BF + 6

Som ni ser, blev inget åka in igår kväll.. hade lite värkar till å från, men förmodligen var det nog bara starka förvärkar. Den senaste jag hade var inatt.. hoppas på fler idag nudå. Han retas där inne i magen, bråkstaken, nu får han ta å komma ut istället. :D Vi är otåååliga!
Sov lääänge idag.. får se vad som sker annars.
Vad händer för er denna fredag?


Kommentarer
Postat av: sofie

När alexander har kommit får du skicka de bilder som du vill ha på din header :D så gör jag en ny om du vill ha det :) när tiden finns, men camilla kan säkert skicka ;D

2010-08-27 @ 13:48:34
URL: http://nattstad.se/sofiilicious
Postat av: Nicklas

Har flyttat och har inte så bra tillgång till internet, pga lite krångel, meeeen, jag tänker på dig och hoppas grabben landar på jorden snart! =)

2010-08-28 @ 01:38:53
Postat av: Maddiiieek (ÖREBROS STÖRSTA BLOGGERSKA)

Hej! Tänkte bara tipsa om utlottningen på min blogg som kommer att komma upp. Jag samarbetar med några företag, och två utav dom är Linebymaria och toplady.

Jag kommer att lotta ut produkter och sedan välja ut en värdig vinnare, sedan skickar företaget produkten.

Så att allt ska gå korrekt till. Och allt är givetvis gratis. Hoppas det låter intressant så håll utkik, fin blogg KRAM!

2010-08-28 @ 01:56:21
URL: http://maddiiieek.blogg.se/
Postat av: Angelica

Räkna med att värkarna sätter igång sent på kvällen eller natten :) Tror nog det är vanligast. Hoppas han kommer snart, men det tror jag :) +13 dagar gick jag över så räkna med något sånt. Jag hade gett upp hoppet om att Novalie skulle komma av sig själv eftersom jag hunnit fått tid för igångsättning. Vart nog för att man slappnade av mer och inte gick och tänkte på det lika mycket som det kom igång tillslut :) Men dom kommer när dom är redo, dom små liven. Håll ut bara för snart så har du ett heltids jobb! :)

2010-08-28 @ 10:18:21
URL: http://angelicasgraviditet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0