Underbaaaart

HEJ :)
Slänger in ett snabbt blogginlägg då, måste ju göras det med, men sen ska resten av kvällen gå åt till plugg. Eller jaa.. så länge jag orkar iaf. Har ju sista dagen i skolan imorron, först artkunskapsduggan å sen en växtexkursion. Börjar inte förrän kl 11, vi är indelade i tre olika grupper (bokstavsordning) när vi ska göra "tentan", så jag tar 10bussen in imorron istället för att åka in med Maria å Emelie som börjar 9, så får jag sova en timme extra. ;)

Vädret är ju totalt underbart, vad jag älskar sommaren :) Än så länge har jag inte känt av att det är speciellt jobbigt med magen i värmen, men det lär väl komma.. imorron ska det ju bli ännu varmare också. Jobbat idag igen, gick bra som vanligt. Var ute i solen hela dagen, så nu jäklar syns det att jag fått färg, spec i fejjan. :p Ska inte dit nu förrän nästa onsdag, som det ser ut nu iaf.. hoppas jag får in nå mer dagar, vill ha mer pengar å trivs verkligen där :)

Kom hem en sväng, sen blev det en sallad på vikings uteservering med Camilla, hur nice som helst! Blev sen ica, å en gb-sandwich fick jag i mig också. Får lite ångest över att jag äter så mycket glass emellanåt, men vafaan, det är ju varmt å skönt å då blir det lätt så. ;o

Vad händer i helgen då, nån med roliga planer till mig? TELL ME :)
Nu ska jag pluggapluggaplugga. Får tänka att det är en av de sista sakerna jag pluggar på ett bra tag, så går det bättre.

PUSSIS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0