Duktiga killen

Hej hopp!
Nu var det några dagar sen sist, men det har i alla fall inte dröjt alltför länge. :) Sitter hemma nu med Alexander, han var på dagis 9-12 idag. Och det hade gått jättebra! Jag var osäker hur det skulle gå nu när han varit julledig, men han hade varit så duktig så. Mammas lilla prins, så stolt. :) Efter jag hämtat honom somnade han i vagnen och vaknade nyss nästan, så passade på att ta en promenad medan han sov.. riktigt skönt väder ute! Mer snö har det kommit också, kanske blir lite pulkaåkning idag med då, precis som igår. Gäller att passa på medan snön ligger kvar.
Passade även på att plugga när lillen var på dagis, det gick sådär.. har som sagt en stor skrivuppgift som ska vara inlämnad på måndag, men imorron ska jag och Emelie sätta oss och plugga så då går det förhoppningsvis ännu bättre. Blir dagis 9-14 imorron för lillen, och massa plugg däremellan. Sätter mig nog en stund ikväll med när han somnat, han böjar ju komma tillbaka till de vanliga rutinerna nu som tur är! Har haft en period när han varit vaken till 23-tiden varje kväll och sovit till 9.30-10. Inte alltför roligt, behöver min egentid på kvällarna även om det är skönt med en sovmorgon då och då med. ;)

Annars har det varit en trevlig helg, tog det bara lugnt på fredagen och lördagen, på lördagkvällen kom Mattias och Julia hit, de stannade till måndag förmiddag. Hade verkligen supertrevligt! Var på mcdonalds, var i lekparken, var här utanför och åkte pulka, bakade chokladbollar och massa annat bus :) Trivs så bra med dem, och barnen leker bra ihop! På fredag blir ju älsklingen 30 år med, börjar bli gammal. ;) Så då blir det att fira honom och bara umgås :) MYS! <3

Nu ska jag underhålla Alex, slänger in en bild på honom och Julia i pulkan i söndags. De hade kul men Alex var lite missnöjd just när bilden togs :)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0