har en jättebra dag! För mig blev det hem till mamma å pappa tidigare för att äta lunch där, midsommarmat eller vad man ska kalla det :P Sen for vi en sväng till jäderfors holme och kikade, var lite folk där. Alexander sov i vagnen till en början, men sen vaknade han upp. Hade ju hyfsad tur med vädret, slapp ju regnet iallafall. Sen blev det hem till dom igen, ge Alex mat och sen åkte de å beställde pizza, delade på en med mamma.. och sen ahlgrens bilar på det, snacka om mätt jag är nu! USCH! Tjockisullis :P 

Funderade för någon vecka sen om jag skulle haka på Sarah, Camilla å Tove som skulle till årsunda, men kände mig inge sugen sen. Den 9 juli ska vi som sagt köra fest och utgång igen, sen imorron ska jag till lillpuben en sväng på kvällen å möta upp Sanna å Stridh där! :D Ska bli kul, var ju ett tag sen jag träffade dem å nu när de är hemma från uppsala över sommaren lär man ju passa på. Sarah hänger också på, får se om det blir några fler :) Så får mamma vara här under tiden och passa ifall Alexander skulle vakna. På dagen imorron ska jag tvätta, det behövs!

Men nuu ska jag sätta mig å glo på tvn, tror bröllopsfotografen börjar nu kl 21 på tv 11! Har sett den en gång förut men minns den som helt okej så kan ju lika gärna se den igen.. går ju inget annat bra på tv så.. 

Slänger upp bilden jag knäppt på förstoringen av Alexander som varit i fotobarens skyltfönster ända sedan mars.. nu har mamma köpt hem den till mig, så nu sitter den på min vägg. :D hihi

Hörs snart igen, ha en fin kväll allihopa!

baack

Oj, hej!
Nu har jag blivit riktigt riktigt dålig med att blogga.. nästan en vecka sedan sist! Borde egentligen inte blogga nu heller, borde gå och sova när kl är såhär mycket. Men ett snabbt inlägg hinns med!

Vad har jag då gjort de senaste dagarna? I måndags fick jag faktiskt åka in och jobba! Ska börja på måndag egentligen men chefen ringde å frågade om jag kunde komma in, så varför inte.. lite extra klirr i kassan. :D Alexander fick åka hem till mor & far! Det gick bara bra, var väldigt lugnt där så det blev en riktigt mjukstart.. sen igår blev det en långpromenad med Julia och Bella. :D Trevligt trevligt. Blev en sväng till ICA å apoteket med.
Idag har det varit riktigt lugnt.. mys å bus med Alexander hela dagen, han sov så korta middagslurar idag, så han somnade ganska tidigt ikväll :) Sen kom Jeff hit en sväng ikväll, blev lite tv-kik! :)
Vad ska ni göra på midsommar då? Själv blir det en sväng till jäderfors holme med mamma och pappa på dagen, sen på kvällen vet jag inte. Blir nog bara riktigt lugnt ser det ut som :) Den 9 juli ska vi ut igen, jag taggar till det ;D ;D
Nej, tyvärr hinner jag inte skriva mer idag.. ska försöka bättra mig, lovar ;)
Kolla in min coola vampyrbebis :D hoho

trött

Hej hopp igen!

Kl är snart 23 å jag är trööött. Fy vad trött man blir av det här tråkiga regnvädret.. så tråkigt att hålla oss inne mestadels idag igen, när Alexander varit inne två dagar i rad pga febern. Men en kort promenad hann vi med, men det duggade så var ju inte skitroligt :P Var ju sol imorse, men sen spöregnar det.. fick besök av Julia å lilla sötisBella i alla fall, så det var ju jättetrevligt :) De verkar gilla varann, de små liven :) hihi
Igår var Sarah å Sirpa här också, fikade å pratade.. jättetrevligt :D Sen igår kväll sökte jag förskoleplatser.. det blev takläggaren i första hand, kyrkåsen i andra å björkparken tredje. Får hoppas på något av dem nudå! Sökte även från 1 november.. så bara att hålla tummarna :) 

Anledningen till Alex feber tror jag även kan vara för tänderna, kan vara så att framtänderna håller på att spricka upp.. för han har varit lite grinig allmänt idag med. Visar sig väl snart om det är det..
Ja, om man ska läsa lite veckorevyn då, å sen sova sött.
lägger upp lite nytagna bilder på lillen innan, men godnatt på er :)
Alexander å lilla Bella :D Sötnosar!
Alex å hans gammelfarmor :)
Mor å son <3

Äntligen

Hej allihopa!
Nu har jag äntligen äntligen fått dator å internet igen... fick ta över mamma å pappas gamla som sagt, å den funkar i alla fall bra än så länge! Hoppas det fortsätter så nudå ;)
Ska väl strax gå och lägga mig, det finns ju nackdelar med att ha internet också, man fastnar :P

