Heeelg

Hej hej :)
Hoppas ni mår bra.. här hemma är det fortfarande sjukstuga! Igår var Alexander så gott som feberfri hela dagen, det var väl lite på gränsen framåt kvällen. Men inatt kom febern igen! :/ Blir inte klok på detta, nu får han bli frisk min lilla kille. Var ju hos doktorn igår, men han har tydligen inget annat fel vad han kunde se. Är väl förmodligen bara en ordentlig förkylning, för han är riktigt förkyld.. Vi blir väl hemma och myser hela dagen då, som vi har gjort varje dag hela veckan... tycker synd om han som måste hålla sig här hemma hela tiden, vi blir så rastlösa båda två. Pappa får ta sig hit så jag kan låna bilen och åka å handla iaf, lite gotta lär vi ju ha när det är helg ;) 

Skulle åkt till Mattias imorn med men Julia har blivit magsjuk, bäst jag stannar hemma då så inte vi också blir smittade.. har haft nog med sjukdomar nu känns det som. Ögoninflammationen kommer och går den med hit och dit.. väldigt irriterande! Jaja, jag är i alla fall sugen på att göra nåt skoj imorgon nu när det inte blev avesta.. fast det beror ju på om Alexander blivit frisk också. Men skulle vara kul att gå på bio eller nåt, känns som evigheter sen jag var på bio. I somras var det nog senast.. Eller varför inte dricka lite alkohol och gå ut? ;) Nån som ska partaja eller göra nåt annat skoj imorron? Hör av er isåfall :D Är sjukt taggad på att göra något!! 

Gjorde klart det sista plugget igår kväll med, så känns skönt man är helt ledig hela helgen från plugg.. underbart!! Två nya kursstarter nästa vecka men dom vill jag inte tänka på just nu ;) 

Alexander sover för tillfället, ska sätta mig och se Skilda världar jag då ;) Fick hem säsong tre igår, awesooome!
Hoppas ni alla får en kanonhelg :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0