Hej !

Ja hej på er!
Det är snart en månad sen jag skrev senast, har väl lagt bloggen lite halvt på hyllan men ibland kommer suget fram :) Speciellt när jag ser att jag har några läsare trots allt, då blir jag mer taggad! Blir dock ett kort inlägg för ska upp om ca 7 timmar. Vfun börjar 7:30, lämna skrutten till 7:15. Ja just det, har ju vfu nu, är på en mångkulturell förskola här i sandviken. Trivs så bra så, barnen är så härliga och mysiga. Blir tufft att lämna dem sen.. har varit där i två veckor och ska vara där två veckor till. Är pirrig inför tisdag när jag ska göra en uppgift som jag har från skolan, ska leda barnen medan jag själv blir filmad medan jag leder dem i ett sammanhang och ska sedan bedömas på det och kunna analysera mitt ledarskap osv. Så tänkte göra vatten/luft experiment med dem då, får se hur det går. Är väl inte meningen att det ska gå jättebra heller, jag ska ju kunna säga sen vad jag t ex kunnat göra annorlunda så jag vet vad som ska förbättras till nästa gång.
Ja, annars de senaste veckorna då? Har väl varit ganska som vanligt, umgåtts med min son och andra fina människor. Den här helgen har varit lugn bara, snöade idag igen. inte okej :/ Våren är mer än välkommen, hittade vackra små blommor på vår altan för en vecka sen ;) Love it. Förra helgen var jag barnledig så då blev det utgång med Elin och Angelica. Supertrevligt som alltid. :) 
Påsk har det varit också, så har självklart blivit en massa onyttigheter i mängder.. de onyttigheterna följde även med den här veckan som var också, så onödigt. Men nu är det över med det, här ska tränas och onyttigheterna får bara förekomma på helgerna. Ska fortsätta med hemmaträningen och snart tänkte jag ta några joggingturer ute i trebo också, konditionen måste förbättras.
 
Systeryster har varit här och umgåtts ikväll, vi kollade på filmen Blondie. Med Caroline Gynning, ganska värelös film faktiskt. Trodde mer om den, men den var seg. Innan det kollade vi på Bonde söker fru, deltagarna som ska vara med i sommar presenterades. Så var det en gubbe med skägg och tofs i håret, han var rätt lik Bengt som var med i förra säsongen. Så utbrister Camilla bittert: Åh, och så en till sån där! HAHAHAH :D SÅ sjukt rolig. Vi beter oss typ som att vi skulle vara höga eller nåt när vi umgås, ingen kan få mig att skratta så som hon kan. Vi har så lika humor, inte många som har den där sjuka humorn ;)
 
Ja , näe det fick bli ett kort inlägg. Skriver mer i veckan hoppas jag :D 
 
Sov gott ! :) En bild på mig förra veckan innan utgången.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0