dopet

Hallå där!
Känns som jag alltid skriver varannan dag numera? :S Måste försöka bättra mig till ett inlägg om dagen åtminstone som förut, får väl se hur det går. Jag kommer inte överskrida varannan dag iallafall, ett som är säkert ;)

Igår var det fredag, och bara massa planerande inför dopet. Höll mig hemma på kvällen och kikade Idol såklart, men hängde inte med så mycket denna gång för lilleman var riktigt grinig igår kväll. Han har nog aldrig varit så grinig förut som just igår kväll, vet inte om han tyckte det var varmt, samtidigt som han var trött och hungrig emellanåt. Lillplutten. :) Viktor var här också iallafall, så vi bytte ju av varandra. Viktigast var ju att han sov hyfsat inatt, så man var pigg till dopet som var idag. :)

Dopet gick iallfall jättebra så det känns kanon. Det blev lyckat :) Men en viss liten kille var ju ganska trött vid 13snåret när dopet gick av stapeln, så han sov ju sig igenom halva dopet. :D Haha. Men sen vaknade han till när jag lämnade över honom till prästen, kikade runt lite och såg ganska trött ut. Men han var så tyst och snäll. :)
Vi blev inte mer än ca 20 pers sammanlagt, men vi hade ju sagt redan från början att vi ville ha ett ganska litet dop, så det kändes lagomt. Prästen gjorde ett jättebra jobb, verkligen supertrevlig är han också!
Petter och Maria hade med sig sin supersöta lilla Hailey också, skillnaden är fortfarande stor i storleken mellan henne och Alexander, hihi.  
Och Alexander fick såå fina presenter! Tack så jättemycket till er alla!! :) :)

Camilla fick ansvara för min kamera under själva dopceremonin, de få bilderna blev väl sådär men de får duga. Mamma knäppte några hon med, slänger upp de sen. 

 




Far å son :) Å Alex farbror i bakgrunden :)


Viktor, Maria, Alexander och hans kusin Hailey :)



Alex i moster Camillas knä :)



Vi senare idag :)




Ja, lite väl ljus bild men :P



Kommentarer
Postat av: Alexandra

Såg att det var Larry ni hade som präst. Vi hade också honom när Kasper döptes, suverän var han. :)

2010-11-20 @ 20:52:35
URL: http://alexandrawistbacka.bloggplatsen.se
Postat av: Nicklas

Som sagt, väldigt fint, alltihop!

Och vad vacker du är Ullis, när du håller din lilla älskling sådär! Fin fint du! Grattis! =)

2010-11-22 @ 08:38:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0