Svennebanan.

Haha jaa, nu är jag inte alls udda, utan tjatar också om den låten precis som ALLA andra gör. :P Promoe - Svennebanan, det blir nog sommarhiten i sommar det. Eller vad tror ni? :) Lyssnade på den nyss, man blir så pepp !
Jaja, idag har inte varit riktigt min dag känner jag.. Jobbade mellan 9.30-18, så gick sista barnet hem. Var väl helt okej, men var mest ute å vädret var skitskitskit. :/ Så känt mig lite småirriterad idag med, röda veckan är på besök snart? :P Jajaa.. helgen blir nog riktigt trevlig. Imon jobbar jag till 16.30, sen blir det middag som sagt, på napoleon med Sarah å kanske sis. <3 Sen film. Det blir perfekt. Å på lördag hoppas jag på fint väder, för isf far jag till torsåker för att grilla, spela cub å brännboll med lite folk. :) Trevlans !
Känt mig lite småfryssen ikväll å lite halvfebrig. :S Men när jag är i lägenheten nu känns det bra iaf. Hoppas jag inte är på väg att bli sjuk igen!
Jaja, en alvedon å sova så blir det nog bra.
Sköönt att veckan snart är slut, å att helgen är här.
Jag är trökig, hittar ingen bild. Måste ha en digitalkamera så jag kan knäppa lite fler kort. :)
Aja, men godnatt senare. ;)
Nu blir det strax sova tror jag.
Puss

Kommentarer
Postat av: Tessan

jo det har du ju rätt i, då kan man kura ihop sig i soffan med filtar eller täcke . ;) så du är ett fan till Svennebanan, kul ! synd bara om du lyssnar sönder den INNAN sommaren, hehe ! :)

2009-05-08 @ 13:08:01
URL: http://thetezz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0