Hej där

Shit, jag tappar ju verkligen läsare när jag inte skriver så ofta, som sagt.. men jag älskar iallafall er som kikar in ofta, det gör ni heeelt rätt i! :) :)

Ja, vad har jag å skriva nu då? Viktor kom hit i tisdags kväll, stannade till onsdag förmiddag.. på onsdagen blev det promenad med Alex & Camilla på eftermiddagen, sen städning som stod på schemat. :p Var nog bara tv på kvällen..
Idag sov vi & tog det lugnt på förmiddagen, på eftermiddagen åkte jag, Camilla och Alexander ut på stan och mötte upp Sofia för en fika på Waynes. Har ju inte hunnit gå dit innan, men de hade gjort det fint och riktigt mysígt där! DYYYRT dock... en 33 cl Cola å en cheesecake blev 59 kr för mig.. rena rånet ;P Å för er som dricker kaffe så är det också dyrt, 34 spänn för en latte. Men ja, ibland lär man väl unna sig! :P Satt där och pratade ett bra tag, jättemysigt. :) Sen gick vi upp till Hemmakväll och hyrde tre filmer, dels A nightmare on Elmstreet som jag & Camilla har kikat på nu ikväll, men jag såg ju den i somras på bio också, heelt okej och läskig film :p Sen blev det Dear John och Guds tre flickor också.. den sistnämnda märkte jag dock när jag kom hem att det var en serie, 360 min lång.. ja, då har man å göra iallafall då!

Sen var det ett bra tag sen jag tog nya kort på bara mig, så ikväll tog jag & Camilla tag i det, å det blev några st, slänger väl upp dem. Men hon ville bara vara med på två, så fick klippa bort de övriga. trökfian ;p

Men sen ska jag sova, godnatt på er! :)






 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0