:))

Yeah, bästa dagen på veckan idag! :) Inte gjort mycket ännu, vaknade sent. Sarah kommer hit om nån timme iaf, sen drar hon, jag å Camilla hem till Camillas kompis Linn. Sen drar vi till en förfest vid systembolaget där Stina å några till kommer vara. Jag är bara med som sällskap, kanske roligare än att sitta hemma? Sarah blir nykter med mig iaf. ;) Resten drar väl ut sen, vet inte hur Camilla ska göra men det visar sig.

Idag har jag faktiskt varit duktig å skänkt pengar till Röda korsets insatser i Haiti också. Hörde reklam om det på spotify, för att skänka 50 kr så skickar du "AKUT" till 72900. Jag hade inte så mycket pengar på mobilen för tillfället, så blev bara 50 för mig.. vill man skicka 100/200 osv, så skriver man den summan efter Akut. Känns som en rätt självklar grej att göra, enligt mig. Antar att om vi varit i deras sits så hade vi varit rätt tacksamma om de skänkt pengar? JA! Så bra å tänka till lite...

Annars går jag in i vecka 12 idag, som jag nämnde tidigare :) Underbart vad tiden går fort egentligen! Snart har jag ju den lille i min famn. :) Jag börjar bli mer å mer sugen på att ta reda på könet vid ultraljudet dessutom. Först ville jag inte det, men tror inte jag kommer kunna hålla mig om de kan se det.. ;D Bra så man kan förbereda lite innan också!

Jag har en jättebra graviditetsbok hemma, där det står vad som händer vecka för vecka, å en massa tips på vad man ska äta, hur förlossningen kommer se ut ungefär osv.
Därför tänkte jag skriva nu om vad som händer med det lilla barnet just nu i min kropp, som står i denna bok :)

Ca 5,5 cm och 25 gr. Barnet rör sig mycket i livmodern utan att du märker det. Det finns redan 60 ml fostervatten i livmodern. Hjärnan är i en viktig utvecklingsperiod. Barnet har ögonlock och tandanlagen är på väg. Det går inte att se vilket kön barnet har vid en ultraljudsundersökning även om könsorganen börjat utvecklas. Man kan bara ana skillnaden på flicke- och gossebarn då könsorganen är helt färdiga.
Om du ligger ner kanske du kan känna livmoderns kant strax ovanför blygdbenet? Kan du fortfarande ha dina vanliga kläder?

Jaa, jag längtar som sagt. Och jag ska tillägga, det spelar absolut ingen roll för mig om det är en flicka eller pojke, jag blir lika glad för vilket som! De flesta verkar dock tro att det är en pojke, ingen aning om varför? :P Men det återstår att se! :)
Jag har iaf blivit bra jäkla kissnödig.. det beror på att livmodern ligger ganska långt ner å trycker på urinblåsan. Väldigt vanligt.. vaknar så gott som varje morron tidigare och får gå upp å kissa.

Nuu fixa klart här, å göra mig klar! :)

Ha en trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0