congratzzzz

Congratzzz till mig idag då. :D Använde Camillas uttryck som hon brukar skriva när hon ska skriva grattis ;)

Haft en bra å fin dag iaf! Viktor kom hit på eftermiddagen, pappa hämtade upp oss för att skjutsa oss hem till han å mamma å dom. Peter å Farmor var också där. :) Jag fick bara pengar, det var det enda jag hade önskat mig :) Vi fikade, snackade å glodde på tv typ.
Mot kvällningen skjutsade vi Viktor till bussen, sen blev det en sallad på viking för mig, Camilla å Linn. Fick ett jättetjusigt armband av Linn också, hon hade ju verkligen inte behövt köpa nåt så jag blev jätteglad. TACK gumms! :) <3
Efter Viking blev det Ica en sväng, sen promenerade vi hem till Linn för att kika på allsången och därefter lite fotboll, Sarah kom också dit :))

Nu kom jag hem för ett tag sen! Imorron ska det bli dåligt väder, och det är jag glad över för då ska det städas och packas ordentligt här hemma. Flyttar ju på torsdag.
Sen är det jobb på fredag faktiskt. Blir nog sista gången för mig på ett bra tag som jag jobbar, för nu känner jag att jag och min mage nog inte orkar med mer jobb i denna värme. Sen i helgen är det ockelbo marknad hörde jag, då är jag sugen på att åka in å kika lite. Men något karusellåkande blire då inte! :D haha.

Godnatt på er! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0