Mmm..

Sitter här allbymyself igen, man börjar vänja sig vid att vara ensam nu i sin lilla lägenhet. Har precis ätit glass, ååh det är så sjukt gott! Cartedor, vaniljglass med jordgubb typ. Sen pistagenötter ovanpå. Mmmmm...! MUMS !
Annars idag jobbade jag mellan 7.30-16. I forsbacka.. gick bra, tycker verkligen om det dagiset! Barnen är såå söta, å personalen jättetrevlig. Sen är ju hela forsbacka lite extra populärt av mig just nu. ;) Ska vara där imorron med, samma tid. Blir dock tyvärr sista dagen på ett tag jag kommer vara där. :/ På torsdag å fredag ska jag vara på häcklinge förskola, där jag även var igår. Och sen ringde tallåsgården i valbo idag om jobb, from måndag nästa vecka å framåt. En vecka till att börja med iaf, lät som det skulle bli fler. Var på det dagiset mkt förr, mysigt ställe! :) Men jag vill alltid vara på dom ställen jag nyligen varit på, så barnen å föräldrar kommer ihåg en åså. Ajaa, det blir nog bra. :) Tydligen anser dom att jag är eftertraktad av många förskolor också, hihi. KUL å höra. ;D Jag älskar ju att jobba med det. Klart man känner ibland att man inte har nån energi till å jobba å göra saker, men vilket jobb är roligt jämt?
Jaa, så efter det har det varit rätt så lugnt idag. Min far var här tidigare å satte i nya lampor åt mig, så nu lyser det i hallen igen, å är även starkare sken på toan. :D TACK ;D
Sen kom Sofia förbi, så gick vi på våran traditionella skogspromenad. Var ett bra jävla tag sen man gick där, har ju gått där x antal ggr tsm med henne. Men har ju varit vinter å kallt, då har man inte pallat. :P Vi får ju börja ta tag i det nu igen när det blir finväder. Sån jävla skön luft ute ikväll med, riktig regnluft ! Den promenaden skulle vara sjukt mysig att gå tsm med nån man tycker om. ;) Okej, inte för jag inte tycker om Sofia, haha ;D Men på det andra viset u know. ;)
Jaja, nu ska jag nog ta å sova. Säger alltid jag ska lägga mig i tid, ändå blir det aldrig så. Var sjuukt trött imorse, usch. :S Blir köpis imon en sväng efter jobbet, med Camilla å Mor. Pappa hakar nog med. :) Camilla ska ha en jacka, själv vet jag inte om jag ska ha nåt.. måste spara lite pengar nu, vill ju ha en ny tv, en bil samt en digitalkamera. :P Så får se.
Lär ju ha nån bild iaf, så slänger upp en på mig å sis sen i påskas. :P SOLBRILLS ;) höhö
Men godnatt sverige! ;)


Kommentarer
Postat av: Tessan

Hälsa mina syskonbarn Tindra och Noah på Tallåsgården, avd blomman tror jag det var . :) vi pratade ju om det förr om du kommer ihåg ? kram på dig tjejen !

2009-05-06 @ 19:23:33
URL: http://thetezz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0