söndag

Hej hopps.
Söndag idag, imorron börjar första riktiga jobbdagen! Var ju in och jobbade redan i måndags, men imorron börjar jag gå efter schemat.. Camilla och Sarah ska ju också jobba på Ängsbacken i sommar, jättebra det tycker jag :) Men vi alla tre ska vara på olika avdelningar, men kommer nog ses en del ändå! Får se hur det går, är ju nästan två år sen jag var där nu.. sist gick det bra, men det var väldigt lugnt den dagen och det är egentligen inte den avdelningen jag ska vara på så att. Det visar sig!
Igår tvättade jag på eftermiddagen, det behövdes.. pappa kom hit och var lite med Alexander, så bökigt att gå ner i tvättstugan annars och ha honom med sig. Senare på kvällen kom mamma hit och nattade Alexander, för mig blev det först en sväng hem till Sarah där även Christofer var, sen gick vi tre ner till livingrooms uteservering och mötte upp Sanna, Henrik å Henriks syster Sofia :) Hade tänkt gå till lillpuben först men det var stängt, bättre att vi hamnade på livingroom som är mycket trevligare ändå enligt mig. Blev en cider och en jordgubbsmojito, (126 spänn för mojiton!) men jag kan nästan säga att den var värd det, för den var riktigt god och såg även riktigt lyxig ut. Attans att jag inte hade med mig kameran så hade jag kunnat lägga ut bild. Sen delade även jag och Sarah på räkor och bröd, muums :)
Satt där till 23.15, sen blev det hemgång.. sjuukt skönt att få gå och sova när man kom hem, var så jäklans trött. ;P
Blev uppväckt vid 7.30tiden, av en pigg och glad liten unge :) Han ska få sova hos mormor och morfar ikväll, i och med att jag börjar 7 imorron och han brukar vakna mellan 7-8 annars.. så då är det lika bra. Får se hur det går, jag hänger väl med dit tills ikväll när han somnat och sen åker jag hem. Han har ju blivit såå himla mammig, det är nog för att bara han och jag bor ensamma numera. Så fort mamma eller pappa tar han så vill han bara tillbaka till mig, börjar gråta och kryper efter mig.. sötnosen :) 

Shit, på onsdag fyller jag ju år också! 24 jäkla år, fy 17 vad gammal jag blir :/ :/ Är ledig då i alla fall, både onsdagen och torsdagen, sen jobbar jag helgen. Så, inge ockelbo marknad för min del, lite tråkigt :P 

HA en fin söndag! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0