Öppnis

Hejss svejs! :)
Kom hem för en stund sen, Alexander sover. Han ska få mat så fort han vaknat! Blir en sen lunch idag..
Har ju varit på Öppna förskolan nu på morronen med Julia och Bella, jättetrevligt och det märktes hur kul de tyckte att det var. :) Alexander brydde sig ju inte alls om mig, haha.. fanns så mycket annat som var mer intressant. ;P Träffade även lite fler mammor vi känner, sen sjöng dem också och det var roligt det med. Men sen var det två trötta barn när vi åkte hem, Alexander somnade i bilen han och sover än som sagt. Han somnade ju dessutom så sent igår kväll, inte förrän 10snåret och så vaknade han imorse när jag gick upp, vid 7.15.. Så inte undra på att han var trött. :P

Det har blivit lite sådär nu, ibland ganska så sena kvällar och så vaknar han runt 8... tror han inte behöver lika mycket sömn mer som han behövde förut, händer ju ibland nu att han bara sover en gång om dagen, även om det oftast är två. Ska försöka göra så att jag håller han uppe till efter lunch och så får han sova efter det, då kommer han förmodligen bara sova en gång om dagen och sen blir han kanske att sova lite tidigare på kvällen.. Men får se hur det går, svårt att hålla han vaken när han är trött också!

Annars då? I onsdags tvättade jag bara, så Alexander fick vara hos mamma och pappa en stund, sen igår följde vi med Linn till forsbacka och hälsade på hennes mamma och småsystrar. :) Även det uppskattades av Alexander, full fart där med, hehe.. han gillar verkligen när han kommer till nya ställen och miljöer.
Sen på kvällen kom Sarah och Camilla hit, kollade på Sex and the city-filmen och fick oss några goda skratt. :D 

Planer för helgen då, någon? Här är det ont om planer. Färga utväxt och fylla i slingor på söndag ser det ut som, annars vette 17. Ska ta oss iväg på en promenad lite senare och småhandla lite också.

Ha en fin helg allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0