monday night

Hej alla !
Nu var det några dagar sedan igen.. och som vanligt bloggar jag precis innan jag ska gå och sova. Av nån jäkla anledning blir det alltid så nästan :p 

Varit heldag i skolan idag, men det gick fort.. nu väntas hemmaplugg resten av veckan! Ska försöka bli klar så fort som möjligt med skrivuppgiften. Tvätta står på schemat imorron med! 

Skitväder verkar det som det ska bli också.. jag orkar inte, vart är det fina vårvädret? Det är ju maj månad, jag brukar älska den månaden men näe. Inte i år. Skit skit skit skit.. sommarmånaderna ska bli varma har jag hört?! hoppas det stämmer nudåå. :) 

Jao, vad har hänt sedan sist då. I fredags var Sarah här å hade fredagsmys. I lördags blev det partaj faktiskt. Sista gången på ett tag, nu lär det dröja. Inge sug efter det heller så att. :) Men var faktiskt rätt lugn i lördags. Sköningen Hans kom hit också, skoj å träffa han igen. :) Så vi åkte å handla pizza, som vi åt här medan vi drack lite. Gick sen och mötte upp Sarah, Tove, Angelica och Emma och drog in till Toves pojkväns kompis. Var där knappt en timme innan vi for in till gävle. Blev interpool där vi mötte upp Camilla å Linn m.m. Var där en stund, sen var vi några som drog vidare till Heartbreak.. bjudna blev vi också jag å syrran, tack tack :D Var helt ok där. 

Ja det var det. Söndagen var riktigt lugn med min gofis. 

Nu ska jag sova sött. Känner mig småsjuk också och inge alvedon har jag hemma.. får sova bort viruset istället. 

Godnatt på er alla fina människor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0