Oj oj

Men hallå!
Nu är jag duktig som slänger in ett blogginlägg såhär sent, börjar ju jobba kl 7 imöra så jag borde sova NU NU NU. Men jag SKA, strax ;)
Slut på denna helg också då, nu laddar vi inför sista jobbveckan! Skön vecka är det också, går 7-13 imorron och tisdag, ledig onsdag och torsdag, går 15-21 på fredag och 7-13 lördag och söndag. Jo tack, det blir bra det. Sen har jag två veckors ledighet innan skolan drar igång. Ska försöka göra klart mitt herbarium som sagt, så fort som möjligt. Tänkte ju gå ut och fota det sista idag men det spöregnade ju fan konstant :(

Annars har det varit en lugn och bra helg. Igår var det mys och bus med världens finaste lilla kille, på kvällen blev det tacos och lugnt här med Syster och Linn. :) Alexander också då såklart, men ingen tacos för hans del. ;P
Idag har jag tvättat, behövdes verkligen! Sen varit hos mor och far hela denna dag. Måste bara säga att jag är såå himla tacksamma mot dem, å att de ställer upp så mycket som de gör med allt. Verkligen guld värt! 

För övrigt är allt bra, men jag är ganska less också.. hur sjutton i helvete kan DU bete dig på det här jävla viset?! Så fruktansvärt förbannad så det finns inte ord alltså. Sitter och tycker synd om dig själv, istället för att ta ansvar? Ja det är ju jävligt moget.. DU är en omogen person har jag kommit fram till! Trodde inte det förut men så är det. Du har uppenbarligen inte vuxit upp ordentligt, det är inget mer med det! Tråkigt men sant!! Allt var väl roligt och spännande i början, men är det inte längre? Har jag rätt eller fel? Idiotjävel!!!

Sådär, var tvungen att ventilera mig lite.

Sova var det, men först bjuder jag på tre nytagna bilder av min sötnos :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0