taggataggatagga.

Jag är så otroligt taggad nu! Till Sarah å Sirpas fest imorron, sen drar jag å Sarah in till gävle å röjjer loss. ;) Varken Carro eller Camilla kunde haka. :/ Men på lördag hakar iaf minst både Camilla å Bärla! :) Så det blir perfekt det ! Blir det nog att dra till stadsparken å sitta där, sen krogen senare.. :) Så såg jag att Pumpbolaget kommer till Kharma på onsdag, då blir det att dra dit med. ;) Wee ! Är lite mkt nu. ;P Nästa helg blir förmodligen lugn iaf, jobbar kväll både fredag, lördag å söndag. Men sen helgen efter är det ju födelsedagsfest, den 11 juli, i kungsgården hos Sarah. För mig å henne! Blir kanon! Har mkt å se framemot i sommar. I början av augusti drar vi till sthlm också, grönan på dagen, bo på hotell, åså utgång på kvällen. ;D Jaa, det är ju lite som händer. :)
Idag har jag bara jobbat hela dagen.. hann sola innan jobbet iaf, å solade även på jobbet. Lite extra färg skadar inte. ;)
Kom på att jag har mina klackskor jag ska ha imorron hos mamma, men bror kommer med dom strax. Perfekt! Sen ska jag sova, för imorron börjar jag 7 å går till 15. Sen vid 16.30 blir jag å Sarah skjutsade av hennes mormor å morfar till kungsgården, så snabba ryck imorron!
Får se om jag hinner blogga nåt imorron, annars hörs vi på lördag!
Ha en bra fredag ! :)



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0