Partyhelg!

Tjena hej!
Då var även denna helg över, å en ny vecka snart igen. Snart är det oktober också, det är otroligt vad fort tiden kan gå!
Som jag skrev igår blev det fest i fredags å utgång i gävle som ni vet. Igår blev det en fest igen, jag var inte lika taggad å det var inte riktigt lika kul igår heller, men heelt okej. Jag, Sarah å Camilla åkte hem till Mattias vid halv8 tiden. Där var en massa trevliga tjejer, vi drack å hade skoj. :) Jag blev lite full där på slutet, å Mattias har en hund som inte riktigt gillade mig, eller han morrade så fort han såg mig å andra som han inte kände. Så på slutet där tyckte jag det var lite roligt, å började jaga hundstackarn. :D hahaha. På skoooj såklart, han måste verkligen avskytt mig, den där vovven. :D hehe. Sööööt som få var han då iaf, även fast han var lite elak. ;) Apropå det så är ju jag mer en kattmänniska. Men tycker givetvis om hundar också! :) Inga planer alls på att skaffa det nu, men om jag gör det i framtiden så vill jag nog ha en fransk bulldog! Så oerhört söta! Samtidigt som dom är lite småfula.. hihi. Så gulligt!
Jaja, sen fick vi skjuts till Lobby iaf. Var bra med folk, var ju löning igår så. :) Dock inte såå jätteroliga folk där.. jag tycker det är segt där numera, har börjat hänga så mkt 18åringar där. Självklart drar ju dom dit, men vore trevligt med fler folk i ens egen ålder. :p Sen efteråt blev det mcdonalds som vanligt iaf, sen hem å sooova. Sarah sov hos mig inatt, trevligare det än att sova ensam. :D Så idag har vi varit riktigt sega.. jag sitter här nu bara, Mattias skulle komma å plugga idag, den stora skrivuppgiften vi har å göra.. men vi bestämde att vi gör det imorron istället, vi båda slutar iaf kl 12 så. :) Får se om jag får nåt gjort på egen hand.. suck, inte kul!
Annars i veckan äre väl bara skolan som gäller.. hinner nog inte så mkt annat. Taggad som fan till maskeraden på lördag är jag. :D Ska bli så roligt!!
Jaa, om man ska ta tag å göra något nudå..

Ha en bra kväll!!
Pusss



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0