God morron!

Det är sällan jag får äran att skriva den rubriken, jag bloggar ju nästan alltid på kvällarna.
Alexander slog upp sina blå 06.45 imorse, å sen dess har iallafall jag varit vaken.. själv somnade han om för ca en halvtimme sedan, jag passade på att ta en dusch medan han sov. Han sover nog en stund till.. Så ska vi ta en promenix sen, då slocknar han väl igen åså blir det förmodligen en tidig kväll. Igår somnade han 20.30, annars har det varit före 20 de flesta kvällarna.. det var ju fredag igår, då får man vara uppe lite längre ;)
Nu på morronen har vi bara myst framför tvn, kikat lite barnprogram och lekt med hans leksaker. Gounge. Kikade även på Teletubbies intro-sång på Youtube, han blir helt inne i dataskärmen när jag slår på det åt han. Verkar väldigt fascinerad av det :)
Igår, var jag ut på stan och hämtade hem bilderna som vi knäppte i onsdags. Såå himla fina bilder!!! Så vackra, jag måste ju bara få skryta lite ;) 6 bilder i ett album, å så valde jag en av dem som förstoring, en när han ligger på fårskinnsfällen, hur fin som helst.
Därefter mötte vi upp Sarah och tog en fika på gamla Aldo's. Mys som alltid med den pinglan!
Så blev det bara film igår med Camilla..
Idag är det Andra chansen i melodifestivalen :D Spännande, jag hoppas verkligen att The Moniker eller vad han heter, går vidare. Daniel från Idol 2007. Helt fantastiskt bra låt!! Sen spelar det inte så stor roll, någon tjej/tjejer blir det iallafall för han är den enda killen. Sen är det final nästa lördag, wooho! Helt inne i det där jag ;)
Ja nu vaknade en liten kille, så jag ska underhålla honom.
Men slänger först upp dessa bilder på honom, lillrockern med rollingstones tröjan haha :) Å så från idag med pyjamas framför tvn :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0