Alexander sover sen några timmar tillbaka, han fick ju feber idag, stackarn :( Nästan 40 grader blev det, så han fick alvedon å sen sjönk febern lite å sen somnade han.. får se hur han mår imorron, får hoppas han mår bättre. Så får vi nog besök av Sarah å Sirpa imorron i alla fall, trevligt trevligt :D
Idag blev det en sväng till Elin så Camilla fick klippa sig, hade ju lovat att följa med eftersom hon inte hittar dit så då fick mamma komma hit och vara lite barnvakt. Hon blev supersnygg i håret! Jag var ju där även förra veckan å klippte mig lite, samt färgade håret i en mellanbrun färg och gjorde slingor.. blev jättenöjd :) Kul med förändring! Sen blev det en sväng ner till Expert så jag fick köpa mig en ny mobil, den jag hade har ju börjat dampa loss totalt å stängs av av sig själv osv, riktigt drygt... så köpte mig en nokia för 500 spänn, är inte så att jag måste ha en dyr å skitbra telefon utan nöjer mig när det går att ringa å smsa. Haha, jag låter som en pensionär men så är det, jag är ingen tekniknörd helt enkelt ;)
Ja, vad har mer hänt då? Var till bvc med lilleman i måndags, han är nu 76,5 lång å väger 9980 gram. Nästan 10 kg! Men hade ändå inte ökat lika mycket i vikten, är för att han rör sig så mycket. 9½ månad nu, snart är han ju 1 år! Min bebis är snart ingen bebis mer, men joo.. för mig är han det ett tag till ;)
Sen igår blev det ner till Rusta å handla lite gardiner med Sarah å Camilla, sen hem till mig för en fika och kika på Sunes sommar. Eftersom vädret var tråkigt så fick det bli en somrig film! Hoppas på bättre väder de kommande dagarna! :)
Näe ni, jag ska ta å lägga mig å läsa lite Veckorevyn jag, å sen sova.
Sov så gott! Puss!

Hey hopp

Hallå! :)
Förlåååt för min dåliga uppdatering, men det är faktiskt såhär att jag har inte haft något internet på över en vecka! Jag fixade ju det i torsdags förra veckan, å sen lade det bara ner å har inte funkat sen dess. :s Min vän Baggen har kikat på datorn och tydligen är det något nätverkskort som är trasigt.. får se om det går att fixa, annars ska ändå mamma å pappa kanske köpa en ny, så får jag ta deras gamla. Får se.. men jag hoppas på internet så snart som möjligt, så snart blir det mer uppdateringar här.. håll ut! ;D 

Sitter hemma hos mamma å pappa just nu, alexander busar av sig för fullt.. han har blivit så mammig nu när vi bor ensamma, är efter mig hela tiden och är han inte efter mig så är han istället på saker han inte får röra. :D fullt upp hela dagarna <3
Annars då, vad har vi gjort mer? Farmor har varit på besök, Julia å hennes supersöta lilla Bella var på besök i torsdags.. jättetrevligt, å Bella ville äta upp Alexander :D hihi. hm, Sarah var förbi en kväll å hälsade på, trevligt som alltid.. idag blev det en fika på waynes för oss också! Sofia har hälsat på också, å vi tog oss en sväng till den större lekparken inne i bruket.. :) Justja, förra lördagen blev det en utgång i gävle igen också! Jag, Camilla, Fanny å hennes kompis Angelica drog dit. Hade jättetrevligt! :D Får väl göras om igen om några veckor. 

Aja, men jag lever i alla fall, å snart kommer mer inlägg. :D
Ha det fint, puss puss!

baaack

Hey där! :))
Som jag skrev förut så skulle det dröja några dagar innan jag kunde blogga igen, men nu är jag här igen! :D Äntligen fixat datorn å fått internet.. wiihoo. Förstår inte varför man har fiberuttaget ute i köket? Vad är vitsen med det? I alla fall blev det ju så att jag fick köpa en låång sladd å dra ifrån köket ut hit.. Viktor fixade det, å har hjälpt till annars mycket med flytten med! Tusen tack!
Lika med lamputtaget med där man ska ha taklampan i vardagsrummet, uttagen är låångt ifrån där med.. irriterande, men men. För övrigt trivs jag kanonbra här, Alexander med. :D Hihi, vi har det såå bra här. Han blev ju dessutom 9 månader igår, min goseplutt.

Annars har den här veckan flytit på ordentligt fort.. är ju fortfarande inte helt klar med lägenheten ännu, mer som ska inhandlas, men det viktigaste finns här iaf. Men är bra sugen på att tapetsera om också, tapeterna i vardagsrummet är inte nice alltså. Ska fundera på det, sen ska jag försöka få tag på någon som är duktig och gör det till hyfsat billigt pris? Någon som känner någon kanske? :D Eller någon läsare som är duktig på att tapetsera? ;D

Nej det har väl varit något varje dag, shoppat å rännt hit å dit. Har haft Sarah å Camilla här på besök ikväll :) Imorron blir det nog IKEA, annars har jag inga planer för helgen.. gratta bror som fyller 30 på lördag, men det blir väl en lugn & skön helg.

Måste nog ta och sova nu, klockan blir mer å mer ;P

Men vi hörs hörrni, ha det fint!

RSS 2.0