tvättning

Hej å hallå!
Hamnade här igen då, håller på å tvättar för tillfället. Ska äta lite lunch strax, sen blir det ut och gå en sväng i finvädret som var idag. :) Imorron ska jag jobba också, 7.30-15.30 så hoppas på finväder då med!

Blev en sväng till tandläkaren som sagt idag, jag hade visst fått lite tandsten som hon fick ta bort. Aldrig haft det förr, men mina tänder å tandkött har ju blivit bra mycket skörare sen jag blev gravid, det beror väl antagligen på det. Blödit lätt när jag borstat tänderna åså, så nu gäller det att borsta försiktigt just vid de två tänder där tandstenen hade hamnat, fick även någon form av tandtråd att ha just där också. Ska iaf dit på en kontroll till i juli, för att se så det inte blivit något mera..
Sen av vad hon kunde se så hade jag inge hål iaf, jag valde nämligen att inte röntga tänderna idag pga graviditeten. Är ju såå nojjig av mig, hon sa att isf kunde vi lägga ett blytäcke eller liknande över mig som de brukar göra på gravida, å jag frågade om det var säkert.. hon sa att det SKA det vara. Jag hade velat höra att det var hon helt 100 på, så därför valde jag att komma tillbaka dit å röntga dem nån gång sen när lillen är född. Ja, jag är lite fjantig men som mamma kan man inte bli för orolig. :) Tar inga risker helt enkelt.

Men sen är ju jag rätt extrem av mig jag med att vara nojjig.. haha, har jag varit under hela graviditeten. :P Så fort det är det minsta lilla, blir jag helt till mig. Ett exempel, råkade få i mig typ två-tre bitar av en cambozolaost (mögelost) för ungefär två månader sen, vilket man inte bör äta under graviditeten för man kan få listeria, dock är det riktigt ovanligt att få det. Iaf, jag satt å googlade på det där en hel för och eftermiddag, ringde barnmorskan nån dag efter för å berätta vad jag fått i mig å var sjuuukt nervös. Haha. Sen blir man ju extra överkänslig med alla graviditetshormoner när man är gravid, men jag känns extrem.. men ni andra gravida kanske är likadan, vad vet jag. ;) Hm, har en stark känsla av att jag kommer bli en ordentlig hönsmamma.. :O :P

Nuu, ner i tvätten! Ha en fin dag i solen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0